100 PROCENTIG ÖKNING AV BOSTADSINBROTTEN

Idag har jag varit på kommunstyrelsen som åhörare. Det är alltid lika intressant att höra hur kommunens ”toppolitiker” diskuterar och ibland träter om olika beslut.

Idag var ett avtal om samverkan mellan Kalmar kommun och polismyndigheten i Kalmar län uppe till beslut. I den problembeskrivning som bifogades togs två olika saker upp, dels ungdomars alkoholvanor och drogvanor som givetvis är mycket viktigt och där resurser måste satsas.

Det andra i problembeskrivningen var stöldbrotten som ökar kraftigt. Följande kunde läsas

”En ökning av företagsinbrotten med 63 % konstaterades i vissa utsatta områden. Under hösten 2009 och fortsatt in på 2010 fördubblades bostadsinbrotten i utsatta områden.”

Vad tror ni ledamöterna i kommunstyrelsen diskuterade? Just det! Endast ungdomarnas alkoholvanor och drogmissbruk. Inte ett enda litet pip om den explosionsartade utvecklingen av antalet inbrott. Dessa inbrott drabbar Kalmar kommuns innevånare och företagare men ledamöterna i kommunstyrelsen anser uppenbarligen inte att detta var något som behövde diskuteras.

Varför ville man inte diskutera? Kan det möjligen bero på att man vet vem som begår många av dessa inbrott. Polisen har i varje fall sin uppfattning klar och ingen kan väl påstå att polisen har fel i denna fråga. I en artikel i Barometern för några veckor sedan kunde man läsa följande.

”Inbrotten utförs av tre grupperingar. Först har vi en del asylsökande som gjort inbrott i mellanlänet, samma sak har skett i Kristianstadområdet. Sedan finns det personer som kommer utifrån, från de baltiska länderna eller Polen. De åker tillbaka efter inbrotten. Den tredje gruppen är svenskar som bor i Kalmar län, säger Ulf Ericsson.”

Det här gör det ju mer eller mindre omöjligt för de politiskt korrekta politikerna att diskutera inbrottsproblematiken utan att framstå som ”rasister”.


Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Och i Växjö får man kortare straff om man kommer från andra kulturer !!!!!Postat av: Joakim

Nog är det intressantare för kommunpamparna att diskutera vädret än de problem som de själva har skapat.

2010-05-11 @ 03:30:38
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Nalle i Växjö

Jag återkommer till fallet med lägre straff på grund av kulturskillnad, för jag är mycket besviken och irriterad av vad som händer i Sverige.Hoppas domen överklagas och går upp i högre rätter för att testa principen om kultur skall påverka rättssystemet.Tänk om en person kör bil på vänster sida av vägen och krockar och får ett reducerat straff för att han är född i England och kulturellt är van att köra till vänster!Eller någon som hugger huvudet av en annan person, krymper ner huvudet och hänger upp det i vardagsrummet. Sedan får han ett lägre straff för att han kommer från Borneo och hans uppväxt är bland huvudjägare.Ett land, en lag måste vara det som gäller.Vi ska inte ha varken Sharia eller etnisk särbehandlingPostat av: Judge

kan man inte straffa personer "efter" deras kultur?

Om en muslimsk man blir dömd för stöld i en svensk domstol så får en sharia förespråkande imam hugga handen av honom etc.

Tror nog att brotsligheten i vissa kretsar skulle minska avsevärt

2010-05-11 @ 09:07:09
Postat av: Ludvig

Mycket ynkligt att dom måste vara politiskt korrekta hela tiden. Och ej kan erkänna vilka som begår mest brått.

2010-05-11 @ 13:33:59
Postat av: Gubben o Gumman

Det är just det som gör dessa penning o maktkåta

politiker farligare än "Dampa" el "BerikarJoe"

med en Balkanpuffra i kallingarna.Dessa oiokofober förstör rättsväsende, samt hela

kommuner, och Sverige på bred front utan

motstycke i hela världen.

Kortslutnigen i "valboskapsteknikernas" proppskåp

gör ju inte det hela direkt bättre.Grekland idag Sverige imorgon,tjolahopp.Ang brotten i Kalmar så tränar "juniorlotterna"

kring där dom bor ,lite lata kanske.

Fulaste var tömnigen av Lars Kaggs elever kassaskåp

för ett par år sedan.

Kan det ha varit "Balkanbebbarna"?Vilka säljer mest knark/annabola i byn, säljer mest svartsprit bryter mesta hemmen osv.

Vad tror du SvenneBanan?Ulf Ericsson("tröttkeps") kanske kan vara behjälplig med dina frågor.

Eller ett besök i tingets arkiv."Tredje gruppen är intressant eftersom man får PUT

så fort man säger socialen efter ankomst.Sedan får dom känslomässigt störda oiokofoberna

säga och skriva vad dom vill.

Sverige har inte tid med faktaresistenta stolpskott modell "Polpottare".Vi får väl tacka en av Sveriges största oiokofober

genom tiderna Olof Palme ,för att han tog bort tjänstemann ansvaret fiffigt gjort.Så att Röde Börje kan härja i stort sett

fritt, med Svennebanans pengar ,samt polis o rättsväseende.Titta på Repaluu ,Lagos, JP mfl.

Dessa får Qvissling att likna en söndagsskolegosse.Fotnot "VBT"= "Lillmurvel"= journalistatrapp.OBS ej att blanda ihop med "Kalika" Wickbom som

är en fjåålleee med en svårartad SD låsning i päronet ,sannolik Rubelmiljonär..?

2010-05-11 @ 14:59:25
Postat av: lassekolja

Den bästa och mest effektiva metoden för våra fina och ädla politiker att reducera alla slag av mångkulturell brottslighet är att några PK-politiker ber Jerzy Sarnecki göra ett uttalande; POFF!.... så har brottsligheten minskat med 90%, bra va...?

2010-05-13 @ 17:54:13
URL: http://frianyheter.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0