KD KRYPER TILL KORSET

Kristdemokraten Christopher Dywik skrev för några veckor sedan en debattartikel tillsammans med Ann-Mari Jaensson som publicerades i Östran. Jag missade artikeln när den var införd i tidningen men Christopher Dywik upplyste mig om debattartikeln. Han fick dock ett rejält kraftfullt svar ab Bjarne Ritzen i kommentarerna. Christopher Dywik besvarade inte dessa frågor med ursäkten att Bjarne Ritzen inte bor i Kalmar. Missa alltså inte kommentarerna till debattartikeln.

Jag har i veckan fått ett genmäle publicerat i Östran.  

 


Kommentarer
Postat av: oviss

Hur många läsare har den här numera tämligen misskötta bloggen?

Hur många av bloggens läsare delar Kalles uppfattning?

Alla? Ingen?

-------------------------------------------

Postat av: Kalle

Idag är det två månader sedan valet 19 september. I två månader har också SD-kuriren.net legat nere. Sönderhackad och utslagen. SD har ingen officiel sajt att yvas över.Flera andra sajter med SD anknytning har sett ljuset och startat och det fungerar för dem utan att bli sönderhackade. Thoralfs blogg funkar. Varför funkar då inte SD-kuriren.net???På SD pressroom kommer något lite då och då. Inte så att det verkar som om SD är livaktigt. Har SD gått i stå sedan inträdet i riksdagen. Numer tycks det handla om Stureplan. Drunkna inte där utan lyft er till ett högre plan och tänk mer på edra ödmjuka väljare.Igår torsdag var Petzäll (SD) uppe i riksdagen. Ingen förvarning av SD på sin egen sajt. Ingen har lagt in hans framträdande på någon officiell SD-sajt i efterhand. Det händer mycket i politiken nu men på SD sidor ekar en stor tystnad, tyvärr.Bli mycket aktivare på nätet.Flygblad i all ära men jag har inte fått något i min hand på hela tiden som SD har funnits.Det är SD som har bollen nu. Sätt den i rullning.Är det en intern maktkamp mellan SD-kuriren papper och SD-kuriren nät???2010-11-19 @ 20:27:04

------------------------------------------------

Eller är det den till hösten 2014 garanterade och säkra platsen vid köttgrytorna som föranleder SD att nu strunta i sin valboskap?

Det räcker inte att stå och gaffla i en tom plenisal, det motiverar bara den tillfälliga platsen vid köttgrytorna. Ni måste ha folk i ryggen, mycket folk! Varför har SD inte, som påpekas av Kalle, ett massivt och välfungerande nätutbud - varför samverkar inte alla enskilda SD-bloggare i en nätring, vilket skulle underlätta värvandet och uppbindningen av nya besökare och deras vidareklickande till andra SD-bloggar.

Anställ en kompetent och fantasifull

informations-iinternet-ekvilibrist.

Sedan är för oss, som lämnat tonåren strax bakom oss, den naiva Parliamentprincess.se som enda nätsatsning bara löjeväckande.

----------------------------------------------

5. Tjenare,

Jag gillar din blogg jättemycket, kan inte sluta läsa den!

Min fråga till dig är följande: Vad har en kungakrona med parlamentet att göra?

Kram / Eric

--------------------------

Hej!

Vad kul att höra att du gillar den! Då mitt bloggnamn är ”Parliament Princess” kände jag för att ha en krona på huvudet, och eftersom kungakronan är maffigare än prinsesskronan valde jag att vara lite wild n’crazy.

Kram

--------------------------------------------

Halledudandedej!

Är ni SD-are i Sthlm äverhuvud taget seriösa?

Är ni värda något fortsatt engagemang underifrån?

Från slambottnen?

Kram

2010-11-20 @ 21:52:16
Postat av: Nalle i Växjö

Bra genmäle Thoralf.

I samma tidning finns en artikel av Peter Akinder som konstaterar att en pensionskatastrof väntar tack vare den politik som hans före detta partiledare var med och bestämde

Postat av: LN

"På onsdag beslutar Sveriges riksdag om en ny grundlag. Genom en lång rad omvälvande förändringar blir Sverige – i strid med medborgarnas vilja – i ännu högre grad ett lydrike till EU. Mångkulturen blir tvingande, makten centraliseras till Storebror staten, kommunerna förlorar stora delar av sitt självbestämmande och det svenska medborgarskapet blir en betydelselös atrapp. Den förvandling av Sverige till ett mångkulturellt helvete som påbörjades genom ett enigt riksdagsbeslut 1975 gjuts nu slutgiltigt i betong. Därmed fullbordar Sveriges regering och riksdag det landsförräderi som de träget har arbetat på i fyra decennier."»»» JULIA CEASARS SÖNDAGSKRÖNIKA HOS 'SNAPHANEN'«««http://snaphanen.dk/2010/11/21/s%c3%b8ndgaskronik-ett-fullbordat-landsforraderi/#more-80269

2010-11-21 @ 06:22:19
Postat av: Rune

Håller med "oviss".

SD måste komma igen på nätet.

Visst är "parliamentprincess" kul men det räcker inte.

SD måste sätta igång sina hemsidor för partiet och SD-Kuriren så att vi får officiell information.

Det har varit tyst tillräckligt länge nu.

2010-11-21 @ 08:44:26
Postat av: Stefan A

KDisarna förväntar sig tydligen att SD ska lösa problemen som sjuklövern har skapat..och SD har förslag på minskad inv. men det duger tydligen inte och då får de faktiskt komma med något eget..

2010-11-21 @ 09:07:52
Postat av: Allemand

Jag är beredd att vänta ett tag till men sedan måste SD rycka upp sig när det gäller information till oss trogna och andra också för den delen. Jag hoppas att de har mycket att göra och det är därför det är så tyst.Eric A verkar ha tid att sitta på Flashback och svara på allehanda provocerande idiotfrågor, vore bättre om han lade ner sin tid på mer seriöst ställe.Varför skriver jag detta här? Jag tycker att ni i riksdagsgruppen måste seriöst diskutera ert informationsflöde och framför allt sättet det görs på.

2010-11-21 @ 09:44:37
Postat av: Cap

>RuneDå hoppas jag att du drar ditt strå till stacken och hjälper till. Partiet har en väldigt liten organisation och det märks nu när många personer inom SD fått nya arbetsuppgifter i och med riksdags inträdet. Börja engagera dig inom partiet istället för att sitta hemma bakom tangentbordet och be andra sätta fart. Över en natt har partiet fått minst sagt dubbelt så mycket att göra i riksdag och ute i kommuner.

2010-11-21 @ 10:49:09
Postat av: Stefan K

Tv-tips

Postat av: Nalle i Växjö

Vilket politiskt parti beskylldes för att ställa olika grupper mot varandra inför valet?Vilka som gör det nu efter valet får du facit på ca 9 minuter in på detta SVT programVerkligheten är fantastisk, eller hur

Postat av: leifer

<b> Thoralf </b>Har inte följt bloggen på ett tag så med reservation för att det redan nämnts så undrar jag om SD väckt frågan om fusket med assistent-hjälp som sker mot försäkringskassan. En utredare bedömde kostnaden till 10 miljarder per år! Man behöver väl inte vara en einstein för att gissa att typ 80% av fusket sker av "invandrare".

2010-11-21 @ 11:35:57
Postat av: Kalle

Grattis William Petzäll som blev vald till SD Ungdoms (SDU) förbundsordförande vid dess årskongress igår.Det är samme William Petzäll som brukar var uppe i riksdagens talarstol och framföra SD politik mot de tunga politikerna i sjuklövern. Vilket han gör med starkt engagemang och bravur sin ungdom till trots.Verkligen roligt att SDU visar framfötterna i sådana debatter. Mycket glädjande.Jag kollade på nätet också. SDU har en egen fungerande hemsida också. Verkligt stronga ungdommar i SDU !!!

2010-11-21 @ 14:07:43
Postat av: Lotta

Akinder skriver i gårdagens Östran under rubriken ”Rakning och ett sovande folk” följande: ”Det rapporterade fusket med assistansersättning är upprörande. Försäkringskassan brukar kräva åtskilligt av redovisning och intyg av enskilda personer. Gör de inte samma sak av bolag som som(sic!) kvitterar ut miljonbelopp?” och ”Dementa låses in nattetid och lämnas utan tillsyn. Var det inte KD som talade om en värdighetsgaranti?”

Konstigt att inte Akinder är nöjd med dessa båda företeelser som båda är ett resultat av den förda massinvandringspolitiken som Akinder hyllar och håller så varmt om hjärtat. Snacka om hycklare.

2010-11-21 @ 14:53:13
Postat av: Lotta

Såg nu att Akinders artikel fanns online.

Postat av: kalle

KD åker nog ut ur riksdagen valet 2014, om de inte som vanligt tappar bort postsäckar med (SD)valsedlarna (värmland). och lämnar över valsedlar öppet i händer utan förslutna plastsäckar. det var konstaterat valfusk.Sd kuriren kommer väl till alla hushåll i sverige i december?kommentar från parlamentprincess bloggen:

"Älvsbybo skriver:

2010/11/20 kl 18:43

Där har jag svar också eftersom jag mailat till SD om detta.Svaret blev:

Nästa kuriren (Papperstidningen) kommer i december.

Kuriren på nätet ligger nere tills vi hittat en tillfredsställande säkerhetslösning. Bara att hålla ögonen öppna, så lanserar vi den nya kuriren så fort det är klart."2010-11-21 @ 15:49:27
Postat av: Stefan K

När Expressen inte finner riktiga nyheter som svartmålar SD, hittar man på egna som närmast är pinsamma.

Läs detta och ni ser själva. Ta del av de "hemska" brotten. Läs om Linus Bylund som grep tag i en polismans tumme. Läs om Louise Erixon som bråkade med en väninna för 5 år sedan och som rett upp detta för länge sedan. Ja jisses.

Postat av: kalle

måste instämma med föregående kommentatorer, alla SD politiker är fantastiska i sina tal man kan se på riksdagens webbtv. och alla andra SDáre som jobbar i det fördolda.

alla ni tillsammans räddar Sverige från att bli en fattig,plundrad delstat i Europeiska förenta staterna.

verkligen konstigt att Svenska folket inte ser sambandet mellan avvecklingen av välfärden samtidigt som det blir mer och mer utlänningar i köpcentrum och bostadsområden som inte har arbeten och tidningar och media berättar om ständigt nya brott.

det behövs bara en liten informationskampanj för väcka folket nu, det är så nära.# f-n vad effektivt om SD kuriren kunde bli en rikstäckande dagstidning som DN, eller SvD.# nationell idag byggdes upp och blev en etablerad tidning så varför skulle inte SD kunna göra samma sak?

2010-11-21 @ 16:13:47
Postat av: Gubben o Gumman

OT : I Kalmar enda uppdaterna lokal tidning Östra Småland( Barometern verkar ha helgledigt?)-Kan man läsa man fick kniv mot halsen blev rånad på

sin hamnburgare utanför Max hanburgare.

gärningsman svarthårig skäggstubb 175 lång.- Vid ett skoggsparti mitt emellan Gubben o Gumman

och Thor-alf tvingades två 20-årimgar ned på knä under vapenhot (polisen vill inte uppge vilket vapen

det var) och rånades.

Sist det hände dömdes en Konsum banan med pistol

vid tinget.Polisens agerande med halvtaskiga signalament samt

att man inte vill uppge vapensort pekar väl lite

åt ett håll när det gäller gärningsmännen.Gubben o Gumman skall kolla om vi kan luska lite i dessa fallen återkommer ev i ärendet.Kalmar har blivit internationellt så det smäller om det.Sidbyte : 8 lärare har anställts i Borgholms kommun med anledning av alla ekonomiska imigranter från Serbien som ofta inte har någon asylrätt vad fan nu det är för ord.(Polisen har även fått lite mera att göra på Öland)Läs gärna Bjarnes Ritzens kommentar i Baromtern

ang sedelpress klockren, frågan är om Ölänningarna

kan sätta dessa kostnader i samband när äldreomsorgen el räddningstjänsten skall spara fram i vår,men det är väl för mycket begärt.(Tänk om Ölänningarna fattat detta innan valet)När det gäller Dyvik ¨så är han bara 19 år och har inte förstått att han egentligen är SD:are än.Det kommer ta det lungt bara,Dyvik inser snart att

något inte stämmer längre tex våldsbrott som ovan.Dessutom är Dyvik så smart så han inser snart att man inte kan anställa badrumscoaacher när badrummet svämmar över,bara att fråga den på knä torkande grannen under,barmsligt enkelt.Christoffer Dyvik är en bra pöjk i grund och botten.

Däremot så var Maria Larsson inget kul att lyssna på som tyckte att kommunerna hade fina undersökningar att jämföra varandra med ,när diskussionen om senil dementa lämnas ensamma

lämnas inlåsta nattetid, utan personal.Detta kostar hela 4-8 miljarder fast kommunerna har inte råd,vad det beror på kan du kanske läsa dej till ovan,dom på sossarna röstande 40-talisterna har mycket spännande framför sej på ålderns höst.Det kan ni gått ha lycka till,måste väl vara kul för övrigt när barnabarnen rånas på mobiler hamburgar eller våldtas, trösta på.Dessutom har både han och migrationsverket haft god hjälp vid artiklarna om Öland samt KD:s utspel, av

Maria Alåsen Östran som cencurerat riskt.Hon verkar inte fått klart för sej att Östran bara

är en halvcensurtidning idag,bantarkungen får väl ta ett snack med henne.Bla Gubben o Gumman kommentar om ökade kostnader för Borgholms kommun men det var väl inget allmänintreese idet får man förmoda,stolpskott.

2010-11-21 @ 16:29:50
Postat av: carl

nalle i växjö: vilket braaaa tips. sekvensen runt 9 min borde läggas upp på youtube. eller finns det nån mediaspelare som kan spara. annars får man filma bildskärmen.http://svtplay.se/v/2236865/sverker_rakt_pa/del_8_av_12generaldirektören som själv är inkvoterad för hon är invandrare kvoterar att hjälpa invandrare i 1a hand. altås 7 klöverns politiker styrs av EU direktiv att troligen slö sönder nationalstaterna. för att snabbare bygga upp EU förenta stater.konstigt att SVT producenter tillät denna klockrena illustration, som beskriver verkligheten för alla etniska svenskar vad gäller bostad,utbildning,jobb,sjukvårdplats mm. det är ett handikapp att vara "medelsvensson-Svensk" utan kontakter i Sverige.

2010-11-21 @ 16:33:57
Postat av: Gubben o Gumman

OT : En annan verksamhet som har svårt att föredela

sina många miljarder är som bekant polisen.Eftersom Ölandsbron är en välkänd själmordsplats så

ringde en samhällsmedborgare polisen när denne fick se en ensam promenerande person på bron nyligen till

polisen i Kalmar som svarade :"Vi har ingen bil att skicka så vi får hoppas att

personen i fråga ångrar sej"Detta besked har tusentals larmande medborgare fått

sedan 30 år tillbaka minst.Gubben o Gumman tycker att polisen skulle ringt Securitas el skickat ut räddningstjänsten för deras bilar rullar ju än så att säga.Så mycket är ditt liv värt Svenne Banan.Normalt skall man vara solidarisk i styrelsearbete

När det gäller polisstyrelsena som SD skall ta plats i så vore det bra med ordagrnna referat.

Tack på förhand.

2010-11-21 @ 16:39:57
Postat av: carl(fd kalle2 finns redan en "kalle")

G o G : EU har bestämt att Sverige SKALL bli lika blandat som övriga länder i EU. massförflyttning av "romer" och kriminella personer och alla världens befolkning från afrika och arabstater. är ett Verktyg i den planerade omvandlingen. de myndighetschefer som säger NEJ ,får sparken eller omplaceras.

ännu finns det ca 5 Miljoner Svenskar som kunde säga nej om de informerades som på PI-bloggar.SD kuriren , SD tv mm.

(ca 2 miljoner svenskar lever på multikultiprojektet allt från 7 klöver politiker ner till projektledare)((snart ca 3 Miljoner medborgare med invandrarbakgrund)= totalt snart 10 miljoner invånare.

2010-11-21 @ 16:45:38
Postat av: claudia

ställ en fråga i min frågestund ch få en länkning! :D

2010-11-21 @ 16:53:46
URL: http://qlaudiia.blogg.se/
Postat av: carl

vad härligt när SD får 52 % kanske 2014,2018. då kan företag startas i sverige som ger arbete, pengar fördelas att bygga upp infrastruktur som ger arbete till Svenska medborgare. nya tåglinjer,nya järnvägstationer på orter som lagds ner, bostäder kan byggas, sjukvården kan byggas upp igen, skolan kan byggas upp, tullen får åter igen kolla gränserna, maten kan återigen bli giftfri från salmonella och fuskmaten stoppas av livsmedelsverket som skedde inannan EU inträdet. ingen behöver få canser för de äter kemikalie och genmanipulerad föda för att ge höga vinster till kemipolag som sdean tillverkar vacinner och mediciner mot de sjukdomar de själva genererat.kort sagt "Vi får Sverige tillbaka"

jag drömer ännu om den dagen och jag är inte ensam.

SD 2014

2010-11-21 @ 16:53:48
Postat av: ida

funkar din blogg.se som det ska, kommer du in på bloggar osv? :) min funkar knappt :( jag kom in på din men knappt någon annan. :/ funkar det att gå in på min blogg?

2010-11-21 @ 17:02:24
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: KurtanKanske dessa kloka ord kan uppmuntra oss Sverigevänliga individer ytterligare....One of the more famous quotes of Mahatma Gandhi is:"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win".Tror vi är i steg 3.....MVHPS Beträffande grundlagsändringen av landsförrädarna på onsdag. Kom ihåg att inget är skrivet i sten. Denna stadskuppliknande förändring kan och kommer att elimineras då SD har blivit tillräckligt stora. Sprid information !

2010-11-21 @ 17:56:04
Postat av: Rune

"Postat av: Cap

>RuneDå hoppas jag att du drar ditt strå till stacken och hjälper till. Partiet har en väldigt liten organisation och det märks nu när många personer inom SD fått nya arbetsuppgifter i och med riksdags inträdet. Börja engagera dig inom partiet istället för att sitta hemma bakom tangentbordet och be andra sätta fart. Över en natt har partiet fått minst sagt dubbelt så mycket att göra i riksdag och ute i kommuner."

-----------------------

Nädu Cap!

Jag har röstat på SD för att de skall komma in i Riksdagen. När nu detta har blivit verklighet så vill jag ju gärna få information vad som händer där i någorlunda lättsmält form.

Någon i riksdagsgruppen måste ta på sig denna uppgift. Som det är nu så kom SD in i Riksdagen och därmed tystnade de. Sett från min horisont.

Att jag från min periferi skulle kunna lämna sådan information är ju orimligt. Jag är ju inte ens partimedlem och dessutom är jag för gammal att börja med politik.

SDs hemsida och SD-kuriren måste igång igen.

Kan ingen i Riksdagsgruppen ta tag i saken?2010-11-21 @ 19:09:23
Postat av: Stefan K

Tänk ändå vad absurt det är när företrädare för olika kulturföreningar i kvällens Rapport står och säger att de inte gillar SD:s mångmiljonsatsning på svensk kultur.

Hade det varit samma tongångar om vänsterpartiet eller miljöpartiet mot all förmodan hade velat satsa på svenska kulturföreningar?

Hade jag varit reporter i reportaget hade jag ställt frågan om somalisk folkdans har samma rätt till det svenska kulturarvet som ett midsommarfirande i Dalarna.

2010-11-21 @ 20:43:27
Postat av: Lasse

Nyheten om den svenske självmordsbombaren klingade av snabbt......Om det hade varit en blond hade han varit på bild och hela hans uppväxt framgrävd och presenterad.Men i Expressen fick hans fru "Anna" framföra att hon var stolt över mannens agerande.Snacka om att kränka alla som heter Anna.För mig verkar han minst ha varit en rövskalle...Man tar sig för pannan !Postat av: Gubben o Gumman

Slutsatsen i Kalla Fakta om Söderhamn är go.

Det var alltså bostadsbyggandet åt Ericssons anställada,som var osaken till att byn svämmar över av ekonomiska imigranter.Det kan ju absolut inte vara korkade sossar som sett pengarna från Invationsverket, som ett led i

kommunens ekonomi innan dom drog sej tillbaka välgödda gr-sar måtte fogden få sätta "tänderrna"

i dessa oikofober innan himlafärden.Utgångspunkten är total fel för hela programet 89%

har röstat på något annat parti än SD,således är

SD helt ointressant i sammanhanget.SD har varken beslutat att bygga några bostäder eller att senare fylla dom med Somalier begriper

inte TV4 det?Fast det är klart att begära att en kommunist på

TV4 skall klämma en blåst sossekärring är väl för mycket begärt,att hon inte har förstånd att dra innan hon sitter med svarte Peter är väl hennes problem.När SD når 20% i Söderhamn börjar det hända saker,blåslampan börjar värma häckarna på oikofoberna i dom andra partierna, som blivit kvar i smeten,då kommer avhoppen samt hoppen till SD.Utvecklingen i Söderhamn kommer att bli lika dan i olika takt i Sveriges kommuner.Sedan är det beklämmande att se 4 Somalier ihopklämda i ett vardags rum utan jobb framtid el utbilding,vad f-n är det för människosyn.

Det är dom rätta rasisternas verk valboskap i

massor,man blir rejält förbannad.Att placera ut outbildade Somalier med flera i en utdöende industrikommun är så schizofrent så fan

själv hade svimmat.Precis så här har socialdemokraterna förstört kommun efter kommun i Sverige.Malmö o Södertälje är bar att knoppa av från Sverige

Söderhamn är ett skräckexempel på politisk inkompetens,att höra på invasionverkets oikofob

som står och ljuger är beklämmande lindrigt sagt.Vad är det för fel på dessa människor som säljer ut sitt land,får man bara in tjänstemannaansvaret igen

så blir det inte lika käckt att blåsa skattepengar.

Detta är mycket viktigt för framtida processer.SD kommer sannolikt att ligga på 15-20% i en del kommuner 2014 ,vänta bara til lojalitet och gamla traditioner släpper i sosseleden på allvar.SD skall inte ställa upp i sådana här program

Låt TV4 ljuga och vinkla sina skitprogram utan

medverkan.Exempelvis så står det i SD:s program att man är

emot Sveriges flykting politik,ändå skall dessa

rektum journalister släpa in en Somalier till ett Sd möte, som har en enda fråga : Varför SD inte gillar utlänningar, snubben har inte en siffra rätt.Upplys killen istället om att Sverige har 1.4 miljoner människor med utlänsk bakgrund här.

Till en kostnad av minst 200 miljarder/år.Denna i detta fall Somalier kanske skulle ställa sej frågan varför SD växer i Söderhamn vems land

han befinner sej i osv,förbannade dumheter är det.Folk blir ju bara förbannade av att se och höra killen,det är ingen mänsklig rättighet att komma till Sverige och snylta det är det SD och dess

Politik handlar om skall det vara så svårt att förstå det,narturligtvis i för TV4 som manipulerar.Avslutningsvis får vi lov att dela ut veckans

"Rövskallepris" till Borgholms kommun som skall anställa ÅTTA lärare till dom Serbiska zigenarna.

Is this for real?Som dessutom inte har någon rätt att vara i Sverige över huvudtaget,här känns Söderhamn nära mycket nära

Då finns det alltid pengar konstigt nog.Gubben o Gummans tycker till som privatpersoner utan koppling till SD eller Thor-alf Alfsson.

2010-11-21 @ 23:04:55
Postat av: Gubben o Gumman

Layouten var ingen höjdare förlåt.

2010-11-21 @ 23:12:03
Postat av: Robin Shadowes

GoG, blir ni verkligen förvånade med tanke på att just TV4 är fullproppade med rövskalle-journalister?

2010-11-22 @ 01:21:30
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Faktum är att vi blandade ihop

isKalla Fakta med uppdrag granskning,och då är

alles normal im TV4,dom manipulerar och ljuger

värre än en storfiskare,som just fångat en

"Joddlar-röding" i Mediahavet.(Nu fick AW Svensson något att "fundea" på)Vilken misär sossarna har ställt till i bla Söderhamn,sedan har man slagit i bla Somalierna att

dom är djupt behövda och välkomna.Fast Söderhamns egna "Barack Obama" var maffigt klädd där snackar vi klädstil 10 poäng.

Dessutom skulle han bli president i Somalia......

Raketforskare. hjärnkirurg el president tja.

2010-11-22 @ 02:30:47
Postat av: Nalle i Växjö

Om man läser åsikterna om gårdagens Kalla fakta från Söderhamn, kan man undra varför så många klagar på dagens situation , 94 procent av väljarna vill ju ha det så här när dom röstade i valet , för det kan ju inte vara enbart Sverigedemokrater som skriver samtliga inlägg i alla olika forumSedan skulle jag vilja se ett program där några av dom mest positiva på mångkultur, flyttade till ett sådant område och bodde där några månader.Själv bodde jag några år i Araby i Växjö, och när vi flyttade dit tyckte jag det var positivt med alla resurser vi hade där med språkkunskaper, olika livsstilar med mera.Efter några år hade jag ändrat min uppfattning efter olika möten med företrädare för dom olika kulturerna!

Postat av: Knut_Zweistein

Bengt Göranssons (S) ord i Expressens artikel med rubriken "Låt oss börja med baskurs i demokrati" där han diskuterar sossarnas problem blev mer träffande än han någonsin avsåg:"Man får en känsla av Brechts Östtyskland när makthavarna inte såg någon annan utväg än att välja ett nytt folk, skriver Bengt Göransson, om S-debatten".http://www.expressen.se/debatt/1.2216062/bengt-goransson-lat-oss-borja-med-baskurs-i-demokratiDetta har våra politiker hållit på med de senaste 30-40 åren medan svensken tittat på och avskaffar nu både sig själv och sitt land. Inte minst genom den nya grundlagen som kommer att klubbas igenom den 24 november i all tysthet. Då skrivs EU medlemskap in i grundlagen. Mångkulturen blir grundlag. Militär får sättas in mot den egna befolkningen. Illegala invandrare ges samma rättigheter som svenskar, osv osv. Inga diskussioner. Inga debatter. Bara SD som röstar emot.

Sverige är, kort och gott, jävligt illa ute - ekonomiskt, socialt och konstitutionellt.

Vilka journalister vågar dryfta konsekvenserna av den ändrade grundlagen? Av de samhällsförändringar som politiker tvingat på folket?

2010-11-22 @ 07:44:17
Postat av: LN

MORGONTIDIG SPRÅKÖVNINGhttp://tinyurl.com/LDF-inga-slappsvansar

2010-11-22 @ 08:09:37
Postat av: Stefan A

Precis så är det som den äldre herren sa en bit in i programet kalla fucka, en arbetslös svensk, som kanske bott i generationer i Söderhamn, blir hotad med indragen a-kassa om han/hon inte söker jobb över hela landet och flyttar, medans invandrare tas emot med öppna armar och får allting betalt, och alla resurser sätts in för att ordna "arbeten" eller snarare syssesättning, t.ex. plocka skräp åt kommunen ett år med full lön så man kommer in i a-kassesystemet, utan att knappt ha betalat något, och blir den avhyste söderhamnaren förbannad så blir han/hon kallad rasist av fulmedia och politikerna i sjuklövern.....

2010-11-22 @ 11:14:17
Postat av: H Larsson

Gubben o Gumman!

Ibland är ni lite pinsamma i era kommentarer.

2010-11-22 @ 11:43:11
Postat av: Robin Shadowes

Nalle i Växjö gav mig idéen till en helt ny reality-show "Alla(h) vi skäggebarn i Bullerbyn". Mångkulturalister får flytta in ett område med mänga kulturer, i en trapp med olika nationaliteter. Behövs inga utröstningar som i dom gamla såporna. Nej, last man standing vinner serien helt enkelt!

2010-11-22 @ 11:46:00
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: WMB

Till sign "Oviss" och "Rune""Oviss" frågar: "Thoralfs blogg funkar. Varför funkar då inte SD-kuriren.net???"Thoralfs blogg är inte lika känd som SD-kuriren, Thoralfs blogg tillhör heller inte SD:s kärnverksamhet och är alltså inte lika viktig att förstöra för SD:s motståndare som SD-kuriren och SD:s hemsida är. Det är ett par av orsakerna till att Thoralfs och andra bloggar inte alls är lika intressanta för den aggressiva delen av SD:s motståndare som inte backar för vilka hemska och ohederliga medel som helst i sina försök att förgöra SD."Oviss" skriver också: "Det räcker inte att stå och gaffla i en tom plenisal, det motiverar bara den tillfälliga platsen vid köttgrytorna. Ni måste ha folk i ryggen, mycket folk!"Att "stå och gaffla i en tom plenisal" betyder oerhört mycket. Det som sägs i plenisalen dokumenteras "för evigt" och kan hämtas upp när som helst från vilken medborgare som helst, numera både i skrift och rörliga bilder.

Det viktigaste är dock att flera av riksdagens debatter direktsänds på TV. Att få tala till punkt i TV (som är Sveriges i särklass viktigaste massmedia) har ALDRIG en SD-politiker fått göra förrän nu i riksdagsdebatterna. Detta är det absolut bästa sättet att föra ut SD:s politik, eftersom det sker i direktsändning, kan sparas och visas i originalskick i You-Tube och, framför allt, inte kan förvanskas till oigenkännlighet genom massmedias klipp-och-klisterteknik, som allt annat som hittills skrivits och sänts om SD.

2010-11-22 @ 11:46:56
Postat av: Lotta

@Lasse

Vi får också veta att "Anna" talar på klingande svenska. Borde hon inte göra det om hon heter Anna?

2010-11-22 @ 12:35:48
Postat av: Gubben o Gumman

H Larsson:"Älskade av många hatade av dessto flera"

Citat från Winston Blurphill

Förresten Helmer? jobbar du på TV4 eller invasionverket.

2010-11-22 @ 18:04:02
Postat av: Gillbert o Gittan

Vi instämmer till fullo med H Larssons kommentar

2010-11-22 @ 18:05:03
Postat av: Runev

WMB skriver:

"Det viktigaste är dock att flera av riksdagens debatter direktsänds på TV. Att få tala till punkt i TV (som är Sveriges i särklass viktigaste massmedia) har ALDRIG en SD-politiker fått göra förrän nu i riksdagsdebatterna. Detta är det absolut bästa sättet att föra ut SD:s politik, eftersom det sker i direktsändning, kan sparas och visas i originalskick i You-Tube och, framför allt, inte kan förvanskas till oigenkännlighet genom massmedias klipp-och-klisterteknik, som allt annat som hittills skrivits och sänts om SD."

-------------------------------

Helt riktigt! Detta är av oerhört värde.

Men SD måste också tala med sina väljare. Som det är nu så känner man sig frånåkt när både SDs hemsida och SD-Kuriren är nerlagda.

Visst kan man försöka sig på att navigera på Riksdagens hemsida, men den är väldigt snårig och svår att hitta på. Bättre med information direkt från Riksdagsgruppen via SD-Kuriren i lättsmält form. Någon måste ta tag i detta!

2010-11-22 @ 19:29:32
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Idag den 23 november, har jag erhållit SD-Kuriren!

Slutet Gott Allting Gott!Söderhamn! Rivning av ett helt bostadskvarter. Då

jag var anställd hos F15 mellan 1073 och 1987, har jag hos "politisk inkorrekt" delgivit mina upplevelser där!I och med förbandets nedläggelse 1997, skapade även detta en förfärlig massa tomma lägenheter. Under 80-talet invaderade 3000 bosnier

och satte invånarna på press. Eriksson hade också

haft problem en längre tid, och föll likt andra.

En vänsterdiktatur som skapade oreda tidigt, har numera väckt de ovetande om deras problem, därav SD

tillväxt. Kommer ni ihåg "grabben" som kom till skolan med en tröja med något "svenskt på", och den kvinnliga läraren förbjöd honom att bära den! Det var just från Söderhamn, surströmmingens stad! Jag sålde min fastighet där under 80-talet och är mycket nöjd över detta! Mitt sista minne därifrån, var när jag "lappades" av en sur kärring då jag med släp inte kunde parkera på en uppförslut i stadens centrum, och 3 dm oplogade gator. Socialistiskt tänkande så det förslår! God Natt, Söderhamn...

http://www.politisktinkorrekt.info/2010/11/22/helt-bostadsomrade-rivs-for-att-slippa-asylsokande/2010-11-23 @ 21:11:24
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Idag den 23 november, har jag erhållit SD-Kuriren!

Slutet Gott Allting Gott!Söderhamn! Rivning av ett helt bostadskvarter. Då

jag var anställd hos F15 mellan 1073 och 1987, har jag hos "politisk inkorrekt" delgivit mina upplevelser där!I och med förbandets nedläggelse 1997, skapade även detta en förfärlig massa tomma lägenheter. Under 80-talet invaderade 3000 bosnier

och satte invånarna på press. Eriksson hade också

haft problem en längre tid, och föll likt andra.

En vänsterdiktatur som skapade oreda tidigt, har numera väckt de ovetande om deras problem, därav SD

tillväxt. Kommer ni ihåg "grabben" som kom till skolan med en tröja med något "svenskt på", och den kvinnliga läraren förbjöd honom att bära den! Det var just från Söderhamn, surströmmingens stad! Jag sålde min fastighet där under 80-talet och är mycket nöjd över detta! Mitt sista minne därifrån, var när jag "lappades" av en sur kärring då jag med släp inte kunde parkera på en uppförslut i stadens centrum, och 3 dm oplogade gator. Socialistiskt tänkande så det förslår! God Natt, Söderhamn...

http://www.politisktinkorrekt.info/2010/11/22/helt-bostadsomrade-rivs-for-att-slippa-asylsokande/Märkligt att inte detta mottogs---2010-11-23 @ 21:14:54
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Från 1973 och inget annat! (jä*la apparat)

2010-11-23 @ 22:35:55
Postat av: Nalle i Växjö

Känns det tungt ekonomiskt just nu?Inte så konstigt för din del av Statsskulden är för närvarande 115 000 kr ,och fortsätter öka.

Förslag: Ta ett SMS lån som Borg gör nu för att låna ut till Irland2010-11-24 @ 08:44:47
URL: http://www.finansportalen.se/ekonomi.htm
Postat av: Nalle i Växjö

Den fruktansvärda historien om den stackars assylsökande som inte fick sitt armbrott opererat.Det är vad som står i dom flesta tidningar, utom i SVD som har en mera sann historia.

Varför ljuger dom flesta tidningarna?

Postat av: Info

DEN IDEALISKA BAKVÄGEN TILL ENPARTISTATENSjupartiet = den välkamouflerade enpartistaten.Sundbybergs kommun utgör det senaste exemplet på samarbete över de påstådda blockgränserna. I och med att De Rödgröna i ett känsligt läge bildat koalition med Alliansens Kristdemokraterna och Centerpartiet.Dvs. kanske inte riktigt allas belåtenhet. Det var just däri det känsliga låg. Det var just därför koalitionen bildades. I kommunfullmäktige finns nämligen också det Onämnbara Partiet, som med hot om visst inflytande hotade Sjupartiet med sina befarat avvikande åsikter i vissa frågor. Och därmed befarade hot om något som kunde likna en tvåpartistat.Socialdemokraterna röstade inför samma hot i riksdagen igår emot ett av sina egna förslag.Idag röstar riksdagen igenom för hela Sverige genomgripande grundlagsändringar i enlighet med Lissabonfördragets direktiv. Härom inte ett ord i Sveriges radios nyhetssändningar och aktuella morgondebatter.Hur röstade för resten du själv i folkomröstningen om en grundlagsändring?Jaså, har det inte förekommit någon folkomröstning. Folket kan ju rösta fel.

2010-11-24 @ 11:28:26
Postat av: Christopher Dywik

När jag läser ditt inlägg Toralf så måste jag säga att jag finner det ganska roligt att du väljer att höja upp Bjarne Ritzéns kommentarer av min och Ann-Maris artikel. Han kommentarer är ju inte precis de mest intelligenta. Faktum är att om du har läst igenom vad vi har skrivit samt hans kommentarer så är det ju tämligen uppenbart att han har missförstått det mesta i artikeln.Sen stämmer det ju inte riktigt att jag har sagt att jag vägrar att svara på Ritzéns frågor. Jag lovade tvärtom, att göra det. Men valde att vara ärlig och förklara att jag inte hann för tillfället pga en väldigt hög arbetsbelastning. Här kan du läsa mitt svar Ritzéns frågor. http://dywik.wordpress.com/2010/12/16/vad-gor-du-for-sverige-ritzen/Med vänliga hälsningarChristopher Dywik

Kommunpolitiker(KD)Kalmar

2010-12-20 @ 16:21:11
URL: http://Dywik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0