BURKA-KVINNA FICK FÄNGELSE

En muslimsk kvinna har dömts till 6 månaders fängelse!

Hon döms bl.a. för falsk anklagelse om rasism mot polisman. I förhör ljuger hon friskt och anklagar polismannen för både det ena och det andra, samt även verbalt hotar honom.

Det hon dock inte visste var att det fanns en kamera i polisbilen som filmade hela händelseförloppet och naturligtvis friades polismannen från de falska anklagelserna, istället åtalades kvinnan och fälldes för falsk angivelse och hot.Hur många tror att dessa burka-kvinnor inte gjort på samma sätt tidigare?

Förbjud burka och nikab på offentlig plats!


Planerade bilbomb i USA.

Kommentarer
Postat av: Calle

Vi vet alla hur det hade gått om inte kameran hade funnits.I Sverige hade en upprörd muslimsk " pöbel"+ en " prostituerad" försvarsadvokat viftat med rasistkortet och krävt pengaersättning för att ha blivit "krängta". Massmedia hade ylat i högan sky, polimannen hade fått avsked + böter eller fängelse,politikerna( de politiskt korrekta) hade gett polisen direktiv om ytterligare positiv särbehandling av " hucklena". Trovärdigheten hos en av dessa är ju betydligt högre än hos en hel poliskår.

2010-11-26 @ 22:37:52
Postat av: Cavatus

Det intressanta är på slutet när nyhetsuppläsaren säger att någon högt uppsatt person inom islam säger att det är okej för kvinnor att visa upp sitt ansikte för polismän på begäran.Det tolkar jag som en eftergift från det muslimska samfundet för de västerländska reglerna, om än en liten eftergift, men dock.Men att förbjuda burkan kan säkert bli aktuellt i Australien efter detta, åtminstone en debatt om det, vilket kanske inte alls var så lyckat för det muslimska samfundet i Australien.Tack förresten för sidan på SDs hemsida där man kan se vad SD gör i sitt löpande arbete. Jättebra att få allt serverat på ett ställe. Men du fortsätter väl att blogga ändå, Thoralf?

2010-11-26 @ 23:28:37
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/
Postat av: Kalle

Nu måste det bli kameror som registrerar allt vad som händer i svenska polisbilar. På rot. Sådana här falska anklagelser får inte förekomma mot vår poliskår.Sedan förökte man man köpa henne ur fängelsestraffet på sex månader med hänsyn till att hon var sjubarnsmor.Finns det ingen hejd på dessa människor att försöka slingra sig ur allt???Det enda de förstår är maktspråk. Det visade sig när nyhetsprogramet sade att muslimska kvinnor fick visa sig utan burka för poliser på deras uppmaning enligt några muslimska höjdare.Heder och tummen upp för Australiensk rättsväsende.Kommer svenska media att ta upp detta???

2010-11-26 @ 23:30:28
Postat av: Inte-en-till

1) Förbjud burka och nikab på offentlig plats!2) Stoppa inflödet!3) Ut!Rädda Sverige från undergången!

2010-11-27 @ 00:09:28
Postat av: Sancak Beyi Emre

Är det extra känsligt när det är en "muslimsk kvinna" som begår detta elände ? Burkan har ingenting med Islam att göra, utan det är en uråldrig arabisk tradition kvar från när de vandrade runt i öken.Jag har en vän, som tidigare var polis, men blev uppsagd, för att en svensk tös på fyllan anklagade honom för våldtäckt. Är det lika illa? Eller är det så att ni endast vill belysa det som er målgrupp vill höra ? Patetiskt värre. Hur många i SD har mer än 360 HP ?Emre

2010-11-27 @ 00:10:04
URL: http://anatolianvoice.blogspot.com
Postat av: Thoralf A

CavatusGivetvis kommer jag fortsätta att blogga. Det finns så mycket att skriva om som inte har med riksdagen att göra.T.ex. hur landstingspolitiker i Kalmar län försöker utestänga SD från plats i regionförbundet trots att det finns ett avtal som är underskrivet av fyra riksdagsmän, både från alliansen och de rödgröna.

Kommer ett blogginlägg under helgen.2010-11-27 @ 00:29:17
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Donnie Blair

Det sk-t sig riktigt för det draperiet....

2010-11-27 @ 00:45:37
Postat av: Anonym

Emre: Naturligtvis är det alltid illa om en person anklagar en annan för ett brott utan grund! Var sjutton fick du detta ifrån?Men det är extra illa eftersom hon anklagar honom för rasism, vilket på något konstigt sätt i väst, och i synnerhet i Sverige, idag verkar övertrumfa allt annat, inkl våldtäkt. Som de säger i reportaget - får man den stämpeln på sig kan man aldrig bli kvitt den.Dessutom borde muslimer fördöma hennes handling. Hon ger muslimer ett dåligt rykte när hon utnyttjar sin religion som alibi för att göra denna sorts anklagelser, och sedan dessutom som en väg att försöka komma undan. Istället stödjer man henne, ursäktar henne och försöker få henne frisläppt.Det enda hon har uppnått är att övertyga fler om att all form av ansiktstäckande slöja bör förbjudas på allmän plats. Och att man inom islam tydligen backar upp en muslim mot icke-muslimer, oavsett konfliktorsak och huruvida muslimen är skyldig eller inte. Detta har vi för övrigt sett tidigare. Anjem Choudary sade i en intervju att han aldrig kunde stödja icke-muslimer mot en muslim, oavsett vad muslimen gjort. Och då handlade det, om jag minns rätt, om terroristbrott.Jag begriper för övrigt inte hur 17 hon kan få köra iklädd niqab. Hennes synfält är ju kraftigt begränsat - hon är ju för tusan en trafikfara!

2010-11-27 @ 01:11:16
Postat av: joffe

Naturligtvis ska burka och nikab förbjudas i våra upplysta länder. Punkt slut.Bosatt down under sen 80-talet vet jag att vi alltid kör med öppna puckar och sopar inte skiten under mattan som media gör i Sverige. (Jag jobbade 20 år på SVT så jag känner till hur det var och hur det fortfarande är!)Inslaget Thoralf påpassligt publicerar gick i Tracy Grimshaws aussieshow och här är man inte bange att servera SANNINGAR om kontroversiella ämnen. Det kallas yttrandefrihet och demokrati...Jag undrar hur många år ytterligare Ni i Sverige ska behöva lida för att journalisterna bedriver sömngångarjournalistik? NÄR ska denna yrkeskår vakna och publicera hur det VERKLIGEN förhåller sig i ert land och undersöka vad som sker och vad originalbefolkningen själva anser om tingen?Enda framtida ljuspunkten tycks nu vara SD och

jag lyssnade på grundlagsdebatten och applåderar Åkesson, Ekeroth, Pärtzell,Jomshof och Söder. Klarsynta riksdagsledamöter. Framtida toppar, väl medvetna om vad som händer i framför allt EU, som ligger er närmast om hjärtat. ÄNTLIGEN FRISKA FLÄKTAR...

2010-11-27 @ 07:19:23
Postat av: World Traveller

I Sverige sa hade hon fatt 60.000 kronor i skadestand och polismannen hade blivit omplacerad till inre tjanst eller avskedad aven med filmbevis. Sa sjukt har Sverige blivit.

2010-11-27 @ 07:46:27
Postat av: Ludvig

Hoppas att SD jobbar för att förbjuda att kvinnor får gömma sig så det inte går att se om det är en självmordsbombare eller en beskedlig människa.

2010-11-27 @ 08:32:49
Postat av: Donnie Blair

När ska TV 4 anmälas för upprepade uttalade om att SD är rasister. Senast på Nyhetsmorgon, lördag 08,00 hade enl TV4 "rasistpartiet SD" gått starkt fram i Landstingen, UTAN att ha någon politik på området!!

2010-11-27 @ 09:35:02
Postat av: Hans

En intressant film. En film som SD borde texta och lägga ut på sin hemsida. Det måste bli ett slut på daltandet med muslimer. Ett slut kan det bara bli om alla får ta del utav informationen som oftast bara finns här. SD kuriren borde börja att delas ut omgående till alla hushåll, med information ang webbsidor med ovanstående innehåll. Sen är det upp till var och en att titta. Vilket de flesta kommer att göra. Vi är alla nyfikna, men förs hela tiden bakom ljuset utav feg media samt politiker som i åravis dolt samt fortfarande döljer sanningen. Det daltas ständigt med dessa förbaskade invandrare som skrattar bakom våra ryggar. Jag kan inte gå förbi en arabkärring på stan utan att säga, åk hem! Brukar bli några hårda ord tillbaka, men det skiter jag i. Läste en artikel idag, där förskolebarn vägras våra Svenska jul traditioner.Tomten har slutat säga..Håhå finns det några snälla barn? Numera hörs det Håhå..finns det några Svenska barn?

Postat av: joffe

Hittade i mitt arkiv följande ord i DICK ERIXONS blogg av den 3 maj 2009. Fortfarande lika aktuellt:”Jag anser att svenska medier under 2000-talet varit de viktigaste aktörerna för att beskära yttrandefriheten och pressfriheten i Sverige och västvärlden. Man har villigt givit upp friheten, för att tillmötesgå krafter som helt vill avskaffa dessa friheter därför att man föraktar allt vad frihet heter.Det är mediefolk som är ivrigast om att stämpla “rasist” i pannan på dem som vill diskutera problem med integrationen. Därmed har man lagt locket på ett samhällsproblem som kokar under ytan. Här skapar pressofriheten en tryckkokare som kan komma att explodera, om man inte börjar tillämpa yttrandefriheten så som upplysningen formade den. Det vill säga: problem måste kunna diskuteras utan att folk stämplas som paria.Om pressfrihet ska ha någon mening, borde pressen diskutera sina egna tillkortakommanden, sina egna fördomar och vad det leder till i form av ofrihet i det offentliga samtalet.”

2010-11-27 @ 10:21:55
Postat av: AWSvensson

Gravid på nolltid, de du GoG.

Postat av: AWSvensson

Inspiration åt Gudrun Schyman

Postat av: Info

SVERIGES RADIO DDR-MÖRKARFrågan om nya riktlinjer för betygssättningen på skolornas olika stadier har varit aktuell de senaste dagarna. Olika förslag har tydligen stötts och blötts och bollats fram och tillbaks mellan partierna och blocken.Utan att Sveriges radio en enda gång förmått redogöra för exakt vari skiljaktigheterna består. Och framförallt har vi ingenting fått veta om Sverigedemokraternas slutliga ställningstagande.Just nyss, på Sveriges radios senaste nyhetssändning, klarade SR:s sakkunnige medarbetare ut begreppen. Ungefär:Socialdemokraterna lämnar de rödgröna för att rösta på Björklunds förslag om betyg från A till F i olika etapper. (Vad är etapper?) Sen ska från det hela utvärderas. Sverigedemokraterna lär ha en ståndpunkt, men vilken denna är, framgår inte, bara att de vill att skolan ska röra sig om om A-C eller C-Q eller 2-218 eller vad som helst.KLARGÖRANDE OCH UPPLYSANDE? ELLER HUR?Jag har frågat en sverigedemokrat på hans blogg, men han svarar inte.Den femgradiga betygsskalan (som numera blivit tregradig) infördes i början på 1960-talet. Dessförinnan och i alla år hade graderingen, som var målrelaterad och allmänt accepterad utom av ett antal socialdemokratiska skolpolitiker (Palme, Edenman, Isling m.fl.) sett ut så här:A (laudatur, berömlig)

a+, a (med utmärkt beröm godkänd, a-

AB+, AB (med beröm godkänd), AB-

Ba+, Ba (inte utan beröm godkänd), Ba-

B+, B (godkänd), B-

B? (med tvekan godkänd)

BC, C (underkänd)Betyg gavs i det första skolstadiet, folkskolan (t.o.m. 1950-talet), redan fr.o.m. klass (årskurs) ett men de första åren endast på en låg nivå (på sin höjd gavs Ba). Ingen liten nybörjare svimmade på den tiden av att avslutningsdagen få gå fram till fröken och hämta sitt betyg. Tvärtom, betygsformuläret utdelades alltid under viss högtidlighet.Studentexamen avskaffades 1968.Varför inte enas om vänsterpartiets och socialdemokraternas ursprungsförslag: En helt betygsfri och därmed rättvis skola, i förlängningen ingen skola alls. (Utom förstås, en SFI-skola, där deltagarna får 12.000 skattefritt, om de infinner sig.)

2010-11-27 @ 12:55:13
Postat av: Skånepåg

Jag hoppas innerligt att alla tagit del av innehållet i den URL som AWSvensson länkat till tidigare här på bloggen och som skrivits av statsvetare Lisbeth Lindeborg i GP. Kommentatorsfältet släppte igenom ett antal kommentarer, men stängdes sedan av att visa nya eftersom tydligen allltför många var för positiva till artikeln. Med andra ord, svenskt massmedia i ett "nötskal”.Några citat:

- Det är dags att ta farväl av multikulturen, skriver statsvetare Lisbeth Lindeborg.- I Tyskland konstaterade förbundskanslern Angela Merkel härförleden att projektet multikultur misslyckats. I stället för att underlätta integrationen av landets invandrare har multikultur som den praktiseras bidragit till uppkomsten av parallellsamhällen vilka ytterst underminerar samhällsfriden.- Enligt en europeisk auktoritet på temat invandring och multikultur, den holländske forskaren Paul Scheffer, är relationen mellan ursprungsbefolkning och invandrargrupper en process där vi urskiljer fyra stadier: segregation, undvikande, konflikt och förståelse. Scheffer avvisar begreppet multikultur inte bara som en illusion utan som rasism.- Så framhäver exempelvis både tyska familjeministern Kristina Schröder och de tyska lärarförbunden att en omvänd rasism existerar. I många skolor där invandrarungdomar är flertaliga trakasseras och misshandlas tyska och judiska skolungdomar.- Men så länge stora delar av de invandrade grupperna inte kan svenska språket och inte kan förstå grundlagen och inte accepterar de lagar som gäller här så kommer fientligheten att öka. Den likgiltighet som exempelvis länge utmärkt svenska feminister i samröret med muslimska kvinnor är upprörande. Det har inget med förståelse att göra när man utelämnar unga muslimska kvinnor till bödlar i familj och släkt.- Redan 1991 varnade EU-parlamentarikern Dany Cohn-Bendit – berömd 1968-rebell, grundare av De Gröna och i tjugo år senator för multikulturella angelägenheter i Frankfurt/Main – för det multikulturella samhället som hårt, snabbt, brutalt och utan solidaritet, präglat som det är av alltför stora olikheter.- För tre år sedan publicerade den kända turkisk-tyska juristen och författarinnan Seyran Ates, som själv har utsatts för mordförsök av islamister, sin bok Der Multikulti-Irrtum (det multikulturella misstaget). Även om boken väckte uppmärksamhet är det först nu, då politiken ger integrationsfrågan prioritet, som hoppet finns om en konstruktiv lösning. I första hand handlar det om att integrera – inte assimilera – de invandrare som bor i landet och kämpa för ett ansvarsfullt samhälle. Ty, sammanfattar Ates i sin bok: Multikulti, som det hittills praktiserats, är inget annat än organiserad ansvarslöshet.Tänk vad vissa svenska politier och massmedia har svårt att förstå ovanstående självklarheter. Innebörden i artikeln har varit en självklarhet för mig ända sedan massinvandringen började.Om ingenting görs, så är det här snart i juletid lämpligt att jämföra Sverige med en pepparkaka och att massinvandringen är en tumme. Än så länge har trycket av tumen på pepparkakan inneburit att pepparkakan börjat att spricka lite si så där. Om nu massinvandringen får fortätta i oförminskad takt, innebär detta att trycket av tumme ökar och pepparkakan kommer då att krascha helt och det som återstår är enbart småsmulor!

Postat av: LN

HUR SKÖTER SIG SD?

HUR BLIR DET MED DEN KONTINUERLIGA INFORMATIONEN TILL VALBOSKAPEN? KANSKE FINNS DET INTE TID OCH PENGAR FÖR SÅDANT LAPPRI?Varför var SD inte där, på utskottsmötet?

När grundlagsfrågan skulle avhandlas!

SD valde att inte komma?

Det syns inte på videoklippen och i protokollen, som alla SD-anhängare numera med nyvunnet politiskt intresse sitter hemma och nagelfar.Varför missade SD detta betydelsefulla utskottsmöte?

Var det kanske Margareta Sandsted, ledamot i EU-nämnden, som var förhindrad att närvara; - därför att hon var ute och shoppade, kanske på NK, dit riksdags- och regeringsledamöter gärna traditionsenligt vallfärdar - där man till och med kan kan ha turen att bli mördad för sin politiska övertygelses skull.Javisst ja, man skulle ju på kungamiddag, det hade man drömt om ända sedan den 19 september; - lackskor och annan bourgeoisiparafernalia skulle anskaffas, det var minsann inte oviktigt.Margareta S synes för övrigt inte tillhöra de flitigare i SD-gruppen - kanske kunde hon utnämns till parliament-queen; då saknas bara en kung, en tronföljare och några andra perifera figuranter, för att SD skall bli ett alldeles eget, litet parallellkungahus på Helgeandsholmen.Jan Milld undrar med rätta i nedanstående video om detta beteende återspeglar en slapp inställning, både till den politiska uppgiften och till partiets fotfolk?37 miljoner lär det kosta Sveriges skattebetalare, såväl SD-fiender som SD-anhängare, att ha SD häckande på Helgeandsholmen. Plus bortemot 15 miljoner i parlamentarikerlöner.I jämförelse med det ordinarie strax intill, så blir SD visserligen ett billigt litet kungahus, och att framöver sedan springa på utskottsmöten är inte tvingande, nu när kardinalfrågan är avgjord.Med friska, snabba steg marcheras det i de nya lackskorna mot framtidens stadfästa mångkultursamhälle och den därmed sammanhängande och ofrånkomliga mohammedaniseringen.Allah tillsammans med Jibril sitter uppe i Jannah och småler nöjt åt det hela - Mohammad har inte tid att närvara, han fornikerar som vanligt med de 72, som dagligen enligt Koran 2:223 måste plöjas upp.

Allahu Akbar.Ur Koranen 78:35o36 citeras:,

Uti Allahs paradis skall du varken höra tomt prat eller lögner, ej heller meningslöst tal och grova osanningar - allt detta, som du under din korta jordevandring uti Sveriges land nödgades taga till dig ifrån Måna och Barbaren, ifrån Aftonhoran och Expressen, ifrån DN och SDS - allt detta är uti himlanom av honom förbjudet. Detta skall vara din herres belöning som han enligt sin heliga räkning skänker dig som har underkastat sig.

- - - - -

http://www.youtube.com/watch?v=yC2aoipVuQU

2010-11-27 @ 14:50:06
Postat av: lassekolja

Jag blir så provocerad när jag ser ett sån´t där maskeradspöke att jag helst inte ens vill skriva denna kommentaren. Vi skall helt enkelt inte ha sådant i vårt samhälle PUNKT! Man kan ju även räkna ut med en bakre kroppsdel att dom inte heller försörjer sig själva.

Usch, bort - bort!!!

2010-11-27 @ 15:06:28
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Henrik

Hehe, nyttigt för musslorna att dom är så inavlat dumma att dom inte har lärt sig att polisbilar alltid filmar "framåt", aldrig lyckats se 10 min av "cops" trots att det rullat i 15 år.

2010-11-27 @ 15:18:36
Postat av: Henrik

http://allahuakbar.se/wordpress/2010/11/18/invandring/Ruskigt bra och pedagogisk video att köra i nyllet på etablissemangets godhetsapostlar.

2010-11-27 @ 15:22:21
Postat av: Funtaren

LN ombedes härmed att innan han häver ur sig sina tröttsamma tirader ta ställning till vilket parti han anser sköter sig bättre än SD i försvaret av Sverige. Vilket parti i Riksdagen då.Inse att vi har en lång kamp framför oss för att återerövra det som förlorats. Denna kamp vinns inte genom att likt en Don Quixote kämpa en redan förlorad kamp, utan genom att rikta resurserna dit, där de gör nytta.Och jag undanber mig epitetet valboskap. Nöt.

2010-11-27 @ 16:55:27
Postat av: Thoralf A

LNDitt påhopp på Margareta Sandstedt gör mig heligt förbannad! Du vet inte ett dugg om hur arbetssituationen är i riksdagsgruppen och definitivt inte för Margareta Sandstedt i EU-nämnden.Riksdagsgruppen har beslutat att anställa en jurist med inriktning på EU-rätt för att vi skall klara alla ärenden i EU-nämnden och troligen behövs det ännu en tjänst för att klara situationen som just nu är ohållbar för Margareta Sandstedt.Jag betackar mig för dina tirader! Ta reda på hur verkligheten ser ut innan du uttalar dig.Jag förväntar mig en ursäkt från din sida i din nästa kommentar! Om du har någon heder i kroppen.2010-11-27 @ 19:28:16
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: LN

"Inse att vi har en lång kamp framför oss för att återerövra det som förlorats. Denna kamp vinns inte genom att likt en Don Quixote kämpa en redan förlorad kamp, utan genom att rikta resurserna dit, där de gör nytta."

Kunde inte ha sagt det bättre själv - lång kamp som inte givet slutar med seger - tack funtaren, som gärna får kalla mig nöt, ty även jag tillhör nämnda valboskap; kalla mig bara inte får, vilka i stor utsträckning fyller Sveriges riksdag, där de hittills inte utan framgång har praktiserat sin fåraktighet. Inte ens en doktorshatt prydligt applicerad på hornen av ett fårhuvud, gör bäraren till mindre fårskalle. Funktionell idiot är en mera saklig benämning på ett sådant fån, f'låt får, som jag använt i någon tidigare tiradisk utgjutning på denna förträffliga blogg.

Någon här på bloggen påpekade nylien att SD:s popularitet varit utsatt för ett litet ras, från 5,6 till 4,3. Varför inte åt motsatta hållet, nu när SD ett tag frejdigt både har företrätt och försvarat förnuftet och inte minst framvisat vilken skyddad verkstad Riksdagen är. Är tiden kanske mogen för att döpa om institutionen till Rikshall?

2010-11-27 @ 19:35:47
Postat av: Gubben o Gumman

Vykort : Kapten Hammock med styrman? Gullan i Fören

har nu lagt till i Baltikum,resan har gått bra Bornholm har köpts in som reservat för flyende svenskar ,ett slags zoo planeras.Lite jobbigt var det i tullen/passkontrollen,vi fick

skriva på att det inte kommer flera anhöriginvandrare svenskar efter.På väg in till stan såg vi lite grafitti :

"Vi blåste svenka panken".Eftermiddagen blir spännande då skall vi låna ut 16 miljarder från svenska skattebetalare till den

Baltiska banken "Thanks and Godbye".Swedbank och Nordea har skickat med 8 miljarder att

förmedla till Sweden Sucks.Ett besök till invandraverket tyckte vi var lämpligt

Fast det gick inte det fanns inget,märkligt nog

pekade mannen vi frågade om på en container med lufthål i i hamnområdet.Massor med ledningar som gick ned i jorden hittade

vi.Det visade sej vara tjuvkopplade el till hushåll från ledningen från Sverige.Kanske en av förklaringarna till att man lyckat leverera 10 Kilowatt på sex år?Lite ont om jippeibalter är det allt, förmodligen

har man inte haft någon Elof Balme här på 1970 talet.Pressen verkar ganska ok, tydligen har dom Ryska journalisterna hastigt lämnat landet,frågan är

bara varför deras skor står kvar utanför stadsfängelset?Faktum är att snabbaste sättet att få "äta jord" här

är att prata om kommunister.Gubben o Gumman önskar alla en god kväll speciellt

"Tjuren fån Ängö" (AW Svensson Tom Jones du vet)

2010-11-27 @ 19:58:20
Postat av: Kurtan

Tal av ESW från bloggen:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/11/time-that-is-given-us.html#moreSkrämmande "stealth jihad" genom eu och etablerade politikers försorg i europa inklusive Sverige....Läs hela!Ett "smakprov":A milestone in this ominous totalitarian trend will be reached tomorrow, 28 November 2010, when the member states of the European Union are required to implement an innocuous-sounding legal provision known as the “Framework decision on combating racism and xenophobia”, or, more fully, the “Council Framework Decision 2008/913/JHA of 28 November 2008 on combating certain forms and expressions of racism and xenophobia by means of criminal law.” According to the final article of the Framework Decision, “Member States shall take the necessary measures to comply with the provisions of this Framework Decision by 28 November 2010.”They are more successful than those of the Nazis and the Fascists and the Communists because they are accomplished quietly and peacefully, with no need for concentration camps or gulags or mass graves or the shot in the back of the neck in the middle of the night.

2010-11-27 @ 20:09:35
Postat av: KurtanIslamofob. Ett uppfunnet vapen, med avsikt att tyska kritiker, av MBH. Läs hela på bloggen;http://www.jihadwatch.org/Ett "smakprov"Now here's a point you might deeply consider: The neologism "Islamophobia" did not simply emerge ex nihilo. It was invented, deliberately, by a Muslim Brotherhood front organization, the International Institute for Islamic Thought, which is based in Northern Virginia. If that name dimly rings a bell, it should: I've mentioned it before, and it's particularly important because it was co-founded by Anwar Ibrahim--the hero of Moderate Islam who is now trotting around the globe comparing his plight to that of Aung San Suu Kyi.In an effort to silence critics of political Islam, advocates needed to come up with terminology that would enable them to portray themselves as victims. Muhammad said he was present when his then-allies, meeting at the offices of the International Institute for Islamic Thought (IIIT) in Northern Virginia years ago, coined the term "Islamophobia."

2010-11-27 @ 20:14:09
Postat av: Funtaren

Väl rutet Toralf, han behöver en avhyvling.LN: tecknet på en god kämpe är en som kämpar trots att segern INTE är säker, som kämpar mot alla odds men på ett intelligent sätt. Som synes av Toralfs svar så kämpar SD på ett intelligent sätt. Man tar in hjälp där man behöver den, och utnyttjar därmed de resurser man har på bästa sätt.

2010-11-27 @ 20:31:47
Postat av: LN

Väl rutet, Thoralf, så skall SD-antagonisterna som beljuger och förtalar SD behandlas. Att nu istället jag fick skopan över mig, kan kanske ha föranletts av ett kvarvarande och irriterande skoskav.

I avsaknad av bättre informationskällor tittar också jag in på den brunellska bloggen, som onekligen ger ett visst intryck åt festivitashållet, vilket självfallet inte skulle ha föranlett mig att med intryck därifrån presumera något vare sig om Margareta Sandsted shoppingvanor eller hennse flit. Jag är djupt ångerfull - jag ber om usäkt för mitt övertramp och lovar bot och bättring.Du vet inte ett dugg om hur arbetssituationen är i riksdagsgruppen

konstaterar du helt korrekt, Thoralf. Lika litet vet omkring 500.000 SD-sympatisörer och SD-medlemmar. Alla törstar vi efter litet insyn

i verkligheten; att bara följa den information som "Rikshall" bjuder på, kan leda helt snett, som jag själv härovan har givit prov på.

Jag tror inte någon hade kunnat föreställt sig att EU-ärendena skulle vara så ianspråkstagande.

==========================

funtarens inställsamma rop från rännstenen ignorerar jag!

2010-11-27 @ 20:54:36
Postat av: joffe

Dagens massinvandring kommer att förstöra det samhälle som svensk media och svenska politiker säger sig förespråka. I alla fall om man får tro några av världens mest erkända statsvetare – Ronald Inglehart och Christian Welzel.

2010-11-27 @ 22:51:35
Postat av: Robin Shadowes

Det är värre i storbrittannien. Där kan sopsäckarna till och med bli körskolelärare.

2010-11-27 @ 23:14:16
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Thoralf A

LNKan det kanske vara så att alla vi som sitter i riksdagen och de tjänstemän som så här långt anställts vid kansliet har fullt upp med att göra och inte har tid med att sköta ett antal webbplatser också.Kan det vara så att vi prioriterar riksdagsarbetet i första hand.Vilket tycker du är viktigast? Riksdagen eller SD-Kuriren?

2010-11-28 @ 00:51:39
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Vi röstar på riksdagen,från den ena till det andra

klockren uthängning av en etnisk svensk våldtäkare

i Aftonbladet,fatta vad rödingar det sitter där.

Killen är en skitstövel inget snack om den saken

men det handlar det ju inte om i Aftonbladet,som

nu har hittat en etniak svensk våldtäkare, på 30 överfallsvåldtäkter,diktaturens kreatur jobbar vidare mot Sveriges undergång.Professor Snicke-Snack har givetvis utalat sej var

skall sleven vara om inte i grytan,fast inte i

fel gryta om man säger så Svensson hajjar du?Sedan bör AW Svensson och alla andra aktieproffs betänka att vi haft en IT bubbla en bankbubbla,

när slår invandrabubblan till?

Säljtips : Invandraverket.Rycktena går på byn att det pyser från Rosenbad.

20 stycken välklädda män och kvinnor far runt i lackskor och jagar den sprängfyllda invandrarballongen med sådann frenesi så att skoskavsplåster allvarligt hotar partikassan.

2010-11-28 @ 01:17:32
Postat av: LN

Båda! Men fråga inte mig - fråga alla andra!

============================================Etymologi har altid roat mig, och jag är inte ensam om att finna vetenskapen om hur ord uppstår och utvecklas och vad ord "i grund och botten betyder" intressant. Kanske finns det någon mer här på bloggen som delar intresset?Var kommer ordet tirad ifrån och vad betyder det?

Ordet har nästan vällustigtigt använts om mina kommentarer på senare tid för att uttrycka ett avståndstagande från och/eller starkt ogillande av det skrivna. Senast var det bloggägaren som betackade sig för vidare tirader!Jag skulle med omedlbar verkan ha villfarit hans önskan, om jag inte hade anledning förmoda att det kanske fanns en och annan läsare, som möjligen uppskattade den ringa information som jag kan bidraga med, liksom jag själv uppskattar information som andra kommentatorer bidrager med, t.ex Cavatus, Joffe, Info, Skånepåg osv; - på senare tid då och då även bloggägaren. Det som ligger framför oss är ett informationskrig,

dvs spridandet av relevant information, inte ett bloggande för ömsesidig beundran eller med utgjutningar av typ "förbjud burka/stoppa inflödet!/ut". Spy kan man göra hemma i muggen!*tirad/er*: ett substantiv som kommer av franskans 'tirade' f, som är bildat till det franska verbet 'tirer' med betydelsen 'draga'; det har ursprungligen två betydelser (1) strof, stycke i text, (teater)pjäs som reciteras, samt (2) vidlyftig strof ev. utan sammanhang.'tirad' på svenska beskrivs som ett långrandigt 'yttrande' (obs vokalt) utan viktigare innehåll som oftast är självklart eller förutsägbart;

som synonymer anföres: harang, ramsa, ordsvall, utgjutelse.

En användningsförskjutning för ordet synes pågå här på bloggen, från att avse talat språk till skrivet.

==========================================

Dagens viktigaste 'gamla' nyhet presenters av Kurtan 2010-11-27 @ 20:09:35*Council Framework Decision 2008/913/JHA of 28 November 2008*EU Member States shall take the necessary measures to comply with the provisions of this Framework Decision by 28 November 2010.Nu är sedan ca en timme och 30 minuter nästan all kritik av islam och muslimer = kränknin (hate speech), som kommer att medföra straffansvar, kanske utlämning till och domstolsförfarande i annat EU-land.Vårda språket Robin Shadowes!

2010-11-28 @ 01:29:02
Postat av: Cavatus

Missa inte Julia Caesars söndagskrönika på Snaphanen idag. Den handlar om missbruket av LSS-stödet, som bara är toppen av ett isberg. Det organiserade ligor som specialiserat sig på att tillskansa sig bidragspengar för hela familjer. Klicka dig vidare på min länk.

2010-11-28 @ 01:33:22
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/
Postat av: Allemand

"Postat av: Thoralf A

LN

Kan det kanske vara så att alla vi som sitter i riksdagen och de tjänstemän som så här långt anställts vid kansliet har fullt upp med att göra och inte har tid med att sköta ett antal webbplatser också.

Kan det vara så att vi prioriterar riksdagsarbetet i första hand.

Vilket tycker du är viktigast? Riksdagen eller SD-Kuriren?"Jag håller med LN om att båda är lika viktiga. Hur skall ni om fyra år kunna ha några väljare kvar och kunna tillföra några nya genom att ni tjugo tycker att det ni gör är det viktigaste arbetet? Tror inte att vi kommer att öka om ni prioriterar ert riksdagsarbete i inte bryr er om "valboskapen"Ni måste redan nu ha förstått att de stora grabbarna kommer att köra runt er i varenda fråga av betydelse. Vilket jag själv tror innebär att en massa fd. sossar kommer att se sig om efter ett nytt alternativ. Att då informera är bland det viktigaste som ni kan göra.Att använda uttrycket ett antal webbplatser tyder på en viss brist på förståelse för informationsbehovet.

Ingen har efterfrågat ett antal webbplatser utan bara en samlingsplats för information.Seriöst, har ParlamentPrinsess som sekreterare åt JÅ tid att blogga så måste det finnas någon annan sekreterare som kan informera oss som inte är så intresserade av personalens dryckesvanor och annat strunt på en webbplats inte fler.För ni är väl inte nöjda med bara fyra år?

2010-11-28 @ 07:06:59
Postat av: Nalle i Växjö

Rapport från verkligheten för riktiga flyktingar.Missa inte denna artikel från en person som sitter mitt i "skiten" och som har många tanker om dagen flyktingpolitik

Postat av: Tony Ingman

Till er som ropar på full information på alla

fronter bör kanske betänka följande, att SD befinner sig i en uppbygnadsfas som tar tid.

Det gäller att komma in i alla rutiner, och förmodligen erhåller man noll hjälp ifrån

7 klöverns folk, dom behagar väl inte ens att

sitta vid samma kaffebord. Allting tar tid, det kan

ju var och en som bytt jobb konstatera, innan

rutinerna sitter där. I sinom tid kommer nog SD att

göra livet mindre behagligt för den s.k sjuklövern,

debatterna mot dessa har börjat bra.

2010-11-28 @ 10:24:19
Postat av: Skånepåg

Får följande information från mitt säkerhetscenter då jag försöker gå in på PI:"Ett problem har uppstått med den här webbplatsens säkerhetscertifikat. Säkerhetscertifikatet som presenteras av den här webbplatsen har utfärdats för en annan webbplatsadress.Problem med säkerhetscertifikat kan tyda på att någon försöker lura dig eller snappa upp data som du sänder till servern."Någon annan som får samma besked?

2010-11-28 @ 10:44:59
Postat av: Robin Shadowes

Mitt emellanåt ovårdade språk lär vara det minsta du har att bekymra dig om just nu. I fortsättningen är det nog bäst du kniper käft om pislam om du inte vill få påhälsning av Eurogendfor i ditt hem.http://snaphanen.dk/2010/11/28/sabaditsch-wolff-in-copenhagen/

2010-11-28 @ 11:32:17
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kalle

>Skånepåg

Kom in på Politisk Inkorrekt. Hittade denna text på PI.""Politiskt Inkorrekt kör krypterat…SÄKERHET Politiskt Inkorrekt har idag installerat ett säkerhetscertifikat som gör att trafiken mellan webserver och era webläsare är krypterad, detta för att höja säkerheten. Adressen man går till för att använda den krypterade websidan är https://politisktinkorrekt.info, men än så länge fungerar även den gamla http://politisktinkorrekt.info.Vi ser att det initialt verkar vara lite problem med att få Disqus att fungera med detta, men vi arbetar på att lösa det.Gustaf Janson

27 november, 2010""

2010-11-28 @ 12:04:46
Postat av: AWSvensson

Aktie är förlegat GoG, ska man bli förmögen idag så gäller det att sno åt sig , ej i kommunistisk anda utan mer sofistikerat.

Rom byggdes inte på en dag , varför denna panikångest.

Aldrig tidigare har Sverigedemokraterna haft denna mediaexponering som nu.Nu når man större delen av befolkningen och inte bara dessa vetgiriga som besöker bloggar. Bloggarna är bra för att slipa argument som vi dödliga kan använda i debatter med folk i omgivningen, kommentarer i tidningar osv.

Så kom med lite funderingar så sätter vi igång debatten , så tar vi valet om knappa 4 år som de värsta sakkunniga, från en insnöad , då menar jag det bildligt.

Postat av: Funtaren

Tack, Tony Ingman, för dina ord.Allemand: Visst, opinionsbildningen är viktig. Men kan för tillfället ta andraplats. De måste just nu finna sitt fotfäste i riksdagen och visa att de tar riksdagsarbetet seriöst, därigenom motbevisande alla dem, som sade att de var ovärdiga en riksdagsplats. Speciellt den där j-la moderatskan Maria Abrahamsson (rätt namn?) som ansåg att SD aldrig varit i möblerade rum förr.Jag föredrar att bli informerad om SD:s arbete genom allmän rapportering om deras resultat i riksdagen eftersom det betyder att rapporteringen når även icke-SD:are. Om rapporteringen är felaktig, ja då måste SD gå ut med klarläggande information. Men annars finns det ingen anledning att öda tid på att uppdatera bloggar.Fortsätt som ni gjort, kära representanter! Jag tror de flesta av oss litar på ert omdöme.

2010-11-28 @ 12:28:14
Postat av: Nalle i Växjö

Varför lär vi oss ingenting av historien.

Just nu går larmet om att TBC ökar i Sverige och vi har även hot från HIV och andra sjukdomar.Vi hör ofta om när Svenskarna sökte ett bättre liv i USA, men hör aldrig detta.När ett Emigrantskepp ankom i New Yorks hamn kontrollerades om passagerarna bar på sjukdom.

New York hade flera karantänöar. När ett skepp anlände - skeppet lät en signal ljuda om det fanns patienter med gula febern eller kolera ombord. En ångare från New Yorks Karantänservice ankom och tog hand om de sjuka och förde dom vidare till lämplig karantänö för behandling.Läs mera på länken hur intelligenta dom var i slutet av 1800 talet. Intelligens är inget som utvecklas med tiden om man ser vad som händer i dag

2010-11-28 @ 13:36:43
URL: http://www.ellisisland.se/svenska/
Postat av: joffe

Tack Cavatus att du hänvisar till den i dag mest intressanta läsningen ni någonsin kan ta del av på nätet:URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/

2010-11-28 @ 13:39:00
Postat av: Anonym

ADJÖ TILL YTTRANDEFRIHETEN

SNART GÅR TANKEFRIHETEN SAMMA VÄG!

Nu är det dags för många bloggare att lägga ned verksamheten, eller helt avstå ifrån att torgföra kritisk syn på muslimer, asylsökande och invandrare, kanske även på mass/invandringen som sådan; ej heller passar det sig att kritisera någon religion - med undantak av den kristna får man förmoda, eller? (kanske lägges munkavle även på atteister och agnostiker?) - ej heller skall man citera en sk helig bok typ koranen, om detta görs i förlöjligande eller annat syfte av "hetskaraktär".Idag den 28 november träder *EU-rådets rambeslut 2008/913/RIF* i kraft, vilket på ett effektivt sätt kommer att strypa yttrandefriheten inom EU. Som kommer att framgå är detta ett sätt att kriminalisera kritik av islam i överensstämmelse med den ofta föreslagna resolutionen mot "förtal av religioner" som i FN gång på gång har framförts av 'Organisationen för den islamiska konferensen' (www.oic-oci.org/).Den likställer på ett totalt ovetenskapligt sätt ras med religion och utvidgar jurisdiktionen

i denna fråga bortom ett medlemslands egna gränser: en medborgare i medlemsland A är straffbar i medlemsland A och/eller B för "brott" begångna i medlemsland B, däribland också verksamhet på internet (se artikel 9.1b och 9.2b). Detta gäller även om inget klagomål har framförts eller ingen anmälan om brott har gjorts av något brottsoffer in spe (se artikel 8).Artikel 1 Brott som avser rasism och främlingsfientlighet, skall tillse att följande avsiktliga handlingar är straffbara:

(A) offentlig uppmaning till våld eller offentlig uppmaning till hat (även kallat 'hets') riktat mot en grupp av personer eller en medlem av en sådan grupp, som definieras genom hänvisning till ras, hudfärg, religion, härstamning eller nationellt eller etniskt ursprung;

(B) av en sådan handling som avses i punkt (A) genom offentlig spridning eller distribution av skrifter, bilder eller annat material; [inga fler mohammedteckniningar och Vilks får lägga ned rondellhunden]

3 Vid tillämpning av punkt 1 är hänvisningen till religion avsedd att täcka åtminstone gärningar som är en förevändning för att rikta brottslig aktivitet mot en grupp av personer eller en medlem av en sådan grupp som definieras genom hänvisning till ras, hudfärg, härstamning, eller nationellt eller etniskt ursprung.Artikel 8 Inledning av utredningen eller lagföring

Varje medlemsstat skall vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa att utredningar av eller åtal för de gärningar som avses i artiklarna 1 och 2, åtminstone inte i de allvarligaste fallen när gärningarna har begåtts på medlemsstatens territorium, skall vara beroende av en polisanmälan eller annan anklagelse från ett gärningsoffer.Artikel 9.2b gärningarna omfattar material lagrat i ett informationssystem på ett medlemslands territorium, oavsett om gärningsmannen begår brottet när denne befinner sig inom medlemslandets territorium eller ej. [översättning av LN]

- - - - -

Lita nu inte helt på dessa "tirader" utan läs originaltexten!

2010-11-28 @ 15:06:18
Postat av: LN

Ber om överseende - artikel 2 lyckades sno sig undan, men här är den: inga kryphål här, inte!==========================================

2 Vid fastställandet av behörighet i enlighet med punkt 1(A), skall varje medlemsland vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dess behörighet omfattar fall då brottet begås genom ett informationssystem och:

(A) gärningsmannen begår gärningarna när denne vistas på medlemslandets territorium, oavsett om gärningarna omfattar material lagrat i ett informationssystem på medlemslandets territorium eller ej,

(B) gärningarna omfattar material lagrat i ett informationssystem på medlemslandets territorium, oavsett om gärningsmannen begår gärningarna när denne befinner sig inom medlemslandets territorium eller ej.

2010-11-28 @ 15:36:30
Postat av: Allemand

@Funtaren, du och jag har helt olika uppfattningar och jag bygger min uppfattning på att information är det viktigaste som ett parti har. Visst vi kan vänta men inte för länge vilket jag är rädd att det blir i vilket fall som helst.Om nu Expo kör hårt med .de sajten och folk läser den infon och inte har ett alternativ att gå till, då är vi illa ute enligt mitt sätt att se det.2010-11-28 @ 16:11:06
Postat av: Gubben o Gumman

Säga vad man vill om Expo men humor har dom titta

på deras plattform där dom driver med sej själva.

Då genom att skriva tvärtemot vad dom är.

Haha hihi hoho aha ha hihi......"Ideel" är stiftelsen var då någonstans?

(Googla på Wikipedia Expo/allmäna arvsfonden)

Som vanligt jobbar Ivan Katja Oleg mfl med lögnen

som redskap fan vad patetiska ni är alltså.

Expo "stälj2 via bulvankompisar miljoner från avlidan,skitstövlar är ett lindrigt utryck."Stöd oss " står det på sidan räcker det inte med att avlidna, utan medgivande stödjer diktaturens kreatur."Vi kan komma till er och föreläsa" om Katynskogen

då eller Warxava ghettot?Expo är och förblir en cancersjuk ändtarm i full sving på nätet.Döp om skiten till Extremo Boljevisma.Bäste Damniel Poohl det finns inget m,unnvatten för

dej som tvättar bort ansvaret för 150 miljoner

mördade i kommunismens tecken,stick och brinn.COOP STÖDJER EXPO,FACKFÖRBUND STÖDJER EXPO.

Bara idioter stödjer en mördartidskrift.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till SD eller Thor-alf Alfsson.

Copyright Gubben o Gumman.

2010-11-28 @ 17:08:48
Postat av: Gubben o Gumman

OT : 17-åring mördar 22-åring troligen som hämnd för ett annat mord,ge oss Sverige tillbaka vi gillar inte olika.

2010-11-28 @ 17:47:10
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Även jag kommer inte in på PI! av någon anledning.

Det visas en skärmbild av något webbföretag som heter

"Apache"! Jag får förbaske mig inte bort denna, har lokaliserat "filen":imod_ssl-2.831-1.3.41.tar.gz.gz

men begriper inte var jag kan hitta den för radering!?Någon stjärna på att mixtra med datorn, är man ju inte, men om någon kan "springa" till hjälp så står glädjen högt i mitt hus.Igår 29/11 var jag för första gången i mitt 71 åriga liv på ett kommunalfullmäktige möte! Nog har man mycket att lära sig, så gammal man än är, eller hur

GoG!?

2010-11-30 @ 15:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0