THOMAS ÖSTROS OVETANDE OM MASSINVANDRINGEN


Har Thomas Östros slutat att handhälsa?   Foto Thoralf Alfsson


Sossen Thomas Östros har lyckats med konststycket att skriva en debattartikel i SvD om att utanförskapet har ökat med 70 000 personer sedan valet 2006 utan att med ett enda ord nämna massinvandringen till Sverige.

Istället så ger Thomas Östros den borgerliga alliansen skulden för denna utveckling. Om Thomas Östros skall vara det minsta trovärdig måste han även förhålla sig till vissa fakta. Uppenbarligen anser  socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesperson Thomas Östros att de flesta i Sverige är väldigt inskränkta i sitt eget tänkande och inte kan se andra faktorer till detta ökande utanförskap. Det är möjligt att den mest inbitne socialdemokraten eller ett antal kommunister tror blint på Thomas Östros, andra klarar nog av att tänka något längre och inse hur verkligheten sett ut.

De två viktigaste orsakerna till det ökande utanförskapet enligt min uppfattning nämner inte Thomas Östros i sin debattartikel, massinvandringen och lågkonjunkturen.

Hur kan någon förvänta sig att betraktas som seriös om man utelämnar dessa faktorer?

Möjligen har Thomas Östros inte själv upplevt något lågkonjunktur i sin egen lilla välbetalda riksdagsvärld och det kanske är förklaringen till hans okunskap. Den pågående massinvandringen påverkar säkert heller inte Thomas Östros som säkert bor i ett område där knappast några nysvenskar/kulturberikar har slagit ner sina bopålar.

Jag kan upplysa Thomas Östros om att under dessa 3 år har ca 300 000 personer fått uppehållstillstånd i Sverige. Utav dessa är givetvis en del studenter och en del uppehållstillstånd är av en mer tillfällig natur men en majoritet av dessa uppehållstillstånd är givetvis personer som ramlar raka vägen in i ett utanförskap. I många fall är dessa också helt nöjda med att bidragen ramlar in på kontot varje månad och inga andra ambitioner finns. Många har dessutom ingen utbildning eller är till och med analfabeter och för dessa kommer sannolikt utanförskapet bestå under resten av deras liv om de stannar i Sverige.

Att utanförskapet bara har ökat med 70 000 personer på 3 år eller ca 23 000 personer/år är snarare förvånande än att det skulle vara så bedrövligt. Inser Thomas Östros att med en invandring och ca 100 000 nya uppehållstillstånd varje år där ca 60000-70000 är i arbetsför ålder innebär enorma krav på nya arbetstillfällen i vårt land. Socialdemokraterna krävde stora statliga insatser för att rädda SAAB men inser Thomas Östros hur många SAAB-fabriker som måste skapas varje år för att klara arbetslösheten och utanförskapet med dagens massinvandring. Nej, då sticker Thomas Östros huvudet i sanden och låtsas inte om detta mycket allvarliga problem. Vi har det ju så bra i Sverige och vi har råd med en generös invandringspolitik brukar det ofta sägas från samma företrädare.

När socialdemokraterna fick lämna ifrån sig makten 2006 hade antalet personer i utanförskap växt till ett enormt stort antal. Ett antal som i praktiken också skall adderas är alla så kallade fattigpensionärer som i princip numera lever i ett utanförskap. Detta har vi Thomas Östros och hans socialdemokrater att tacka för och det var också den bidragande orsak till att man fick nobben av väljarna 2006.

Hur dum får man vara om lyssnar till vad Thomas Östros har att komma med idag när det bara är samma gamla retorik och floskler som ledde till socialdemokraternas fall 2006. Nu vill samma socialdemokrater ta tillbaka makten och detta till på köpet med hjälp av kommunisterna och miljötalibanerna. Gud hjälpe Sverige!

Vinterns höga elpriser är bara förnamnet på vad som kommer att komma vid en rödgrön valseger i september.

Nej, det behövs nya idéer och det kommer vi Sverigedemokrater bidra med.

När badkaret svämmar över så stänger man av kranen! Till den enkla insikten har inte de sju riksdagspartierna kommit ännu när det gäller massinvandringen och frågan är om de någonsin kommer dit.


Kommentarer
Postat av: Roberth

Självklart vet bältros om detta men det kan han inte säga. Han vill rabbla sina floskler som Mona lärt honom.

2010-03-22 @ 20:18:27
Postat av: Rättvis

En intervju med Stellan Bojerud:http://www.youtube.com/watch?v=A8hJvoIjFoE

2010-03-22 @ 20:25:24
Postat av: Hulda

"Bältros" vill inte se verkligheten. Han och alla andra i riksdagen bävar för den dagen SD knackar på porten.....

2010-03-22 @ 20:34:12
Postat av: conlon

Hej Thoralf, har följt din blogg en tid och vill bara säga att jag uppskattar ditt arbete. Jag är själv inte politikt aktiv men kommer nog att rösta SD i höst. Vad jag skulle önska är att tydligare se var ni befinner er på höger/vänsterskalan och framför allt höra mer om ekonomi och arbetsmarknad.Vänlig hälsning

2010-03-22 @ 21:21:46
Postat av: Rune

"När badkaret svämmar över så stänger man av kranen! Till den enkla insikten har inte de sju riksdagspartierna kommit ännu när det gäller massinvandringen och frågan är om de någonsin kommer dit."

----------------------------

Det är detta de behöver hjälp med. Det är där SD kommer in för att göra sin insats.2010-03-22 @ 21:26:15
Postat av: dan

Tomas Östros, skäms jag trodde varje fall Du hade nån ryggrad och försökte passa in/överleva i sossemaffian. men inte!hör hur Axess-tv panel 2007, berömmer SD för att de har rätt och hur media lagt locket på för sanningen! detta är totalförbjudet inom Stasi-tv hör hur SVT reportrar krystat säger nåt (hittade i kommentarena på PI)

och_medierna_2_3__2007-04-29.avi" rel="nofollow">http://rapidshare.com/files/360765091/Sverigedemokraternaoch_medierna_2_3__2007-04-29.avi

2010-03-22 @ 21:40:37
Postat av: dan

nähä länk fungerade inte, men på PI-post SD internet dominanter,

kommentar nr 16 Benganhttp://politisktinkorrekt.info/2010/03/22/sd-internets-dominanter-kampanj-vill-stoppa-det/#comments

2010-03-22 @ 21:53:16
Postat av: MartinA

Jag skrev en kommentar till den där debattartikeln imorse. Tyckte själv att den var ganska lågmäld, konstaterade bara att det inte går att göra något åt utanförskap om man ger vuxna människor utan utbildning put, går liksom inte att fixa. Och sa att jag inte ville ha ett samhälle där sociala klasser är uppdelade efter etniska linjer.

Den togs bort och jag undrar fortfarande vad jag sa som var stötande.

2010-03-22 @ 23:07:54
Postat av: Per Petersson

MartinA.Du sa någonting som var sant & det går inte för sig. Man måste stoppa huvudet djupare i sanden för att bli godkänd i medias kommentarsfält. :-)

2010-03-22 @ 23:15:31
Postat av: Leif

Conlon:Du kan enkelt gå in på: Sverigedemokraterna.se och läsa om den politik de avser föra.Som jag ser det är det en politik som gynnar de flesta i landet, och dessutom en politik som inte spär på motsättningarna mellan höger och vänster, mao en hållbar politik.

2010-03-23 @ 01:18:05
Postat av: Stefan K

A C Marteus måste må dåligt så full av hat hon är...Visst är media bra lustiga. Här skyller man ständigt Sd för att vara ett enfråge-parti och när de lägger fram ett valmanifest, då är de populistiska.

Nu börjar det märkas att pk-Sverige är rädda på allvar.

Postat av: dan

Svenska myndigheter skall se till att ingen från "ondskans axelmakter"lär sig framställa Kärn-v-a-p-e-n. åtminstone inte arga onda Islamister från Iran. men då sänder Iranska myndigheter unga listiga söta tjejer, smart!

http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/karnkraft/article566168.ecefatta hur långt Islam har infiltrerat myndigheter och deparement i riksdagen i Sverige, man kan ju undra vem som ingentligen styr Sverige är det saudi-Islammakterna eller vem?cash is king

2010-03-23 @ 03:54:55
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan K : Helt rätt dom första som drabbas av gasbildning och magknip ,är dom med ett par skruvar lösa typ A-C Marteus ,vänta bara när Lindeborg får spelet.Blir det när Stasiarkiven offentligörs finns hon med där ,vore ju lite retfullt?

KGB har ju försökt värva henne, men inte tog väl

röda Hebbes lilla dotter det erbjudandet.Dessa damer förstår att något är fel men kan inte

sätta fingret riktigt på det, en obehaglig känsla som kallas sanningen ,sådant som mamma o pappa "glömde lära ut.Tomas Östros är bara en i raden av sossar som fyller plånboken baserat på socialistiska lögner.

För att seda dra sej tillbaka som en förmögen

"arbetargrabb", som Persson el Bodström tex.Dessa gossar kostar/har kostat "Svennebanan" gigantiska pengar genom sin idiotpolitik genom åren för att behålla makten via skattelaveri.

Då inte minst valboskapsinvandringens kostnader.För övrigt har PA upptäckt att den röd gröna alliansen imploderar innifrån via Mp.Välkommen till verkligheten PA kommunismen äter alltid upp sej självt el tar livet av varandra på ett el annat sätt det är slutpoängen med denna sinnessjuka schizolära.

Dessa människor styr Sverige sedan 40 år.

2010-03-23 @ 03:55:51
Postat av: dan

ja d-j-ä-v-lar om det går att köpa ministrar i england, är det troligt med tanke på sverigefientliga politiken i Sverige att även ministrar i swediztan är köpta. troligen av Saudipengar. och Iranska kärnvapenbrudar praktiserar på våra kärnkraftverk, hoppas de inte trycker på fel knapp i kontrollrummet.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/lobbyskandal-skakar-labour_4463737.svd

2010-03-23 @ 04:26:56
Postat av: Pelle

Gillar allt ni skriver Gubben och Gumman, men snälla, sluta med dessa radbrytningar i mitten av alla meningar. Får ont i huvudet! =)

2010-03-23 @ 09:28:47
Postat av: Stefan A

Även "arbets"förmedlingen har genom en utredning trätt in i flyktingdebatten, det är flyktingar som ska rädda glesbygden har de kommit på,som vanligt använder de fyrtiotalisthotet, dvs. pensionavgångar, trodde det var uttjatat och förpassat nederst i byrålådan, men det går tydligen att dra ett varv till, det är inte brist på folk utan brist på arbete som gjort glesbygd till glesbygd, så vad dessa "glesbygdsräddare" ska sysselsättas med vet inte jag, det framgår inte heller av utredningen, vad man kan hoppas på är att det jobbar massor med fyrtiotalister på AF, som INTE, på något vis behöver ersättas.

2010-03-23 @ 11:38:34
Postat av: Stefan K

OT

Debatt i kväll 20.30 i Svt2

Om skolorna ska bjuda in Sd på samma villkor som alla andra partier.Ser två scenarier:

1. Representanter från Sd har bjudits in för att diskutera detta och i studion sitter rektorer, representanter från alla partier, samhällsklasser och etniska grupper för att debattera demokrati.

2. Representanter från alla partier har bjudits in för att diskutera detta och i studion sitter rektorer, representanter från alla partier, samhällsklasser och invandrargrupper för att debattera Sd som i sedvanlig Svt-stil inte bjudits in.Vilket låter mest troligt?

2010-03-23 @ 12:02:07
Postat av: Rättvis

Ett avklätt parti i all sin ynkedom. Det är i det partiet som man kallar oss för rasister.Sin egen historia vill man dock gömma.

Postat av: Personliga Persson

Om ni skulle bli vågmästare i kommande val Thoralf, vilka skulle DU helst se som samarbetspartners de borgliga eller de rödgröna och fråga nummer 2 vilka tror du har mest förnuft att inte stänga er ute? de rödgröna eller de borgliga?

2010-03-23 @ 13:02:50
Postat av: RättvisFörra länken blev fel Här här är den riktiga

Postat av: Cavatus

Mår alltid illa när jag ser Östros och hans tillrättalagda uttalanden. Det är som att se en broiler. Kan inte ens lyssna på hans budskap, för det är en floskelsamling av aldrig skådat slag.Apropå Debatt ikväll, vänligen mejla programledningen och fråga om de som vanligt har avsikten att låta den åsiktssida SVT står för representeras av 4 eller fler anhängare, och den sidan de vill smutskasta, endast representeras av en person. Det är en vanlig strategi för Debatt och detta har analyserats av Jan Milld i flera av hans filmklipp. T o m Maria Abrahamsson ifrågasatte det öppet härförleden när hon ensam fick försvara RUT-avdraget och motståndarsidan var företrädd av 4 eller 5 personer, varav en var Schyman.Programledaren blev lite förlägen när Abrahamsson frankt ifrågasatte varför hon ensam skulle företräda en åsikt och bli motsagd av de flesta andra, även inbjudna fotfolk (icke namnkunnigt folk, alltså).Beror på om historien ska upprepa sig ikväll. Men mejla gärna och påpeka att vi genomskådat deras strategi och att det vore intressant att se om de ämnar ändra den ikväll eller ej.[email protected]

2010-03-23 @ 13:25:22
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

Pelle : På tal om huvudvärk Pelle vet du hur många

Alvedon en hackspett gör av med i veckan?

Inte vi heller hehe.xxxxxxxxxxxxxxxxxx(utfyllnad)Tack förresten vi lovar att försöka skärpa layouten

Som alla redan räknat ut så är vi--------- inga layoutmästare,men vi tragglar vidare med vår antika

utrustning, i vilken virusen dansar tango med varandra,senildemensen gör även sitt till ,samt en

del lösa skruvar ,vårt största problem just nu är

alla förbannade källskador ,som gör att löständerna

ramlar ut hela tiden under utflykter med T-forden.

Som du vet Pelle tänjer Gubben o Gumman lite på

sanningen ibland Gubben o Gumman vinkar till Pelle

2010-03-23 @ 13:37:47
Postat av: Helene

Gubben och Gumman

Ni är för roliga. Har fått många goda skratt tack vare! Fortsätt så :-)

2010-03-23 @ 14:19:52
Postat av: S-E Karlsson

Gubben och Gumman , viktigast är att man förstår innebörden i budskapet ! Det övriga har mindre betydelse !

2010-03-23 @ 14:35:44
Postat av: Il Padre

Östros och någon evt beundrare får ursäkta, men när jag ser denne glasögonprydde man med de kyliga ögonspringorna bakom brillorna kommer jag att tänka på en tortyrledare från forna östtyska Stasi eller ännu längre tillbaks, nazisternas Geiheime Polizei. KEIN WORT WAS ER SAGT IST DIE WAHRHEIT!

2010-03-23 @ 15:23:10
Postat av: P

Bra skrivet som alltid. Östros är flosklernas mästare och lite av Sveriges egna Bagdad-Bob.

2010-03-23 @ 16:08:44
Postat av: Stefan K

På Agendas hemsida har man nyligen lagt upp ett diskussionsforum om kvällens program. Redan har det dykt upp en person som anser att Sd bedriver odemokratiska spelregler, till skillnad från sina kommunistiska ideal. Debattera gärna, men gör det i sakliga och kontrollerade inlägg för att inte ge belackarna vatten på kvarn.

Postat av: krister

var står det att sd är odemokratiskt läser detta överallt läste det senast nu på svt.se/forum/debatt

om sd ska till skolorna fattar inte varför detta ska diskuteras bara, alla får väl tycka och tänka vad man vill ELLER

2010-03-23 @ 17:12:01
Postat av: S-E Karlsson

Det säjs att Sd är ett enfrågeparti som vill försöka stoppa den hejdlösa invandringen ! Men är det inte en enfråga när dom andra partierna i stort sett vill öppna gränserna på vid gavel ?

2010-03-23 @ 17:34:43
Postat av: Pelle

Haha! Ni är för härliga G&G =) Fortsätt så.

2010-03-23 @ 17:37:38
Postat av: Malin

Visst vet Östros,men han mörkar om problemet precis som alla andra.Han säger inte som det är.Lögnen om problemet är rikspolitikernas sanning.Det är faktiskt en riktigt ynklig skara som vi har i riksdagen.

2010-03-23 @ 18:14:15
Postat av: Nalle i Växjö

Ny webbsida som ska "fånga upp" så mycket sökningar som det går när någon söker på Sveridemokraterna.Att dom bara orkar, men jag misstänker att det blir motsatta effekten som vanligt

Postat av: SD-2010

Apropå Svensk kultur, vilken kultur vill du skall gälla i Sverige.Vår egen kultur Främmande kulturSvenska språket Hundra olika språk

Kristna värderingar Religiös fanatism

Jämställda Intolerans

Sekulärt samhälle Radikalism

Individualism Religion o politik blandas

Demokratiska Terrorverksamhet

Rationalism Självmordsbombning

Personlig tillit Kvinnoförtryck

Arbetsamma Herdersmord

Plikttrogna Tvångsgifte

Midsommarfirande Kusingifte

Jul o Påskfirande Stening

Hälsar i hand Dödsstraff

Social tillit Barnäktenskap

Känslosam återhållsamhet Könsstympning

Oftast laglydiga Förtryck

Djurplågeri

Halalslakt

Särbehandling

Scharialagar

Analfabetism

Inavel

Släktfejder

Bil o skolbränder

Gruppvåldtäkter

Slöjtvång

Kränkningsbenägna

Apatiska barn

Gängkrig

Musikförbud

Segregation

Bönerum på arbetet

Krav på Moskebyggen

Fusk o bedrägeri

m.m, m.m, m.m

2010-03-24 @ 16:19:36
Postat av: SD-2010

Blev något rörigt, meningen var två kolumner.

2010-03-24 @ 16:22:17
Postat av: S-E Karlsson

Svensk kultur är och har alltid varit snus,mus och brännvin , när vi bara hade det då var Sverige och svenskarna lyckligare ! Hej hopp , hej hopp !

2010-03-24 @ 17:48:09
Postat av: Eric H

Inte är det väl någon som tar Gnällros på allvar längre?

2010-03-25 @ 11:06:07
Postat av: Bo Ek

Jag tycker det skulle vara en demokratisk rättighet att folkomrösta om hur svenska medborgarna vill att dagens flyktingpolitik och invandring ska bedrivas. Som det är nu bestämmer regering över huvudet på folk och troligtvis bestämmer de mot många medborgares önskan och vilja. Trots att det är just medborgare dvs skattebetalarna som ska finansiera kalaset. Svenska medborgare borde därför ha större inflytande att kunna påverka var dessa skatteintäkter ska användas till. Detta gäller i allra högsta grad flyktingar och personer som vill invandra av eftersom man vet att detta är mycket kostnadsdrivande.

2010-04-24 @ 17:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0