”JAG ÄR EN MEDELÅLDERS VIT SVENSK MAN”

Så svarade Anders Lago på frågan om han var intresserad av att bli socialdemokraternas nästa partiledare i kvällens Agenda. Uppenbarligen är det omöjligt för dagens socialdemokrater att välja en ”medelålders vit svensk man” som partiledare.

Då kan vi stryka många kandidater som partiledare.

Anders Lago sitter faktiskt i socialdemokraternas partistyrelse och borde ha stor insikt i vad som gäller för ”oskrivna” regler i partiet.

Det är bara att önska socialdemokraterna lycka till i sitt sökande efter en ny partiledare och i sina drömmar om att återigen bli ett 40-procents parti.


Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Min personliga uppfattning är att Sossarna kommer att välja en partiledare med annat än Svenskt/ Nordiskt ursprung. Detta för att bättre anpassa sig till den nya profilen nu när Moderaterna har tagit namnet ArbetarpartietKänner det i nackhåren som har börjat resa sig redan

,men hoppas att jag har fel

2010-11-14 @ 23:39:02
Postat av: Nils

Hoppas dom väljer Nalin Pekgul :)

2010-11-14 @ 23:49:15
Postat av: alf

En grön man från Mars blir säkert en bättre statsminister än Anders Lago.

Det är allt bra konstigt att ett parti som har en tredjedel av svenska folket bakom sig, inte kan hitta en bättre partiledning än de soporna som har styrt partiet de senaste decennierna.

2010-11-14 @ 23:53:51
Postat av: Donnie Blair

Kanske de kan köpa ut moderaternas islamist Abdirisak Waberi.

Sossarna kan säkert också be DO om att hitta på något extra klämmigt, specialister som de är i påhittighet

2010-11-15 @ 01:27:23
Postat av: Sven Duva

Det artar sig för fortsatt farsartad cirkus. När hamnar sossarna under 25% tror ni?

2010-11-15 @ 01:36:09
Postat av: Ronny

Angående Abdirisak Waberi, moderaternas nye påläggskalv och tillika rektor på denna skolan ,som tydligen har gott om pengar, till skillnad mot många andra skolor. Här ett brev från en anonym mamma: "HejMin dotter går på römosseskolan ( den islamiska skolan i Göteborg)Rektorn på Skolan har bjudit alla anställda lärare ca 45, på en resa till Turkiet båda muslimska och icke muslimska. Resan äger rum nu under vecka 44. Samtidigt som antalet elever per klass ökade dramatiskt denna termin.Min fråga får är skolan använda min dotters skolpeng för att finansiera sådana resor? Min dotters skolpeng går till solresor, flotta hotel vistelse och dyra middagar.Jag kräver att detta undersöks noggrant och att skolan fråntas tillståndet.Ring gärna till skolan och fråga efter de 45 lärare ring 031 3319622.De solar för mina skattepengar och min dotters skolpengMed Vänlig hälsning2010-11-15 @ 03:54:30
Postat av: S-E Karlsson

Lago och Reepalu kan efter att ha förstört två fin svenska städer ta varann i hand och simma tillbaka till Estland . Det går att vänta tills det blivit lite varmare i vattnet .

2010-11-15 @ 05:34:26
Postat av: oveg

Sossarna kan knappast undvika en profilering om asyleriet/invandringen i nästa valrörelse om de ska ha en chans. De behöver göra trovärdigt att partiet vill göra om och göra rätt i den frågan och nu föresatt sig att strama upp inflödet. Annars spelar SD mot öppet mål (vilket dock kommer att vara det troliga).

Med "en vit medelålders man" i ledningen skulle de sannolikt få tillbaka en del av sin traditionella väljarbas men till priset av ett tapp i en del av den invandrade väljarbas de tidigare lutat sig mot. "En del", för det finns ju också invandrade som ser problemen med fortsatt inflöde. Men hur skulle sossarna kunna göra en sån gir, hur skulle deras fotfolk helt plötsligt klara av att låta som SD-are!Så Thoralf, fortsätter ni i riksdagen som ni börjat så blir SD ett stort parti i nästa val. Och ni bör nog ha en beredskap för ett nyval redan i vår; man kan ju tänka sig att Reinfeldt vill styra dithän nu när sossarna fått punka.

2010-11-15 @ 06:40:07
Postat av: SD

Nu måste det jävlar i min själ bli ett slut på detta!Vecka 46

Morgonandakt med Mikael Wenger, journalist och medlem

i den islamiska församlingen i Jönköping.Måndag

Gudomlig ordning.

Koranens sura 3 vers 26-27.

Rabbi ya Rahman- Yusuf Islam.

Kraj Medina – Al- Falaq, sånggrupp från Gislaved.

————————————————————–Även om den Svenska nationen ligger för döden, så

skall vi kvarvarande svenska befolkning inta tvingas lyssna till denna den värsta mohammedanska rappakalja om att big bang, utvecklingsläran etc finns omtalade i Koranen långt innan det fanns mikrosskop och någon ‘large hadron kollider’. Denne Mikael Wenger är mogen för tvångsintagning på mentalvården. Sådana förvillade personer skall inte i propagandasyfte ha tillgång till av offentliga medel bekostade informationskanaler.————————————————————–

Tisdag

Förlåtelse och ledning.

Hadith Quidsi nr 34 om Förlåtelsen.

Ur Sunnah: Thana och Dhikr.

Ridvan- Al- Falaq.

Joyous Day-Iman.Onsdag

Guds storhet.

Koranens sura 55, vers 33.

Ur Sunnah: Salli alla Muhammed.

Durood wa Salam- Kamal Uddin.

Ljutji Zoti -al Falaq.Torsdag

Dårskapens tid.

Islamisk trosbekännelse.

SubhanAllah -Kamal Uddin.

Jo Illahi – Al Falaq.

La Illaha IlAllah -Iman.Fredag

Skönheten.

Koranens suror 113 och 24, vers 35.

Durood wa salam -Kamal Uddin.

Give thanks to Allah -Zain Bhikha.

Rope of Allah -Iman.Producent: Ulla Strängberg, Sveriges Radio Jönköping.

-----------------------------------------AGERA SD!2010-11-15 @ 06:40:27
Postat av: LN

Upprördheten föranledde felskrivning!SD = LN

2010-11-15 @ 06:43:34
Postat av: Åke Malmros

Jag hoppas att de utser Laila Freivalds.

2010-11-15 @ 07:36:15
Postat av: putte

Socialdemokratiska Arbetarpartiet kommer aldrig att stå på fast mark förrän man insett att de som drabbats hårdast av massinvandringen är deras egna gamla kärnväljare. Och utan arbetare i valmanskåren så kommer man inte längre - trots hård satsning på muslimer och annat opålitligt folk. SAP mot 10% är prognosen inför 2014.

2010-11-15 @ 08:49:45
Postat av: Ida

hur mår du? :)

2010-11-15 @ 09:32:36
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Henrik

Till "LN"

Förstår din upprördhet ang detta med morgonandakten, men det är bättre att släppa det och arbeta med andra medel.

Det är bara en perifer företeelse och mindre lär den bli, åtminstone för sekulariserade etniska svenskar.

Hör nog också till dom som hoppas på Nalin Pekgul som eftr för Stahlinskan, S mot 20% känns mumma det..

2010-11-15 @ 09:47:05
Postat av: Robin Shadowes

Håller med Nils. Klappturken kommer bli ett minst lika bra vallokomotiv för Sd som någonsin Måna Muslimhar varit.

2010-11-15 @ 10:03:29
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: AWSvensson

Krisen i socialdemokraterna är nog större än vad vi kan föreställa oss. Det skulle inte förvånas om en splittring är nära förestående. Visst socialdemokraterna har varit näst intill världsmästare på att mobilisera enighet. Därtill behövs en stark ledare och ett program som är uppdaterat på verkligheten, detta saknar sossarna idag. Man kan inte vara både ett bidragsparti och arbetarparti. Man kan inte förespråka generösare invandring och samtidigt tala om åtstramningar. Man kan inte talar om tillväxt samtidigt strypa densamma med ovetenskapliga miljöåtstramningar.

Man kan inte förutom olika viljeyttringar inom partiet också ta hänsyn till Ohly och Eriksson.

Det duger inte att välja en ledare för svenska folket som inte förstå det svenska folket, därför ser jag det som uteslutet att välja någon med rötter i annan kultur.

GoG , man skulle bara ställa tillbaka klockan en gång , inte varje natt.

2010-11-15 @ 10:28:56
Postat av: AWSvensson

Ordet rövhuvud har ju på senare tid aktualiserats av känd anledning. Med en uppväxt i Sölvesborg , närheten till Skåne och gammalt danskt område så kan ordet har sitt ursprung i det danska ordet røvhoved. Utan att vetenskapligt belägga detta ord så dra jag mig till minnes att detta ord var vanligt förekommande på Malmö Stadion på 80-talet i samband med att mitt favoritlag var bortalag på den arenan. Med tanke på den globalisering vi påtvingats så har helt andra ord kommit att bli där gängse förekommande. Vi har förmånen att ha en skånsk talesman med det passande namnet Skånepåg i våra led ,så kanske han kan bidra med lokal information.

2010-11-15 @ 11:05:50
Postat av: Tony Ingman

2 dårar som man inte vill se som kommande

statsministerkandidater är denne Anders Lago och

Ilmar Repalu, det räcker mer än väl att dessa båda herrar har förstört sina respektive städer till

näst intill obeboeliga för svenskar. Visserligen

är skutan Sverige snart på god väg att gå samma öde

tillmötes, fast hoppet lever att vettiga personer

sklall komma till makten innan det är försent.

2010-11-15 @ 11:10:40
Postat av: LN

Pat Condell i svensk översättning!http://www.youtube.com/watch?v=wwhYRVVNFr0&feature

2010-11-15 @ 12:33:26
Postat av: kalle2

partitoppen och dess stödtrupper i LO ledningen och fackförbundsmaffian är nog så indoktrinerade av sina egna "roffa åt sig- hyckleri-åsiktspolis" tänkande, så att välja en etnisk Svensk som galionsfigur för sitt sosseri-skepp skulle nog kännas som en besvikelse att de inte vågade ta steget fullt ut i sitt multikulti.bygge.madammen i mitten sa " en eller två generationer..(med invandrar bakgrund?) yngre!

kanske de planerar att välja nån 25-30 åring som är 2a generationsinvandrare.

nordmark mannen med brillor sa "de har mycket jobb att nån 40%"

såleds kommer sossarna rikta in sig på invandrarna och deras barn i flera generationer skall få inflytande och ge röster. pk-svennarna och invandrarna skall bygga ett sosseri.

de etniska svenskarna som inte tillhör pk-eliten eller de rika moderat-kompismaffian. skiter man i . dessa har endast SD att ty sig till.Reinfeldt säger "vi och dom" alltså medger 7 klövern det kommer bli permanenta motsättningar i de kommande generationer mellan etniska svenskar och invandrare. sedan finns det en mellangrupp av invandrare och etniska svenskar som kan samarbeta utan att bry sig om ursprung.detta multikultiprojekt blir en tung ryggsäck för moder svea att bära. troligen kommer länder som inte haft så mycket multikulti att utveckas enormt som japan,kina,sydkorea mm. folk som känner förtroende för sina politiker och lever i ett bra sahällsklimat vill ge allt för att dra sitt strå till stacken.

tvärtom i sverige, de som jobbar och betalar skatt och är ärliga bli sveriges loser. som hamnar sist i tomtköer, får sämst vård och barnen får ingen utbildning. i swediztan är hycklare , bedragare, som knyter kontakter till eliten vinnare. detta land blir /är precis som i filmen IDIOCRASY.Hoppas SD kan vända kursen innan skeppet Svea kör in i isberget. full fart framåt och fullt roderutslag gör att kursen läggs om snabbt.

att slå back i maskin och sedan ändra roder utslag gör att svea sakta glider mot sin katastrof.

2010-11-15 @ 12:57:56
Postat av: Gubben o Gumman

Med tanke på det svala intresset när Göran Persson

packade ihop ,och med känt resultat i partiledarfrågan,så får nog socialdemokraterna vända

sej till arbetsförmedlingen.

Man kanske till och med får ta till ett instegsjobb

Såvida inte Jan-Emanuel volonterar förstås.Lotta Gröning föreslår Mr Bajaland för han kan många språk......?

Det var ett förståndigt förslag Lotta, för ett

parti som går i backen pga av invandrarkramande

Arbetsrösterna drog till moderaterna och SD.Även tre partier kan tänkas östsossar, västsossar

samt jippiesossar, som var för sej leds av 18 språkrör.Den som till sist tar jobbet måste gräva ned jippekulturen bidragskulturen samt samarbeta med SD.Detta om partiet vill ha 20% i nästa val, vill man

ha 10% utser man Mr Bajaland, el fru Kord.

Personen ifråga måste vara beredd att spotta på Ohly

samt sätta en tumme i ögat på Fritte Fridolin.Fast man skall ju ha en kvinna samt lite yngre så

fru Kord måste ju ligga bra till,det skall vi

be för i vår kvällsbön för iallafall.Efter sossarnas politiska konkurs så är det Fredrik

som är huvudmålet med faktaspäckade frågor som han

inte kan glida ifrån,partiledningen i moderaterna

vilar på samma bräckliga grunder som S.Vänta bara när gammelmoderaterna drar iväg storsmockan,dom kan inte ha analfabeter i sina

verksamheter hur billiga dom än är.Fast med att ha kopierat sossarnas invandringspolitik så kan man likna Fredrik

som Bambi på hal is vänta bara.Fredrik Reinfeldt du kommer att göra en "Sahlin"Midsommarmarodören is gone nu är det barbarens tur.

Dom utalanden skall kosta lita på det.AW Svensson : Man kan inte vrida tillbaka ett solur.

Förresten vet du vad Lill-Babs kallas

i Turkiet.?

2010-11-15 @ 13:13:13
Postat av: WMB

Nu har han gjort det igen!I april 2008 fick socionomen och journalisten Gunnar Sandelin DN:s läsare att sätta morgonkaffet i vrångstrupen med sin artikel "Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna". Nu har han lyckats få in en starkt kritisk artikel i Göteborgs-Posten. "Ingen öppen debatt om migrationen" heter den och den finns att läsa här:http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.489398-ingen-oppen-debatt-om-migrationenVi får verkligen hoppas att den även finns att läsa i pappersupplagan. Det är ju främst gammelmedias läsare som behöver denna information.2010-11-15 @ 13:20:37
Postat av: AWSvensson

Ali baba micro, i sanningens namn så googlade jag , det är därför jag inte duger till politiker.

2010-11-15 @ 14:19:10
Postat av: World Traveller

Med tanke pa att Socialdemokraternas valjare numera varvas bland nysvenskarna och arbetsskygga bidragstagare (ej sana som mist sina jobb utan parasiterande latmaskar) sa ligger det val narmast till att valja en muslim som partiledare. De satsade ju hela valrorelsen pa att rekrytera i Gaza, Rinkeby, Kurdistan, Tensta, Rosengard och andra moske-taeta omraden.

2010-11-15 @ 14:31:41
Postat av: Info

NY PARTILEDAREJag hörde igår i radion en känd socialdemokrat lansera följande personer som särskilt lämpade att efterträda Mona:Ilija Batljan

Nalin Pekgul

Ardalan Shekarabi

Ibrahim Baylan

Masoud Kamali

2010-11-15 @ 15:02:34
Postat av: Tony Ingman

LN: Ja Pat condell är en verklig sanningssägare

om dom fega krakar som dryper av politisk

korrekthet. Kryperierna för det intolleranta

Islam är vidriga mer än i Sverige, och måste

bekämpas med alla medel.

2010-11-15 @ 15:28:53
Postat av: AWSvensson

Ska analfabeter ersätta oss fyrtiotalister så är väl de namnen i klass för att ersätta Måna. I båda fallen går det käpprakt ...Inte för att jag haft höga tankar om Måna utan jag tänker på hennes väljare. Men det är väl i så fall bara en förlängning av den inslagna linjen, svensken är värdelös, ljuset kommer utifrån.

2010-11-15 @ 15:46:58
Postat av: lassekolja

Ja Thoralf, intressant att även Du observerade Lago´s ordalydelse. Jag ser det som att han bekräftar att han tycker att man kan dela upp människor i olika raser! SD, som däremot brukar anklagas för rasism strävar ju efter att inte skilja mellan svenskar och invandrare, något som SD är helt ensamma om!

Betr. sossarnas partiledarproblem, jag har satt upp 20 kandidater, som nämnts i olika sammanhang, den ena sämre än den andra. Allra sämst för (S) är förmodligen Nalim Pekgul och LO-Wanja så jag hoppas på någon av dom. Alla 20 jag har hört nämnas är mer eller mindre bra för oss. Den sämste för SD tror jag är Stefan Löfvén, man, f.d. arbetare. Jag tror inte att gamla "gråsossar" vill ha en kärring, ursäkta uttrycket men jag menar det!

Jag ser mycket fram emot valrörelsen 2014!!!

2010-11-15 @ 16:05:17
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Stefan K

Lagos ord satte sig direkt. Uppenbart måste kommande partiledare följa Mona i fotspåren och flirta med bidragsgrupperna i våra mångkulturella förorter. "Svensk medelålders vit man." HUH!Här kan ni läsa ett förslag på den nya partiledarens första 1:a maj tal http://petterssons.bloggsida.se/politik/socialdemokraternas-kris

2010-11-15 @ 16:38:08
Postat av: S-E Karlsson

: Förr tänkte jag jämt på fruntimmer , nu kan det gå nästan en halvtimme utan att jag tänker på dom !

He,he,he.Lite humor i debatten .

2010-11-15 @ 17:50:48
Postat av: PK

Hoppas innerligt av hela mitt hjärta att det blir Nalin Pekgul, hon skulle vara så perfekt och representativ på alla sätt.

2010-11-15 @ 19:13:48
Postat av: Henrik

Jag hoppas på Blekgul Nagel, hon måste kvoteras in som stackars sextrakasserad kvinna.

2010-11-15 @ 22:17:49
Postat av: kalle

nu har multikulti-hycklar-eliten samlats i örebro. vimlar av papperslösa afrikaner som raggar efter svenska tjejer att fixa uppehållstill-STÅND med.http://www.mrdagarna.nu/entren kostar 2000 kr och myndigheter och kommuner har fullbokat, således betalar du med skattesedeln.

2010-11-15 @ 22:57:08
Postat av: EXTRA EXTRA

hög tid för cavatus-flygblad igen. eller en sd kuriren till varje hushåll så folk kan samlas till en massdemonstration i stockholm mot grundlagsändringen som sker i smyg.http://politisktinkorrekt.info/2010/11/15/sd-sager-nej-till-nya-grundlagen/

2010-11-15 @ 23:02:22
Postat av: LN

Åsiktsmaskinen

"Glöm inte bort att skaffa dig en egen åsikt

och den blir inte sämre för att du står för den."

Lyssna till våra förmyndare!

- - - - -

Lilla Saltsjöbadsavtalet 1 av 3

http://www.youtube.com/watch?v=BE52K01khFo

242 tittare hittills - av 340.000!Lilla Saltsjöbadsavtalet 2 av 3

http://www.youtube.com/watch?v=n4u6XsG7h7Q

Du delar väl inte Gürs uppfattning 9 min in?Lilla Saltsjöbadsavtalet 3 av 3

http://www.youtube.com/watch?v=Q2q1fWf2Hcc

Självklart skall man berätta sanningen.

Nu sitter dom i riksdagen.

2010-11-16 @ 05:36:28
Postat av: Nalle i Växjö

Sanningen om hur kommunerna blir lurade av Staten

och Saltsöbad avtaletSe YouTube från Axess

Postat av: putte

Underskatta inte Lago i Södertälje. Han har bra vittring på den politiska utvecklingen. Snart lägger han sin röst på Sverigedemokraterna. Partiet som passar de svenskar som förstått och följer samhällets trender bäst. Sossarna är ju helt passé, såvida man inte är muslim eller rent allmänt en främmande "fågel". Kan inte vara något för Lago's framtid - vilket han nu börjar inse.

2010-11-16 @ 09:15:48
Postat av: LN

Bland SÖMNGÅNGARE och VINTERSOVARE!Alert som en lärka en regnig sommarmorgon vill 'Nalle i Växjö' tala om för oss hur kommunerna blir förda bakom ljuset av staten genom att hänvisa till ett YouTube-clip som benämnes "Lilla Saltsjöbadsavtalet 2 av 3", vilket tillsammans med avsnitt ett (1) samt tre (3) just blivit omnämnt i kommentaren OMEDELBART FÖRE, och som således lille Nalle inte har tagit del av. Ingen annan heller kommer att ha orkat klicka på dessa tre länkar, ty verkligheten är av underordnad betydelse.

Om nu Nalle ens har sett sitt eget YouTube-clip, så ålägges han härmed att svar på frågan:

Delar du Nalle Thomas Gürs åsikt, som han uttalar efter 9 minuter?Är det underligt att herrar journalister, sådana som diskuterar i Åsiktsmaskinen, självsvåldigt kan omyndigförklara ett helt folk och tuta i dem vad fan som helst, då folket mest består av sömntutor och dönickar av Nalles typ?

2010-11-16 @ 11:41:09
Postat av: AWSvensson

Merit Wager skriver på sin blogg:

"Två av dem har erbjudit sig att – under löfte om att inte avslöjas offentligt - träffa politiker som borde lyssna på dem. Hittills har ingen politiker nappat på erbjudandet… En av dem var beredd att både ta ledigt från jobbet och resa ganska långt för att komma till Stockholm och personligen berätta om hopplösheten och frustrationen han som beslutsfattare på Migrationsverket upplever mer eller mindre varje dag".

Har detta erbjudande getts till Sverigedemokraternas riksdagsledamöter.

2010-11-16 @ 11:56:53
Postat av: AWSvensson

Jag tycker LN för närvarande har en ton som inte passar på denna blogg. Här försöker vi gemensamt sträva efter ett bättre samhälle. Jag har sett You Tube klippet , det vore bättre om du konkretiserade vad du menar i ett annat tonläge.

2010-11-16 @ 12:02:02
Postat av: HJÄLP_DE_IRLÄNDSKA_BANKERNA

-Sitt still i klassen! -LN skall vara tyst - och uppföra sig! -Nalle, vakna nu! -Gemensamt försöker vi här sträva efter ett bättre samhälle. -Nu strävar vi vidare. -Unisont sjunger vi nu pråmdragasången!

2010-11-16 @ 12:39:36
Postat av: Kalle

JK åtalar för nedsättande ord i blogg-kommentarer enligt Radio Stockholm, Sveriges radio. Se länken:Radio Stockholm skriver:

""Enligt åtalet har Justitiekanslern framför allt reagerat på två ord i kommentaren, "kulturberikare" och "parasiter". Skrev Radio Stockholm (lokal radio) Sveriges Radio.Är den svenska yttrandefriheten och åsiktsfriheten hotad??? Skrämmande nedveckling (utveckling) av det svenska samhället. Sverige Demokraterna behövs mer än någonsin. Någon i detta avlånga land måste göra sin stämma hörd även om det inte leder till något resultat. Det måste eka i samhällsdebatten.

Postat av: storkukade Bosse

SD en hop fjollor haha och kolla in detta Jimmie omger sig av småbrudar som han avlönar med SD medel. Tack och hej för SD 2014 pedofilvarning pedofilvarning pedofilvarninghttp://parliamentprincess.se/http://www.youtube.com/watch?v=upXZ1im1leU

2010-11-16 @ 13:24:45
URL: http://parliamentprincess.se/
Postat av: lovisa

vad gör du idaG?:)

2010-11-16 @ 14:11:19
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: AWSvensson

Dagens bibelord är hämtat från Jeh 3:19.

När skapelseveckan började lida mot sitt slut så lät Gud meddela att det varit allt för stor åtgång på hjärnor. Med god kännedom om vissa mäns fåfänga utgick ett erbjudande att i stället välja ett större organ. Att detta erbjudande mottogs med glädje har vi erhållit goda bevis för.

2010-11-16 @ 14:25:25
Postat av: S-E Karlsson

Kuckelimuck ,AW Svensson Bra rutet .

2010-11-16 @ 14:44:31
Postat av: Magnus S

Håller med AW. Lite hyfs om man får be. Här är ingen förmer än andra. Kliv av din höga häst LN.

2010-11-16 @ 16:00:22
Postat av: Inge Sandén

Känner att jag vill ge en eloge till AW Svensson.

Den till Bosse med det stora organet och ingen hjärna,var mycket bra.

Just så skall en rättshaverist tystas.

Även LN bör skärpa till sig,om han vill bli tagen på allvar.

2010-11-16 @ 16:33:30
Postat av: AWSvensson

Gud hör bön , Veronica Palm föreslagen som Socialdemokraternas partiledare; "Jag vill tänka en dag till" säger hon. Inte en dag för tidigt min kommentar.Som vikarierande ordningsman i GoG:s frånvaro så få en tacke.

2010-11-16 @ 17:16:18
Postat av: LN

IDAG RULLAR SOSSEDEBATTEN SOM ALDRIG TILLFÖRNE.

Det verkar som AWS hädar: inte Jeh(ova) 3:19 utan Joh(annes)3:19 skall det väl vara: "Och detta är domen, att ljuset har kommit i världen, och människorna älskade mörkret mer än ljuset, ty deras gärningar var onda.""Öppem process inför öppen ridå", kackal Anders Ferm, återuppväckt ur glömskan, "25 miljoner invandrare är det plats för i Nya Sverige".Magnus S, här sittes ej på någon hög häst; vi är fotfolket, trossen, Mutter Courage finns i vår mitt; här råder inget överdrivet städat umgängessätt som ute i Täby, här är ja, ja och nej, nej, här krusas ingen jävel.-Super ni pojkar? - ni kan numer få ett piller som mindrar suget - men för den sakens skull måste ni sitta i kö på den multikulturella primärvården.

2010-11-16 @ 17:23:02
Postat av: AWSvensson

Dagens goda gärning, bibelläsningen har under dagen slagit alla rekord. Här sups inte , medicinering heter det.

2010-11-16 @ 17:30:22
Postat av: Irene

Som SD:are är jag mycket förundrad,varför tillåts Jimmies sekreterare skriva och visa bilder som framställer partiet i en mindre seriös dager?. Förstår att man vill locka fler yngre men samtidigt tror jag att manskrämmer många äldre.Ja jag gillar inte sidan "Princess" den är inte bra för partiet i sin nuvarande form, stoppa flickebarnet medan tid är.

2010-11-16 @ 17:42:36
Postat av: Lotta

Att använda ett nick som individen som skrev inlägget idag 2010-11-16 @ 13:24:45 tyder på att man är svårt störd. Sjukdomsinsikten hos individen tycks obefintlig. Man får hoppas att myndigheterna får kännedom om detta så att den sjuke kan erbjudas adekvat vårt under en lång rad av år.

2010-11-16 @ 17:42:41
Postat av: Åkesson med lilla kuken

SD är ett jävla pedofilparti som låter dessa två bimbosarna avlönas utav partiet Åkesson är en gubbsjuk stackare och 2014 är partiets historia till enda.http://img266.imageshack.us/img266/5138/sdbimbos.jpg

2010-11-16 @ 17:49:47
URL: http://parliamentprincess.se/
Postat av: Bosse batong

parliamentprincess , vet Sd folket om detta att de betalar för en 20 årig Bimbo som fattar noll och utger sig för att vara Åkessons sekreterare , vilket jävla skämt.http://img266.imageshack.us/img266/5138/sdbimbos.jpg

2010-11-16 @ 17:53:09
URL: http://parliamentprincess.se/
Postat av: SD pedofilpartiet ?

Stackars lille kryllpajasen Thoralf somraderar känsligt på bloggen om Åkessons blonda bimbo som ställer hela SD i dålig dager. Ska skrattar ihjäl mig 2014 när det oseriösa skitpartiet SD åker ur riksdagen som NyDParlimentprincess haha hela sverige skrattar.http://parliamentprincess.se/Åkessons två bimbos som avlönas av SD pengar. Fyfan säger vi om detta.http://img266.imageshack.us/img266/5138/sdbimbos.jpg2010-11-16 @ 19:04:46
Postat av: 20 årig partisekreterare i SD hahahahaha

Stackars lille kryllpajasen Thoralf somraderar känsligt på bloggen om Åkessons blonda bimbo som ställer hela SD i dålig dager. Ska skrattar ihjäl mig 2014 när det oseriösa skitpartiet SD åker ur riksdagen som NyDParlimentprincess haha hela sverige skrattar.http://parliamentprincess.se/Åkessons två bimbos som avlönas av SD pengar. Fyfan säger vi om detta.http://img266.imageshack.us/img266/5138/sdbimbos.jpg

Postat av: Kryllfjanten Thoralf

Kryllfjanten Thoralf raderar känsligt på bloggen för att rädda pedofilen Åkessons ansikte.Parlimentprincess haha hela sverige skrattar.http://parliamentprincess.se/Åkessons två bimbos som avlönas av SD pengar. Fyfan säger vi om detta.http://img266.imageshack.us/img266/5138/sdbimbos.jpgar Åkssons bimbos och raderar här på bloggen.

2010-11-16 @ 19:11:43
URL: http://parliamentprincess.se/
Postat av: Kryllfjanten Thoralf

Kryllfjanten Thoralf raderar känsligt på bloggen för att rädda pedofilen Åkessons ansikte.Parlimentprincess haha hela sverige skrattar.http://parliamentprincess.se/Åkessons två bimbos som avlönas av SD pengar. Fyfan säger vi om detta.http://img266.imageshack.us/img266/5138/sdbimbos.jpgar Åkssons bimbos och raderar här på bloggen.

2010-11-16 @ 19:11:43

URL: http://parliamentprincess.se/

Postat av: Lotta

@SD pedofilpartiet ?Om jag inte minns helt fel var det Piratpartiet som försvarade pedofili. Gör om gör rätt.

2010-11-16 @ 19:37:06
Postat av: OT

Veckans film tips!3 timmars miniserie "När muren föll (de sista dagarna)"Handlingen utspelar sig de sista dagarna före Berlinmurens fall, vi får här möta människor som kämpar mot DDR diktaurens järngrepp för en demokrati värd att leva i. Bara en blind höna kan undgå att de många parallellerna med dagens Sverige, muren rämnar också här och klockan klämtar för mången DDRare.

2010-11-16 @ 21:42:24
Postat av: Robin Shadowes

Nu inleds kampen för att nedmontera yttrandefriheten på internet.'Förekomsten av oönskat material via internet är omfattande och hindrar att internet utvecklas' skriver Johan Axhamn, doktorand i civilrätt. Denna tokstolle föreslår att staten därför 'genom olika typer av tekniker för blockering och filtrering' stoppar 'förmedlingen av oönskat material'. Jag förmodar att det är PI och liknande informationskanaler som han vill stoppa.http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/tillsatt-en-utredning-kring-internetleverantorernas-roll_5676225.svdSverige ska alltså bli som diktaturens Kina och bara låta medborgarna få ta del av censurerad information som först har kontrollerats av en politiskt korrekt härskarelit.http://canuteocean.blogspot.com/2010/11/att-ha-asikter-om-integration-ar-inte.html

2010-11-16 @ 22:28:54
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: SD har en 20 årig bimbo som partisekreterareStackars lille kryllpajasen Thoralf som raderar känsligt på bloggen om Åkessons blonda bimbo som ställer hela SD i dålig dager. Ska skrattar ihjäl mig 2014 när det oseriösa skitpartiet SD åker ur riksdagen som NyDParlimentprincess haha hela sverige skrattar.http://parliamentprincess.se/Åkessons två bimbos som avlönas av SD pengar. Fyfan säger vi om detta.http://img266.imageshack.us/img266/5138/sdbimbos.jpg

2010-11-16 @ 19:08:41

URL: http://parliamentprincess.se/

2010-11-16 @ 22:59:20
URL: http://parliamentprincess.se/
Postat av: Funtaren

Irene: Vi måste kommunicera på flera fronter.Alexandra Brunell gör ett gott arbete genom att tillhandahålla en kommunikationsväg till yngre grupper, och särskilt då kvinnor. Många kommenterar och det finns möjligheter att där bemöta våra motståndares argumentation och faktiskt få argumenten lästa.Thoralf i all ära, men folk under 25 i Stockholm hittar knappast hit.

2010-11-17 @ 00:23:24
Postat av: Putte

@SD har en 20 årig bimbo som partisekreterareVad har hennes hårfärg med saken att göra? Är du rasist ditt r-hål?

2010-11-17 @ 06:25:54
Postat av: Nalle i Växjö

Somalierna i Växjö i stor demonstration, tycker att ännu flera ska få komma hit.

Postat av: Nalle i Växjö

I Halland har Länskriminalen under det gångna året utrett flera härvor där människor dömts till fängelse för omfattande bidragsbedrägerier och ytterligare utredningar pågår just nu. Polisen tror att Försäkringskassan i hela landet luras på miljarder. Hör Annika H Erikssons reportage. Samtal med Stig Orustfjord, överdirektör på FörsäkringskassanLiten undring

Är det någon som kan förklara varför Svenskar har blivit så oärliga senaste åren, det verkar nästan som Svenskarna är helt förändrade

Postat av: LN

---= Våra tjänstemän jobbar hårt vidare =---Snphanen citerar idag Merit Wagers blogg:Svenska produktionsmål"Min uppfattning är, att det överlag är lättare att få asyl än någonsin. Kanske beror det på att vi miggor nu har indoktrinerats i att inte ifrågasätta, inte kräva någonting av den asylsökande, inte utreda någonting utan bara lyssna med hjärtat. Och vad spelar det då för roll att den asylsökande har en falsk id-handling, eller ingen handlingar alls, om hon/han ändå kan gråta en skvätt och berätta om det hemska som hon/han utsattes för i hemlandet. När språkanalysen sedan säger att personen inte alls kommer från det uppgivna hemlandet, blir det förstås svårt för oss att skriva PUT-beslut. Därför ska vi nu inte göra språkanalyser heller, annat än i undantagsfall.Det är numera väldigt lätt för oss att nå produktionsmålen (Ja, det heter så inom Migrationsverket, som i en fabrik) när det gäller beslut . Vi beviljar PUT på löpande band….

som i en fabrik)" (PUT=Permanent Uppehållstilstånd)

http://meritwager.wordpress.com/2010/11/17/en-migga-det-ar-numera-valdigt-latt-for-oss-att-na-produktionsmalen-ja-det-heter-sa-inom-migrationsverket-som-i-en-fabrik/

2010-11-17 @ 09:19:11
Postat av: Irene

Funtaren "Vi måste kommunicera på flera fronter." Det håller jag med om men måste det ske på detta sätt? Partiets ledare, hans flickvän och sekreterare äter middag med ett, jag antar gott rödvin, i ett ostädet rum.Inget ont i det men det lämnar inte ett seriöst, ansvarsfullt intryck av Jimmie.Men som man brukar säga - stil är inget man lär sig - stil är något medfött.

2010-11-17 @ 09:23:11
Postat av: AWSvensson

Den morgonpigge kunde höra en debatt mellan Thomas Eneroth (S) och socialförsäkringsminister Ulf Kristersson. Eneroth: med en arbetslös på 9% så ska man inte tro annat än att de utförsäkrade får så kallade fiktiva jobb. Byt ut utförsäkrade mot Mena-folk så slår man hål på myten om framtida arbetskraft.

En representant från Migrationsverket kom med den klarsynta och självklara kommentaren : Det går flyg fram och tillbaka mellan Sverige och Bagdad flera gånger i veckan , folk reser fram och tillbaka utan problem. Varför kan man då inte sända tillbaka folk till Bagdad. Dessutom är de norra delarna av Irak fridsamma.

Säg inte att bloggen http://www.parliamentprincess.se/ inte attraherar äldre, var tro ni GoG hänger hela dagarna.

2010-11-17 @ 11:01:11
Postat av: Rättvis

Nu går det undan i Burlöv! där Socialdemokraterna gett SD posten som andre vise ordförande i kommunalfullmäktige.Grattis Burlöv och Grattis SD. Och ett stort grattis till (S) i Burlöv som inte böjt sig för hot utan valt att prioritera det som är bäst för väljarna i Burlöv.Nu inväntar vi motsvarande tillnyktring i andra delar av landet och inom de borgerliga partierna.http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2216339/s-i-burlov-gav-sd-plats-i-toppen-sagas

2010-11-17 @ 11:20:39
Postat av: WMB

Irene skrev om Jimmie Åkesson i det s k ostädade rummet: "Men som man brukar säga - stil är inget man lär sig - stil är något medfött."Aha, som hos vår käre monark och hans goda vänner då menar du? :)

2010-11-17 @ 11:28:49
Postat av: SD har en 20 årig bimbo som partisekreterare

SD har en 20 årig bimbo som partisekreterare

Stackars lille kryllpajasen Thoralf som raderar känsligt på bloggen om Åkessons blonda bimbo som ställer hela SD i dålig dager. Ska skrattar ihjäl mig 2014 när det oseriösa skitpartiet SD åker ur riksdagen som NyDParlimentprincess haha hela sverige skrattar.http://parliamentprincess.se/Åkessons två bimbos som avlönas av SD pengar. Fyfan säger vi om detta.http://img266.imageshack.us/img266/5138/sdbimbos.jpg

2010-11-17 @ 11:51:06
URL: http://parliamentprincess.se/
Postat av: Parlimentprincess vilket skämt

Vilket jävla skämt SD, vet flera som ska lämna partiet nu. Avlöna 20 åriga blondiner för partipengar SKANDALhttp://parliamentprincess.se/

2010-11-17 @ 12:09:07
Postat av: Rättvis

“Sveavägen”, där ligger även det socialdemokratiska högkvarteret. Där härskade Mona Sahlin, men nu har hon fått sparken och därmed lär väl även hennes politik hamna på historiens sophög.

Och, som sagt, I Burlöv har (S) redan sparkat igång med förnyelsen, men på Sveavägen har man inget annat att tala om än SD:s personalpolitik.

2010-11-17 @ 12:11:12
Postat av: Nalle i Växjö

Äntligen verkar det bli bättre balans. Trevligt för dom ensamma pojkarna så dom har några att leka med.Undra bara hur familjerna i Afrika har råd

Postat av: Robin Shadowes

Mikrokukade Bosse, kan du inte bara ta och dra dit pepparn växer!!

2010-11-17 @ 13:02:44
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Lars-Inge

@ Knäppskallen"SD har en 20 årig bimbo som partisekreterare"Ovanstående uttalande visar hue dj-a korkad du är. Hon är för f-n inte partisekreterare åt SD utan personlig sekreterare åt Jimmie Åkesson. Att jämföra (en dålig men dock) med en kalfaktor åt en officerare i det militära.SD:s partisekretera är en helt annan person. Att inte klara av skilja på detta, bevisar enbart att tomrummet är så stort att det måste eka i skallen!

2010-11-17 @ 13:19:51
Postat av: Lars-Inge

Forts.I Jimmie Åkessons personliga stab ingår Linus Bylund som hans närmaste man och partisekreterare för SD är f.ö. Björn Söder.

2010-11-17 @ 13:37:25
Postat av: LN

Nacka den 14 november 2010Till Svenskt Näringsliv, chefekonom Stefan Fölster

Arbetsmarknadsdepartementet, arbetsmarknadsminister Hillevi Engström

Utrikesdepartementet, migrationsminister Tobias Billström

Justitiedepartementet, integrationsminister Erik Ullenhag

Näringsdepartementet, näringsminister Maud OlofssonÄmne: Arbetskraftsinvandringens haveriSvenskt Näringsliv driver linjen att ”arbetskraftsinvandring , och även annan invandring, är avgörande för kompetensförsörjning till svenska företag."”Om ”invandringen är avgörande för kompetensförsörjningen till svenska företag ”,

hur kommer det sig då att

● endast 12 procent av samtliga utlandsfödda har ”sysselsättning”?

● var tredje invandrare är arbetslös trots sänkta arbetsgivaravgifter och skattesubventionerade s k ”instegsjobb” mm

● 50 procent av dem som arbetar har städjobb?

● invandrarna t o m under 80-talets högkonjunktur och trots att de var unga och arbetsföra inte lyckades de hävda sig på arbetsmarknaden?

● mediantiden för att en kommunplacerad invandrare - s k ”flykting” skall komma in på arbetsmarknaden är sju år?

● professor Jan Ekberg i ESO-rapporten 2009:3 ”Invandringen och de offentliga finanserna” konstaterade att ”Omkring var fjärde invandrare har efter nio år i Sverige inte hittat sitt första jobb.”

● 25 procent av invandrarna mellan 18 och 25 år – en synnerligen arbetsför ålder - inte fått sitt första jobb efter nio år? För kvinnor tar det ännu längre tid.

● en rapport från SCB 2009 bekräftar att integration genom arbete misslyckats totalt. Iranier, irakier och somalier är de grupper som arbetar minst i Sverige. Endast 50% av iranierna och irakierna och 40% av somalierna är sysselsatta efter tio år i Sverige. Däremot är bidragsberoendet omfattande. Rapporten visar att bidragsberoende personer gärna stannar i Sverige medan den invandrade arbetskraften lämnar landet.

● invandrarna genom sin svaga anknytning till arbetsmarknaden belastar våra transfereringssystem med 40 – 60 miljarder kr per år?

● drygt 7 000 av de 14 905[1] som 2009 beviljades uppehållstillstånd i Sverige som arbetskraftsinvandrare var bärplockare eller som det heter ”medhjälpare i skogsbruk och trädgård”?

● 795 var ”restauranganställda” – inklusive diskare och andra okvalificerade köksbiträden. Migrationsministern talar om att ”hitta rätt kompetens t ex indiska kockar med specialkompetens. ” Men förbundsordföranden för Hotell- och restaurangfacket, HRF Ella Niia sade i DN den 9 november 2010 att ”facket får in ytterst få sådana ansökningar” och att ”man behöver inte leta utomlands för att hitta restaurangbiträden.” Och f ö är det verkligen ”indiska kockar” Sverige behöver?

● 300 var städare - är det städare svenska företag behöver för sin ”kompetensförsörjning”? 135 var vårdare men endast en var utbildad sjuksköterska. 500 var civilingenjörer – varför kan man undra eftersom Mona Sahlin för ett antal år sedan var ”så trött på att köpa korv av civilingenjörer.”

Arbetstillstånd gavs också till bl a 2 200 dataspecialister. Där kan det möjligen ha funnits ett behov av importerad arbetskraft.. Men i övrigt torde ”behovet av arbetskraft” ha kunnat tillfredsställas på hemmaplan.

● det 1990 fanns tre s k ”eftersatta områden” och de år 2000 var 137 och år 2006 ökat till 157? Dessa områden kännetecknas som bekant av många invandrare, hög arbetslöshet, dåliga skolresultat och hög kriminalitet. I det läget vill Svenskt Näringsliv alltså fylla på med ännu fler ”of the same.” Varför?Varför är dessa områden inte vid det här laget veritabla ”Silicon Valleys” om ”invandringen är avgörande för kompetensförsörjningen till svenska företag”?Arbetskraftsinvandring – en ny bedrägeribranschNu har våra farhågor besannats. Den arbetskraftsinvandring – kompetensförsörjning till svenska företag - som Svenskt Näringsliv, regeringen och oppositionen förespråkar har visat sig vara en ny bedrägeribransch. Arbetskraftsinvandringen har blivit en lönsam affärsidé för oseriösa företagare – ofta själva invandrare. Bedrägerierna omfattar bl a handel med arbetstillstånd, skenarbeten och rena slavkontrakt för anställda som står i beroendeställning till sin arbetsgivare för att få stanna i Sverige. Många tvingas jobba utan lön eller ställa upp på sex.

● Enligt Ella Niia, HRF, lever Tobias Billström ”i en värld där lagen är en tanke som kanske kan fungera på skrivbordsnivå. Verkligheten ser inte ut så.”

● Från ett och samma gatukök i Stockholm fick HRF under tre sommarmånader ta ställning till tio ansökningar. Alla tio skulle ”skala och hacka grönsaker.”

Ytterligare ett exempel på att ”invandringen är avgörande för kompetensförsörjningen till svenska företag”!

● Ett gatukök i Kista utan anställda inkom den 8 augusti 2010 med åtta ansökningar. Lika många kom från ett kafé med tre anställda i Kista.

(fortsättning följer)

2010-11-17 @ 13:45:14
Postat av: LN

(fortsättning)

Issa Habil Juristbyrå hjälpte gatuköken med ansökningarna.

Även inom byggsektorn har arbetskraftsinvandringen ökat markant från Ryssland, Vitryssland, Ukraina och Filippinerna. Vissa företags månadslöner långt under kollektivavtalen - 13 500 kr är en vanlig lön i byggbranschen.Enligt TCO:s jurist Samuel Engblom skulle tre justeringar av nuvarande regler försvåra handeln med arbetstillstånd: arbetserbjudandet görs rättsligt bindande, en vandelsprövning av arbetsgivaren görs – otroligt att detta inte redan görs, men det vore förmodligen rasistiskt och främlingsfientligt - samt att arbetsgivaren betalat rätt lön och sociala avgifter kontrolleras hos Skatteverket.Markus Uvell, vd för Timbro skriver att ”vi måste acceptera stora förändringar i arbetsrätten och lönebildningen om vi ska kunna behålla de mycket höga invandrartalen i framtiden. ”Det har inte saknats varningar

Redan 2007 meddelade Riksdag & departement 33/07 att flera ambassader inte ansåg proceduren för utfärdande av arbetsvisum inte var, vare sig tillförlitlig eller genomförbar.”Ambassaderna varnar i sina remissvar för svårigheterna att göra korrekta visumprövningar. Mängder av falska betyg och intyg cirkulerar.”

Bl a ambassaderna i länder som Egypten och Marocko varnade för svårigheterna att få korrekta uppgifter av dem som söker arbetsvisum p g a alla falska dokument.”Ambassaderna kommer i vissa fall endast kunna bedöma om det är troligt att den arbetssökande har ett visst yrke eller utbildning”skrev ambassaden i Kairo.Den svenska representationen i Kiev, Ukraina ansåg att ”risken för viseringsavhopp eller illegalt arbete är stor. Ambassaden konstaterade att ”det ligger i sakens natur att de som kommer att söka den här typen av visum är personer som saknar arbete i hemlandet/har ett lågavlönat arbete i hemlandet.””Arrangerade äktenskap är ett annat problem som ambassaden i Rabat varnar för. Det är inte ovanligt att unga ogifta personer som hälsar på syskon i Sverige ingår arrangerade äktenskap och på så sätt får uppehållstillstånd.”Genom ambassadernas avvisande hållning i sina remissvar och regeringens lagrådsremiss den 26 mars 2008, som öppnade fler kanaler för utomeuropeisk arbetskraftsinvandring , stod det klart att regeringen skulle få problem även med andra former av missbruk. T ex att en arbetsgivare skriver ett skenkontrakt – givetvis mot betalning - för en person som inte har fått ett arbete men vill komma till Sverige för livstida skattefinansierad försörjning.Den 25 januari 2008 varnade jag i ett brev till migrationsminister Billström och näringsminister Olofsson för att sådana lurendrejerier skulle bli frekventa och undrade vilka åtgärder regeringen avsåg att vidta för att stoppa bedrägerierna. Givetvis fick jag inget svar.

Migrationsverket har ansvar för tillståndsprövningen men hänvisar till arbetsmarknadens parter. Verket har inga regler för att bedöma misstänkta fall av bedrägerier.Enligt personalen har det dock länge varit känt att bl a städ – och restaurangbranscherna är ”riskgrupper” och verket har tidigare uppmärksammat regeringen på att ”kontroll- och sanktionsbefogenheterna är otydligt formulerade. ”Ett konstruerat behov som saknar verklighetsförankringMot bakgrund av att Sverige sedan decennier tillbaka har massinvandring kombinerad med massarbetslöshet - inte minst bland invandrarna - är det en gåta varför regering och näringsliv förespråkar arbetskraftsinvandring? Frågan som aldrig får svar är varför näringslivet inte i första hand ser till att de 100 000-tals arbetslösa invandrare som redan är här får arbeten som motsvarar deras kvalifikationer och därmed erbjuds möjlighet att ”bidra till svenska företags kompetensförsörjning”?Anders Bergsten, ombudsman för fackligt-politiska frågor på Fastighets sade i DN den 9 november att ”Man kan ifrågasätta om det verkligen finns ett behov av arbetskraftsinvandring när man har en massa ledig arbetskraft utanför dörren.” Han kallade vidare såväl arbetskraftsinvandringslagstiftningen som migrationsministerns uttalande att ”det finns lediga jobb som folk i Sverige inte vill ha” för ”idiotiskt.”I EU talar Cecilia Malmström med ”en tung delegation från Indien bekymrat om framgången för främlingsfientliga strömningar i Europa och hur de begränsar politikens möjligheter.” Malmström är m a o ”bekymrad” över att det inlärda mantrat om arbetskraftsinvandringens nödvändighet har avslöjats tack vare dessa s k ”främlingsfientliga strömningar.” ”Det finns en rädsla bland många ministrar, en feghet skulle jag säga ibland, att stå upp för det som riktigt på lång sikt.” På hur ”lång sikt” då kan man undra?Vi är hittills över 340 000 väljare som ställer vårt hopp till SD för att stoppa vansinnet med en helt obehövlig arbetskraftsinvandring.Åldras inte invandrarna?

Arbetskraftsinvandringsförespråkarna upprepar med ett gökurs envishet det inlärda mantrat att ”Sverige behöver arbetskraftsinvandring för att garantera den framtida välfärden p g a en åldrande befolkning.”

Jan Ekberg skrev på DN Debatt den 15 oktober 2009 under rubriken ”Arbetskraft hjälper inte offentlig sektor” att ”effekterna av invandring som ett medel för att underlätta för välfärdssystemet att försörja en åldrande befolkning är små. En orsak är att invandringen ökar befolkningen, vilket ställer större krav på den offentliga sektorn

/…/ Det finns således inga särskilt starka offentligt finansiella argument för framtida invandring. Däremot kan det finnas andra argument. Det kan finnas argument för invandring av specialister, men det rör sig då om ett begränsat antal individer.”Också Andreas Bergh, fil dr och välfärdsforskare vid Centrum för ekonomisk demografi, Lunds universitet, Ratio och Institutet för näringslivsforskning har konstaterat att effekterna av arbetskraftsinvandring ”visserligen är positiva men inte tillräckligt stora. Även invandrare blir gamla och ska försörjas."Avslutningsvis vill jag ha svar på frågan varför ni aldrig talar om vilken betydelse EU:s Medelhavssamarbete genom Barcelonaprocessen har haft för beslutet om ökad utomeuropeisk arbetskraftsinvandring? Dessutom vill gästarbetare i Saudiarabien från bl a Filippinerna nu till Sverige. Varför?Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd

Alphyddevägen 55, 131 35 Nacka

2010-11-17 @ 13:47:47
Postat av: AWSvensson

Nu går man på offensiven. Det nya i propagandamaskineriet är att numera går 6000000 invandrare till jobbet varje dag. Hur många som inte går till jobbet av de sk nyanlända framgår inte, ej heller hur många svenskar som saknar jobb beroende på övertalighet på arbetsmarknaden.

I morse kunde man läsa om indier som kom hit och lärde upp sig på Ericsson, med flytten tillbaka tog de även med sig arbetstillfällena i Sverige. Dessa rader verkar vara uppslukade från text-TV

Postat av: AWSvensson

För många nollor , 600 000 ska det vara.

2010-11-17 @ 14:41:02
Postat av: AWSvensson

Att kaniner är kända för att yngla av sig är allmänt bekant. Kontering invandringens kostnader.

Postat av: Annica

Jag hoppas det med.. ^^

2010-11-17 @ 15:12:44
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Rättvis

AWSvensson skriver:”Nu går man på offensiven. Det nya i propagandamaskineriet är att numera går 6000000 invandrare till jobbet varje dag. Hur många som inte går till jobbet av de sk nyanlända framgår inte”Dessutom blandar man äpplen med päron; arbetskraftsinvandrare med bidragssökande asylanter, högutbildade med analfabeter, invandrare förr och nu.När det kom flyktingar från Europa, ester efter kriget, ungrare 1956 och tjecker 1968 så fick de nyanlända flyktingarna börja jobba på en gång. Nu tar det sju år att ordna ett jobb, ofta då ett instegsjobb.

2010-11-17 @ 15:56:31
Postat av: S-E Karlsson

Strindberg sa redan på 1800 talet :" Det är synd om människorna " och jag säger år 2010 att det är synd om Sverige som ska ta hand om hela världens nödlidande enligt önskemål från alla "tycka synd om alla " människor !

2010-11-17 @ 16:32:15
Postat av: Söder

Får man hoppas på Masoud Kamali och Veronica Palm som språkrör för SAP. En oslagbar kombination som leder rätt ner till 10% väljar stöd.

2010-11-17 @ 16:54:11
Postat av: Skånepåg

Min favorit är Carina Hägg.

Om jag nu inte missminner mig, var det hon som kontaktade ett antal flertal företag i sin s-valkrets (Jönköping) och "varnade" dessa för att ha något som helst samröre med SD. Har även sett hennes agerande i Riksdagen och man kan ju bara undra hur människan är funtad?Således ett självklart val till nästa S-ledare och en utmärkt reklampelare för SD!

2010-11-17 @ 17:17:56
Postat av: Skånepåg

Rättelse:"ett antal flertal företag"

- "ett flertal företag"P.S.

Använder ett sprillandes nytt tangentbord som ännu inte vant sig vid mitt "hamrande"!!

2010-11-17 @ 17:21:55
Postat av: AWSvensson

I Värnamo ringer riksdagspolitikern Carina Hägg (s) obehärskat runt till företag och idrottsföreningar och uppmanar dessa att sluta samarbeta med ett dansställe utanför bygden som ägs av SD:s lokala kontaktperson Sven-Evert Gunnarsson.

2010-11-17 @ 17:33:19
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonTackar för den mer detaljerade bilden av damens märkliga agerande. Kom inte ihåg detaljerna, men visste i stort att det var något sådant vidrigt som hon höll på med.Hoppas att Sven-Evert Gunnarsson tack vare hennes indirekta reklam rent av fått flera besökare?

2010-11-17 @ 18:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0