HUR KAN DETTA BLI ETT ”SKOP”

När SD får minskat stöd i en opinionsundersökning är det en stor nyhet men när SD däremot får ökat stöd är det en icke politiskt korrekt nyhet och skall därmed uppmärksammas så lite som möjligt.

I helgen var det SKOP som presenterade en undersökning vilket fick media att skrika ut ”Ras för SD”.

Tittar man däremot på de senaste undersökningarna från SKOP kan jag inte se ett ras. Däremot ser jag siffror som är mycket ostabila och som tyder på ett för litet underlag för opinionsundersökningen för att man skall kunna tala om en trend i en enstaka undersökning.

Trenden är snarare uppåtgående med högre toppar och inte så djupa dalar.

Döm själv av nedanstående kurva över hur SKOP:s siffror sett ut för SD under 2010.Detta kan bara vara ett ”SKOP” för pk-journalisterna. De journalister med lite mer bakom pannbenet skäms nog över hur pk-etablissemanget förnedrar en hel yrkeskår.

Erik Almqvist kommenterade i Rapport detta ”SKOP” på ett mycket förtroendeingivande sätt. Tack Erik!”Avståndet mellan blocken krymper och Sverigedemokraterna skulle få en vågmästarroll om det vore val i dag. Det visar den senaste opinionsmätningen från Aftonbladet/United Minds som görs i samarbete med Cint.”

Idag kom Aftonbladet/UnitedMinds undersökning som visar på 5,5 procent till SD och en vågmästarställning för Sverigedemokraterna.

Hur många tror att SVT Rapport gör ett reportage om denna ”sensationella” uppgång för SD?


Kommentarer
Postat av: Inte-en-till

Förvrägningsjournalistiken är ju så uppenbar att det blir löjligt.Ska vi gissa att det kommer att ske stora förändringar efter valet, oavsett valutgång? Jag gissar att det finns ett stort antal journalister, redaktionschefer och mediaägare som redan protesterar i det tysta.

2010-05-25 @ 19:14:21
Postat av: Allemand

Erik är den som skall ta media fram till valet. Han framstår som kunnig och lugn, är inte rädd för att uttrycka sig, BRA.

2010-05-25 @ 19:47:46
Postat av: Mats

Erik har flera gånger visat att han är rätt person att vara Sverigedemokraternas ansikte utåt.

2010-05-25 @ 19:57:10
Postat av: nesse

Almqvist är en stor tillgång för Sd. Lugn och saklig och talar så att folk förstår. Enkelt och med bra genomslag. Att tala sakta och tydligt samt vara behärskad i alla situationer kommer att ge resultat.

2010-05-25 @ 19:59:14
Postat av: Gubben o Gumman

Heja Erik "Irina" laddade på ((mixat) med flera undersökningar samt tidingartiklar.

Även den lämpligt komna undersökningen om att flera

Svenskar vill krama sina vinstlotter då pratar vi

inte trisslotter asså."Att jag gillar människor betyder inte att dom måste flytta in hos mej"

Där stod "Irina" med näsan omvriden.Hjärntvättavisonen är och förblir ett redskap hos

diktaturens kreatur som styr landet.

Å du det är inte dansbandet Frodrik med Moderaterna

2010-05-25 @ 20:44:56
Postat av: Gubben o Gumman

Dagens dementi i hjärntvätta visionen: Det är inte flera Svenskar som jobbar samt att sysselsättningen ökat.

Det är flera som som återkomit efter sjukskrivning(tvingats ut i forsatt skatteslaveri).Kvällens lura Svennebanan inslag var om dom Hollänska snubbarna som etablerat sej i Värmland.

Fy fan så genomskinligt precis som när man försöker få Svenne att tro att skäggabarnen är battingar i 3-4 års åldern.Sanningen hittar du på PI med bilden av sosssarnas

första Maj tåg.Bättre kan ni Pjotr Ivan Olga.

2010-05-25 @ 20:50:57
Postat av: Thomasson

Ta din första graf och rita till en trendlinje (eller median) så kanske även den mest inbitne kommunisten förstår bättre.Gör den för säkerhetsskull röd också, för rött fungerar nog bäst för dessa som lever i ständig förnekelse. =)

2010-05-25 @ 21:26:09
URL: http://politisktinkorrekt.info
Postat av: Gubben o Gumman

Skop har precis samma trovärdighet som Jönssons okastrerade hankatt som påstår att han inte skall

ofreda Missan sexuellt i Mars.

2010-05-25 @ 22:24:40
Postat av: Rättvis

Tänk så utstuderat fräck av PK att gå så längt i lögnaktighet. Jag tänker på den senaste undersökningen, den från United Minds som ger SD vågmästarroll, dvs verklig makt att driva genom sin politik.PK tiger ju totalt. Javisst, det är valrörelse. Men det finns ju folk som tror att vi lever i endemokrati och att avtalet med SVT och SR.. Ja ni vet.

2010-05-25 @ 22:38:28
Postat av: Stefan K

Aftonbladet hade en liten rubrik om undersökningen, men annars har det varit tvärdött i både tidningar, på tv och i radio.Är det ändå inte komik på högsta nivå?

Ena dagen försöker varje media att överträffa varandra med svulstiga rubriker och egna analyser om SD:s ras.

Nästa dag ökar SD med över 1% och det är närmast tvärtyst i samma media.

Tänk så jävla fåniga de måste se ut när de nu sitter på sina redaktioner och funderar över sitt yrkesval.Det finns mycket som SD ändå bör göra fram till valet. Att synas i media kan vara svårt då det ligger i deras intresse att inte låta SD få komma till tals. Dock måste ni synas, höras, ta en klar ställning och då även i frågor som inte är invandringsrelaterade. Vi väljare kan dra vårt strå till stacken genom att påverka vår omgivning och det hoppas jag att ni alla gör.2010-05-25 @ 22:39:07
Postat av: Roberth

Erik är så slipad och duktig en otrolig tillgång för sd!

2010-05-25 @ 22:45:48
Postat av: Cavatus

Träffsäkert svar från Erik. Kan bara instämma i ovanstående hyllningskör. Att göra jämförelser med vardagliga tänkesätt och vardagligt liv är ett oöverträffat sätt att sätta floskeljournalister på pottan och få vanliga Svenssons att fatta vad det handlar om.Glömmer aldrig när Annika Lanz kläckte ur sig till Erik. "Du verkar väldigt mediatränad, du". Hon verkade imponerad av honom och vem vet, han kanske knep en (hemlig, gubevars) röst där.

2010-05-25 @ 23:23:07
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Stefan K

Ni har säkert tagit del av denna ledare.

Undrar ni hur han/hon som skrivit ledaren resonerar idag?

Återigen visar Expressen upp sin pinsamma sida.Postat av: Tobbe, -

Hej, Allt bra? :)

Ha en bra Onsdag!

/ Tobbe, -

2010-05-26 @ 03:07:11
URL: http://tobbees.com
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan K : Den som skriver så har ingen heder ingen

moral och snart inget fosterland,en indoktrinerande

kommunist ,som sitter på Tomas Mattssons borgeliga

tidning och rapar 68 vänsterns mantra.En ganska typisk representant för dom landsförädarna vi har på redaktionerna.

En som inte har mera koll som denna är ju dum i huvdet dessutom.Artikeln är bara ett utt förryck en kommunists fantasier.

Dessbättre tillhör inte denna journalist dom som kommer att kunna leva på Svennebanans arbete hela

livet hur länge det blir avgör valet i år samt

detta mediet Internet .Mot det står Leningubbarna sej slätt.

En sådan artikel taggar ju bara upp fotfolket i SD ännu mera pang ett skott i foten.Svenska folket har inte haft något alterntiv mer än

2006 och nu 2010 Ivan o pundarna vet inte riktigt vad som händer ,tänk om det smäller till med 15%

för SD.Då blir det flera än pensionärena på Oxhagshemmet

som skiter i byxorna.Adios Amigos

2010-05-26 @ 04:53:35
Postat av: Nalle i Växjö

Utan invandrare stannar Sverige, enligt ledaren på BLT.Tänk att intelligenta människor som journalister ska ha så svårt att skilja på olika grupper av människor som söker sig hit.

Arbetskratinvandring, Flyktinger , för tillfället ensamma barn/ yngre personer

, mm

Postat av: Fredrik

Såna här skop är till för att få den eventuella röstare som övervägt att lägga den på SD att inte göra de för att den inte då är till någon "nytta"

Men folk som använder huvudet vet att de är ett spel som de sittande i media bedriver pga av deras politiska tillhörighet ! Röd röd röd!! vilket är landet Sveriges dilemma! Sitter o ser på nyheterna o man skiker ut: arbetslösheten ökar markant men samtidigt så Öser vi in folk här.Svenska byggnads arbetare går arbetslösa medan utlänska firmor tar över?? Ja du? säger man!? Nån som får de att gå ihop? Ja lägg rösten på SD så vi får in en ny röst i den politiska debatten angående de mesta. En röst som inte är så jä.. polerad o politiskt korrekt i sina utalanden. Våga rösta SD!!!

2010-05-26 @ 06:51:54
Postat av: LN

Vad tycker du?

Även om inte imorgon, så snart

aktualiseras behovet av en ny en'.

Lika bra att vänja sig vid tanken!

Får Frodrik eller Måna med var sitt anhang hållas, är vi snart där.

http://tinyurl.com/FlammaStoltMotDunklaSkyarFör mera info, besök:

http://tinyurl.com/AllKindPeoplesamt

http://tinyurl.com/KunskapArDetBastaTing

2010-05-26 @ 08:45:27
Postat av: Allemand

LN,Inte på min flaggstång.

2010-05-26 @ 10:39:34
Postat av: LN

Allemand!

Hade du klickat på länken http://tinyurl.com/KunskapArDetBastaTing som jag försåg dig med, så hade du vetat följande:OM KALIFATET BLIR INFÖRT i vårt land finns det några enkla alternativ för oss som inte tror på Allah.1. Konvertera och bli ytterligare en muslim som är fånge i denna totalitära våldsideologi.2. Leva i kalifatet men betala en hög extra skatt samtidigt som du får leva under förödmjukelse i resten av dina dagar. Som icke troende blir du en andraklassens medborgare utan de rättigheter som muslimerna har.3. Dö som kuffar (uttalas ibland kaffir)(infidel/otrogen). Det vill säga vägra de två första alternativen och kämpa emot tills det inte går längre. Då får du äran att bli halshuggen eller få halsen avskuren med kniv (Allt enligt den fredliga religionens traditioner som använts i 1400 år!). Tilläggas kan, att du som ateist eller Buddist/shintoist/Hindu eller tillhörande någon annan religion inte har alternativ 2, det gäller bara kristna och judar…

- - - - -

Du hissar den flagga som kalifen bestämmer! Punkt!

Alternativet är halalhumanhalshuggning.

2010-05-26 @ 10:56:58
Postat av: Allemand

Funkar inte på mig, jag röstar SD och är både lågutbildad, ointelligent och dum i huvudet enligt experterna.

2010-05-26 @ 11:27:43
Postat av: Måns

Det rör på sig ute i landet och i Södertälje jäser missnöjet. Särskilt socialdemokraternas svek mot vanligt folk är på tapeten.http://lt.se/nyheter/debatt/1.839577-en-oerhord-brist-pa-omdome

2010-05-26 @ 12:08:19
Postat av: Nalle i Växjö

Att låta läsarna bestämma lönen för reportarna.

BKT vill ha debatt

Postat av: INFO

DAGENS STORA NYHETDet ni skriver om här, kan nog i och för sig vara intressant, men det är trots allt anmärkningsvärt, att så många (alla?) missat dagens Stora Nyhet.Nämligen den, som Sveriges radios utländska medarbetare Catarina Boijjve ideligen upprepar i sina eko-sändningar:Det pratas för mycket SVENSKA i SVENSKA skolor. Detta har Skolverket och regeringen kommit fram till. Orsaken till att så många somaliska analfabeter inte ögonblickligen får jobb i Sverige är att det talas för litet arabiska i svenska skolor.Haha. Kan man man komma längre? Orsaken till världens problem är att Svenne Banan inte säger JA TACK, när Sveriges radio vill skära halsen av honom, utan AJJ!Är du, liksom jag, en AJ-sägare?

2010-05-26 @ 15:15:30
Postat av: Gubben o Gumman

Kort "OT inpass" på bättre "reklamplats"Alexander Bengtsson : Mannen med den röda korkpistolen, född 1984 nästan torr bakom öronen.

Fd juniorpolitruk bla fd ledare för röd ungdom ,skribent på Tidningarna Röd press Hallands nyheter samt "Valboskap"(En tidskrift är något namnändrad se Wikipedia)Denna snorunge som bla lever på de dödas pengar

då via avlidna skatteslavar (allmäna arvsfonden)Är det denna "man" som ringer runt som en dålig kopia av "Kalle Sändare"?,och dessutom frågar om

färgen på hundar snälla säg att det är inte är sant snälla.Denna rödgök har skrivit "diktsamlingen" Mitt Hiroschima, och narturligtvis fått organisationen artister mot 1 milj påhittade Svenska nazisters pris inte helt otippat.....Var skall sleven vara om inte i grytan .

Eller om du så vill var skall korken vara om inte i pipan.Kanske är det bäst att denna "Semper" kille förbereder nästa diktsamling efter 19 Sep:

"Mitt Nagasaki"Som SD politiker förbered dej med en förinspelad skrattsalva, och tryck på play om denna jultomte

ringer ,alterntiv lämna nummret till din mera insatte kompizzz. (Lämna nr till jouhavande medmänniska)Driv med denna unga kugge hos diktaturens kreatur,så kanske han fattar att han

är på fel spår ,denna gediget erfarna man.Men som alla killar i kjol skall hans åsikter respekteras ,innan dom blandas med kogödsel och

skeppas till Indien som byggmaterial.Sluta busa nu Alex annars kanske du får smisk av

Pappa o Pappa.

2010-05-26 @ 16:03:26
Postat av: AWSvensson

Är inte Gubben o gumman lite fördomsfulla, inte kan väl Åke hjälpa att han trodde att han var gravid efter att ha blivit påsatt av Börje. Det hela avslutades med att luften gick ur och Åke stod åter ogravid.

2010-05-26 @ 16:21:11
Postat av: AWSvensson

För att göra historien fullständig så säger sägnen att i byn där Åke bodde så hade man rusat man ur huse i tron att det var ett jordskred, men som ni ( Gubben o gumman)redan räknat ut så var det bara Åke som fick missfall.

2010-05-26 @ 16:52:12
Postat av: Gubben o Gumman

Oh förlåt Mamma o Mamma skall det ju vara.

Det borde vi ju tänkt på med tanke på kjolen.

Tack AW Svensson tack snälla.

2010-05-26 @ 17:48:57
Postat av: Cavatus

Skrämmande läsning! Läs på friatider.se om den förestående grundlagsändringen som vill föra in multikulti i grundlagen! Deras nya reporter har gjort ett bra grävjobb. Läs och förskräcks!

Postat av: Cavatus

Läs på Fria Tider om den förestående grundlagsändringen som regeringen vill hasta igenom före semestern. Den är oerhört illavarslande. Man vill få in multikulti i grundlagen. Ingen diskussion i media. Skrämmande läsning!

Postat av: Cavatus

Ursäkta dubbelpostningen. Någon gick fel då den första postningen inte syntes förrän den andra syntes. Trodde jag hade fel på datorn och postade om ...

Postat av: LN

"Alexander Bengtsson, mannen med den röda korkpistolen."

- - -

Forum mot rasism i Malmö!

I morgon den 27 maj bränner Alex av en av de fabulösa föreläsningarna på Malmö högskola i Orkanens sal D 131.15.00 Alexander Bengtsson: Från BSS till Jimmie Åkesson. Föreläsning om Sverigedemokraternas framväxt och historia."Alex arbetar till vardags som utbildningschef på den antirasistiska stiftelsen Expo. Han sitter också i tidningen Expos redaktion. Gav år 2008 ut boken "Sverigedemokraterna har fel". Hösten 2009 var han redaktör för uppföljarantologin "Sverigedemokraterna har fel - igen". Han jobbar också med kultursyndikatet Rivaliserande stenar. Har gett ut fyra diktsamlingar. Den senaste kom i år och heter "Det här är mitt Hiroshima". I mars 2010 kom den fjärde samlingen med titeln "Sanningen kommer att vara ett pekoral". Under våren 2009 medverkade han i tv-programmet Spoken word i ZTV. 2009 gav han ut kortfilmen "I love the game of the hockey" tillsammans med Robin Färdig och Rivaliserande stenar."16.15 Jonathan Leman: Sverigedemokraterna och islamofobin. Föreläsning om Sverigedemokraternas islamofobi och dess likheter med antisemitismen.17.30 Aktion mot rasism på Stortorget: Världsrekord i studiecirkelträff.Konferencier under forumet är Behrang Miri.

Ta med dig vänner, bekanta, släktingar och andra intresserade! Deltagandet på forumet är gratis!

Forumet går också att se via webben: http://bambuser.com/channel/tidskriftenexpo

http://expoutbildar.blogspot.com/2010/05/forum-mot-rasism-275-i-malmo.html- - - - - - - - - - - -

Smaka på en dikt av Alexander Bengtsson!Ett kallt jävla landDet här är ett tyst jävla land

vi bygger barnhem i Afghanistan

för att slippa ensamma ungar

vi skickar folk till tortyr

och vem bli bo granne

med en sandneger?

Ingen, men ingen är rasist

vi har ju mångkulturella dagar i skolorna

kurdisk dans och sån skit

sen käkar vi tacos i villakvarteren

Dom som röstar på SD

hade nog bara en tragisk uppväxt

i någon landsbygdshåla nånstans

Visa bara någon dokumentärfilm

om Raul Wallenberg

eller bygg en fritidsgård

så ska ni se att allting ordnar sig

Men herre gud vad jag fryser om mina händerDet här är tyst jävla land

vi skriker bara lite grann

när vi springer ikapp

utför Blåsippans väg

När vi tävlar

om vem som tycker

integrationen är mest misslyckad

För det är väl därför

killar i kostym,

brudar med uppvikta jeans,

och nån som sett på Efterlyst

på fullaste allvar vill stänga gränsernaLåt dem äta lite sushi bara

så ska ni se att allting ordnar sig

inför burkaförbud, så kommer allting bli bra

assimilera varenda jävel

till och med somalierna

längst bak i bussuenDet kommer fixa sig

det kommer bli bra

Men herre gud vad jag fryser

om mina händerDet här är ett tyst jävla land

jag käkar en cheeseburgare

dricker en skabbig

Mcdonaldskaffe

ringer en kompisMen herre gud vad jag fryser

om mina händer

Ingen idé att säga något

För då är man väl bara jävligt tråkig

- posted by alex bengtssonhttp://rivaliserandestenar.blogspot.com/

http://bengtssonsfrestelser.blogspot.com/

- - - - - - - - - - - -

2010-05-26 @ 19:34:48
Postat av: Gubben o Gumman

Alex föredrag kan dom dra på cirkus om 10 år

Bättre med föredrag för vänstern om potträning

och Hampaodling ,eller du skall inte vara rädd

för att gå till psykologen.Det är värre än en gammal pilsnerfilm från 50 talet

extrem vänstern föreläser om demokrati.Detta betalar kommuner och skolor för.

(Det är du Svenne ,lurad igen)"Kliar du mej på rygen kliar jag dej på ryggen"Du glömmer väl inte bort "valupptakten" i samband med Lars Wilks nya föredrag på Uppsala universitet

2010-05-26 @ 22:31:00
Postat av: Ronken

"Ostabila"?Instabila heter det, Thoralf.

2010-05-26 @ 23:11:24
Postat av: Retzius

En stor del av Sverigedemokraternas sympatisörer har en uttalad sympati för något av de två politiska blocken. Det är främst denna grupp som kommer att överge Sverigedemokraterna. Ett sådant scenario kommer sannolikt främst att gynna det rödgröna blocket. Sverigedemokrater är bruna utanpå med röda inuti.

2010-05-28 @ 08:30:36
Postat av: LN

"Integrationsminister Erik Ullenhag bjöd i veckan in till ett möte med företrädare för svenska muslimska organisationer. Samtalet handlade om islamofobi i terrorns kölvatten. Hur hänger islamofobin ihop med hotet från radikala islamister?"Denne Erik Ullenhag, idag islams främste banérförare i dårkistan Nya Sverige, framtäder idag i P1:s Människor och tro - avlyssna och lär hur framtiden kommer att gestaltas för dig och mig.

2011-01-14 @ 14:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0