SKUGGBUDGET

SD har idag presenterat sin skuggbudget. Tyvärr har den inte fått så stort utrymme i media på grund av händelserna i Israel. Jag har skummat igenom det 80-sidiga dokumentet och finner att det är ett väl genomarbetat dokument som vi även kommer att få nytta av på det lokala planet.

SD vill begränsa invandringen med 90 procent, till en nivå som flera av våra grannländer har. Detta skapar givetvis ett stort reformutrymme som SD använder till att förbättra tryggheten för nästan alla grupper men med en speciell omtanke till landets pensionärer.

Hur skall då politiska motståndare och media bemöta SD:s skuggbudget. Nummer ett är att hävda att besparingarna på en begränsad invandring inte är så stor som SD visar i sin beräkningar.

Tyvärr tror jag gemene man inte känner till dessa kostnader.

Jag tänkte då räkna upp några ”poster” som gäller för Kalmar kommun.

Ekonomiskt bistånd till personer med utländsk bakgrund 34 miljoner kronor (2008)

Invandrarservice (handhar mottagning av invandrare 25,6 miljoner kronor (2009)

Ensamkommande barn 11,7 miljoner kronor (2009)

Svenska för invandrare SFI 6,2 miljoner kronor (2008)

Skyddat boende p.g.a. hedersrelaterat våld 2,5 miljoner kronor (2008)

Till detta skall givetvis läggas kostnader inom grundskolan, gymnasiet, sjukvården och inte minst rättsväsendet.

Med andra ord finns det mycket stora summor att spara på lite sikt oavsett vad våra politiska motståndare säger. Vi får se om de kommer att ta risken att få invandringspolitiken på halsen under valrörelsen genom att börja diskutera kostnaderna för invandringen. Jag gissar att det kommer vara tystnaden som råder.

UPPDATERING!

Statsvetare Anders Sannerstedt kommenterar SD:s budget i SydNytt.
Sedan är det också dags för polisen att plocka bort dessa vänsterdemonstranter och Hamas-anhängare som alltid ligger bakom mötestörningar när SD skall hålla torgmöten. Polisen får se till att de avlägnas såpass långt bort att de inte kan störa våra torgmöten. Vi får se hur de lyckas resten av veckan på Jimmie Åkessons lilla turne.

Sydsvenskan,


Kommentarer
Postat av: Min kommentar av Erik

Mycket bra SIDA!!!!

http://abbc.net/islam/svenska/fildok/filer/tutti/sd_zionit.htmAtt Sverigedemokraterna pratar illa om muslimer är något som berör mig illa. Jag är sann Palestina-vän.

2010-06-01 @ 02:20:00
Postat av: Tobbe | Webbdesign & Mycket mer!

Hejsan!

Allt bra? :P

/ Tobbe..

2010-06-01 @ 02:29:11
URL: http://tobbees.com
Postat av: Gubben o Gumman

Bästa "Erisch Pjoterninov",visst vore det bra om

"joddlarna och "plattfötterna kunde hålla sams.

Vilka av dessa som är problemet ser vi ihop med

vänsterdiagnoser på Svenska gator och TORG.Två saker glöm inte att skicka med Jan Guilou nästa

gång vänsterpatrasket skall ut och åka båt.

Han gick dessvärre på bröllop denna gången.Sedan kanske organisationen skall byta namn till

"No more boats too Gaza"Idag har Gubben o Gumman för övrigt blivit censurerade på redaktör Mattsons blogg ,RESPEKT.Vi skrev bla annat :" Att driva en tidning som befolkas med 70% medarbetare , som röstar rött

enligt Svenska journalistförbundet måste vara ett

helvete".Förmodligen sprutade kaffet ur alla kroppsöppningar på Mattsons medarbetare när dom fick se hur det ligger till på riktigt.Det blev för mycket för den annars så frispråkige Mattson, nåja någon måtta får det väl vara på

pressdemokratin i Boljevikstaten Sweden.Glöm inte bort Tomas Mattson vad det står på gymnasiskolan Staggneliusskolan:"Sanningen skola göra eder fria"Bara en tidsfråga om du frågar oss.

2010-06-01 @ 03:01:41
Postat av: Gubben o Gumman

P.s Fortsätter censuren av herr Mattson så kommer

vi att döpa om honom i våra alster till :"Tommy Mattläggare"

2010-06-01 @ 03:08:04
Postat av: Stefan A

PK faller i sin egen grop nu, eftersom det är förbjudet med seriös forskning om invandringens kostnader, och ännu mera förbjudet att skriva om samma kostnader, kan de ej heller motbevisa att de besparingar SD föreslår inte är riktiga, men verklighet och sanningen har aldrig hindrat pk-media att bedriva propaganda förut, så inte denna gång...G o G en dag utan att ha censurerats i de stora drakarna, är en förlorad dag...

2010-06-01 @ 07:23:46
Postat av: Skånepåg

Pack i Stan.Läsvärt från Carina och Stefans blogg, Landskrona.P.S. Observera att detta är signaturen Eriks "kompisar". Men detta berör troligtvis inte honom speciellt illa, att dessa ligister bär sig åt som "svin"!

Postat av: Fredrik

Det är just av denna anledning att jag vill att SD

ska komma in i riksdagen. Ställa obekväma frågor,ifrågasätta och fördöma rasistkortet dom klistrar på oss som sympatiserar med SD.Men att debatten om allt de obekväma.

Vänstern stöd till HAMAS!? gifte bort över 450 BARN

i MUSLIMSKT MASS BRÖLLOP förr året?? Se Lars Ohlys försvara detta och den jävla neandertala religion som islam är!Tråkigt det som händer nere i Isarel.

Sen islam svensken är ju bara med för att samla politiska poäng! äckligt! Stämmer de att den turkiska båten o besättning varit beväpnade så....

Isarel har sagt till i god tid! Man respekterar ej det och man kommer med en båt full med vapen till Hamas? Ja stämmer det så har jag inga problem med Isarels agerande.Men det som skrämmer mig ordentligt är att hela västärlden spelar muslimernas spel och gör precis som hitler JUDARNA till rotten till allt ont!!Helt makabert sanslöst

2010-06-01 @ 08:35:12
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan : Ja fast "Tompa" brukar vara generös, men

att upplysa honom om att han jobbar i lilla Moskva

blev nog för mycket.På tal om beräkningar hjärntvättavisonen kablar ut via PK4 att man skall beräkna hur mycket samhäller förlorar på att 100000 akademiker med utlänsk bakgrund inte kommer ut i jobb.Vi hade ett samtal med en lärare på högnivå ,en

Svensk högskoleutbildad som inte kommer ut inom

3-5 år har för gamla kunskaper så hur är det med

Ali Baba med en fil lic från långtbortistan.?

Där tog PK Jockes argument tokslut.Inslaget var löjligt med tanke på hur många kameltekniker det går på en akademisk vinstlott.Såvisst vill PK folket räkna ,men bara på det som

lurar upp Svenne Banan på läktaren för att köpa korv.Svenne Banan skall här luras att att vinstlotter

i stort sett är högutbildade akademiker ,som

mobbas på arbetsmarknaden,vem bad dom komma hit?Vår replik till röde Ivan på TV4 : Go fuck a duckIndoktrineringen ökar i styrka ju närmare valet vi

kommer ,fast denna gång hamnar det på nätet.Det har kommit lite för många på lite för kort tid

Receptet är stäng gränserna rösta och på SD.

Ompröva alla PUT mycket noga.Samt skratta åt PK4, stationen med flest Boljevik clowner per kvadratmeter tv studio.Idag lyckades man lite för bra med en gaptrut med

efternamnet Israel? ,som satt och spydde galla och ansvar på Israel,han får nog byta namn till Gaza.

Segla rätt in i en Israelisk blockad och börja damma på deras specialstyrkor är inte att rekommendera,en ren IQ fråga.Kanske lärde sej en del Turkiska samt Svenska

träskallar något vem vet.

Man bör nog leka leken "Här kommer Lenin med maten"

någon annastans helt klart.

2010-06-01 @ 08:39:16
Postat av: S-E Karlsson

Sen får vi inte glömma att det finns ytterligare 11 kommuner i Kalmar Län , lägger man ihop alla länets kommuners kostnader för invandringen så blir det ju ruskiga siffror + att det finns en kommun som bygger kontorslokaler till Migrationsverkets personal !

2010-06-01 @ 08:56:25
Postat av: Katinka Glahd

Konstig typ den där dårfinken Ohly.

Nu år han itaket för att 10 blatteälskare blev skjutna av israeler som försvarade sig mot våldet när de bordade båtarna.De var faktislt varnade föt att de skulle stoppas från att nå fram.

Men har Ni hört Ohly nämna ett ord om de 45 sydkoreanerna som dödades av NordKorea när deras båt skjöts i sank av en missil ,på SydKoreanskt vatten? Icke ett ljud!!Fy fasen vilken djävla falskhet denne ,hycklande dårfink visar.Om kan han sitta i regeringen.Svenska folket måste stoppa detta,den 19september!!!

2010-06-01 @ 09:40:26
Postat av: Argus

Thoral anger, att det är dags, att polisen plockar bort vänster och Hammasanhängare från SD-möten.Mot bakgrunden av erfarenheterna från tidigare valmöten, är det nog bara en from förhoppning. Det PK-etablisemanget ger genom sin passivitet, indirekt stöd, tillvänsterextremister, vilket resulterar ipolisens svaga handlande till skydd för SD. SDU har blivit diskriminerade av skolor, där de utestängts från valinformation när andra partier deltagit, utan åtgärder från JO. Hur skall ett korrekt val kunna genomföras? SD måste nu agerar, stämma Svensk Staten till Europa domstolen för brott mot Europakonventionen och

begär oberoende valobservatörer till Sverige från det europeiska säkerhetsrådet.

2010-06-01 @ 10:11:43
Postat av: Inge Sandén

Har sagt det förr och säger det igen.

Tänk att historien ständigt går igen och att människorna aldrig lär sig.

Det är samma sorts folk som hindrar J. Åkersson att framföra sitt budskap på torget i Landskrona som är med på skeppen till Gaza.

När Lars Ohly står i som "Gubben och Gumman" kallar för PK4och säger mördare, då israelerna än en gång måste försvara sin existens,då hans chef Stalin tillsammans med alla fega PK-iter mördade mer än 30 milljoner,bara för att de inte delade Lars Ohlys åsikter.Sådana människor är falska profeter.

Det är samma sorts folk judehatande sossar tillsammans med nazister som i tåg inte kunde dölja sina judenazisthatande gener, då judarna för hundrade gången åter måste försvara sin existens efter att Hamas under en lång tid skjutit tusentals raketer över staten Israel.

Är tacksam att jag inte hjälpt till att göra landsförrädaren Henning Mankell til miljonär,genom att aldrig köpt eller läst någon av hans deckare.

Har alltid kännt inombords att han är en femtekollonare.

Snart kommer vi att få höra uttalanden från svenskarna som var med på skeppen hur chokade de blevo,då det inte var dialogpoliser de mötte,i sitt försök med att hjälpa till med staten Israels förintelse.

Ser även likheter med när Kennedy stoppade Sovjets försök att smuggla in robotar till Cuba,med samma syfte att visa sitt hat med falsk varudeklaration.

Judarna låter sig aldrig lastas i några godsvagnar mera.

Idag står LO och hejar på dom som bränner Israels flagga.

Igår försökte dom koppla ihop SD med förintelsen.

Dessa falska hycklare är det jag mest av allt avskyr.

När 6000 tusen araber spyr ut sitt hat mot Israel på Sergels torg tillsammans med LO och Lars Ohly,är det bara en tidsfråga tills en ny kristallnatt upprepas.I Malmö är det åter fritt fram at jaga judar på gator och torg, medan Reepalu gör allt för att få stopp på sina nazistgener som pockar på att få komma ut som små röda utslag.

Historien går igen som sagt.

2010-06-01 @ 10:31:35
Postat av: Cavatus

Tänk så lägligt anfallet på Gazabåten kom så att etablissemanget fick spy ut sin galla på detta. Om man ska försöka att tänka positivt så kanske detta känslomässiga utbrott gör att gallan tagit slut och att det finns en gnutta sans kvar när SD:s budget ska diskuteras (såvida den inte tigs ihjäl i vanlig ordning). Men man ska inte förvänta sig särdeles mycket av de ylande hyenorna. Flockbeteendet gör det svårt för dem att tänka självständigt. Utfall och invektiv är deras honnörsord och kännemärken.Som Inge Sandén ovan korrekt påpekar, så är vi inte långt från kristallnatten. Det farliga är att de ser inte bjälken i sitt eget öga, bara grandet hos motståndaren, dvs de projicerar det otäcka på SD så att de ostört kan fortsätta på sin inslagna väg som är förfärande likt det ett nazistiska tänkandet. Eftersom judarna inte tänker inordna sig i några godsvagnar längre och gaphalsarna måste ha en konkret fiende, tar man på hemmaplan till SD (utom i Malmö där det fortfarande finns judar kvar att förfölja). Ett bevis är oredan i Landskrona igår.Lyssna förresten på Anders Sannerstedts kommentar till SD:s ambitiösa skuggbudget:http://politisktinkorrekt.info/2010/06/01/statsvetare-imponerad-av-sds-skuggbudget/

2010-06-01 @ 10:45:36
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: P

Som vanlig i Sverige. Da är det bare å ta nettverket i bruk, sende skuggbudget til alle kontakter på mail och be de sende det til alle sine kontakter. Det är bare å ta det för givet att de gör alt de kan for at SD inte skal komme til i media.

2010-06-01 @ 11:17:31
Postat av: Måns

Man skulle kunna tala sig hes om kostnaden för invandringen. Så många rubriker är det.Exempel:

- Kostnader för fängelseplatser

- Kostnader för polis, domstol och advokater

- Kostnader på grund av högre försäkringar till följd av brottslighet

2010-06-01 @ 14:43:09
Postat av: Stefan K

I denna lilla ynkliga artikel valde i går Expressen att kommentera början på en mycket ful och odemokratisk valrörelse.

http://www.expressen.se/1.2007539

De som skrev den kallar sig själva för journalister, men de borde nog omgående ifrågasätta sitt yrkesval. Det gick inte att hålla fingrarna borta från tangentbordet, så jag skickade ett mail till en av de två ansvariga för artikeln, Marit Sundberg."Hej Marit!Ikväll bevittnade vi inledningen på en valrörelse som kommer att gå till historien, men på ett sätt som knappast är önskvärt. De flest vet vid det här laget hur Expressens syn på Sverigedemokraterna är, men även ni som oberoende media måste ändå ta avstånd från detta hot mot demokratin?

Därför förundrar det mig att den korta och bitvis pinsamt dåliga artikel som ni berörde denna händelse med, är allt ni kunde åstadkomma.

Var är frågorna till riksdagspartierna om hur de ser på demokratin, valrörelsen och behandlingen av SD?

Var är artiklarna om demokratins värdegrunder?

Var är de grävande reportagen om vänsterextremisterna och de invandrargrupper som vill krossa demokratin?

Var är kritiken mot polisen som uppenbart inte klarar av att hålla ordning och värna om demokratin?

Hade artikeln varit lika intetsägande om någon av riksdagspartiernas styrelser utsatts för detta?

Var är reportagen om hoten mot våra politiker?

Var är artiklarna om alla de politiker som utsätts för hot, trakasserier och våld?

Är ni journalister nöjda med era yrkesval och känner ni att ni gör ett bra jobb?Jag hoppas du väljer att svara för tystnaden kan ibland säga mer än 1000 ord.M.v.h.

Stefan Karlsson snart en f.d. läsare av Expressen."Förvånande, men glädjande nog, kom svaret ganska snabbt och såg ut så här:"Hej!Jag jobbar på webben och vi har i dag inte haft möjlighet att göra mer på SD:s skuggbudget, bla med anledning av händelserna i Israel.

Det är möjligt att vi kommer att ha större bevakning i papperstidningen. I så fall kommer troligen den texten på webben i morgon.Mvh

Marit Sundberg"Så svarar en journalist som är anställd på en av Sveriges två största dagstidningar. Förklarar inte det en del om massmedias tynande tillvaro?Ska också säga att jag skickade ett mail till våra två största partier och krävde svar. Jag har fått svar från Moderaterna (läsvärt) och inväntar ett dito från Socialdemokraterna. Återkommer gärna med dessa när sossarna väljer att svara, om dom nu gör det.

2010-06-01 @ 16:02:13
Postat av: Putte

Information från en handläggare på migrationsverket från Merith Wagers blogg.Precis som jag skrivit själv tidigare 95% av de som får PUT skulle inte ha det!http://meritwager.wordpress.com/2010/06/01/generellt-skulle-jag-saga-att-75-av-de-asylsokande-saknar-verkliga-asylskal-sa-som-de-stipuleras-i-utlanningslagen/

2010-06-01 @ 16:20:20
Postat av: http://www.dn.se/nyheter/valet2010/nationalekonom-om-sd-berakningar-det-ar-valdigt-grovt-overskattat-1.1115296

"Men SD har valt att räkna alla eventuella kostnader för invandringen - och få intäkter. De antar till exempel att bara 10 procent av de nyanlända invandrarna skulle få jobb och betala skatt.– Erfarenheten visar att man efter ett par år är uppe i åtminstone 30-40 procent, säger Jan Ekberg, expert på beräkningar av intäkter och kostnader av invandring.SD antar att om 100 invandrare skulle få jobb skulle 90 jobb för personer som redan bor i Sverige trängas bort.– Det finns inget som helst stöd för det. Undanträngningseffekter finns knappast, säger Jan Ekberg."

2010-06-01 @ 19:28:05
Postat av: Robin Shadowes

"Att Sverigedemokraterna pratar illa om muslimer är något som berör mig illa. Jag är sann Palestina-vän."Då ska du definitvt inte rösta på SD. SD är islamfientligt för att inget sjuklöverparti är det. Islam har ingen plats i Sverige.

2010-06-01 @ 19:55:15
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

OT/Nu har jag precis tittat på Jimmie Åkessons tal vid valupptaktsmötet i Malmö den 22 maj, uppdelat i 3 delar som jag varmt rekommenderar. Det man slås av är att de frågor som tas upp samtliga är baserade på sunt förnuft. Tänk om alla som sprider lögner och floskler om SD tog en stund och tittade på dessa filmer utan skygglappar och hörselkåpor. Ni skulle då få lära er hur Sverige borde sett ut sedan många, många år tillbaka.

2010-06-01 @ 20:02:11
URL: http://sverigedemokraterna.se/video/
Postat av: Robin Shadowes

Snart får dom sätta upp en skylt på den danska sidan av Öresundsbron "Ni som här inträder, ge upp allt hopp!".

2010-06-01 @ 20:03:27
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Dumle

@Min kommentar av ErikDet är ont om etniska svenskar som ser juuuudarna som ett hot idag. Hoppas ni kan fylla en minibuss till midsommar.På din judehatarsida finns följande skrivet:

"Judarna styr debatten i Sverige via judar positionerade på känsliga poster inom massmedia"Att detta också är en lögn visar mediabilden efter ship to Gaza. Ensidigare bild MOT Israel och det judiska folket får man leta efter. Men de svenska judarna kanske hatar sina trosfränder? Låter logiskt om man heter Erik, eller var det Muhammed?

2010-06-01 @ 20:20:34
Postat av: Funtaren

Förvånande vettig kommentator den där statsvetaren. Man riktigt hörde hur PK-skämtet som intervjuade honom fick en chock när han första gången sade att budgetförslaget var ambitiöst och genomarbetat. "Varför säger du det?" Ja tänk va', en person som uttalar sig objektivt måste vara snudd på en skräckupplevelse för en sådan pajas.

2010-06-01 @ 20:50:49
Postat av: Roberth

JOnny Skalin är en klippa! Han och övriga i gruppen som stod för arbetet med budgeten ska ha stående ovationer

2010-06-01 @ 22:59:45
Postat av: Tore (preact)

Guillou har fått skrivkramp, efter att Expressen anklagat honom för spionage. Han anmälde detta till JK och nu har tidningen blivit friad! Hurra, hurra!

Han påstår att nu är det slut med skrivandet! Vem saknar nu det, kan man som SD:are fråga sig? Skrumplever ökar i samhället, en misstanke blott!Egentligen en märklig donna denne JK, Anna Skarhed. Är född 1952, och växte upp i Linköping, och tycker inte om "nakna karlar", som dessutom matchar hennes egen ålder av någon anledning!

"Muhammed" gestaltades med sin 9:åriga brud, naken

på några plakat i Malmö, och då tog det "hus i helvetet". Naturligtvis fördömde våran Jimmie hennes sattyg! Hon var justitieråd i HD, men byttes ut med Göran Lambertz i december 2009.Lambertz har tidigare poängterat, att när han fyller 60 år, (17 februari 2010) skulle han fira detta med en resa i Che Geuvaras spår som slutade med hans död i Bolivia...undrar om han lever än? En socialist ut i fingerspetsarna, och han har alltid berömt sin lärarinna...Laila Freiwalds. Så nu vet ni vem ni har att göra med! Henne fick vi ju bort på ett enkelt sätt...Budgetförslaget var helt perfekt! Klagar man, då är man ingen Sverigedemokrat...

2010-06-01 @ 23:03:55
Postat av: Gubben o Gumman

Var någonstans hittar Sveriges?television alla

professorer i nattmösse ekonomi?

2010-06-01 @ 23:52:25
Postat av: Tore (preact)

En liten liten miss, men för mänskligheten ack så stor, så stor! Det var inte JK som "friade" Expressen utan PO (Pressens Opinionsnämnd).

I min enfald trodde jag att JK var inblandad i "skurken" Jan Guillous inblandning i f d Sovjets

affärer, och hade i min förhoppning att i så fall

ett inspärrande "äventyr"!

Men Yrsa Stenius, finsk ättling och f d Aftonbladetskribent fällde inte kombatanten Expressen för sin "agentbeskrivning"!

Dessa finnar i 50 års åldern: Antingen är det PO eller DO som utmärker sig av någon anledning!

Men skit detsamma: nu har JK chansen att rädda samvetet...

2010-06-02 @ 11:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0