OIKOFOBERNA I MILJÖPARTIET

Miljöpartiet i Härnösand har infört varannan på sin lokala valsedel. Nu kanske någon tycker att detta är väl ingen nyhet. Varannan man och varannan kvinna är väl i och för sig inget konstigt då befolkningsstatistiken säger att fördelningen mellan könen också är relativt jämn i de åldersgrupper som normalt kandiderar till förtroendeuppdrag.

Nu är det dock inte detta som gäller i Härnösand.

Miljöpartiet i Härnösand har istället valt etnicitet som kriterium för att använda varannans. Snacka om att vara ett svenskfientligt Miljöparti.

SvD har uppmärksammat detta på ledarbloggen där man skriver följande.

”Ytterligare en fråga gäller Miljöpartiets val att ha en varvad lista – alltså 50/50 i fördelningen mellan svenskar och invandrare – då invandrarnas andel av befolkningen snarare ligger runt en femtedel. Betyder det att man vill diskriminera etniska svenskar? Eller betyder det att Miljöpartiet strävar efter en befolkningssammansättning enligt den formeln?”

En intressant frågeställning som ledarbloggen ställer om det är Miljöpartiets mål att Svenskarna skall bli i minoritet i sitt eget land.

Enligt SCB har Härnösand kommun en andel på ca 9,8 procent med utländsk bakgrund. Med andra ord innebär det att 90,2 procent är etniska svenskar (enligt SCB:s definition).

Med detta som bakgrund ägnar sig Miljöpartiet åt rena diskrimineringen av svenskar.

 


Kommentarer
Postat av: Drutten

Miljöpartiet är inte ett parti som värnar miljö utan de har prioriterat bort sin själ för kunna sitta vid makten. Likt Vänsterpartiet är också Miljöpartiet snart endast lakejer för mångkultur, då de inte sätter sitt folk i första rum.

Oikofober är inte rätt ord utan rätt benämning är landsförrädare.

2010-05-05 @ 22:28:09
Postat av: Ceasar

Bara några månader kvar!Har du gjort vad du kan för Sverige? Eller ska hoppas du på att Svenskarna ska snubbla över information som uppenbarar förljugenheten hos etablissemanget.Per Ardua Ad Astra - Genom hårt arbete når man stjärnornahttp://korta.nu/flygblad http://sverigefidelis.blogg.se/

2010-05-05 @ 22:29:42
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Ateisten

Ja, vad säger man... verkar inte finnas nån gräns för galenskaperna.Vad f-n är det som pågår i landet??

2010-05-05 @ 22:29:50
Postat av: Skåning

"Varannan blatte" - så utomordentligt fåningt. När ska dessa gutmensch fatta att kvotering, positiv särbehandling eller vad fasen man nu väljer att kalla det, är precis samma sak som diskriminering. Det är bara ett annat offer.

2010-05-05 @ 22:33:49
URL: http://exilen.eu/
Postat av: Kent

Är för jävligt man blir bara så arg.http://1.ooskar.com/

2010-05-05 @ 22:37:41
Postat av: nesse

Dessa miljömuppar med sina minst sagt perversa idéer. De motarbetar det mesta från industrin till folk på landet. Ändå ÄR hela världen välkommen, så de har tydligen råd med hur mycket som helst. Hur i helsike ska de få detta att gå ihop, vem ska betala för kalaset? De kan väl inte vara så korkade att de tror att ett sånt samhälle ska bära sig ? ! De liknar som kommunister, vill att samhället ska braka ihop och att vi ska bo i kojor och sitta och huttra i fotogenlampans sken. Om kommunister är en fara för landet ligger dessa miljömuppar inte så långt efter.

2010-05-05 @ 22:50:58
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Den dagen då människor med utländsk bakgrund står för 1/10 av brotten, 1/10 av bidragen och 1/10 av skatteintäkterna, då och först då behöver vi inte ens diskutera något så dumt som kvotering.Då är man svensk och lever som en sådan.

2010-05-05 @ 23:06:09
Postat av: Skeåning

En bra bloggpost av Tanja Bergkvist som berör detta..."Ska man genom denna lista förändra något konkret i sin förda politik, eller förväntas det att medborgarna i landet automatiskt röstar på den som har samma etniska tillhörighet? Detta innebär i så fall en helt ny människosyn från Miljöpartiets håll som vi inte känt till tidigare. Eller menar man att en politiker med en viss etnisk tillhörighet bättre representerar medborgarna med den etniska bakgrunden än vad andra politiker med en annan etnisk bakgrund gör? Även detta visar i så fall på en ny och hittills okänd människosyn inom Miljöpartiet, men det är visst det man menar: ”Vi kallar det för randiga listor och det handlar i grunden om att alla medborgare ska känna sig representerade"

Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Dubbla negationer - det kanske blev fel...Men ni förstår säkert vad jag menar.Läggdags och sov gott!

2010-05-05 @ 23:12:32
Postat av: pur

Ska man skratta eller gråta åt eländet?

Toralf val är bättre -- kämpa emot!

2010-05-05 @ 23:33:10
Postat av: Stefan A

Undrar varför den där mp-kvinnan har ett ormbo på huvudet, kanske hänger ihop med hjärnan, mp-möten ute i kommunerna brukar bara samla de närmast sörjande, de gör väl det här bara för att få ihop några namn på listorna.....

2010-05-05 @ 23:45:41
Postat av: Stina

För jävligt , kolla denna då.http://1.ooskar.com/

2010-05-06 @ 00:08:29
URL: http://1.ooskar.com/
Postat av: Nattmannen

Gå inte in på Stinas länk ovan. Innehåller Virus. Stina, Frida mfl...verkar inte gilla Thoralf. Tror det är dags att kolla upp deras adresser...

2010-05-06 @ 00:22:38
Postat av: s29

Kvoteringssystem är korkat. Den som är mest lämpad skall ha posten. OM det sen visar sig vara 80% indier so what.

2010-05-06 @ 02:28:02
Postat av: Stefan K

Miljöpartiet är ett opålitligt parti som inte hade haft en plats i rikspolitiken om det inte vore för "Snygg-Maria".

2010-05-06 @ 03:51:09
Postat av: Kalle

Miljötalibanerna.Jösses. Att folk fortfarande röstar på dom i den omfattningen att dom ens behöver en lista med namn är inget annat än en fullskalig skandal.Hade alla varit intresserade av politik och skattesatser så borde eM-Pe ligga på samma nivå som Fiiiiii i mätningarna.Maria? Snygg? Tja, hade hon bara inte varit taliban så kanske tanken hade infunnit sig ang hennes yttre. Än mer sanslöst om folk faller för det och genererar röster.

2010-05-06 @ 06:13:28
Postat av: nesse

I "Svenskan" finns idag en ledare av Sanna Rayman om Mp;s Mikaela Waltersson, som i en Eko-intervju hävdar att man kan ta lån(!) för att betala fastighetsskatten! Som sagt, våra kära meloner förekar sig inte. Snart kan Mp och Vp bilda ett nytt parti, de verkar va av samma skrot o korn.

2010-05-06 @ 06:16:17
Postat av: Hajen

Vad säger DO om de gröna khmerernas tilltag?

2010-05-06 @ 09:39:12
Postat av: Gubben o Gumman

Mellonpartisten som intevjuas från El Salvador

visar exakt på skillnaden på en kravmaskin och

en dumSvensk."Jag hoppas att flera partier följer efter"Detta säger en man som blivit försörjd el blir

av Svennebanan,när andelen impoterade understiger

20% av befolkningen i Sverige vilken ödmjukhet.

Problemet är dubbelsidigt så att säga.

Detta är ganska störande faktiskt.Haschbruden i inslaget är väl en ganska bra rep för mellonpartiet, med sin rasta frisyr lever i det

blå i vanlig ordning, någon skrev något om några

tidigare inlåsta i mentalsjukhusens källare....Mellonpartiet är samhällsfarliga först surfar man

på miljön ,sedan börjar man med odemokratiska listor i politiken,för övrigt så kan man nog som

någon skriver slå ihop dessa fulkommunister med V.Snacka om att mellonpartiet försöker sätta turboeffekt på sosseidiotin i invandringsfrågan

samtidigt som man håller på att käka upp Mona o gänget ,utan att dessa i vanlig ordning hajar något.En nota för vinstlotterna på bordet samt en nål som

sticker hål på miljöbubblan likt fågelinfluensan är

det som behövs,det kommer ,sedan kan Mp kyssa röv..n adjö.

2010-05-06 @ 10:09:26
Postat av: Gubben o Gumman

OBS enligt uppgifter på Politiskt Inkorrekt samt

Flashback så har en Kurd släckt ett 16 årig etniskt Svenk flickas liv .Den typiska väljaren för Miljöpartiet en ung tjej i Storstadsmiljö ,är det inte dags att dessa brudar vaknar till?Heja Miljöpartiet, la idiota totale.

2010-05-06 @ 10:52:31
Postat av: S-E Karlsson

Läste just i Oskarshamnsnyheterna att äldrevårdspersonalen i Oskarshamn får slita ont på grund av nedskärningar och platsbrist ! Det har bara blivit värre och värre enligt de anställda , kanske det inte hade varit så dumt att inte ta emot så många flyktingar utan satsa mer på oss etniska svenskar och sådana invandrare som varit i Sverige länge och blivit svenskar ! Verkligheten kommer ikapp i alla kommuner , lyssna mer på vad Sverigedemokraterna har att säja !

2010-05-06 @ 11:28:10
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Befläckade kommentarer från Britta Svensson.

(Expressen)-Ett möte mellan två människor (Landskronamordet.)

-Morden på unga är ett 90-talistproblem (senaste mordet på en etniskt Svensk flicka)Tänk vilka fina journalister Tomas Matsson anställt

på Expressen.

2010-05-06 @ 12:03:31
Postat av: Cavatus

Det är ändå glädjande att SvD använder sig av termer som "diskriminering av etniska svenskar" då ett sådant uttryck alltid tidigare ansetts stamma från fascistnazistislamofober. Nu börjar det komma in i allmänspråket och kan få en legitimitet. Det leder i sin tur till att svenskarna får smaka på ett uttryck som får dem att vakna upp och tänka i andra banor. Hänger ni med?Och enligt DO är detta fenomen inte befintligt, det kan inte ske osv. Just därför är det bra att det får insteg i gammelmedia.

Postat av: Nalle i Växjö

Nu får inte barnen ha avslutning i kyrkan i Årjäng.Var det inte något sådant Åkesson blev "halshuggen" för att han framförde i pressen.Är det inte dags att börja gerillakriga nu.Om skolan där dina barn går, och om skolan kommer med samma förslag med hänsyn till minoriteter i klassen.

Boka den lokala kyrkan och ha en egen skolavslutning

2010-05-06 @ 14:02:46
URL: http://nwt.se/arjang/article703020.ece
Postat av: Rättvis

@Cavatus. Hörde detta utryck, eller någon liknande, i en debatt på TV. Det var faktiskt en folkpartistisk minister, integrationsministern(?) som talade om att även svenskar kan diskrimineras och att därvid diskrimineringsombudsmannen ska rycka in.Tja, förr eller senare så får SD rätt. Det har jag varit säker på hela tiden.

2010-05-06 @ 15:48:43
Postat av: Putte

OTJag läste på text-tv nyss att Migrationsverket begärt ännu mer pengar. Man räknar med ca 32000 asylsökande i år. Många av dom från Serbien och Kosovo!!!!!!SERBIEN och KOSOVO, det är väl för glödheta helvete inte något krig i SERBIEN och KOSOVO. Är det ännu fler sjukvårdssnyltare som Migrationsverket vill ha hit? Fast jag är inte ett dugg förvånad, det verkar räcka med fotsvett och liktornar och liknande stora problem för att asyl i Kalle Ankarepublike Sverige.

2010-05-06 @ 16:47:11
Postat av: J B Doe

Moss-media älskar att tala om "positiv särbehandling". Men ordets makt över tanken är stor. All kvotering innebär att en part missgynnas. Därför bör vi konsekvent använda begreppet "negativ särbehandling".

2010-05-06 @ 17:45:28
Postat av: Anonym

**** Moss-media älskar att tala om "positiv särbehandling". Men ordets makt över tanken är stor. All kvotering innebär att en part missgynnas.Rätt, positiv rasism är ändå rasism.

2010-05-06 @ 17:56:58
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Detta förfarande leder bara till politikerförakt, och många undrar säkert om de som har beslutat om detta har alla hästarna hemma i stallet.

2010-05-06 @ 18:28:42
Postat av: Skånepåg

Läs och begrunda varför Sverige är en av de högsta nettoinbetalarna till EU och hur bl.a. Grekland roffat åt sig så mycket som det bara gick. Men till slut sprack bubblan!

Postat av: Lotta

Det är ju inte konstigt att Sverige ser ut som det gör med dylika inkvoteringar i de olika PK-partierna. Borde väl naturligtvis vara duglighet man skall gå efter och inget annat.

2010-05-06 @ 19:22:23
URL: http://sverigedemokraterna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0