BESLUT SKJUTS TILL EFTER VALETIdag på 1:a maj har socialdemokraterna och kommunisterna övertrumfat varandra i löften till väljarna och inget tycks vara omöjligt idag.

Med tanke på alla löften som har getts under de senaste veckorna kan svenska folket förvänta sig en skattechock inom en snar framtid. En skattechock som vi aldrig sett maken till tidigare om de rödgröna vinner höstens val.

På lokal nivå är dock de rödgröna inte lika tuffa!

Mediahuset som Gota Media vill bygga på Kvarnholmen har nu samhällsbyggnadsnämnden bestämt att detaljplanen inte skall beslutas förrän under fjärde kvartalet 2010. Det vill säga efter valet i september. Givetvis är detta ingen slump utan det har sin grund i den brist på samsyn som råder inom de rödgröna i Kalmar när det gäller detta mediahus. Miljöpartiet är nog speciellt glada för att slippa ta i frågan innan valet.

Som Sverigedemokrat tackar jag för denna bjudning från de rödgröna. Jag kommer att göra detta till ett vallöfte från SD att vi kommer göra allt som är demokratiskt möjligt för att stoppa detta bygge vid Systraströmmen på Kvarnholmen.

MEDIAHUS? NEJ, TACK!


Kommentarer
Postat av: Carl10

folk måste vara djä-vligt lättlurade om de går på 7 klöverns val löften IGEN!

#Vet inte folk om att Sverige styrs från Bryssel? #fattar inte folk att sossarna sålt Sverige till EU redan 1995?

#förstår inte folk att Sverige kommer i samma situation som Grekland nu befinner sig i?7-klöverns valfjäsk om sötebrödsdagar finns bara i fantasibudgetar som aldrig kommer bli verklighet.kanske medelsvensson kan vakna om de får läsa på internet.

http://www.korta.nu/flygblad

2010-05-01 @ 20:32:41
Postat av: peerpede

Det ser ut som en "ostkupa" på rymmen...

2010-05-01 @ 20:44:16
Postat av: Stora Småland

Måste få tipsa om följande gå in på Norrbottens Kuriren och läs om trevligheter vad det gäller Sd !

I fem kommuner ställer Sd upp i kommunvalet , jag tror att vi kan se framtiden an med förtröstan !

2010-05-01 @ 20:53:50
Postat av: Mia Hagman SD Kalmar

Ja, det där "växthuset" måste vi stoppa!

2010-05-01 @ 21:10:23
Postat av: Lotta

Nu klarade vi inte av att stoppa den fula svarta fyrkanten till konstmuseet som förstört slottsparken. Måtte vi kunna stoppa detta vansinne. Kan inte fatta vad de styrande i Kalmar tänker med? Möjligen det de sitter på.

2010-05-01 @ 21:25:42
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Cavatus

Tobleroneekonomin var ett mycket träffsäkert uttryck. Det kommer att leva kvar för evigt. En riktig femetta som Mona Sahlin aldrig kommer att bli av med.Sprid budskapet!

www.korta.nu/flygblad

2010-05-01 @ 21:26:50
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Robin Shadowes

I Helsingborg vill de styrande bygga ett liknande skryt-bygge. Den gamla ångtågs-stationen som numera innehåller det populära utestället Tivoli måste då antingen rivas eller flyttas trots att det borde vara k-märkt. Men politikernas konferens-center för miljarder väger givetvis tyngre än valboskapens önskningar och vilja. Och det är inte bara där. Finns tydligen gott om städer där man vill bygga en massa nya idrotts-arenor också. Det handlar om monument som symboliserar politikernas storhet. Minns att svenska ungdomar får bo hemma tills dom blir medelålders numera. Det finns "inga pengar till bostäder" men nog fanken finns det gott om cash till moskéer, boenden för ensamkommande skäggebarn, idrotts-arenor och olika "centers" för eliten själva. Där sinar minsann aldrig oändlighets-hornet. Eller är det guldbyxor dom har, alla dessa politiker?

2010-05-01 @ 23:39:01
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: nesse

Det lär bli en skattechock som heter duga! Denna helg har de utlovat ett bidragsregn på säkert bortåt 20-30 miljarder om man börjar räkna. Monas trixande med pensionerna bör bli en klassiker. Hon försöker charma pensionärerna med pensionshöjningar på 700 brutto per månad. Då lär många pensionärer ändå stå med skägget i brevlådan när bostadstillägget ryker all världens väg eller minskas. Sen lovar hon skattehöjningar på låg-medelinkomsttagare och att lön och pension ska jämställas!!! Den som sväljer det betet utan att reflektera bör nog tänka ett varv till.

2010-05-02 @ 00:22:03
Postat av: Rättvis

Tänk vilket liv om detta varit en sverigedemokrat. Men nu var det ju bara en PK-politiker och då blir det ju genast ett HELT annat läge..

2010-05-02 @ 01:14:11
URL: http://Http://sverigedemokraterna.se
Postat av: RättvisGlömde länken till mitt förra inlägg

Postat av: Gubben o Gumman

Socialdemokraterna med Toblerone ekonomen i spetsen

is going down hill,partiet ligger under valet 2006

i opinionen.Det valet räknas som ett katastrofval hos rödlökarna,lite kritisk granskning av mellonpartiet , så är det tack o godnatt.Ett hundratal av 5000 mellonpartister kör miljöbilar det säger allt detta enligt uppgifter

på PI,detta är ganska graverande i miljöfrågan.Peter Ericsson glider/gled omkring i en SUV osv.

Men fan ta Svennebanan, om han kör en gammal bil el

tar flyget ut i världen.Hur som helst är det slut valet 2014 när Snatterstrand och den andra skatteterroristen

Peter Ericsson slutat.Mellonpartisterna är bara makt och penningkåta

Falskheten i det partiet är svårslaget.Att en så stor del Svenska kvinnor går på deras

bludder ger inget högt betyg de facto.Men dom flesta kommer från sossarna dom gillar

inte Mona Heller,snacka om att det partiet river

ned sej själva i värsta fall ligger man runt 20%

2014 i det valet risken är uppenbar.Idag har många sossar varit ute med dom röda flaggorn ,utan att dom flesta av dom har en aning vad detta står för historiskt sett.Stackars människor,måtte Stasiarkiven

offentligöras ,så småningom så dom får se vilka dom

stödjer i sin dumhet.Totalt upplurade på läktaren för att köpa korv av

SVT i 35 år snart.När en människa inte begriper att något är fel

när dom betalar 57% i total skatt, dessutom 1.6

miljoner gäster med invandrarbakgrund varav många

måste försörjas livsvarigt.Då tillhör man dom 50% som forskarna säger att alla

länder har ,dom som inte har alla hästarna hemma,

Dom lättlurade skatteslavarna.Man är en i TitAnicskocken, dessa har idag varit

ute på byn med sina fina flaggor, gud hjälpe dessa människor om ca 20 år.

2010-05-02 @ 01:57:45
Postat av: OT

Vad hade Palme sagt om dagens situation, när det gäller Socialdemokraterna? "Skafferitalet": http://www.youtube.com/watch?v=9v6xUu1Nzlw

2010-05-02 @ 02:09:23
Postat av: OT

Vems fel är det? - Sossarnas fel: http://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7U

2010-05-02 @ 02:27:00
Postat av: AA

Det har slått mig länge vilka fina vattentorn de har byggt i Sverige invandrarna.

2010-05-02 @ 03:38:52
Postat av: Tomas

Trodde det var slut på idiotin i vår fina stad. Men nä! Fattar inte att det överhuvudtaget diskuteras att det placeras ett fult glashus på en plats som är en utav stadens finaste vyer. En sommardag så står turisterna på led med sina kameror för att ta med sig en bit utav vår fina stad. Ingen vill ha med ett skithus på sina foton framöver. Titta bara i vår tidigare fina stadspark. Vad står där? Jo! En kopia utav svarta stenen i Mekka. Den vill vi ju ha där, eller hur? Bättre att folk slutar läsa den aktuella tidningen, så slipper vi vara med och betala för skithuset.

2010-05-02 @ 09:01:04
Postat av: Stefan

Blir ledsen av att se bilderna med och utan Barometerns skrytlåda. Helt sjukt att miljöer som dessa överhuvudtaget får exploateras.

2010-05-02 @ 11:38:22
Postat av: Lotta

Förstår inte varför Barometern måste ha sitt skrytbygge så centralt? Borde väl gå att bygga detta på gamla Volvotomten? Samma sak gäller för den fula svarta fyrkanten som förstört slottsparken. Egentligen är det helt sjukt att en liten skitförening som vad jag förstår inte ens har 2000 medlemmar fick rätt att köra över folkviljan. Vilken annan förening hade kunnat göra något liknande?

2010-05-02 @ 12:15:13
Postat av: Lotta

Jag hoppas att Sverigedemokraterna tar upp denna fråga efter valet och stoppar vansinnet. I andra hand att man i alla fall ser till att vi får folkomrösta om saken. Kan MP föreslå det när det gäller förbifart Stockholm så kan vi när det gäller Barometerns skrytbygge. Jag medger att jag inte följt med i tidningarna så anledningen till att de måste bygga nytt vet jag inte? Jag anser med de vikande upplagor som svensk press upplever att Barometern gott och väl kan stanna kvar i sina nuvarande lokaler men att de kanske kan renoveras upp. Det är vad konstmuseet också skulle gjort tycker jag.

2010-05-02 @ 14:37:12
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

Nu har jag eldat upp mig riktigt och kommer med lite fler förslag där Barometern kan bygga sitt skrytbygge om man nu måste. Varför inte ta över Snurroms gamla lokaler eller Johan Perssons lilla kinesiska damm på andra sidan Norra vägen, ni vet där hotellet skulle byggts. Vill de sedan ha ett monument över sin egen förträfflighet kan de bygga det vid den egna bostaden så vi andra slipper se eländet. Låt alltså det sunda förnuftet tala i denna fråga och stoppa vansinnet innan det är försent.

2010-05-02 @ 15:04:22
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: lassekolja

Apropå 1maj och den rödgröna röran, jag tillhör den andel Sverigedemokrater, som av pest eller kolera, d.v.s Alliansen eller rödgröna, föredrar pesten, eftersom dom åtminstone bland mycket annat har en realistisk energipolitik med tanke på vår industri, kommande elfordon, o.s.v. Det enda positiva med ett rödgrönt kraftigt försprång tiden före höstens val är att det kan gynna SD genom att fler väljare, från båda blocken, vågar satsa sin röst på SD, om det redan på valdagen står klart att rödgröna röran tar hem spelet. Eftersom båda blocken vill fortsätta den för välfärds-Sverige fullständigt förödande massinvandringen RÖSTAR jag naturligtvis SD! För mig framstår det valet näst intill som en naturlag!

Kämpa på Thoralf!!!

2010-05-02 @ 15:06:25
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Ludvig

Jag hoppas att det blir regeringsbyte innan denna egoistregering har kört allt i botten.De rödgröna lovar ju att ta bort stupstocken, den är ju en skamfläck. Sedan hoppas jag att SD får en hel del att säga till om för att mota islamiseringen.

2010-05-03 @ 06:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0