DEN VANLIGE VÄLJAREN BLIR SVERIGEDEMOKRATValkompassen har tydligen blivit ett stort bekymmer för många politiker. Hela etablissemanget tycks ha fått panik över att vanligt folk blir Sverigedemokrater.

I Aftonbladet kan man läsa att:

”Piratpartister blir vänsterpartister, centerpartister blir kristdemokrater, socialdemokrater blir blåa.
Och den vanliga väljaren blir sverigedemokrat.”

Att piratpartister blir vänsterpartister eller väl inget konstigt. De Piratpartister jag känner till rör sig långt ut på vänsterkanten på den politiska kartan.

Att en Centerpartist blir Kristdemokratärv är heller inget konstigt då inga frågor ställts som kan hänföras till kristna värderingar i valkompassen.

Moderaterna marknadsför sig som det ”nya arbetarpartiet” och därmed har man fullständigt ställt till det för betongsossen som kan bli blå.

Ett ganska naturligt resultat med tanke på att alla trängs i mitten.

Men det blir kaos för alla politiskt korrekta när den vanlige väljaren blir Sverigedemokrat.

”Flera bloggare skriver att de gjort testet och blivit klassade som sverigedemokrater, trots att sympatierna ligger långt ifrån partiet.” 

Uppenbarligen kan inte sympatierna ligga så långt bort med tanke på resultatet eller så är dessa bloggare väldigt dåligt pålästa om Sverigedemokraternas politik, vilket jag tror är mest troligt.

Personligen så är jag inte ett dugg förvånad över att den vanlige Svensson blir Sverigedemokrat med tanke på vad som diskuteras vid köksbordet, TV-soffan eller på arbetsplatsen. Problemet är snarare att dessa personer än så länge inte insett att de är Sverigedemokrater men den insikten lär komma förr eller senare.

Alla som uttalar sig brukar säga att SD är ett enfrågaparti och då kan man ju givetvis fråga sig hur det kommer sig att så många blir Sverigedemokrater när man måste svara på 26 frågor.

”Att en stor del av de som gör testet blir sverigedemokrater är inte heller något som kan skyllas på valkompassens utformning.

– Själva idén med sd är att de medvetet har lagt sig nära de etablerade partierna i flera frågor, sen sticker de ut i ett fåtal frågor som exempelvis invandringspolitiken. Så bara för att man får en hög andel av sina sympatier hos Sverigedemokraterna betyder inte det att man måste sympatisera med partiet. ”

Aftonbladets slutsats är allt annat än logiskt! Rent skrattretande! Men det överensstämmer väl med det politiskt korrekta etablissemanget märkliga åsikter i många frågor som bygger på helt ologiska slutsatser.

Jag får i varje fall ett gott skratt när jag läser dessa politiskt korrekta personers bortförklaringar när de blivit Sverigedemokrater.

Jag testade denna valkompass redan den 23 april. Se blogginlägg.

 PS.
Efter all den kritik som Valkompassen just nu får utstå misstänker jag att den kommer att modifieras ganska snart med en ny version. Därför har jag dokumenterat alla frågor och mina svar med slutligt resultat. Skall bli inressant att jämföra med nya pk-versionen som lär komma.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

"Alla som uttalar sig brukar säga att SD är ett enfrågaparti och då kan man ju givetvis fråga sig hur det kommer sig att så många blir Sverigedemokrater när man måste svara på 26 frågor."En absolut klockren observation! Mest komiskt är ändå att många av dom politiskt korrekta blev sverigedemokrater i testet. Själv scorade jag 42,2%. :)

2010-05-21 @ 23:37:01
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Leif

En travesti på det gamla Moderattalesättet:Innerst inne är vi alla Sverigedemokrater :-)

2010-05-22 @ 00:10:08
Postat av: OT

Om testet är vetenskapligt gjort (vilket det oväntade resultaten tyder på) så har naturligtvis skaparna av testet utgått från den fakta som finns, d.v.s. respektive partis partiprogram.Således om ditt resultat på testet tyder på att du har SD sympatier, så har du det.Om och endast om SD inte följer sitt partiprogram, först då så stämmer inte testen! VILKET BORDE SKRÄMMA SKITEN UR DE ETABLERADE.P.S. Fick själv ca 55% SD på testet.

2010-05-22 @ 00:39:22
Postat av: OT

Ojdå! Glömde säga att jag fick en oväntat hög siffra för folkpartiet, men det tar jag med en rejäl nypa salt eftersom de inte följer sitt partiprogram så noga, den s.k.Westerberg effekten hänger kvar.För att jag överhuvudtaget skall börja fundera på en röst till dem, krävs minst tre mandatperioder med rejält röntgade svetsfogar.

2010-05-22 @ 00:47:57
Postat av: Tore (prelude, preact, presound)

Tänk om alla nu kunde tänka...jag fick 66,4 % på SD i en ärlig kamp. Men det förstod jag innan.

Av någon anledning kom FP på andra...usch, en bästerbergare...på 52,1 %! Nu får jag väl mardrömmar, när jag jagar honom med "älg studsaren"! :-)

2010-05-22 @ 01:59:06
Postat av: OT

Tillägnad alla SD skåningar!Edvard Persson - Vi klarar oss nog ändå: http://www.youtube.com/watch?v=UVD6_Fu3MK8

2010-05-22 @ 02:35:52
Postat av: Tobbe

Hejsan, Allt bra?

Välkommen in till Tomelillas största blogg! =)

Du kommer inte ångra dig! ;)Kram Tobbe

2010-05-22 @ 02:57:05
URL: http://tobbees.com
Postat av: Fredrik

Kan man bli annat än Sverigedemokrat?Är hur stolt somhelst över att vara svensk och det svenska sättet att vara,uppföra sig, hjälpa till,och våra traditioner som vi har som land.Klart man måste rösta SD om man har något vettigt i huvudet och ser hur landet nergraderas och den enorma feghet att kritisera vår invandringspolitik som är katastrofal för vårt samhälle.Sen så kan SD vara sprunget ur nåt brokigt ,titta på socialdemokraterna eller vänsterpartiet? Blir ju sd rena sagostunden om man tittar på dess olika historia.men allt förändras och bli bättre. Sverigedemokraterna har nåt ingen annat parti har :Man talar om landet,folket,värderingar,svensk kultur och det har vi inte fått göra nångång pga av den jantelag kommunister,socialdemokrater och vänsterflummet tryckt på oss i 60 år!Såg nu att man skrek i tidningen om att victoria ville att konungen skulle överlämna henne vid altaret och att det var nerlåtande för kvinnan!??? Är hennes PAPPA!Finns inte en feminist,vänsterflummare eller nåt annat ur den där sörjan som ska öppna käften innan dom har tagit debatten om det förtryckeri religionen ISLAM har på kvinnan.Eller kvinnosynen som en STOR DEL av de män som invandrar hit och dess patriarkiska kulturer. När ni tagit den debatten så....på ren o klar svenska:

Sitt ner o håll käften!Kan man annat än vara Sverigedemokrat?

Är man stolt svensk så kan man inte annat vara och vi stolta svenskar kommer i många olika kulörer,kön,religioner och kulturer men vi har en sak gemensamt: Vi är stolta över att vara svenska.En enorm skillnad på det och dom som kommer hit och kräver att vi svenskar ska anpassa oss för deras sätt att leva kulturellt,religiöst och dela deras kvinnosyn. Suger ut miljarder i bidrag som kunde gått till skola,sjukvård,pensionärer och de sjuka som verkligen behöver det.Kan man annat än att vara Sverigedemokrat?

2010-05-22 @ 06:40:47
Postat av: Gubben o Gumman

Valkompassen måste stoppas ett större psykriatiskt

hot mot folkhälsan har sällan skådats,här löper

ju psykmotagningarna runt om i landet att fyllas

med riks samt kommunalpolitiker som fått reda på att dom är Sverigedemokrater istället för vad som står på medlemkortet eller i partiboken.Sannolikt kommer självmordsfrekvensen att höjas i

vänsterkretsar kraftigt den närmaste tiden.Tänk bara att få höra Mona efter genomgången test säga: HäääftigtEller "Ursula : Fan också detta har jag misstänkt länge.Lev väl och skyll inte på Gubben o Gumman för att

du gjorde testen,vi gör inga tester ,då risken att

hamna på hem ,efteråt är överhängande,dessutom har

vi hört att man har doftproblem på Oxhagshemmet.

2010-05-22 @ 06:48:12
Postat av: Gubben o Gumman

Fredrik : "Kan man vara annat än Sverigedemokrat".Kan man önska något annat än att Svenska folket den 19 September utdelar en kollektiv pu..gspark via valurnorna till vänsterflummarna.?

2010-05-22 @ 06:56:39
Postat av: LN

Hela PK-Sveriges big momma Lena Amalia Sundström har inkallats för att trösta de politiska idioterna. – Man behöver inte hetsa upp sig över det här testet, säger Lena Amalia, som tror sig veta nästan allt om varför vårt södra grannland är lyckligare än vi. - Sverigedemokraterna är ett litet parti och majoriteten av svenskarna sympatiserar inte med dem, vet hon.- Lena Amalia, om man är motståndare till att 70 milj turkar inlemmas med EU, om man är kritisk till den befintliga massinvandringen, om man ogillar den sysselsättningsskapande(!) importren av skäggiga små mohammedanska pojkar, så hamnar inte ens sympatier hos vare sig cirkusdirektör Frederique eller hos den falske profeten Ohly och hans röd-gröna anhang - Tobleronedrottningen är på förhand diskvalificerad. En stor del av de svenska väljarnas åsikter ligger helt uppenbart i linje med Sverigedemokraternas – om man får tro verkligheten. Även om man skulle ogilla Sverigedemokraterna, så tvingas man i denna akuta nödsituation att rösta på dem - det gives inget alternativ. Man kan ju se det som att man "med Belsebubs hjälp kanske kan driva ut djävulens anhang ur Helgeandshuset".

- - - - -

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7165607.ab

2010-05-22 @ 06:58:25
Postat av: sten

Skönt att se att SD ligger helt i fas med vad Svenska folket tycker.

2010-05-22 @ 07:42:32
Postat av: Dunderminnet

Thoralf: Jag tycker du ska ta upp denna artikeln:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7166911.abHon är mer chockad att få resultatet sverigedemokrat än att få sitt hus vandaliserat.

Vad är det egentligen för jävla demokrati vi lever i.

2010-05-22 @ 07:44:41
Postat av: Stora Småland

Dunderminnet !Den där lilla " snörpan" Matilda Molander 18 år , va faen har hon i politiken att göra ? För det första nätt och jämt gått ur skolan har antagligen inget jobb utan belastar föräldrarna och sist men inte minst hon har inte livserfarenhet nog för att sitta och bestämma över svenska folket ! Alltihop är ju rena larvigheten !

Erfarenhet av livet sedan 75 år . Stora Småland .

2010-05-22 @ 08:13:59
Postat av: Fredrik

Sitter här o läser om folk som är förundrade över att dom blir "Sverigedemokrater" i valbarometern?

Men de innebär ju att man tycker att invandringen är ett kraftigt problem som ex. Men man markerar väl fel ruta kanske!? Vilka hycklare! stå för din åsikt och sen lägger du din röst därefter.För det som är enormt skrämmande är att man tycker en sak o röstar på motsatsen??? Få ihop den du!? Men sen kan ju denna valbarometer vara arrangerad så att folk "ska bli sverigedemokrater" genom att tycka minsta lilla negativ om invandring så att dom inte VÅGAR tycka så och lägga sin röst rätt!?Nja fulmedia består av 68vänstern som tar till vad fan somhelst för att få de dom vill! Gestapofasoner! RÄTT SKRÄMMANDE!Men jag hoppas SD har fixat och kommer kräva eller har egna valopsevatörer för annars kommer flummet sitta o kasta varenda SD RÖST vid räkningen.

För inte ska väl en sån skitsak hindra SD från sin:KOLLEKTIVA PUNGSPARK!!:-)

2010-05-22 @ 09:09:37
Postat av: A

god morgon! ;P

kolla gärna in min cover på låten behind blue eyes och säg vad du tkr! :]

2010-05-22 @ 09:21:14
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Stefan K

Pk-partiernas smala lycka och Sd:s olycka är två:Alltför många håller sig enbart till den traditionella median (Expressen, Aftonbladet, lokaltidningen, Svt, SR osv.) och får därmed en censurerad och ofullständig rapport om landet Sverige.Alltför många är de som går till val efter val och röstar på sitt gamla parti, utan att egentligen veta varför. "Jag har alltid gjort så", "Farsan och morsan gjorde det", "Jo, men jag är arbetare så jag måste", "Kompisarna tycker så", "Jag bryr mig inte", är alla meningar man ständigt får höra. Inte sällan kommer dessa ord från personer som ständigt hörs klaga på utvecklingen i Sverige, både före och efter valen.Skulle bara 10% av dessa personer (inklusive många med invandrarbakgrund) engagera sig lite mer i verklighetens Sverige och bry sig lite mer om sin egen vardag, skulle troligen Sd ramla in i riksdagen med både buller & bång.Förmodligen är det därför som pk-journalister censurerar och undanhåller fakta. Lika troligt är det av denna orsak som de 7 tänker ta till oheliga allianser för att mota Sd i porten.

De är helt enkelt rädda!!

2010-05-22 @ 10:02:15
Postat av: vmm

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag läste om det här i Aftonbladet. Deras poäng var ju att eftersom testet visade att väldigt många sympatiserar med SD så måste det vara något fel på testet... Haha! Är det inte en underbart tragikomisk logik så säg! Möjligheten att många FAKTISKT håller med om SDs politik är liksom helt otänkbar...

2010-05-22 @ 10:02:47
Postat av: M Capensis

Vännen Wickbom har tydligen varit i farten igen... och vilka recensioner han får...http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7167435.ab

2010-05-22 @ 10:04:14
Postat av: S-E Karlsson

Stefan K ! Presisamento !

Mvh S-E Karlsson .

2010-05-22 @ 10:14:30
Postat av: Roberth

Jag säger som han den röda djävulen i ballar av stål "jobbigt va jobbigt" Men nu ser folk kanske att vår politik är ganska normal.

2010-05-22 @ 11:11:48
Postat av: nesse

Ett mycket intressant fenomen är att vänster och Pk-röran med till alla till buds stående medel och för allt smör i Småland inte vill tala varken om eller med Sd. Men hela tiden dyker Sd upp som ett spöke framför dom, du senast i detta väljartest! Då måste de som ex Lena Sundström ta till en massa bortförklaringar och det hela blir så komiskt att man nästan skrattar på sig. Deras agerande blir så förutsägabart när PK -manualen är påslagen. Kan de driva en hel valsrörelse och utesluta den viktigaste valfrågan om Sveriges framtid, nämligen massinvandringen!? Ju mer och mer frågan tränger på desto mer och mer försöker Pk etablissemanget att skjuta den ifrån sig. Verkligheten blir vänsterns värsta fiende, folk kan ju inte blunda hur länge som helst.

2010-05-22 @ 11:30:54
Postat av: WMB

Thorleif skrev: "... eller så är dessa bloggare väldigt dåligt pålästa om Sverigedemokraternas politik, vilket jag tror är mest troligt.

Personligen så är jag inte ett dugg förvånad över att den vanlige Svensson blir Sverigedemokrat med tanke på vad som diskuteras vid köksbordet, TV-soffan eller på arbetsplatsen. Problemet är snarare att dessa personer än så länge inte insett att de är Sverigedemokrater men den insikten lär komma förr eller senare."Helt rätt Thorleif! Men det är svårt att vara påläst om en politik som inte sprids. SD:s politik finns endast tillgänglig för oss med datorvana (och knappt det för närvarande eftersom hemsidan varit borta från Google länge nu).De flesta av väljarna har för dåligt med tid eller lust att sitta och googla om politik på nätet, och väldigt många (äldre) saknar både datorer och kunskaper. Majoriteten av svenskarna matas endast med PK-medias SD-hat och mörkläggningar av verkligheten varje dag sedan åratal och har nu blivit väl indoktrinerade.Vi får hoppas att insikten inte kommer för sent. Väldigt många (särskilt äldre) väntar faktiskt på att få ordentlig information om SD i brevlådan. Skulle det komma ut en tillräckligt upplysande vägledning om både SD och verkligheten till våra hushåll i god tid före valet, skulle proppen gå ur med en öronbedövande explosion i september. Annars kan det bli dystert.

2010-05-22 @ 11:35:56
Postat av: alf olsson

M Capensis

Tyvärr tror jag inte att hon blir så mycket bättre om hon tar av sig sina fula kläder, skönheten kommer inifrån, som du vet, och där är det lika illa ställt för henne.

Den där partitesten kan väl inte vara så tillförlitlig,

jag fick bara 68%, det borde vara högre.

2010-05-22 @ 11:47:05
Postat av: joffe

Först ett hjärtans tack för en verkligen givande allsidig politisk rättvisande nutidsblogg du genomför och ständigt uppdaterarThoralf. Fint jobbat och du kommer göra bra ifrån dig i Riksdagen framöver. Det är jag säker på.Dina kommentarer till AB-testen är hilarius (i lexikonet =livad, dråplig)

Du bevakar fyndigt det som intresserar mig att läsa och webbhänvisningarna är givande.Dessutom ett handslag till kommentatorer som gör sidan än mer levande med kunniga och ofta dräpande kommentarer om Sverige av idag. Jag njuter otroligt som gammal utlandssvensk, som kastade handsken i Sverige 1982. Ja följer er nära nog dagligen från down under eftersom jag är SD och önskar er lycka till att rädda landet.Bloody good - fair dinkum!

Jag har ärligen genomfört AB-testen och är stolt över att jag hamnade med 48,5% för SD...Det låga procenttalet berodde på att vissa frågor kunde jag bara inte besvara pga okunskap om detaljer.

But I felt crook! när jag läste att Vänsterpartiet i mitt fall hamnade något under 2%. Det var tyvärr missvisande - där borde det stått 0%

Hooroo!

2010-05-22 @ 12:39:28
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

På kul gjorde jag testet en gång till men denna gång svarade jag precis tvärtom. Då blev jag vänsterpartist med 80% tätt följt av FI, S och MP. SD näst sist slaget bara av piratpartiet, men här kan man ju fråga sig, vad tycker PP egentligen...2010-05-22 @ 13:34:26
Postat av: joffe

WMB här ovan har helt rätt!

Det han säger är VIKTIGT. Vi ska oroa oss för att svenska pensionärer ofta HATAR DATORER och därmed är oinformerade om vad som informeras och rör sig i internätets intressanta bloggvärld. En ny svårtillgänglig informationsdjungel för äldre!PK-pappersdrakarnas vänsterjournalister INFORMERAR INGA PENSIONÄRER om sanna partiförhållanden som relaterar till denna stora väljargrupp! Ack nej!Som 78åring känner jag ingen i min åldersgrupp som intresserar sig för IT.

Mao gamlingar tas ingen hänsyn till och vi utlandssvenska panschos som betalar 25% skatt, som vi inget får för,på fattigpensionen är diskriminerade mot Ali Babas anhöriginvandrare över 65 som skattefritt lever hövdingar. Men det är ju så synd om dom som aldrig haft glädjen av att jobba och betalat skatt och följa lagarna i Sv i 35år.- PLEASE SD INFORMERA PENSIONÄRER MED FLYERS I BREVLÅDORNA. SD kommer att få mängder av dessa pensionärsröster bara dom blir informerade om fakta vad som rör sig gällande deras specifika förhållande.Nedan är en mycket bra artikel som kunde följas upp med ett fåtal kommentarer i ert utskick till alla pensionärer. Till deras brevlådor!

-------------------

Östgöta Correspondenten ( 07/05 09:36)

http://www.corr...ticleId=4854107Riv upp pensionsuppgörelsen!

Publicerad 27 mars 2009Riksdagspolitikerna föraktar pensionärer men är rädda för Sverigedemokraterna. Därför bör pensionärerna proteströsta på SD för att få höjda pensioner, skriver ERIK NILSSON, pensionär.Ett parti som kan bli riksdagsparti efter valet 2010 har alldeles nyss tagit avstånd från dagens pensionssystem. Detta är en betydande framgång för pensionärerna, eftersom utspelet sätter press på riksdagspartierna. Under perioden 1992-2006 höjdes pensionärernas levnadsstandard med 0,1 procent och löntagarnas levnadsstandard med 40 procent. Riksdagspartierna har systematiskt skadat pensionärerna. Enskilda partier har antingen fört eller stött en pensionärsfientlig politik.Parterna i den pågående konflikten är 349 riksdagsmän, som har väldigt mycket att förlora, och omkring 2 miljoner ålders- och förtidspensionärer som i många fall har mycket litet eller ingenting att förlora. Om pensionärerna uppför sig vettigt har riksdagsmännen inte råd att föra en pensionärsfientlig politik. Tyvärr lider svenska pensionärer av mindervärdeskomplex. De har uppfostrats att se politikerna som de allra finaste svenskarna, bortsett från drottning Silvia och hennes familj. Pensionärerna har inte reagerat då företrädare för politiska partier kommit inom skotthåll. De personer, som antas företräda pensionärerna, företräder oftast riksdagspartier eller löntagarorganisationer, det vill säga pensionärernas fiender. Norrmännens quislingsproblem löstes i oktober 1945. De svenska pensionärernas quislingsproblem är fortfarande olöst. Det har kostat pensionärerna miljontals årsinkomster.Dagens pensionssystem vidgar automatiskt klyftan mellan löntagarnas och pensionärernas levnadsstandard. En politik som höjer lönerna med 4 procent och pensionerna med 1 procent - varje år - kostar givetvis mer än en politik som höjer pensionerna med 4 procent och lönerna med 1 procent. Pensionärernas problem är allvarliga, men lätta att analysera. Politiker som föraktar pensionärer löser problem på pensionärernas bekostnad. Politiker som känner obegränsad skräck för pensionärer löser problem på andra gruppers bekostnad.Mobbningen av pensionärer fungerar som mobbningen i skolan. Om offren inte försvarar sig fortsätter övergreppen. Åtgärder som inte skadar pensionärernas fiender är totalt meningslösa. Det finns exakt ett politiskt parti som kan skada riksdagspartierna. Riksdagens ledamöter föraktar pensionärerna, men de är rädda för Sverigedemokraterna. Om SD inte existerat hade "bromsen" utlösts under valåret 2010. Vi vet i dag inte om pensionerna kommer att sänkas nästa år, men det är uppenbart att riksdagspolitikerna insett att det ligger i pensionärernas intresse att rösta på Sverigedemokraterna om pensionärernas villkor - ännu en gång - försämras.Frågan om SD är ett trevligt parti, som pensionärerna bör gilla, är kontroversiell men oviktig. Pensionärerna behöver pensioner som de kan leva av. De bör rösta på Sverigedemokraterna i riksdagsvalet 2010 och fortsätta att rösta på detta parti till dess att plundringen av pensionärer upphört och pensionärerna kompenserats för sina förluster.Erik Nilsson

2010-05-22 @ 14:31:22
Postat av: joffeJag är helt enig med WMB här ovan. Älde hatar ofta datorer och internät och har svårigheter att hänga med i utvecklingen. Pappersdrakarna ger bara V-indoktrinerad obalanserad PK-info. Naturligtvis inget om SD. Därför viktigt att de får pappersinfo i brevlådan från SD.Jag är själv 78 och i min ålder ganska enstörig att surfa runt på nätet och hämta värdefull info.Nedanstående artikel angående pensionärer är beundransvärd och den borde SD kanske i redigerat skick sända TILL VARJE PENSIONÄR I SVERIGE. Oj va många nya röster Ni får! Lycka till!Artikel i Östgöta Correspondenten ( 07/05 09:36)

http://www.corr...ticleId=4854107

2010-05-22 @ 14:47:06
Postat av: Nalle i Växjö

Flykting från Irak belönas med PUT på grund av att han skriver kritiska bloggar om IslamLäs den helt osannolika historien i SMP,

Postat av: joffe

Adrenalinet flödar!Nu säger alla som tvekar om oss gnälliga pensionärer! Hur ska Sverige finansiera förbättringar för äldre och sjuka? JO VI kräver helt sonika att prioritera "riktiga svenskar" som byggt upp landets välfärd genom vårt arbete i alla år? Inte dom som flummar in och FÅR ALLT SERVERAT PÅ ETT BRÄDE UTAN ATT GJORT ETT HANDTAG!Enkelt svar hämtat ur en artikel i SVD 23.2.1985:"Stäng landet för passlösa. Sverige kan inte tolerera en invandring, där man kommer utan pass eller indentitetshandlingar. Vi måste vidta mycket bestämda åtgärder för att stoppa den sortens invandring!"Den som efterlyste hårdare tag var den tidens invandrarchef Thord Palmlund. Frid över hans ärorika uttalande för 25 år sedan som lett till vad då? -

- Total nutida okontrollerad invandrarkatastrof med företrädesvis? direktinflygande kriminellt baserat inköpsfixade utresande OK-ade passagerare från islamländer till exvis Arlanda. Alla saknar indentitetshandlingar vid ankomsten!? Varför? Ensamkommande lidande BARN - SKITSNACK!?Migrationsverket söker ännu mer personal!VAKNA SVERIGE! Gränsen har nåtts för sjuklöverns rådande idiotregim! Svärmor Sverige är kaputt!RÖSTA SD FÖR ATT RENSA UPP - DET HANDLAR OM SVERIGES NATIONELLA FRAMTID!2010-05-22 @ 16:56:11
Postat av: Gubben o Gumman

Heja Roger Sahlström som campar i Wilks trädgård.

Kalmars egen "Emil i Lönnerberga" stöttar Wilks.

Bra jobbat Roger.Se Politiskt Inkorrekta nyheter

2010-05-22 @ 17:15:44
Postat av: Fredde

http://www.smp.se/nyheter/uppvidinge/kritisk-bloggare-far-stanna-i-sverige(1935774).gmLäs den här artikeln i SMP!Hur många avslagna asylsökare kommer nu att börja blogg måtro?

2010-05-22 @ 20:29:26
Postat av: Gubben o Gumman

"Basse" i Folkpartiet misstänker något lurt med kompassen enligt vad han skriver på bloggen(sin).Han har helt enkelt blivit lite för mycket Sverigedemokrat ,mot vad han önskat sej, ganska kommiskt när Pk snubbarna får error syntags i päronet."Basse" blir som flera andra livrädd när dom friska överlevnadsgenerna talar om att dom finns

kvar sedan istidens glada dagar för sådär

2 miljoner år sedan.Slutsatsen man helt klart kan dra av detta är att

sossedagis samt sosseskolan lyckats över för väntan

med den politiska indoktrineringen av glinen.Detta kan vara ju för bövelen vara ett latent friskhetstecken som börjat röra på sej Basse ,ta det bara lungt det ger sej med tiden om du är en

"Fullblodsrasist" som vi andra här på bloggen.Eller om du är grundlurad av "farbror Liberal"

Skol o ev dagis tid jobbar inte för dej om man säger så.Som officiel politiker skrivande på denna bloggen

bla har du fått två frågor som du vägrar svara på.Det mesta är kass med SD men det finns bra saker med.Vilka då Basse?

(obs detta kallas leken hänga sej självt politiskt)Folkpartiet jobbar för en parboendegaranti på hemmet där åldringarna bla får skita i byxan pga

personalbrist.I nya Sverige planeras/byggs ålderdomshem för icke

(etniskt) Svenska medborgare.Inkluderar er parboende garanti även boende för

enbart etniskt Svenska åldringar ja el nej.Vi vill ha precis samma förmåner som NySvenskarna.

För ni ställer väl inte upp på diskriminering av

den Svenska "urbefolkningen" inom ert parti?Vi kan faktiskt kräva ett svar av dej innan valet

om vi skall rösta på Folkpartiet eller inte.Man kan inte noncharlera mindre trivsamma frågor

kort o gott vara debattör när det passar i egen

upplevd medvind.För det är väl inte så illa så du tycker att Sverigemokrater är så korkade så man inte behöver

svara på ev frågor isåfall har du mycket att lära

av Alfsson.Vi noterade att du inte ville ta ansvar för Bengt Westebergs eskapader dom var ju inte privata det

var ju under Folkpartiets flagg som han tog hit ett

antal människor från Balkan som nu håller det Svenska rättsamhället igång.Som representant för Folkpartiet har du exkat lika stort ansvar för dessa besluten dom försvinner

för att du tycker det är bekvämast så.Folkpartiet har en enorm skuld till det kriminella

kaos som pågår med mord skjutningar på öppen gata

i stort sett varje vecka,vi hoppas du är medveten

om det ,samt att äldre förrutom att få skita ned sej inte vågar gå ut.Förmodligen är Folkpartiet det parti som orsakat mest lidande bla Svenska brottsoffer i modern tid.

Ta och fundera över det bränn upp partiboken sedan.

2010-05-23 @ 00:50:29
Postat av: preact (Tore)

Sätten att få PUT är många, även om de inte kan ett enda ord svenska.

Vad har TUT tagit vägen egentligen?

NT, Norrköpings Tidning har också en "Valkompass"

som jag också testat idag. 67,1 % på SD och nu 47,8

% på FP. Sossen Stig-Björn Ljunggren, doktor i statsvetenskap är en av kompossitörerna till denna vetenskapligt utlagda "kompass"! Det lär väl komma från hjärtat den åsikt man har.

"Men även om man hamnar högt hos många kommer folk ändå inte att rösta på dem för de tycker att SD är fasister", säger denne Stig-Björn Ljunggren...hm,

jag undrar verkligen om inte denne Sverigefientlige figur kommer att få söka ett annat arbete efter valet i höst!?

www.nt.se/aspx?articleid=5966887

eller

www.nt.se

och se på valkompassen. Valet 2010...

"En hjälp i valet och kvalet"

2010-05-23 @ 01:01:31
Postat av: Gubben o Gumman

Förresten i anslutning till vårt inlägg ovan kom vi att tänka på tjuven inför tinget som domaren tröttnat på, tjuven ville inte svara ja el nej på

domarens frågor,så han sa det finns frågor man inte kan svara ja el nej på.Det finns det inte alls sa domaren ge mej en.Okej sa tjuven : Har domaren slutat ta emot mutor

ja el nej.

2010-05-23 @ 01:01:37
Postat av: preact (Tore)

NT radering, typiskt p-k, när det går "åt fel håll"! Nu tror de på en bugg, Sverigedemokratisk sådan.

"När skaparna testat kompassen har de däremot märkt

att Socialdemokraternas stapel ibland blivit låg.

Därför kommer de nu kontrollera att det inte beror på någon BUGG"!

Jaha, där ser man...det blir väl som det säges, att sanningen är lögn, att rätt är fel, eller att "1984 blir 2010". (George Orwells framtidsvision 1984) Valkontrollanter till höstens val, det behövs sannerligen!...

2010-05-23 @ 01:26:51
Postat av: S-E KarlssonPå tal om detta med invandrare inom äldrevården ,har någon överhuvud frågat de äldre om dom vill ha det ? Det kanske är så att de som är gamla gärna vill ha såna som ska hjälpa dom som kan svenska ! Det blir ju språkförbistring på två håll annars ? Nej detta med invandrare inom äldrevården är helt enkelt bestämt över vårdtagarnas huvuden !

Ha en bra dag mvh S-E Karlsson .

2010-05-23 @ 06:49:13
Postat av: LN

Flykten från mångkulturen..."Låt oss ta en paus i hycklandet och säga som det är: den mångkulturella politiken har havererat. Ingen människa med förnuftet i behåll kan längre försvara den omänskliga utopi som driver Sverige mot social, kulturell och ekonomisk katastrof. Det största och mest omdömeslösa samhällsexperiment som har ägt rum i svensk historia går mot en oundviklig kollaps."...

- - - -

Missa absolut icke Söndagskrönikan av af Julia Caesar© på Snaphanen!

http://snaphanen.dk/2010/05/23/s%c3%b8ndagskronik-flykten-fran-mangkulturen/

Postat av: nesse

Lite off topic: Läs gärna Dick Erixon när han avslöjar Mona Sahlin. Sahlin ondgör sig i en DN debatt artikel(DN 2010-04-13) över hur socialbidragskostnaderna skenar. Hon får det till att låta som om det är arbetslösheten, utslagningen bland svenskar som orsakat ökningen, när massinvandringen står för merparten av kostnaderna. Det nämner hon naturligtvis inte. Ska bli intressant att se om man verkligen debatterar den verkliga orsaken till ökningén. Den borde ju bli föremål för debatt i valrörelsen då den berör centrala ämnen för blocken. Förmodligen lär både Alliansen och de rödgröna mörka den debatten.

2010-05-23 @ 08:33:03
Postat av: Stefan K

Har nu gjort detta test två gånger med ett par månaders mellanrum.

Bägge gånger tog SD hem en klar seger och bägge gångerna fick MP, S, V, FI och PP lägst procent fast i olika rangordning.

Jag visste det!!!

2010-05-23 @ 11:29:20
Postat av: WMB

Thoralf! Jag får verkligen be dig om ursäkt!

Jag upptäckte nu att jag kallade dig för Thorleif i mitt inlägg ovan. Det var absolut inte meningen och ganska obegriplig dessutom (dansband är nämligen inget jag föredrar.)2010-05-23 @ 12:39:11
Postat av: nesse

WBM ! Vem vet kanske Thoralf diggar dansband!? Ursvensk tradition, något som de fina och fisförnäma alltid har har spottat på. Du kan uppträda för sittande publik då är momsen på biljetten 6%, men börjar du röra på dig(dansa) då ska du straffbeskattas med 25%. Så det är skillnad på kultur och kultur i Sverige. Det finns "fin" kultur som kulturkoftorna i Sthm ägnar sig åt, gärna med röda förtecken, och så finns det "skräpkultur" som trångsynta vanliga männsikor ägnar sig åt! Ungefär som socialisten Brown ansåg om den kvinna som fråga honom om massinvandringens England, då han ansåg henne trångsynt.

2010-05-23 @ 19:54:56
Postat av: nesse

Får väl förtydliga inlägget ovan att jag inte anser vanliga männsiskor trångsynta utan de verkligt trångsynta är ofta de som represtenterar etablissemanget. De som anser sig lite finare än vanligt folk. Dansbandkulturen är utan tvekan en kulturyttring av och för vanligt folk.

2010-05-23 @ 20:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0