KALMARS SJÄLVUTNÄMNDE SUPERBLOGGAREMed ovanstående ordalydelse har förre detta Göran Perssons talskrivare Peter Akinder skrivit några rader i Östran.

Att det stora antalet besökare på min blogg uppenbarligen retar gallfeber på dessa politiska vänsterchefredaktörer är ganska uppenbart och det fina i kråksången är att de är fullständigt maktlösa. De ser sakta men säkert sin egen makt försvinna ut i bloggossfären. Det handlar inte om populism som vissa gärna hävdar, utan det handlar om att lyssna till vad gemene man känner och upplever. Det tror jag att jag är mycket bättre på än Peter Akinder.

Min chef fick idag ett mail från en kund som jag med jämna mellanrum besöker i min profession som konsult inom processindustrin med följande ordalydelse.

”Thoralf är helt klart kung på S5, vi värdesätter dessutom hans förmåga att förstå processen, våra behov och att han verkligen lyssnar på operatörernas synpunkter, trots en mycket rörig arbetsmiljö och ett stundtals bristfälligt beställningsunderlag från min sida....”

(S5 = Styrsystem från Siemens som levererades mellan 1985-2005)

Det är givetvis väldigt roligt att få dessa uppskattningar men det jag vill understryka för Peter Akinder på Östran är att jag lyssnar på ”operatörernas synpunkter”. Om nu inte Peter Akinder förstår vad jag menar kan jag hjälpa honom på traven med att läsa detta som ”väljarnas synpunkter”. Detta har socialdemokraterna fullständigt glömt bort på vägen och därför kommer de ej heller få majoritet i valet i september trots att de bildat ”allians” med MP och V.

Peter Akinders vanmakt lyser i neon i ovanstående rader och jag njuter i fulla drag över denna fullständiga kapitulation av en politisk chefredaktör på en socialdemokratisk tidning.

Det är fritt fram för Peter Akinder att kvalificera sig till min ”svarta lista” genom att skriva lögner och osanningar om Sverigedemokraterna. Det är Peter Akinders eget val, inte mitt!


SD FJÄRDE STÖRSTA PARTI I SENTIOS OPINIONSUNDERSÖKNING! 

Sverigedemokraterna får 6,3 procent i Sentios februarimätning och är därmed fjärde största parti.

Läs mer på PI.


Kommentarer
Postat av: Danne1

Förr eller senare kommer alltid sanningar fram, det Peter Akinder är rädd för. Är att SD skall skynda på den processen.Landsförädare och hycklare som Peter Akinder kommer en dag få bära en skam som han inte kommer kunna bära.....Han ger sken av att vara naiv och låtsas visa okunskap om en verklig som kommer honom allt närmare.Tror han verkligen att enda bekymmer som finns, är att en bloggare som thoralf får allt fler besökare....

2010-03-06 @ 01:40:28
Postat av: Snaphanen

For 1.5 år siden udkom historikeren Morten Uhrskovs bog "Et delt folk" (Ett delad folk). Om dansk fremmedspolitik 1983-2008.Først troede jeg det var det sædvanlige "dem og os". Så opdagede jeg, at det delte folk var os selv - danskere og danskere. Det bliver også Sveriges erfaring de kommendegenerationer.Læs recensionen: http://kpn.dk/boger/article1368215.ece mvh från DK

2010-03-06 @ 01:56:23
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: robban

är ju rätt komiskt om han inte hamnar på listan även om han försöker som i exemplet ovan. att bara bli ignorerad är förolämpade för mediakåta sossetyper hehe

2010-03-06 @ 03:03:42
Postat av: Gubben o Gumman

Det är faktiskt ganska kul att läsa dom självutnämnda "Redaktörena/journalisternas"Akindersoch Anderssons digitala lekstuga.

Rabblande samma mantra i olika tappningar,två bidragsberoende (presstöd)vuxna män som levt på arbetarnas skattepengar hela sina liv.Dessa har aldrig dragit in en enda krona till

landet ,såsom till tvård skola omsorg.

Välgödda är dessa herrar i sin plåtlåda på "Lindsdalslätten.Dessa herrar har tuggat sej hela vägen in i visthusboden rätt igenom väggen ,nu står dessa diktaturens kreatur ,och beskådar lögnens dynghög.Varför fick vi ingen Herrgård för 12 miljoner, säger Socialdemokraternas svar på Helan o Halvan till varandra.

Internet- döden för pressen samvetet,Sverigedemokraterna ,verklighetens

folks vrede ,plågar tungt varje kväll innan sänggåendet.När Stasi arkiven öppnas står bla dessa herrar med skit upp till armhållorna.Den ulseuröta koliten brister ut i full blom ,när nyvalsklockorna klämtar i Sverige likt Holland.När SD passerar 10% kommer skitdoften att ligga tung över Östran .Helan tittar då på halvan och säger tårögt ,tror du att SD får inflytande på presstödet, då är det slut med vårt snyltande.

Snart vandrar Helan o Halvan ut i en oviss arbetslöshet ,utan ett enda betyg från ett hederligt arbete.

Till ännu ett bidrags beroende ,hurra för dessa Svenska hjältar el rättare sagt digitala rövhål.Lycka till väl mött på valnatten.

2010-03-06 @ 03:27:41
Postat av: Dunderminnet

Hahaha man kan riktigt känna Peters rumpsmärta.

Hans artikel kan få en att tro att du, Thoralf är diktatorn.

Ack så fel han har, och att använda ord som dynghög för att beskriva en persons blogg med skild politisk uppfattning som Peter självt är helt otroligt.

Här sitter man på en "politiskt obunden" tidning och ska skandera över hur folket ska uppfatta icke politiskt korrekta människor.måste pastea lite text ifrån wikipedia:Pressens etiska regler är de pressetiska regler som press, TV och radio i Sverige frivilligt har utfärdat. Denna hållning gäller med stöd av de restriktioner som finns i tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen.

Dessa etiska regler är att ge korrekta nyheter, att bemöta kritik mot etiken och sakuppgifter, respektera den personliga integriteten, vara varsam med bilder så att de inte vilseleder, vara objektiv och lyfta fram flera åsikter, och att vara försiktig med att publicera namn.

2010-03-06 @ 03:38:53
URL: http://i47.tinypic.com/t8166o.jpg
Postat av: S-E Karlsson

Det är fler än Peter Akinder som jobbar för att Sd ska få fler röster , moderaterna i Oskarshamn säger nej till samarbete med Sd i händelse att Sd skulle få en vågmästarroll i O-hamn efter valet !

Vi i Sd O-hamn /Emådalen tackar för draghjälpen !

Mvh S-E Karlsson .

2010-03-06 @ 05:04:01
Postat av: Katinka Glahd

Hela inlägget från p

Peter Akinder i tidningen andas ångest och rädsla.Förmåner och fringisar försvinner och blir ett bitterljuvt minne blott.

Han vet att snart kommer räkenskapens dag och sanningen segrar.När lille Peter försvinner ,efterlämnar han ingen större saknad.Hans insats för Sverige och hans landsmän,var aldrig ens så stort ,som pyset av en Kolibrifjärt!

Sd till riksdagen 19 september.

2010-03-06 @ 07:03:05
Postat av: Katinka Glahd

Hela inlägget från p

Peter Akinder i tidningen andas ångest och rädsla.Förmåner och fringisar försvinner och blir ett bitterljuvt minne blott.

Han vet att snart kommer räkenskapens dag och sanningen segrar.När lille Peter försvinner ,efterlämnar han ingen större saknad.Hans insats för Sverige och hans landsmän,var aldrig ens så stort ,som pyset av en Kolibrifjärt!

Sd till riksdagen 19 september.

2010-03-06 @ 07:04:05
Postat av: nesse

Så häftigt att se att pk-isterna blir alltmer desperata. Såna här utfall från Akinder gynnar Sd och bevisar vilken låg nivå han håller sig på. Bakom den fisförnäma masken döljer sig tydligen en person som kan häva ur sig vilka invektiv som helst när det går honom emot. Va underbart att se att våra dynggrävare till "journalister" alltmer förlorar sin makt. Våra pk-journalister tycks alltmera ointresserade av att föra en saklig debatt och ängnar sig alltmer åt rena personangrepp. Att diskutera i sak intresserar inte längre, utom att sprida rena lögner. Pk -etablissemanget börjar få rejält kalla fötter.

2010-03-06 @ 08:01:34
Postat av: Thomasson

Det borde faktiskt bli licens, liknande TV-licensen, på bloggar. Med tanke på att underhållningen på bloggar som denna VIDA överstiger den... underhållning(?)... som vi har att nyttja på dumburken.Peter Akinder har ju rätt att tycka vad han vill, men kom inte och påstå att denne varit Göran Perssons talskrivare. Det kanske var en titel denne man hade, men mig går det inte att lura.

2010-03-06 @ 08:16:09
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Jeppe

Det allra viktigaste är att STASI arkiven görs offentliga. Många av dagens PK skulle få kalla fötter och framförallt hycklande socialdemokrater.

2010-03-06 @ 09:56:15
Postat av: Jeppe

Glömde att skriva; Jag tycket att öppning av STASI arkiven borde vara ett vallöfte från SD

2010-03-06 @ 09:57:51
Postat av: Nalle i Växjö

Nog med bedrövelser och dåliga tidningar.Föreslår lite läsning som finns på webben och är gratis, och utan inlägg av Akinder.Observera något "skruvade" inlägg, ungefär som som gamla radioprogrammet Mosebacke monarki.I varje fall brukar jag skratta, vilket inte är fallet när jag läser Östran i Kalmar

Postat av: Hajen

I dagens GP har de på två helsidor stora med stora snyftvalsen. Den svenska dagspressen förlorade 1,7 miljarder i annonsintäkter under 2009. Dagspressen går med hundratals miljoner i förlust. Kraftiga personalnedskärningar aviseras för 2010.

Det ser ut som om pk-packet får söka sig ett hederligt arbete, tackar tackar.

2010-03-06 @ 10:03:41
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Visserligen är det inte jag som upprättar "svarta listan" men dristar mig ända att ge Peter Akinder några tips om hur man förmodligen hamnar där.1. Hävda att jorden är platt

2. 1+1= 3

3. SD är främlingsfientligt/rasistiskt

2010-03-06 @ 10:30:24
Postat av: RättvisI rädsla för konkurrens från SD tar Akinder till ett grovt artilleri av lögner och förtal mot SD. Ja Akinder har ju skrivit tal åt Göran Persson och vet vilka förmåner som hänger samman med ett socialdemokratiskt maktinnehav.

Han känner skräck över att SD:s populära politik tar till sig allt fler väljare från (S)

Stackars Akinder som saknar argument och liksom ser hur källan till alla hans förmåner blåser iväg.Men PK, det må vara moderater eller socialdemokrater, ska veta att de inte har monopol på information längre. Folk börjar tröttna på papperstidningarnas lögner.För ett år sedan var en kommunist (?) störst på bloggtoppen. Nu är PI tio gånger större än samma kommunist. Samtidigt minskar papperstidningarna stadigt sina upplagor.

Ja stackars Akinder.

2010-03-06 @ 11:05:37
URL: http://www.bloggtoppen.se/kategori/politik/
Postat av: Skogman

Jag skulle lätt kunna ha dig Thoralf som min chef. Du verkar vara förnuftig och lyhörd."...glömt bort på väggen..."?2010-03-06 @ 11:34:48
Postat av: Magnus

Sanningen börjar komma ifatt dessa lögnare. De blir mer och mer desperata och tar till alla till buds stående medel. Journalistkåren är en skam för hela detta land, det kan knappast finnas något som helst yrkes stolthet i denna kår.

2010-03-06 @ 11:41:13
Postat av: Tomas

Hej Thoralf.Tack för en av de bästa bloggarna på nätet, fortsätt att provocera och gräva.

2010-03-06 @ 12:00:52
Postat av: Rättvis

Har förgäves försökt att få uppgifter om stödet till Östran

Jag är iof ingen mästare på att söka på nätet. Men är det ändå inte märkligt att det ska vara så svårt att komma till presstödsnämndens hemsida? Det är nästan så att jag tror att uppgifterna om understödstagarna (bland tidningarna) ska komma ut till väljarnas.Det här hittar jag hos tidningen ”journalisten””Tidningarna som får driftsstöd under årets fyra första månader är:

Västerbottningen, …, Östran, Stenungsunds-Posten, …. Arbetaren Zenit och Kungsbacka Tidning. ”Men det finns säkert många andra stödformer. Och nu gör Östran skäl för PK:s betalning genom att ljuga om SD.

2010-03-06 @ 12:13:39
Postat av: Skeåning

Peter Akinders förakt för, och avundsamhet på SD's framgångar är illa dolda får man väl minst sagt säga. Det är uppseendeväckande att någon som gör anspråk på att vara en seriös skribent för en officiell tidning, och som dessutom varit talskrivare åt Göran Persson inte klarar av att hålla ett bättre tonläge.

2010-03-06 @ 12:34:18
Postat av: Inge Sandén

Måste säga att Gubben och Gumman,bara blir bättre och bättre i sina kommentarer.

Det sista att fullständigt klä av sådana sverigefientliga låtsas sossar som denne Peter Akinder,var det hitintills bästa.

Så är det "Rättvis" det är just sådana som Peter Akinder och han på Dalademokraten inte att förglömma, som vill se ut som en arbetare i sin flanellskjorta, vi 50-tals sossar lämnade detta parti med sin början 2002.

Alla dessa som i dagens politik,vill låtsas att dom är arbetarnas vän,har vi avslöjat för länge sedan och avhoppen blir bara fler och fler för varje dag som går,när en som Peter Akinder vill förlöjliga Thoralfs Sverigevänliga blogg som en dynghög.

Här sägs bara sanningar om tillståndet i landet,som verklighetens folk tycks ha fått upp ögonen för och det han Akinder inte tål.

Det är sossarna som bötjade med att dra NED DETTA LAND I SIN EGEN DYNGA,varefter Alliansen fortsatte t.o.m. något värre.

Alla före detta soosar bävar för att en "Raggarbrud"skall bli landets statsminister.

Sverigedemokraterna är dom enda som kan rädda landet från att gå under.

Det måste ske 2010.

SD i sept för våra barn och barnbarns skull.

2010-03-06 @ 12:43:47
Postat av: Högutbildad

"Att det stora antalet besökare på min blogg uppenbarligen retar gallfeber på dessa politiska vänsterchefredaktörer är ganska uppenbart och det fina i kråksången är att de är fullständigt maktlösa. De ser sakta men säkert sin egen makt försvinna ut i bloggossfären."Självklart är det så. Vänsterpolitiker/skribenter/anhängare har i decennier i princip haft monopol på svensk media och att nå ut med sitt politiska budskap till folket.När nu svenska folket även kan kommunicera-, hitta media och information via Internet är dessa vänsterskribenter fullständigt chockerade att andra åsikter faktiskt får komma fram. Stäng av Internet! Oberoende information, fakta och kunskap är farligt!Keep up the outstanding work TA!

2010-03-06 @ 13:01:27
URL: http://vaken.se
Postat av: Roberth Ström

Vad fattas denna Akinder karln är helt väck i huvudet.

2010-03-06 @ 13:10:16
Postat av: nesse

Får sosseriet tillsammans med kamrat Ohly makten så kommer staten och hålla det sjunkande skeppet dagspressen under armen ytterligare några år. På sikt är dock dessa dynggrävare till "journalister" hopplöst förlorade! Den stora vinnaren när så blir fallet är demokratin. De som ska vara folkets röst och försvarare har i själva verket blivit folkets värsta fiender. Många, inte minst sossetidningar lever på presstöd för att gynna rörelsen, men sötebrödsdagarna är sedan länge förbi.

2010-03-06 @ 13:18:21
Postat av: AWSvensson

Du får nog höja ribban lite för de som ska få komma med på den svarta listan.Det ser ut som att en plats på denna visar att man uppnått en hög grad av pk- godhet, och därför är berättigad till en plats i solen. Nej inga hönsatjuvar som Clark Olofsson uttryckte om Janne Olsson, så Peter Akinder får nog ligga i om han ska komma med.

2010-03-06 @ 13:25:56
Postat av: vmm

Kanske idé att skapa en "vit" lista också?Några tänkare och tyckare i den offentliga debatten som jag oftare håller med än emot är:Sakine Madon

Dilsa Demirbag-Stenfinns ett tjog andra också, som bloggare typDick Erixon

Johan IngeröJa, jag ska inte rabbla bloggare, men många finns det.Bäst tycker jag det är när dom ser problemen med invandring och att den förda integrationspolitiken är katastrof och att dom inte rakt av avfärdar SD som löjliga eller rasister eller diskuterar hur man bäst motverkar SD utan faktiskt tar politikproblemet på integrationsområdet på allvar.Sedan gör det inget om dom ger SD en släng av kritik då och då; det ska politiska partier ha för det mår dom bara bra av ;)

2010-03-06 @ 13:49:51
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Peter, den förste.

Som väljare säger jag nu - Kyparn! Kan jag få notan för den multikultipolitik som förts de senste 30 åren!Det är Peter Akinder m.fl. som skall betala notan soldariskt. Var och en efter egen ekonomisk förmåga. Då notan betalts blir det tyvärr inte nog med pengar kvar för att bo på Östermalm (om du känner på dig att du är en av de ansvariga är det bäst du flyttar dina pengar från Sverige nu).Men rätt skall vara rätt, med tanke på all den energi och nit de lagt ned på sin socialaingenjörskonst i sina socialaparadis i Malmö, Göteborg och Södertälje så tycker jag att det inte är mer än rätt att de skall få bosätta sig där och få njuta av sina sista dagar där.

2010-03-06 @ 13:59:48
Postat av: Gubben o Gumman

Ett bra exempel på hur Socialismens bröder och systrar kliar varandra på ryggen,kan du läsa om i Dagens Media rubrik : Kommunalrådets dotter tar över Östra Småland ca 100 anställda, presstöd ca 20 miljoner 200000kr i snitt för varje lögnare i stöd.

(Magne länka)Därmed börjar likheterna ,med en annan plåtlåda på "Lindsdalslätten" bli synonyma nämligen Samhall.

Samma sak hos Greidar(Fläskorven i flanell) Dala-demokraten (demokraten)?Siffrorna kommer från presstödsnämden Wikipedia. skattstö(l)d/presstöd 2008OBS Stark text nedan demokratiskt sinnade varnas.Socialist tösen som nu styr bla PA samt JGA hade inte ens sökt jobbet aktivt utan satt o skräpade på Handelsbanken som vice boss för något , lite Mona "i matsalen" varning?.Styrelsemedlemmen Gunnarsson säger: Hennes släktskap påverkade inte utnämningen.

60 sökande fanns till tjänsten.....

Det där med sanningen har aldrig varit sossarnas starka sida.Här snackar vi Svågerköping på hög nivå.

Damen är för övrigt släkt med förra komunalrådet

Kjell "Salvekatastrofen" Henriksson som slösat bort

Kalmarbornas skattepengar i 15 år.

Så den objektiva utnämningen verkar klockren...

Hennes make blev för övrigt landstingsdirektör...

Samma vecka.På dessa rader Svennebanan fyller du i tax ink för

JGA samt PA.

1.........................

2.........................När du gjort detta Svenne förstår du varför medarbetare på Östra Småland bantar offentligt (Uffe med kalaskulan tex)På Östran jobbar killarna med lena händer och stora välfyllda plånböcker.Som vanligt Svenne ställer du din väckarklocka så du kan gå upp och fylla din skattekvot 57%,så

dessa diktaturens kreatur kan leva gott på dina pengar.Även 1 miljon invandrare behöver dina stålar på ett el annat sätt.

19 September är det visst val till Riksdag och kommun/landsting.Obs inlägget tillägnas Inge Sanden.

2010-03-06 @ 14:11:38
Postat av: Anders E

Östran/Nyheterna fick 22,8 miljoner i presstöd 2007.

Budgeten bestod till 23 procent av presstöd. Det betyder att vi i år betalar ca. 100.000 kr per utgivningsdag till Östran med våra skattemedel. Tänk vad dessa skattekronor kunde ha gjort nytta inom t.ex äldreomsorgen.

2010-03-06 @ 14:43:31
Postat av: Zalgonenko

Man kan köpa mycket lojalitet för 22,8 miljoner kr.

Presstödet är inget annat än ett effektivt sätt för regimen att styra media.2010-03-06 @ 14:59:17
Postat av: Peter, den förste.

@Gubben o Gumman: "...Som vanligt Svenne ställer du din väckarklocka så du kan gå upp och fylla din skattekvot 57%,så

dessa diktaturens kreatur kan leva gott på dina pengar..."Och här en go låt att spela som väckarklocka melodi, Jävlaranamma - Äntligen Måndag! http://www.youtube.com/watch?v=s22bwvHQcnc

2010-03-06 @ 15:16:21
Postat av: krister

nu får inte sdu vara med i vellinge heller vid debatt

skitdåligt

http://sydsvenskan.se/omkretsen/vellinge/article635517/SDU-tvingades-bort-fran-debatt-i-skolan.html

2010-03-06 @ 15:19:22
Postat av: Roger

Det är underbart att se hur du retar upp. Vet själv vilken ilska det är emot dig och din blogg bland mina bekanta.Du är ett monster, mer eller mindre påstås det. Men det märks tydligare för varje dag vilka dom riktiga skrämmande figurerna är.Därför måste dessa individer skrika ännu högre om alla rasister och skrämmande makter i samhället. För ingen ska få reda på sanningen, att de verkligen farorna för samhället i längden är pompösa, självgoda individer likt Akinder.Tokvänstern, nya högadeln

http://allahuakbar.se/wordpress/?p=6761

2010-03-06 @ 15:39:06
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Helene

Akinders utfall är på samma intellektuella nivå som hos 5-åringar i sandlådan: - Dumma dumma deej, dumma dumma deej. Du ä en bajskorv, du ä en bajskorv. Och lika svårt att få

5-åringen att motivera sina påståenden, lika svårt är det att få Akinder att göra det samma.

Och är det inte märkligt att denna mångkulturivrare varken bor i Norrliden, Smedby eller i något annat invandrartätt bostadsområde, utan istället valt att bosätta sig i homogena Berga strandpark? Liksom en annan av våra segregerade verklighetsflyktingar, Henrik Rydström. Han ni vet som älskar mångkultur (utom den svenska då förstå) som bor på det ytterst segregerade Boholmarna. Det vore intressant om de kunde förklara för oss andra varför de tydligen tycker att andra ska njuta av deras mångkultur. Är de osjälviska eller vad?

2010-03-06 @ 15:40:13
Postat av: Gubben o Gumman

Just Östrans affärside är lysande producera en tidning för en krona sälj den för 73 öre.

Reklamen borde skrivas om till:"Vi gör det ingen annan skulle komma på att göra ens påtänd.Med 20 miljoner i presstöd ingen moms ,sänkt reklamskatt ,distributionsstöd ,när kommer läsarstödet förresten?.Till detta Boljevikprojekt går det åt ca 400 Kalmarbor ,som går till jobbet varje dag och skickar alla sina skattepengar(50000/per) till Östra Småland presstödsavdelning även kallad

"La stadsmaffia el socialisto".Så skiver Akinder att vi lever på att sälja våra varor utomlands med bra vinst.

(Killen producerar för en krona säljer för 73 öre...)

Hurra en siffra rätt, men det ordnar nog till sej snart igen.Fort ned i källaren och kyssa partiboken, sedan pang på det igen.Var i samhällskedjan hittar Akinder sej sjäv i den tärande eller närande.Detta skatteslaveri, då för att bla Peter Akinder skall kunna lägga in bilder på tex hundskit då han likt en femåring angriper Maud Olofsson i den urlöjliga debatten om RUT avdraget, allt för att flytta fokus från multikulti.

Se dagens opinion ÖstranHjälp politruckerna till a-kassan den 19 Sep.

2010-03-06 @ 15:59:45
Postat av: Rättvis

Gubben o Gummans inlägg är superbra. Tack ska ni ha.

2010-03-06 @ 16:22:14
Postat av: Tomtefar

"Detta över journalister och opinionsbildare som inte skriver inställsamt och underdånigt om hans främlingsfientliga parti."Tyvärr tyder nog uttalanden som ovan på någon typ av sjukdom! att inte ens förstå att folk inte längre vill läsa artiklar som inte är med sanningen överensstämda utan tillrättalagda och omgjorda för att passa ett visst syfte.

Hur kan denna man ens har mage att uttala sig om underdånighet och inställsamhet när det är just dom egenskaperna som har gett han mat på bordet och kläder på kroppen dom 3 sista Decennierna.

2010-03-06 @ 16:42:44
Postat av: Gubben o Gumman

Östrans "scoop" om dom två Kalmarsyskonen som överdrivit syskonkärlek ,med ett/flera? skall vi kalla det "samligg",har nu nått rikspressen.

"Sex säljer" så länge Ali Baba o syrran inte är inblandade.I Östrans artikel utalar sej en Kalmar advokat :

"Det finns flera grupper som skulle undvika att gympa ihop"Hoppsan detta borde Uffe Karlsson vidarutveckla vad menar advokaten egentligen.Menar han att man bör stoppa "kusinmupparna"?

Kostsamma nyp för skattebetalarna.

Reportaget börjar bli otäckt vilka grupper avses?

Homosexuella,Stockholmare,fotbollspelare?Här slutar repotaget som lät kunde gått över i hets

mot folkgrupp.Två hycklare har jobbat ihop.

En som lever i verkligheten, samt en som står utanför PK.Kanske redaktör Karlsson kan syssla med lite undersökande journalistik, ang incest i olika grupper.Artikeln lämnar ju flera frågor än svar .Advokaten talar ju om stort mörkertal.Svårslaget självmål veckans?

2010-03-06 @ 18:00:38
Postat av: Rättvis

Östra Småland fick 13 245 000 kr år 2008, Sydöstran fick 15 328 000 kr, i driftsstöd. Sen tillkommer andra former av stöd.Frågan är om SD i framtiden ska ställa sig bakom en stödpolitik för rena rama lögnpropagandan. Själv tycker jag att partierna själva ska få dela på pengarna och lägga dessa på tidningar eller andra media, t ex bloggar, som de vill stödja.Nu utgår det ju statsstöd till tidningar som inte är annat än för kommunistiska terrornästen.

Varför ska Sverige ge stöd till landsförrädisk verksamhet?

Postat av: Rättvis

Återigen en sensationell nyhet som PK säkerligen kommer att tiga ihjäl.

2010-03-06 @ 19:34:39
Postat av: P

Ge 20 miljoner/år till varje SD vänligt mediaorgan, typ Fria Nyheter, Politiskt Inkorrekt osv, så skulle det hända ordentliga grejer!Dock så bör denna typ av "stöd" självklart avskaffas helt.Och ni som fortfarande betalar TV-licens, sluta med det!

2010-03-06 @ 20:09:47
Postat av: Tore (preact)

Att SD eller SDU inte får vara med i debatter på skolor finns prejudikat från JO att de inte kan förbjudas! Antingen alla eller ingen!

Om någon ej vill deltaga "av särskilda skäl", skall ju inte andra behöva vara lidande för!...

2010-03-07 @ 01:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0