OVETANDE KHARRAKIAtt Sveriges unga muslimers ordförande Mohammed Kharraki skulle vara ovetande om vad denne imam, Sheik Abdullah Hakim Quick som man bjudit in som talare skulle ha uttryckt för åsikter är helt otroligt. Eller rättare sagt en ren och skär lögn. Jag gissar istället att Kharraki har inspirerats av den debatt som varit i England sedan Sheik Abdullah Hakim Quick bjudits in till ett universitet i London och därför även bjudit in honom till Sverige.Det är faktiskt ganska intressant att media ändå ger detta så stort utrymme men media fokuserar enbart på de homofobiska uttalande som Sheik Abdullah Hakim Quick har gjort. En sökning på nätet avslöjar omgående att han även har en hel rad antisemitiska uttalanden på sitt samvete. Men detta väljer svensk media att inte fokusera på överhuvudtaget. Är det så att pk-journalisterna inte vågar ta upp detta då det skulle kunna ge ny fyr på brasen när det gäller den antisemitiska utvecklingen i t.ex. Malmö.

Läs hur SR vinklar sin rapportering i sin artikel.

Det intressantaste är kanske att först lyssna på detta inslag från SR och sedan titta på nedanstående video så kanske det går upp för även den mest fanatiska anhängare av mångkultur att dessa imamer har en dold agenda och säger vad som passar beroende på vem som närvarar.
En tankeställare? Jag vet vilken version av Sheik Abdullah Hakim Quick som jag sätter störst tilltro till. Homofoben och Antisemiten, snacket om tolerans kan han spara till de godtrogna i Sveriges riksdag.

Lyssna även på detta mycket intressanta inslag i Sveriges Radio med Omar Mustafa men speciellt Evin Rubar som krossar Omar Mustafa och Mohammed Kharrakis lögner.

Tänk om Kaliber kunde Wallraffa Sveriges unga muslimer och bekräfta att Evin Rubars ord är sanningen. Kaliber kommer säkert hitta betydligt mer intressanta saker på 90 timmars bandmaterial hos denna organisation än man hittade hos SD.

Tänk så kränkta dessa muslimer skulle bli om någon wallraffade dem. Vilka skadestånd de skulle kräva!! Katri Linna (DO) skulle säkert kräva rekordskadestånd för en sådan kränkning.


Kommentarer
Postat av: Sven Duva

Ständigt denne Mohammad.

2010-03-24 @ 21:27:25
Postat av: Nalle i Växjö

Tänk ett reportage med dold kamera av Uppdrag granskning eller någon reporter som vågar ta lite risker från någon Moske under Fredagsbönen.Naturligtvis en omöjlighet i demokratins Sverige, men tänk om!!

2010-03-24 @ 22:18:54
Postat av: Åke Malmros

Mördaren som slog ihjäl en 22-årig kvinna i Hjällbo(Göteborg) är fast nu.

Han är neger och holländsk medborgare (i media kallad "Holländaren").Facebook: http://www.facebook.com/people/Mandela-Hussein/677600087Fullständigt namn:

Abdulaziz Abdullahi Mohamed HusseinLite bilder: http://img191.imageshack.us/i/70222461879702846786902.jpg/http://img179.imageshack.us/i/n78614047157859184289.jpg/2010-03-24 @ 22:44:33
Postat av: Stone

Mohammed Kharraki är ett exempel på talesättet "tala med kluven tunga"

När jag testade stavning på efternamnet Kharraki i Firefox, fick jag följande förslag.

Harakiri, Narraktig, Haraktig och Knarra. Det tredje förslaget passar nog bäst in på herr ordförande.

2010-03-24 @ 23:00:06
Postat av: rallykalle

Apropopå homofobi:

Vi kanske minns mediadrevet mot den här pingstpastorn Åke Green. Hur vore det om denne homofobiske imam skulle utsättas för samma drev? Önsketänkande, för det kommer inte att ske, för wahabbiterna i Saudi kan ju tänkas strypa oljan, hemska tanke.

Inte för att jag sympatiserar det minsta med greenens åsikter, han är en nolla, liksom imamen. Men man skulle gärna se debatten.

Kan man tänka sig att om han yttrar liknande åsikter när han är i Sverige, att han får en polisanmälan på sig? Vem vågar? Tiina Rosenberg, som annars är stor i käften kommer naturligtvis att vara tyst, liksom hela F!.

Arma Sverige - vart är vi på väg?

2010-03-24 @ 23:08:20
Postat av: Patrik

Ovetandes? pyttsan heller!Denne Kharraki gör precis som Omar, håller en låg profil om sin extremism utåt för att vinna fördelar. Men privat hyser han lika unkna värderingar som Muhammed Omar.Jag hoppas att ännu fler halvsovande medborgare därute i vårt avlånga land har fått sig en tankeställare över detta och vad mångkultur egentligen står för.

2010-03-24 @ 23:09:41
Postat av: Helene

Lyssna på detta radioinslag från Studio 1 med Omar Mustafa, talesman för Sveriges unga muslimer. Jag hoppas att det inte är samma som länken ovan:http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2275825&BroadcastDate=&IsBlock=

2010-03-24 @ 23:22:48
Postat av: rallykalle

Är det här en "brusha till Tomas Quick?

Att se videon var att uppleva den största samlingen av bullshit som man hört. Är han seriös? Isf är han farlig, mycket farlig. Jag vill inte här föreslå vad man ska göra, men åtgärden är radikal.

Säger en pork-eating crusader,

2010-03-24 @ 23:41:43
Postat av: Roberth

Sluta kritisera radikala muslimer nu. Det finns massor med moderata muslimer med. Hallå var är ni moderata muslimer? hoho

2010-03-24 @ 23:49:29
Postat av: Thoralf A

Tack för tipset Helene

2010-03-24 @ 23:54:16
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Patrik

RoberthDom moderata muslimerna är egentligen radikala islamister. Evin Rubars dokumentär om den framväxande islamismen i Sverige visade klart och tydligt på detta förhållande.

2010-03-25 @ 00:20:13
Postat av: Minotaurus

En lära som stipulerar dödsstraff för den som lämnar islam samt för diverse andra avvikelser från muslimska doktriner, som låter stena kvinnor som våldtagits, därför att våldtäkten anses besudla familjens heder, kan jag inte med bästa vilja inordna under begreppet religion.En religion bör väl åtminstone uppvisa ett minimum av etik, moral och empati. En fanatisk våldslära som kräver att avfällingar, homosexuella, våldtäktsoffer m.fl. skall avlivas, är för mig snarare uttryck för rena motsatsen till begreppet religion.Islam är för mig inget annat än en primitiv, anakronistisk och socialt destruktiv vidskepelse, som överhuvud taget inte hör hemma i ett civiliserat samhälle - ja, inte i något samhälle överhuvud taget.Hundratals miljoner människor lever i misär på grund av denna absurda och motbjudande vidskepelse i samhällen där islam är en helt dominerande kraft. I stället för medverka till att utveckla sina samhällen, fördriver här miljoner människor sin tid med med att lära sig rabbla meningslösa koranverser utantill.Det är en nationell tragedi av stora mått att detta irrationella mörker nu breder ut sig mer och mer i vårt land. Alla svenskar med demokratisk övertygelse och förnuftet i behåll borde medverka till att denna utveckling motarbetas.Ett bra sätt att göra detta är att lägga sin röst på Sverigedemokraterna i höstens val!

2010-03-25 @ 00:59:30
Postat av: Robin Shadowes

"Mohammed Kharraki är ett exempel på talesättet "tala med kluven tunga"

När jag testade stavning på efternamnet Kharraki i Firefox, fick jag följande förslag.

Harakiri, Narraktig, Haraktig och Knarra. Det tredje förslaget passar nog bäst in på herr ordförande."Så sant, så sant som det var sagt. Icke desto mindre skulle jag önska att ville kontemplera det första alternativet noga och riktigt länge. För att sedan göra slag i saken.

2010-03-25 @ 02:32:11
Postat av: Gubben o Gumman

Att Wallraffa dessa pyjamaskillar skulle sanolikt

producera en skräckfilm i skrämselklass med motorsågsmassakern,en klar Hollywood etta.Detta besök vore något för journalister med friska

hjärnor att hugga tag i,vilket vore normalt i en

demokrati.Tyvärr är den typen av journalsiter lika svåra att

finna som en fullskattebetalande pizzeriaägare.Såvida inre "Sveriges hopp" Tomas Mattson på Expressen vaknar till ur "djupkoman" be en bön.Så blir nog inte fallet så den potensielle

Robinsons deltagare får väl sprida sin kvinnofientliga människosyn mm i Sverige tyvärr.Bind fast Katri Linna på första parkett under talet

och hon kommer ut ur lokalen som en helt ny kvinna.

Sannolikt kommer hon att bilda föreningen.

"Släng ut alla mussar ur Sverige igår"

2010-03-25 @ 04:01:50
Postat av: Gubben o Gumman

På tal om att tala med kluven tunga, bägge dessa herrar talar med kluven klumpfot inget annat.

Medicinska benämningen:"Mena Syndromet extreme big sandalus"

2010-03-25 @ 04:57:30
Postat av: Nalle i Växjö

Barnhem i "Långtbortistan" där Svenska förvaret sköter kriget sig nu för tiden.Innebär detta nya utspel från Alliansen att man börjar erkänna att det finns ett problem i dag, eller är det bara ett knep för att "sno" röster från SD

Postat av: Nalle i Växjö

Blev lite fel, naturligtvis va det i Somalia barnhemmen skulle byggas, något som inte Billström kommit på, utan troligen Norge där dom är lite vettigare i huvudet än här hemma

Postat av: Robin Shadowes

G & G, tyvärr är Hollywood alldeles för fega för att göra filmer där mohammedaner beskrivs som bad guys. Storfilmerna 2012 och Änglar och demoner är utmärkta bevis hur man fjäskar för musslorna.

2010-03-25 @ 06:16:15
Postat av: Inga Nordström

Nalle i Växjö: Sverige har verkligen satt sig i fällan. Varför skall vi behöva bekosta "barnhem" för unga vuxna män på fjärran kontinenter bara för att de försökt ljuga sig i vårt land. Enda fördelen skulle väl vara om regeringen började tillämpa arbetslinjen. Vi har massor med "kulturkompetenta" och språkkunniga som vi kan skicka iväg för att jobba på dessa "barnhem"

2010-03-25 @ 06:41:27
Postat av: Nalle i Växjö

Till Inga.

Naturligtvis skulle det tas ur biståndsbudgeten och extremt välutbildade och med rätt religion, och kunskap om dessa länder har vi gått om att skicka iväg.

Vissa är hjärnkirurger, vetenskapsmän, men istället för att dom går arbetslösa kunde arbetsförmedlingen beordra dom att söka dessa jobb som skötare.2010-03-25 @ 07:10:50
Postat av: Gubben o Gumman

Nalle : Förlaget är delvis valfläsk ,men skulle

det bli verklighet, så kommer dom ensamkommande männen att upphöra komma hit ,vem av dessa vill skickas till barnhem el jobba med andra vuxna unga män,i sitt eget land?Snacka om att "tokstänga" Sveriges gränser för dessa vinstlotter/analfabeter, hur fan har Tobbe fått igenom detta med chefen.Förbannat kommiskt förslag, ett riktigt moment 22 förslag a la nödbroms model tvärnit.Dra till Sverige så kommer du tillbaka till ruta ett "Kamelistan".Förslaget skulle ev ha kunat ses som korrekt

anpassning till Norsk el Dansk attityd, till ljugande välfärdssnattare.Tyvärr kommer förslaget att förkastas av samtliga andra partier förmodligen kommer Billström att malas ned till fiskmat ,av socialistmedia ,men en vacker tanke var det ju alltid från lille Tobias.Riktigt Sverigevänligt faktiskt undrar vilket parti

Tobbe har medlemskort i om 5-10år.Sett med den helsjuka socialist journalistiken i

Sverige måste detta ju vara ett av dom mest främlingsfientliga förslag ,som en Svensk "atrapp"

politiker kommit med i modern tid .Släng dej i väggen Beatrice med dina kuvär till torskarna o deras kärringar o åtföljande pudel.Vadslagningen om hur många dagar det tar till Billström får göra en "pudel" har därmed startat.

2010-03-25 @ 07:44:02
Postat av: Donie Blair

Gubben o Gumman

Det är SD politik som nu börjar göras till sjuklöverns. Pensionärerna ska ges mer ekonomisk ersättning, brottsoffer ska få hjälp, fängelserna ska byggas ut så att häktade inte ska kunna släppas som nu och så de ensamkommande. Fantastiska bilder på dessa i morse på bägge kanalerna(barn mellan 5 - 10). Riktigt underhållande för alla som vet

2010-03-25 @ 07:54:16
Postat av: Donie Blair

T.om en besvärad(svårt att tala mot sitt eget beteende) "skrämda barnen" representant försökte förklara om våldtäkten på en svensk tjej som visserligen var riktigt illa men inte Facebooks största grupp!

Det bestialiska mordet på 22 åriga Nancy Tavsan i Nyårshelgen, var det tyst trots att det är Facebooks största grupp och att polisen nu gripit en Somalisk neger(se PI)

Postat av: Nimbus

Unga Muslimer lär väl få ganska häftiga bidrag från svenska staten, dvs oss skattebetalare, så vi sponsrar väl indirekt denna talare?

Är det Statens undomsverk (eller vad det nu heter?) som ger bidragen till såna föreningar? Är summorna officiella?

2010-03-25 @ 08:28:05
Postat av: Cavatus

Kharraki är den slemigaste och falskaste personen som nånsin får figurera i svenska media. När man lyssnar på honom i Studio 1 uttalar han sig precis lika slingrande som han alltid gör, vare sig han uttalar sig där eller i Agenda eller någon annanstans. Han drar gärna upp islamofobi och rasism som försvar att gömma sig bakom. Han förnekar konsekvent alla "sanningar" som sägs och ifrågasätts som är negativt om islam. Han talar ALLTID med kluven tunga. För en gång skull pressar faktiskt journalisterna honom i Studio 1 men han undviker hela tiden kärnpunkten. Dessutom ljuger han oförbehållet rakt ut.Föreningen Sveriges Unga Muslimer får av det statliga Ungdomsstyrelsen cirka 1,5 miljoner i statsbidrag per år (förra året fick de 2 miljoner), så den inbjudna islamisten bekostas alltså av dig och mig. Våra politiker medverkar till att sprida detta olagliga budskap.Lustigt det här med svenska journalister som inte har upptäckt och förstått det här tidigare. Sent ska syndaren vakna. Beror på om de ska beteckna sig sjävla som islamofober nu när det inser hur det står till, eller om de ska omdefiniera begrepper islamofob.Det är ju lovvärt att vänsterorganisationen RFSL sätter klackarna i backen och inte vänder bort blicken i sedvanligt politisk korrekthet. Nu väntar vi bara på att Feministiskt Initivativ gör detsamma med islams kvinnoförtryck nästa gång en incident blir offentlig.

2010-03-25 @ 08:28:31
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Stefan A

Syltryggarna i regeringen hänger på norge nu, själva hade de aldrig tordas komma med ett sådant förlag som barnhem i afganistan, som för övrigt kommer att stå tomma, inga 18 - och uppåt, som kommer att vilja vistas där, och som vanligt får vi skattebetalare stå för notan, får se nu om alliansen kommer att pekas ut av fulmedia som, främlingsfientliga, rasistiska och odemokratiska som SD skulle ha blivit.

Kharraki är en av få radikala muslimer som media törs visa upp ibland, han är ung, snygg(inget helskägg,turban eller galen blick) verbal, verkar modern med mousse i håret, verkar inte så farlig....eller? kanske just det han är....

2010-03-25 @ 09:11:07
Postat av: Malin

Evin Rubar krossade tidigare i år i sin tvdokumentär myten om de "moderata" muslimernas inflytande på politiken.Det var lika med noll.Det var däremot inte islamistfundementalisternas, visade hon med skärpa.Kommentarer på ledarsidorna?Inga.Kommentarer i SVT?Inga.Kommentarer från ex.Reinfeldt,Sahlin m.fl?Inga naturligtvis.Frågan som måste och ska ställas i debatten.Vad är tystnaden betalning för?

2010-03-25 @ 09:37:23
Postat av: S-E Karlsson

Nu visar nya siffror att Högsby kommun har kostnader för anhöriginvandring på två miljoner alltså en kostnad som kommunens skattebetalare får stå för ! Dags nu att säja upp avtalet på 19 flyktingar varje år , det har Sd föreslagit en gång men ingen var villig att lyssna , nu sitter man med skägget i brevlådan och börjar få se problemen .

2010-03-25 @ 09:51:48
Postat av: Cavatus

Läs kommentarerna till den här sidan och förskräcks! Uppenbarligen respekterar man inte svenska lag, eller har för avsikt att ändra den! Man ryser!http://kulturkritikern.blogspot.com/2010/03/nu-ar-vi-alla-antisemiter-och-homofober.htmlSnacka om att tolerans för intolerans kan bli vår egen grav.

2010-03-25 @ 09:59:06
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: dan

Att Sverige islamiseras i smyg beror ju på att ömdömmeslösa människor sökt sitt levebröd inom politiken, och en att dessa är "Ursula" som troligtvis av extrem ömdömeslöshet eller med beräkning vill vilseleda. 68-vänstern på Stasiradion låter honom vräka ur sig lögn efter lögn i en debatt.http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1650väntar nu på att Thoralf gör en post om detta och förklarar varför Åkesson inte fick kommentera felaktighetrna, kanske SR hade klippt och klistrat för att förvränga.

ex när "Ursula" i början påstod att SD vill stoppa riktiga asylsökande, Då, DÅ-skulle jimmy sagt att det är mest anhöriginvandring med människosmuggling som sedan kommunen får försöja allt fler av Sveriges nya befolkning. de få riktiga asylsökande som är fattiga aldrig har råd att ens tänka tanken att kunna få skydd på andra sidan jordklotet.¤¤kan vanliga passiva medelsvensson kunna komma och besöka SD mötet i stockholm i helgen.

gissar att många vill veta mer och skulle vilja ha en Typ SD-mässa på varje ort där medelsvensson kan få veta mer "som Nyfiken".när Media filmar alla besökare och på Måndagen blir bestraffade av kontaktombuden på fackförbunden tillsammans med den 86-vänster chefen på kommunen sedan kanske hotar "Vi har nu bokat ett utveckligssamtal för dig, och så en annan sak, var du med på TV? jaha är du med i SD, ok klockan 13:30 blir det bra?"då kan den stackars hårt beskattade arbetaren och nedtyckda villalåntagaren, försvara sig med "jag var bara nyfiken för jag har hört så mycket om SD i media, nä nä jag skall rösta på S.....(d)"

2010-03-25 @ 11:34:55
Postat av: lee

Dom homosexuella är så glada för mångkulturen i alla regnbågensfärger .Det dom inte fattar är att efter Judarna så är det dom homosexuella som är mål tavlan för det mångkriminella samhället ...

2010-03-25 @ 12:04:59
Postat av: Stefan K

Vem vet vad som sägs och planeras i de inre gömmorna i de allt fler moskéer som byggs i landet.

Saudi-Arabien som är ett av de mest konservativa muslimska länderna, lär ligga bakom finansieringen av ett flertal. Tror någon att de lägger ut 10-tals miljoner på varje moské om de inte förväntar sig något i gengäld?Svt som gör ett idogt och ihärdigt arbete när de med dolda hjälpmedel försöker finna "främlingsfientliga" stämningar hos svenska medborgare, borde ha en hel uppsjö med förslag på att gräva i baksidorna av vårt mångkulturella samhälle:Spelet bakom kulisserna i Sveriges moskéer.

Verkligheten bakom flyktingströmmarna.

De ensamkommande barnens verkliga identiteter.

Det ekonomiska spelet i mottagningen av "barnen".

Brottsbenägenheten hos vissa flyktinggrupper.

Sveriges ansvarstagande kontra övriga Europas.

Varför politiker blundar och kör på med samma politik utan att kunna hantera den.

Kostnaden för hela kalaset.Se, där fick Svt och Tv4 ett antal programidéer helt gratis.

2010-03-25 @ 12:11:38
Postat av: Gubben o Gumman

Ursula Fedelay är ett utmärkt exempel på vilka farliga människor som tagit plats i riksdagen.

Totalt faktaresistent,utrycket hjärna o hjärta inprogramerat på sossedagis.Killen tror på fullt allvar på det han säger så var

hjärnan kommer in i hans fall är frågan.Killen frågar på fullt allvar Jimmy Åkesson om vad

han menar med massinvandring.

Denna killen är både korkad naiv och livsfarlig.

Hans skyldighet är att ta till vara på Sverige Svenskarna och inget annat det är därför han sitter

i riksdagen.

Ha ett hjärta förågot Svenskar inte för

socialdemokraternas valboskap han är inte trovärdig på något plan en inkvoterad riksfjo.

Han är en skam både för

landet samt Centerpartiet,ett utomordentligt exempel på en "Titanics" men i hans fall ännu mera

än fartyget självt.Federlay är en av dom skenheliga Sverigeförstörande

politikerna , som kommer att försöka skylla ifrån sej med att jag visste inte ,kanske gråta en skvätt också.Sabuni har redan börjat.

2010-03-25 @ 12:50:32
Postat av: Cavatus

Läs följande danska krönika över ett förlorat Sverige som skrevs redan 2004. Det är sådant Federley vill bota med mer av mycket:http://www.lone-noergaard.dk/artikler/Vaaldtaektsvaagen-i-det-statsfeministiska-Sverige.htm

2010-03-25 @ 13:23:50
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: dan

"Ursula Federlay" haha klockrent benämning på denna bedragare, han har själv valt ursula.När ett invandrargäng skulle slå ner han på stan, skrek han att han nåt i stil med "jag är politiker och det är ju jag gör det bra för er invandrare " att han inte skrek han var homosexuell istället? detta tyder på att i nöden så fattar han att vårt nya adel inte skulle varit nådig mot han!Einstein förstod nog faran med att ömdömmeslösa skall besluta om kärnkraft:

"Jag vet inte vilka vapen som 3:e världskriget kommer utkämpas med, men däremot att 4:e världskriget kommer utkämpas med pinnar och stenar"

(att bygga fler kärnkraftverk, ger inte lägre moms på momsen på er elräkning, mer troligt är att det blir en kärnkraftsutbyggnadsavgift, för nån måste betala och det blir alltid du)

Hoppas SD television kan wallraffra hycklarna i 7-klövern och i media. de kan ju inte se vilka nya som är PK eller Sverige vänliga.

vore kul att se hur hycklarna skulle reagera med en flyktingförlägning alldeles vid husknuten med bara hitsmugglade illegala och sedan toppa med några romerska släktfamiljer!

kanske läraren på marstrand och hans blonda fru skulle uppskatta verklig kulturberikning som de så gärna vill att andra skall få uppleva.

2010-03-25 @ 13:31:44
Postat av: S-E Karlsson

Tänk om Sd finge över alla som traditionsröstar dvs de som röstar som farfar och farmor röstade , har hört ett antal som resonerar som så att jag kan inte svika mina föräldrar och deras föräldrar , man måste väl för faen ha egen vilja ?

2010-03-25 @ 15:20:03
Postat av: Cavatus

S-E! Jag håller på och sprider fakta när jag är i närheten av min åldriga svärmor, som är sosse till börden och aldrig röstat något annat. Jag lyckas nog inte övertyga henne, men hon får sig allt tankeställare om och om igen. Droppen kanske urholkar stenen. Det är precis som om hon inte fattar vidden av det som skett. Hon lever i sin lilla bubbla och ser aldrig några resultat av invasionen och eftersom media mörkar är det ju inga roliga nyheter jag kommer med.

2010-03-25 @ 16:25:51
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: S-E Karlsson

Cavatus , jag förstår precis , har en ganne en dam drygt 80 år som vid ett tillfälle sa som följer : jag ska säja dej S-E att om jag bara får lite värme lite mat och någon klädstrasa i bland , så är jag så nöjd så nöjd ! Den riktigt gamla stammen !

2010-03-25 @ 17:20:32
Postat av: FreeBird

Denne Kharraki är ett klockrent exempel på en femtekolonnare. Bättre kan inte finnas.

2010-03-25 @ 18:22:53
Postat av: Anders

En fråga:

Är detta samma person som sitter i organisationen för Folk och Försvar (se http://www.folkochforsvar.se/index.php/styrelse , tredje personen uppifrån). För är det det så är det en D-J skandal.Vilken idiot som helst hör att han direkt försöker ljuga i radion om att de inte vet att denne predikare just menar att man skall döda homosexuella.Om det nu är så: hur tänker de på Folk och Försvar?

Kollar de upp vem de sätter i styrelsen eller är alla så förblindade av multikulti hysterin?Detta är inte vilken organisation som helst utan en som har tyngd i frågor kring Sveriges säkerhet.

2010-03-25 @ 22:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0