INSÄNDARSTATISTIK OCH BISARR HÄNDELSE

Med tanke på mina erfarenheter från valrörelsen 2006 så beslutade jag att föra statistik över hur mina insändare publiceras i de lokala tidningarna.

När man sedan ser denna statistik så ser man faktiskt vissa mönster.Visst är det märkligt att ingen av mina insändare publicerats i både Barometern och Östran. Kan det vara en slump? Eller har insändarredaktionerna ett samarbete?

Kalmar Läns Tidning har tidigare varit ett säkert kort som mer eller mindre alltid publicerat mina insändare men tycks det ha tagit stopp. Order uppifrån?

När det gäller Vimmerby Tidning har chefredaktören Alf Wesik sagt att han inte kommer att publicera något från Sverigedemokraterna. Tidningen är centerpartistisk!

Bisarr händelse i KalmarI veckan berättade en kvinna i Kalmar en mycket bisarr händelse som hon blev vittne till i centrala Kalmar. Hon var gående på väg till jobbet på morgonen, när hon passerade gräsmattan vid kårhuset gick det några Kanadagäss på gräset. Samtidigt kom en ”pyjamasgubbe” iklädd flera lager klänningar och huvudbonad med långt skägg. Han stannade och började sedan smygande närma sig Kanadagässen. När han lyckats komma nära en av fåglarna vilket inte är så svårt då de är vana vid människor kastade han sig över en av fåglarna. Han greppade om fågeln hals och började sedan svinga fågeln som en slungboll tills fågeln var död, antingen på grund av bruten nacke eller strypt. Sedan stoppade han ner fågeln i en plastkasse och hoppade upp på cykeln och cyklade vidare.

Kvinnan som blev vittne till detta brutala djurplågeri chockades och blev så perplex att hon inte gjorde någonting. Nu har hon dock polisanmält händelsen.

Kvinnan har nu fått ett exempel på den mångkultur som pk-folket pratar sig så varmt om. Numera är hon övertygad Sverigedemokrat.


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Bra att du för statistik och lägger ut den här. De ytrandefrihetskränkande asen ska givetvis kölhalas.Apropå fågeln, så var väl mannen av jägardstam och ute och sökte middagsmat. Lättfångat byte, uppenbarligen. Lika stort kräk, han, för den delen. Man kan i detta sammanhang undra vilken kultur som ska betraktas som barbarisk??Glöm inte flygbladen, gott folk!www.korta.nu/flygbladNu 16 500 nedladdningar. Tillsammans blir vi starka.

2010-05-09 @ 23:57:56
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Flebbo

Den människan har jag sett cykla omkring i Oxhagen flera gånger. Han hade hela "kitet" på sig, turban,kjolar,skägg osv. M.a.o såg han ut som vilken random taliban som helst. Hoppas polisen sätter dit djurplågaren ordentligt!

2010-05-10 @ 00:02:17
Postat av: Robin Shadowes

Det är så här männen i klänning och rolig hatt tolkar vår allemans-rätt. Precis som det låter för dem, allahs män har rätt till precis allting i det här landet.

2010-05-10 @ 00:36:35
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: robban

jaja med tanke på att många kanadagäss har salmonella så kanske han får en bantningskur på köpet med lite tur :)

2010-05-10 @ 00:56:55
Postat av: Skeåning

Lite mat till den lokala halal-restaurangen? Billigt och bra sätt att skaffa råvaror antar jag. Helt absurt naturligtvis.

2010-05-10 @ 03:45:06
Postat av: S-E Karlsson

Följande insändare om ålderspensionerna sände jag den 29/4 i år ! Tror någon att Ostran har tagit in den ? Den lyder som följer : Den vanliga ålderspensionen har sänkts , AMF har sänkts , man kanske har rätt att undra om ÄFS = Äldreförsörjningsstödet som ju är en slags pension för dem som kommer till Sverige och som är över 65 år , också har sänkts eller ska sänkas ?

Om så icke är fallet så är ju detta en diskriminering av oss , får man säga etniska svenskar som arbetat och betalat skatt i Sverige i hela sitt yrkesverksamma liv , skatt som dessa ÄFS-tagare inte lagt så mycket som en svensk 50-öring till !

ÄFS ligger ju på en nivå som är betydligt högre än vad många pensionärer i Sverige erhåller !

Denna insändare låg förmodligen för nära sanningen och då tas den inte in i Ostran !

2010-05-10 @ 07:06:30
Postat av: LN

ÄR KEBAB GOTT?

Ät inte KEBAB! Av ideologiska skäl. Av hygieniska skäl. Kebab är "skitmat". Tillvägagångssättet att efterhand skiva av ett på endast ytan (kanske ofullständigt) grillat material från en kebabstock av ihoppressat "kött" introducerades i Tyskland på 70-talet av turkiska gästarbetare. Vad kebabstocken innehåller - idag, - i Sverige, kan varken du eller hälsovårdsnämnden veta. Kanadagås, gräsanka, svan, mördarsniglar, vad som helst. Satan kan enligt mohammedansk praxis (Sahih Bukhari 2:21:245) ha pissat i kebab"smetem".

Inte heller VARMKORV är bra mat - fastän den är sk äkta svensk - finmalet slakteriavfall i cellulosakondom.

Vällagade kåldolmar med fläskkött är visserligen inte halal men gott.

2010-05-10 @ 07:33:46
Postat av: Riffi

Inte så oväntat med canadagåsen och egentligen lite komiskt, men för några dagar sedan läste jag om en get som hade stulits från en barnpark och slaktats någon annanstans i Sverige.

Jag kommer ihåg att jag för några år sedan fick ett nollningsuppdrag när jag började på teknis i Stockholm. Jag fick en plastpåse med levande (rätt stora) aborrar i vatten som jag skulle hälla ut i dricksvattenfontänerna på centrastationen i Stockholm. Det hände inte så mycket på ett tag, men efter en stund kom det några äldre invanrare och fick syn på fiskarna och försökte fånga dom med händerna och lyckades efter en stund. Det blev ett litet tumult, men de lyckades springa därifrån innan vakter kom.

Håll i Era hundar och katter gott folk.

2010-05-10 @ 08:17:52
Postat av: Gubben o Gumman

Länsman bör nog spana i Oxhagsområdet där denna cykeltaliban brukar trampa omkring.Fast det är klart om en av 10 ANMÄLDA våldtäkter

leder till åtal så ser det nog ljust ut för

"Canadamördaren" som denna pensionsräddare numera

kallas i byn,ytterliggare en importerad idiot.

Tack Johan Persson för ditt gedigna oiokofobjobb.En annan berikare som sparade tvättpengar på Shell

i Oxhagen,stod vid skåpet med luft samt kylarvatten ,och tvättade sin bil,däcken putsades med fönsterskrapan.Kannan med kylarvattnet hälldes över bilen, som var ungefär lika skitig som när denna sparsamme

man började sin bilvård.Pensionen kändes extra trygg efter att ha sett denna snubbe i aktion man tror inte man ser rätt.Fan vet om det inte ligger lite i uppgifterna i

Wikipedia IQ världen?

2010-05-10 @ 08:56:30
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Det verkar som de importerade "raketforskarna" är förtjusta i igelkottar också?!

2010-05-10 @ 09:13:03
Postat av: Gubben o Gumman

Här gör journalisterna skäl för sitt nya namn

valboskapstekninger,normalt sett gräver man i högen

av polisanmäningar. Denna händerlse har både Östra Barometern samt Östra Småland missat.Detta borde vara ett mindre "scoop" varför det så

tyst om "Canadamördaren".Med rätt signalement kan kanske till o med polisen

gripa detta stolpskott."Nää vi har ingen överenskommelse om att tysta ned vinstlotternas gärningar"(Sagocitat av chefred. Tomas Mattson Expressen)Sidbyte : Precis som Gubben o Gumman skrev så skulle det bi dyrt för krogmaffian i Kalmar se Östran nätet.

2010-05-10 @ 09:40:08
Postat av: Ludvig

Mycket intressant statistik. När det gäller gåsen och dess mördare så får vi antagligen vänja oss vid sådant mer och mer. Dom som sysslar med sådant verkar få mer och mer makt i Sverige.Det hoppas vi SD sätter stopp för.

2010-05-10 @ 09:40:22
Postat av: Gubben o Gumman

Valboskapstekniker skall det givetvis vara

2010-05-10 @ 09:42:08
Postat av: Gubben o Gumman

Lillmurvel kommer hem till lilla frugan.-Hejsan min älskade "Pjotr" har du gjort någon nytta på din lönebidragsstation idag (Olga)-Jadå min lilla röda ros jag har mörkat tvåberikardomar från tinget, samt ett Mena mord

på en Canadagås på öppen gata i Kalmar.

Jag har även namnändrat Mustafa till Olle i en artikel. (Lillmurvel)-Oh min store gud då skall jag genast gå ut på

balkongen och bränna ytterliggare en Svensk flagga.(Olga)-Det finns halalköttbullar och överaskningspaj till dej i kylen.Nu hinner jag inte med dej länge jag skall till kvinnliga oiokofobklubbens måndagsmöte på bok kafet killorisen min.Puss o kram Josef Wickbom hela dan(Olga)

2010-05-10 @ 10:53:35
Postat av: j-å

Gåsjakt med bara händerna. Intressant fråga.

Har aldrig ens nuddat vid tanken att försöka fånga och döda någon av dessa halvtama fåglar, som faktiskt finns lite överallt i Kalmar.

Har sett det som ett trevligt inslag i stadsmiljön.

Men vid närmare eftertanke är det ju ingen dålig festmat.Men vad säger lagen, om vi bortser ifrån sättet att döda gåsen på?

Är det olovlig fågeljakt vid fel tidpunkt eller på olovlig jaktmark och därmed tjyvjakt? Inget vapen som kräver licens är inblandat.

Det blir något för polisen att bita i.

2010-05-10 @ 11:51:23
Postat av: Skånepåg

Nästan för roligt för att vara "på riktigt"!Ytlänning anmäler ytlänning föt diskriminering!

Postat av: s29

Ytterligare ett exempel på kulturskillnader. Jag undrar hur dessa människor källsorterar om dom byter motoroljan på gräset o.s.v . Det är väl sånt man får lägga till; omkringkostnaderna;. Om man nu ska samla på folk så kan man undra hur Sverige skulle sett ut om man bara tagit in Indier e.x.v. Istället för en hysterisk mångkultur.

2010-05-10 @ 12:28:07
Postat av: Maja Dacke

Kanadagäss heter egentligen vitkindade gäss - har vi fått lära oss i Malmö. Och det som många inte vet är att de är FRIDLYSTA! Det är inte grågässen som skjutits ut här i stan. Men de vitkindade finns kvar men inte i så stort antal.Vilka som fått grågås på matbordet har stadsskyttarna inte upplyst oss om ...Alltså, er pyjamastaliban begår faktiskt ett brott inte endast mot djurskyddslagen! De vitkindade gässen är fridlysta ... kan ni tala om för er 'fabbor Polis'.

2010-05-10 @ 13:11:31
Postat av: Cavatus

Skånepåg! Icke etniska svenskar kan inte vara rasistiska, enligt lagen om hets mot folkgrupp. Läste om en arab i Örebro som hade kallat en zigenare för nedsättande ord, men han friades för han var inte etnisk svensk. Han ingår alltså inte i den tänkta målgruppen för HMF-lagen. Tänk vilka höga tankar våra politiker har om oss etniska svenskar!En SOM-rapport från Göteborgs universitet förra året visade att svenskarna aldrig varit så lite främlingsfientliga som vi är nu. Men politikerna fortsätter att gå på i ullstrumporna och svartmåla svenska folket. Se förresten följande länk för BRÅs kriterier för att väcka åtal:http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/vilse-i-mangfalden-1.813433Summa summarum kan vi svenskar enligt politikernas ståndpunkt sammanfattas som ett gäng rasister som är orsaken till invandrarnas misslyckade integration. För det är ju det som framhålls från politikerna sida alltsomoftas. Den s k strukturella rasismen är ett tjusigt uttryck som betyder just det, nämligen. Och så har politikerna hittat en syndabock. Skönt va! Och så kan vi svenskar skämmas ännu lite till för hur ogina och elaka vi är. Och politikerna kan fortsätta med massinvandringen bakom våra av skam krökta ryggar.Apropå gåsen och polisanmälan lär den nog läggas ned i brist på bevis. En svensk kvinna som rapporterar att en invandrare gör något förkastligt kan ju enbart vara ute för att få utlopp för sin förmenta rasism, väl? Hon får akta sig så hon inte själv blir åtalad enligt HMF-lagen!

2010-05-10 @ 14:07:05
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Skånepåg

@ CavatusMissade du i texten att "Enligt anmälan blev gästen tillsagd på sitt och pizzabagarens hemspråk"?

2010-05-10 @ 14:22:53
Postat av: Cavatus

Ja, just därför kan ingen anmälas, för ingen är svenska. Icke-svenskar kan enligt denna lag inte hetsa mot andra folkgrupper.

2010-05-10 @ 14:31:14
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Skånepåg

@ CavatusJomenvisst är det så, vilket den anmälande kvinnan inte förstår, varför hon inte kommer att få de hägrande 60 000 i skadestånd. Detta är "liasom" det roliga och visar hur det här med kränkningsanmälningar fullständigt har spårat ur!

2010-05-10 @ 14:48:30
Postat av: Ceasar Andersson

Det krävs olika nivåer av information för att nå olika människor. Ett fåtal människor tänker kritiskt av sig själva och en del andra är åtminstone öppna för olika varianter av samhällsbeskrivning.Dock tror jag det är så att det som inte visas på TV eller står i de etablerade tidningarna det finns inte. Precis så tror jag dessvärre det är med den största delen av befolkningen.Kvinnan som avsågs ovan fick sin "uppenbarelse" av en kanadagås som blev avlivad..Jag tycker det säger en hel del, för vad är egentligen en kanadagås värde i förhållande till all övrig misär offrad på mångkulturens förskönade altare?Vad förtäljde kanadagåsen egentligen till kvinnan?

2010-05-10 @ 15:25:39
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: AWSvensson

Vitkindade gäss är mindre än kanadagäss och förväxlas med dito. Vän av ordning vill ju inte att vi ska verka obildade och ger pk -eländet vatten på sin kvarn.

2010-05-10 @ 16:23:36
Postat av: Helene

Att jaga djur och däribland fåglar verkar vara kultur som breder ut sig på grund av dessa "barbarer" som kommer hit. Jag hittade detta inlägg på Politiskt inkorrekt: (http://politisktinkorrekt.info/)"En mycket välskriven, intressant och lärorik artikel!

Jag hoppas verkligen att Fredrik Reinfeldt läser denna och att den skänker eftertanke.Vill samtidigt passa på att lämna senaste nytt från morgonrundan med vovven i parken, till alla kära läsare och skribenter här inne.Muslimska friskolan hade uppenbarligen orientering på skolschemat idag.

Niqab och slöjebärande flickor/damer (inga pojkar) i massor.

Inget nytt eller förvånande för Malmö.

Inte heller följande:Osedd studerar jag två flickor som försöker fånga in en and (änderna är lättfångade på våren där dom ligger i närheten av sina ägg).

Den vettskrämda andens försök att komma undan fick flickorna att skratta av förtjusning. Anden kom undan och snart började jakten på en annan. Frågan är vad dom tänkt göra med en infångad fågel? "Bara" döda den för nöjes skull (man vet ju vid det här laget vad muslimer har för inställning till djur) eller ta med den hem som mat?Rasande ger jag mig till känna och frågar vad fan dom håller på med."Normala" ungar skulle blivit skrämda och skamsna när en vuxen kommer på dom med busstreck. Men icke dessa! Dom tittade mig sturskt i ögonen och svarade, käften jävla kärring. Skrattande gick dom därifrån och den ena vänder sig om, tittar på mig och spottar på marken!Först tänkte jag att anmäla detta till deras lärare, men med tanke på mina inskränkta rättigheter som svensk kändes det meningslöst."Orientering kommer från det latinska ordet oriens, förknippat med Österlandet vilket Iran ligger mitt i"

En gren ökenfolket torde känna sig extra familjär med."Det du Fredrik Barbar-pappa Reinfeldt! Snacka om barbari!

2010-05-10 @ 16:25:40
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Robin Shadowes

Riffi, hundar är orena djur inom islam och katter med fast dom senare inte i lika hög omfattning som hundar och grisar. Fast det hindrar ju inte Abdullah att kidnappa djuren om han får en chans, särskilt inte om Abdullah eller nån av hans släktingar råkar driva en restaurang. Så man kan ju tänka sig att Abdullah tar hand om lilla Fido och tar med henne till sin krog, där han först avnjuter lite sex med stackars Fido innan han halal-slaktar hunden, styckar den och lagar restaurang-mat av henne. Givetvis är det inte tillåtet att sälja maten till dom rättrogna men till svenska gäster finns det ju inga hinder att göra det. Så tänk på det nästa gång ni går på krog som drivs av nån Ahmed, biffen med bernaisesås kanske kommer från en hund eller katt egentligen och kycklingen kanske egentligen är en and eller kanadagås. Så bojkotta alla krogar som drivs av kamelfösare. Det ryktas att dom torkar sig där bak med handen och inte tvättar sig ordentligt så ni kan få fler "kryddor" än vad ni egentligen önskar. Dessutom finns det rykten om att dom ofta spottar i maten när det skall gå till kuffar (otrogna).Hittade detta på Snaphanen om "flyktingbarn". Sånt här kommer vi garanterat aldrig läsa om i svensk press...http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/365665:Danmark--Uledsagede-boern-modtages-af-far-og-mor--naar-de-sendes-tilbage?all=1

2010-05-10 @ 18:12:09
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredde@76

Apropå de ensamkommande i Vellinge !

Här har vi ett litet gosssebarn som säkert också var sugen på att få sätta mjölktänderna i en gås , men när gossen inte blev serverad när det passade honom så löpte han amok på inredning och dylikt istället.http://varstundisverige.blogspot.com/2010/05/de-ensamkommande-flyktingbarnen-vill.html

2010-05-10 @ 18:37:36
Postat av: Måns

@Cesar Andersson Tyvärr har Du nog rätt. Kommer att tänka på ett radioprogram där lyssnarna fick svara på frågor. En vuxen man ringer in. Han får frågan: Vem är Sveriges finansminister:

- Då får det bli en gissning: Maude Olofsson

En helt vanlig man, men uppenbarligen utan intresse för politik.Frågan är bara hur man ska få hans röst. Svaret är att om han är kritisk mot invandringspolitiken så överväger han nog starkt en röst på SD när utskicket kommer.Här kan för övrigt en anledning till den väldiga diskrepansen mellan opinionsinstitutens prognos för SD och utfallet ligga. Folk som inte bryr sig så mycket , svarar säkert heller inte på frågor om politik. Bland annat är man säkert rädd för att göra bort sig.

2010-05-10 @ 18:52:18
Postat av: Robin Shadowes

I morgon tisdag den 11:e så är det f ö NEGERBOLLENS DAG. Så gå ut och köp negerbollar imorgon och räds ej heller att använda bakverkets riktiga namn. Inga meserier här inte med "chokladbollar". Våga nämna kakan vid sitt riktiga namn när ni kommer fram till disken och skall beställa. Kan ju bli riktigt kul om nån annan inne på konditoriet råkar höra och försöker komma med sina politiskt korrekta pekpinnar. Personligen är det precis det jag hoppas på när jag ska handla mina negerbollar. Bara stå på er, annars gör någon annan det.

2010-05-10 @ 18:58:58
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

Det gör jag alltid. Skulle aldrig falla mig in att kalla bakverket för något annat än det jag kallat det för sedan jag var liten nämligen Negerboll.

2010-05-10 @ 19:41:49
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

Tänkte på avskrädet som mördade gåsen. För ett tag sedan fick man tag i en djurplågare som dödat både katter och hundar, han dömdes till vård eftersom rätten ansåg att han var sjuk i huvudet. Borde inte även detta sjukhuvud sitta inne för vård tillsammans med alla andra djurplågare av berikarhärkomst?

2010-05-10 @ 19:47:14
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Inte-en-till

Apropå den torterade kanadagåsen: Jag har länge hävdat att verkligheten är SD:s bästa vän.

2010-05-10 @ 21:56:35
Postat av: Lotta

@Inte-en-tillHåller med dig men eftersom gammelmedia tycks blunda för dessa sjuka, perverterade muslimer och inte skriver om dessa händelser är det endast vi redan övertygade som får reda på detta via bloggar som denna.

2010-05-10 @ 22:12:25
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: j.

jag trodde att du lekte politiker. men du är bara en liten kärring.

2010-05-10 @ 23:54:06
Postat av: Robin Shadowes

Jag hoppas ni håller oss uppdaterade i fallet med gås-mordet för jag antar att man inte kommer kunna läsa om det i fulmedia med tanke på vittnesbeskrivningen om en skäggig man i pyjamas.

2010-05-11 @ 08:34:09
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: bloggo

Nu är ju det där ett ganska vanligt sätt att ha ihjäl fåglar på, även bland svenskar i Sverige. Det må ha sett brutalt ut för kvinnan som bevittnade det, men såhär har vi svenskar gjort i hundratals år.Jag tror att en del sverigedemokrater behöver lära sig lite om svensk kulturhistoria och hur svenskt jordbruk faktiskt såg ut för ett par hundra år sedan.

2010-05-11 @ 11:19:43
URL: http://bortkopplad.se/bloggo
Postat av: Silverspringaren

Haha jag kan inte sluta skratta. När jag ser denna taliban på jakt. Detta var det roligaste jag läst på ett tag. Vad jag önskar jag sett detta på riktigt. (Tycker ändå att det är sjukt gjort! Och djurplågeri... Om det vart nån yngre person som testade o skjuta den med luftgevär kan man ju förstå då de inte riktigt förstår. Men en full vuxen man, dock i klänning o huvudbonad gör detta... Är iofs inte heller det något som jag höjer ögonbrynen för. haha fy fan.

2010-05-11 @ 12:16:50
Postat av: Putte

@bloggoSå vad du säger är alltså att muslimerna lever kvar i en värld som våra förfäder levde i för flera hundra år sedan?Sedan undrar jag vad du menar med svensk kulturhistoria. Samtliga riksdagspartier är ju rörande överens att någon svensk kultur inte existerar och aldrig har gjort det heller. Således kan det inte finnas någon svensk kulturhistoria. Fråga Måna Muslim och Fredde Reinfeldt och läs Barometerns ledare från i lördags. Om det nu är så att svenskar dödade vilda fåglar på samma sätt för flera hundra år sedan, måste väl våra förfäder ha lärt sig det av dåtidens högkulturella invandrare, eller hur?Att islamisterna lever kvar i medeltiden är väl inte någon nyhet. Det är inte för inte som deras kalender nu bara har hunnit fram till 1400-talet.

2010-05-11 @ 17:44:39
Postat av: Skeåning

"Nu är ju det där ett ganska vanligt sätt att ha ihjäl fåglar på, även bland svenskar i Sverige. Det må ha sett brutalt ut för kvinnan som bevittnade det, men såhär har vi svenskar gjort i hundratals år."Det är definitivt inte vanligt bland svenskar att man smyger ut i det fria för att hoppa över gäss och sedan ha ihjäl dom på plats mitt ute i stadsparken eller liknande. Det är heller inte speciellt vanligt att svenskar smyger ut för att halalslakta t ex får eller annan boskap som man stulit.

Den här talibanen har uppenbarligen missupfattat allemansrätten, det här var ännu ett i mängden av besvis på att vi behöver tydliga och brett omfattande kurser för invandrare som kommer från så avlägsna kulturere i hur det svenska samhället fungerar, samt hur vår kultur ter sig.

2010-05-11 @ 18:09:53
Postat av: Lotta

@j”jag trodde att du lekte politiker, men du är bara en liten kärring”Kan skribenten med det mycket intelligenta namnet ”j” förklara vad han/hon menar med sitt uttalande?

2010-05-11 @ 18:32:15
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Skånepåg

@ LottaDu kan inte ställa en sådan svår fråga till "J". Han ligger säkert utslagen ett bra tag framöver efter den "brainstorming" han måste ha haft, för att klara av den synnerligen intelligenta kommentar som redan är "levererad"!

2010-05-11 @ 20:25:24
Postat av: Lotta

@SkånepågTänktente på det;-)

2010-05-11 @ 22:18:54
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Farbror Grå

Bästa läsare!Så fungerar den s.k ´demokratin´ i Sverige.De som sitter på utgivningsbevisen för tidningarna styr också oponionen och debatten.Så är det.Sedan en avslutande kommentar avseende chefredaktören på bondetidningen,Vimmerby tidning (C) och hans agerande.Strunta i honom.Han målar själv in sig i ett hörn.Enfalden taklar i detta fall alldeles för sig själv.2012-04-14 @ 07:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0