MASSINVANDRING VIKTIGAST FÖR MODERATERNADe nya moderaternas viktigaste fråga i politiken verkar utan tvivel vara invandringen. Lars-Ingvar Ljungmans kovändning under galgen är väl ett mycket slående exempel på detta. Trots att Vellinge var moderaternas starkaste fäste på kommunalnivå tvingade man de lokala politikerna att ändra kurs från majoritet till minoritet. Något kommunalt självstyre är uppenbarligen inte aktuellt inom de nya moderaterna.

I början av veckan presenterade SVT ett reportage där man avslöjade flera moderater med att lova en moské till Rinkebys somalier i utbyte mot röster och medlemskap i de nya moderaterna. Numera kan också M kopplas till en hel rad andra betydelser, något som jag tycker att de nya moderaterna missat än så länge men jag kan dela med mig av dessa idéer.

M = Muhammed
M = Muslim
M = Moské
M = Mekka

Mina läsare kan säkert komma med finurliga slogans för de nya moderaterna baserade på ovanstående M.
I veckan tog moderaterna i Oskarshamn ett nytt steg då de beslutade att inte samarbeta med Sverigedemokraterna om SD blir vågmästare i kommunfullmäktige. Artiklen finns tyvärr inte på nätet utan bara i den tryckta upplagan av Oskarshamns Tidningen.

Om jag förstår detta rätt så grundar moderaterna detta beslut på att Sverigedemokraterna är kritiska till dagens massinvandring och den förda invandringspolitiken och därmed omöjliga att samarbeta med.

Slutsatsen jag drar av detta beslut är att moderaternas absolut viktigaste fråga är att behålla massinvandring till Sverige och inte minst till Oskarshamn. Långt viktigare än kvaliten i skolan, vården och omsorgen av de gamla.

Om man som politiker tar ett liknande beslut så har man helt klart deklarerat sin inställning, det finns ingen återvändo! Detta understryks även av den politik som migrationsminister Tobias Billström drivit under denna mandatperiod.

När man sedan i samma andetag säger sig vilja samarbeta med socialdemokraterna blir det än mer avslöjande. De nya moderaterna är alltså inte det minsta bekymrade över ett samarbete med socialdemokraterna och den vänstervridning detta ofrånkomligen skulle innebära.Det enda parti som moderaterna inte kan samarbeta med är tydligen SD och det torde innebära att Vänsterpartiet (kommunisterna) också är ett tänkbart alternativ för samarbete för moderaterna i Oskarshamn. Jag tar mig för pannan och det gör säkert en och annan moderat också.

Jag tycker i och för sig att det är väldigt bra att moderaterna i god tid före valet talar om hur man tänker agera och vilka man vill samarbeta med. Så att väljarna vet att en röst på moderaterna också kan innebära en röst på socialdemokraterna. Det samma gäller ju även för de socialdemokratiska väljarna som måste vara medvetna om att en röst på socialdemokraterna likaväl kan innebära en röst på moderaterna. Jag är övertygad om att detta gör det lättare för väljarna när de väljer SD-valsedeln den 19 september.

Nu väntar jag bara på samma utspel från moderaterna i Kalmar med Malin Pettersson och Jonas Lövgren i spetsen. Jonas Lövgren har ju tidigare visat att han kan samarbeta med socialdemokraterna när det gäller frågor som invandringen.


Tack TB för den nya moderata valaffischen.


Kommentarer
Postat av: Robin_Shadowes

Minaret, Medina och martyr börjar också på M.

2010-03-07 @ 10:30:34
Postat av: Stefan K

Jag röstade förr på moderaterna, men övergav partiet 2006. Nu börjar även min fru, som röstat på partiet sedan 1998, att tveka. Hon har nämligen tagit del av det material jag hämtat på nätet och inte minst från bloggar som din Thoralf, Fria Nyheter och Politiskt Inkorrekt.

Situationen i verklighetens Sverige börjar gå upp för allt fler och många ogillar det de ser.

2010-03-07 @ 10:36:15
Postat av: Urban

De nya Mohammedraterna.Med nya namnet förstår man bättre formuleringarna och målet för deras handlingsprogram."Mohammedraterna" är ett parti för hela Sverige och arbetar för alla människors frihet. Med en tydlighet i värderingarna, en närvaro i människors vardag och en nyfikenhet på vår tids samhällsproblem söker "mohammedraterna" svaren på hur Sverige kan bli ett bättre land för fler

2010-03-07 @ 10:49:22
Postat av: Malin

Läste att m i Kalmar var splittrade om ett nytt avtal om flyktingmottagande med migrationsverket i kommunfullmäktige i år.Enligt lokalpressen lade mer än hälften av deras kommunfullmäktigegrupp ner sina röster vid en votering i ärendet.Ute i landet finns det tydligen fortfarande moderater som tänker som i Kalmar, och sådana som inte tänker som i Oskarshamn.I den senare staden skolkar moderaterna från närvaro i människors vardag,precis som i Stockholm och Vellinge.

2010-03-07 @ 11:06:54
Postat av: Utlandssvensk

Jag är också f.d Moderat.Om man vill visa hur mycket M har förändrats och vad den nu står för är den mest lästa M bloggen (Kent Persson i Örebro) en fullkommlig guldgruva.Denna blogg visar klart och tydligt vad de "nya" moderaterna står för och jag är fullkommligt övertygad om att en klar majoritet av M väljarna skulle bli helt förstummade om de följde denna blogg. De tror nämligen att de röstar på något helt annat.Ett av MÅNGA exempel: M anser nu att skattebetalarna ska finansiera sjukvård för människor som uppehåller sig illegalt i Sverige.http://kentpersson.wordpress.com/2010/03/04/jag-kommer-aldrig-nagonsin-att-samarbeta-med-sverigedemokraterna/Om Thoralf läser denna kommentar och följer länken har jag en fråga: Moderaten påstår att endast SD var emot skattefinansierad sjukvård till illegala immigranter. Så långt är allt väl. Men i kommentarerna framgår det att SD likväl röstade JA efter debatten. Stämmer detta?För tydligheten skull: Jag har inget emot att alla som uppehåller sig i Sverige får akutvård men detta är något annat än full rätt till skattefinansierad sjukvård. Dessutom anser jag att sjukvården bör vara skyldiga att rapportera till polisen om de misstänker att personer som söker vård uppehåller sig illegalt i landet.

2010-03-07 @ 11:09:28
Postat av: vmm

Jag antar att det beror på att inom Moderaterna så finns det en grupp med extremliberaler som vill ha helt oreglerad invandring. Dom kommer säkert att benhårt motsätta sig samarbete med SD. Men även S är ju för reglerad invandring! Precis som alla andra partier i riksdagen, åtminstone. Så jag förstår inte riktigt hur det skulle lugna nyliberalerna inom M att just välja bort SD. Invandringen kommer även i fortsättningen att vara reglerad. Ju.Ja, det är svårt att begripa M. Dom är lynniga. Men det är nog för att dom har extremt stora spänningar i partiet. Där ska extremt konservativa samsas med extremt liberala. Klart att det blir konstig politik i Moderaterna. Förlåt, det ska ju heta Nya Moderaterna. Dom är ju ett arbetarparti numera. Eller nått.

2010-03-07 @ 11:46:51
Postat av: Maria

Ja, Kent Persson framstår mer som en folkpartist än en moderat. Om detta är Dom Nya Moderaternas nya politik så kommer M spricka upp i två falanger inom några år. Det finns tack och lov riktiga moderater som inte kommer kunna hålla tyst längre. Nu ligger dom lågt för att inte "skrämma" bort känsliga vänstermoderater. Jag har alltid röstat på M men nu är det slut på det. Så länge den nuvarnade ledningen för denna värdelösa sossepolitik så kan dom glömma min röst. När det gäller sakfrågan så är det mycket enkelt. Det stavas, valboskap. M har insett att svenskarna är svårt sosseskadade så dom siktar in sig invandrare, läs muslimer, mot löften om moskeér och fortsatt djurplågeri. Skamligt men föga förvånande.

2010-03-07 @ 11:48:17
Postat av: Cavatus

Om de konventionella partierna börjar samarbeta över blockgränserna kan det leda till samma resultat som i Holland. Där samarbetade alla partier för att utesluta Wilders Frihetsparti. Det har fått till effekt att Wilders parti nu antagligen blir det största efter omvalet i juni. Det har gått väldigt bra för honom i två regionval, nämligen.Folk tappar förtroendet för politkerna om de samarbetar över blockgränserna, för då ser folk att de egentligen är av samma skrot och korn och att skiljelinjerna som framhävs före valen bara är en schimär.Så vad partierna än gör så gynnar det SD i slutändan.

2010-03-07 @ 12:53:15
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: vmm

Cavatus: håller med. Om partierna börjar samarbeta över blockgränserna av den enda anledningen att dom vill hålla borta SD så är det som att be om att SD får 30% i nästa val.

2010-03-07 @ 13:00:06
Postat av: Gotiska Klubben

Moderat så klart, islamist ja visst!@ Caventus Du är optemist hör jag, tror SD är förbjudna långt innan dess.

Postat av: joffe

Cavatus här ovan säger precis vad många människor upplever gällande svensk politik. Blocken är likvärdiga och det finns ingenting kvar att orda om då sjuklöverns mål är att själviska politikerna får sitta kvar orubbade i sina stolar och kamma hem PK-lönerna även efter septembervalet...Varje politisk debatt rör sig om fjuttiga detaljer.Ingen vill ens vidröra den enorma invandringen som suger ut Sveriges resurser för all framtid. Ingen berör ens den pågående islamiseringen som förändrar Sverige för all framtid.Jag önskar att varje svensk kunde ta del av holländske Geert Wilders tal han höll i House of Lords i London den 5 Mars.Men i Sverige råder väl censur när det gäller free speech så ingen tidning kommer väl att publicera en svensk översättning av hans fantastiska sanna tal.Ett tragiskt scenario i ett land jag lämnade för många många år sedan. Ingenting har förändrats!!!Ta er nu i hampan och välj SD i höst!

2010-03-07 @ 13:43:55
Postat av: MartinA

Verklig förändring i sverige kommer inte förrän efter 2014. Om valfusket inte blir alltför stort och SD blir vågmästare i det här valet så kommer sjuklövern regera i någon form av koalition. Detta kommer leda till massiv ökning för SD 2014.

På sätt och vis är det bra, medlemmarna i sjuklövern har visat att de är totalt opålitliga och det är bara SD som står för ett alternativ. Och 2014 kommer SD att ha mycket mer erfarenhet än vad SD har nu. Och tillgång till mycket större utredningsresurser. Utmaningen för SD är att behålla sin linje och att hålla rasister och extremister stången när SD växer så det knakar.

2010-03-07 @ 14:09:57
Postat av: Stone

Igår den 6/3 var det irakiska valet i en skola i Husby, granne till Rinkeby. Har aldrig sett så många poliser och även ambulans i denna stadsdel sedan den byggdes i börja av 70-talet. Inte undra på att man får en tankeställare, på hur ett från början bra stadsdel, har utvecklats till oigenkännlighet.

2010-03-07 @ 14:17:26
Postat av: TB

Jag gjorde en valaffisch åt Nya Moskébyggarna.

Postat av: Quantrill

"De nya moderaterna är alltså inte det minsta bekymrade över ett samarbete med socialdemokraterna och den vänstervridning detta ofrånkomligen skulle innebära."Ja du Thoralf, vänstervridningen inom moderaterna, och för den delen samtliga riksdagspartier, är total. Hela landet är genom socialiserat utan att folk inser det. Hjärntvätten och propagandan har genom årtionden nu gett fullt resultat och landsförrädarna står i kö för att sälja ut vårt land.

2010-03-07 @ 15:30:58
Postat av: Gubben o Gumman

Att Mona o Lars lyckats placera socialister i Moderata samlingspartiet är nog defacto en av dom största politiska kupper i något modernt land.

Frågan är egentlige bara hur illa ute dom neutraliserade "gammelmoderaterna" är i praktiken.I Moderata samlingspartiet avgörs nu om Sverige skall bli en fullvärdig lydstat till Sovjet.

"Sista striden" pågår i det dolda för Svennebanan.

Även då om makten skall bibehållas med valboskap ju mer bakom flötet dessto bättre.(Wikipedia IQ snitt i världen)Barbarsnacket maktkåta idiotModerater lovar Somalier Moskeer i Tensta lägsta nivån på landsföräderi. dagisklass.Mona Sahlin är inne på slutvarvet i o med implantatet av Lars Ohly in i regeringen,"spiken i kistan"? 40-års socialisering samt media indoktrinering av ett hederligt folk, lätta offer efter lång tid av fred.Lyckan fullkomligt lyser om Lasse o Kalle.

Det är kanke inte för inte man matchat fram Mona till detta riksfyllda uppdrag ,rent karriärsmässigt el plånboksmässigt, hon dumpas blixtsnabbt om så behövs .

Kanske har hon fått bra betalt.Lite Historik :-1970 Kärnfamiljen slåss sönder alla skall ut i skatteslaveri både man o kvinna.Den socialistiska dagis tanten väntar på bla Fredrik "Schlangsman"o andra blivande Moderat toppar.

"Den icke produktiva gigantika sektorn byggs ut

till absurdum.-1980 Importen från Mellanösterna tar rejäl fart.

Under förespeligen att krig är hemskt,vem kan säga emot SVT 68 SAMT PRESSEN?

Rasiststämpeln uppfinns,som många nya ord senast

fick vi höra ett nytt av Tomas Idergard "Extremnationalister"-1982 Sovjet talar om vem som bestämmer med lite u-båtar i Svenska farvatten.JG:s kompisar är missnöjda med något.-1992 Bengt impoterar fröet till våra i stort sett

dagliga mord o gatuskjutningar i Sverige.

Skotten visslar i matbutiker folk hittas nu skjutna i uppbrända bilar bla,tack Bengt.

En nyttig borgelig idiot har gjort entre.-2000 Sverige börjar överge ett tvåblocksystem givetsvis inofficiellt .

Nya "Moderaterna" börjar planenligt ta sej fram dom högsta maktpositionerna i partiet.-2010 Sverige står inför ett ödesval utan dess like

skall vi som Australisk press skriver bli det första musslimska landet i Europa på lite sikt.

Detta då tack vare att ett gäng dårar lyckats införa Stalin o Lenins tankar i ett fint land som Sverige.

2010-03-07 @ 18:31:21
Postat av: Helene

Namnförslag: nya moderata muslimerna sammarbetar med SocIslamdemokraterna. Rosenbad döps om till Islamabad.Glöm inte Agenda i kväll SVT2 kl 21.15 med Ilmar Reepalu.

2010-03-07 @ 19:06:58
Postat av: Malin

Reepalus syntes:Judar och antisemiter är det värsta jag vet.

2010-03-07 @ 19:35:48
Postat av: Anonym

Det är skämande läsning Thoralf. Jag önskar att fler svenskar ser vad som håller på att hända i vårt land.

2010-03-07 @ 19:49:45
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : TV4 ägnar sej åt ett reportage om den tråkiga BRANDOLYCKAN i RINKEBY vilket i sig är bra .

När kommer reportage om MORDBRÄNDERNA i Rosengård el om dom mordoffer ,som hittaS SKJUTA i uppbrända bilar.

ÄN en gång tack Bengt.Reportaget fokuserar på rökluckan som givetvis skall fungera.

Vi hör inget om om det fanns en brandvarnare i olyckslägenheten.När kommer reportaget om KAMERAN på BRANDBILEN i Malmö, som måste finnas för att MORDFÖRSÖK görs på UTLURADE brandmän.OLYCKAN där SOMALIER omkom är viktigare att visa för Svennebanan.När kommer reportaget om användande hand-ELDS-vapen i Livsmedelsbutiker.Det finns mycket mera angelägna bränder att lägga dyr programtid på,där brott begås.TV4 är en liten ändtarm till SVT68 med specialite att hårt marknadsföra multikulti , samt

skuldbelägga Svenska folket.Döp om programmet till Iskalla Fakta.

2010-03-07 @ 19:55:52
Postat av: Rättvis

Ensamkommande skäggbarn - ett havererat PK-projekt. Många av “barnen” är trettio år. (Se länk)Så fick då SD återigen rätt. Men sossarna travar på och vill förtrampa den kommunala demokratin. Borgarna är inte ett dugg bättre.

Postat av: Joacim

Jag röstade på Moderaterna i Oskarshamn, nu blir det SD rakt igenom 2010.

2010-03-08 @ 22:26:01
Postat av: Bigus Dickus

Ju mer tal om samarbete över blockgränsen mellan Allians och Vänsterblocket ju bättre läge för SD. Då blir ju en röst på Reinfeldt även en röst på Ohly eller vice versa. Då tror jag många kommer att välja SD istället som ett oberoende alternativ.

2010-03-11 @ 12:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0