VI KAN ALLTID STÄNGA ÖRESUNDSBRON"Om de (svenskarna) vill göra Stockholm, Malmö och Göteborg till skandinaviska Beirut med klankrig, hedersmord och massvåldtäkter så får de göra det. Vi kan alltid stänga Öresundsbron ".

Ovanstående citat av Pia Kjaersgaard finns på regeringskansliets webbsida och är så gammalt som från maj 2002. Situationen har inte precis blivit bättre utan den har snarare utvecklats precis som Pia Kjaersgaard förutspådde. Gängkrig, hedersmord och massvåldtäkter är numera vardagsinslag i det svenska samhället.

Vi svenskar skall vara glada att inte danskarna redan stängt Öresundsbron!

Fast egentligen kanske det skulle vara en välgärning. Antalet asylsökande skulle kanske minska och kat-smugglingen via Öresundsbron skulle stoppas. Givetvis skulle nya vägar skapas till det förlovade välfärdslandet Sverige dit alla är välkomna.

I förra veckan beslutade Danmark att skärpa sin asyl och invandringsregler ytterligare men detta har svenska media varit väldigt sparsamma med att rapportera om. Reglerna för anhöriginvandring skärpts rejält då det krävs att man klarat sin försörjning under minst 3 år utan socialbidrag för att någon anhörig skall få uppehållstillstånd. Semesterresor tillbaka till hemlandet som man säger sig flytt från är också endast tillåtet inom 10 år om man fått tillstånd till en återresa. Om man reser uten detta tillstånd kan uppehållstillståndet dras in.
När det gäller ensamkommande barn kommer Danmark verka för att boende byggs i Afghanistan och norra Irak dit dessa ensamkommande barn kommer att skickas. Danmarks regering anser det vara olämpligt att dessa barn lever ett liv i Danmark utan några anhöriga eller släktingar och i en helt främmande kultur. Därför skall de så snart som möjligt tillbaka till sina hemländer och sin egen kultur.

Det media däremot inte skriver om att i samma förslag skall det bli lättare att bli dansk medborgare. För den som visar att han assimilerat sig väl i det danska samhället skall det vara möjligt att bli dansk medborgare redan efter 4 år istället för som idag 7 år.

Nu är kanske inte svenska journalisters starka sida att skriva om Dansk Folkepartis politik och definitivt inte att intervjua Pia Kjaersgaard.

"Svenska journalister är absolut i särklass när det gäller fördömelsen av Dansk folkeparti. Även när de intervjuar mig kan de knappt dölja sin personliga förargelse över att i tjänsten tvingas stå ansikte mot ansikte med en så förfärlig människa. Löjligt - men så svenskt, så svenskt."

Pia Kjaersgaard, Dagens Nyheter

Danmark och Dansk Folkeparti visar att det trots allt går att vända utvecklingen. Tyvärr ligger Sverige ca 10 år efter Danmark i detta avseende och det är 10 år som inte går att ta igen utan endast kan ses som 10 förlorade år, som kommer kosta svenska skattebetalare enorma summor de kommande decennierna.


Ovanstående diagram visar med all tydlighet vad som hände vid Dansk Folkepartis inträde i rikspolitiken 2001.

Ny Demokratis misslyckande är även det en stor orsak till att Sverige nu hamnat i den situation som landet befinner sig i men jag hoppas att det svenska folket nu vaknat upp och inser att valet 2010 är ett ödesval för vilken utveckling vi vill se i framtiden. Vem minns inte Bengt Westerbergs odemokratiska protest när han reste sig från TV-soffan när Ian och Bert kom in i studion.

”Men i Danmark har aldrig några politiker flytt tevesoffan när Pia Kjaersgaard har slagit sig ner. I stället har övriga partier flyttat sig närmare och närmare Pia Kjaersgaard ju större framgångar partiet har
fått.”

Kommer vi att få se samma utveckling i Sverige när det gäller Jimmie Åkesson.

Det skall bli väldigt intressant att se hur övriga partier agerar när Sverigedemokraterna träder in i riksdagspolitiken efter valet i september. Jag hoppas att de tar sitt förnuft till fånga och försöker inleda ett konstruktivt samarbete likt det i Danmark.

 I gårdagens lördagsintervju med statsministern Fredrik Reinfeldt sa han sig vara en person som lyssnade till människor. Vi får väl se om han kan leva upp till detta i den verklighet som kommer att råda efter valet i september. Eller om det bara är till människor med ”rätt” åsikter som han tänker sig att lyssna på.

Jag får ofta frågan om vilket av blocken som ”främlingsfientliga” Sverigedemokraterna kommer stödja efter valet vid en eventuell vågmästarroll. Det är faktiskt inte Sverigedemokraterna som ensamt beslutar om detta utan det är framförallt upp till övriga partier. Pia Kjaersgaard har även beskrivit detta på ett bra sätt som jag även instämmer i.

”Hon tycker inte om att partiet beskrivs som högerpopulistiskt eller främlingsfientligt men hon har slutat att hetsa upp sig.

- Jag kan ju inte bli arg tio gånger om dagen. Men jag hatar alla ismer.

Men inte nationalism, för hon beskriver partiet som framför allt ett nationellt parti, till höger när det handlar om flyktingar, invandrare och rättspolitik, till vänster i frågor om välfärd, sjuk- och äldrevård och hållningen till djur. ”

Jag instämmer i ovanstående beskrivning och den stämmer väl in på Sverigedemokraterna som varken är höger eller vänster.

Jag hoppas att efter valet ser Pia Kjaersgaard ingen anledning till att stänga Öresundsbron utan att det istället kan komma till ett samarbete mellan Sverige och Danmark om en så lika asyl och invandringspolitik som möjligt.En omöjlig valaffisch för Nalin Pekguls socialdemokrater i Sverige.

DN, SvD, SvD,


Kommentarer
Postat av: Snaphanen

Angående DN "interviewet" fra 2002: Jeg talte engang ordene op. Om jeg minns ret er barer 25 % af ordene i "interviewet" Kjærsgaards egne. Jeg tror ikke DN har interviewet hende siden. mvh från DK

2010-03-21 @ 10:36:07
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Stefan K

Diagrammet ovan är en skrämmande läsning och borde få alla att reagera. Dessvärre är det inte bara Danmark som har lägre staplar än Sverige, utan vi "stoltserar" nog med en plats över snart samtliga andra länders. Jag har länge funderat över svenska politikers och tjänstemäns egentliga syfte med denna massinvandring och flyktingströmmar. Vad vill de egentligen och varför har inte hårt skattetyngda medborgare rätt att säga sitt? Journalisternas motiv till att inte gräva i detta har jag ännu mindre förståelse för. Deras jobb består i att gräva fram dolda fakta och denna hysteriska massinvandring/flyktingmottagning har en dold hemlighet som varje seriös journalist borde längta efter att få publicera. Kostnaden! Snacka om scoop.Jag har skickat en önskan till ett antal samhällskritiska bloggar och gör det även nu.

Varför inte lägga in en ny flik där det länkas till utländska mediers syn på Sverige. Det skulle vara en knäpp på näsan för våra murvlar.

2010-03-21 @ 10:50:43
Postat av: Allemand

Å Pia min Pia, hur rätt har du inte i allt du säger.

2010-03-21 @ 10:59:40
Postat av: Svensk tant

Rekordet i smutskastning av Danmark och dansk politik har Anders Westgårdh. Några dagar efter Dansk Folkepartis stora valframgångar 2001 skrev han följande i Aftonbladet:http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/anderswestgardh/article46270.abPsykiatrisk diagnos: detta är inte skrivet av en psykiskt frisk person.2010-03-21 @ 11:17:09
Postat av: krister

snart val och då har vi åkesson i riksdagen och antagligen många fler sd i riksdagen

2010-03-21 @ 11:17:22
Postat av: nesse

Heja Danmark! När vettet och sansen återvänder till Sverige kan vi hoppas på samma åtgärder här. Men då krävs att Sd kommer i paritet med dansk folkeparti och det ska väl inte va någon omöjlighet. Svenskarna måste vakna och skicka pk-etablissemanget på sophögen. Det är dags för en mera verklighetsanpassad politik!

2010-03-21 @ 11:27:16
Postat av: Cavatus

Södermanlands Nyheter hade ett inlägg på ledarsidan igår om SD. Den går (fortfarande) att kommentera.http://www.sn.se/asikter/ledare/1.658397Postade följande inlägg, och det ska bli kul att se om det censureras eller ej:SD är tyvärr det enda partiet med sjukdomsinsikt i Sverige. Just nu måste massimmigrationen hanteras. Andra frågor får stå tillbaka. Därför är många villiga att kompromissa med familjepolitiken för att få till stånd en reell förändring på detta enorma misslyckande och slöseri genom att rösta SD.Övriga partier tiger i frågan, för de vet att det hela kapsejsat, men erkänner de detta måste de även vidta åtgärder, vilket är skvatt omöjligt det detta politiskt korrekta samhällsklimat där någon alltid kränks om man kavlar upp armarna.Övriga partier VET att någon deus ex machina måste stiga ned och rädda situationen, och i dagsläget är det endast SD som vill påta sig det ansvaret. Övriga partier vet också att det innebär en ovillkorlig död för dem och de vrider sig i sin ångest över det oundvikliga. De är i behov av terapi för att komma till rätta med sin sjukdom - förnekelsen.

2010-03-21 @ 12:28:47
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Nils

Det finns andra kulturer än Arabvärldens, som Sverige kan låta sig berikas av. Till eksempel den danska. Men det fordrar att man övervinner sin främlingsfientlighet.

2010-03-21 @ 14:28:15
Postat av: Cavatus

Denna tidningsartikel är också öppen för kommentarer. Den handlar om bedrägeribarnen:http://www.smp.se/nyheter/lessebo/migrationsministern-motte-unga-flyktingar-pa-ungbo(1830504).gm#articleimage-popup

2010-03-21 @ 16:18:39
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Lotta

Precis hemkommen från ett kalas hos en släkting måste jag bara dela med mig av vad jag där fick höra. Jag kom i samspråk med en tjej i 20-årsåldern om flykting/invandringspolitik och om Sverigedemokraterna. Hon körde ju de gamla flosklerna om att flyktingbarnen var i 4-5-årsåldern de allra flesta osv, osv. När jag sa att SD vill satsa 13 miljarder på våra pensionärer kläcker hon ur sig: Jag tycker faktiskt att det är bättre att ge dessa pengar till alla stackars fattiga flyktingar i landet. Man blir ju mörkrädd hur lite denna stackars människa vet om hur det ser ut i verklighetens Sverige idag. Fullständigt indoktrinerad i den svenska skolan som hon är. Jag sa till henne att det finns ca 436 000 arbetslösa och ca 100 000 lediga jobb, hade hon tänkt att en gubbe skulle hålla i glödlampan och 4 snurra runt honom för att alla skall få ett jobb eller? Tänk sedan hur många fler i hennes generation som röstar för första gången. Det gäller att ligga i om det skall gå vända alla dessa bubbelmänniskor som levat skyddade i sin lilla bubbla och inte sett eller fattat hur det ser ut i landet. Just nu intervjuar de 4 st unga som skall rösta för första gången i valet i höst på Aktuellt. Som vanligt i PK-media hittar den endast en svensk och 3 invandrare att fråga.

2010-03-21 @ 18:11:21
Postat av: Lotta

Gå in och rösta på DN. Frågan gäller: Kan du tänka dig att rösta på Sverigedemokraterna i riksdagsvalet?Ställningen just nu: Ja 32%, Nej 68%

2010-03-21 @ 18:26:22
URL: http://www.dn.se/
Postat av: Allemand

Lotta,Varav den ena invandraren mumlade något om invandring.

2010-03-21 @ 18:40:30
Postat av: Danne1

En sak som kommer stoppa vanstyret av Sverige blir när fabriksarbetarna,vårdbiträdena mfl inte längre ställer upp och lyder.det blir bra, när SD fördelar de 1200 -1500 SkatteMiljarderna/år rättvist!se filmen om slöseriet och fifflande topppolitiker:

http://video.google.com/videoplay?docid=3131814649006604738&ei=hFmmS8zvOcrK-QbOxLmoDQ&q=1200+miljarder#Vilka cyniska och giriga politiker vi nu har som sparar in på åldringar som inte kan försvara sig.

2010-03-21 @ 18:47:56
Postat av: k

Hur är det med danskt uttal bland mediepersonligheter? Dåligt! Hur är det då med kunskaperna?

2010-03-21 @ 19:27:40
Postat av: Anonym

@Allemand Precis. Än så länge är etniska svenskar i majoritet i detta land. Borde inte detta avspegla sig när man intervjuar folk i olika frågor? Nej, nej inte i PK-media, där anser man att alla i landet är mest intresserade av vad "flyktingarna/invandrarna" har att säga. Enda gången de inte intervjuar några av dessa annars så viktiga medborgare är när man gör reportage från någon problemskola, då filmar man från knäna och neråt allt för att inte råka filma någon berikade för då kan ju någon få för sig att dessa som ställer till problem.

2010-03-21 @ 19:53:48
Postat av: Helene

Rapport i kväll:

reporter med invandrarbakgrund intervjuar egen företagare. Företagaren hade även han invandrarbakgrund.

Reporter med invandrarbakgrund intervjuar fyra förstagångsväljare. Tre med invandrarbakgrund, den fjärde en "svenne", förmodligen för att göra inslaget lite mer exotiskt. Jag förstår inte riktigt varför SVT tycker att vi alltid vill veta vad invandrare tycker och tänker, dock glädjer det mig varje gång en liten nyutexaminerad pk journalist får gå arbetslös till förmån för en invandrare. Största meriten enligt SVT är just att denne är invandrare.

2010-03-21 @ 20:13:50
Postat av: Drutten

Exakt Helena. Satt själv och blev lite små förbannad på den bild SVT hela tiden sprider.

För övrigt så måste SD få fram en karismatisk,vältalig och attraktiv Kvinna som partiledare efter Jimmie! Då kommer proppen gå ur rejält. Tänk en Svensk stolt Kvinna som berättar som det är och mosar de Politiskt Korrekta. Det vore underbart att få uppleva!

2010-03-21 @ 20:41:29
Postat av: danne1

reply to Helene!

se här hur det fifflas med Las-regler inom media.

media-folk är nog livegna att lyda mångkultur-direktiv.

och invandrare är nog helt klart inkvoterade att synas i rutan och höras i radio, de behöver ju inte ens kunna tala svenska utan många har svår brytning så det blir ibland svårt att förstå.http://svtplay.se/v/1391945/oppet_arkiv/vikarier_aker_ut_pa_lopande_band?cb,a1364145,1,f,112513/pb,a1364142,1,f,112513/pl,v,,1423957/sb,k103107,3,f,112513(installera real player och spara intressanta bevis för (V)an(S)innespolitiken, de brukar försvinna när det bränns)

2010-03-21 @ 20:56:59
Postat av: Inge Sandén

Gör som Lotta skrev,rösta i DN,s gallupp,med anlening av att dom granskar SD,s valmanifest.

SD tar hela tiden på Nej-sidan.Justnu SD 36% Nej 64% Rösta och tryck till dom ordentligt.

2010-03-21 @ 21:00:07
Postat av: danne1

Drutten: det finns ju invandrarkvinnor i SD, de borde få bemöta debatter i tv och radio nu när sd får synas lite. då faller de invanda och förberedda argumenten om rasism.sedan Sabuni blev minister så hörs aldrig nåt om rasist-svammel motargument, när hon delger hårdare krav på nyanlända utlänningar! skulle åkesson säga exakta samma som hon då f-n har det blivit rubriker.det finns inte ju inte utrymme för misstolkningar så man måste tänka till när man vill tala om känsliga saker, PK-reportrar har ingen heder utan hugger direkt)

2010-03-21 @ 21:15:51
Postat av: Lotta

Inlägget från 19:53:48 är skrivet av mig. Såg nu att jag glömt skriva mitt namn till inlägget.@Inge S

Det verkar som om man kan rösta flera gånger.

2010-03-21 @ 21:20:37
Postat av: Lotta

Jag tycker att det är synd att det går rösta ja flera gånger på DN eftersom att man kommer skylla på detta istället för att erkänna att SD har många sympatisörer. Att det även går att rösta nej fler gånger lär inte diskuteras i sann PKstil

2010-03-21 @ 21:27:30
Postat av: Funtaren

Lotta, jag tror inte det går att rösta flera gånger. Om du kollar på antalet avgivna röster när du röstar andra gången så räknas den siffran inte upp.

2010-03-21 @ 21:43:29
Postat av: Lotta

@Funtaren

Ok så bra då kan inte PKeliten skylla på det. Fick annars den uppfattningen när jag gick på sidan via min Ipod men jag har så gärna fel.

2010-03-21 @ 21:49:35
Postat av: Frukt är gott

Såg precis ballar av stål fan va ägda..

2010-03-21 @ 21:52:00
Postat av: Urban

Ny nätkampanj på gång mot SDhttp://www.sverigedemokraterna.de/

Postat av: danne17 klöverns politiker drar sig inte för att slå rekord i hyckleri och taktiskt fifflande:”Kristdemokraten Lennart Sacrédeus, som länge arbetat för ett erkännande, röstar emot sitt eget förslag med motiveringen att han hade velat ha ett starkare stöd i riksdagen”http://www.svd.se/nyheter/inrikes/manga-avstod-sin-rost-i-fragan-om-folkmord_4454951.svd

2010-03-21 @ 23:55:53
Postat av: joffe

Det är glädjande för en utlandssvensk att se att Danmark och Pia är, till viss del i alla fall, en ledstjärna för SDs politiska strävande. Hon är tuff och Danmark lyssnar.Som observatör på andra sidan jorden (oftast bortcensurerad debattör i PK-media) tycker jag mig dock i viss press finna ett VERKLIGT SVAGT TECKEN på uppvaknande.

Kanske bara en inbillning och en tillfällighet men DNs omröstning och debatt där man ser vilket övervägande massivt SD-stöd som framkommer. Och kommentarerna publicerades och det högaktar jag DN för. Där var man öppen och lät folket säga sitt i text.MEN HUR FÅR MAN MAJORITETEN AV V-UTBILDADE JOURNALISTER ATT SLUTLIGEN LYSSNA PÅ F O L K E T S röst? Och inse att landet INTE HAR RÅD MED DENNA ENORMA INVANDRING SOM BARA FORTSÄTTER ATT SUGA UT LANDETS RESURSER och hela tiden total försämra ekonomi och service för landets etniska befolkning.Människan överlag i Sverige har missletts och hjärntvättats allt för länge av mediastyrning och uppvaknandet blir brutalt...Inget annat parti än SD har tagit "tjuren vid hornen" och det är helt ofattbart tycker jag som flyttade i början på 80-talet och inte kommer jag tillbaka förrän SD har majoritet...

2010-03-22 @ 02:08:58
Postat av: Robin Shadowes

Jag tycker danskarna borde göra slag i saken och verkligen stänga bron. Det hade om inte annat sänt en tydlig signal till Tokholm.

2010-03-22 @ 07:11:11
Postat av: Anonym

Jag åker ofta med tåget øver Øresundsbron. Nær jag åker från Danmark till Sverige kollar Tullen ofta tåget med bl a hundar. Jag har dock aldrig sett en kontroll åt andra hållet, med danska tullare. Vad kan det bero på? Kanske ær det så att smuggling och kriminalitet bara færdas i en riktning?

2010-03-22 @ 08:12:07
Postat av: Ibbe

Svenska journalisters skildringar av dansk inrikespolitik är stundtals antingen oinitierad och okunnig eller vriden,censurerad och tillrättalagd. Som väl är finns möjlighet att läsa danska tidningar på nätet. Den förvandling som innehållet i en dansk artikel kan genomgå innan den skildras i en svensk dito är stundtals gigantisk. Svenska medier tjänstgör idag som politiska korrekta megafoner och distanserar sig därför mer och mer från europeisk journalistik. Att internet existerar och blixtsnabbt korrigerar förvrängningar tycks man inte bry sig om ,istället jobbar man febrilt på att undergräva sin egen trovärdighet.

2010-03-22 @ 08:41:23
Postat av: herc

Lite OT. Nu har Bojerud avsagt sig sin nominering som nr 22. Att tappa honom i rikspolitiken får förödande konsekvenser. jag och många med mig kommer inte att rösta på SD längre, det får bli sofflocket.

2010-03-22 @ 08:42:03
Postat av: Gubben o Gumman

Herc : På vilket sätt blir konsekvenserna förödande?

Hur många Svenska väljare tror du vet att Stellan

borgerud finns i SD ?

2010-03-22 @ 08:59:26
Postat av: Allemand

Gubben o Gumman,Er attityd skrämmer mig. Han är en av de som har mest erfarenhet av en av de saker som SD säger sig vurma om, nämligen försvaret. Dessutom alla dessa år som politiker som rimligtvis SD borde ta vara på. Om ni tror att allt går ut på en begränsad mängd människor med en bergänsad erfarenhet har ni fel. SD behöver en bred bas, där man har respekt för erfarenhet.

2010-03-22 @ 09:57:35
Postat av: Thoralf A

hercDu får gärna ge oss en källa till ditt påstående.

2010-03-22 @ 10:29:12
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

Har väldigt svårt att tro på hercs påstående med anledning av Bojeruds senaste blogginlägg.http://mopsen.wordpress.com/2010/03/21/ett-trestegshopp/

2010-03-22 @ 10:41:56
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Vi hittar inga uppgifter om att "krutgubben"

Stellan Borjerud har lämnat wo någonstans heller.Läs noga nu Allemand : Det vore väldigt tråkigt om

uppgifterna stämmer ,vi kommenterar inte ditt inlägg ang oss närmare, förrutom att det är tråkigt om du är lättskrämd,samt att snacket om ett smalt parti är patetiskt, står det något om det i vårt inlägg? vi gillar Stellan ,hans blogg, samt erfarenhet.

2010-03-22 @ 10:59:37
Postat av: Allemand

Varsågoda att läs, nästan längst ner.http://mopsen.wordpress.com/2010/03/21/ett-trestegshopp/#comments

2010-03-22 @ 11:03:08
Postat av: Anonym

G o G

"Hur många Svenska väljare tror du vet att Stellan

borgerud finns i SD ?"Det är detta uttalande jag vänder mig emot, tycker att det är nonchalant uttryckt.

2010-03-22 @ 11:08:17
Postat av: Allemand

Förra inlägget var postat av mig Allemand och var inte riktigt färdigt.När jag enligt min uppfattning blir bekymrad över det sättet som partiet har valt att sätta upp rikdagslistan bli kallad för patetisk är inte så kul heller. Skilda uppfattningar kommer vi att ha men att sådana uttryck används när någon är bekymrad bådar inte gott.

2010-03-22 @ 11:44:34
Postat av: RättvisEtt gott skratt förlänger livet.

Stellan Bojerud blandar humor med allvar på sin blogg. Resultatet ger många goda skratt.Ex: http://mopsen.wordpress.com/2010/03/21/titanic-ii/#commentshttp://mopsen.wordpress.com/2010/03/20/exklusiv-intervju-med-sveriges-diktator/http://mopsen.wordpress.com/2010/03/11/svar-pa-tal/

2010-03-22 @ 12:06:12
Postat av: AWSvensson

Det börjar bli gnälligt och märkande av ord, på denna blogg har vi en öppenhjärtig dialog med ett gemensamt mål, SD till riksdagen. Stellan Bojerud är säkert i militära kretsar välkänd , men för den stora allmänheten av naturliga orsaker mindre känd. Om jag tillfrågade samtliga i min bekantskapskrets om Stellans medverkan i SD så tror jag inte någon har en aning. Detta förringar knappast hans gärning. Ska man bli känd militär så får man i likhet med Flink skjuta ner en massa personer, men det kändisskapet kan man klara sig utan.

2010-03-22 @ 12:29:30
Postat av: Allemand

AWSvensson,Visst, det har du rätt i, men han har faktiskt en av de mer seriöst SD inriktade bloggarna som drar folk som inte gillar uttalande som "skjut skiten" o.s.vOm du dessutom tittar på kvalitén på de många inlägg som finns där så finns det hopp för SD, därför tycker jag att han fodrar respekt från de som kanske står lite högre än vi andra blysänken, alltså inklusive mig själv.

2010-03-22 @ 12:49:26
Postat av: Rättvis

Svårt att utvärdera en enskild kandidats vikt i valkampen.För Stellan Bojerud talar att partiets riksdagsgrupp i honom får en talesman i militära frågor.

Han är en god talare

Han gör sig exceptionellt bra i TV.

Lika viktigt är att han är välkänd i Sundbyberg, som dessvärre är en vit fläck för SDSvårt att utvärdera en enskild kandidats vikt i valkampen.För Stellan Bojerud talar att partiets riksdagsgrupp i honom får en talesman i militära frågor.

Han är en god talare

Han gör sig exceptionellt bra i TV.

Lika viktigt är att han är välkänd i Sundbyberg, som dessvärre är en vit fläck för SD

2010-03-22 @ 12:49:33
Postat av: Stefan K

Till er som refererar till Rapport-inslaget om förstagångsväljarna, så är väl det en bild av hur alla reportage om skolor och elever sett ut. Merparten invandrarelever som intervjuas av en invandrare. Inget konstigt alltså.

Tjejen som nämner invandring som viktig punkt, säger följande: "Invandring påverkar så mycket".

Kan man inte tolka detta som att hon inser konsekvenserna av massinvandringen?

2010-03-22 @ 13:00:53
Postat av: Thoralf A

Ok, jag har läst Stellans kommentar på sin egen blogg.Jag håller med om att hans reflektion har som grund den regionala fördelningen är ojämn. Men jag hoppas verkligen att han omprövar detta beslut. Han behövs i Sverigedemokraternas riksdagsgrupp!Jag lyfte själv på ögonbrynen över några av Skånenamnen på listan som jag anser hamnat lite för högt.Personligen skulle jag gärna se Anna Hagwall och Stellan Bojerud högre upp på listan (Plats 5-15)2010-03-22 @ 13:05:39
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Nimrod

Fullständigt OT men oerhört viktigt.

http://lt.se/nyheter/debatt/1.770024-vi-tvingas-minska-antalet-pedagoger(Dravel svar från politiker efter att föräldrar ställt dom mot väggen. Ingenstans i denna debatt har den extrema invandringen till Södertälje nämnts som en möjligt orsak till kommunens usla ekonomi.)Handlar om att befolkningen i en mindre ort inom Södertälje kommun lackat ur fullständigt på politikerna eftersom Södertälje slukar i princip alla resurser. Socialbidrag, extra resurser till utsatta områden etc... etc...

Efter flera år av nedskärningar inom barnomsorgen ska man nu göra ytterliggare nedskärningar, men föräldrarna protesterar vilt., med all rätt.Bra exempel på hur det går i en kommun med extrem invandring under lång tid. Till slut räcker inte resurserna till och då måste de omfördelas, till vems fördel vet vi ju alla. Kan vara något att tänka på i de kommuner som ser bedrägeribarnen som en möjlighet att stärka kommunens kassa. Sen kommer släkten och deras anhöriga och efter tio år så kollapsar kommunens ekonomi.

2010-03-22 @ 13:23:00
Postat av: Gubben o Gumman

Pk media skriver upp betalningsanmärkningar hos

SD kandidater ,hur kommer man att hantera ett

avhopp från riksdagslistan (Tomma stolar osv)

Detta är det sista SD behöver, med tanke på mediaklimatet,för det var väl in i riksdagen SD skulle.Gagnar detta SD? Knappast, bedrövligt minst sagt.Vi trodde det var en ära att komma som avhoppare från ett annat parti, och få en god möjlighet att

komma in i riksdagen.Regional obalans?Skall valberedningen förslå 90% Norrlandspolitiker

då, el 10 avhoppare från andra partier med specialkunskaper på dom första 10 platserna.

Partiledningen på plats 11-15.

Något nytt Ny Demokrati vill inte vi se iallafall.Detta avhoppet från listan tycker vi verkar vara ett avhopp ,för att en plats i riksdagen inte garanteras vid ett inträde för SD.Många duktiga bloggare/politiker skulle ge sin högra hand för att få den chansen.Försvarpolitiken el avsaknad av den ,är en viktig fråga dock ingen valfråga detta valet.Man får väl utgå ifrån att valberedningen vet lite vad dom pysslar el?

Samt kan gradera dom viktiga valfrågorna i rätt ordning.Vad har Piratpartiet tex för försvarspolitik el Mp?Riktlinjen bör väl vara Sverige-Sverigedemokraterna-riksdagen och inte tvärtom.

2010-03-22 @ 13:34:37
Postat av: S-E Karlsson

Även jag tycker att Anna Hagvall borde hamnat högre upp på riksdagslistan , Sd efterlyser ju fler kvinnor så då borde de få som ställer upp prioriteras .

2010-03-22 @ 13:36:57
Postat av: Cavatus

Nykvarn bröt sig ut ur Södertälje kommun och startade eget. Gissa varför? Det finns krafter i Järna som vill göra detsamma där. Förstår att de tröttnat på att vara mjölkkor åt Södertäljes invandrare, som alltid påstås vara en enorm resurs. Med det verkar åtminstone inte vara fallet vad gäller generering av reda pengar ...

2010-03-22 @ 13:43:21
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Allemand

Thoralf A,Tack för att du tar diskussionen utan pekpinnar och annat orelevant även om vi inte har samma åsikter.

2010-03-22 @ 14:31:21
Postat av: AWSvensson

Starta en blogg och förhindra att Sverigedemokraterna inte kommer in i riksdagen.

Vi får tacka för alla vapendragare, fast vissa förstår det inte själva.

2010-03-22 @ 15:53:14
URL: http://http://www.sverigedemokraterna.de/
Postat av: Allemand

Fast jag tycker inte att vi skall klicka in oss där, då hjälper vi bara dårarna.

2010-03-22 @ 16:24:42
Postat av: herc

Denna kommentar skriven av HAX säger allt om tillståndet i Sverige. Detta är någonting som SD måste ta upp.Tänk dig ett land där data om alla människors alla kommunikationer registreras, för att staten skall kunna ta reda på vem du har talat i telefon med, SMS:at eller sänt e-post till. Och vem som har kontaktat dig, om det så bara är en felringning. Ett land som registrerar alla internetuppkopplingar. Ett land där staten, genom din mobiltelefon, registrerar var du befinner dig. [Teledatalagringen / datalagringsdirektivet]Tänk dig ett land där alla riskerar att få innehållet i sin elektroniska kommunikation skannad och granskad av staten. Du behöver inte vara misstänkt för något brott. Det räcker med att du säger eller skriver något som staten kan vara intresserad av att få veta för att myndigheterna skall börja titta närmare på dig. [FRA]Tänk dig ett land där ledande politiker vill straffa människor redan innan de har blivit dömda. Ett land där det räcker att vara misstänkt för något för att råka illa ut. [AskGate, delar av skattelagstiftningen m.m.]Tänk dig ett land där en övervakningsmyndighet har rätt att registrera medborgarnas politiska åsikter, eventuella religiösa hemvist och sexuella preferenser. [FRA]Tänk dig ett land som har morallagar, där det höjs krav på att införa skamstraff. [Sexköpslagen, AskGate m.m.]Tänk dig ett land där barn, utan föräldrarnas godkännande, utsätts för kränkande proaktiva tvångskontroller för att staten skall kunna veta att de verkligen håller sig till reglerna. [Drogtest av barn]Tänk dig ett land där särintressen har politisk makt. Ett land där fackföreningar och företag har tama politiker som stiftar lagar på beställning. [Fackets kontroll av (s), IPRED m.m.]Tänk dig ett land där privata företag ges större befogenheter än polisen. Och där de medvetet ges ett övertag över den misstänkte i rättsfall. [IPRED]Tänk dig ett land där politikerna vill bestämma hur styrelserna för privata företag skall se ut. (Och att detta inte skall styras av kompetens utan av vilket kollektiv styrelsens ledamöter tillhör.) [Könskvotering till bolagsstyrelser]Tänk dig ett land där politikerna vill lämna ut känslig information om de egna medborgarna till främmande makt. [FRA, SWIFT, EU:s konvergensprincip m.m.]Tänk dig ett land som är villigt att lämna ut sina egna medborgare till andra länder, om de är misstänkta för saker som inte ens är brottsliga i det egna landet. [Europeiska arresteringsordern]Tänk dig ett land som försöker sätta människor i fängelse om de uttrycker åsikter som de styrande anser vara obehagliga, fördomsfulla eller kränkande. [Hetslagstiftningen]Tänk dig ett land som har lagar som gör det tekniskt möjligt för polisen att plocka in i stort sett vem som helst, om den känner för att jävlas med någon. [Droglagstiftningen, GateGate]Tänk dig ett land som låter utländska säkerhetstjänster föra ut människor ur landet, till tortyr och skenrätt i skurkstater – utan att dessa ens får möjlighet att kontakta advokat. [Egyptenaffären]Tänk dig ett land där staten bestämmer vem som skall ha yttrandefrihet i etern, där den största etermedieaktören kontrolleras av staten och där många andra media blivit bidragsberoende. [Tillståndskrav för etermedia, SVT/SR, presstöd]Tänk dig ett land där politikerna inte bara stiftar lagarna, utan även agerar domare. [Politiskt tillsatta nämndemän]Tänk dig ett land där parlamentet inte har kontroll över regeringen – utan bara lydigt godkänner allt som regeringen lägger på dess bord. Ett land som nästan helt och hållet saknar maktdelning. [Transportkompaniet]

2010-03-22 @ 16:37:04
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Grattis Sverige, bäst i västvärlden. Kostnad 1 MILJARD, och 457 skolbränder 2009.

2010-03-22 @ 17:55:51
Postat av: Rättvis

Man blir uppskrämd. Läs själva och begrunda:"Den tyska tidskriften Der Spiegel avslöjar nu att den turkiska regeringen uppmanar turkar bosatta i Europa att skaffa medborgarskap i sina nya länder och sedan verka politiskt för turkiska intressen."Allt finns i översättning på vidstående länk.

Postat av: Helene

KD på väg att sälja sin själ (om de nu någonsin har haft någon). Och muslimerna flyttar fram maktpositionerna ytterligare:http://frianyheter.wordpress.com/2010/03/21/nya-kristdemokraterna-samarbetar-med-imam/

2010-03-22 @ 19:14:37
Postat av: dan

DENNA KOMMENTAR SÄGER ALLT OM VART SVERIGE ÄR PÅ VÄG! tack du som ser verkligheten , Ni borde bli politiker!

"Jag åker ofta med tåget øver Øresundsbron. Nær jag åker från Danmark till Sverige kollar Tullen ofta tåget med bl a hundar. Jag har dock aldrig sett en kontroll åt andra hållet, med danska tullare. Vad kan det bero på? Kanske ær det så att smuggling och kriminalitet bara færdas i en riktning?"2010-03-22 @ 08:12:072010-03-22 @ 19:51:54
Postat av: dan

herc, 22/3 Braaa!

makteliten använder sakta tillvänjning. Folk bryr sig inte föränn man får sota för nån regel man inte visste man brytit mot!ifall föräldrarna sade något olämpligt vid matbordet kunde barnen försäga sig på dagis och dagispersonalen larmade säkerhetspolisen.idag i Sverige vågar inte landstings och kommunanställda säga saker hemma ,för barnen kan försäga sig att "pappa röstar på SD" och dagisfröken kan vara gift med vänsterpolitikern i kommunen!

2010-03-22 @ 20:04:47
Postat av: dan

"ifall föräldrarna sade något olämpligt vid matbordet kunde barnen försäga sig på dagis och dagispersonalen larmade säkerhetspolisen"I Irak alltså innan 2003.

vi är på väg mot ICKE demokrati, Orwells 1984 är nu verklighet!

2010-03-22 @ 20:08:42
Postat av: Calle

Röstade nyss på DN. Nu 42% ja.

2010-03-23 @ 10:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0