"VILKS ÄR STÖRRE"Hur mycket dessa galningar ropar Allahu Akbar så är ändå Lars Vilks större.

Vad skall få Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt att inse att den utveckling som pågår i Sverige kommer leda oss rakt ner i stenåldern, där islam hör hemma. Tyvärr har Mona och Fredrik målat in sig i ett hörn som de aldrig kan komma ut ifrån. Pest eller kolera, S eller M.

ÄR DETTA SVERIGE?


Eftersom detta var en föreläsning vid Uppsala universitet så antar jag att dessa personer studerar vid universitetet. Min uppfattning är att de omedelbart skall stängas av från utbildningen.

Den som inte blir övertygad Sverigedemokrat efter att ha sett dessa filmer har uppenbarligen svårigheter med sin tankeförmåga!

Tänk om dessa filmer kunde visas för samtliga pensionärer i vårt land.

Jag är minst sagt upprörd efter att jag sett detta.

Detta kallar Dilsa Demirbag-Sten för en liten klick i en artikel i dagens Barometern. Enligt henne är uppenbarligen Sverigedemokraterna ett större problem. Hur länga skall dessa pk-ister förneka verkligheten.

Jag hoppas att dessa galningar utvisas till Iran, där passar de bättre in i samhället. I Sverige har vi ingen nytta av dessa personer, de kommer enbart ställe till med en massa elände då de inte har någon insikt i vad demokrati och yttrandefrihet innebär. Sverige måste statuera exempel för att dessa religösa galningar skall begripa.

Utvisning från Sverige om de inte är svenska medborgare eller har dubbelt medborgarskap!

När jag ser dessa galningar så vet jag med 100 procent säkerhet att jag representerar rätt parti, Sverigedemokraterna. Den som förespråkar invandring av muslimer till Sverige har inte alla hästar hemma. 

Kommer Barometerns politiske chefredaktör Ulf "bärsärk" Wickbom skriva om detta?

Vilken ledarsida vågar skriva om detta?

 SvD
, Sydsvenskan, DN


Kommentarer
Postat av: rallykalle

Jag har tittat igenom nätet på vad som är upplagt, ffa snaphanen.dk (dansk) och allahuakbar (svensk, men bra) Man får se ett fletal filmer ur olika perspektiv.Jag blir förbannad!Uppsala universitet: En plats för vetenskap och tänkande!Filososofiska fakulteten: En plats för utveckling av mänsklighetens andliga sfär!Och så detta:

En babianflock som i princip skiter på de svenska uppfattningarna om kultur, frihet och framför allt yttrandefrihet!När jag hör apflocken skandera :Allahu´akbar tänker jag att nu är det kört, nu måste svenskarna, de som är kvar, och som vill värna om sin frihet, resa sig. Polisen får inte stå ensam, kastrerad av de poitiskt korrekt etablissemangets utbilningsförsök för att skapa en värdegrund där man inte får kalla en negerboll för en negerboll.I Sverige är det av och till tillåtet att jaga varg. Vargen gör skada på boskapen, försörjningen. Vad gör dessa bidragskrävande "flyktingar" mer än att tära på "boskapen", skattebetalarna? Slutsatsen är given. Kampen måste börja någon gång.Muslimerna har i Uppsala begått ett stort misstag. PK-media kan inte dölja detta, tack internet, tack Norska och danska media.De otrogna hundarna, de muslimska svinen har denna gång sas skitit i fläkten.Nu gick dom över gränsen.

2010-05-11 @ 23:38:44
Postat av: HenrikP.

Lasse Wilks for President!

2010-05-11 @ 23:50:52
Postat av: Mr.666

Jävla dårar!

Ut med dem direkt, kan man inte följa våra demokratiska lagar så har de inget här att göra.

Hur många i denna film tror ni kommer bidra till Staten med skatteinbetalningar?Ingen, för ingen lär få ett jobb. Skulle vara om de måste skatta för pengarna de får från D.O när de blir "kränkta" i så fall..

2010-05-12 @ 00:06:11
Postat av: nesse

Enligt vår muslimfjäskande staliga tv, så verkar det som om Wilks får skylla sig själv !! De som ska vara opartiska och värna yttrandefriheten! Snacka om demokratins dödgrävare.

2010-05-12 @ 00:18:25
Postat av: P

Tyvärr så styrs SVT att ett gäng psykopatiska kommunister, så ingenting förvånar mig när det gäller SVT. För ca 1 år sen var det prat om svenska register på sexförbrytare, speciellt pedofiler som det är i många andra länder. Då sänder Aktuellt ett längre snyftreportage på bästa sändningstid om pedofiler och har lyckats hitta en kvinnlig(!) pedofil i USA som det var sååååå synd om. Dom hade lyckats hitta den lindrigaste pedofilen i hela USA och Aktuellts formulering om hennes brott var "att en pojke krupit upp i hennes säng". Hur i HELVETE kan man göra ett sånt reportage? Funderade allvarligt på om personen som gjorde inslaget själv var pedofil. Så säg upp tv-licensen och alla prenumerationer på gammelmedia.

2010-05-12 @ 00:29:36
Postat av: Gubben o Gumman

Dessa "ankjägare" får nog gå på bullfest hemma hos

Måna,sannolikt kommer polismännen att åtalas för

övervåld ,samt få minst löneavdrag.Även Katrin Linna (DO) har här en chans att nita

Benny tröttskeps för diskriminering.Det var tur att man inte kastade skorna för då

hade Wilks somnat av gaserna.Sidbyte: Johan Perssons vinstlottsimport syns i

Kalmar,Gubben o Gumman stod i kö ihop med 13 vinstlotter, i en kassakö,kändes som om vi var på sem,fast ändå inte så att säga.Det var nästan så vi fick skrika efter flera skatteslavar ,för att fixa notan så att säga.Invasionen kryper sakta som en lavaström från Norrliden via Rimsmeden ,Funkabo mot city.Många pensionsräddare strosar runt i solen i tält el med barnvagnar ,och njuter av solen och Kalmar.

Det är något oklart när pensionerna skall börja räddas men det kommer väl .Kan du hitta en sosse som inte är idiot, och lågutbildad ,så köp en penninglott med tanke

på din pensionering vid 88år."Rösta på S V MP får du höjd skatt Svennebanan"

2010-05-12 @ 01:05:59
Postat av: Robin Shadowes

Jag tycker man skall utvisa dom även om dom har svenskt medborgarskap. Det sociala kontraktet är numera upplöst och vi behöver därför inte bry oss ett skvatt om grundlagen. Det är bara att samla ihop dem, för det är ju lätt att se vilka som är mussar eller inte. På med dom på banan-båten och ajöss med er!! Så enkelt är det bara!!

2010-05-12 @ 01:45:55
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: BeOw

Problemet blir inte löst bara för att de skeppas iväg ifrån Sverige, hoppas de flesta rationella personerna ser det. Det som däremot behövs är ett mer sekulärt samhälle där folk får tro på vad de vill (spagetti monstret) men inte påverka staten eller andra medborgare. Därför vädjar jag er att gå med i Humanisterna(.se) istället för att rösta med vrede.

2010-05-12 @ 01:58:31
Postat av: Leif

Fullständig skandal.

Ännu en gång visar stenålderskulturen upp sitt rätta ansikte. När reagerar Mona o Fredde?

.. troligtvis aldrig, detta är ju deras livsprojekt.Så förhoppningsvis reagerar väljarna istället och kastar ut dem ur riksdagshuset, det är faktiskt på tiden att vi får in folk som lever i verkligheten och inte som idag politiska broilers, okifober och annat löst folk.2010-05-12 @ 01:58:57
Postat av: BeOw

En länk angående SD och dess syn på islam. Läsvärt.

http://www.sturmark.se/?p=303

2010-05-12 @ 02:13:35
Postat av: peter a

Sjalvklart ska dessa darar utvisas oavsett om de fatt medborgarskap eller inte. 30 000 - 40 000 av dessa karaktarer far medborgarskap varje ar, helt emot folkviljan och sunt fornuft. De ar livfarliga oavsett medborgarskap.

http://www.youtube.com/watch?v=QVT-bpX5nMs

2010-05-12 @ 03:25:02
Postat av: Putte

Det verkar ju vara en hel flock som ylar "Allahu Akbar" Man hör ju hela tiden en gäll tjejröst, som tar i ända nere från kussimurran, med sitt ylande! Det var ungefär som att se ett inslag från Iran.

2010-05-12 @ 05:50:41
Postat av: Putte

@BeOwOm någon begår ett brott och sedan utvisas från Sverige, minskar då inte sannolikheten att denne person begår nya brott i Sverige?Du och Sturmark kanske skulle besöka alla Islamic center här i Sverige och förkunna "humanismen" för dom. Ska bli spänande att se hur lång tid det dröjer innan ni får en dödsdom över er utfärdad av någon mulla.

2010-05-12 @ 05:56:56
Postat av: Nalle i Växjö

Problemet är att Sverige behöver mera av den mycket lönsamma invandringen, i varje fall enligt ledarskribenten på BLT Sylvia Asklöf som för övrigt är mycket för Islam.

Artikeln kan kommenteras ( än så länge)

Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Allt som händer i Sverige beskrivs som enstaka händelser. Mordet i Landskrona på den 78-årige damen, alla våldtäkter, alla upploppsliknande demonstrationer mot Israel, skandalösa händelser begågna av flyktingbarn, försäkrningsbedrägerier, oseriösa företagare med illegal arbetskraft, tiggeri av utlänningar, rån och brutala överfall av svenskar. Även muslimska representanters och muslimska politikers engagemang ang krav på särbehandling av muslimer beskrivs som "icke representativa" för majoritetn av muslimer. Samtliga nu uppräknade händelser ökar hela tiden. Jag kan inte se det som enstaka händelser. Det är en anpassning till kaos. Samma koas som de flesta muslimer är vana att leva i. Konstigt att det bara är vi sverigedemokrater som insett detta. Det har inget med arbetslöshet att göra. Det är en anpassning till islam.

2010-05-12 @ 07:57:18
Postat av: Stefan A

Tur polisen var där, annars hade berikarna slagit ihjäl Vilks, borde vara en väckarklocka för etablissemanget, men kommer som vanligt, efter att ha visats och kommenterats en gång, begravas i tystnad, ingen uppföljning eller grävande journalistik där inte, alltså som vanligt när pensionsräddarna är inblandade, skulle vilja ha en kommentar från varje syster i de sju systrarna, men det kan man bara drömma om, SD vågmästare igen HURRA.....

2010-05-12 @ 08:33:25
Postat av: S-E Karlsson

Något konstigt med mordet som inträffade i Härnösand sent i går kväll ! Hedersmord ??

2010-05-12 @ 08:36:27
Postat av: Jag

Hej! Jag har startat en lite annorlunda stilblogg. Det vore kul om du kikade in.Ha det gött!

2010-05-12 @ 09:18:32
URL: http://snostilen.se
Postat av: Ludvig

Helt rätt, i Iran och Irak passar dom. Inte i Sverige.

2010-05-12 @ 09:43:31
Postat av: Ceasar

Besök Vilks.net och köp en rondellteckning. Den symboliserar nu frihet och pryder vackert en vägg, signerad av Lars själv.500 SEK, det är denna modiga man värd!

2010-05-12 @ 09:49:30
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Jonas

SKANDAL, nu har dom definitivt gått över gränsen.

2010-05-12 @ 09:54:04
Postat av: S-E Karlsson

Även de politiskt korrekta borde väl inse att det nu har gått över gränsen ! Men dom blundar väl som vanligt bara dom får dessa galningars röster !

2010-05-12 @ 10:11:28
Postat av: Niffe

http://ads.frossle.com/click/16665-10001-10231/Klistra in i en ny webbläsare och kolla :O

2010-05-12 @ 10:28:05
URL: http://accordingtoniffe.blogg.se/
Postat av: Nalle i Växjö

Nu vet vi i alla fall vad som väntar i framtiden.Tänk Riksdagen när det gäller en fråga som inte uppskattas av vissa grupper!När det gäller Vilks kan man undra varför dom gick dit, trodde dom att han skulle prata om Afganska blommor

2010-05-12 @ 10:29:15
Postat av: s29

Kan fortfarande inte fatta varför så många lämnar sina ideologiska paradis,och kommer till detta hopplösa skitland. Här får man ju inte ens bränna kärringar.

2010-05-12 @ 10:33:57
Postat av: Stefan K

Tyvärr lär denna nyhet passera förbi likt alla andra odemokratiska och våldsamma händelser där muslimska grupper ligger bakom.

Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt och övriga partiledare i de 7:s räddhågsna gäng försvarar ju en stor invandring från de muslimska länderna och med denna stora invandring medföljer alla de avarter som vi i Västeuropa varit närmast förskonade från i över 100 år.

Pk-journalisterna tar väl som vanligt ställning för deras nya kelgrisar, så vi kan inte vänta oss några fördömande och grävande reportage från deras sida.

De nya invånarna från Afghanistan, Pakistan, Irak, Iran och Somalia är på väg att ta Sverige över 100 år tillbaks i utvecklingen.

Är det verkligen detta våra högavlönade kvinnor och män i riksdagen eftersträvat, eller har de helt tappat kontrollen över det land de är tillsatta att styra?

Ska vi stoppa utvecklingen är det mer viktigt än någonsin att vi ratar de 7 och lägger våra röster på ett parti som inte accepterar denna utveckling.

19:e september kan vara vår sista chans.

Denna vädjan gäller även er traditionsröstare som ständigt lägger er röst på ert riksdagsparti. Även ni kommer i långa loppet att dra lärdom av att Islams värderingar inte hör hemma i ett modernt och demokratiskt land.

2010-05-12 @ 10:52:32
Postat av: Dunderminnet

Länkarna som Thoralf publicerade i sitt blogginlägg går bara att blogga om och ej att kommentera. Det är förståeligt, då dessa kommentarer skulle visa det svenska folkets riktiga åsikter.

Förresten så är här länken till den så väldigt provocerande filmen som fick de närvarande muslimerna att se rött:

http://www.dumpert.nl/mediabase/33434/98ff6c9b/allah_ho_gaybar.htmlpersonligen blev jag inte ett dugg provocerad, även om den innehöll jesus och bush.

2010-05-12 @ 11:16:42
Postat av: hulda

Dunderminnet: Det var enl. mig ingen större kvalitet på filmen. Snabba jobbiga klipp som bara stressar tittaren.

Men självklart ska konstnären bakom filmen få framföra den utan att bli attackerad av fanatiker...

Den "fredliga" religionen visar sitt rätta jag igen...

2010-05-12 @ 11:24:40
Postat av: Hulda

Expo vill bla: bekämpa "antidemokratriska" tendenser i samhället. Kan inte attentatet på Vilks falla under den målsättningen..?

2010-05-12 @ 11:40:17
Postat av: Inge Sandén

Även om denna händelse,som bevisligen utförts av den våldsförespråkande sekten islam,skulle tystas av alla PK-frälsta,så har ialla fall Sverigedemokraterna som vanligt fått ett antal tusen nya röster,då det alltid är några tusen som vaknar,då våra folkförrädares gullgrisar,visar var någonstans de hör hemma.

Inte är det Sverige ialla fall.

Denna händelse är dagspriset vi får betala för det mångkullturella samhället,PK-iterna ger en liten bonus tiilbaka,då det alltid är SD som ökar,när islamisternas övertramp förskönas av PK-media.

2010-05-12 @ 11:41:03
Postat av: Nalle i Växjö

Det fredliga Islam?

En sak jag funderat mycket över och som jag kanske äntligen kan få svar på när så många kunniga personer är inne på bloggenVar hittar man exempel på länder eller kulturer med både Kristendomen och Islam där båda sidor respekterar varandra i full demokrati och lever sida vid sida.Det behöver inte vara en lång lista bara några exempel.2010-05-12 @ 11:44:47
Postat av: alf olsson

Nalle i Växjö

I Utopia

2010-05-12 @ 11:56:08
Postat av: Doktor Merrick

I morse på TV 4 nyhetsmorgon lade man in ett reportage om våldet mot de de politiska ungdomsförbunden. Naturligtvis inte ett ljud om det systematiska våldet mot SDU, utan här handlade det om Centerns ungdomsförbund.

Med i studion fanns ett troll från expo, som svamlade om att såssar också råkade ut för detta och att det inte var så farligt

2010-05-12 @ 12:02:14
Postat av: BeOw

@Putte

"Om någon begår ett brott och sedan utvisas från Sverige, minskar då inte sannolikheten att denne person begår nya brott i Sverige?"

Jo, men det gäller inte bara muslimer utan även resten av befolkningen.

Problemet blir inte på något vis löst genom att bara skeppa iväg dem, det behövs ett samhälle som kan hysa alla grupper. Ett sekulärt samhälle.

Vi lever i en global värld idag och kan inte tänka på lokala nivåer längre. Islam är ett globalt problem, vart ska du skeppa dom nu?

2010-05-12 @ 12:03:56
Postat av: Sigge

Här är filmen som Vilks visade som fick "känslorna" att rinna över styr.http://www.dumpert.nl/mediabase/33434/98ff6c9b/allah_ho_gaybar.html

2010-05-12 @ 12:11:44
Postat av: mekong

"Det nys Sverige" breder ut sig alltmer! Tiden är ytterst knapp att göra nåt åt saken!

2010-05-12 @ 13:44:14
URL: http://mrmekong.blogspot.com/
Postat av: Bo Karlsson, aktiv sverigedemokrat

Det är sannerligen osminkat hat dessa bilder förmedlar. Dessa "nya svenskar", som slår och spottar på sitt värdfolk. Det värdfolk som givit dessa muslimer en fristad och en möjlighet att ta del av det som en gång i tiden var ett av världens mest välordnade och goda samhällen att leva i.

Muslimer som gör på detta sätt hatar oss för att vi vill bevara vår yttrandefrihet och vår rätt att själva bestämma över våra liv. Och framför allt hatar de oss för att vi är icke-muslimer.

Glöm rondellhundar och bildförbud på Muhammed och alla sådana yttre symboler. Det är bara ursäkter för något mycket djupare: Att islam förvrider huvudet på människor i sådan grad att de till slut inte kan acceptera tanken på att det finns människor som inte är muslimer.

Glöm s.k. toleranta och sekulära muslimer. Även om de finns kommer de i längden varken att kunna eller våga hävda sig.

Muslimer som de på dessa bilder spottar oss alla svenskar i synen och föraktar oss för vad vi är. När de är tillräckligt många kommer de inte bara att spotta och slå. De kommer att döda oss om vi inte rättar oss efter deras vilja. Liksom deras likar gjort och gör på andra håll i världen.

Alla ni som läser och skriver på denna blogg och som inte redan är aktiva sverigedemokrater: Låt er inte nöja er med att bara skriva på bloggar i fortsättningen. Tag konsekvensen! Arbeta aktivt i Sverigedemokraterna. Det är tusen uppgifter och det behövs tusen och tusen händer. Detta är det enda som är väsentligt.

Det vi ser på dessa bilder är Sveriges framtid. Sveriges framtida undergång. Det är bara arbete i Sverigedemokraterna som kan hejda denna undergång.2010-05-12 @ 13:45:59
Postat av: Thoralf A

Bo KarlssonJag instämmer till fullo i varje ord.Bra Skrivet!Hoppas att några inser allvaret i dagens situation och går från att vara passiv till aktiv.

2010-05-12 @ 14:01:08
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: PK

Yttrandefriheten är, om inte det viktigaste, bland det viktigaste vi har. De ansvariga för attacken bör utvisas och de påhejande/störande av föreläsningen bör stängas av från Uppsala universitet. Detta är INTE ok beteende. Men eftersom detta är Sverige, ett land utan lagar och straff, kommer dom få höra aja-baja inte busa så/pojkstreck och ingenting kommer hända. Med denna politik och 100,000+ invandrare Per år kommer Sverige garanterat vara helt förstört om ett par decennier. Vart ska vi fly sen?

2010-05-12 @ 14:02:05
Postat av: S-E Karlsson

Kanonbra skrivet Bosse ! Mvh Sven-Erik Sd Högsby.

2010-05-12 @ 14:33:55
Postat av: Christian

Äcklad, chockad, bestört och liksom er övriga ännu mer övertygad om att SD är det rätta för alla logiskt tänkande människor. Förhoppningsvis får det även andra att vakna.

2010-05-12 @ 15:05:32
Postat av: Måns

Socialdemokraterna skyr demokratin som trollen solen. Opposition måste åtgärdas, säger traditionen inom rörelsen - och nu ska en busschaufför i Södertälje uteslutas ut LO därför att han är med i SD.

http://lt.se/nyheter/1.828632-mote-om-sd-uteslutning

2010-05-12 @ 15:09:08
Postat av: SF

Ja du Måns...Själv jobbar jag på ett visst slakteri i Kalmar & när vi hade fackmöte så kom kriminalitet i Norrliden upp mellan ett par ämnen. Det var så pass många som ansåg att kulturberikare låg bakom detta att våran kommunistiska ordförande klargjorde att han skulle gå till Chefen och beklaga sig över våra "felaktiga" åsikter.

Det är fin demokrati.

Samma kommunist kör även ofta med sosse-mantrat "allas lika värde". Kanske kunde gubben ta upp detta med muslimerna i filmerna ovan...

2010-05-12 @ 15:29:12
Postat av: Putte

@BeOw"Islam är ett globalt problem, vart ska du skeppa dom nu?"Till sina hemländer! 95% av de som får PUT saknar asylskäl enligt både Migrationsverket och Ilmar Repalu, kommunalråd i Malmö!

2010-05-12 @ 15:55:36
Postat av: Cavatus

Jag citerar Erixon som skriver tänkvärda ord med anledning av denna förskräckliga händelse:Socialliberaler måste nu tala om ifall de stöder islamisternas krig mot yttrandefriheten. Är det islamofobi att vara emot misshandel av meningsmotståndare?Nu vill jag höra om också Expressen-medarbetare (som Isobel Hadley-Kamptz) anser att islamisternas våld och hot är helt okej i svenskt samhällsliv. Ställer man upp på den våldskultur som dessa extremister står för och kallar man kritik av politiskt våld för islamofobi?Vi måste få klarhet i var socialliberaler och vänstern anser om islamismen. De tvekar inte att personligen attackera oss som avskyr det vidriga våld som islamister använder. De spottar och fräser: “islamofobi” så fort man yppar minsta kritik mot denna intoleranta, bigotta och primitiva fundamentalism.Har de givit upp västvärldens värderingar om yttrandefrihet? Stöder de misshandeln av Lars Vilks?Postat av: AWSvensson

Aldrig har ordet apedjävlar varit mer berättigat.

2010-05-12 @ 16:07:12
Postat av: Mia Hagman SD Kalmar

Mycket bra skrivet av Göran och Bo (och av Thoralf som alltid såklart!) Jag är glad att ha partikamrater som ni. När jag ser bilderna från universitetet så blir jag helt förskräckt. Jag har ju själv läst på universitetet i flera år och även om jag långt ifrån alltid har hållt med föreläsaren så har tanken på att attackera föreläsaren aldrig slagit mig! Det är ju helt vansinnigt! Men jag är väl till skillnad från "vissa andra" smart nog att kunna argumentera för min sak utan att ta till nävarna...Sverige blir mer och mer ociviliserat för varje dag, vad hände med den normala debatten?

2010-05-12 @ 16:20:47
Postat av: Persson

Det här var det sjukaste jag sett, det här är ju enormt obehagligt.. Dom måste stoppas herregud det här kan väl inte fortsätta, hur ksa jag kunna se mina barn i ögonen? hur ska Sahlin och övriga kunna se sina barn och barnbarn i ögonen.. går det för länge kommer det bli inbördeskrig i det här landet.. FY FAN SÄGER JAG BARA FY FAAN

2010-05-12 @ 16:39:54
Postat av: Hulda

Politiskt Inkorrekt har nu ytterligare en filmsnutt filmad utanför salen. En skränande folkhop som får en att må illa.

Man får verkligen beundra polisernas tålamod...

2010-05-12 @ 16:41:12
Postat av: Magne

Om vi visar tolerans och generösitet mot muslimerna så kommer de att när de är i majoritet i det här landet att visa det mot oss.

2010-05-12 @ 16:53:22
Postat av: S-E Karlsson

En eloge till en av polistjejerna hon brottade ner en av pensoinsräddarna i går som man såg på filmen ! Tufft gjort !

2010-05-12 @ 17:24:56
Postat av: S-E Karlsson

En eloge till en av polistjejerna hon brottade ner en av pensoinsräddarna i går som man såg på filmen ! Tufft gjort !

2010-05-12 @ 17:25:38
Postat av: Magne

Har fortfarande inte sett någon löpsedel som säger att Lars Vilks drabbade samman med aktivister. Så brukar det annars formuleras när SDs torgmöten attackeras. Men det kommer väl.

2010-05-12 @ 17:29:00
Postat av: Skånepåg

Saxat från Fria Nyheter.Facebookgrupp som uppmanar till mord på Vilks. Nu börjar det bli riktigt "ruggigt"!Skulle vara intressant att höra vad "bärsärken" Wickbom har för åsikter om detta?

Postat av: Johan Gustavsson

....säljs det inga t-shirts med rondellhunden på? Det kan bli en succe till sommmaren ; )

2010-05-12 @ 17:45:42
Postat av: krister

våra valarbetare arbetar på bra tycker jagsd2010

2010-05-12 @ 17:46:00
Postat av: Kalle

Jävla fascister och rasister här. NI ALLA BORDE FLYTTA I FRÅN SVERIGE! Lika mycket hot mot demokrati som alla andra som inte kan sköta sig! Men ni är större hot faktiskt! Så drå åt skogen med er, smutsiga naiva bönder! TVIII!

2010-05-12 @ 17:46:26
Postat av: Skånepåg

@ KalleDå kan kanske jag som "bonde" kan anställa dig som dräng att mocka i ladugården. Tror du att du klarar det eller du är bara kapabel att vräka ur dig en massa "skit"?

2010-05-12 @ 17:51:10
Postat av: P

@Kalle: Vad är det för fel på bönder? Dessutom är Sverige (än så länge) svenskarnas land, vi har ingenstans att fly. Vi som skriver på denna blogg anser att yttrandefrihet bör gå före religion/tomtar och troll, uppenbarligen anser du att yttrandefrihet är överskattat. För övrigt är många SD-anhängare högutbildade och smarta, själv är jag civilingenjör och medlem i MENSA, du och jag kan slå vad om 100k SEK så ser vi vem som score:ar bäst i ett IQ-test. Om du inte kan se vad som händer med Sverige och de långsiktiga konsekvenserna är du mer än lovligt korkad.

2010-05-12 @ 18:25:45
Postat av: Lotta

@KalleÄr du dum i huvudet?

2010-05-12 @ 18:28:39
Postat av: krister

tycker det är bättre kalle flyttar han trivs tydligen bland muslimer

2010-05-12 @ 18:34:12
Postat av: Magne

Ännu ett lysande och genomtänkt inlägg från en vänsterexkrement. Hela inlägget med dess tydlighet och genomtänkta poäng/poänger gör mig mållös. Kalle har avslöjat SDs dolda agenda. Äntligen!Ta dig en titt på filmerna än gång till Kalle. Är det verkligen så du vill ha det i Sverige i framtiden? Tänk efter om anarki är framtiden för dina barn och barnbarn.

2010-05-12 @ 18:39:34
Postat av: ubbe

Till skånepåg: Kalle är väl kanske kommunist? Då har dom det svårt att tänka med sin egna hjärna .Därför dom har blivit så hjärntvättad av sin ideologi.Att det har varit svårt, att skilja på rätt och fel i ett samhälle.

2010-05-12 @ 18:43:56
Postat av: Skånepåg

En intressant CNN-intervju med Lars Vilks.Postat av: Funtaren

Polisen som avbröt föreläsningen talade väl."Där ute kan ni fortsätta med er opinionsyttring i demokratins namn".Tala om bitande ironi.Ser fram emot resterande svenska muslimers reaktion på sina trosfränders vidriga beteende. Jag hoppas att detta blir en väckarklocka för dem, men tyvärr kan jag inte säga att jag håller det för sannolikt.

2010-05-12 @ 19:13:57
Postat av: Stora Småland

På tal om att känna sej kränkt , jag känner mej f-------t kränkt på vartenda kommunfullmäktigemöte i min kommun ! Det är högst osannolikt att någon morsar och frågar hur det är och när det är avbrott för kaffe då får man vackert sitta och glo ensam i ett hörn ! Men dom här dagarna till valet ska väl gå ganska bra , efter valet har man förhoppningsvis ha lite ljusare syn på fullmäktigemötena !

2010-05-12 @ 19:24:38
Postat av: Ibbe

Berikningen når ständigt nya höjder. Attacken mot Wilks är ännu ett exempel det förvandlade, av många hyllade nya Sveige. När får vi se tidningen Barometern i Kalmar mned tanke på angreppeen på SD och Wilks, få uppstötningar på ledarsidan över att polisen ingrep mot attacken mot den senare i Uppsala? Dessutom har ute i Europa den franska nationalförsamlingen tagit ett mycket fräckt burkhaförbudbeslut. Dessutom är Belgien på väg mot samma beslut. Europa börjar äntligen vakna. När får vi se Wickboms fördömanden i Barometern över Frankrike och Belgien? Var står tidningen ifråga om muslimsk fundamentalism vilken numera har tillgång till den svenska politikens finrum? Att skicka en fråga till Barometerns ledarsida bedömer mina kollegor som lönlöst. Dcck kan man på goda grunder antaga att en hel del av Barometerns prenumeranter inte delar uppfattningen i en del av Wickboms ledarstick. Deras frågor är många.2010-05-12 @ 19:29:05
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Skrev ett mail till min vän i Irael härförleden - "jag behöver inte komma och hälsa på dig, jag befinner mig i mellanöstern ändå"...

Hon tror inte sina ögon när hon tittar på mina länkar om Sverige av idag.Hur har det kunnat gå så? Är politikerna vansinniga hos er? Vi har haft problem sedan 1948 ( minst ), varför vill ni också ha det?osv osv.Jag är henne svaret skyldig, men jag har lovat henne att politiskt engagera mig - vilket jag gör så gott jag kan!Till sist, polisen ska inte sätta PÅ munskydd på hunden, det skall AV!

2010-05-12 @ 19:39:37
Postat av: Gubben o Gumman

40-talet går igen med nya aktörer "Dampa" och "Islampa", "gramkillar" och "skokastarna "

slänger vi på soptippen.i höst på valdagen.Dom 7 systrarna sover tungt i Rosenbad.Kalle : Försök att komma med på en profylaxkurs det

kanske hjälper när anfallen kommer.

2010-05-12 @ 19:45:31
Postat av: Gubben o Gumman

Foghagen: Ang hunden så ville väl inte hundföraren har en nerspydd bil att tvätta, ifall hunden mått

dåligt efter ett bett el två.

Det var kanske därför han satte på munkorgen på

på vovven ,som en säkerhetsåtgärd för hunden.

Vitlöksförgiftning leker man inte med.Vem vet han kanske tänkte på sin framtid som polis

eller alla otaliga timmar hos internutredarna.2010-05-12 @ 19:55:42
Postat av: C.H

Fy fan...man mår illa.Inte minsta motstånd mot pensionsräddarna.Skulle varit på 50-60 talet.Hade blivit allmänt slagsmål.

2010-05-12 @ 20:15:25
Postat av: nesse

Borde inte Expo agera nu ? De säger sig ju vara emot antidemokratiska tendenser i samhället ! Visade inte muslim-pöbeln prov på antidemokratism mot universitetet och Lars Wilks? Tänk om Nazister el någon högergruppering angripit en föreläsning på ett universitet! Svarta rubriker och första nyhet i alla medier, med tv - uppföljningar och hela baletten. Angripa en föreläsning(!!), det borde generera ett uttalande från statsministern! Men det är som vanligt kusligt tyst, för att släta över tysta ned och begrava. Vart är vi på väg ??

2010-05-12 @ 20:35:02
Postat av: Tomas F

Vi svenska demokratiska medborgare accepterar inte längre den religiösa fascismens utbredning i vårt samhälle. Vi som förstått de skyldigheter och det ansvar som utgör demokratins förutsättningar och som bygger ett fritt samhälle måste nu agera på alla nivåer. Politikerna kommer tyvärr inte att våga, det är upp till oss!

De fradgande företrädarna för Intoleransens ideologi som inbillar sig vara kränkta av vår blotta existens ska bara upplysas om sina skyldigheter att ständigt bli kränkta av andra människors idéer och närvaro i en demokrati. För detta krävs dock en ansvarsfull intellektuell kapacitet. De som inte kan ta till sig dessa basala insikter kan tyvärr inte åtnjuta demokratins frukter och bör förpassas till sina hemländer där de kan utveckla sin obildning och svaghet för religiös fascism. Det är själklart tragiskt för människor som kämpar för demokrati i teokratiernas järngrepp men att förvandla Sverige till ett nytt Mellanöstern hjälper däremot ingen.

Vi vet alla redan att dessa förutsättningar är oöverstigliga för Intoleransens företrädare. Islam är inte kompatibelt med ett sekulärt demokratiskt samhälle. Dödskulten Islam har bara ett mål, att utrota allt och alla som motsätter sig dess utbredning där våld och infiltration är medlen. Svenskarna har hittills lurats att bekosta denna utbredning, detta måste få ett slut!

2010-05-12 @ 20:35:16
Postat av: krister

snart september äntligen längtarsd 2010

2010-05-12 @ 20:37:14
Postat av: alf olsson

Postat av: Lotta

@Kalle

Är du dum i huvudet?Kalle är otroligt dum i skallen!!

2010-05-12 @ 20:52:55
Postat av: Söder

Bra att de visade sitt rätta jag. Fler som får upp ögonen.

2010-05-12 @ 21:16:08
Postat av: Robin Shadowes

Tack Bo Karlsson, det du skriver är precis vad jag har försökt varna för länge nu. Bara ett så enkelt påstående som att muslimerna kommer att döda oss i framtiden har fått mig bannad på somliga bloggar och dom kallar sig ändå fria och islam-kritiska. Det är som om det för somliga människor är enklare att stoppa huvudet i sanden än att se sanningen i vitögat. Muslimerna kommer att döda oss när dom blivit tillräckligt många. Det vi ser nu är bara början till slutet. Kanske inte så mycket för Sverige för landplätten kommer ju fortsatt att ligga där den ligger men det kommer onekligen leda till slutet för det svenska folket. Det kommer inte finnas nånstans att fly. Dom håller nämligen på att ta över hela Europa. Flyr man till grannlandet så kommer man fortfarande mötas av muslimer och i nästa land och nästa. Förutsatt att man hinner så långt. Kommer ni över till Norge och dom norska muslimerna hör er prata svenska så förstår dom ju direkt att ni har försökt att fly undan detta underbara islam. Det innebär att ni blir stämplade som mohareber, guds fiender. Vad det leder till kan ni säkert räkna ut själva.

2010-05-12 @ 22:16:17
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Cavatus

Men om de dödar oss har de ju inga att mjölka skatter och försörjning ifrån!? DET kan möjligen gör att vi svenskar får överleva, för vi är ju världsbäst på att betala våra skatter. Säg inget ont som inte har något gott med sig ;-)

Postat av: Helene

Nu ska ni inte vara elaka mot lille Kalle. Han är inte dum i huvudet, han har bara otur när han tänker.

2010-05-12 @ 23:10:02
Postat av: Robin Shadowes

Jo dom kommer döda oss. Behöver dom mer arbetskraft så ger man sig bara ut och tar nya slavar som man alltid har gjort.

2010-05-12 @ 23:10:46
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Kalle (den riktige)

Det finns tydligen en annan Kalle här som drar ned namnet Kalle i smutsen.

2010-05-12 @ 23:44:55
Postat av: Gubben o Gumman

Helene : "Otur när han tänker"

klart godkänt hehe

Det är där vi har Monas problem.

Ankmördarens, Fredrik mfl.

Glasklart asså.

2010-05-13 @ 04:02:06
Postat av: Gubben o Gumman

Krister : Snart är det September,då får du höra

Fredrik Reinfeldt säga nu när vi förlorade valet med 0.1% ,så kommer vi att sammarbeta med SD hellre

det än en socialististk skattehöjar regering.

Invandrarpolitiken står fast.(Detta sägs med korsade fingrar bakom ryggen)

Äntligen skriker "Hilmer" BillströmMona är tillbaka i matsalen ,Lasse nyanställd på

expanderande Landskronavarvet,"Snatterstrand har dragit till Finland för att gå "illa åt Wille".Peter Ericsson har startat upp ekologisk renavel.

Mest synd blir det om Kalle Bakom ,som begår

harakiri med en blyetspenna.Kom ihåg var du läste det först.Sidbyte : I veckan har Kalmarpolisen övat bilbrand med skjuten polis som lök på laxen.

Övningen kallades passande "Rosengården".Det gäller att ligga i framkanten utbildningsmässigt ,nu väntar vi bara på en prickskytte övning på ankmördande cykeltalibaner.

2010-05-13 @ 04:20:11
Postat av: Stefan K

Det är nog bara en tidsfråga innan ett mord begås i kampen mot yttrandefriheten.Jag ser inget gott komma ur det här...

...möjligen att Sd kan erhålla fler röster i valet.

2010-05-13 @ 07:10:01
Postat av: LN

Gunilla Sax uttalar sig.

Ett helt nytt mediehus ritat av arkitektfirman Dorte Mandru, Danmark, skall byggas vid Systraströmmen.

Huset på bilden

http://www.barometern.se/multimedia/dynamic/00800/tidningshus_800133l.jpg

kommer dock att modifieras något. Sensommaren 2011 hoppas vi kunna stoppa spaden i jorden. Läget? Vi prövade andra lösningar, som som inte är så känsligam men Kvarnholmen måste även ha stora och levande arbetsplatser - vi vill ha nära till läsarna och vi kan bidra till ett levande centrum. Vi arbetar och finns i centrum och avser att tillbringa dagarna där.

2010-05-13 @ 07:13:35
Postat av: Skånepåg

Läsvärt citat från dagens nätupplagan av Contra:"”VECKANS KOMMENTAR: SMUTSIG VALRÖRELSE ATT VÄNTA

Inför valet 1998 kandiderade Ian Wachtmeister med "Nya Partiet". Han hoppades kunna göra en repris på succén med Ny Demokrati från 1991. Men media ville inte hjälpa fram honom denna gång. Det var en sak, som man kan tycka vad man vill om. Media är och ska vara självständiga. Vad man däremot som god demokrat måste ha bestämda åsikter om är att Nya Partiets valmöten över hela landet saboterades av organiserade ligister kopplade till Ung Vänster (och en del andra vänsterorganisationer). Deras metod var att genom oväsen (visselpipor, skramlande föremål) hindra talarna att göra sig hörda. Bilar slogs sönder. Arrangörer hotades till livet. Grova mötesstörningar skedde på minst 15 platser i landet. Polisen gjorde i stort sett ingenting för att skydda mötesfriheten. Trots anmälningar mot det organiserade sabotaget mot medborgarnas grundläggande rättigheter inleddes en enda förundersökning, mot Ian Wachtmeisters fru, som en gång försvarat sig när hon blev angripen av en av huliganerna.När proisraeliska demonstranter genomförde en manifestation i Malmö förra året kunde den inte fullföljas, polisen förmådde inte upprätthålla ordningen. Bland dem som uttalade sig kraftigt mot manifestationen fanns Malmös kommunalråd Ilmar Reepalu.När konstnären Lars Vilks talar vid Uppsala universitet kan en muslimsk mobb stoppa mötet. Rikligt med polis är på plats. Tre personer som fysiskt gått till angrepp mot Vilks grips, men inga ingripanden görs mot övriga som på annat sätt angripit vår grundlagsskyddade mötesfrihet. Istället avblåses mötet. Mobben segrade och det fria ordet förlorade.När en person i uppenbart destruktionssyfte skapar sajten sverigedemokraterna.de och genom en kombination av en cyberattack på Sverigedemokraternas riktiga hemsida (sverigedemokraterna.se) och en utstuderad sökordsoptimeringskampanj i samarbete med diverse politiska organisationer lyckas kraftigt försvåra för ett möjligt riksdagsparti att föra fram sina åsikter framställs han i media som något av en hjälte och kan - i motsats till den för alla andra gällande policyn - uppträda anonymt på debattsajten Newsmill.En sverigedemokratisk riksdagskandidat (Stellan Bojerud) fick för en tid sedan veta att "han" gjort rasistiska inlägg på Facebook. Politiska aktivister hade skapat konton i hans namn och spred åsikter som var honom helt främmande - själv hade han inget Facebook-konto.”

2010-05-13 @ 08:11:45
Postat av: Skånepåg

Citat från Bloggen VarjagerEnligt artikeln kan Röda Korset under 2009 ha betalt flygbiljetter till Sverige för 2 567 anhöriga till ”ensamkommande flyktingbarn”.Håller fullständigt med i rubriken att ”Mitt förakt för Bengt Westerberg kan inte bli större samt slutraderna att ”Bengt W har gjort mer för att skada Sverige än någon annan levande människa.”

Postat av: Rädd för

att allt som händer inte når fram till så många som vi önskar. Det finns ganska många bloggar och annat läsvärt på internet, men det räcker inte. Väldigt många väljare har inte tillgång till internet, eller vet inte var informationen de inte vet att den finns, finns.

2010-05-13 @ 09:16:07
Postat av: Inge sandén

Till Kalle den oriktige.

I all vänlighet vill jag varna dig för Gubben och Gumman.

Dom har en liten egentillverkad "häxbrygd"som dom matar alla små troll med,som råkar komma in på Thoralfs blogg och vips är dom borta.

Förstår att du nu sitter på ett visst ställe,för att få ut all skit,som du inte lyckades med att få ut här.

2010-05-13 @ 10:36:41
Postat av: Skånepåg

Tillägg till min kommentar beträffande Röda Korsets ”sponsring” av till Sverige ensamkommande ”flyktingbarns” anhöriga. Av detta framgår uppenbart, att dessa ”barn” är hitskickade för att tjänstgöra som ankarbarn/dörröppnare för resten av familjen. Varför vägrar politiker och massmedia att erkänna detta uppenbara faktum, utan ”låtsas” att det är små barn som av en slump hittat helt ensamma till ett land långt borta som heter Sverige. Hur länge skall detta vansinne pågå?Wikipedia har följande uppgifter som verkar realistiska:Antal ensamkommande barn per år

2000 350

2001 461

2002 550

2003 561

2004 388

2005 398

2006 820

2007 1264

2008 1510

2009 2250

2010 Prognos cirka 3000

2010-05-13 @ 10:56:14
Postat av: Cavatus

Till Rädd för! Du kan aktivt sprida information bland svenska folket om nyhetssajter på nätet där de kan läsa ocensurerade nyheter genom att skriva ut och sprida materialet som finns här:www.korta.nu/flygbladNu över 17 000 nedladdningar. Så jag tror att vi alla i cyberspace är villiga att dra vårt strå till stacken för att rädda Sverige från denna vansinnespolitik som förs idag. Alla måste och bör bidra på sin kant.

2010-05-13 @ 11:34:11
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Lotta

Nu har jag sett alla filmerna. Oj så fint det har blivit i Sverige. Det man slås av är att det står en hop skränare utanför med färdiskrivna plakat? Var det månne en planerad attack?

2010-05-13 @ 13:15:38
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Robin Shadowes

Den där murveln Gunilla, är hon möjligtvis släkt med en viss Agaton?

2010-05-13 @ 18:38:22
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

Så är det när tror sig vet hur "svårt o synd" de är om dessa som flyr terrorn!?Dom är terrorn!Vi är otrogna hundar!

Se hur polisen sätter munkorg på hunden för en muslim vill! Är man lite påläst så vet man att dom är livrädda för hundbett! Kommer dom inte till sina 40tal jungfrus!:-)Rösta rätt svenskar!

Tack Mona o Fredrik för att ni fullkomligt skiter i de normala svenskarna! O detta vill dom att vi ska betala mer skatt till!?? ALDRIG!!De är fullblods rasister!Enkel biljett till de land som dom har förstört i sin galna tro på ISLAM!!

2010-05-13 @ 19:46:53
Postat av: godahop

1 Konstigt att ingen media visar upp hela överfallet och efterspelet, med "allah akbar" gapandet.2 Tänk om de två som förs bort i polisbilar skulle körts raka vägen till Arlanda för direkt avhysning med en "ej önskvärd" stämpel i sina papper, samt livstidsförbud att återvända till schengenområdet. Då tror jag nog att Lars Vilks skulle få föreläsa i fred nästa gång!

2010-05-14 @ 01:09:10
Postat av: Il Padre

Alla som intresserar sig för att försvara västs demokratiska parlament, värden och historia

mot islams teokrati MÅSTE se Peter Robinsons (Hoover Instituion, Stanford University, USA) Intervju med Mark Steyn, författaren till "AMERICA ALONE: The End of the World as We Know it"

[ISBN-13 9780895260789]

- http://tv.nationalreview.com/uncommonknowledge/post/?q=NjQ1Mjk4ZmVkODViNGM3YjUzYmMzMTk2ZTRkNjg5ZTY=2010-05-14 @ 20:01:46
Postat av: Arbetsgivare i Kalmar

Muslimer är ett farligt (folk) som absolut inte hör hemma i en demokrati! Allra helst inte i en sådan naiv och blåögd som Sverige.

2010-05-15 @ 17:18:22
Postat av: David

فيلكس هو اكبر (Vilks is bigger)En utomordentlig slogan!

2010-05-17 @ 13:17:05
Postat av: S-E karlsson

Elake kalle är troligtvis " Tung i rumpen och dum i klumpen ".

2010-05-17 @ 17:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0