REINFELDT LÄMNAR WALK OVER TILL SD

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt erkänner i en intervju som publiceras i Nerikes Allehanda att han inte kan vinna en debatt mot Jimmie Åkesson. Därför kommer heller inte Fredrik Reinfeldt möta Jimmie Åkesson i någon debatt under valrörelsen.

Fredrik Reinfeldt är sedan rent ut sagt oförskämd och kastar ur sig följande enligt artikeln.

”Det är bara det att jag inte kan vinna den debatten
om han inte kommer full och börjar slåss i studion. Så länge som han säger någonting som är begripligt, har han ju överraskat.”

Jag kan bara säga att jag blir mycket upprörd över detta uttalande från Sveriges statsminister. Är det moderaternas nya taktik när inte fakta och statistik går att använda. Tydligen har Fredrik Reinfeldt  anammat Bo Rothstein strategi om ironi och förlöjligande av Sverigedemokrater.

En föga smickrande strategi för moderaterna och Sveriges statsminister.


Kommentarer
Postat av: Trocadero

Först säger han att han inte kan vinna... sen att "om" Åkesson skulle säga något begripligt så skulle det vara överraskande. Säger då Reinfeldt att han inte skulle kunna vinna mot Åkesson även om han bara stod och slöddrade?

2010-03-01 @ 20:54:27
Postat av: Anonym

Högmod går före fall. Jag ser fram emot att bevittna Reinfeldts magplask i september.

2010-03-01 @ 21:08:57
Postat av: Skeåning

KOmmentarer överflödiga, men det är naturligtvis pinsamt låg nivå från Sveriges statsminister.

2010-03-01 @ 21:12:23
Postat av: AWSvensson

Det är verkligheten personifierad i Jimmy Åkesson som är det som är övermäktigt för Rheinfeldt.

2010-03-01 @ 21:12:34
Postat av: Tomas F

Cynismen och demokratiföraktet är avslöjande hos Sveriges statsminister, mycket pinsamt! Lika patetisk och omoralisk är Bo Rothstein som inbillar sig att ironiska kvickheter ska omvända människor som insett fakta och sanning om tillståndet i nationen, mycket förödmjukande, men det var väl meningen. Minst av allt kommer denna strategi att rädda oss från Intoleransens blodhundar som redan har nationen i ett struptag.

De etablerade partierna borde självklart inse konsekvenserna av integrationshaveriet och leda kampen mot de krafter som vill avveckla vår demokrati och yttrandefrihet, nämligen den religiösa fascismens apostlar!

Vi som tidigare inte hade tänkt tanken men som röstade på Moderaterna 2006 är djupt besvikna på att de svåraste frågorna nonchaleras fullständigt!

Stoppa islamiseringen Statsministern, eller avgå!

2010-03-01 @ 21:12:44
Postat av: Martin

Något jag inte förstår är att både m o s har erkänt att integrationen har misslyckat, eller hur?

Men varför angriper inte sossarna moderaternas integrationspolitik då? Det är väl oppositionens roll väl? Särskilt när det gäller en så stor politisk fråga, eller, ehr, en så stor post i stadsbudgeten som integration och invandring? Varför?

2010-03-01 @ 21:19:11
Postat av: LN

Fjordman om: ... etnisk rensning av den infödda befolkningen."Som jag ser det, har i England den regerande Labour-regimen Blair och Brown offentligt erkänt sin delaktighet i den etniska rensningen av den infödda befolkningen och borde därför ställas inför rätta för detta.Många har skrivit om ett "västerländskt kulturellt självmord, men den beteckningen överensstämmer bara delvis med verkligheten. Det är tyvärr så, att många av oss är karaktärssvaga, bryr oss bara om våra semestrar och våra elektroniska leksaker och likt väluppfostrade döddansare fortsätter att invant och tanklöst rösta på politiska partier, som

så snart tillfälle ges, intet annat gör än förolämpar oss och missbrukar vårt förtroende.

Detta är förvisso en del av vårt problem, som ingen kan förneka. Fråga är emellertid om det inte också finns något annat, en specifik och noga övervägd politik, som påtvingas oss uppifrån -- och mitt svar kan inte bli annat än att 'mycket talar för att det förhåller sig på detta sätt'.Massinvandringen tvingas ned i halsen på oss vita västerlänningar, även om vi inte vill det. I det här fallet är vi ofrivilliga offer för en ondskefull politik, vi är som brottsoffer som inte

förmår sätta upp tillräckligt med motstånd, men offer är vi likväl.Eurabien är mycket väl dokumenterat, trots vad konventionella PK-media kan berätta. USA:s tidigare president Bill Clinton har vid upprepade tillfällen förklarat att han ser fram emot den dag då vita befinner sig i minoritet i USA. Ej heller har president Obama gjort någon hemlighet av sin motvilja mot vita, vare sig innan han valdes eller efteråt.Jag tror att vi öppet måste börja diskutera, om det vi just nu är delaktiga i, inte enbart är en fråga om dumhet och "kulturellt självmord", utan om en medveten, ovanifrån kommande, långsiktig plan, som går ut på att förstöra den vita västvärlden.

- - -

Här är ett utmärkt citat av Lawrence Auster, http://tinyurl.com/ylcc3k8 :"Jag tycker det är rimligt att påstå att Obamas ytterst viktiga mål inom hälso-och sjukvårds-

lagstiftningen och alla hans andra initiativ syftar till att avskaffa ett vitt Amerika genom att via vård & omsorgs-budgeten straffbeskatta den vita medelklassen och överföra medel till 'icke vita' och till 'illegala invandrare'; genom att ta ställning för Islam mot Förenta staterna ( "Jag ser det som en del av mitt ansvar som president för Amerikas Förenta Stater att bekämpa negativa stereotyper av Islam överallt där de förekommer"), genom att skicka iväg amerikanska soldater att dö för afghaner, som inte är våra vänner (se Diana

West om detta); samt genom att utnämna, dels den flagrant 'anti-vita' Sonia Sotomayor till domare i Högsta Domstolen, dels ett flertal 'anti-vita' personer till höga tjänster inom administrationen; genom att stödja en kraftigt ökad invandring och amnesti för 'icke-vita' och genom att i sitt "ras-tal" i mars 2008 förklara, att vita förtjänar att bli utsatta för hat typ 'Jeremiah Wright' av svarta, så länge som de vita inte gör svarta jämlika med avseende på inkomster och ägodelar. Han uttryckte detta mycket tydligt i anförandet, som jag ju har förklarat, men alla ni typiskt konservativa var så imponerade av hans kritik av svarta och av hans nyanseringar och hans "omtänksamhet", att ni ingenting märkte."

- - -

Personligen anser jag [fortsätter Fjordman] att det i mycket är samma sak med EU. Tillskapandet av Eurabien fortsätter i en sådan fart och på så många fronter samtidigt, att även personer som har

gjort det till sin uppgift att studera fenomenet, som till exempel jag själv, inte hinner med i

svängarna. Vad som görs sker i sådan stor skala att det är svårt för en vanlig människa, i synnerhet om hon måste förlita sig på traditionella media, att fullt ut fatta och hänga med i vad som händer. Om sedan dessutom den genomsnittlige medborgaren samtidigt blir kulturellt förolämpad [av figurer som Sahlin, Reinfeldt et al.] och ständigt trakasseras med skällsorden rasist, nasist, islamofob etc., så blir vederbörande som potentiell motståndare till makteliten och dess vedervärdiga förehavanden i stor utsträckning neutraliserad, vilket utan tvivel är vad som innerst inne av makteliten eftersträvas.Jag misstänker att framtida historiker kommer att hänvisa till det tidiga tjugoförsta århundradet som det verkliga lågvattenmärket i historien om den vita rasen, då fientliga främlingar, som exempelvis muslimer, ostraffat tilläts förfördela, utnyttja och bedraga oss i våra egna länder. Vi kanske fortfarande kan tryckas ännu längre ned i bottendyn, tyvärr, men vi nalkas slutligen en lägsta punkt. En vändpunkt, kanske!"[GoV - http://tinyurl.com/yas8mgo - 2/28/2010 4:30 - översättning LN]2010-03-01 @ 21:52:35
Postat av: AWSvensson

Martin svaret på din fråga finns i ovan länk, de är lika goda kålsupare.

2010-03-01 @ 21:55:22
URL: http://www.youtube.com/watch?v=PdvHz4camx8
Postat av: P

När jag röstade på moderaterna 2006 så trodde jag aldrig att dom skulle fortsätta den galna invandringapolitiken, men uppenbarligen hade jag fel. Tycker moderaterna har skött politiken bra, förutom just invandringspolitiken, som är sådan katastrof att den hotar hela landet. Dessutom är det inte ok att köra över t.ex. Vellinge kommun eller behandla ett demokratiskt politiskt parti såsom SD behandlas, därför är min röst på SD given i nästa val, jag vet dessutom många fler som resonerar likadant.

2010-03-01 @ 22:01:19
Postat av: Hulda

Håller med "P". Invandringen har Alliansen skött otroligt dåligt. Det kommer att straffa sig i höst.......

2010-03-01 @ 22:07:06
Postat av: Stefan A

Det F.R. menar är att Åkesson kan börja ställa besvärande frågor om invandringen, och DEN debatten kan F.R. inte vinna...undrar om inte moderatledningen går i otakt med kärnväljarna, det visar sig väl i valet...

2010-03-01 @ 22:14:26
Postat av: Boo

Wow, första gången jag känner att jag respekterar Reinfeldt!

2010-03-01 @ 22:23:13
Postat av: Cavatus

Håller med R till fullo. Just invandringspolitiken har misslyckats totalt. Den har inte stramats upp, som jag förväntade mig, utan vi har gått ur askan i elden. Och just Billströms utspel var lågvattenmärket - spiken i kistan. Ett valfrihetsparti som hotar med tvångsmetoder. Man baxnar.F.ö var det oerhört intressant att få läsa Fjordmans text. Stort tack för den. Den är förlösande och borde spridas i större kretsar.Det var tydligen ett Storforum ikväll om invandringspolitiken där JÅ var med. Missade tyvärr det men har läst lite recensioner på Flashback. Programmet kommer nog ut på SVT:s playsida så småningom.

2010-03-01 @ 22:39:43
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Sven Duva

Jag tycker det låter som om Reinfeldt inte lämnar walk over utan en klassisk hang over.

2010-03-01 @ 23:20:05
Postat av: Johan Gustavsson

...eftersom min kommentar stack över teckengränsen med cirka 42st hos NA så kanske de får plats här!Just sådana här uttalanden av en statsminister i ett demokratiskt land borde få rejäla konsekvenser som att de stora medierna uppmärksammar detta beteende och sällar sig till demokratins regler och gör det möjligt för det svenska folket att ha en folkomröstning om Fredrik Reindfelt ska avgå från sin post som statsminister då han ej har förstått att detta land är ett folkstyre!Det måste finnas utrymme åt andra (nya) partier så att dessa kan göra sig hörda och vi svenskar kan göra vår egen analys av vad som uttrycks. Vi svenskar, ja vi är människor vi med. Vi har rätt att få veta vad t ex. SD står för.

Men vi vill inte att förljugna mediala kanaler ska påtvinga oss uppgifter utan att representanter för det aktuella partiet finns tillgängligt att försvara sig.

Utan denna grundbult finns det nog bara som jag ser det den där sorgsna vägen som leder en ensam mot det stora havet som är redo att sluka mig , jag, individen som blint leds av en annan makt att förgöra mig och många andra en efter en. En förvisning till en plats där jag ej planerat ett besök då jag i min goda tro blivit uppfostrad av ett land som hållit mig kärt.

Postat av: Humanist

Moderaternas taktik är att inte ta någon debatt, att försöka tiga ihjäl Sd och att försöka få bort invandrings- och integrationspolitiken från den politiska agendan. Målet är troligen att invandrings- & integrationsfrågorna ska uppfattas som perifera, oviktiga "icke-frågor", och att Sd därmed ska framstå som ett marginellt missnöjesparti.Det är en ful taktik som antyder en bristande respekt för demokratin och en rejäl portion väljarförakt. Men den är inte oväntad.Det ledsamma med denna taktik är att den inte bara kommer att slå tillbaka mot Reinfeldt & Moderaterna. Den kommer troligen att resultera i att politikerföraktet generellt sett kommer att öka och att många svenskar kommer att känna en allt mindre tilltro till demokratin och till möjligheterna att på demokratisk väg påverka samhällsutvecklingen.

2010-03-01 @ 23:56:26
Postat av: The Last of the Mohicans

Ge ägget en screensaver

Postat av: j-å

Reinfeld menar som vanligt inte det han uttrycker offentligt. Det har han aldrig gjort.

Blir en intressant samarbetspartner till SD efter valet.

2010-03-02 @ 00:23:53
Postat av: Robin_Shadowes

Herre gud vilken "statsman". Finns nog många som skulle vilja bli en ny Churchill men ack inte många skulle fylla hans kostym och skor. Dom patetiska politiker vårt land begåvats med kommer inte ens i närheten. Först we take Riksdagen, then we take Statsminister-posten för att parafrasera Leonard Cohen.

2010-03-02 @ 05:20:38
Postat av: Stefan A(2)

Får man svära i det här kommentatorsfältet??

Nu är jag förbannad: ¤fyfa*****n/#*£$ helv*t*es

idiot till statsminister.... jag röstade på den tönten förra valet och kommer aldrig i helv***e rösta på moderaterna igen.

Jag ska bli medlem i SD, Nu..... och då har jag aldrig varit engagerad i politik förut, nu är jag verkligen upprörd...Kan man maila Fredrik??

2010-03-02 @ 07:45:55
Postat av: S-E Karlsson

Storforum igår den 1/3 2010.

Som avslutning meddelade programledaren att vänsterpartiet vägrat vara med på grund av att Sd:s

Jimmie Åkesson var med i programmet !

Vänsterns syn på demokrati och människors lika värde är minst sagt bedrövligt underlig !

S-E Karlsson .

2010-03-02 @ 08:25:36
Postat av: Thoralf A

Konsekvensen av Vänsterpartiets agerande borde ju vara att när Sverigedemokraterna träder in i riksdagen så kommer alla vänsterpartister lämna riksdagen.

Vilket låter mycket tilltalande!

2010-03-02 @ 08:35:07
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan K

Jag sänker blicken, rodnar och erkänner att jag röstade på moderaterna både 1998 och 2002. Det misstaget gör jag inte om.

Trots att Sd fick min röst 2006, så hade jag förhoppningar om att Alliansen skulle klara av att hantera den horribla situation som integrationspolitiken satt Sverige i. De har misslyckats lika mycket som sina föregångare och nu kan man inte annat än undra över vart Sverige är på väg.

Reinfeldt ja. Jag tyckte han var en bra statsminister ända till den dag då han offentligt kallade alla svenska traditioner för barbariska och min negativa syn på honom har spätts på av besöket i halal-slakteriet och uttalandet i denna artikel.

Sorry Alliansen. Sd får min röst även i år.

2010-03-02 @ 09:41:54
Postat av: Il Padre

Personligen hoppas jag att Högeralliansen och Högerdemokraterna tappar hakorna till marken av valresultatet och att städningen av hela Sverige börjar efter valet...

2010-03-02 @ 10:55:54
Postat av: Tomas G

Tittade på kunskapskanalen i går, Jimmy gjorde en strålande insats, helst med tanke på vad han fick utstå från vissa partier!! Vänsterns uppförande lämnar jag utan kommentar. JÅ intåg i riksdagen är efterlängtad!!!

2010-03-02 @ 11:33:31
Postat av: Stefan K

Apropå vänsterpartiets vägran att deltaga i Kunskapskanalens debatt, så kan en märklig situation uppstå när Sd kommer in i riksdagen.

Tänker Lars Ohly & co. vägra att infinna sig i plenisalen och övriga sammankomster p.g.a. Sd?

När det gäller kommunister så förvånar ingenting.

2010-03-02 @ 12:06:00
Postat av: S-E Karlsson

Hörde på tv-nyheterna att man tror att det bor 600 "svenskar" i det jordbävningsdrabbade Chile !Är det såna som fått PUT i Sverige och sedan flyttat " hem " igen ? Dvs såna som vi skattebetalare i Sverige pröjsar för ?

2010-03-02 @ 12:45:21
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson låt oss anta att dessa har 200000 i pension/året , så blir det 120 miljoner om året.

600 Chilenare av 40000 i Sverige har valt att flytta hem resten stannar i socialiststaten Swedsco.

"Max två koppar kaffe på vissa Svenska äldreboenden"

Pengarna behövs på annat håll.

2010-03-02 @ 15:51:13
Postat av: krister

bara småler och myser,om politikerna är såå rädda

för en sd politiker vad händer då efter valet, då får dom betydligt fler sd politiker att diskutera med kommer dom då inte till riksdagen eller

2010-03-02 @ 16:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0