EXPO TERRORISERAR SVERIGEDEMOKRATER

Jag har fått flera uppgifter om att EXPO-medarbetaren Alexander Bengtsson kontaktat flera Sverigedemokrater som kandiderar för partiet i Kalmar län. Gissningsvis så gäller detta med stor sannolikhet hela landet. Han har kommit med ganska otrevliga påståenden som han har försökt få bekräftade på olika sätt.

Uppenbarlige så är EXPO ute efter att hitta långsökta kopplingar till något som kan användas till att förtala våra kandidater.

Det kan till exempel vara varför familjen hade en vit pudel istället för en svart på 90-talet.

Alexander Bengtsson och Expo använder sig uppenbarligen av en rad vänsterextremister som uppgiftslämnare. Vi kan säkert förvänta oss att Alexander Bengtsson hittat någon Sverigedemokrat som uttryckt sig dumt vid något tillfälle eller är dömt för något mindra brott. Detta kommer givetvis slås upp med stora rubriker och kvällspressen kommer säkert att köpa allt med hull och hår.


Kommentarer
Postat av: Måns

Expo är betalda hycklare, en i stort sett statligt finansierad pöbel, en pöbel lejd för att förtala oppositionella.Det märktes särskilt i dagens radioprogram med Expo, där det talades om partier med lik i garderoben. Främst bland dessa var förstås SD. Ja, egentligen var det om SD programmet handlade. Men andra partier med lik i garderoben omnämndes, t ex socialdemokraterna och moderaterna.Däremot inte vänsterpartiet. Men, programmet var förstås upplagt så att kommunismen illgärningar inte kom på tal, trots att det var just sådant som avhandlades.Kort sagt: Det är det förhållandet att media (läs PK) springer Expos ärenden som gör att det ibland känns svårt att kalla Sverige för en demokrati.

2010-05-25 @ 00:04:09
Postat av: MartinA

Spela in. Gör urval. Publicera. Kan dom så kan ni.

2010-05-25 @ 00:24:58
Postat av: Drutten

Det är mycket allvarligare att SD gullar med MENA folk i Södertälje. Vad tycker du Thoralf om detta?

SD får inte bli så blinda av sitt motstånd mot Islam att Syrian maffian kan härja fritt. Skärpning annars kommer SD inte att sitta i riksdagen i September.

2010-05-25 @ 00:28:54
Postat av: Ruskprick

Be honom ringa upp igen om fem minuter då ni fått i ordning på inspelningen av ev. suspekta samtal.

2010-05-25 @ 00:32:11
Postat av: Stefan K

Of Topic men intressant:Rapport 19.30 den 24/5

Tre inslag om mångkulturens fördelar:

Samir Abu Eids reportageserie om "Det Nya Sverige" som bara visar upp de positiva sidorna, ej de negativa.

SOM:s undersökning om svenskarnas alltmer positiva inställning till invandrare.

SD:s ras i Skops väljarundersökning.Det märks att valet närmar sig.

Det märks också att det "oberoende", "opartiska" och licensfinansierade SVT har valt sida i kommande val. Nu ska hela Sverige få lära sig att det bara medför positiva sidor med en massinvandring. De negativa glömmer de till efter valet, trots att tusentals medborgare drabbas av dessa baksidor varje dag.

2010-05-25 @ 00:33:43
Postat av: Info

ALEXANDER BENGTSSONSom ovan nämndes och som jag också själv påpekade i en tidigare kommentar så lanserade Sveriges radio idag ännu en (helt nyutkommen) hatbok, riktad mot Sverigedemokraterna, författad av Expo-generalerna Poohl och Ekman. Båda av gammalt hemtama framför Sveriges radios mikrofoner.Aldrig bemötta, alltid oemotsagda, förr liksom idag.Vad gäller Expos utbildningsstrateg och propagandaminister på fältet, ALEXANDER BENGTSSON, blev han, outbildad och knappt torr bakom öronen, utvald av Sveriges radio att intervjuas i P1 så sent som den 4/5 i år:”TENDENS SAMTALET 11.03 och 20.03: Alexander Bengtsson om kampen mot främlingsfientliga krafter. - - - Marie Hansson träffar Alexander Bengtsson i ett samtal om tillhörighet och utanförskap.”2010-05-25 @ 01:01:30
Postat av: Ruskprick

Imorgon kommer Cavatus lappar upp igen i större utrsträckning och utsvävning. Det ger kanske inte mycket, men alltid en liten bit åt det sunda hållet. Har vittjat två tidigare ställen med olika resultat efter fem dagar... Dags att uppdatera..Vad gör ni andra för Sverige?http://www.box.net/shared/dn4vryl63j/1/38240974/393012696/1#/shared/dn4vryl63j/1/38240974/421145440/1

Postat av: S-E Karlsson

Miljöpartiet i Högsby kommun är ute på valturne !

Gunilla Schollin Borg säger sej vara beredd att samarbeta mad alla partier utom Sverigedmokraterna !

Då frågar jag mej vad har vi i Sd Högsby gjort för ont ? Skulle vara väldigt skoj att få reda på vad vi har ställt till med ? Förmodligen har vi röstat fel på hennes förslag .

2010-05-25 @ 06:30:03
Postat av: LN

Det har påståtts förr och det påstås än en gång: ingen blir så totalt dragen vid näsan av sin sk maktelit med anhang (t.ex. EXPO, SOM-institut osv) som Svenne Banan!I en synnerligen intressant artikel på 'Fria Tider' redovisas vilken inställning riksdagspartierna rimligen skulle ha haft, om de varit trogna sina egna partiprogram.

http://tinyurl.com/friatiderVänstern är mycket invandringsvänliga – vilket stämmer med partiideologin.

De nya Moderaterna är relativt invandringsvänliga – vilket är rationellt.

Centern har inte tagit ställning.

Folkpartiet borde vara mer öppet invandringskritiska.

Sossarna borde – liksom många av deras väljare – rimligen vilja begränsa invandringen.

och

Miljöpartiet, som förstås i vanlig ordning inte vet vad de sysslar med, borde enligt partiideologien vara starkt invandringskritiska, likväl försöker de med sitt osanna ny credo att tuta i Svenne och Svea Banan att invandring är underbart och att ökad invandring är saliggörande. Se nedan!"Vi gröna tror på ett öppet Sverige som tar tillvara på alla som vill bo här. Nyanlända skall snabbt kunna komplettera sin utbildning och sitt jobb. Och barn skall ha rätt till moderdmålsundervisning. Vi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar. Sveriges egna invånare har tidigare tvingats fly för att söka lycka och förutsättningar för ett värdigt liv på annat håll, därför är det inte rimligt att Sverige idag förvägrar andra människor den möjligheten. Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot dem som tvingats fly. Det är en mänsklig rättighet att söka asyl." (från http://www.mp.se/)

2010-05-25 @ 07:39:32
Postat av: Stefan A(2)

Drutten: om jag förstått det rätt så är SD emot invandringspolitiken eller har jag fel här? Alltså inte specifika personer/raser.

Sedan har också SD på partiprogrammet att ta ett större krafttag i just kriminaliteten oavsett om det är svenskar eller personer med invandrarbakgrund, DET är viktigt att poängtera annars kommer vi inte in i riksdagen. M a o om SD blir som du skriver ett rasistiskt parti så blir det ett verkligt ras och inte ett fejkat ras som mätningarna i närtid visar....

2010-05-25 @ 08:12:25
Postat av: LN

Citerat från dagens 'Snaphanen':..."Marie Demkers artiklar har länge varit praktexempel på hur “Den svenska Hjärnridån” fungerar i den massmediala och akademiska världen. År ut och år in, sedan 1993, har nämligen denne politiskt korrekte vänsterakademiker, professor i statsvetenskap vid på Göteborgs Universitet, haft ensamrätt på att tolka allmänhetens inställning till den heliga invandringspolitiken. Hon får hela tiden uppträda ostörd i alla media. Ingen får kritisera eller debattera med henne. Nu är hon ute igen på DN debatt (2010-05 -24) och sprider sin sedvanliga förvirring. ”Sprid förvirring”, var den nazistiske propagandaministern Joseph Goebbels valspråk. Marie Demker och SOM-institutet tycks vara hans goda lärjungar, ivrigt understödda av Mats Bergstrand på DN debatt."...http://tinyurl.com/Demker-och-Co

2010-05-25 @ 08:44:16
URL: http://tinyurl.com/Demker-och-Co
Postat av: Roger S

Undrar om det är dom som ringt mig och låtsas ringa fel, men ändå har en massa frågor om min blogg, och vilka jag umgås med.Det är väl min ensak vilka jag fikar med tycker jag.

2010-05-25 @ 09:02:31
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Hulda

Årets valrörelse kommer att bli oerhört smutsig. Marie Demkers undersökning är en del av den. SVT, SR, TV4 och Expo är andra delar av PK-samhällets påtryckarinstitutioner.

Den av Demkert riggade undersökningen om Svenskens inställning till invandringen och väljarundersökningen av SD,s minskande väljarstöd "råkade" bli publicerade på samma dag...

Värre kommer det tyvärr att bli.

Men den som har rätt kommer att få rätt! Allt är en fråga om tid..

2010-05-25 @ 09:18:30
Postat av: Roberth

Roger stå på dig! Den här Bengtsson är en svagbegåvad nolla

2010-05-25 @ 09:53:13
Postat av: s29

Dom som är tveksamma inför valet borde studera Södertälje. Där kan man se hur alla storstäder kommer att se ut i framtidens Sverige. Jag har för mej att Södertälje kommun får 670 miljoner om året i stadsbidrag. Polisen där har inget att säga till om, sist jag var där såg jag att dom på många ställen ersatt glasrutorna i entredörrarna med stålplåt, kommunen har uppenbarligen inte råd att klippa gräs och buskar där heller. Förfallet av Södertälje började i slutet av 70-talet ,och hur kommer det se ut om Astra och Scania flyttar utomlands? Behöver jag nänmna att Södertälje är en gammal sossekomun?

2010-05-25 @ 10:06:48
Postat av: AWSvensson

Om det är tillåtet att argumentera för total okontrollerad invandring så tycker man att som motvikt man kan acceptera en uppstramning av densamma till europeisk nivå. Självklart om det kommer från de etablerade partierna som gör det av godhet, medan Sverigedemokraterna fiskar i grumligt vatten och utnyttjar utsatta människor för egna syften. Nej till syvene o sist, det hela handlar om att Sverigedemokraterna är på väg att ställa till oordning i den maktbalans som råder mellan de etablerade. Detta förorsakar en ändring av den struktur av tjänster och gentjänster av karriärmöjligheter som man inordnat. Det handlar om miljarder av kronor som står på spel, då får demokrati och moral står tillbaka, ändamålet helgar som sagt medlen.Så räkna med ett 360 graders frontkrig, som degraderad furir släpper jag ingen jäkel över bron.

2010-05-25 @ 10:33:46
Postat av: Cavatus

Anders Lago, Södertäljes "store" man, lär visst själv vara av invandrarbakgrund (precis som Reepalu i Malmö) från Baltikum. Man kan undra om dessa sosseherrar har en hemlig agenda att förstöra Sverige som en hämnd för att Sverige inte har varit deras eget fädernesland från första början, för att de känt sig utanför och avundsjuka på det välorganiserade Sverige och skaffat sig höga positioner för att rasera detta samhällsbygge. Man kan verkligen undra vad som rör sig bakom pannbenet på dessa herrar.Sprid flygbladen!www.korta.nu/flygbladTack LN för länkar till Berglunds genmäle på Demkerts pseudoforskning.

2010-05-25 @ 10:36:40
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Kan kompizzzen skoja på dej va

så kan väl Jimpa skoja lite med kompizzen.

Obs militärt kodat meddelande.Titta på bilden från 1 Maj demostrationen i Borlänge,har du inte gjort ett plakat av den bilden till rondellen närmast dej

eller besökt 500 brevlådor,så

ring din husläkare eller beställ valinformation

från Socialdemokraterna.Ps Vi får bestämmt känslan av att den bilden kommer

att dyka upp på denna bloggen innan 21 idag.

2010-05-25 @ 11:23:46
Postat av: Gubben o Gumman

Robert : Vi hakar på det kuliga ordet smalbegåvad

med tjockskallesmart,som för övrigt är

språkbesläktat med streetsmart då i den Svenska Rosengårdsversionen.

2010-05-25 @ 11:37:50
Postat av: Gubben o Gumman

Å där satte vi en trippel : Expo terroriserar mest sin egen sinnesfrid dessa diagnoser gör det bara

jobbigt för sej själva till framtidens terapeutstolar.För övrigt försöker vi sälja hela dynghögen till Svenska Benmjölsfabriken AB budet på en krona

från dom känns som att stjäla godis från en treåring.Skall vi slå till AW Svensson eller vill du köpa Expo till ditt akvarium?

2010-05-25 @ 11:42:41
Postat av: Skånepåg

@ G&GDo mena detta bilden vara ja?"Herre min je", som min gamla mor skulle ha sagt!

Postat av: WMB

Detta är bara början till en valrörelse som blir den absolut mest vidriga och snuskiga i Sveriges historia.Etablissemanget äger alla resurserna och kommer att utnyttja dessa för sin gemensamma kamp mot det lilla parti som hotar dem.Det enda som kan få etablissemanget att vackla är UPPLYSNING. Väljarna måste få veta hur verkligheten ser ut och sanningen om vilka "experterna" är som placeras i TV-sofforna och får synas och höras i alla media för att förtala och sprida dynga om SD.Att sprida information på nätet är bra, men det räcker tyvärr inte. Informationen måste ut till samtliga hushåll. Alla måste få veta! Nu är det alldeles för få väljare som vet.2010-05-25 @ 12:02:35
Postat av: Gubben o Gumman

Läser man ledaren i dagens Barometer så är det

nog inte bara Fransmannen med dom korta armarna

(JG)som fått/FÅR en peng från KGB:s Svenska presslöne kontor."Den Borgeliga regeringer går till val med två svaga kort Borg o Reinfeldt"-Två frågot uppstår är det "Kalinka Wickström som är i farten eller vaktmästaren på Barometern?-Är det mycket droger i Gota medias styrelse.

2010-05-25 @ 12:04:13
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Tack kompiizzz

2010-05-25 @ 12:06:54
Postat av: Gubben o Gumman

Uppmaning till Cavatus in med bilden i ditt material.Vid vägran så smular vi sönder knäckebröd i din säng.

2010-05-25 @ 12:10:08
Postat av: AWSvensson

Ska vi se bilden som en uppmaning till Sveriges arbetare att arbeta mer, jobben med !! kan väl bara betyda, se till att arbeta här kommer bidragstagarna.

Tro inte personen kan se vad som är ett jobb om han så snavar på det.

2010-05-25 @ 12:12:12
Postat av: Gubben o Gumman

Klockorna ringer för fullt :"Svenska försvaret tränar på att skjuta Svenskar"(Fria tider nätet PI)Lite allvarligare on OLW:s vinklade fredagsmys.

Fast Roteavdraget Bingolotto o fredags nypet är

också bra.Nästa års julkapp i Svenska hem en skottsäkerväst

ihop med vita arkivet.

2010-05-25 @ 12:21:01
Postat av: Gubben o Gumman

Lite märkligt att den genomförda övningen samt "snåläckta" inte slagits upp mera i Röde Börjes press ,för att förstärka det kollektiva mordhotet mot etniska Svenskar.Fast vi skulle också tveka om vi satt på en redaktion detta är ytterliggare en sak som defacto

kan avgöra valet i höst,nästa upslag till rondellarna?Tycker du fortfarande Bingolotto känns mera angeläget hoppa över husläkaren ring 112.

2010-05-25 @ 12:30:59
Postat av: Gubben o Gumman

Plötsligt känns Expos verksamhet som steget under

söndagsskolan."Hutu o Tutsi på dej Svennebanan.

2010-05-25 @ 12:32:53
Postat av: Nalle i Växjö

Är det därför värnplikt armen försvinner och ersätts av legosoldater

Postat av: Anonym

OT/ Den mycket blygsamme storhjälten och super"svensken" Zlatan har uttalat sig om Sveriges chanser att ta några medaljer i större sammanhang: ""Men föar att ta medalj i större sammanhang krävs elva Zlatan och det har vi inte. Inte just nu. Men det kanske kommer" skriver Ibrahimovic själv". Han ser sig alltså själv som exempelvis Sveriges bästa målvakt, eller? Såg även att någon föreslog att de skulle resa en Zlatanstaty i Rosengård. Jo men det vore väl något. I de matcher jag sett honom i det svenska landslaget har han ju långa stunder närmast liknat en staty, stel och stillastående.

2010-05-25 @ 12:53:30
Postat av: Lotta

Fick visst inte med mitt namn i inlägget om Zlatan.

2010-05-25 @ 12:56:38
Postat av: Info

VAD ÄR ”SOCIALT UTSATTA”?Jag lyssnade nyss i omkring sex sekunder på Sveriges radios Ekot. En kvinnoröst förkunnade, att nu skulle äntligen så och så många miljoner kronor satsas på ”utsatta områden” i Malmö. Till exempel Seved. Detta skulle få sevedsborna att upphöra med att anfalla ambulanspersonal med stenkastning.Vad har jag gjort för FEL? På vilket sätt har jag här uppe i Mellansverige UTSATT malmöborna för någonting? Hur kan jag vara så ONDSKEFULL? Vad har jag gjort? Hur kan ytterligare miljoner upphjälpa min ondska?Kan någon här förklara, varför vissa människor i Sverige är så UTSATTA och resten så obeskrivligt ONDSKEFULLA? Har det alltid varit så?

2010-05-25 @ 13:07:02
Postat av: Stefan K

Cavatus inlägg 10.60 belyser en intressant, men kanske långsökt fundering.

Kan Lagos och Reepalus nedmontering av städerna Södertälje och Malmö vara en hämnd för ett av Sveriges största svek genom tiderna, Baltutlämningen?

Postat av: Stefan K

Sorry Cavatus!

10.36 ska det givetvis vara

2010-05-25 @ 13:12:50
Postat av: hummelstadskarin

Troligen skall SVT på bästa sändningstid fram till valet varje dag presentera en eller flera invandrare som arbetar och gör rätt för sig. Smart!

2010-05-25 @ 13:22:44
Postat av: hummelstadskarin

Troligen skall SVT på bästa sändningstid fram till valet varje dag presentera en eller flera invandrare som arbetar och gör rätt för sig. Smart! Tillägg: Det var socialdemokraterna som utlämnade balterna och då gällde det huvudsakligen letter. Lago och Reepalu är ester, inte alls samma folk.

2010-05-25 @ 13:25:09
Postat av: Katinka Glahd

Det finns hopp för Sverige.Nils-Erik Hennix låter meddela att han vann i Hovrätten målet mot Batikhäxan på tidningen i norra Skåne. Stort Grattis Nils-Erik Hennix från undertecknad!Fler gratulationer kommer nu att följa.

2010-05-25 @ 13:26:00
Postat av: Katinka Glahd

Ytterliggare ett glädjebud.Sd i United Minds senaste mätning som kommit idag vid middagstid har 5,5 för detta Sverigevänliga och svenskvänliga parti.Hurra,Hurra,Hurra.

2010-05-25 @ 13:45:56
Postat av: Lotta

@KatinkaNähä, det kan inte vara sant. Det står ju varken i Aftonblade eller Expressen;-)

2010-05-25 @ 13:53:56
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Thoralf A

Katinka GlahdDen undersökningen kommer media inte skriva en rad om!

2010-05-25 @ 13:57:26
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Cavatus

Brödsmulor i sängen? Vasst och elakt. Alltså är det brödsmulor i sängen vi ska vara fram till valet för de etablerade politikerna.När det gäller bilden på förstamajtåget blir jag lite fundersam på om det verkligen kan stämma. Var är de röda flaggorna?Vill minnas att somalierna i Dalarna för något år sedan gjorde ett utspel om att de kände sig utanför i samhället och att de aldrig fick några jobb. Jag tror att denna bild härrör från den demonstationen. Ledsen om jag gör er besvikna. Men jag tror faktiskt att så är saken. Likväl är det förskräckande att se detta långa lämmeltåg med främmande människor fylla ut hela långa småstadsgatan. Man kan undra hur detta samhällsexperiment ska sluta.Tilläggas bör att även Vilks är uppvuxen i Baltikum under rysk överhöghet, men han har fortfarande ett klart tänkande i behåll och kan inte kategoriseras under gruppen smalbegåvade.Hans uttalande om politiker är genialisk: "en regerings främsta uppgift är få röster" i samband med debatten om varför politikerna tiger som muren i hans fall efter attacken.Uppdaterad info om flygbladsnedladdningssidan:www.aktualia.wordpress.com/flygblad

Postat av: Anneli Svensson

Jag känner ett par som blivit avstängda från SD:s forum Ungsvensk för att de kritiserat partiets satsning på kristna araber (”kaldéer”). Om det vore så enkelt som att någon enstaka person i ledningen klantat till det, vore det kanske inte så farligt. Men bevisen för att SD antingen är infiltrerat av skadeverkare eller tagits över av totalt förvirrade personer utan kunskap eller förstånd blir allt tydligare. Åkessons olika klavertramp har blivit så många att ingen vettig människa kan lita på honom som politiker. Tommy Hansson, Sven-Olof Sällström, Christofer Johnsson är alla tre mycket aggressiva i sitt försvar för flyktinginvandring och anser att vem som helst oavsett etnisk bakgrund kan bli svensk. Dessutom är det en inställning som genomsyras av hela SD-ledningen. När man saknar vilja att försvara de etniska svenskarna så har man gett upp. Dessutom bidrar man till att alla som mer eller mindre sympatiserar med SD tvingas nedlåta sig till SD-retorik för att inte kallas ”nazist” eller ”ND-are” eller något annat nedsättande av medlemmar i SD. Jag anser att det är direkt upprörande hur SD agerar och det bevisar mest en enda sak. Den politiska kompetensen är obefintlig och känsla för vårt eget folk – de etniska svenskarna – är lika frånvarande som dumheten är närvarande. SD-ledningen kämpar förtvivlat mot alla sina kritiker genom att porta dem från sina forum eller smutskasta dem. Men redan sedan skandalen med Tommy Hansson och sedan Åkesson-affärerna smutsat ned partiet har många valt att lämna SD. En del har gått över till ND. Det har jag gjort. Jag upplever ND som ett ärligt parti. Hellre vistas jag bland ärliga människor än bland lögnare och hycklare. SD kan bara räddas om man sparkar ut alla MENA-vänner och byter ut Åkesson. En förutsättning för att Sverige ska kunna räddas är att SD fungerar som ett parti för SVENSKAR.

2010-05-25 @ 14:13:36
Postat av: ole dole doff

Och är det så att man är åtalad för något brott eller uttryckt sig klumpigt/opassande/rasistiskt/dumt/idiotiskt... Så får man skylla sig själv och vara man/kvinna nog att stå för det. Expo gör sitt jobb och det väldigt bra, om man ska tro på gårdagens rapporteringar i media om SDs tappade väljarstöd! Sluta vara så barnsliga och skylla på andra när ni själva ställt till det.

2010-05-25 @ 14:20:01
Postat av: Rättvis

Ibland smyger det sig in några ord av sanning i PK:s artiklar:”Eftersom mätningen i övrigt visar att det är oerhört jämt mellan blocken talar det mesta för att Sverigedemokraterna får en vågmästarroll.” /Aftonbladet om United Minds alldeles färska mätning/

2010-05-25 @ 14:21:33
Postat av: Skånepåg

@ Anneli Svensson.Citat från SDU."Förtydligande angående kristen arabisk invandring

maj 23, 2010 in Pressmeddelande by Redaktionen.Med anledning av diskussionen kring Sverigedemokraternas kandidatlista till Södertälje kommunfullmäktige har det under de senaste veckorna spekulerats i att SD skulle ha svängt och liberaliserats i invandringsfrågan. SDU har märkt av denna farhåga bland ungdomar och vill därför komma med ett förtydligande av våra åsikter.

SD och SDU verkar för en sk ”öppen svenskhet”. Detta innebär att man kan bli svensk medborgare och en del av det svenska samhället oavsett ursprung och religion. Delar man svenska värderingar och vår politik är man självfallet även välkommen att företräda oss och kandidera för SD i val.Många kristna invandrare från Mellanöstern delar dessutom våra farhågor vad gäller islam och islams utbredning i Sverige och Europa. Men ”fiendens fiende” är inte vår vän. Vi välkomnar de invandrare från Mellanöstern som redan har permanenta uppehållstillstånd i Sverige, som lever laglydigt och som väljer att anpassa sig till vårt sätt att leva.Men vi välkomnar inte den hederskultur som vi ser breda ut sig i etniskt segregerade områden i Sverige och som uppbärs av såväl muslimska som kristna invandrare från MENA-länderna (Mellanöstern och Nordafrika). Vi har t ex kunnat se hur ett flertal av de grövsta och mest svenskfientliga våldsbrotten som skett på senare tid har utförts av arabiskt ”kristna” invandrare från Mellanöstern med hemvist i Södertälje.Vår bedömning är att den generella problembilden är likartad för både kristna och muslimska grupper från MENA-länderna och därför vill vi se en minimal invandring från dessa områden till Sverige under en överskådlig framtid, samt en ökad stimulans till återvandring.

Förbundsstyrelsen"

- Det sista styckets förtydligande säger det som behöver säges, eller hur?"Men redan sedan skandalen med Tommy Hansson och sedan Åkesson-affärerna smutsat ned partiet".

- Vilka "skandaler och affärer" anser du att det är frågan om?@ ole dole doff

"Sluta vara så barnsliga och skylla på andra när ni själva ställt till det."

- Ställt till med vad?

2010-05-25 @ 14:55:58
Postat av: Cavatus

Ole dole doff! Vilken tur då att dagens opinionsmätning ger SD 5,5 %! Det har vi ju vetat hela tiden, eller hur?2010-05-25 @ 15:07:07
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Mister Burke

Det Zlatan talar om är "kalle bakom". Spanjorerna önskar att han nästa säsong tar den positionen

2010-05-25 @ 15:13:36
Postat av: Thoralf A

CavatusDet finns även en bild i Dala demokraten från denna 1:a maj demonstration. Samma "jobbenskylt" finns på bilden i tidningen. Somaliska s-föreningen har uppenbarligen många medlemmar i Borlänge vilket är fin valboskap för Socialdemokraterna.

Undrar vilket parti svenskarna kommer att rösta på?

2010-05-25 @ 16:04:58
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: WMB

@ Anneli Svensson.

De två du känner som blev avstängda från SDU:s forum Ungsvensk tillhörde väl Nationaldemokraterna långt innan de blev avstängda? De argumenterade alltså för ND:s sak på SDU:s forum?

Följande kommentar skrev jag igår på bloggen ”Every Kinda People”, och en del av den kan gälla som kommentar till dig också Anneli:Visst är det trist att konstatera den nedåtgående trenden i opinionssiffrorna för SD. Men förklaringen behöver inte vara att SD utmålas som främlingsfientliga, utan kanske snarare tvärtom.

Jag är ganska säker på att orsaken är avhopp från SD till Nationaldemokraterna. Har man väl tagit steget över till SD från de etablerade partierna är det extremt sällsynt att man går tillbaka dit igen. Däremot kan man bli så frustrerad och förbannad över sakernas tillstånd, så man hoppar vidare till Nationaldemokraterna.

ND:s möjligheter att komma in i riksdagen i detta val är emellertid obefintliga, så denna röstförflyttning är mycket olycklig för Sverige, eftersom de ändrade riksdagsrösterna blir helt bortkastade för både SD och ND.

Däremot kan det vara meningsfullt att lägga sin röst på ND i vissa kommunval i år, men vara tillräckligt slug att svälja förtreten och taktikrösta på SD till riksdagen. Vid nästa val har säkert även ND möjligheter att nå över 4-procentspärren till riksdagen, och då kan vi kanske få in två partier i riksdagen som öppet vågar visa sig kritiska till denna förödande, okontrollerade massinvandring.

2010-05-25 @ 16:09:12
Postat av: Gubben o Gumman

Rättvis : Vilket parti skall du rösta på i omvalet,

ifall inte Reinfeldt nyktrar till på ett kick efter

valresultatet?

2010-05-25 @ 16:31:35
Postat av: WMB

@ ole dole doff.

Hur duktiga man tycker att Expo är, beror på vad man har för åsikter. Gillar man AFA-våld och andra vänsterextrema aktiviteter så gillar man naturligtvis Expo också och tycker att de gör ett bra jobb.

Läs gärna: ”Antifa-Net-Expo i öppet samarbete med europeiska AFA grupper”

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2008/12/22/antifa_net_expo_i_oppet_samarbete_med_euSkulle man bevaka t ex sossarna lika intensivt som man bevakar SD, så skulle man kunna fylla tusentals böcker, tidningar och andra skrifter med mycket mer och värre komprometterande material än det man lyckas hitta hos SD.

2010-05-25 @ 16:34:52
Postat av: Gubben o Gumman

Tänk vad skoj att vara nyhetsuppläsare på "hjärntvättavisionen."SD får i dagens mätning 2.9%"

(48 timmar senare)

"SD får 5.5%"Hallå (skånsk dialekt) chefen det är något som inte

stämmer här.Chefen : Vill du tvätta tv-bussarna resten av din

återstående tid här på ljugarstugan (intern slang)

2010-05-25 @ 17:04:45
Postat av: Lotta

@Mister BurkeTror jag det:-) Bänknötning är något annat han utvecklat sista tiden har jag läst.

2010-05-25 @ 17:50:25
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Stefan K

Är det ändå inte komik på högsta nivå?

Ena dagen försöker varje media att överträffa varandra med svulstiga rubriker och egna analyser om SD:s ras.

Två dagar senare ökar SD med över 1% och det är närmast tvärtyst i media.

Tänk så jävla fåniga de måste se ut när de nu sitter på sina redaktioner och funderar över sitt yrkesval.Några ord till er som funderar på att överge SD den 19:e september:Ni som väljer Nationaldemokraterna för att Sverigedemokraterna anser att även homosexuella och invandrare kan rösta på partiet och att även de kan inse att utvecklingen i Sverige har spårat ur, har förmodligen valt fel parti redan från början.

Ni som tänker återgår till ert traditionella röstande, bör fundera över de faktorer som ändå gjorde att ni funderade på SD. Tror ni för ett enda ögonblick att regeringen eller oppositionen tänker ändra på den inslagna vägen? Icke, mina vänner! De tänker tvärtom utöka mottagandet av både invandrare och flyktingar med allt vad det innebär.

Därför hoppas jag att ni i fortsättningen slutar skriva inlägg där ni gnäller över det som sker i Sverige. Lägger ni en röst på något av de 7 så medverkar ni själva indirekt till utvecklingen.Det finns mycket som SD ändå bör göra fram till valet. Att synas i media kan vara svårt då det ligger i deras intresse att inte låta SD få komma till tals. Dock måste ni synas, höras, ta en klar ställning och då även i frågor som inte är invandringsrelaterade. Vi väljare kan dra vårt strå till stacken genom att påverka vår omgivning och det hoppas jag att ni alla gör.

2010-05-25 @ 18:14:03
Postat av: Robin Shadowes

Thoralf, det finns även en video från Borlänge-demon. Den verkar visserligen vara tagen av SMR men är ändå sevärd d v s om man gillar skräckfilm med olyckligt slut...http://www.youtube.com/watch?v=yMJDIyyxY1A&feature=player_embedded

2010-05-25 @ 19:36:52
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Cavatus

Tack för den länken Robin. NÄr man ser klippet förstår man innebörden av ordet "valboskap".

2010-05-26 @ 08:03:48
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: S-E Karlsson

Efter att ha sett demonstrationen från Borlänge så har jag bara ett att säga "fy faen". Hur kan svenska politiker ställa till det på detta vis ?

Dom borde skämmas tusenfallt !

2010-05-26 @ 09:20:46
Postat av: Cavatus

Man kan också få (elaka) associationer till "gräshoppssvärm"...

Postat av: Trisse

Expo är en statligt finasierad "åsiktsbyrå" i PK- tjänst..

Hela företeelsen påminner mig mycket om hur det gick till i DRR med ett politiskt kommisariat och politiska politrucker.Det sistnämnda att likna vid PK-media ledarskribenter och s k politiska redaktörer.Skillnaden är hårfin.Vi är långt på väg mot en åsiktsdiktatur.

2010-05-26 @ 19:10:44
Postat av: Il Padre

Klart att det måste bli ett stopp på all invandring från de s k hederskulturerna så att Sverige får en möjlighet att kunna undervisa dem som har rätt att uppehålla sig i landet om vad som gäller, men den allt annat överskuggande faran är ändå islamiseringen av landet som med enkel matematik och aktuell demografi kommer betyda muslimsk minoritet i vårt land som gör att vi realistiskt måste räkna med att hela landet i grunden kommer förändras genom det religiösa inflytandet som kommer genomsyra alla politiska partier, organistioner, myndigheter och att till slut den parlamentariska demokratin kommer få stryka på foten liksom riksdagen som vår lagstiftande församling som ersätts med koranen, sharia och imamer... Herrejösses så politikerna ställt till det! För dina och mian barn och barnbarn! Se den här för svensk arbetsmarknad trimmade gruppen i Borlänge den 1 maj som kräver jobb! Bilden är talande...

http://i47.tinypic.com/t4y815.jpg

2010-05-26 @ 21:58:56
Postat av: Söder

Vilken grupp är det som ligger bakom våld och maffiametoder i Södertälje? Är det muslimer eller kristna ?

2010-05-28 @ 06:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0