LARS OHLY DEFINIERAR RASISM

Idag fick vi återigen en bekräftelse på hur vänstern och Lars Ohly definierar rasism och främlingsfientlighet när tittarna fick ställa frågor till Lars Ohly i Gomorron soffan.

En kvinna vid namn Laila Allebring från Kalmar ringde in och sa att hon varit vänsteranhängare sedan 18 års åldern men att hon nu börjat anse att Vänsterpartiet var ett flumparti.

Hon tog upp den otrygghet som många idag känner i samhället, en otrygghet som tränger sig ända in i bostaden bara det ringer på dörren. Hon tog upp programmet Efterlyst och förde in samtalet på den stora invandringen och den brottslighet som följt i dess spår. Hon uttryckte också åsikten att Sverigedemokraterna kom ta många nya röster.

Lars Ohlys svar var glasklart! Kopplar man samman invandringen med brottslighet och kriminallitet är man rasist och främlingsfientlig.

Indirekt så kallade han Laila Allebring för RASIST! Mycket oförskämt av Lars Ohly.

Jag är övertygad om att Vänsterpartiet därmed förlorade Laila Allebrings röst i det kommande valet och många andra pensionärsröster. Jag håller det dessutom inte för omöjligt att Laila Allebring lägger sin röst på Sverigedemokraterna. Möjligen har Laila Allebring redan tagit intryck av vår politik på det lokala planet i Kalmar.

Se inslaget från SVT:s Gomorron. Laila Allebrings samtal börjar ca 3:30 in i klippet. Notera att Laila Allebring bara klipptes av och inte fick bemöta Lars Ohly.

Tack för tipset Lasse! Att det var en kvinna från Kalmar gjorde saken bara bättre.


Kommentarer
Postat av: LN

"Kopplar man samman invandringen med brottslighet

och kriminallitet är man rasist och främlingsfientlig.""Innvandrere bak alle anmeldte overfallsvoldtekter

i Oslo de siste tre årene, ifølge politiet."Så stod det i norska Dagbladet 2009. Måste ha varit lögn. Förhållandena i Sverige och Norge kan inte vara så helt olika.

Som vanligt ljög naturligtvis de rasistiska norrbaggarna!http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

Postat av: Ceasar

Lars Ohly är en skam för Sverige..Tycker det är bra att han deklarerar att kopplingen mellan invandring och kriminalitet är fel, och att det dessutom är rasistiskt och främlingsfientligt.Han visar förakt för Svenska pensionärer till förmån för kriminella

2010-05-18 @ 13:01:09
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Rättvis

Vänsterpartiet lutar sig mot en ideologi , kommunismn, vars företrädare mördat mer än 100 miljoner människor och förslavat långt mer än en miljard.

Men Ohly skäms inte och visar ingen insikt om hur ondskan bara liksom jäser i hans parti. Att stämpla oppositionella som t ex kulaker och därefter mörda vederbörande, inklusive familj har en lång och djup tradition bland kommunister. Den som är stämplad är paria och ska sakna alla mänskliga rättigheter, till och med rättigheten till liv och frihet.Vad är då en kulak? Jo som kulak stämplades jordbrukare som ägde mer än en ko. Två kor kanske tillsammans är värd 15 000 kr, kanske inte ens så mycket, men för en kommunist är det så mycket värde att till och med barnen ska mördas.Nu är det alltså vi svenskar som stämplas av vänsterpartiet. Vi som inte håller med kallas för rasister.Läs mer om Ohly på mopsen.s blog

http://mopsen.wordpress.com/2010/05/09/hyllning-till-lars-ohly/http://mopsen.wordpress.com/2010/05/17/vorausdisponieren/

2010-05-18 @ 13:51:09
Postat av: Nalle i Växjö

Det känns tryggt att veta att veta vem Lars är om olyckan skulle vara framme vid valet.

Lars för verkligen en politik man kan lita på, läs länken

Postat av: S-E karlsson

Det enda jag kan hålla med om i Lars Ohrlys resonemang är direkt i början då han pratar om elpriserna och sen var det jevligt fult att bara hugga av Laila Allebring inlägg utan att hon fick chansen att svara Lars Ohrly !

2010-05-18 @ 13:55:41
Postat av: Rättvis

Har sökt på nätet och funnit att det sälj kor för 5 000 kr och kvigor för 3800. Den som hade kor värda ungefär som en ny moped blev alltså mördade tillsammans med hela familjen.Om någon har tid gå in och läs hur vänsterpartiet hyllade dessa massmord på oskyldiga vuxna och barn. Vänsterpartiets tidning hette Ny DAG.

2010-05-18 @ 14:04:37
Postat av: Stone

Politikerna älskar att sitta i dessa tv-soffor och bedriva sin politik, okritiskt granskade av nyhetsuppläsare, istället för journalister med insikt i det politiska.

Men det finns allt för få granskande journalister idag.

Undrar om de släpper fram sådana som Laila Allebring, när det gäller de andra pk-politikerna eller censureras de bort redan i växeln.

2010-05-18 @ 14:05:56
Postat av: Nalle i Växjö

Om man tittar vidare på dom olika inslagen om kamrat Lars, framstår det nya samarbetet Mona och Lars, som en desperat handling, allt för att komma till "köttgrytan" med den stora slevenPostat av: Ateisten

Herrarna Marx och Engels måste rotera som flygplanspropellrar i sina gravar när de hör dagens vänsterpartister (mp-muppar med för den delen...).Skäms Ohly!Vart tog parollen "religion är opium för folket" vägen? Med islam har man tydligen inga som helst problem!

Finns det inte svenska arbetare som de borde kämpa för? Nej, nu vurmas det bara för muslimskt pack och alla andra typer som inte vill arbeta.För pengarna betalar ju vi arbetande idioter in till statskassan!

2010-05-18 @ 14:49:19
Postat av: peerpede

Att Vänstern med kamrat Ohly i spetsen pissar på sina väljare är inget nytt.

Dessa fickpingisspelande kommissarier vet inte bättre och det är bara att hoppas de förpassas till historians sophög efter nästa val.

2010-05-18 @ 15:04:27
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: s29

Idag när jag handlade såg jag en svensk som hade gjort en islamisthandling, alltså brännt upp sin fru. Han heter Mats och slapp alla förarliga pixlar i fejset. Svensk press av idag,kan dom se sig själva i spegel? Eller rakar dom sig på känn?

2010-05-18 @ 15:13:50
Postat av: ole

En kommunist i en kommunist kanal.Vad hade ni förväntat er.

2010-05-18 @ 15:49:38
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Bör inte den rödgröna röran tala om innan valet vilken ministerpost Lars Ohly skall ha?

2010-05-18 @ 16:18:40
Postat av: MARAN

När orden tryter eller man inte kan argumentera för sin sak, är det smidigt att tysta folk med rasistkortet när någon skildrar den verklighet som våra politiker och journalister i absurdum förnekar .

Mångkulturen är ett felfritt vinande koncept de som inte håller med är det fel på.Det hade inte uppstått några problem om det inte vore för svenska folkets intolerans och missunnsamhet gentemot att dela med sig och hjälpa andra för att nämna några av våra dåliga karaktärsdrag..

För att ta ett exempel vad hade man förvänta sig av stackars ungdomar som har flytt hit från krig och elände och så har vi inte byggt tillräckligt många fritidsgårdar åt dem, har inte dessa stackers ungar haft det tillräckligt svårt. Så visar sig den svenska smyg rasismen genom ilska och förståelse för ungdomar som bara ropa på hjälp, när de bränner ner grannskapet.

Skamligt

2010-05-18 @ 16:55:35
Postat av: Maran

Missade skulle stå oförståelse för ungdomar på sista raden.

2010-05-18 @ 16:59:10
Postat av: P

Ohly är kommunist och Laila är/har tyvärr

varit naiv och stöttat en anti-demokratisk massmords ideologi. Tyvärr är alldeles för många svenskar dumma och naiva, vilket har skapat samhället vi har idag. Mångkultur funkar bara om samtliga kulturer befinner sig på samma nivå och respekterar och förstår varandra, ingen av MENA kulturerna befinner sig på denna nivå. Egentligen borde man öppna gränserna och bara låta Sverige gå under, så kan alla PK människor leva i det fina kaos-samhället dom skapat. Alternativt kan dom flytta till Ryssland om dom vill ha kommunism eller Afrika eller Mellanöstern om dom vill ha mångkultur, men det gör dom ju inte av nån anledning, utan har gett sig fan på att förstöra Sverige istället :(

2010-05-18 @ 17:36:50
Postat av: AWSvensson

I tider när ord får nya betydelser ,allt eftersom de missbrukas, har gett ordet rasist följande lydelse. Medveten person som med ryggrad öppet vågar kritisera den havererade asylhanteringen under hotet av det politiskt korrektast vaksamma ögon.

Med andra ord något positivt.

2010-05-18 @ 17:39:27
Postat av: Personliga persson

lite tänkvärda klipphttp://www.youtube.com/watch?v=PGnTC-HG5jQ&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=x8arhBVAS2o&feature=related

2010-05-18 @ 17:47:26
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Greklands finansminister säger " att vi har fått ned vårt budgetunderskott 41,8 procent mellan januari och april ". Ett aprilskämt i Maj???.

2010-05-18 @ 18:36:07
Postat av: Anonym

Heja Lars! Han ger bra svar på tal. Han säger inte alls att tanta som ringer är rasist.

2010-05-18 @ 19:20:26
Postat av: Lars Ohly

Självklart var jag ju tvungen att ljuga. Det är ju hos invandrarna jag fiskar mina röster, ja och från gamla svenska pensionärer som inte har tillgång till information från internet utan får sitta hemma och titta på Svt.I Krimologen Leif GW Perssons PK-krönika som han var tvungen att skriva då¨det börjat ryktas att han var invandringskritisk finns detta guldkorn:" För det andra att yngre män med invandrar- eller flyktingbakgrund är mycket kraftigt överrepresenterade bland de gärningsmän som begår sådana brott.

Beroende på vilket brott vi talar om är de mellan två och fem gånger så vanliga som de skulle vara utifrån sin andel av befolkningen. Dubbelt så vanliga vid mord och dråp, fem gånger fler vid överfallsvåldtäkter, och som inte det räckte och blev över finns det även brott med en än högre etnisk snedfördelning än så. Rån, bedrägerier och grova stölder riktade mot åldringar är det klassiska exemplet"Tänk på att här räknas även många skötsamma invandrargrupper in i statistiken och drar därmed ner siffrorna!Jag skulle tippa på att Gruppen Romer är ca 30ggr överrepresenterade när det gäller grova brott mot äldre. Men denna information får ej komma ut till pensionärerna!!

http://www.expressen.se/kronikorer/gw/1.1788207/leif-gw-persson-sd-s-tjuvknep-med-statistiken

Artikeln föresten:

2010-05-18 @ 19:34:13
Postat av: Malin

Så fick vi ett exempel på hur en av SVT1 marknadsförd Ohly kränkte en väljare dessutom kvinna.Hon,kalmarkvinnan,ställde en helt relevant fråga,en fråga som dessutom diskuteras nästan överallt där jag i mitt jobb befinner mig.Ohly behandlade hene som något som dragits in från gatan och SVT klippte av henne.Sverige i ett nötskal när det gäller frågor om t.ex. invandring och därtill hörande problematik som brottslighet.Invandringsfiltert fungerarar inte hos oss.Englands nye premiärminister såg som en av hans första åtgärder till att det blir extra vässat när det gäller utomeuropeisk invandring till England.Kan engelska tories ge svenska moderater en lektion?Reinfeldt påstår ju att han och Cameron är kompisar.

2010-05-18 @ 19:39:29
Postat av: J B Doe

Att äga två kor räckte för att likvideras.

Likväl var Bresjnevs hobby att samla splitter nya bilar. Och Ohly satte sin dotter i privatskola. Det är skillnad på folk och folk.

2010-05-18 @ 20:13:13
Postat av: Ludvig

Som vanligt, poltiker och journalister vågar inte stå för sanningen.

2010-05-18 @ 20:48:19
Postat av: Henrik

Suverän blogg det här.

Jag känner en överväldigande olust var gång jag ser Lars Ohly...

2010-05-18 @ 23:03:17
Postat av: nesse

Alla som inte är kommunister är säkert rasister och "folkets fiender" i Ohlys värld. Att sen definiera "folkets fiender", den rätten förbehåller sen kommunisterna för sig själva. Lenin och hans anhang körde samma stil, det är precis samma gamla kommunister i dag, då som nu !! Det mest skämmiga är att 2010 får en kommunist sitta flina och bre ut sig i tv-soffor i svensk tv.

2010-05-18 @ 23:16:28
Postat av: Gubben o Gumman

En clown o landsförädare avklädd av folket ,räddad

av Hanoi kommunisterna, som satt med avstängningsavstängningsknappen i högsta hugg.

Damen från Kalmar var nog så smart så hon inte sa

till slussen vad hon egentligen skulle fråga om.Tänk vad kul Lasse "Reavinst" och Kalle "Bakom"

skall få när SD serverar fakta rätt i plytet ang

bla kriminaliteten i landet.

2010-05-19 @ 01:46:05
Postat av: Robin Shadowes

Lars, förklara för dina väljare varför det är så skönt att fick-ronka.

2010-05-19 @ 07:56:08
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad.

Lars krånglade sig ut hur diskussionen på typiskt PK manér. Svaren uteblev och nya frågor besvardes aldrig. Programledaren såg besvärad ut och drog i censurbromsen. Om vi ska analysera Lars åsikter lever han inte som han lär. Friskolor är alltså bra eftersom de erbjuder program som offentliga skolor inte gör. Lars egna barn har valt att gå där, men andras barn som vill gå i en friskola ska inte få göra det. Vad hindrar Lars att bo i hyresrätt? Om det redan finns bostadsrätter är det alltså rätt att bo i en, även om man är kommunist. Men hyresgäster som vill köpa sin lägenhet ska inte få göra detta? I Lars Sverige ska tydligen alla ha det lika (dåligt). Detta är ett praktexempel på kommunistisk dubbelmoral och att kommunismen är en vision som inte ens han själv vill vara en del utav...

2010-05-19 @ 10:41:37
Postat av: Cavatus

Lyssnar på Ulrika Knutssons avbön. Hon ångrar sin raljerande ton i sin artikel i Fokus. Men hon säger att hon "stal tonläget" av Lars Vilks. Hon lyckas alltså skylla ifrån sig på Vilks än en gång! Vilket lågt stående kreatur hon visar sig vara.Se hit alla duktiga flygbladsutdelare! Nytt material utlagt för spridning. Totalt fem nya filer utlagda. Gå till sidan nedan för uppdaterad och mer info om filerna:www.aktualia.wordpress.com/flygbladStoppa vansinnet! Bli av med ilskan. Dela ut flygblad!

2010-05-19 @ 12:34:48
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Rättvis

I Norrlands inland är det socialdemokraterna som regerar. Ett gammalt fäste är Strömsunds kommun, men vid förra riksdagsvalet fick (s) “bara” knappa 49 procent, mot 51 procent vid valet 2002.Samtidigt ökade SD från ingenting till 1,92 procent. Vid valet i höst har SD egna kandidater i kommunen och det kommer säkert att bli mycket mer. Om SD får fem á tio procent i kommunen så kommer detta sannolikt att leda till ett socialdemokratiskt uppvaknande.För förlorar socialdemokraterna makten i sina fästen även i Norrlands inland så kommer de att bli mer och mer beroende av kommunisterna och miljöpartiet.Miljöpartiet har emellertid visat sig vara en partner som många gånger föredrar alliansen.Dilemmat för (s) kan inte lösas på annat sätt än att man överger flumpolitiken och närmar sig den traditionella socialdemokratiska politiken och därmed SD.Var så säkra på att den hållningslösa alliansen kommer att traska i samma spår.

2010-05-19 @ 13:27:16
Postat av: Robin Shadowes

Lars Ohlyckan tillhör nomenklaturan och kan därför göra som han vill. Vi kulaker ska bara hålla käft och jobba på kolchoserna som duktiga slavar så Lars kan må gott och fick-ronka.

2010-05-19 @ 16:00:41
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: lassekolja

Nu har jag skrattat gott åt några av kommentarerna.

Jag tycker Lars-Olly fortfarande verkar lite knäckt efter Stalins bortgång 1953. Han hade så väl behövt lite stöd både före och efter varje valnedrlag.

"Brottsligheten har inte med etnicitet att göra", självklart kan man inte lösa problemen om man totalvägrar att se dem. Nej, ta ett set ficktennis till Lars!

2010-05-19 @ 18:25:56
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Stefan K

Naturligtvis kan man inte göra ett = mellan invandrare och brottslighet.

Detta görs inte heller, men varken Lars Ohly, någon annan i 7-klövern eller media kan hävda att det inte kommit hit människor från andra länder som dagligen begår brott, allt från små bagateller till grövre företeelser.

Därför borde hårda kontroller vara legio och det får inte vara lika lätt att ta sig in i Sverige som det är idag.

Vi måste införa ett system där vi mer noga kontrollerar de som vill komma in i Sverige. Vilka är det som kommer, är personerna dom de utgör sig för att vara, varför kommer de hit? Inga godkända id-handlingar, inget inträde.

Ingen boende i Sverige är betjänt av kriminella element från andra länder som vill göra landet mer otryggt än nödvändigt.

Vi har mer än nog av våra egna ligister och behöver därför inte importera fler från jorden alla hörn.

2010-05-19 @ 22:36:00
Postat av: Affe

Jag är inte helt säker men sist jag kollade på det här klippet har jag för mig att Laila blev nedtonad mitt i en mening när hon skulle bemöta Ohly.Har klippet redigerats?

2010-05-23 @ 15:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0