BAROMETERNS NYA KELGRIS PÅ INSÄNDARSIDAN

Idag har återigen Barometern publicerat en insändare av Alexander Louhichi. Denna gång tar Alexander upp attacken mot Lars Vilks vid universitetet i Uppsala. En insändare som blir mer förvirrande ju fler gånger man läser den.

Min slutsats blir i vilket fall som helst att Alexander Louhichi anser att man inte skall/får kränka muslimer. Dessutom anser han ”att reaktionen blev så pass stark är helt normalt om man kollar på det utifrån en muslims perspektiv.

Följaktligen anser han att det som utspelades i föreläsningssalen var helt normalt ur ett muslimskt perspektiv. Det är väldigt bra att Alexander Louchichi bekänner färg och visar vad han och andra så kallade moderata muslimer anser om attacken mot Lars Vilks. Det stärker mig än mer i den övertygelsen att islam är av ondo och något som skall motarbetas med alla demokratiska medel som står tillbuds. Tyvärr blir det svårt när muslimerna använder våld och inte respekterar människor med andra åsikter.

Detta kallar Alexander Louchichi för en normal muslimsk reaktion!Jag hoppas att den svenska killen som vågade säga ifrån och som sedan attackerades av den muslimska mobben med örfilar och spottloskor polisanmäler detta. Bildbevisen finns ju! Dessa kvinnor kommer utan tvivel att fällas för minst ofredande.

Bra ledare i Sydsvenskan.


Kommentarer
Postat av: carl10

blir inte lätt när vårt nya herrefolk sitter som majoritet i riksdagen! de blir ju i majoritet när 3:e generationen får barn. under nästa mandatperiod kommer nog massinvandrigen skenar iväg explosivtverkar som vapenindustrin vädrar en blomstrande framtid. det kanske är dom som lobbat för den okontrollerade massinvandringen!gott folk än så länge kan vi använda fredlig kamp för att få finnas i vårt egna land, dela ut flyglad:

reserv länk

http://www.box.net/shared/v9a3sgouv7

2010-05-18 @ 00:20:46
Postat av: Gubben o Gumman

Att kunna göra på detta viset visar bara att det var saktionerat,titta på filmen man ser ibland att

förövarna skäms över att ha totalt övertag.Kan inte vara allt för kul att heta Lars Wilks.

Sviken av i stort hela det politiska etasiblimanget

samt polisen, man skyddar honom till 90% släpper sista 10% öppet för attack.Skall vi kalla det en diktaur klassiker.

Tvekar du titta på filmen på öpverfallet.

Kolla Mena hucklena frame vid podiet bakom "polislinjen"Man kan bara hoppas att privatpersoner sluter upp

runt Wilks dygnet runt,med erfoderlig utrustning.

Tråkigt att behöva skriva det men det är inte en dag försent.Man kan också hoppas att folk sluter upp vid olika möten i valrörelsen risken är uppenbar att Sverige

är inne på sina sista 4 "demokratiår".Det fins ju ingen anledning att respektera lag o

ordning när inte Mena killarna gör det eller?Det finns ingen anledning att lägga fingrarna emellan längre utom fram till valet, sker inga förändringar efter valet, så är dom demokratiska möjligheterna uttömda, för vanligt arbetande folk

för vänsterpacket har det ju varit det i 30 år så ingen behöver skämmas för att göra lite tid.Då för sitt land och Svenska ungdomar främst.Denna något förvirrade "Alex Chichi" kan ju se till

och se till att kurvan på socialbidrag ändras bland

sina kompisar innan han öppnar näbben.För övrigt måste det vara jävligt dåligt "röka" i

omlopp i Kalmar med tanke på insändaren.Ju fler IQ befriade kravmaskiner vi kan skicka hem

dessto bättre, ompröva samtliga PUT.För ev inramlade Barometern läsare kan Wikipedia

IQ världen öppna en del dörrar för dej.

2010-05-18 @ 01:49:59
Postat av: Erik Nordengren

Vem har gjort bildserien? Är pratbubblorna direkta citat?

2010-05-18 @ 05:43:19
Postat av: Robin Shadowes

Måna & Co har lovat att öka MENA-importen till 200000 årligen. Det blir 800000 nya fräscha mussar mellan 2010-2014. Nästan en hel miljon på bara fyra år!! Lägg då dessa 800000 till dom 2 miljoner mussar som redan befinner sig här. Då har jag ändå inte räknat med anhöriginvandringen eller dom nya mussar som frögurkorna pumpar ut på löpande band. Höstens val kan mycket väl bli det sista någonsin och slutet på Sverige som fri nation och början på en ny islamistisk republik. Vi kommer vara i minoritet redan om bara några år om det fortsätter så här.

2010-05-18 @ 05:58:23
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Japp!

Det finns mycket vrede här. Synd bara att den inte når ut till Svensson. Vanlig media skriver sällan sanningarna eller oftast väldigt lite.

2010-05-18 @ 06:28:35
Postat av: Nalle i Växjö

Barometern kommer på plats 236 av 290kommuner när det gäller attityd till företagande.Läs på länken, se även Barometerns kommentar

Barometern svarar:

Sant och relevant det är våra ledstjärnor när vi bedriver journalistik. Det finns inget i vårt uppdrag eller något utrymme i det regelverk vi lyder under som innebär att journalistiken ska "ta ansvar" för en regions utveckling. Vi ska bevaka och granska, det är så vi jobbar.Dom skall bevaka och granska, glöm inte det

Postat av: Nalle i Växjö

Hela bussen tystnade skamset. En artiker i BarometernDen stora frågan är varför passagerarna i bussen tystnade.

Helt klart en kollision mellan olika kulturer, eller som Expressen skriver vid en annan känd händelse.Bara ett möte mellan människorPostat av: Thoralf A

Erik NordengrenSjälvklart är det direkta citat. Kolla i mina äldre inlägg så kan du se det i ett videoklipp.

2010-05-18 @ 08:07:33
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Nalle i Växjö

Och nu till en aktuell fråga inför sommaren.

Skolavslutning i Kyrka, Moske eller i PartytältPostat av: LNMILJÖPARTISTISKT CREDOVi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar.*http://tinyurl.com/moderniseraSVERIGE*Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot dem som tvingats fly.

Sverige är ett land där våra egna invånare tidigare har tvingats fly för att söka lycka och förutsättningar för ett värdigt liv på annat håll.

Det är därför inte rimligt att Sverige idag förvägrar andra människor den möjligheten.

Rätten att söka asyl är en mänsklig rättighet.

(från http://www.mp.se/)

- - -DU - Svenne Bannan, du pröjsar!

-------------------------------------------------

Det anses att det finns ca 600.000 sympatisörer till de gröna, inklusive de närmast frälsta - som således skriver under på dessa påståenden - eller anser sig vara tvungna att synpatisera med dem. Detta är liktydigt att det finns minst 600.000 politiska idioter i landet. Av alla de som ställer sitt hopp till socialdemokraterna och till vänsterpartiet dvs kommunisterna och de som hårdnackat ställer sin tilltro och sitt hopp till Alliansen, kanske 60% anser att det är en mänsklig och universell rättighet att bli skattefinansierad asylant i NyaSverige.

Med andra ord, det synes vara realistiskt att antaga att mer än hälften av NyaSveriges röstande befolkning är politiska idioter.

2010-05-18 @ 08:55:05
Postat av: Funtaren

Nalle: Naturligtvis tystnade bussen i en samfälld undertryckt vrede över påhoppet på de äldre herrarna. Man frågar sig också hur gamla "barnen" var och vad det i själva verket var som triggade tillsägelserna.Jag hamnade bredvid ett par muslimska donnor i full skrud. De hade en liten flicka med sig som helt plötsligt fick för sig att spotta på mig. De såg vad som hände men gjorde först inget åt det. Först efter att jag sade till dem att de fick se till att uppfostra flickan bad de om ursäkt.Jag är, mot bakgrund av denna erfarenhet, helt övertygad om att herrarna hade fullgod motivering för sin tillsägelse.Jag funderar också över vad som kan få en liten flicka att spotta på en person. Ett kladdigt handavtryck eller ett litet skoavtryck på benen kan man vänta sig av små barn. Men spott? Nej, det måste vara något hon har fått lära sig hemifrån.

2010-05-18 @ 09:32:18
Postat av: Gunnar Nilsson

Hej Thoralf, första gången jag hittade till din blogg (via pingbacken från Barometerinsändaren). Skrev en kommentar där, men det är väl inte säkert den publiceras. Kanske ändå finns ett värde att visa den här.

Jag har bott i Hamburg länge, samma tongångar, samma tvehågsenhet ("visst, dom är dumma, men det måste ju vara något fel på oss också?"), även om medvetenheten om problemets omfattning har hunnit betydligt längre.----------------------------

'Alexander, med all respekt, men detta var verkligen missriktad snällhet. Du komplicerar och övertolkar händelsen, våldsamheten i deras reaktion måste visst betyda att det på något sätt var 'vårt' fel?Normalt en sund analyserande reaktion, men den duger inte när man hamnar i konflikt med en ärekultur, uppbackad av en religion som är "perfekt". Det är övertydlighet som gäller. Hit men inte längre skall man skrika tillbaka.Dom gjorde sig helt medvetet till offer. Stackare som tvingades vara där och inte hade en aning om hur det skulle bli... och dom var tvungna att förstöra för alla andra med våld också, inget val hade dom...Ett övergrepp är det om Vilks söker upp dom i hemmet eller mosken och tvingar dom att se på. Då hade dom fått jaga ut honom bäst dom ville.

Men inte så här, långt därifrån.Sveriges rikes lag är överordnad Koranen. Alltid. Det gäller för dessa individer att tydligt förstå det. Och det är inte intolerans. Det är faktiskt en del av äkta snällhet.

--------------------------------------

2010-05-18 @ 09:47:43
Postat av: AWSvensson

Om en galt vill sätta på Muhammed ska vi inte vara så inskränkta och fördomsfulla utan låta galten leva ut sina behov. Det är så det låter i alla sammanhang utom när muslimerna är inblandade. Då gäller plötsligt andra lagar , då skall alla grundlagar åsidosättas bara för att tillgodose dessa medeltidsmänniskor. Nej ett klart och koncist klargörande från alla håll är det enda som möjligen kan få dessa personer att de gjort en tidsresa till år 2010.

2010-05-18 @ 11:04:35
Postat av: Nimbus

Vem är denna Alexander Louhichi? Finns ingen i Kalmar med det namnet, däremot bla Zackarias 23 år, samt andra med det efternamnet. Familjen Louhichi's restaurangfirma har precis gått i konkurs 2010-05-06.

2010-05-18 @ 11:43:16
Postat av: Thoralf A

NimbusHan är skriven i Växjö och heter egentligen Escander Louchichi om jag har uppfattat det riktigt. Studerar tydligen i Växjö.Är det inte rätt så vanligt med konkurrser inom restaurangbranchen? Gissningsvis återuppstår företaget med nytt namn och huvudman.

2010-05-18 @ 12:03:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Nimbus

Även Escander var styrelseledamot i familjens firma!

2010-05-18 @ 12:29:08
Postat av: Ateisten

Tänkte på detta när jag såg filmen första gången!

Men då var bara sekvensen med örfilen med. Undrade då va fan som hade hänt innan.Vore jag i grabbens kläder hade (vilket jag mycket väl hade kunnat vara) så hade jag polisanmält direkt!Vi måste bli fler som vågar säga ifrån när dessa muslimska tokar tror att de kan bestämma genom att skrika och hota!Tyvärr håller de flesta käften så man får stå där ensam och ta emot deras skit!Stå upp för Sverige!

Och gör det innan det är för sent!

2010-05-18 @ 14:35:09
Postat av: Petit

Alexander/Escander försvarar inte våldet - läs artikeln, men försöker förklara den starka reaktionen.

Naturligtvis blev den lilla grupp åhörare som gick till attack mot Vilks, inte provocerade eller kränkta. Det handlade om en öppen föreläsning och ett helt frivilligt deltagande, och de visste vad de kunde vänta sig. ( Kan man frivilligt bli kränkt? )Det är klart att de deltog för att störa föreläsningen. Om det fysiska påhoppet var palnerat, kan man ju inte veta. När stämningen sedan blir upprörd, är det många som får en adrenalinkick, helt begripligt.Att man attackerar föreläsaren på det här sättet är helt oacceptabelt, och flera muslimsak företrädare har också gått ut och tagit avstånd från detta.Det har dock ingenting att göra med de attacker mot muslimer i allmänhet, som görs av många kommentatorer här och annorstädes. SD har fel, vad ni än tycker om Alexanders insändare, och jag tycker ni skall lära er att skilja mellan individer och hela fokgrupper.

2010-05-18 @ 15:23:21
Postat av: Nimbus

Individer och hela tokgrupper ska det väl vara ;-)

2010-05-18 @ 15:47:21
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Muslimpöbeln visade sitt rätta ansikte.

2010-05-18 @ 16:20:43
Postat av: Skånepåg

"flera muslimsak företrädare har också gått ut och tagit avstånd från detta."Källhänvisning tack. Har letat nu på Internet i en kvart på lämpliga ställen. Har inte hittat ett jota om att någon betydelsefull muslimsk företrädare har avstånd från detta!

2010-05-18 @ 17:39:16
Postat av: Skånepåg

@ Liten"flera muslimsak företrädare har också gått ut och tagit avstånd från detta."Källhänvisning tack.

Har letat nu på Internet i en kvart på lämpliga ställen. Har inte hittat ett jota om att någon betydelsefull muslimsk företrädare har tagit avstånd från detta!

2010-05-18 @ 17:41:44
Postat av: Skånepåg

Sorry, här blev det visst dubbelklick. Skulle inte ha tagit "en liten" till sillen i kväll!

2010-05-18 @ 17:44:06
Postat av: Robin Shadowes

För ett par år sedan inträffade en incident på en natt-buss i Paris. En ung fransman blir oprovocerad nedslagen och brutalt misshandlad av kulturberikare. Filmen hittade snabbt ut på internet. Sedan gick 2-3 månader och den unge fransmannen gjorde allt för att få bort filmen från internet. Trots den behandling han fått så var han ytterst politiskt korrekt och ville inte att filmen där han blir misshandlad skulle kunna gynna "främlingsfientliga krafter". Kommer vi månne få se ett liknande utspel från den vita skjortan?

2010-05-18 @ 18:31:46
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: FreeBird

Det är händelse som detta som får mig att tvivla på Darwins teori, där det påstås att våra förfäder var gemensamma med apor. Islamisk pöbel som med våld avbröt Vilks föreläsning och misshandlade andra deltagare kan omöjligen komma ens till apstadiet. Att en individ som Louchichi försvarar detta, må vara, stjärtslickare, dhimmi och annat skräp förekommer bland alla samhällsskick. Men att så många kulturpersonligheten har sjunkit till den nivån är illavarslande.Petit: Att man attackerar föreläsaren på det här sättet är helt oacceptabelt, och flera muslimsak företrädare har också gått ut och tagit avstånd från detta.Har du möjligen några trovärdiga källor?Petit: …och jag tycker ni skall lära er att skilja mellan individer och hela fokgrupper.Nu är det så att muhammedanerna själva vill ha grupprivilegier. Så varför behandla dem som individer? Du själv buntar alla debattörer som SD-are.

2010-05-18 @ 19:04:47
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: peter a

Med Vilks fallet i Uppsala och busshändelsen plus tiotusen likanden händelser så blir det allt vanligare att se attityden "svenskarna ska sättas på plats". Små röster som protesterar tynar bort till ett pipande eftersom media och hela samhällsapparaten håller med om det och förtrycker all protest. Muslimerna vädrar blod och går till värre angrepp, polisen klaradre inte ens att bevara rätten till fritt tal i Uppsala."Så blev Sverige muslimskt" blir kanske en framtida boktitel pga av det.

2010-05-18 @ 19:12:33
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Robin Shadowes

Efter det allra sista fria valet 2010 så kommer Sverige bli republik, byta namn och flagga. Dess första president kommer heta Abdul Al-Shakalakah ( f d Fredrik Reinfeldt). Det nya namnet kommer bli Sweristan och flaggan kommer bli en gul halvmåne och svärd mot grön bakgrund. Det nya landets första premiärminister kommer vara Ayesha Sahleen (f d Måna Muslim). Eller nånting ditåt.

2010-05-18 @ 19:27:50
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Tomas

Idag var det ett helt mittuppslag i Kvällsposten med anledning utav överfallet på Lars Vilks. Äntligen en tidning som tar upp faran med att vår yttrande frihet inte längre är en frihet. Mycket bra!

2010-05-18 @ 19:49:11
Postat av: Dumle

Thoralf@

Kolla på detta klippet från överfallet på Vilks. Studera kille i röd t-shirt ca 11 sekunder in på klippet. Visst har han en butterfly i handen som han snabbt stoppar undan i höger västficka. Vissa av muslimerna var beväpnade!!!

http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/05/vilks-misshandlad-av-islamister.html

2010-05-18 @ 20:43:15
Postat av: jannejakan

Petit skrev:

"Att man attackerar föreläsaren på det här sättet är helt oacceptabelt, och flera muslimsak företrädare har också gått ut och tagit avstånd från detta."Får vi se några exempel på detta eller? Nej, troligen inte eftersom det inte finns några.

2010-05-18 @ 20:49:33
Postat av: Söder

Vad är det han smusslar ned i fickan runt 0:10 ?

2010-05-18 @ 23:48:04
Postat av: Inte förvånad

Butterflykniv eller rak-kniv?!

2010-05-19 @ 00:02:30
Postat av: Erik Nordengren

Ok, Thoralf. Tack.Filmerna tillsammans med facebooktexterna och vittnesmål borde vara mer än nog för en åklagare att väcka åtal mot "Jasmin", "Riwa3" och andra i salen som begick fysiska angrepp.

2010-05-19 @ 05:26:30
Postat av: Marko

Klart och tydligt en butterfly-kniv han stoppar ner, kolla sättet han fäller ihop den.

2010-05-19 @ 20:41:12
Postat av: Folkhemmet

Var tvungen att kommentera i Barran. Får se om det kommer igenom deras "Censur"?!"Alexander Louhichi försöker här göra en höna utav en fjäder! Varmt påhejad av Nasim Malik givetvis! Han försöker segla på att han är muslim och att han är utpekad & diskriminerad av polisen pga det. I samma andetag så menar han att man ska "skippa religionspratet" och berättar här att hans vän som också blev "drabbad" är kristen katolik! Som sagt vad har han på agendan?! Han tycker ju i en insändare tidigare publicerad i Barometern, angående attacken emot Lars Vilks vid hans föreläsning vid Uppsala universitet, "... att reaktionen blev så pass stark är helt normalt om man kollar på det utifrån en muslims perspektiv." Tack där avslöjar han sin och Maliks agenda! Man vill införa islam som den enda rätta normen i Sverige. Infaller man inte i det ledet så kommer man att få smaka på det "muslimska perspektivet" en omskrivning av våld emot oliktänkande, sk otrogna. I ena stund så fördömmer han våld och i andra så försvarar han det med det "muslimska perspektivet"! Kanske man skulle inföskaffa sig lite Koraner! Inte för att linda in i svenska flaggan, men kanske kan vara bra att ha om toapappret tar slut! Man vill ju inte med ett "muslimsk perspektiv" vara tvungen att använda handen!En som borde vara tvungen att använda hjärnan och läsa på om yttrandefriheten i Sverigeär ju BosnjaK89 (JA I SVERIGE! Det är där ni bor nu!) som skriver "Varför ska ska våra skattepengar överhuvudtaget gå till att skydda Lars Vilks? Det är ingen annan än han själv som har satt sig i denna situation. Hade han haft respekt för alla människor och respekterat alla religioner så hade det aldrig funnits en hotbild mot honom.

Polisen borde skydda folket från Lars Vilks, och inte tvärtom!"Importera idioti! Kan det bli värre?! Och så ställer ingen frågan VARFÖR SD kommer in i Riksdagen??!"

2010-09-05 @ 00:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0