VECKANS SKITSTÖVEL, THOMAS IDERGARD!Efter en del tips har jag tittat på Nyhetspanelen i Gomorron Sverige på nätet. Det Thomas Idergard kläcker ur sig i soffan är rent ut sagt för djävligt. Hans uppfattning tycks vara att det är Sverigedemokrater som står för antisemitismen i Malmö, vilken jävla skitstövel! Jag hoppas att jag inte möter honom idag, jag skulle säkert säga saker jag skulle ångra.

Det är dock lika anmärkningsvärt att programledaren inte ifrågasätter vad Thomas Idergard säger eller några av de andra i soffan. Här är ett utmärkt exempel på den utbredda pk-journalistiken som tillåter vilka ohederliga angrepp på Sverigedemokraterna som helst, det finns uppenbarligen inga gränser.

Inte ett enda ord om att det är Malmös muslimer som ligger bakom en övervägande eller nästan uteslutande majoriteten av denna antisemitism under hela programmet. Vilket pk-hyckleri!

 Se ca 7:30 minuter in i programmet.


Jag finner inte ord för vad jag känner för Thomas Idergards uttalande. Thomas Idergard är mycket väl medveten om vad han kastar ur sig. Hur kan man göra detta och sedan ha gott samvete?


Kommentarer
Postat av: Skeåning

Detta är dock något som jag tror svenska folket i större utsträckning numera ser igenom. Det har väl inte undgått någon de senaste veckorna vilka det är som ligger bakom antisemitismen i Malmö. Även om Idergard är ytterst motbjudande i sina medvetet falska påståenden så tycker jag det är positivt att Thomas Idergard synliggör sitt hyckleri så här tydligt. Tack för ett fantastiskt valarbete för SD Idergard, du är likabra som Ilmar.

2010-03-05 @ 13:08:47
Postat av: Blank

Får se nu...vad var det dom sa..? Man måste få kritisera Israels krig i Ghaza utan att bli kallad antisemit...och man måste få kritisera USA:s krigföring i Afghanistan utan att bli kallad för USA-hatare. MEN...man får inte kritisera sveriges invandringspolitik utan att bli kallad för rasist eller främlingsfientlig eller??? Nää fan, om man inte varit på månen eller fullständigt blind de senaste åren, så vet man mycket väl vilka som står för judehatet i Malmö. Och det är inte Sverigedemokraterna...

2010-03-05 @ 13:14:40
Postat av: Lisa

Blir helt jävla chockad över vad han säger. Vill nästan gå och kräkas. Vad har hänt? Varifrån kommer denna felaktiga bild? Varför säger han såhär? Är han psykiskt sjuk?

Ska det få gå till såhär? Varför gör inte någon något på SVT?Börjar snart tro att SD kanske är för mesigt för att återerövra Sverige. Vi kanske behöver använda rejäla jävla hårdhandskar?

Ska vi ta tillbaka Sverige med revolution istället?

2010-03-05 @ 13:21:41
Postat av: robban

lisa SD börjar mjukna betänkligt på sistonde i sin jakt på röster. thoralf har dock kvar viljan och drivet. att kolla på soffprogram från svt är fördumande och inget att rekomendera. klarade fan inte av att titta färdigt på deras högdragna ansikten när de framför sina åsikter.

2010-03-05 @ 13:48:18
Postat av: Calle

Gäller det bara att ta sig till soffan, och väl där kunna slänga ur sig vilka lögner som helst utan att bli bemött av ngn. eller ifrågasatt av programledaren? Här bör Jimmie Åkesson gå ut offentligt (var?) och ställa SVT (statsfinansierat) till svars för detta påhopp.Tyvärr tror ju många att allt det SVT, med sin stora genomslagskraft, sänder är sanningar.

2010-03-05 @ 13:49:33
Postat av: Trocadero

Säger som Lisa, jag blir helt jävla chockad. Jag ser gärna Jimmie gå dessa lögner till mötes! Visst får han kläcka ur sig vad f-a-n han vill, men lögner ska bemötas och krossas. Det måste väl vara brottsligt att utmåla ett, enligt mätningar, av Sveriges största parti och dem som röstar på dem som nazister och våldsverkare?!

2010-03-05 @ 14:12:50
Postat av: krister

vilken j-la idiot får man säga vad man vill, så länge man inte är sd eller skåning, skänk oss till danmark då, är hellre dansk än svensk snart, fast jag lungnar mej till efter valet innan jag flyttar

har lite hopp ännu

2010-03-05 @ 14:14:54
Postat av: Roberth

Hur kan denna mycket intelligenta man göra detta vanvettiga uttalande? SO

om en del säger man vill kräkas. Vi om några står upp för judarna i Sverige.

2010-03-05 @ 14:55:43
Postat av: Rättvis

Ja PK har börjat valrörelsen och hyckleriet firar triumf efter triumf.Eller vad sägs om den illa skrivna artikeln i Norrtälje tidning där ordet främlingsfientlig nämns gång på gång.

Tänk vilken soppa av lögner, insinuationer och ohederligheter, bara därför att PK rädes SD:s popularitet.Ja det är i fruktan för SD:s framgångar som PK tar till detta grova artilleri, och ju närmare valet vi kommer, ju grövre kommer det att bli.

Postat av: LN

"...Ska vi ta tillbaka Sverige med revolution istället?" undrade Lisa.Gradvis och genom demografisk utspädning av ursprungsbefolkningen ökas olikheterna mellan härskare och dem som ska härskas. En revolt bland underklassen blir sedan otänkbar på samma sätt som ett fåruppror mot konsumtionen av "lammkött". (idégivare B. Russel)

2010-03-05 @ 15:00:01
Postat av: vmm

Men hörrni, han säger faktiskt att stödet för SD och den ökande antisemitismen går hand i hand. Är inte det rätt självklart? Eftersom SD är det mest pro-Israeliska partiet av någon större storlek och starkt tar avstånd från antisemitismen så tycker jag det är självklart att om man upplever att antisemitismen ökar så lockas väljare till SD. Så växer antisemitismen så tror jag SD kommer att växa. Så har inte Idergaard rätt? Eller?För som sagt, det vore ju helt orimligt om han tror att SD ligger bakom antisemitismen. Då har han ju kommit med en konspirationsteori som heter duga. SÅ politiskt oinsatt och korkad tror jag inte han är. Det skulle vara chockerande.

2010-03-05 @ 15:01:23
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Är det inte helt jävla otroligt att man kan tala om en "lång tradition av antesemitism" i skåne när man vet så jävla väl att dessa antisemiter kommer från mellanöstern? Och naturligtvis kan man ynka islam på ett hörn genom att jämföra antisemitismen med "islamofobi"??? Det är ju för i HELVETE islam som propagerar detta, jävla idioter!Nu kräver jag att judar med lite karaktär går ut och fördömmer detta skitsnack, omgående! SD är ju för fan de enda som stått upp för judarna, vad i helvete?

2010-03-05 @ 15:02:29
Postat av: AWSvensson

Hatbrotten mot judar har mer än fördubblats i Skåneregionen under det senaste året om jag förstod det rätt. Och det är ju inte så konstigt, det är ju också där vi har de starkaste stöden för Sverigedemokraterna, så att det här går ju hand i hand naturligtvis med det.Inte ens djävulens advokat kan bortförklara denna, som han uttrycker det, koppling mellan antisemitism och Sverigedemokrater.

2010-03-05 @ 15:09:03
Postat av: Roberth

Här är mailet han skickade till mig! Dra era egna slutsatser.Hej och tack för ditt mail.Du, liksom mailande och telefonkontaktande vänner i den kampanj som SD nu tycks ha initierat, måste nog ta ett djupt andetag och i lugn och ro lyssna, läsa (nedan) och kontemplera över vad jag har sagt.För jag har bara pekat på sambanden: Skåne är en del av Sverige där det, tyvärr, tycks förekomma mer extremnationalistiska attityder än på många andra håll. Detta yttrar sig dels i form av antisemitism och dels i form av sympatier för extremnationalistiska partier som t ex SD.Om du också tar din reflektion ett steg vidare, så vet du säkert också att det finns tydliga exempel på hur extremnationalister samarbetar med radikala islamister i antisemitisk verksamhet. Är Ahmed Rami och Radio Islam bekanta, t ex? Går du vidare tillbaka i historien hittar du också tydliga kopplingar mellan islamistiska makthavare och grupper i det dåvarande brittiska protektoratet Palestina och Tredje Riket.Jag tycker lika illa om islamism som jag tycker om extremnationalism och antisemitism. Mellan dessa tre var för sig mkt obehagliga fenomen finns det också ibland tydliga kopplingar. Jag tänker fortsätta verka mot dem alla – enskilt och sammantaget.Det är inget jag skäms för – tvärtom är jag mkt stolt. Det är inget som är lågt – tvärtom. Och jag tänker aldrig, aldrig, aldrig be om ursäkt för mina värderingar eller åsikter.Hoppas därmed att jag skingrat varje eventuell och bisarr förhoppning hos dig om ngt annat.MvhThomas Idergard2010-03-05 @ 15:13:50
Postat av: S-E Karlsson

Att kalla Thomas Idergard för veckans skitstövel måste ju bara vara förnamnet ! Fi donk !

2010-03-05 @ 15:21:10
Postat av: Gubben o Gumman

-Välregiserad pjäs av SVT68 4 personer offrar all sin trovärdighet man skaffat sej under sina yrkesverksamma liv sorgligt men sant.

-KG-Bergström (KGB)sitter med ett gigantiskt svartepetter kort som låter den fars pågå.

-KG-Bergströms tid som "oberoende" reporter fick ett slut 5 Mars 2010.

-Samtliga stora tidningar skriver om att det är "måsslimer" som ligger bakom detta,även killen

i inslaget innan ,ändå sitter Tomas och manipulerar

sanningen.

-Tomas Idergard bör dokumentera det han säger annars bör inslaget fällas i granskningsnämden.

-Samtliga 4 i studion är förbrukade på PK-altaret.

-Ut ur PK-garderoben har 4 personer sällat sej till

läran som bär ansvar för 120 miljoner människor liv

Detta betalar du Svennebanan med dina licenspengar.

-Förstå hur livrädda dessa PK socialister är nu när

dom offrar sej i Stalins tjänst,gör en "socialistkamikaze", Tomas Idergard har gjort bort sej inför hela Svenska folket.

-Ditt svar till AW-Svensson har inget med din lögn ang SD att göra försök inte blanda bort korten

-Vi vet att du läser detta.Du spelar nu i samma divison som JG duktig PK-Ponke sitta och ljuga i SVT68 är ingen framtidsmerit Tomas Idergard.

-KG Bergströmm har rätt ålder position för att stå

på en viss avlöningslista.

-4 personer har klivit fram som ansikte för Islams förföljser ni är avskyvärda.

2010-03-05 @ 15:28:44
Postat av: Stefan A

Extremnationalism ett hittepåord från extremskitstöveln himself.....

2010-03-05 @ 15:31:55
Postat av: Gubben o Gumman

Lägg märke till att Tomas Idergard i sina svar påstår att SD har en kampanj som nu initierats.

Ytterliggare en lögn el har någon officiell person

från SD möjligen kontaktat honom?-Tomas din medvetna lögn kan du aldrig förklara bort.

-Att du retat upp sådär en miljon av verklighetens folk har du ingen aning om .

-Samtliga i den panelen bör entledigas från sina jobb problemet är ju bara att deras chef är lika

dum i huvudet, det kunde vi ju se i senaste spektaklet från publicistklubben "superöda rummet"

-Vilket fint Internet CV du skaffar dej Tomas Idergard dessutom för evigt ,var lögnen om SD värd det knappast.

-Lögnen var lika inteligent som att påstå att brandbilarna är gröna.Hög nivå Tomas.

2010-03-05 @ 15:39:26
Postat av: vmm

Roberth: hans svar skapar fler frågor än det besvarar. Tror karln på allvar att SD samarbetar med extrema islamister mot judar? Eh... Jag saknar ord.

2010-03-05 @ 15:53:59
Postat av: Info

BRA OBSERVERAT, THORALFSom ni ser på bilden, är Thomas Idergaard inte en etnisk nordbo. Ingen svensk klandrar väl honom för det - men själv tar han sitt ursprung som skäl för att klandra svenskar! (Jfr invandraren Reinfeldt: Svenskarna är odugliga barbarer.)Nå, jag bor mycket långt från Kalmar och Skåne och har därmed inte så bra överblick över vad som där sker som Thoralf. Låt mig bara kort redogöra för vad jag uppsnappat angående invandraren Reepalu:Reepalu förbjöd publik till en viss tennismatch samt demonstrerade i samband därmed mot Israel tillsammans med AFA, Expo, SSU, Muslimska förbundet m.fl. Sedermera har judar i malmöregionen ansett sig vara orättvist utpekade av invandraren Reepalu.Nu kommer det intressanta, sett från min utsiktspunkt långt upp i Mellansverige. Reepalu hävdar i svenska medier gång på gång:- Nej, judar i Sverige har jag ingenting emot. Vad vi vänder oss emot är svenskarna och Sverigedemokraterna. Allt rör sig om nazistiska attacker från svenskar mot inte bara Malmös arabiska huvudbefolkning utan också mot Malmös judar. Själv har jag fått min fasad sprayad med hakkors av nynazister och andra Sverigedemokrater. Jag har sedan länge en av skattebetalarna bekostad, personlig livvakt dygnet runt för att skydda mig mot de nazistiska mördarsvenskarna/Sverigemokraterna.Min (Infos) spontana fundering (på avstånd, som sagt): Hm, det där låter ju en smula mystiskt. Men Sverige har ju å andra sidan en stor, enväldig journalistkår i Sveriges radio och SVT. Med sina i förhållande till utbildningen och kompetensen enormt höga löner borde ju dessa samhällsgenomskådare kunna kasta ljus över saken.Vågar jag skaka en smula tvivlande på huvudet? Nej, kanske inte. Här uppe har vi ju Reepalus landsman, Lago. Att skaka på huvudet kan vara farligt, om man vill ha det kvar.Men sen är det en sak jag undrar över. Sverigedemokraterna har ju nyligen gjort en värvningsresa till Södertälje för att engagera kristna syrianer. Om dessa inte räcker till, vill Sverigedemokraterna bjuda hit ännu fler syrianer. Och folkslag från jordens alla hörn hörn. Assimileras så att svenskarna försvinner.Vad är skillnaden på Sjupartialliansen och Åttapartialliansen?

2010-03-05 @ 16:04:09
Postat av: Gubben o Gumman

Tomas Idergard har varit hövding för United Minds

Ringer det inte lite klockor här ang SD:s resultat.

Då överlag i instituten kom ihåg SIFOS 3.4%....

Källa : WikipediaPs Tomas Idegard kommer från Somaliska Moskeepartiet SocialModeraterna med Fredrik Barbar i spetsen, samtliga har förmodligen gått på Sossedagis mycket tyder på det....

2010-03-05 @ 16:28:12
Postat av: Humanist

Detta är en högst medveten taktik från samtliga riksdagspartier. SD ska - oavsett hur verkligheten ser ut - konsekvent stämplas som ett "rasistiskt och främlingsfientligt" parti. Judehat förknippas traditionellt med rasistiska och nynazistiska rörelser. Antisemitismen är utbredd i Malmö, SD är starka i Malmö/Skåne. Genom att antyda ett samband mellan dessa två faktum får man fram det underförstådda budskapet att SD är ett antisemitiskt, rasistiskt/nazistiskt parti.Det är ungefär det fula debattknep som brukar kallas "guilty by association". Om du kan hitta någon sorts överensstämmelse mellan A och B, så använder du den för att låta påskina att A och B i själva verket är likadana. Exempel: Nazister hade bruna skjortor. Pelle har en brun skjorta på sig ibland. Underförstådd slutsats: Pelle är nazist.Detta är givetvis ett oerhört fult och lågt sätt att debattera. Men vi ska inte bli förvånade. I den kommande valrörelsen kommer riksdagsparierna att använda sig av alla till buds stående medel för att svartmåla SD. Varenda parkeringsbot kommer att grävas fram för att framställa SD-politiker som "kriminella". Varenda uttalande från SD-politiker kommer att tas ur sitt sammanhang och vinklas så det framstår som "rasistiskt". Och så vidare.Här handlar det om två saker: 1. Människor som sitter på priviligierade toppositioner inom det politiska etablissemanget och på inga villkor vill förlora sina platser vid köttgrytorna. 2. Männsikor som investerat hela, ibland livslånga, karriärer i det mångkuturella samhällsexperimentet och är livrädda för att detta ska ifrågasättas.Dessa människor kommer att slåss med näbbar och klor för att hålla SD utanför maktens boningar, och i den kampen är inget knep för lågt. Idergards idiotiska kommentar är förmodligen ingenting mot vad vi kommer att få se i takt med att valrörelsen intensifieras.

2010-03-05 @ 16:39:57
Postat av: vmm

Idergard har jag respekterat väldigt mycket eftersom han var den förste rikskände politikern som kallade sig för antifeminist. Men det här luktar klavertramp. Tror han att SD lierat sig med islamister mot judar så är det helt ofattbart korkat.

2010-03-05 @ 16:43:06
Postat av: benny

Äckligt! orkar inte se videon ens.

2010-03-05 @ 16:47:35
Postat av: SD-2010

Kan någon förklara hur våra skånska glada gemytliga pågar nu har blivit så arga att de hatar judar, våldtar, rånar, bränner, kastar sten och beter sig allmänt odrägligt.

2010-03-05 @ 16:48:56
Postat av: Gubben o Gumman

Tomas Idergard har konveterat till Katolisismen vilket är upp till var och en.

Just en "konvertitlista" innan valet, då till Islam

som en motvikt till "parkeringsbotslistan".

Finns det några Svenska Moderatpolitiker el Socialdemokrater som konventerat till Islam?

Just konveteringar skulle kunna förklara en del av dom Svenskfientliga besluten samt lagar, som tages.

Dessutom finns mycket pengar att muta folk med.

Var är ni journalister, i RUT träsket?

Fram för "koventeringsdeckare"

Gör ditt land en tjänst.

2010-03-05 @ 16:51:24
Postat av: johan

han har ju rätt på ett sätt:Många muslimer= antisemitism

många muslimer= svenskar röstar SD

2010-03-05 @ 17:33:39
Postat av: Utlandssvensk

Wall Street Journal, USAs största affärstidning skriver om Malmö i dagens tidning:Malmö, SwedenIn this city—just across a narrow stretch of water that separates Sweden from Denmark—what has been called ”Eurabia” is slowly becoming reality. Roughly 20% of Malmö’s 290,000 residents are of Muslim, mostly Arab, origin. Their widespread hatred of Israel together with traditional Swedish anti-Zionism—the result of the left’s ideological supremacy here—form an explosive cocktail.Screaming ”Sieg Heil” and ”Hitler, Hitler,” a mostly Muslim mob threw bottles and stones at a small group of Jews peacefully demonstrating for Israel at this town’s central square last yearhttp://online.wsj.com/article/SB10001424052748704754604575095010449674040.html?mod=WSJ_latestheadlines

2010-03-05 @ 17:42:14
Postat av: Skeåning

Observera att Wall Street Journal till skillnad från svenska tidningar låter sina läsare även kommentera dessa ämnen. Här stängs kommentarsfunktionen direkt ner då "fel åsikter" enligt tidningarna oftast överöser artiklarna.... Det är inte lätt att ha en läsekrets med fel åsikter...

2010-03-05 @ 17:49:31
Postat av: Ibbe

Reepalus antisemitiska uttalanden är väl, mycket väl dokumenterade. Vad Idergard säger är alltså uppseendeväckande. Logiken är att all smörja om judarna som Reepalu slänger ur sig är SD:s fel. Man baxnar. Mer intressant är statsvetaren som i Svenska Dagbladet har en uppfattning som är tänkvärd. Kommunalrådet idkar röstfiske bland muslimerna med sina antisemitiska uttalanden, något som naturligtvis inte tv-soffan tar upp. Malmö håller på att bli en etnisk-religiös härdsmälta och operatören/kreatören bakom fenomenet är faktiskt kommunalrådet Reepalu men det är tydligen röstfisket värt. Detta ser inte,förmår inte Idergard se. Han har uppenbarligen sin alldeles egna intellektuella härdsmälta. Denna förmedlar SVT utan att blinka sina tittare. Kontentan av det blir alltså: Grönt ljus för antisemitism bara den kommer från rätt håll. Finns det i Sveriges riksdag ingen politiker som vågar säga, nu får det vara nog?

2010-03-05 @ 18:23:19
Postat av: Inge Sandén

Den gode Tomas Idergard,som har Gud som sin ledstjerna i sitt tänkande och inte fått någon ingivelse från djävulen på natten före sitt djävulusiska uttalande.Borde han sagt, för att hans uttalande inte skulle kunna misstolkas,.

Alla här i Malmö vet ju att det är 95% av musslimerna i Rosengård som är hetsade av sina islamistiska extremister imamerna som i moskeérna predikar sitt judehat och de återstående 5% är vänsterungdomar barn till 68-vänstern,som står för alla antisimitiska slagord och påhopp på judar på öppen gata,samt dessa avskyvärda gravskändningar.

Det är ju inte så konstigt att SD ökar i Malmö och Skåne,då SD klart och tydligt ställt sig på judarnas sida mot islamisterna.

Sedan säger jag som SD,s nye och starke,begåvade och kunnige militärhistorikern Stellan Bojerud säger på sin blogg " Mopsen".

Om judar likt Rotstain och en jude som kallar sig för Benjamin på sin blogg talar illa om SD och aldrig kan tänka sig att rösta på detta parti,så kommer jag alltid att bekämpa all judeförföljelse varifrån än den kommer.

Med medlemmar i SD såsom Stellan BOjerud,kan intellektuella likt Tomas Idergar pratar sitt skit i all media bäst dom vill.

SD blir alltid vinnare till slut,då vi står för det som är sant och rätt.

2010-03-05 @ 18:24:40
Postat av: Tomas F

Tomas Idergard skall veta hut och stämmas för förtal!

2010-03-05 @ 18:49:03
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Jaha, nu är man "extremnationalist" också...Så lät det inte när man var officer i Försvaret...

På den tiden rådde det närmast konsensus att vi skulle bedriva ett försvar mot en yttre fiende.Nu mär man vill bevara(rädda) Sverige och våra värderingar,kultur och sedvänjor får man skit slängt över sig så det står härliga till.Får nog gå ut en promenad och lugna mig....

2010-03-05 @ 18:59:39
Postat av: vmm

Tomas F skrev: "Tomas Idergard skall veta hut och stämmas för förtal!"Vill bara påpeka att det inte går att stämma för förtal av organisationer eller grupper av människor. Det måste handla om enskilda personer. Så nej, ingen idé att stämma!

2010-03-05 @ 19:02:36
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Det finns en ny fkn i Google som kallas street view. Där kan man se gatubilder i markperspektiv.

Google-bilen har kört runt i olika städer och med specialkamera fotograferat stadsmiljöer.Nu till min "spaning", i Malmö har man kört runt och lämnat hela Rosengård! Det ser nästan löjligt ut, gå gärna in och se själva!Som ett reservat. Dold agenda?

Undrar bara...

2010-03-05 @ 19:16:44
Postat av: Tomas F

Thomas Idergard och de övriga krälar i sin egen vämjeliga förljugenhet när de vägrar att medge vilka grupper som ligger bakom antisemitismen i Sverige. Ska det vara så förbannat svårt för dessa pk-onanister att förstå att antisemitismen definieras i den religiösa fascistiska ideologin Islam! Förföljelserna exekveras av Intoleransens brottslingar och ursäktas av dess utövare medan den svenska pk-mobben glatt bevittnar eländet i hopp om att vinna politiska poänger.

De som vågar kritisera detta uppenbara skådespel blir enligt pk-mobben också de skyldiga! Cynismen är total! Sharialag i praktisk svensk tappning.

2010-03-05 @ 19:57:37
Postat av: Nesse

Så uppenbara lögner som Idergard häver ur sig kommer inte att gynna pk. Var och en med någorlunda koll ser igenom lögnerna.

2010-03-05 @ 20:29:30
Postat av: j-å

Vete fan vad karlen egentligen uttryckte.

Har lyssnat minst 20 ggr på hans påstående, att antisemitismen var markant större i Skåneregionen och detta gick hand i hand med SD:s starka stöd.

Så växlade han snabbt över till att beskriva vänsterblockets torgmöten och dess kopplingar till antisemitiska rörelser.

Endera är karlen fanatisk i sin moderatpropaganda eller var det okunnigt svammel.

Utan tvekan var det dock ett uttalande som i allra högsta grad kunde misstolkas som att SD bedrev antisimitisk verksamhet mot judarna i Malmö.Så håller jag inte med Skåning i att folk genomskådar sådanan uttalanden.

Folk i gemen är mindre insatta i politiken än vad man kan ana. Och just därför är Idergards uttalande mycket farligt.2010-03-05 @ 20:48:17
Postat av: Robin_Shadowes

Gubben o gumman ställer en fullt adekvat fråga. Jag vill också veta hur många av dessa svin som har konverterat och nu bedriver fullt medveten taqyyia mot sin egen befolkning.

2010-03-05 @ 21:34:31
Postat av: Rättvis

Håller med att Idergard babblat på ett sätt som är ägnat att skada SD därför att folk är lättlurade och tror på vad som sägs i etermedia.Men förtal av SD har PK alltid ägnat sig åt. Likväl har SD växt val efter val med så där 150 %. Anledningen kan inte vara annat än att folk , tillräckligt många genomskådar PK:s lögnpropaganda.Nu får folk dessutom dagligen bekräftelse på att media ljuger. Det är ju bara att gå in på alternativa bloggar för att få fram sanningen.Alltfler gör det, och jag undrar hur länge som media kan fortsätta med sin lögnpropaganda. Folk flyr ju från papperstidningarna och lögnpropagandan är säkert en vägande orsak till detta.

2010-03-05 @ 21:43:29
Postat av: Ola

Idergard är en slipad politiker. Han vet mycket väl vilka som ligger bakom antisemitismen i Malmö: muslimerna och brunvänstern. Men nu är det valår och Sd är huvudmotståndaren. Att smutskasta Sd går före allt annat. kan man dessutom få in lite om kampen om "extremhöger" så blir man automatiskt inbjuden till flera tv-soffor.Denna valrörelse kommer att bli lång och smutsig.

2010-03-05 @ 22:46:30
Postat av: P

Helt -ursäkta svordomen- jävla OTROLIGT! Detta måste vara åtalbart på något sätt.Alla som inte slutat betala TV-licensen redan, gör det omgående! Det är bara att ringa och säga att du sålt din TV. Stalin-TV är INTE ok med mina skattepengar!

2010-03-05 @ 23:02:15
Postat av: Tore (preact)

Även folk har begränsningar i att tolka en bakgrund! Här borde någon bemöta detta offentligt innan lögnen blir till sanning. (Jimmie Åkesson!)

Vi lär räkna med fler av denna typen av osanningar,och ju fler som kommer bedömmes dessa som att det är rätt!

2010-03-06 @ 00:28:33
Postat av: Gubben o Gumman

Tja Robin det ramlade ju fram en konvertit här.

Det kanske finns förbannade medborgare som tar reda

på vilken församling en del politiker med konstiga

utalande tillhör (Kyrkotorget)har du bara adressen går det att kolla vilken församling gatan tillhör.

Sedan är det bara att fråga om vederbörande fortfarande är medlem i församlingen eller har gått ur Svenska kyrkan,offentliga uppgifter.

Alltid något att bygga vidare på....för en "konvertitdeckare".Steg ett så att säga.

Hittar du en toppolitiker som konveterat till Islam

går du direkt in i historieböckerna.

Våra journalister är inte intresserade vilket gör det högintressant.

2010-03-06 @ 02:17:30
Postat av: Stefan K

Thomas Idergards uttalande är lika märkligt och fegt som tystnaden hos de övriga i panelen (Birger Schalug och Ursula Berge) och debattledare K-G Bergström som jag annars gillar skarpt. Naturligtvis skickade jag ett mail till Idergard och frågade honom om påståendet."Hej Thomas

Jag brukar se Nyhetspanelen de morgnar jag inte jobbar förmiddagsskift och njuter av det munhuggeri som försigkommer. Mer sånt i Tv. I morse (5/3) behandlades bl.a. antisemitismen i Malmö och jag hajade till på ditt anförande där du beskyllde Sverigedemokraterna för att antisemitismen brer ut sig i Skåne. Menar du verkligen på allvar att Sverigedemokraterna piskat upp stämningen mot Malmös judar eller sa du något du egentligen inte menar? Sanningen är väl ändå att det är stadens muslimer som tillsammans med både vänster- och högerextremister ligger bakom detta, men ingen av er i panelen tog upp detta faktum. Varför?

M.v.h.

Stefan K"Svaret kom och såg ut så här:"Hej och tack för ditt mail.

Du, liksom mailande och telefonkontaktande vänner i den kampanj som SD nu tycks ha initierat, måste nog ta ett djupt andetag och i lugn och ro lyssna, läsa (nedan) och kontemplera över vad jag har sagt.

För jag har bara pekat på sambanden: Skåne är en del av Sverige där det, tyvärr, tycks förekomma mer extremnationalistiska attityder än på många andra håll. Detta yttrar sig dels i form av antisemitism och dels i form av sympatier för extremnationalistiska partier som t ex SD.

Om du också tar din reflektion ett steg vidare, så vet du säkert också att det finns tydliga exempel på hur extremnationalister samarbetar med radikala islamister i antisemitisk verksamhet. Är Ahmed Rami och Radio Islam bekanta, t ex? Går du vidare tillbaka i historien hittar du också tydliga kopplingar mellan islamistiska makthavare och grupper i det dåvarande brittiska protektoratet Palestina och Tredje Riket.

Jag tycker lika illa om islamism som jag tycker om extremnationalism och antisemitism. Mellan dessa tre var för sig mkt obehagliga fenomen finns det också ibland tydliga kopplingar. Jag tänker fortsätta verka mot dem alla – enskilt och sammantaget.

Mvh

Thomas Idergard"Mig veterligt så är jag inte med i någon kampanj och jag representerar inte heller Sd, utan är en vanlig väljare som ledsnat på utvecklingen i Sverige.

På söndag kommer Agenda att ta upp antisemitismen. Får se om de är lika fega och undanhållande om sanningen.

2010-03-06 @ 06:21:32
Postat av: vmm

Stefan K: Samma svar som Roberth fick. Idergard koppar och pejstar svar. Alltså ingen idé att maila honom och fråga för han bryr sig inte. Troligen läser han inte ens igenom frågemailen. Also sprach ein politiker.

2010-03-06 @ 08:27:53
Postat av: Stefan K

Expressens Sakine Makon som deltog i Storforums-debatten i Kunskapskanalen skriver idag en ledare som är både välformulerad och relevant för samhällsdebatten.

Hon visar i ledaren en sak vars uppfattning hon kanske inte delar, men som blir allt mer märkbar ute i våra städer.

Ett mångkulturellt samhälle fungerar inte utan problem!

2010-03-06 @ 09:53:40
Postat av: peter a

Idioten är chef, CEO för United Minds, det kan knappast bli någon objektiv analys om väljarsympatierna?2010-03-06 @ 10:15:16
Postat av: Roberth Ström

Läs Sakine Madon hon är mycket klok!

2010-03-06 @ 13:13:25
Postat av: Antiism

Mycket åsikter och argument, men är det någon som har vågat anmäla detta till Granskningsnämden då man från medias håll lät det stå emotsagtoch om Idergard kunde hänvisa till fakta? Hur vore det om ni allihopa gjorde något vettigt genom att annmäla inslaget. Använd även mailet från Idergard här ovan om någon vågar gå vidare med det. Man kan inte bara sitta och klaga utan man måste agera med kraft emot lögner och felaktiga faktapåståenden som framförs!

2010-03-07 @ 20:47:10
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Jimmy Windeskog

Inte så anmärkningsvärt i sak egentligen, det kommer komma betydligt värre anklagelser ju närmare valet vi kommer.

2010-03-08 @ 08:55:57
Postat av: Roger B Hermanson

Man får vekligen hoppas att en majoritet av svenskarna genomskådar dessa lögner moderaten häver ur sig.

Jag är dock inte helt säker då många års indoktrinering är svårt att tvätta bort.

2010-03-08 @ 10:21:44
Postat av: JohannaV

Jag blev först upprörd på Idergard men inte längre.

Jag har nu hört vad Idergard sa och jag kan inte bli lika upprörd som ni, speciellt som jag läst hans mailsvar till många här i bloggen. Det är i dagens Sverige modigt att ta upp att ledande socialdemokrater demonstrerar tillsammans med Hizbollahsympatisörer. Det är precis vad Idergard också påpekar, att s har jämnat vägen för antisemitism. Han menar att även Sd gör detta genom att vara extremnationalistiska. Extremnationalism är av ondo, det hoppas jag att vi sd:are kan hålla med om. Vad som nu gäller för oss är att överbevisa Idergaard och väljarna att vi står för en sund och hälsosam nationalism.

2010-03-08 @ 16:34:22
Postat av: Claes

Det är tydligen fler än Ilmar Reepalu (stavn?) som har svårt med sanningen. Nu sitter dom iallafall i samma båt Idegard och Reepalu och försöker virra till sanningen vilket i slutänden kommer att drabba oskyldiga judar.Claes

2010-03-09 @ 12:29:13
Postat av: PVC

Gomorron Sverige 2010-06-04. Samma personer utom KGB och ett annat ämne (Ship to Gaza).

Vill bara säga ” VECKANS SKITSTÖVEL, THOMAS IDERGARD!” igen.

2010-06-04 @ 09:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0