MAGPLASK AV BAROMETERN

Att Sverigedemokraterna håller på att möblera om den politiska kartan i Sverige skrämmer uppenbarligen Barometerns ledarredaktion till den så milda graden att man gör ett historiskt magplask på dagens ledarsida. Detta hade aldrig producerats än mindre publicerats när Per Dahl var ansvarig på ledarredaktionen.

Tidningens ledarredaktion kan efter detta inte längre kalla sig seriös!

Den nye politiske chefredaktören Ulf Wickbom ägnar hela ledarsidan åt den mest fördomsfulla fylleledaren som någonsin skådats i Barometerns historia (finns ännu ej på nätet). Ulf Wickbom som tillträde tjänsten som politisk chefredaktör den 1 maj  visar här för första gången upp sig och sin agenda. Att han sedan inte skriver under med sitt eget namn är än mer anmärkningsvärt och visar vilket skitstövel han i praktiken är. Roger Berserque (Bärsärk) tycks i mina ögon framstå som en mycket obildad och okunnig person som dessutom inte gjort sin research innan han sätter sig bakom tangentbordet men det kanske är att ha för stora förväntningar på en oikofob.

Detta är det värsta som jag överhuvudtaget läst svensk ledarsida!

Framlidne Kurt Lundgren sa vid bloggarnas afton kort före sin död, att har jag inte blivit förbannad två gånger innan klockan elva så går jag och lägger mig igen. Han syftade då på vad han läste i morgontidningarna. När jag läste denna text som uppenbarligen en sjuk hjärna producerat så blev jag minst sagt upprörd och att gå och lägga sig igen var fullständigt otänkbart. Undra hur Kurt bar sig åt?

Jag uppmanar alla att läsa den här texten och jag är övertygad om att Jimmie Åkesson kommer att kräva en hel ledarsidan på Barometern för ett genmäle, dessutom puplicerat på en lördag. I varje fall är det mitt råd till Jimmie Åkesson.

Ett litet smakprov ur detta magplask kan låta så här.

”Hur tänker du (Jimmie) göra med alla som inte frivilligt utsätter sig för den försvenskningen? Hur mycket betong har ni? Hur många sjöar behövs för att lösa det problemet? Jag tror bara att max 1200 personer får plats på Lillsjöns botten. Dessutom är betongblandarna tillfälligt slut på byggmarknaden.”

Detta är skrivit av den nye politiske chefredaktören Ulf Wickbom under synonymen ”Roger Berserque”, jag trodde inte mina ögon när jag läste detta. Hela artikeln är fylld av liknande formuleringar.

När de sakliga politiska argumenten tryter eller helt saknas så blir det rövarhistorier likt denna för att förtala en politisk motståndare.

Att Barometern skulle sjunka så lågt under den nye politiske chefredaktören hade jag inte ens kunnat tro i min vildaste fantasi.

Jag kräver en ursäkt från lögnaren och "spökskrivaren" Ulf Wickbom!

Att Barometern är på väg ut i vänsterträsket understryker denna artikel på ledarsidan med eftertryck. Jag tror inte ens EXPO skulle klara av att skriva en sådan "rövarhistoria" för de har uppenbarligen mer sinne för sanningen än Ulf Wickbom.

I Wikipedia finns bland annat följande att läsa om Ulf Wickbom.
"Sommaren 2007 gav han ut boken God morgon Digistan, ett reportage om hur han menar att det digitala livet avskärmar oss från verklig kunskap och djupare erfarenheter."

Är det någon som saknar "verklig kunskap och djupare erfarenhet" om Sverigedemokraterna så är det just Ulf Wickbom.

Om jag tidigare känt mig väldigt motiverad för att stoppa Barometerns mediahus vid Systraströmmen så är det inget emot vad jag känner idag. Skillnaden är att tidigare har den motivationen kommit enbart från min omtanke om Kvarnholmen miljö och att vi som politiker har ett ansvar att bevara denna unika miljö till kommande generationer. Men idag har detta mediehus fått en ny "dimension".

DET SKALL DRÖJA LÄNGE INNAN ULF WICKBOM KOMMER FÅ SÄTTA SIN FOT I ETT NYTT MEDIEHUS!

Jag kommer att se över alla möjligheter till att överklaga alla beslut angående detta mediehus.

Gunilla Sax! Glöm ett mediehus på Kvarnholmen inom överskådlig framtid. Det kan du hälsa dina vänner i Gota Medias styrelse, inklusive moderaterna Malin Petersson och Jonas Lövgren i Barometern stiftelsen.

Mina insändare till tidningen stoppar ni ju i princip redan så det kan knappast bli värre än det är idag att vara Sverigedemokrat och få något publicerat i Barometern.
Jag kommer med en redovisning angående publicerade insändare under söndagen i ett blogginlägg.

Maila Ulf Wickbom och skriv vad du anser om hans ledarsida. 

[email protected]

[email protected]

O.B.S.

Barometerns server är uppe igen men ledarartikeln finns än så länge inte på websidan. Jag kommer dock be någon ordna så att den finns tillgänglig på nätet som pdf eller liknande. 

Läs artikel här

Trackback
RSS 2.0