ÖPPNA STASI-ARKIVEN

Jag är väldigt förvånad över att de så kallade stasi-arkiven inte öppnas. Inte minst med det faktum att vi haft en borgerlig regering under snart fyra år.

Att dessa arkiv skulle öppnas om vi får minst en kommunist som minister efter höstens val är ytterst osannolikt. Eller är det mer sannolikt vid en valseger för vänsterblocket, vem vet vilka sanningar som döljer sig där?

Enligt svar som getts är dessa brott preskriberade och därför lämnar inte svenska myndigheter ut dessa uppgifter enligt statsminister Fredrik Reinfeldts medarbetare.

Sveriges riksdag har nu beslutat att Turkiets brott mot armenier 1915 var ett folkmord. Då vore det väl inte för mycket om man samtidigt offentlig gjorde Stasi-arkiven och vilka personer som förråde vårt land till kommunisterna.

Det märks verkligen att Sverige inte varit i krig på över 200 år, känslan för vår nation tycks vara på fryspunkten på en hel rad områden bland ansvariga politiker.

Jag anser att Sverigedemokraterna borde kräva att detta så kallade stasi-arkiv öppnas.

Sverigedemokraterna borde göra detta till ett vallöfte i den kommande valrörelsen.


Kommentarer
Postat av: Roberth

Mycket bra alla kort på borden alla förrädare ska fram

2010-03-14 @ 20:39:25
Postat av: Tore (preact)

Perfekt, jag ställer mig bakom din åsikt och krav!

Sannolikt har det med "säkerhetstjänsten och vissa politiker" att göra.

Men kravet skall fullbordas...

2010-03-14 @ 20:53:00
Postat av: Cavatus

Ett berättigat krav som inga andra politiker törs ställa sig bakom. Med ett sådant krav vinner många röster och stärker SD:s profil av att ständigt arbeta för att framföra sanningen.

2010-03-14 @ 20:55:34
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Johan Gustavsson

Ja! Jag hoppas verkligen att ni (SD) inte kommer att vika er i denna fråga.Sen en annan sak, det här med blogglänkar på nyhets-sidor nedanför artiklar....är de inte till för att visa vad andra bloggar har skrivit om den akuella saken? Jag hittade nämligen bloggen "Sverigedemokraterna kommer inte in i riksdagen" under en artikel på svd men inte var det skrivet något om artikeln, bara massa härligt om SD!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/massakerhot-mot-kth_4422609.svd

2010-03-14 @ 21:06:01
Postat av: danne1

man förstår det är mycket som folket inte skall få veta. att bara lyssna på Herman Lindqvist "Historien om Sverige" ISBN 91-7313-145-8 20 CD 23 timmar. Gör att man häpnar. socialdemokraterna betedde sig värre mot sin egna befolkning på 30-och 40 -talet än vad som skedde i Ryssland under revolutionen. Nu vet man vart Nazisterna lärde sig sina vidrigheter i rasbiologiska projekt.läs även om Psykvården(Svenska dödsläger) i Sverige:

http://lege.net/blog.lege.net/content/Eutanasi_pa_svenska_mentalsjukhus.htmlom stasiarkiven öppnas vill nog inte invandrarna rösta på de 7 partierna som vanstyrd Sverige under 80 år!

att Sverige var en industrination berodde nog mer på att andra länder hade fattigdom och outveckling nu när Kina,Japan,Indien,Korea mfl har rest sig ur träsken. så sjunker Sverige med fortsatt vanstyre.aldrig kunde jag tro att Sverige hade varit ett sånt vidrigt övergreppssamhälle. kanske tur att fotfolket fick jobba så hårt för sin vardag så ingen orkade bry sig när kvällen kom. annars hade det nog varit kraftiga uppror.

2010-03-14 @ 21:07:12
Postat av: Lotta

Enligt KGBJanne G i Agenda ikväll finns inga islamistiska hot i Sverige. Vidare var det ofarligt att skämta om islam eller göra en karikatyr med Muhammed som rondellhund. Det som däremot var farligt var att skämta om kristendomem för då fick man alla nazister i Sverige efter sig. Man tar sig för pannan.

2010-03-14 @ 21:46:19
Postat av: Svensk tant

Vi ska nog inte hoppas för mycket när det gäller att få SÄPO att släppa listan över svenskar som arbetade för DDR.

På listan finns personer som fortfarande har maktpositioner i Sverige, och de måste skyddas till varje pris.Det märkliga är att en borgerlig regering ser det som sin uppgift att skydda kommunistspioner. Men det visar tydligt hur politiker håller varandra bakom ryggen, oavsett partifärg.All heder åt professor Birgitta Almgren som försöker få ut Stasilistan för sitt vetenskapliga arbete.Den som vill veta mer om Sveriges kontakter med DDR bör läsa hennes utmärkta bok "Inte bara Stasi...Relationer Sverige-DDR 1949-1990".Hon visar hur insyltade både den socialdemokratiska regeringen och den svenska kulturvänstern var med diktaturen DDR.Det är många som har anledning att frukta att SÄPO släpper Stasilistan.

2010-03-14 @ 22:05:17
Postat av: Calle

@Lotta

Såg eländet jag också. Konstigt, att den senaste avslöjade kommunistspionen i Sverige,Jan Guillou, som förrådde Sverige till Ryssland mot betalning,premieras av den statsfinansierade televisionen gång på gång. Denne sjävgode landsförrädare fick vara prisutdelare på Idrottsgalan( utan att ha ngn.anknytning till idrott)och inkallas gång på gång till debattprogram där han får vurma för muslimer och kommunister. Att detta sker när vi har en borgerlig regering är ju otroligt.Borde man inte styra upp vänsterflummarna på SVT som finansieras med skattemedel?? Finns det ngt. i Stasiarkiven som han känner till, (vore inte konstigt med hans koppling)som han använder som hållhake på nuv. regering????

2010-03-14 @ 22:10:07
Postat av: Robin_Shadowes

"Enligt KGBJanne G i Agenda ikväll finns inga islamistiska hot i Sverige. Vidare var det ofarligt att skämta om islam eller göra en karikatyr med Muhammed som rondellhund. Det som däremot var farligt var att skämta om kristendomem för då fick man alla nazister i Sverige efter sig. Man tar sig för pannan."Jag är beredd att sätta mina ädlare bakdelar på att Jan Gijo är en av dem på som står med på Stasi-listan. Men framförallt tror jag att det är personer som fortfarande har makt och som de flesta inte skulle ens på fyllan tro att dom var kommunister i verkligheten.

2010-03-14 @ 22:11:06
Postat av: Argus

Den allvarligaste frågan i Agenda tog Lars Vilks upp, nämlingen, att det inte är möjligt att anordna en konstutställning med hans konstverk i Sverige på grund av islamistiskt hot

Varken programledaren, ministern eller Jan Guillou

hade något att säga om detta ! Hur är det egentligen ställt i detta sk fria och demokratiska land ?

2010-03-14 @ 22:31:03
Postat av: Skånepåg

Mycket märkligt.I såväl Sifo:s som Demoskop:s undersökningar för mars har Sd fått ett något ökat väljarstöd sedan förra månaden. I Skop:s undersökning som presenterades i dag, har stödet för Sd sedan förra månaden nästan halverats till 2,7 %.Här är det säkerligen mer än en hund "som är begravd"!

2010-03-14 @ 22:50:53
Postat av: P

Helt rätt, fram med Stasi- och Tsunamiarkiven! Sverige har en mycket sorglig tradition av att hemlighetsstämpla information som verkligen inte borde vara det, jämför t.ex. med Bordellhärvan och Kreuger & Toll.

2010-03-14 @ 22:52:09
Postat av: Trött

http://politisktinkorrekt.info/2010/03/14/pajasorganisation-startar-valkampanj/När 7 politiska partier lägger skattepengar på att motarbeta ett 8:e parti, då är det dags att kalla in EU.

2010-03-14 @ 22:55:00
Postat av: Ibbe

Det är ett renhetskrav att STASI-arkiven vad gäller svenska informatörer öppnas. Jag vill veta vilka de var. Jag vill naturligtvis veta om de idag har ledande befattningar inom viktiga samhällsområden.Detta stoppar en moderat justitieminister. Tydligen är ett avslöjande av landsförrädarna alltjämt en mycket het potatis och rimligen är alltså flera av informatörerna fortfarande verksamma på framträdande samhälls- positioner. Någon annan slutsats är svår att dra. Det är en gåta att alliansregeringen går dessa kretsars ärenden. Man är garanterad skydd som i en liten ask ,av Bearice Ask. Hon kanske rent av fiskar röster inför valet hos avgrundsvänstern? Är detta ännu ett exempel på nya moderaterna? Nej,här gälller definitivt ingen preskriptionstid. Ut med namnen nu! Det ansvaret har faktiskt Ask och Reinfeldt inför det svenska folket.

2010-03-14 @ 23:04:10
Postat av: Tore (preact)

Mer som kan vara av värde att rapportera:

Elförbrukningen denna dag mellan klockan 21.00 och 22.00 uppgick till 18.560 MWh.

Den svenska produktionen uppgick till 16.662 MWh!

Alltså import av dyr el. Kostnad 598 sek. MW.Vindkraftverk, Maud Olofssons skötebarn, som kallas

förnybar elenergi: 873,8 MW i 907 vindkrafverk ger

detta dygn 126 MW.

Endast 11 verk har detta dygnet havererat.

Naturligtvis kommer dessa vindkraftverk aldrig att betala sig under sin livstid. Ett skojeri liknande

kostnaderna för importerad kraft.

Vi får alltid betala för den dyraste elen. Oljekraften eller Kolkraften! Elpriset sätts alltid på den dyraste, oavsett den bara ger oss el i 10 minuter!.

Idag kostade bensinen en bra bit över 13 kronor. När får vi beskedet från SD att vi avser sänka skatten!

(Det har vi röstat igenom) Vi "lantisar och företagare" lider!...

2010-03-14 @ 23:21:56
Postat av: Gubben o Gumman

Borgeliga politiker på det nanzistiska laget

Socialdemokrater o kommunister på det kommunistiska

laget.Nanzisterna tokförlorade kriget ,DDR byggs upp i Tyskland samt Sverige ,SVT och tidningsredaktioner besätts av kommunister.

Det absolut det viktigaste i en diktatur det vet

alla.Sannolikt är det därför Sverige haft få borgeliga

regeringar med den propagaganda apparaten då som NU.Borgeliga politiker aktar sej för att vara för stora i käften isådär 40 år.

En massa pengar o företag står på spel.

Så låter man kommunisterna härja fritt money talksDen stora frågan är hur man lyckats få Moderaterna

till att bli socialister, bra betalt måste dom i

allafall fått.Visserliggen jobbar man med hållhakar sprit horor pengar osv, men detta är ju löjligt.

Precis som Thor-alf skriver. så har ju "Täbytarzan" världens möjlighet att bli av med kommunisterna dom närmaste 100 åren.Kanske fick Fredde o nya gänget "skriva" på någon

form av tystnadsplikt, för att skydda gamla borgeliga nanzister vem vet.Tokinvadringen som Palme fick order att börja med

får väl ses som en extra försäkring för att behålla

makten ,om tex bröderna Ponnier skulle vakna.Att borgarna bibehåller invandringen,samt hindrar Stasi arkiven från att öppnas ,stavas förmodligen

HÅLLHAKAR samt PENGAR Sverige skiter man i.Någon annan logisk förklaring finns inte .

För händelser på 1940-talet, låter man sannolikt Sverige gå undersamtidigt, som man

fyller sina plånböcker under tiden.I Sverige så lever Josef o Adolf i snart det enda landet i världen ,som då plågas av dom båda samtidigt.Den borgeliga regeringen är precis lika skitiga

som dom landsförädare som finns i Stasi arkiven.Lägger man sedan till utalanden om det Svenska barbariet,samt att invandringen skall öka ,så får

man vara duktigt bakom flötet. om man inte förstår

vad Fredrick och gänget står för.Sverige har icke två politiska block.

Däremot ett gäng farliga teaterapor.

2010-03-15 @ 01:04:11
Postat av: Magnus A

Hear-hear!

2010-03-15 @ 08:52:07
Postat av: j-å

Underbar strategi, Thoralf!Rota i "skiten" och därmed få ännu flera fienden, i synnerhet då från berörda partier.Varför inte uteslutande se framåt? Varför gräva i gammal dynga?SD borde ha goda erfarenheter av vad det innebär, om man ser till dess ursprung. Men ack vad svenska folket älskar att vältra sej gammal skit.2010-03-15 @ 11:06:48
Postat av: Allemand

j-å,

Vadå rota i skiten? Jag vill veta vilka som förrått mig i alla dessa år. Är det personer närstående till dig eller ditt parti eftersom du verkar rädd att sanningen skall komma fram?

2010-03-15 @ 12:38:45
Postat av: Urban

Varför inte också lova att släppa tsunamibanden?

2010-03-15 @ 17:23:03
Postat av: Tore (preact)

j-å! Du har väl ingen anledning till att vara rädd?

Eller...Jan Myrdal vistas på olaglig mark i Indien!

Hos gerillan...Mao och Co fantaster.Jan "Janus" Guillou har sannolikt några finger i detta, klåfingrad som denne är. (DDR)Frågan är väl också, om inte just Olof Palme hade

något som blev hans öde?Nog har vi anledning till att räta ut hörnen allt...

2010-03-15 @ 17:32:09
Postat av: P

Vad som finns i Stasi-arkiven och Tsunamibanden är otroligt relevant, ju mer man försöker dölja dom desto viktigare blir dom också. Vad är så farligt om "Svenne" får reda på? Att politikerna myglar utav bara helvete? Då fulmedia och politiker dagligen jämför SD med nazister, är det inte för mycket begärt att SD vill ha svar på ett par ytterst relevanta frågor, då massvis med svenskar dog och skadades och varför utrikesminister Laila "var ligger Phuket?" Freivalds och resten av regeringen agerade så patetiskt och ljög om vad dom gjorde!! Hade det här varit i Bolivia så hade folket på traditionsenligt sätt släpat ut dom korumperade politikerna på gatan och machetat dom, allt jag begär är sanningen, ska det vara så svårt?

2010-03-15 @ 17:47:24
Postat av: j-å

Tja, AllemandTror inte du haft några känningar av att vara förådd egentligen. Snarare har du haft det för bra här i landet.

Din slutledningsförmåga om min person ifråga, är f.ö. ganska långsökt, så även Tores.Men tyvärr är det så att flertalet människor tar till sej och utnyttjar det som passar de egna syfterna, vare sej det är sant eller inte, eller hur illa det än "luktar".Hur många gånger har Thoralf varit sur och förbannad efter att man rotat i SD:s förflutna?

Hur många gånger har han bloggat om detta och den

"oförtjänta" kritiken?Svinhugg kommer igen.2010-03-15 @ 18:21:05
Postat av: FreeBird

De kommunistiska folkmorden var mycket större än det turkiska. Så fram med arkiven. Det handlar inte om hämnd, det handlar om bevis vem som var hederlig och vem som var landsförrädare.

2010-03-15 @ 18:40:38
Postat av: Tore (preact)

j-å, nu har du varit i värdshuset och sölat!...

2010-03-16 @ 22:08:31
Postat av: Farbror grå

Det kommer inte att inträffa .Ialla fall inte före riksdagsvalet i höst.Detta därför att det i det politiska etablisemanget finns åtminstone ett,eller två partier vilka skulle få "löpa gatlopp" i media om innehållet i Stasi-arkiven kom ut.Hpller med någon annan debattör på sidan.Upp med byken på bordet!

2010-03-24 @ 20:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0