SKRÄMMANDE BEFOLKNINGSUTVECKLING

SCB har presenterat ny befolkningsstatistik och utvecklingen är skrämmande. Massinvandringen ger djupa avtryck i kommunernas befolkning.

När jag letade efter statistik till förra bloggposten om Miljöpartiet i Härnösand och hur stor andel som har utländsk bakgrund hittade jag ny uppdaterad statistik från SCB.

När jag tittade på min egen hemkommun Kalmar så visar det sig att ca 80 procent av befolkningsökningen i Kalmar sedan 2002 består av personer med utländsk bakgrund.


Befolkningsutveckling Kalmar kommun.     Källa SCB.

Givetvis är detta inte något som det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson (S) pratar om när han stolt visar upp Kalmars befolkningsökning.


Det mest skrämmande och mycket oroväckande är dock att titta på siffrorna från de kommuner som satsat på invandringen och då gäller det först och främst socialdemokratiska kommuner.

Om man först börjar med Ilmar Reepalus Malmö så kan man konstatera att det inte bara är judar som flyttar från staden eller snarare flyr från staden. Utan först och främst handlar det om svenskar som lämnar Malmö.
Under åren 2002 till 2009 har ca 3000 personer med svensk bakgrund lämnat staden. Men under samma år har inte mindre än ca 30000 personer med utländsk bakgrund flyttat in till Malmö.

Ilmar Reepalus mångkulturella recept är Svenskar ut, invandrare in!

När du synar dessa diagram skall du komma ihåg att under 2002-2006 hade vi en socialdemokratisk regering och under 2006-2009 har vi haft en borgerlig regering. I dessa kurvor ser du ingen skillnad om det varit en vänster eller höger regering. Det är med andra ord pest eller kolera som gäller.


Befolkningsutveckling i Malmö kommun.             Källa SCB.

Den här utvecklingen behöver inte pågå så många år till innan svenskar är i minoritet Malmö, inte bara i Rosengård utan i hela Malmö, Sveriges tredje största stad. Detta borde få alla att reagera men eftersom inte media berättar detta så svävar Sveriges befolkning i djup okunskap.


Samma förhållande gäller i Anders Lagos Södertälje. Under dessa år har 3000 svenskar flyttat från Södertälje och under samma tidsperiod har nästan 10000 personer med utländsk bakgrund flyttat till Södertälje.


Befolkningsutveckling i Södertälje.                    Källa SCB.

Varför blundar de etablerade politikerna för denna utveckling?

Nej, i Sverige prisas istället dessa politiker. I Sverige är det oikofobin som prisas av det politiskt korrekta etablissemanget.

Skall man skratta eller gråta?Läs artikel.


Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Och uppdelningen av Sverige i olika etniska grupper fortgår i allt snabbare takt och våra så kallade politiker står och applåderar.Vad resultatet av detta kommer att bli vet vi redan som läst i facit, se bara den nya statistikenPostat av: Nalle i Växjö

Naturligtvis är möjligheten att kommentera i Smålandsposten, avstäng för artiklar som denna av ren feghet

Risken är annars en "folkstorm" som i Vännäs där invandrarna villa ha hit sina anhöriga som dom "längtade" efter så enormt

Postat av: Gerhard

Jag undrar om skatteintäkterna per capita ökar eller minskar i takt med fler nysvenskar?

2010-05-07 @ 08:07:00
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Till följd av detta vansinne så kommer skatteunderlaget, att minska drastiskt!

Malmö och Södertälje kommer att drabbas med kraftigt minskad kommunal service i kombination med kraftigt ökade kommunalskatter!

Vem i h-e önskar bo i en sådan kommun, om man nu inte är bidragstagare?

2010-05-07 @ 08:39:25
Postat av: LN

SKÄNK EN SLANT TILL RÖDA KORSET!"Hassan Omar Barre i norrländska Vännäs behöver 80 000 kronor för att få hit sina 14 barn, fru och mor från Somalia till Sverige. http://tinyurl.com/2ul4kle

De anhörigas resekostnader har av tradition bekostats av Röda Korset, bortsett från en egenavgift på 6 000 kronor som familjerna själva fått betala. Under 2009 betalade Röda Korset ut åtta miljoner kronor för dessa resor. Men nu har hjälporganisationen fått ebb i kassan. I december 2009 stoppade Röda Korset alla utbetalningar till anhörigresor, men i måndags beslutade hjälporganisationen att upphäva stoppet så länge det finns medel för det."

(från http://everykindapeople.blogspot.com/)

2010-05-07 @ 08:42:48
Postat av: Roberth Ström

Tack för en mycket bra redogörelse. Eftersom en kommun inte kan gå omkull så kommer herrarna i Södertälje och Malmö fortsätta ta in valboskap. Det är det enda detta handlar om. Makten framför allt som sossarna borde ha som valspråk.

2010-05-07 @ 09:00:03
Postat av: Söder

Detta är helt i linje med vad riksdagspartierna vill. Dom är medvetna om situationen.

2010-05-07 @ 09:01:11
Postat av: Stefan K

Thoralf

Politikerna blundar inte för denna utveckling. De vill tvärtom att den ska fortgå.

Hur många gånger har vi inte hört våra folkvalda tala om hur spännande och välkommet det är med nya kulturer, då vår egen är både töntig, barbarisk och ointressant.

Vi har också fått lära oss hur viktigt det är med nya influenser och nya infallsvinklar, då våra egna har gått i stå.

Ja, tveklöst är Sverige som nation på väg att undermineras och vi svenskar är på väg att raderas ut.

Kanske det inte sker under din och min livstid, men fortsätter utvecklingen i samma takt ska vi inte vara säkra på det heller.

2010-05-07 @ 09:49:25
Postat av: Nattmannen

Problemet bottnar i att man (politikerna) försöker skyla över sina misstag med nya misstag....och det är fel metod. Snart kommer bomben brisera och då kommer strutsarna dyka upp på stranden med huvudet så långt ner..."jag hade ingen aning..."

2010-05-07 @ 10:01:16
Postat av: Joakim Larsson

Bra att du pekat på det här, Toralf. I stort sett har den svenska befolkningen inte ökat alls sen 70-talet. Vi kommer allt närmare den där punkten där svenskarna blir i minoritet. Det är dags för förändring.

2010-05-07 @ 10:11:28
URL: http://jockelarsson.blogspot.com
Postat av: Ateisten

Skrämmande läsning...

Samma utveckling som i Malmö finns ju i vissa av Stockholms större förorter. Ingen svensk eller arbetande invandrare (jo, det kom hit såna på 60-och 70-talen) vill bo kvar där.

Hot, rån, misshandel. Skitigt, trasigt och ingen bryr sig. Bodde tidigare i samma hus som ett par somaliska familjer, aldrig upplevt så mycket skräp i trapphuset, tvättstugan ska vi inte tala om. Hur svårt är det att kasta soporna i sopnedkastet?

2010-05-07 @ 10:25:55
Postat av: Niklas Carlsson

Som vanligt slänger sig Sverigedemokrater med siffror hit och dit. "Utländsk bakgrund" framställs som om det bara handlar om invandrare från fjärran länder när du till exempel anspelar på Rosengård. Men man får inte glömma att det till exempel även handlar om alla de tusentals danska medborgare som bosatt sig i Malmö de senaste åren. Vill Thoralf även kasta ut dem? SD läser statistik som fan läser Bibeln.

2010-05-07 @ 10:50:44
URL: http://www.niklascarlsson.se
Postat av: Leif

Niklas det är knappast danskar som bor i Rosengård, du kan kanske hitta en eller annan dansk narkotikamissbrukare där, i övrigt har de valt helt andra område. Dessutom har danskarna börjat flytta hem till Danmark, de trivs inte i Repaluus stad längre....

2010-05-07 @ 11:13:18
Postat av: Ceasar Andersson

@Niklas: Nu behöver ju verkligen inte Thoralf skyddas från påhopp egentligen. Han kan ta hand om sig själv.Dock vill jag ändå fråga dig vad du menar med "Vill Thoralf även kasta ut dem? SD läser statistik som fan läser Bibeln."Är du således satan själv, eller? Var har han sagt att man ska kasta ut människor? Menar du i sammanhang som illegala sk flyktingar, att de ska förvisas vänligt men bestämt?Då din förmåga att hitta på egna stories över sd´s politik verkar obegränsad i kombination med ditt snack om satan.Grattis Thoralf, du har självaste satan på besök.

2010-05-07 @ 11:15:18
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: HenrikP.

Danskarna är väl undantaget från övriga i denna statistik. Dessutom har denna grupp med all säkerhet jobb eller är under utbildning.Förnekar du (Niklas (C) Carlsson) att svenskar flyr Malmö tex. pga den massiva invandring av människor som drar med sig ökad kriminalitet mm? Det stora kommunala bostadsbolaget hade en enkät ute (redan för många år sedan) om anledningen till flytt från Malmö. Gissa vad den vanligaste orsaken till flytt var? Right! För många invandrare och självklart fanns inte detta som ett förtryckt alternativ utan fick anges under övrigt. Tror inte att det var något underliggande danskhat som låg bakom detta resultat, tror du?

2010-05-07 @ 11:19:41
Postat av: Stefan K

Niklas tillhör uppenbart de som fått för sig att Sd vill kasta ut alla med utländsk bakgrund från Sverige. Vad Niklas och de andra fått de uppgifterna från framgår som vanlig inte, utan här hör vi återigen floskler från en person som hört det han vill höra.Jag vet inte var och hur du bor Niklas, men tro mig när jag säger att du knappast hittar inflyttade danskar, norrmän och andra västerländska invandrare i Rosengård, Rinkeby eller Hovsjö. Tvärtom flyr man därifrån och låter dessa förorter bli små enklaver med utomeuropeiska invandrare.

Om du inte har någon förståelse för Sverigedemokraters reaktion, eller övriga svenskars som flyr förorterna, kan du ju bege dig ut till de mer lugna och trivsamma områdena i städernas utkanter och lyssna med de danskar, norrmän osv. som valt att bosätta sig där.

Ställ frågan om varför de bor i lugna villaområden och inte i betongförorterna. Fråga dem också vad de anser om utvecklingen i Sverige. Du lär få svar som inte har väntat dig.

2010-05-07 @ 11:41:40
Postat av: Stone

Dessa förskräckande staplar gäller också i kommuner som Stockholm, Göteborg m.fl. om man plockar ned statistiken till många av förorterna.

2010-05-07 @ 11:48:55
Postat av: Gubben o Gumman

Som ett litet komplement till Thor-alfs faktauppgifter ,kan väl gårdagens Debatt i TV

läggas till det hela hänger ihop som en snorbobba.Mångkulturens Sverigekvävande filt låg över programmet ,som egentligen var en perfekt reklam film för SD,för medborgare med egen tankeförmåga.Röde Börje o Röda Stina på SVT räknar kallt med att

Svennebanan inte kan tänka själv,farligt.Romer attackerade Svenska myndigheter när deras landsmän sålt en förståndshandikappad flicka till mer än 100 "torskar"?.Vissa grupper Romer har egna "domstolar"?

Svensk lag är redan bara rådgivande numera.Åklagaren offentliggjorde resursbristen hos Malmö

polisen ,vad den nu kan bero på, snacka om att skjuta sej i foten från Romerna ,och alla andra multikulti som befolkade studion tillsammans med en en gaptrut från V, givetsvis med vinstlottsbakgrund.Sista länken som sammanfogat cirkeln av katastrofen

dvs polisen hade beodrats att inte delta så dom

istället kunbde bli dom onda killarna fiffigt va.Johan, Ander ,Ilmaar läs noga :Statsvetare :Socialdemokraterna har brutit ryggen av den Svenska lärarkåren sedan Palmes tid ,kåren

har däliga lärare bitvis (Röde Ivan har hittat dit)Den Ugandiske granskande reportern : Jag skulle

aldrig sätta mina barn i en Svensk grundskola!!!!Skolan och rättsväsendets totala förfall rakt ut

i Svennebanans TV kul va Svenne.Hur mycket resursers tar dessa Mena elever ifrån skattebetalarnas ungar, förmodligen det mesta.

Programledare Belinda bör nog få andra arbetsuppgifter riktigt kass faktiskt.I övrigt hade "Hjärntvättavisionen en av 109?

reklamfilmer för dom ensamkommande bedrägeribarnen

som spelad brännboll,som omväxling från att ljuga om sin ålder och tjuvåka lastbil till Sverige.

Du skall älska dessa Svennebanan.Detta är direkt beordrad hjärntvätt av Svenska folket, till förmån för dessa parasiter.Sverige kommer att gå exakt samma väg som Grekland

bankrutt fast på andra dräneringsgrunder.Det gäller landet och dina barns framtid Svenne den

20 September i år.P.s Frågan är om Inte Retzius hänger ihop med Kalmars mest lättkränkta par?2010-05-07 @ 12:05:22
Postat av: Rättvis

Hur har det gått för BNP? Här är i alla fall en bra länk med dess partiledare, Nick Griffin:http://www.telegraph.co.uk/news/election-2010/7689894/General-Election-2010-Nick-Griffin-defiant-despite-humiliation.html

2010-05-07 @ 13:03:00
Postat av: Person

Thoralf! du måste nu uppmärksamma mordet på 16-åriga Beatrice i Västerås.. Återigen har en svensk flicka blivit mördad av en pojke från Irak.. Vad är det som händer i Sverige?

2010-05-07 @ 14:11:35
Postat av: Måns

Bara fem procent av asylanterna är flyktingar, säger en som har fullödig information.

2010-05-07 @ 14:48:18
URL: http://www.youtube.com/watch?v=_EjGvYjR2Bc
Postat av: Sw

Rättvis: Det Brittiska valsystemet är lite gammalmodigt, ungefär som USAs. Liberaldemokraterna fick drygt en femtedel av rösterna, men får bara åtta procent av mandaten.En översättning till svenska förhållanden vore ungefär att varje kommun utser en riksdagsman.

2010-05-07 @ 15:41:31
Postat av: Måns

Kommunism är ondska och infiltration. Ondskan manifesteras på olika sätt, inte minst i mord och tortyr. Präster brukade man avrätta genom att dränka in dem i vatten varefter de fick stå i sträng kyla, frysta till is och dö en kvalfull död.Men i det öppna svenska samhället kan man ännu inte döda prästerna. Det är kanske därför som kommunisterna infiltrerat kyrkan. Kyrkan har ju pengar som kommunisterna kan lägga beslag på.I Borlänge så sköter svenska kyrkan feministiskt initiativs propaganda. Jodå kyrkan upplät kyrkorummet åt Gudrun Schyman att där hålla sin propaganda. Kanske gick det även kollektpengar till denna gamla kommunist.

Postat av: Stora Småland

Om det är ngt pris Anders Lago ska ha så är det att simma tillbaka till sitt ursprungsland Estland

Vårt Sverige har han förstört mer än nog !

2010-05-07 @ 16:29:25
Postat av: AWSvensson

Börjar inte gubben o gumman bli lite politisk korrekta.

Romer, är det folk som bor i rom, eller en förkortning av rumäner, nej zigenare är ordet för dagen. Ibland kan det vara bra med en liten knuff , det är lätt att falla in i PK tugget. Nej nu ska jag tillaga en romerschnitsel med lite stark sås och lite accessoarer till det, allt till musiken av den svarte romeraren.

2010-05-07 @ 16:56:45
Postat av: Robin Shadowes

Folkutbytes-projektet går betydligt fortare än vad vi hade räknat med. Inom bara några få år så kommer Sverige vara ett MENA-land fullt ut. Allahu akhbar som våra nysvenskar skulle ha uttryckt det.

2010-05-07 @ 17:35:39
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Skalman

Thoralf: För något år sedan, vill minnas att det var 2007, kollade jag SCB:s statistik över befolkningssammansättningen i Malmö och DÅ var ca 60% av befolkningen under 25 år i Malmö av utländsk härkomst, dvs med minst en förälder född i utlandet. Hur det ser ut idag har jag inte ens vågat kolla.Niklas: Är fakta något negativt i sammanhanget? Du tycks anse det. Vad gäller hur man läser statistik så är det du som är ute på hal is. Det finns en hel del etniska danskar som har flyttat till Malmö men ganska många av de "danskar" som flyttat till Malmö har gjort det eftersom de är "danskar" av annan etnicitet som har importerat fru/man från sitt forna hemland.Pga de danska familjesammanföringsreglerna kan de inte "sammanföras" i Danmark utan måste ta omvägen via Sverige, dvs Malmö. Efter två år är det enligt gällande EU-reglemente fritt fram att flytta tillbaks til Danmark igen.Vad Sverige och våra politiker gör är att underminera, med berått mod och i stor självgodhet, den danska immigrationslagstiftningen.Så hur många som är danskar och hur många som är "danskar" är en fråga som skulle vara mer än intressant att se svaret på. Medborgarskap och etnicitet är ju inte samma sak.

2010-05-07 @ 17:57:17
Postat av: Putte

Nu förstår jag vilka det är som Migrationsverket väntar sig ska strömma in till Sverige från Kosovo och Serbier. Det är så klart zigenare. Sverige ska ju bli en "fristad" för alla Östeuropas zigenare. Det har ju pkidioterna propagerat för.

2010-05-07 @ 18:20:53
Postat av: Retzius

Förstår inte hur folk födda utanför Kalmar kommun har mage att komma med synpunkter på "Massinvandring".

Utan invandrare hade inte Kalmar existerat!

2010-05-07 @ 18:40:05
Postat av: Thoralf A

RetziusVarför uttalar du dig då du inte bor i Kalmar!Det kanske finns någon på bloggen som har kunskap och kontakter för att kolla dessa uppgifter.IP address [?]: 81.225.50.212 [Copy][Whois] [Reverse IP]

IP country code: SE

IP address country: Sweden

IP address state: Blekinge Lan

IP address city: Sölvesborg

IP address latitude: 56.0500

IP address longitude: 14.5500

ISP of this IP [?]: Telia Wholesale

Organization: Telia Wholesale

Host of this IP: [?]: h212n3c1o1044.bredband.skanova.com [Whois] [Trace]

Local time in Sweden: 2010-05-07 18:512010-05-07 @ 18:54:16
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stora Småland

Hej !

Nu har vi vår i luften , var har ni er ?Mvh Stora Småland .

2010-05-07 @ 19:06:30
Postat av: Skånepåg

Enligt http://whatismyipaddress.com/ är IP till en dator i Nybro!"Utan invandrare hade inte Kalmar existerat!"

Det motsatta är väl mera korrekt. D.v.s. TROTS massinvandringen så existerar Kalmar fortfarande!

2010-05-07 @ 19:07:22
Postat av: Trisse

Han borde skämmas.Absolut inget att fira.

2010-05-07 @ 19:08:09
Postat av: Kalle på Spången

Ja det är annerligen en skrämande utveckling att se hur den svenska befolkningen i Malmö minskar. Det är ju inte precis Norrlands inland vi talar om heller där folk flyttar ifrån oavsett vilket. Vi talar om en stad som har närhet till såväl jobb, utbildning och möjligheter av diverse slag - ändock flyttar svenskarna.

2010-05-07 @ 20:30:23
Postat av: alf olsson

Är det något fel i svenska språket eller var är felet?

När en blatte mördar en svensk är det hedersmord. Om en svensk skulle mörda en blatte är det rasistmord.

För att bli kallad rasist räcker det som bekant med betydligt trivialare saker än mord.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1980171/beatrice-mamma-det-var-ett-hedersmord

2010-05-07 @ 20:38:29
Postat av: Anonym

Sölvesborg var det ja. Att bli avslöjad med byxorna nere, kan ju inte vara lätt. Heja Thoralf!

2010-05-07 @ 21:02:51
Postat av: preact (Tore)

Just det!

2010-05-07 @ 21:09:19
Postat av: Jannne

Islamsk skola i mörkaste Småland har svenska som andraspråk. Hur länge dröjer det innan resten av Sverige är andrahands ?

2010-05-07 @ 21:10:10
Postat av: Jannne

Retzius!

"Utan invandrare hade inte Kalmar existerat!"

Är du helt sjuk eller vad fattas dej?

2010-05-07 @ 21:13:46
Postat av: Habo

Sverige har förändrats. Sverige är inte längre något etniskt homogent samhälle.Listan kan göras hur lång som helst av alla övergrepp som är en konsekvens av en vansinnig invandrarpolitik. Varje dag läser man i tidningarna om dom mest grova övergrepp och det som slår mig är att i nästan alla fall så är det personer som enligt beskrivning pratar svenska med brytning eller utländskt utseende. Det är allvarligt att problemet brottslighet har stark anknytning till invandring. Det märks, inte minst i fängelsestatistiken.

Sverige tar emot väldigt få flyktingar. De flesta som kommer hit är människor som egentligen inte har några skäl att få stanna mer än att dom är fattiga och anhöriginvandringen är en av dom största grupperna.Jag var tonåring på 70-talet och har sett hur det svenska samhället har förändrats. Varken jag eller någon politiker kan knappast resa sig upp klappa sig för bröstet och säga att vi har fått ett bättre och tryggare samhälle med denna sanslösa invandring dom senaste 20-25 åren. Det finns väl inte en enda svensk småstad idag som inte har problem med invandrargäng som hotar ,rånar och misshandlar andra människor. Sverige hyser 1000 tals krigsförbrytare .Många av dessa hyr ut sina tjänster till undre världen.10 tusentals människor som är beredda att mörda sina egna barn eller släktingar under hederskulturens förtryck. Mycket på grund av ett samhälle utan normer och regler för alla människor som söker sig hit och får stanna. Frågan är hur många människor vi kan ta emot till ett samhälle där ingenting finns att erbjuda. Jobben flyttar utomlands och allt färre ska försörja allt fler människor hela tiden. Man vill höja skatterna för att kunna behålla välfärden säger man. Men till alla asylsökande och invandrare finns den ena miljarden efter den andra. Invandrarna kostar kommunerna ca 26 miljarder varje år i socialbidrag..

Vården till asylsökande kostar landstingen 100 tals miljoner som dom inte får tillbaks av staten. Människor som får stanna är garanterade livstids försörjning för dom själva och deras släktingar utan några som helst förpliktelser mot samhället.Integrationsverket räknar med att ca 31000 personer ska slussas ut till kommunerna under 2010.

1000 tals av dessa kommer att förstöra livet för unga kvinnor genom våldtäkt ,begå mord och rån och andra grova brott. Jag tycker att dom som vill ha hit fler invandrare till Sverige ska starta en fond och avsätta sina egna pengar till detta. Från denna fond kan tas pengar för samhällets kostnader för all skadegörelse ,fängelsekostnader ,socialbidrag ,bostadsbidrag mm.

Det är svårt att skriva en sådan här insändare utan att det låter som man drar alla över en kam som kommer hit .Det jag vänder mig emot är denna massinvandring utan rim och reson. Jag känner många invandrare och även flyktingar som är otroligt duktiga och välutbildade som inget hellre vill än att jobba och göra rätt för sig. Men tyvärr är företagen dåliga att snabbt ta vara på deras kompetens och erfarenheter. Sverige behöver dessa personer.

Men av alla jag känner så har jag bara träffat en person som inte kan återvända hem. Alla andra kan åka hem till sina länder hur dom vill så fort dom har fått uppehållstillstånd. Många har kapital hus mark och sommarstugor kvar i sitt hemland. Dom sitter och skrattar åt hur lättlurade dom svenska myndigheterna är. Själva var dom beredda på att inte få stanna. Men det är ju inte så dåligt att ha betald semester några år. Det svåraste säger dom var att försöka gråta hos utredarna när man själva verket skrattade inombords men man fick dölja ansiktet i händerna och vända sig bort så ingen såg det.Sverige har nog Europas fegaste politiker. Dom kritiserar gärna andra länder och regeringar för bristande demokrati. Men när det gäller demokrati i vårt eget land är man väldigt tysta och handlingsförlamade.

10 000-tals människor i Sverige lever under hårt tryck och ofrihet, enbart för att det finns grupper som tillåts leva isolerat från det svenska samhällets ambition att följa de mänskliga rättigheterna.

Det svenska samhället har låtit vissa invandrade grupper skapa enklaver där könsdiskriminering och förtryck gäller.

Så länge vi inte är överens om att integration också är att ställa krav på viss anpassning är det kört.

Om det fortsätter som nu så kommer Sverige i bästa fall bli ett nytt Frankrike. Kriminella grupper styr redan idag i förorterna. Kravaller och svåra etniska bråk kommer att tillhör vardagen.

I värsta fall är Sverige nästa land i Europa att drabbas av inbördeskrig. Det finns inget land där olika etniska grupper lever i bästa samförstånd. Under ytan är det stora samhällsproblem i alla dessa länder. Nu sitter vi själva med svåra problem och ingen politiker vågar ta tag i detta. Problemet är livsfarligt, men var säker på att det kommer att sopas under mattan. Invandrarfrågan är tabu.

2010-05-07 @ 21:22:43
Postat av: Måns

BNP hade i alla fall 563 000 röster.http://news.bbc.co.uk/2/shared/election2010/results/

2010-05-07 @ 21:28:03
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson: Vaknat på fel sida idag?Du är allt en riktigt "stekare" du, är du helt

säker på att det inte var en "vinareschnizel, som sprattlade runt i det manliga tortyr redskapet stekpannan .

Når du där trallande högljut vid spisen sjöng :"Mera kåndåmer åt våra kära Råmer", imiterande Verner Vögli.Förresten så räknas det att vara närmare än 1 meter från spisen, som föräderi av den manliga rasen ,sådeså.Det har förmodligen snart gått så lång så att du

far runt med snabeldraken (damsugaren)också.

Politiskt korrekta blaha.2010-05-07 @ 21:33:13
Postat av: Casper

Thoralf har ni laddat upp med rikstadsmän? Blir fler än ni nånsin kan drömma om.

2010-05-07 @ 21:50:02
Postat av: Anonym

Man ska ju inte vara elak, men när jag tänker på den mördade flickan, så läste jag att hon väntade barn med Irakiern. Min kommentar är: Går man i säng med satan, så är risken stor att man drabbas hårt.

2010-05-07 @ 22:40:41
Postat av: Magnus A

Denna graf är på etniska svenskar (S) samt ickemuslimer (I) resp. muslimer (M) med invandrarbakgrund.Nettomigrationsströmmar som antas:

3000 utvandrade S per år

40000 invandrade I per år (Enl SCB 52000, men SCB antar kraftigt fall ned mot 15000.)

25000 invandrade M per år (enl SCB 30000 och jag drar av gissad mängd kristna från muslimska länder)Barn per kvinna som antas:

S: 1.8

I: 2.1

M: 3.1 som avtar till 2.2 år 2030 (SCB-prognos för de med bakgrund i utomeuropeiska länder med låg HDI)http://farm5.static.flickr.com/4027/4587464510_a258aa5776_o.jpgVi får om antagandena ovan är riktiga 10 procent muslimer kring 2023, 16.5 procent år 2050 och 26 procent år 2099 med dessa förutsättningar, men värden för framtiden gissade även av proffs.Mitt intryck är att SCB hittills grovt underskattat framtida invandring. De ligger möjligen i underkant även på på fruktsamhetstal.

2010-05-07 @ 22:53:22
Postat av: Robin Shadowes

"Förstår inte hur folk födda utanför Kalmar kommun har mage att komma med synpunkter på "Massinvandring".

Utan invandrare hade inte Kalmar existerat."Utan massinvandring hade kanske inte lille Retzius existerat heller...

2010-05-07 @ 23:24:14
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Muslimska kvinnor in i parlamentet

Man blir glad när man läser detta, snart sveriges tur.Storbritanniens första muslimska kvinnor tar plats i parlamentet efter fredagens val.http://www.svd.se/nyheter/utrikes/muslimska-kvinnor-in-i-parlamentet_4686695.svd

2010-05-08 @ 02:58:27
Postat av: Robin Shadowes

Vadå Sveriges tur? Måna sitter där ju redan!

2010-05-08 @ 07:43:00
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: nisse

Våldsvänstern har gjort det igen: http://kalmargardet.blogg.se

2010-05-08 @ 08:40:35
URL: http://kalmargardet.blogg.se/
Postat av: Jonas

Jag tänkte på Södertälje. Jag tror inte att svenskar blir tvingade till att lämna sina bostäder. Att diskutera svenskarna som har flyttat är förnedrande, tycker jag. Har de minskat här i Södertälje, så har de ökat någon annan stans.Det måste finnas en annan statistik, hur många svenskar som dog, flyttat inom Sverige/utlandet p.g.a. jobbet eller annat. Jag vet att många nybildade unga familjer köper hus på landet och flyttar dit på grund av avgaser och stressen i stan.

2010-05-08 @ 11:31:13
Postat av: Fröken Sverige

"Men man får inte glömma att det till exempel även handlar om alla de tusentals danska medborgare som bosatt sig i Malmö de senaste åren."Ja, det kunde man ju drömma om...Enormt många av "danskarna" är muslimer (från i huvudsak Pakistan och Turkiet) med danskt medborgarskap, som flyttat till Malmö för att Danmark infört en 24-års regel för "fru-import".http://integrationsbloggen.blogspot.com/2009/10/danmarks-24-ars-regel-gor-att-ungdomar.htmlDe övriga danskarna är välfungerande etniska danskar som sköter sig och arbetar och har ungefär samma uppväxt,kultur och moral som svenskar. Flera har startat företag i Skåne bland annat.Hur våra etablerade politiker ser på Sverige i framtiden, framgår väldigt tydligt här:http://www.youtube.com/watch?v=Bm7L9Vuit_ETack, Thoralf, för att du kämpar så hårt för de barn som växer upp nu! (Våra "etablerade" politiker skiter uppenbarligen helt i vad som händer med deras egna barn och barnbarn....)Mvh/FS

2010-05-08 @ 12:38:03
URL: http://www.imittsverige.blogspot.com
Postat av: Nimrod

@Jonas

Att svenskar flyttar från vissa områden har nog flera orsaker. En orsak kan vara att man fått det bättre och väljer att köpa hus i en annan stadsdel, en annan kan vara att man inte står ut med stöket och bråket.

Frågan man bör ställa sig är varför strömmen inte går åt andra hållet. Logiskt sett borde ju alla sträva efter att bo i ett mångkulturellt bostadsområde eftersom det är paradiset på jorden.

2010-05-08 @ 12:39:03
Postat av: Stefan K

Är just hemkommen från en shoppingrunda i ett hällande ösregn.

På stan träffar man alltid bekanta ock så idag.

De skulle under eftermiddagen hälsa på sin son som förra helgen flyttade från Hovsjö i Södertälje och som numera bor i mer idylliska Hölö utanför staden.

Orsaken?

Otrygghet, busliv, nedskräpning och vanlig otrivsel.

Grabbens far, tillika min bekant, är född och uppvuxen i just Hovsjö, men flyttade därifrån på 70-talet. Han får nästan tårar i ögonen när han jämför området idag mer igår.

En nybyggd och trivsam stadsdel har idag förvandlats till ett ghetto där knappt någon etnisk svensk syns på gatorna.

T.o.m. hederligt folk med utländsk bakgrund väljer allt oftare att flytta därifrån.

Hovsjö likt andra stadsdelar och förorter med samma rykte är en produkt av en okontrollerad massinvandring, som grundats av politiker som helt tappat greppet om utvecklingen.

2010-05-08 @ 13:09:12
Postat av: Magnus A

Rättelse. 52000 ska vara just 40000, ingenting annat.

2010-05-08 @ 14:54:53
Postat av: Berit

Thoralf vad ska SD göra åt massinvandringen om ni kommer in i riksdagen blir det totalstopp omedelbart eller?

Skicka tillbaka varenda en till deras hemländer.

Fy för vilken skrämmande framtid Sverige och svenskarna går till mötes på grund av massinvandringen,islamiseringen och kriminaliteten.

Jag undrar om politikerna är tvingade så de inte våga säga nej eller är verkligen politikerna så fruktansvärt naiva.

2010-05-08 @ 17:55:20
Postat av: Tomas

En i raden utav bloggsidor med intressant innehåll

2010-05-08 @ 18:10:02
URL: http://muslimskafriskolan.blogspot.com/
Postat av: P

Är själv uppvuxen i en Stockholmsförort där white flight har pågått i ca 20 år. Det största problemet är att (invandrar)ungdomar kan begå mord eller vad som helst utan allvarliga påföljder, det blir på sin höjd aja-baja, 18 månader ungdomsvård sen är dom tillbaka. Misshandel förekom dagligen helt utan påföljder. Min lösning har varit att plugga hårt, skaffa ett bra jobb och ta ett fett lån för att bosätta mig i segregerade Stockholms innerstad. Att flytta till t.ex. Norge i framtiden ter sig inte allt för osannolikt, då Sverige blir mer och mer dårarnas och de kriminellas paradis.

2010-05-08 @ 21:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0