SVERIGES HUNDAR OCH HUNDÄGARE HAR KRÄNKTS AV NALIN PEKGULNalin Pekgul börjar dagens debatt mot Lars Vilks i Studio Ett med att slå fast att hunden är oren! Det säger allt om islam och att de inte lämnat stenåldern ännu utan håller på med sin vidskepelse.

I Sverige säger vi istället att hunden är människans bästa vän och efter att jag varit hundägare så instämmer jag helt och fullt i detta. För några år sedan hade jag sällskap med en kvinna som hade en hund, Debbie, hon var så otroligt smart att man kunde prata med henne, Jag funderade många gånger på hur stort hennes ordförråd var? Många undrade vad det var för ras och jag brukade alltid svara en Laborder, en korsning mellan Labrador och Border Collie. Att jag skulle kalla Debbie för oren är rent skamligt!

Tänk bara vilken hjälp som synskadade har av en ledarhund. Eller alla hundar som är utbildade på att använda sitt luktsinne till att hitta människor som är begravda vid t.ex. jordbävningar och laviner. Knarkhundar eller mögelhundar är andra exempel på hundens alla möjligheter. Men för Nalin Pekgul och alla muslimer är hunden oren.

När jag gjorde FN-tjänst i Sinai och vi förväntade oss problem med lokalbefolkningen eller vid transiteringar av människor från Gaza till Egypten och vice versa kallade vi alltid in hundgruppen med sina schäfrar. Fick hundarna morra och skälla lite så blev det alltid lugnt. Att bli biten av en hund var en stor olycka, då kunde vederbörande glömma bort sagan om de 68 jungfrurna i paradiset.

Varenda hund i hela Sverige har idag blivit kränkt av Nalin Pekgul och inte nog med det, dessutom har alla hundägare också blivit kränkta. Undrar om inte detta ändå inte måste vara ett fall för DO. Nalin Pekgul har ju anklagat alla hundägare för att ha orena hundar. Alla hundägare borde gå samman i en grupptalan mot det enorma kränkande förtalet av deras” ögonstenar” som Nalin Pekgul fått häva ur sig i Studio Ett.

Nalin Pekgul visar idag var hon står med sina värderingar. När Lars Vilks menar att muslimerna i Sverige behandlas som små barn som skall skyddas från verkligheten då brister det för stackars Nalin Pekgul som knappt kan hålla gråten borta. Lyssna på debatten.

Idag skriver dessutom flera tidningar att de publicerat Lars Vilks rondellhund och så är säkert fallet. Men en sak passar sig dessa tidningar och TV-kanaler mycket noga för och det är att publicera den på sina webbsidor. Dessa kan nämligen ses över hela världen och riktigt så ”modiga” är inte de ansvariga utgivarna i media.


Kommentarer
Postat av: Quantrill

Vad Nalin Pekgul anser är oväsentligt. Hon, och hennes musliska vänner, har inte tyckande rätt i mitt land.

Min Sibiriske vän instämmer och kommer dessutom inte att spara på huggen den dag det är dags.

2010-03-11 @ 00:31:13
Postat av: Tore (preact)

Ja där ser man! Hon som verkade "vänt om" är rädd

för "orena" hundar. Det sitter tydligen långt inne i skinnet, för någon själ lär hon inte ha!

Vi har en Dobermann som vaktar hus och äng (snö), och som sagt "människans bästa vän"!

Vi kanske nu slipper islamistisk invasion på vår mark, till glädje för alla...

2010-03-11 @ 00:32:42
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : Videobutik rånad i Kalmar av pistolbeväpnad man igen gripen.I o med detta inlägg så är Thor-alfs "Digitala dynghög" före både Östran o Baromtern med den lokala nyhet på nätet. således sover bröderna tröttgök på dessa tidningar.Källa : SR

2010-03-11 @ 00:50:27
Postat av: vmm

Jag hörde det där i Studio1 idag och jag höll på att trilla av stolen. Hon sa något i stil med att hon kunde acceptera att man kunde visa Mohammed som homosexuell, men som hund - never. Vad säger DET om synen på homosexuella??Jag fick upplevelsen av att Nalin "tappade det" i Studio1. Hon blev så känslomässig. Kanske sa hon saker hon inte menade. Men kanske sa hon saker som hon menade som hon inte tänkte säga.Det här med hundarna är ju intressant. Själv är jag uppväxt med en blandrashund som blev 18 år. Rickie. Skulle någon våga kalla henne oren så blir jag elak på riktigt.Synen på hundar är ju starkt kulturellt präglad. Efter Rickie så bodde jag i Afrika i några år och synen på hundar där... jisses... den var inte som i Sverige, kan jag säga.Hundar där är inte sällskapsdjur. Husdjur. Dom är möjligen vakthundar och har då som uppgift att... ja, typ vakta hus. Bita tjuvar, om man ska vara konkret.Det som är mycket svårt att skriva om är att jag upplevde att hundarna var rasister. Ja, rasister! Hundarna undvek svarta människor och var rädda för dom medan dom gärna gick fram till vita... Usch! Jag gillar inte rasism, men hundarna var faktiskt rasister! Det hänger säkerligen ihop med att i Europa har man en helt annan syn på hundar än i Afrika och hundar drar ju sina egna slutsatser.Tänk nu inget dumt om mig att jag är rasist eller så bara för att jag påpekar att hundar i Afrika undviker svarta människor och föredrar vita.

2010-03-11 @ 01:58:59
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Dunderminnet

"Idag skriver dessutom flera tidningar att de publicerat Lars Vilks rondellhund och så är säkert fallet. Men en sak passar sig dessa tidningar och TV-kanaler mycket noga för och det är att publicera den på sina webbsidor."Hahahaha klockrent!

Jag läste faktiskt på expressen att de hade publicerat bilden, men jag letade febrilt på sidan men den gick inte att hitta.Dessa låtsaspublicister...

2010-03-11 @ 02:36:50
URL: http://i47.tinypic.com/t8166o.jpg
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : Fortfarande inget ang videobutiken som

pistolrånades på lokaltidningarnas webbar.

Rånet skedde alltså igår innan 23 på trädgårdsgatan

i Kalmar el skall det mörkas ned?

Igår hade Östran en rubrik Ett tryggare Kalmar

"En kontant fri månad"

Barometern och Östrans nya slogan bör bli

"Du får nyheterna när vi vaknat inte du "

2010-03-11 @ 04:31:03
Postat av: Robin_Shadowes

Lustigt det där. Jag har ingen hund själv men i somras när jag var ute och cyklade en lång runda så råkade jag bevittna en sak. En kvinna och en flicka med MENA-utseende, ingen av dem var beslöjad men tydligen har dom blivit indoktrinerade av kulturen därnere. En man var ute med sin hund som sprang lös. Vet inte vad det var för ras alls men det var iaf ingen Paris Hilton-hund om man säger så. Men den var inte alls aggressiv på något sätt. Verkade mer lekfull. Såg hur båda damerna ryggade instinktivt undan när hunden närmade sig. Jag passerade alltså på cykel medan detta utspelade sig. Kom så pass nära att jag t o m kunde se rädslan i deras ögon. Det var som om dom stött på djävulen själv! Mycket märkligt om man får säga så.Uppmanar alla som har hund att skriva till DO och berätta hur mycket dom har blivit krängkta av Nalin Pekgul och hennes utfall mot hundarna. Det blir säkert inga pengar men kanske om tillräckligt många människor gör det, det även kommer i fulmedia. Alltid något.

2010-03-11 @ 04:53:58
Postat av: Enoch

Kan bidra med min egen erfarenhet. När jag en gång skulle åka tåg med min hund råkade jag komma för nära ett gäng beslöjade kvinnor. Hunden nosade på en av kvinnornas ben vilket fick henne att utstöta ett rop och snabbt rycka undan benet. Hon såg fysiskt illamående ut. Jag visste sedan tidigare att muslimer inte gillar hundar, men jag blev ändå förvånad över denna starka reaktion. Man kan undra vad sådana människor tycker om oss hundägare.

2010-03-11 @ 06:42:32
Postat av: Nalle i Växjö

Kanske en del människor har kommit till fel land, skulle nog ha stannat i muslimska länder.Varför skall alla just hit till Noden där vi har både husdjur och Vilks

2010-03-11 @ 06:54:00
Postat av: Hulda

Hörde också Nalin Pekul i radion. Hon var ju helt uppskrämd. Att en konstnär med några pennstreck på ett papper kan få en världsreligion att skälva i grunden visar bara hur stark vår yttrandefrihet är och hur svag religionen är.........

2010-03-11 @ 07:34:21
Postat av: Stone

En vuxen människa som Pekgul tjatar hela tiden om sin mamma när logiska argumenten tryter. Men detta är ren och skär valstrategi, att bli upprörd för att eventuellt locka de väljare i Rinkeby som moderaterna inte köpt.

2010-03-11 @ 08:00:40
Postat av: Peter

Jag har tidigare hyst viss respekt för Nalin Pekgul, men det är definitivt slut med det. Ibland känner jag mig som huvudpersonen i "1984".

Hur kan man dalta med denna religon, eller ideologi, som predikar ond bråd död och hat, hat, hat? Hur kan vi som sekulariserat land acceptera vilka nycker som helst bara för att de kommer från islam? Hur kan vänsterjournalister och vänsterfeminister sitta och mer eller mindre samtycka till en religon med en skrämmande syn på kvinnan och homosexuella.

2010-03-11 @ 08:05:42
Postat av: Stone

Feministerna diskuterar idag antalet kvinnor i styrelser och på vd stolar. De har beröringsskräck att ens knysta om denna religion som ovanstående Peter nämner.

2010-03-11 @ 08:12:04
Postat av: Skånepåg

I en direktsänd radiointervju på 90-talet i SR P1 frågade en journalist Nalin Pekgul (då Nalin Baksi) hur hon trivdes i Sverige och som svensk. Svaret kom blixtsnabbt från henne: Jag är inte svensk, jag är kurd! Den invandrarkramande journalisten blev tydligen fullständigt paff och överraskad över detta svar. Det uppstod en liten ”konstpaus” då hon inte visste vad hon skulle säga och hade uppenbara besvär med hur hon skulle fortsätta intervjun.

2010-03-11 @ 08:37:37
Postat av: CGJ SD Kalmar

"Muslimska hundklubben" är i alla fall en invandrarförening som aldrig kommer att bildas...

2010-03-11 @ 08:38:13
Postat av: oveg"Alla djur har rätt till en advokat. Det ska schweizarna rösta om på söndag. Schweiz kan bli första land i Europa där allt från hamstrar och hundar till grisar och kor som utsatts för djurplågeri kan få en advokat i rätten."http://www.svd.se/nyheter/utrikes/vanvardade-djur-kan-fa-ratt-till-advokat_4377443.svd

SvD, Publicerad: 4 mars 2010Vi kan väl ta fasta på förslaget i Schweiz och instifta en egen paragraf: Hets Mot Hund!Sverige skulle då kanske framstå som mindre attraktivt för Pekgul & fränder.

2010-03-11 @ 09:01:29
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Under FN-tjänstgöring i Kongo på 1960-talet, så sprang "Balubas" rakt mot kulor och krut! Detta fenomen hade den lokala "häxdoktorn", inklusive någon lokal "häxbrygd", inbillat "Baluba - krigarna" göra dem "odödliga"! När Vi fick ner våra schäfrar, så sprang dessa "Baluba -krigare" all världens väg in i buschen och gömde sig!

"Människans bästa vän" visade sig också vara "människans bästa vapen" bara genom att finnas till!

2010-03-11 @ 09:04:05
Postat av: Tomas F

Voff voff voff

2010-03-11 @ 09:05:50
Postat av: krister6

nalin pekgul skriver i aftonbladet läs självhttp://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/varlden/article6757337.abbara virrar på mitt huvud

2010-03-11 @ 10:08:52
Postat av: Stefan A

Sossarna skulle tjäna på att byta ut Nalin mot min labrador, hon har större förståndsgåvor än Pegul. Vilks har iaf. talets gåva, kan prata för sig, och det är tur det annars hade han varit slaktad av media vid det här laget, skulle vilja utse Vilks till årets Svensk, men det lär aldrig hända....

2010-03-11 @ 10:16:56
Postat av: Vårdpersonalen

I Kalmar väntar vi på att Nasim Malik nu ska ordna en stöddemonstration för Lars Vilks.Malik ska också i demokratisk anda ta avstånd från mordhoten och hoten mot yttrandefriheten.Demonstrationen kan utgå från islamska kulturföreningen Salams lokaler på Storgatan.Malik är ju frontfigur i den föreningen.Nära till Larmtorget är det också.Ojojoj vad vi väntar!

2010-03-11 @ 10:59:06
Postat av: Robin_Shadowes

""Muslimska hundklubben" är i alla fall en invandrarförening som aldrig kommer att bildas..."Knappast nån muslimsk grisklubb heller.

2010-03-11 @ 11:09:50
Postat av: Maria

I många MENA-länder så används hundar för att skrämma barn. Om man inte sköter sig så säger ens mamma "ät upp nu för annars kommer hunden och tar dig". Dom har ju inte hundar som sällskapsdjur som vi har utan där är dom antigen bara vakthundar eller lösdrivande. Den springade punkten är dock att om man växer upp i en inhuman kultur där ett människoliv inte är mycket värt så är inte djurens väl och ve något som prioriteras.

2010-03-11 @ 11:25:11
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Man brukar säga; "Den som inte tycker om djur tycker inte heller om människor"!!!!

2010-03-11 @ 11:34:08
Postat av: Margareta Sjödin

- Va’ nu, har ja’ gjort de’ nu igen?

- Gjort bort mäj, ja’ menar, nu igen.

- Nää, det va’ inte ja’, det va’ Malin Pegkul!

- Malin Pegkul ska’ flytta…

- Hon ska’ avgå åsso, säjer man…

http://tinyurl.com/ycase2w

2010-03-11 @ 12:03:45
Postat av: Ronken

An arab at the airport:

-Name?

-Abdul al Rahzib.

-Sex?

-Three to five times a week. ... Visa mer

-No, no...I mean Male or female?

-Male, female, sometimes camel

-Holy cow!

Yes, cow, sheep, animals in general.

-But isn´t that hostile?

-Horse style, doggy style, any style

-Oh dear!

-No, no deer run too fast..2010-03-11 @ 12:31:37
Postat av: Sveas rika

Tänk att vi ändå får ha HOT DOGS kvar i hyllorna !

2 flugor på smällen så att säga,griskött och benämningen dogs.

Det måste ju vara det bästa försvaret mot musselmanerna.\Svea

2010-03-11 @ 13:03:56
Postat av: Humanist

I grund och botten handlar detta om en konflikt mellan moderna, sekulariserade västerländska samhällen vars värdegrund bygger på upplysningsfilosofins förnuftstro och förmoderna muslimska samhällen som inte genomgått någon motsvarighet till den europeiska upplysningstiden.För de allra flesta svenskar (och européer i allmänhet) är det självklart att religion är en privatsak som inte ska prägla samhället i stort, att religion handlar om TRO (dvs. inte om absoluta sanningar, utan om föreställningar man valt att tro på)och att yttrandefrihet innebär att man har rätt att kritisera eller häckla ALLA trosföreställningar och ideologier.För många muslimer är religionen inte en trosföreställning utan en absolut sanning. De anser att religionen ska prägla hela samhällslivet inklusive lagstiftning, ekonomi, klädsel, osv., och de anser vidare att yttrandefrihet och åsiktsfrihet inte omfattar religion.När dessa muslimer ska leva i västerländska samhällen uppstår en enorm kulturkonflikt, och den politiskt korrekta lösningen på denna kulturkonflikt är att särbehandla muslimerna. En konstnär/författare/debattör kan kritisera och göra satir över alla religioner, ideologier och värdesystem. Man kan kritisera kristendom, kommunism, existensialism och logisk positivism. Man kan driva med hinduer, katoliker, socialdemokrater, nyliberaler eller satanister. Men man kan inte kritisera eller göra satir över islam, för då blir muslimerna "kränkta", och en del muslimska fanatiker reagerar t.o.m. med att ta till våld och hot.Alltså har Lars Vilks helt rätt när han hävdar att vi behandlar muslimer som "barn". Vuxna människor förväntas kunna delta i en öppen, fri diskussion och acceptera att deras egna åsikter och trosföreställningar blir ifrågasatta, kritiserade och t.o.m. häcklade. Många muslimer klarar inte detta, utan blir så provocerade att de tar till våld. Alltså måste muslimerna särbehandlas, vilket i praktiken innebär att vi behandlar dem som barn som inte kan delta i samhällslivet på samma villkor som "normala" vuxna människor.

2010-03-11 @ 13:06:01
Postat av: LN

Arabiskt hot

På Lars Vilks' blogg uttrycker sig sgnaturen "du_är_död" på följande expressiva sätt:- ej din mammas fitta - jag ska fånga dej - walla - ska knulla din mamma din hora - anayin ami serefsiz siktimin cocgu orsbu anayin ninenin amini sikerim - ej ska - rina al qaida - hoppas dom dödar dej - om jag ser dej ska inte bara döda dej - ska knulla hela din family också mormor - walla - ska knulla hennes öron - ska hänga hon så att hon blir en mumya - din hora - din pappas fitta - ska döda din släkct - alla ska dö - ska döda dej din hhhhhhhooooooooorrrrrrrraaaaaaaaaa - du _är _död.

- - - - -

Vad skall vi med sådant enfaldigt, hatiskt byke i landet?

Snacka inte om allas lika värde!

2010-03-11 @ 13:19:13
Postat av: Anonym

@LN

Wow, vilket språkligt intellekt skribenten uppvisar. Garanterat en raketforskare.

2010-03-11 @ 13:27:49
Postat av: Drutten

Det finns inga moderata muslimer. Punkt och slut.

Det finns dock personer med muslimsk bakgrund som skiter fullständigt i religion men moderata finns ej.

2010-03-11 @ 13:38:33
Postat av: Hulda

Vad händer om man döper en hund till Muhammed...?

2010-03-11 @ 13:44:32
Postat av: Sveas rika

@ Hulda

Svar: man skäms när man går ut med den!\Svea

2010-03-11 @ 13:55:31
Postat av: JohannaV

Nalin Pekgul tog ett mycket viktigt beslut tre år innan hon valdes in i svensk riksdag: hon beslöt sig för att inte bli en självmordsbombare i Turkiet.Nalin Pekgul har alltså varit terrorförespråkare kanske längre tid än hon varit demokrat.Sättet hon bemöter Lars Vilks på är under all kritik. Jag är mållös över hennes offermentalitet. Ett bortskämt barn som fått sin docka kastad i leran är den bild som kommer för mig.

2010-03-11 @ 14:27:27
Postat av: Jonas

ALLA HUNDÄGARE FÖRENEN EDER: UPP TILL HUND! EMOT NALIN, SISTA HUNDEN ÄR VÅR!

2010-03-11 @ 14:57:00
Postat av: Jonas

DENNA VAR BRA:

Postat av: Hulda

Vad händer om man döper en hund till Muhammed...? Ja det vore intressant att få veta. Är det måhända olagligt, eller blir man släpad inför skranket hos DO?

2010-03-11 @ 14:59:02
Postat av: Johan

Debatten på youtube:http://www.youtube.com/watch?v=N-UAL2qc768

http://www.youtube.com/watch?v=lGe0sOf3Mgo

2010-03-11 @ 15:25:10
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Den påkostade katastroffilmen 2012 som kom förra året klippte i slutskedet bort scener där Islam var inblandat. Av rädsla för muslimska represalier.Det gick bra att visa hur Peterskyrkan i Rom raseras och Jesusstatyn i Rio faller mm, men aja baja inte röra Islam.. Inte visa hur Kaba smulas sönder.Undfallenheten gentemot denna fanatiska religon är skrämmande. Vad ska detta sluta?!2010-03-11 @ 15:26:01
Postat av: Anonym

"hundar är orena", synd att muslimer är det mest orena och smutsigaste som finns ...

2010-03-11 @ 16:12:29
Postat av: Stefan K

En närmast hysterisk och gråtfärdig Nalin Pekgul säger en intressant sak i debatten. -"...driver med överhögheten".

Pekgul säger alltså att Islam är överhögheten, eller har jag missförstått henne?Kan man förresten avbilda profeten Muhammed som den pedofil han var? Skulle Pekgul och den övriga muslimska världen reagera negativt på det också?

Är det inte intressant att den muslimska världen har ett föredöme som hade samlag med småflickor, men som ansåg att hundar var orena?

2010-03-11 @ 17:08:58
Postat av: Putte

Var det inte ett jäkla liv på mussarna för rätt länge sedan när kungen hade en svart Labrador som hette Ali? Om jag mins rätt, slutade det med att han fick byta namn på hunden.

2010-03-11 @ 17:23:14
Postat av: Magnus

Då har man gjort sin plikt och svarat SD när intervjuaren från Synovate/TEMO ringde upp =)

2010-03-11 @ 17:29:46
Postat av: danne1

vill verkligen Sveriges befolkning att personer som nalin pekgul skal bli minister i Sverige. alltså bli departimentschef.

Allt fler utlänningar tar över i smyg och bestämmer över Svenska folket.

det är inte konstigt det börjar bli ett handikapp att vara etnisk Svensk i Sverige!

2010-03-11 @ 18:06:15
Postat av: s29

68 oskulder per självmordsbombare? Daxs att börja stena fjortisar.

2010-03-11 @ 21:38:12
Postat av: Robin_Shadowes

Foghagen, Roland Emmerich är inte den enda Hollywood-regissör som fegade ur. Ron Howard gjorde det också när han filmade Änglar och demoner. I Browns roman så är mördaren en muslimsk arab. I filmen är det en vit man, en dansk skådis faktiskt.

2010-03-12 @ 00:44:58
Postat av: Minotaurus

För några år sedan hade Kungen en hund, som han av någon anledning döpt till Ali. Det tog så klart hus i helvete och en rad muslimska organisationer protesterade med emfas.Vår käre monark fick krypa till korset och döpa om sin fyrfota följeslagare till Charlie, vilket väl lät ungefär likadant när man kallade på honom.Men det var väl lika bra det - för vilken hund med självaktning vill väl heta Muhammed eller Ali?

2010-03-13 @ 01:17:52
Postat av: Cavatus

Jag har också kommenterat Studio 1-debatten här:http://aktualia.wordpress.com/2010/03/10/vilks-vs-pekgul/Det jag inte tog upp var diskussionen om kränkningen av hunden, som faktiskt är en relevant fråga. Kan bli rörd till tårar när jag ser dessa duktiga hundar som hjälper handikappade och blinda. Dessutom har forskningen nu visat att hundars intelligens ligger på en tvåårings. Jag tror de är intelligentare än så, och jämför man de stordåd en väldresserad hund kan göra med en gapande och kränkt muslim så undrar man vem som är intelligentast. Kanske Sveriges hundägare kunde göra en grupptalan till DO?

2010-03-13 @ 09:02:32
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: UPPRÖRD

hur fan kan du säga att hundar är orena för Nalin Pekgul och ALLA muslimer!!!! kränkta hundar och hundägare?...ursäkta men är inte det där hets mot folkgrupp och kränkning mot muslimer, så vet jag inte ..skulle en muslim säga till mig att alla svenskar är idioter för hur du yttrar dig?..dom har inte lämnat stenåldern osv har du det då, om det är din uppfattning om muslimer. bara massa rasister som skrivit inlägg innan mig. invandrarna tar över i smyg? skulle ni idioter leda landet då?

2010-03-30 @ 19:30:29
Postat av: roffe

Har kört en svensk översättning på koranen, finns inte ett ord om att en hund är oren, enda vettiga som står om hund är då dom befinner sig i en grotta och en hund ligger utanför och vaktar. på 7st ställen i koranen står det hund och ingenstann att en hund skulle vara oren eller nått annat för den delen heller, så slutsatsen av det blir då för mig, att alla muslimer inte vet ett skit om vad dom pratar om, utan endast blivit itutade det sen barnsben. vad säger det då mig om muslimer, att dom inte vet nå som står i koranen eller att dom hittar på saker och följer det blint, sanningen kommer alltid att följa dig mig alla. vi alla skulle ha det bäst utan en enda religon på jorden. eller enklast att alla muslimer håller sig i sitt eget land , där det tydligen inte finns hundar. mvh en förbannad hundägare.

2010-08-19 @ 21:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0