MUHAMMEDIAN OCH HABIBI DÖMDADomarna har kommit mot ”kulturberikarna” Karzan ”hustrumisshandlarn” Muhammedian och afghanen Habibi som begått en barnvåldtäkt.

Muhammedian som även misstänkts ha mördad sin fru dömdes till 3 års fängelse, vilket i praktiken innebär 2 års fängelse. Barometern är mycket sparsamma i sin artikel i på webben. Uppenbarligen har mannen fått mängdrabatt vid Kalmar tingsrätt för det stora antalet fall av misshandel mot sin hustru. Jag undrar också om åklagaren yrkade på utvisning? Man kan ju undra hur många gånger han har våldtagit sin hustru? Jag skall begära ut domen och se hur tingsrätten bedömt alla vittnen.

Den 21-åringe Habibi som begått en våldtäkt mot en 11-åring i Hultsfred har dömts till två års fängelse och utvisning. Nu väntar jag bara på att Vänsgerpartister och Miljöpartister skall påbörja en namninsamling för att Habibi inte skall utvisas efter avtjänat straff. Han döms även till att betala ett skadestånd till flickan på 110000 kronor. Detta kan dock flickan och hennes familj glömma. Denne Habibi har med stor sannolikhet inte en krona och därmed kan offret känna sig blåst på något skadestånd. Läs artikel i Barometern.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du bara hade hållt käften någon gång hade inte alla varit så jävla fientlig mot dig, sen skyller du på invandringen att sverige är i ett dåligt skick. Pinsamt.

2010-05-25 @ 12:20:04
Postat av: Anonym

Får jag fråga varför du tog bort ovanstående kommentar?

2010-05-25 @ 14:44:27
Postat av: Gubben o Gumman

Sniff sniff luktar det inte Semper på vår ära

Semperdoften vädras ut bäst om identiteten på

"Smedbyvåldtäkaren outas när dom faller.Hade förresten ett ärende till Funkabo pizzeria härromdagen quess what.Det vet e fan om inte Adelgatan bör döpas om till

Mohammads gränd, eller Trashcar Boulevard.Vinstlottsfloden flyter sakta men säkert från Norrliden över Rimsmeden via Funkabo uppburen på socialbidrag mot centrala Kalmar.Oh tack vår store gud o frälsare Johan Persson

måtte din mjälte surna i förtid.

2010-05-25 @ 22:06:43
Postat av: Gubben o Gumman

Tänk den dagen när berikarJoe får gå fram till domaren och få ett papper det står Flight 321

13.30 enkelresa.Samtidigt som en papperstugg spottar ut Putten i strimlat format när datorn känner av att personummret fått en dom på sej.

2010-05-25 @ 22:12:45
Postat av: Axel

Om inte den dömde kan betala skadestånd så får offren betalt av brottskadefonden = skattebetalarna. Alltså spelar skadestånd inte någon roll för de flesta brottslingar, speciellt inte de som redan lever på migrationsverkets bekostnad.

---

http://www.brottsoffermyndigheten.se

---

Den som begår ett brott är skyldig att ersätta brottsoffret för de skador som brottet orsakar. Om gärningspersonen inte kan betala eller förblir okänd finns det ändå två möjligheter att få ersättning. För det första kan man ha rätt till ersättning från en försäkring. För det andra kan man ha rätt till ersättning från staten, så kallad brottsskadeersättning.

2010-08-30 @ 22:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0