NYTT BESÖKSREKORD PÅ MIN "DIGITALA DYNGHÖG"

Ännu en vecka med besöksrekord på min blogg, denna vecka har bloggen besökts av ca 12500 personer enligt bloggtoppen.
 
En fin liten måndagspresent till Östrans politiske chefredaktör, Peter Akinder som kallar min blogg för en "digital dynghög".  Uppenbarligen en dynghög som ökar sina läsare till skillnad från Östran som håller uppe sin upplaga genom att dela ut gratisnummer med jämna mellanrum.

Ett stort tack till mina läsare och speciellt de läsare som förgyller bloggen med fyndiga kommentarer och länkar till läsvärda saker på nätet.

Alla som skriver kommentarer bör tänka på att vårda sitt språk även om adrenalinet runnit till.


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Och idag får jag (kanske) bli först att skriva här av alla 12 500 besökare!Såg Sahlins lågvattenmärkta insats igår på Agenda när hon höll på att få tuppjuck. Hägglund undslapp sig nämligen ordet "muslimer". (Han råkade btw säga en sanning i den svenska ankdammen, för en gångs skull.) Man hörde hur hon kippade efter andan!! Hon krävde flera gånger att han skulle be om ursäkt.Jag visste inte att ordet "muslim" fått samma status som "neger" i svenska språket, dvs att man inte får säga det längre.Har funderat på saken och man får sannolikt inte bruka det längre för att det kanske kan ge en röst till Sverigedemokraterna, eller vad tror ni, kära läsare?Skrev några rader om det här:

http://aktualia.wordpress.com/2010/03/08/hagglund-vs-sahlin/

2010-03-08 @ 09:29:37
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Roberth Ström

Mona gör som Reepalu röstfiskar bland muslimer!

2010-03-08 @ 09:50:29
Postat av: Jonas

BRAVO!

2010-03-08 @ 10:00:43
Postat av: Hajen

Reepalu är en mörkrets tjänare, när judar förföljs i Malmö så skuldbelägger han de förföljda judarna. Usch vilket kräk.

2010-03-08 @ 10:03:19
Postat av: AWSvensson

Månas popularitet sjunker i storstäderna, det är ju inte så konstigt på landsbygden har hon ju aldrig varit populär.

2010-03-08 @ 10:23:01
Postat av: Anonym

Det måste vara en fin komplimang åt dig Thoralf när herr Akinder kallar din väldesökta site för en digital dynghög. Måtte han gå och gruva sig över att verklighetens folk istället för att läsa Östrans skräpartiklar istället söker upplysning hos bl a siter som Thoralfs.

2010-03-08 @ 10:39:52
Postat av: Patrik

Det måste vara en fin komplimang åt dig Thoralf när herr Akinder kallar din väldesökta site för en digital dynghög. Måtte han gå och gruva sig över att verklighetens folk istället för att läsa Östrans skräpartiklar istället söker upplysning hos bl a siter som Thoralfs.

2010-03-08 @ 10:40:38
Postat av: Gotiska Klubben

Thoralf, du är ett glädjeämne! Aldrig har dynga luktat så gott som på din blogg. Har du gotiskt ursprung, eller har du bara haft tur i livet?

Postat av: Cavatus

Thoralf! Din dynga är det bästa tänkbara jordförbättringsmedlet i den svenska debatten. Din dynga är guld värd, helt enkelt. Bättre gödningsmedel finns inte att uppbringa för att vitalisera debattklimatet!

2010-03-08 @ 11:06:35
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Calle

Grattis till detta Thoralf! Visar att det fortfarande finns hopp, dvs. att hårt och engagerat arbete lönar sig.Som daglig läsare ( sedan några år) har jag sett vilket "hästarbete" du gör. Kommer att per brev skicka dig ett alster med vilket jag försöker bidra till din blogg, och andra som visar verklighetens Sverige.

2010-03-08 @ 11:35:00
Postat av: Sveas rika

Vilken härlig känsla att vakna upp så här på landet.

Som skrivits ovan så berikar denna näring Sveriges mylla.

Dvs istället för att dag för dag bara suga krafterna ur vår svenska mark så tillför den underbar läsning(näring).

Och efter 19 sept är det dags för sådd. Jag längtar redan efter skörden!\Svea

2010-03-08 @ 11:39:43
Postat av: Ludvig

Ja vilket jobb dom måste, journalisterna, för att vara politiskt korrekta.Att man får veta sanningen kallar jag inte för dynga.

2010-03-08 @ 11:41:18
Postat av: Calle

Se Expressens ledare 6/3 av Sakine Madon. Mycket bra artikel om verklighetens Sverige. När Thoralf skriver samma sanningar kallas det "dynga" av vissa.Vari ligger skillnaden?? Kanske i det etniska ursprunget?

2010-03-08 @ 11:42:47
Postat av: Cabben

Jag bor inte i Kalmar län men följer dig då du skriver exemplariskt bra och sakligt i flera frågor. Det är bara att gratulera Kalmarborna och SD till en politiker som lugnt och sakligt kan föra fram sitt budskap. Heder åt dig som inte heller baktalar dina "motståndare" utan bara är saklig. Det räcker helt enkelt. Håller SD sig så lugna fram till valet är jag övertygad om att ni är "inne" i höst. Är själv kluven till valet då jag både vill att ni ska in men samtidigt har jag svårt att överge min grundpolitik och övertygelse. Tillhör dem som bestämmer mig utifrån hur media och de etablerade partierna sköter sig framöver men tror att en förändring i invandringspolitken kan först komma då ni sitter i Riksdagen.

2010-03-08 @ 11:43:59
Postat av: Cavatus

Cabben! Vad media beträffar så sköter de sig ypperligt, i alla fall vad gäller att springa etablissemangets ärenden. Gissa varför tidningsupplagorna sjunkit så drastiskt?Ingen vill läsa deras förljugna dynga längre. De mörkar och tillrättalägger och i vissa fall råkar de försäga sig:http://aktualia.wordpress.com/2010/02/25/locket-fortsatt-pa/Så ska du gå efter media så lär du sitta i orubbat bo. De släpper inte in några nykomlingar i debatten. De ägnar sig endast åt smutskastning av folk med avvikande åsikter.

2010-03-08 @ 11:52:26
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Claes

Även om Östran nästan saknar betydelse och det vore dumt att Du ägnar mer energi åt Östran, vore det ju roligt att se deras upplagesiffror eller resultat exkl. bidrag för de senaste åren.Jag skall förresten undersöka själv och återkomma.Claes

2010-03-08 @ 12:14:53
Postat av: Claes

Ang Östran, en tidning som anser sig kunna konkurrera med Dig.Enl. Tidningsstatistik är deras upplagesiffror följande (med ett presstöd på ca 12 miljoner per år (osäker om just denna siffra på 12 miljoner är riktig))2004 11800 ex

2005 11500 ex

2006 11100 ex

2007 10600 ex

2008 9900 ex

2009 9300 exBara ca 80 % av upplagan är betalda ex.)En minskning med 20 % under några få år.Vad har dom att komma med jämfört med Dig och Din blogg. -ingentingClaes

2010-03-08 @ 12:39:45
Postat av: Gotiska klubben

@caventus Du uttrycker dig alltför diplomatiskt.:-)Men jag håller med dig: den som inbillar sig att etablerad media släpper in någon med en avvikande uppfattning - är naiv.Vad det handlar om i Sverige är ett intellektuellt yrkesförbud. Vi är många som sedan länge inte fått uttrycka oss i det offentliga Sverige - och detta långt innan invandringsdebatten kom.Vad SD - eller rättare sagt SD-anhängare behöver - och gärna fortare än kvickt, är en fristående tidning, där kulturartiklar kan rymmas. Och sport och filosofiska debatter.Typ "Oberoende mot massinvanring och mångkultur".Ett mellanting mellan Axess och Motpol. En konkurrent till Nationell Idag - där jag själv skrivit artiklar om Evert Taube, Jailbird Singers och Knut Hamsun.Postat av: ANNNAAAH ♥

trevlans (:

2010-03-08 @ 12:58:52
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Stefan A

Märkligt att Sahlin och Reepalu hellre pekar ut hela Malmös befolkning som judehatare, än att de tar det där hemska ordet i sin mun..mu..mus..muslimerna, det gick, och det var inte så farligt...de har ju trogna vapendragare i tuppen på den pappersbaserade dynghögen,Akinder, och det gäller så gott som alla pappersdynghögar när man tänker efter, kan de verkligen sova om nätterna när de medvetet ljuger eller utelämnar uppgifter rätt i ansiktet på Svenska folket....

2010-03-08 @ 13:01:27
Postat av: Incredibly cute miss Fökk

Detta censureras på Dagens Industri:Miljöpartiet tillsammans med kommunister och socialdemokrater skall höja skatterna och öka invandringenAlliansen skall sänka skatterna och öka invandringen.Där har vi skillnaden mellan blockenVad fakta gruppen SD ska göra är det "demokratiskt" förbjudet att tala om men en sak är säker att utan migrationsverk så blir det väldigt mycket pengar på marknaden ca 1/5 av BNP

2010-03-08 @ 13:08:56
Postat av: Gubben o Gumman

Cavatus : Programledaren måste väl ha åkt på ett allvarligt PK-samtal med sin chef "Stina Rödstrumpa" ,efter att ha pressat Göran med en direkt fråga om vilka som står för tragedin i Malmö.

Programledaren bör föreslås "guldskäran" för sin grävande journalistik.Vilket framtidshopp.Alla såg ju hur Göran svalde tre gånger blev blek, innan han svarade, att det var "måsslimer" o vänsterfolk inget kul alls för Göran.Man riktigt såg hur hans kristna uppfostran tog

microsekundstrid med den politiska korrektheten.

Skillnaden mellan saningen o lögnen, el om ni vill Göran o Mona blev plötsligt synligMona i matsalen höll ju på att ramla ihop när Göran svek PK överenskommelsen att förtiga att elände som pensionsräddarna ställer till med.

Snacka om en verbal ofrivillig snyting som Göran fick iväg mitt i nyllet på en totalt oförberedd Mona Sahlin.Mona den högst ansvarige för Socialdemokraterna med Ilmaar i spetsen i Malmö.Fortsätter Göran i den stilen kommer KD att vara kvar i riksdagen efter valet.Lita på att det ringde i Görans mobil efter sändningen, i andra änden en fullständigt vansinig "Fredrik "Barbar",samt Moskekillarna.Mona tyckte att Göran skulle be om ursäkt,den enda som skall be om ursäkt är Mona o hennes parti som

stulit tusentals miljarder av Svenska skattebetalare för att impotera lågpresterande valboskap.

2010-03-08 @ 13:25:06
Postat av: Cavatus

Gotiska klubben! Det är sant. Det skulle behövas en tidning med annat material också, en oberoende tidning, i ordets RÄTTA bemärkelse.Det dagens tidning passar allra bäst till är att tända med i pannan. Vid en eventuell uppsägning, har ni något bra alternativ att rekommendera att tända med?

2010-03-08 @ 13:27:48
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: vmm

Jag gillar att du använder dig av begreppet "digital dynghög" om din egen blogg! Alltså missförstå mig inte, jag gillar din blogg och håller med om det mesta så jag tycker INTE det är en digital dynghög. Det jag menar är att det är så avväpnande och skönt när man använder sin motståndares ord om sig själv. Självironi tyder på självinsikt och är något som jag tror går hem i Sverige. Jag tänker såklart också lite på hur SD ska göra reklam i TV inför valet. Antingen kan man välja att göra känslosam patriotisk reklam med svenska flaggor och typiska, vackra svenska landskapsbilder. Funkar säkert bra. Men man kan också välja att driva med bilden av Sverigedemokrater. Typ låtsasdokumentärt där Johan Glans vaknar upp och säger till kameran att ja, nä, man är ju Sverigedemokrat så nu gäller det att gå och samla röster. Så tar han på sig någon "skinnskallehätta" (dvs någon slags gummigrej i hudfärg som han sätter på på huvudet och den sitter liksom ovanpå håret och det ser inte klokt ut) och så får man se honom på något torg där han står och ropar "kom och rösta på Sverigedemokraterna!". Folk bara går förbi. Sedan får man se honom hemma igen och han håller på och lägga sig och så säger han typ "nä, folk ville inte rösta på Sverigedemokraterna idag heller. Det är jobbigt att vara Sverigedemokrat". Han släcker lampan och så är det svart. Och så sedan en text i rutan som visar SD-loggan och text som kommer under någon sekund senare som säger "Rösta gärna på Sverigedemokraterna i valet". Och sedan någon sekund senare under "PS Vi är faktiskt inte rasister".

2010-03-08 @ 13:42:47
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: vmm

Och känslan i min reklamfilmsidé ovan (den om SD och Johan Glans (som jag inte tror ställer upp på det här men men. Finns andra som passar)) är ju att det är en SDares vardag. Man drar på sig skinnskallehättan och står på ett torg och ingen lyssnar och sedan går man hem och lägger sig och man är liksom lika glad ändå. Man kämpar på ständigt och även i motvind så är man lika glad och optimistisk. Så kanske kan den som gör en sådan här reklamfilm avsluta med att säga "Ja, det är roligt att vara Sverigedemokrat. Kul att folk lyssnar på vad man säger och liksom stannar och tänker till... Det är det som är roligast. Jag tror nog vi har fått många nya väljare i dag.". Han ligger i sin säng och ser nöjd ut och säger "Men nu ska jag sova" och släcker lampan.Tidigare i reklamfilmen kan man betona att när han står där med sin löjliga skinnskallemössa så är det INGEN som vill lyssna på honom, folk går förbi, folk vägrar ta material från honom... Det är VERKLIGEN motvind för honom och sedan så när han lägger sig och summerar dagen så säger han att det varit en bra dag, och att han tror att han lockat många nya väljare... Haha! Sånt är kul och jag tror det funkar PR-mässigt!

2010-03-08 @ 14:31:07
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: vmm

Eller smaka på den här reklamfilmsidén, SDlovers:Handycam, ganska nära, något underifrån mot ansiktet, följer en man i sisådär 25-årsåldern som går på en vintrig gata i exempelvis StPetersburg. Han har på sig någon slags kappa. Han säger på ryska (utan att titta in i kameran) med svensk text under : "Om jag tänker rösta på Sverigedemokraterna? Nej, nej, nej. Det här med val är överskattat. Jag tänker inte rösta alls. Men skulle jag få rösta så blir det på...". Pang, där tycker jag man kan klippa till svartruta, kanske med ett kort vittbrus, och så efter någon sekund så visas SD-loggan och sedan någon sekund efter under loggan så står det "Rösta gärna på Sverigedemokraterna".

2010-03-08 @ 14:53:50
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Raoul G

Jag skrev ett inlägg till Östran och talade om ungefär vad jag tyckte om deras argumentbrist, men det blev naturligvis inte publicerat.Jag gillar starkt din blogg, och försöker att förmedla din länk till så många som möjligt, din blogg är värd att få större uppmärksamhet, även för oss som inte bor i Kalmar eller däromkring.

2010-03-08 @ 15:15:31
Postat av: vmm

Sitter och spånar Sverigedemokrat-slogans inför valet. Ni kan säkert komma på fler. Och jag kan säkert komma på fler. Men några förslag:-Vi vill. (kort, kärnfull. Meningslös men fin och alittererande och som går hem)-Demokrati is our middle name. Oj, vilken tuff slogan... Dels så säger man att demokrati är viktigt, men demokrati är vårt middle name när demokrati är slutledet i Sverigedemokraterna... Det kommer att förbrylla, men det kan också vara bra att förbrylla. Och att man använder engelska i "our middle name" tror jag faktsitk är bra. SD är ju nationalistiskt men inte alls ett parti som motsäger sig influenser från andra språk så då tycker jag det är rätt coolt att säga is our middle name.- Vi kräver inte att man dansar Små grodornaKanske något svårtolkad slogan. Men en slogan som betyder något. SD diskuteras ju hit och dit och om dom skulle kräva att folk dansar Små grodorna. Det gör dom ju inte, men kanske kan det funka att i reklam gå ut och säga att SD inte kräver smågrodordans. Jag tycker det lockar till läsning och intresse.- Minareter eller mascara? Framtidens kvinnosyn skapas nu.Åja, jag kan nog komma på massor. Vi får se om jag återkommer.

2010-03-08 @ 15:29:13
Postat av: Cavatus

Spännande läsning, Wmm! Fortsätt spåna, men ta gärna kontakt med reklamgruppen så dina goda och roliga idéer inte rinner ut i sanden.

2010-03-08 @ 15:49:08
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Magnus Bonde

Dynghögar är något varje bonde vet att skatta högt. Förutsättningen för ymnig skörd mot hösten. Vi får se om oavsiktliga erkännanden av kvaliteten på din ger skörd 19:e september. ;)

2010-03-08 @ 15:49:48
Postat av: Magnus Bonde

Vet inte om min liknelse var lyckad, men giftiga lögner som sprids duger inte ens som dynga.

2010-03-08 @ 15:53:21
Postat av: vmm

Smågrodorspåret:Tänk er en reklamfilm där man först ser hela SD-ledningen som hoppar runt i Små grodorna. Sedan ser man Jimmie Åkesson i en intervjusitation med övriga SDare hoppandes Små grodorna. Jimmie har svettpärlor i pannan och är andfådd och säger till reportern typ "Nej, det här med Små grodorna är ju töntigt eftersom det är svenskt". Och så filmar man mot dom SDare som faktiskt hoppar runt där och så ser man Jimmie tar tag i kameran och vänder den bort från Smågrodohopparna och man hör Jimmie säga "Nej, det där får du inte filma! Nej! Näej! Nej! Vi har styrelsemöte nu så du får inte... näej!".Svartruta. SD-loggan. Sedan någon text i stil med "Små grodorna är en svensk tradition. Så sådant håller vi inte på med. Inte så ofta, i alla fall".Eller: "Åhhh, säg inte till någon att vi dansar Små grodorna. Tidningarna kommer att kalla det rasistiskt."

2010-03-08 @ 15:57:40
Postat av: Stefan K

Samtliga mina kommentarer till Expressens artiklar, oavsett vad de gäller, ratas numera och måste bero på kritiken jag framfört mot tidningens ensidiga gnällande om Sd och ständiga stöd för personer med utländsk bakgrund.

Vet ej om jag ska vara arg eller stolt över detta faktum.

Tack då för de bloggar på Internet där man kan skriva av sig utan att ratas eller censureras.Mona S hade säkert en sömnlös natt efter Göran H:s hemska mening i Agenda. Hurrar!

2010-03-08 @ 16:15:19
Postat av: Gubben o Gumman

Hugo Grönlund vänsterpariet har en spännande ide vid sidan av särskilda badtider i Emmaboda Kommun.

Kolla uppräkningen på resurser lägg sedan till 800000kr/st om året, föräldrar till arbetslösa hemmaboende måste jubla nu i Emmaboda.

Varör inte hjälpa Hugo med lite siffror kanske bilden från SR med den 30 årige 13-åringen.Östra Småland opinion.

2010-03-08 @ 16:30:53
Postat av: Helene

Stort grattis Thoralf!

2010-03-08 @ 16:44:18
Postat av: Bosse

Akinders avundsjuka känner inga gränser, han inser (förhoppningsvis) att betydligt fler läser din blogg och tror på den än hans egna alster. Jag tror också att Akinder inser att en maktförskjutning har inträffat de senaste åren vilket har minskat hans makt till förmån för bloggarna.

2010-03-08 @ 16:46:40
Postat av: Cavatus

Här kan man skriva under i olika frågor:http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3535

2010-03-08 @ 16:58:14
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Skånepåg

En av CUF:s distriktsordförande i Norrland går till Sd!?

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : "Ursula" o Carlgren kan knäcka vem som helst.Även Mauds inlägg ,i den lilla frågan för små människor RUT avdraget ,med förslag om hund rasting som avdragsgillt, måste ju vara tungt.Hennes kärnväljare hade nog hellre sett ett avdrag för traktortvätt iställetCharkdissken på Konsum Ockelbo rycker närmare för Maud Olofsson.Faktum är ju att inget parti kan äta hur mycket hallogena svampar som helst el dricka Smirnoff.

Innan det går åt h-vete.

Förrutom då möjligen vänsterpartister i svampfrågan.Frågan är när Göran Hägglund hoppar över till SD.

"Komsi-Komsi"

2010-03-08 @ 17:54:20
Postat av: Magne

Angående debatten igår mellan Måna Stahlin och Göran då Måna brast ut att hon blev upprörd kom jag osökt att tänka på denna klassiker. Göran skulle gett samma svar som professor Noiröiter får av Lill Apabo. Måna hade passat in perfekt i denna härliga satir.http://www.youtube.com/watch?v=GNUF4KRpTkY

2010-03-08 @ 18:30:01
URL: http://www.youtube.com/watch?v=GNUF4KRpTkY
Postat av: Magne

Angående debatten igår mella Måna Stahlin och Göran så kom jag osökt att tänka på denna klassiska sketch. Göran skulle ha svarat likadant som Lill Apabo svara professor Noiröijter när han brister ut att -Nu blir jag faktiskt upprörd.Titta och njut. Hade inte Måna plattsat in i detta gäng?http://www.youtube.com/watch?v=GNUF4KRpTkY

2010-03-08 @ 18:33:48
URL: http://www.youtube.com/watch?v=GNUF4KRpTkY
Postat av: Magne

Ojsan.

2010-03-08 @ 18:36:05
Postat av: Högutbildad

Jag hittade den här bloggen för nåt halvår sedan (via Politiskt Inkorrekt eller Fria Nyheter) och läser den minst varje vecka. Oerhört uppfriskande att läsa raka, "oförskönade" (läs: icke mörklagda PK) nyheter om vad som händer i samhället och politiken.Det är ju bara att extrapolera besöksstatistiken så ser man vart det är på väg.2010-03-08 @ 21:09:48
Postat av: Prinsessan Madeleine

Grattis! Vad roligt! =)

2010-03-08 @ 22:34:14
Postat av: Robin_Shadowes

Det är givetvis upp till bloggägaren själva att besluta men jag dristar mig till att föreslå namnbyte till just det. Min tanke är att man kan lika gärna använda sig av ironi för att sprida sitt budskap. Glöm inte att det redan finns en hel rad ord och uttryck som dom politiskt korrekta hjärntrusterna kläckt som numera används i ironisk mening istället. Vi har kulturberikning, vinstlotter och pensionsräddare bara för att nämna några. Vi har stulit alla dessa ord från pk och använder dem i häcklande syfte. Jag tycker gott dom kan få äta upp alla invektiv dom hittar på.

2010-03-08 @ 22:52:52
Postat av: Tore (preact)

"Dynghögen" verkar ju ge bra avkastning, Thoralf!

Du är ett geni som räddar det ekonomiska. Grattis

än en gång...

2010-03-09 @ 02:04:01
Postat av: Stone

De andras dynghögar är så förtorkade att det är lönlöst att sprida något från dem. M.a.o ingen livskraft, när deras dynga torkat till betong.

2010-03-09 @ 09:08:42
Postat av: Niklas

Haha jag fullkomligt älskar din digitala dynghög! Tack för gott arbete mot svensk dyngmedia & dyngpolitiker...

2010-03-09 @ 22:53:23
Postat av: Edvard Persson

Det har talats så mycket om dynga och lort,

Men betänk vilken oerhörd nytta den gjort.Så låt dom bara gå på - VI KLARAR OSS NOG ÄNDÅ!!!

2010-03-13 @ 00:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0