MED STOR FÖRVÅNING

Läser jag denna artikel i SydSvenskan. Den hade varit fullständigt omöjlig innan den 19 september i svensk media men uppenbarligen har något hänt sedan dess. Eller vad tycker du när du läst artikeln "SD bör ses som ett vanligt parti"


Kommentarer
Postat av: zigge

Det är som att stå framför en döende, som plötsligt börjar titta och få tillbaka livet.

2010-11-20 @ 06:30:18
Postat av: S-E Karlsson

Det känns faktiskt som illviljan mot SD har lättat betydligt , det är i vart fall på väg åt rätt håll .

Fast jag tycker det är väldigt tyst om detta med SD:s förslag om att minska invandringen med 90 % !

Den frågan borde drivas hårdare !

2010-11-20 @ 06:53:46
Postat av: AWSvensson

Har lättat från brassestolen och bevakar från kungliga huvudstaden. Allt för mycket bloggande kan innebära förtvinande muskler, så lite gym ska inte föraktas, som svar till GoG.

Postat av: Nalle i Växjö

Men i Småland fortsätter vi som vanligt, Smålandsposten rapporterarEleverna i Åryd har en tradition.

Att fira första advent med ett fackeltåg till kyrkan och en adventsgudstjänst.

Men det krockar med lagstiftningen!Postat av: LP

Sent skall S(DS)yndaren vakna...

2010-11-20 @ 10:02:33
Postat av: vmm

Veckorna efter valet briserade hatet mot SD i rent vansinne, men jag tror att den långsiktiga trenden kan vara att SD mer och mer accepteras. Efter valet "fick" övriga partier, media och personer som betraktar sig själva som förmer skrika ut sitt hat för att dom sedan ska kunna gå vidare och med hedern i behåll närma sig SD på ett värdigare sätt.Jag tror det är så människor fungerar. Inser man att ens ståndpunkt är omöjlig att försvara, det hörn man målat in sig i måste överges, så måste man lämna på ett sätt som får en att inte framstå som en förlorare. Då skriker man extra hejvilt, precis som SDs motståndare gjorde några veckor efter valet, och sedan kan man inta en annan position.Jag tror det är på gång nu.

2010-11-20 @ 11:14:51
Postat av: OT

Enligt artikeln i SydSvenskan så sades det att "Ingen håller Centerpartiet i Norge ansvarigt för att Quisling var försvarsminister på 1930-talet."Nej, men däremot hölls varje enskild Quisling ansvarig vilket detta dokument visar - "Domsavsigelse mot Quisling i Eidsivating Lagmannsrett": http://www.youtube.com/watch?v=yOQOT3axaPsOch definitionen på en Quisling är följande: "...particularly applied to politicians who appear to favour the interests of other nations or cultures over their own..." Se http://en.wikipedia.org/wiki/QuislingOch enligt definitionen på en quisling så är den nya grundlagen genom definition en quislings lag.

2010-11-20 @ 11:38:32
Postat av: Robin Shadowes

Nalle, får följande felmeddelande:Sidan kunde inte hittasInternetsidan du sökte finns inte längre. Möjligtvis har du bokmärkt en artikel som inte längre är aktuell eller så skrev du kanske fel adress i fönstret.Om du kom till denna sida via en länk på nättidningen vore vi tacksamma om du meddelade oss så att vi kan laga felet. E-posta den felaktiga länken och gärna en beskrivning av hur du nådde sidan till: [email protected]Om du önskar gå tillbaka till förstasidan klickar du HÄR eller vänta 60 sekunder så sker detta automatiskt.Var det kanske för känsligt? Ingen som tog skärmdump på sidan innan den försvann?

2010-11-20 @ 11:54:52
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Funtaren

Roligt att den publicerades. Onekligen en liten förändring till det positiva.Emellertid har det inte hänt så fruktansvärt mycket. En sådan artikel hade aldrig publicerats om författaren varit svensk. Och om en svensk skriver en sådan artikel är det fortfarande lika med karriärmässig död.Så vi lever fortfarande i en demokratur, låt oss inte invagga oss själva i någon annan tro.

2010-11-20 @ 12:03:42
Postat av: Mats (Malmo)

Ja, ett steg åt rätt håll att artikeln publicerades. Men norrmannens åsikter är inte Sydsvenskans, det ser man i stort sett dagligen i den tidningen.

2010-11-20 @ 13:18:58
Postat av: lassekolja

Man tror knappt sina ögon, känns ytterst ovant men positivt. Tur för honom att han är stationerad i Norge!?

En liten utvikning; Det blir intressant att lyssna till framtida riksdagsdebatter, om mobbing i skolor och på arbetsplatser, efter höstens 7-klövermobbing av SD. Hur i hela friden skall 7-klövern, med någon som helst heder i behåll, på ett trovärdigt sätt, kunna låta indignerade över framtida mobbing i det svenska samhället???

2010-11-20 @ 15:31:30
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: MW

Thoralf,

Ta det lugnt. Nu ar SD inne i varmen och dessa fyra ar kommer att andra allt i svensk politik.

Nasta gang far vi over 15 % av rosterna och det blir en svangning i vansinnespolitiken med massinvandring.

Hall bara huvudet kallt.

Ni har ju tagit jobben ifran massor av oduglingar och det ar ju klart att de inte giller detta.

Inget konstigt alls, och tank bara hur manga infantila journalioster son i ger arbete at.

SD ar bast for alla, men det kostat pa lite i borjan.

2010-11-20 @ 20:04:27
Postat av: kalle

reinfeldt tar varje chans att göra personlig karriär i eu. nu skall svenska skattebetalare stå för irländska krisen, som orsakats av eu politiken och finanshajar. lönedumpning i industrin som ex hover. varför lånade inte alliansen mot sverige ut pengar för att rädda volvo och saab? nä de fick väl mutor för att industrin skulle flytta.http://svt.se/2.22620/1.2241193/sverige_kan_ge_lan_till_irland?lid=senasteNytt_275216&lpos=rubrik_2241193

2010-11-20 @ 20:25:20
Postat av: Nalle i Växjö

Hur ligger Sverige till egentligen när det gäller ekonomi.

Funderade på det när jag hörde Fredrik den store lova att låna ut till Island.Hur kan man låna ut när vi själva har en snabbt ökande skuld, se länkenSamtidigt har kommunerna en skuld för kommande pensionsutbetalningar på över 100 miljarder utan att ha satt av några pengar.Nu har jag själv begränsade kunskaper i Statens ekonomi, men för mig verkar det hela som att Rainfelt tar ett SMS lån för att låna ut till Island och "vi skattebetalare" står för risken2010-11-20 @ 20:42:45
URL: http://www.statsskuld.com/
Postat av: Erik E

Han är väl norrman och artikeln översatt? Det är ju inga konstiga tankar i Norge, men glädjande att sydsvenskan tar in den.Också kul att SD fick in en artikel i SvD Brännpunkt om grundlagsändringen som de andra partierna försöker få igenom utan debatt.Hur är det, har SD någonsin fått in en debattartikel på DN debatt? Inte vad jag kan minnas.Rinderheim fick vid eurovalet in en i Expressen som fick Maud att gråta och Jimmies i Aftonbladet är välkänd.

2010-11-21 @ 04:46:07
Postat av: Ludvig

Är han verkligen journalist? Som skriver så pass sanningsenligt. Tack för att jag fått läsa det.

2010-11-24 @ 06:35:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0