JAG ÄR MÅLLÖS

Jag fick ett tips om Omar Mustafa som alla kunde höra i Studio ett försvara inbjudan till en muslimsk extremist som gjort homofobiska uttalanden och även antisemitiska. Lyssna här.

Tydligen sitter denne person också i styrelsen för Folk och Försvar!JAG ÄR MÅLLÖS!


Kommentarer
Postat av: Peter, den förste.

5:e kollanare!P.S. Begreppet quisling är reserverat för "politicians who appear to favour the interests of other nations or cultures over their own": http://en.wikipedia.org/wiki/Quisling

2010-03-25 @ 23:57:12
Postat av: Roger S

Det är fasiken en Ding ding värld numera

2010-03-26 @ 00:02:42
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: dan

åh f-n vilket politiskt korrekt instans detta var, Jytteland är där också!#läste på PI att en extrem muslim fixat lärartjäst på juridik instutition på Uppsala universitet och även indoktrinerat och bildat familj med en kvinnlig forskare på FOI!mer och mer inser man hur extrema muslimer infiltrerar viktiga instanser i Sverige, skulle inte förvåna om de även är politiskt sakkunniga på departimenten. många där är utlänningar redan nu och de har nog ingen Sverigevänlig agenda.# Ministern sabuni´s bror driver organisation inom krängkningsindustrin och förbjuder allt, tom glassen Nogger.

saudiarabien ger pengar till att bygga moskeer på fler och fler orter i Sverige och byggloven beviljas utan tvekan. har saudiarabien köpt alla politiker i 7-klövern eller vill de verkligen att Sverige skall bli en Muslisk provins i smyg?

2010-03-26 @ 00:03:23
Postat av: dan

omar Mustafa blå ljuger och har tränat på att slingra sig.på www . truthtube . tv kan man se hur en man som dryckit alkohol får 80 piskrapp.hur f-n kan makteliten i Sverige vara så naiva och fientliga mot sin egna befolkning, skrämmande hur framtiden ter sig för Sverige. skall vi fly härifrån eller skall vi försvara oss

2010-03-26 @ 00:26:15
Postat av: Robin Shadowes

Denne femte kolonnare och trojanska häst måste tvingas bort från Folk & Försvar. Det är rent livsfarligt att ha islamister där. Detta tyder på att även SÄPO är infiltrerade eftersom dom inte har reagerat. Det är knappast heller en slump att han befinner sig där han gör. Med tanke på vad Stellan nyligen uttalade sig om vårt försvar är detta ytterst oroande.

2010-03-26 @ 01:06:30
Postat av: Peter, den förste.

Eddie Nilsson har bara en sak att säga - Reinfeldt, din dumma javla idiot: http://www.youtube.com/watch?v=TLURinHvq0MP.S. MS näms också

2010-03-26 @ 01:26:54
Postat av: Göran

"Folk&Försvar"--hahaha, en pajasorganisation fullbefolkad av medlöpare och quislingar helt i klass med "Centrum mot Rasism"--förlåt "Centrum mot Nogger" skall det givetvis vara.

2010-03-26 @ 01:51:56
Postat av: Markus Ketolainen, SD Haninge

Bara för att personen som intervjuas av SR förnekar och bortförklara allting ändrar inte faktum att såna åsikter är praxis bland muslimer. Därför tycker jag inte att det mannen säger på inspelningen (på engelska) är chockerande för jag vet att det är helt normalt med såna åsikter. Men jag tycker deras (muslimernas) åsikter om homosexuella är vidriga.

2010-03-26 @ 05:59:37
URL: http://markusketolainen.wordpress.com
Postat av: Nalle i Växjö

Vår tids Indianer.Helt klart är ett övertagande, eller man kanske skall kalla det gerillaangrepp på det land som vi betraktar som vårat hemland Sverige.Nu skall även inköpare i kommuner utbildas att handla från invandrarföretag, läs länken.På område efter område tränger det in i första hand muslimer på alla poster och funktioner , och jag känner mig som troligen Sydamerikas indianer en gång kände.Förmodligen kommer dom sista spillrorna av "Svenskar" att trängas ihop i reservat där vi kommer att få sluta våra dagar som dom sista av rasen Svenskar.Och allt detta påhejat av "Ursula" och Fredrik den store och likställdaPostat av: Stefan A

Folk och försvar, den vanliga klubben för inbördes beundran, som det säkert finns många av, utgår väl arvoden, traktamenten och väl tilltagna rese-ersättningar + lite gratis resor lite hit och dit i världen, en org. som borde ha avvecklats för länge sedan, särskilt som vi inte har något försvar längre, nej fram med macheten och hugg av sådant från samhällskroppen, måste till mera närande och mindre tärande verksamheter för att Sverige ska klara framtiden.....

2010-03-26 @ 08:17:37
Postat av: Tomas F

Precis som Palmecenter bjuder in terrorister som föreläsare bjuder islamiseringsorganisationerna in hatpredikanter. Även om media förvånande nog höjt på ögonbrynen så är ändå detta ett tillstånd som bör anses som normalt i dagens Sverige. Det kan ju omöjligen vara fel när det är skattefinansierat och certifierat som ökad global förståelse. Något som vi vanliga demokratiska människor inte ska störa med kritiska frågor.

Islams infiltratörer har verkligen lyckats att förankra dödskulten i Sverige. Intoleransens företrädare promenerar rakt in i de etablerade partierna och kan ogenerat hävda att sharialag skall införas i Sverige. Som Moderaten Waberi i Göteborg självklart säger – ”det ska vara så”!

2010-03-26 @ 09:00:04
Postat av: S-E Karlsson

Jojomen , vapenvägrare och muslimer i sveriges Folk och försvar , hur faen har det ställts till i Sverige ! Helt enkelt fruktansvärt !

2010-03-26 @ 09:33:03
Postat av: Lasse U

Är "Sveriges unga muslimer" nån förening som tar del av våra skattepengar?

2010-03-26 @ 10:05:22
Postat av: Helene

Jag vet inte om detta har tagits upp tidigare, men här kommer lite intressant och skrämmande information från skribenterna på PI:”Spännande läsning om handläggarna för enheten om organisationsstöd vid ungdomsstyrelsen. Det går att vara lite konspiratorisk men detta är tre av handläggarna

Omar Nur, har varit ordförande för Islamiska kulturcentret i

Norrköping se även artikelhttp://www.folkbladet.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=2621371Khaled Assel, är aktiv inom miljöpartiet Stockholm stad

Ammar Makboul, har kraftiga vänstersympatier och är aktiv inom

palestinarörelsen.

Det känns lite märkligt hur rekryteringen går till för handläggarna vid enheten för organisationsstöd. Spännande att se hur PK eliten har för urvalskriterier vid tillsättning av tjänster.”Detta handlar om Mosar Sayed (gift med Lisa Kaati) som förordar islamisk sharialagar i den svenska arvsrätten. Lisa Kaati jobbar på Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI. Är det bara en slump att dessa ”moderata muslimer” dyker upp på just dessa ställen? Läs mer om Mosar Sayed här:http://politisktinkorrekt.info/2010/03/22/islam-och-arvsratt-i-sverige/#commentsOch mer om hans fru Lisa Kaati här:

http://www.e24.se/pengar24/jobb-och-karriar/tips-i-karriaren/den-langa-smala-vagen-tilldoktorsexamen_1087765.e24

2010-03-26 @ 10:44:57
Postat av: Cavatus

Ju mer som skrivs, desto mer stöd för Åkessons artikel i Aftonblaskan i höstas. Allt talar för SD. Förtiger tidningarna fakta, blir det ett indirekt stöd till SD eftersom det bevisar att de hemlighåller sanningen eller mörkar något. Lägger de korten på bordet blir det ett stöd till SD som får rätt i sina utsagor. En ren win-win-situation.Därför misstänker jag att Synovates senaste opinionsmätning är tillrättalagd. Hur ser ägarstrukturen ut där, egentligen?Sen kallas ju alla vi som kommenterar nedlåtande för de som håller till i pissrännorna, av en snobbig kulturjournalist. Har skrivit om det här:http://aktualia.wordpress.com/2010/03/25/pissrannornas-prosaister

2010-03-26 @ 11:03:14
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Hulda

Slingrar sig som en orm när han svarar på frågorna. En hal och opålitlig person som man definitivt inte vill köpa en begagnad bil av..!

Vad tycker våra HBTQ-organisationer? Vågar de kritisera detta? Ett kritiskt uttalande kan ju ge stöd till SD...

Vi måste hålla koll på honom i framtiden..

2010-03-26 @ 11:06:18
Postat av: Stefan K

Synovates senaste undersökning:

Sd back 2%

Vill svenskarna verkligen fortsätta på den inslagna linjen eller är de senaste opinionsundersökningarna riktade för att medvetet ge Sd lägre siffror?

Börjar nu förstå varför riksdagen vill ha in Turkiet i EU.

Det skulle innebära att Sverige inte skulle stå ensam som EU:s enda muslimska land. En framtid som borde göra de flesta gråtfärdiga.

2010-03-26 @ 11:24:08
Postat av: Stora Småland

Det måste vara fejkade siffror , Sd Högsby fyller på med nya medlemmar hela tiden , så den sista mätningen måste helt enkelt vara friserad !

2010-03-26 @ 12:53:46
Postat av: Fredrik

Vilka stenålders människor!!

Ska jag som svensk visa dessa eller religionen islam respekt!! ALDRIG!!!!

Postat av: Magnus A

Vilken lögnare. Taqqiya.Antingen backar vi eller väntar på bomber.På i förorten intill där jag bor har inte längre kioskerna någon alkohol. Yngre män har tagit över dem.

2010-03-26 @ 13:58:06
Postat av: Magnus A

Även om journalisterna ställer lite motfrågor här är de ändå aningslösa när de normalt tillåter ordet "rasister" om varnande för invandring, vilket är orsak till att Mustafa här kan kalla kritiker rasister.Evin Rubar har rätt försiktigt gått ut med som fakta att en minoritet muslimer är radikala, och nu söker alltså muslimska organisationer att stämpla henne som rasist (obegripligt ord) och islamofob. (I kulisserna står säkert Andreas Malm till islamisternas förfogande och var Expo landar kan man undra.)År 2000 hade vi nog högst 3 procent muslimer och idag tror jag att vi har minst 5 procent. 2020 tror jag att vi har 8-9 procent. Vi har en unikt galen, unikt generös, invandring. Och det genom unikt odemokratisk hållning till diskussion kring invandringspolitik -- för muslimer ofta Hijra (expansion av islam).Det ser mörkt ut!

2010-03-26 @ 14:20:31
URL: http://magnusorerar.blogspot.com
Postat av: Magnus

Stefan K: "Sd back 2%"En massa svammel:Om du varit statistiker hade du inte blivit så orolig. Antal SD:are som svarar är 30-60 stycken i såna här mätningar och siffran studsar kanske 0.5-1.5 procent upp och ned även om du gör flera sådana här i metod identiska undersökningar på en och samma dag.Här var dock statistiskt säkerställt på säg 95 procent-nivån att SD backade, så... Det är väl bra om siffran sporrar så att ett så smart jobb som möjligt görs till valet. I valet är det inte längre som i en opinionsundersökning tiotal av 0.015 procent av de röstberättigade i statistiken utan en totalmätning med hela befolkningen (och exakt 100 procent säkerhet).På tal om variation i två samtidiga identiskt gjorda undersökningar kan noteras att alla partier varje månad går både upp och ned i olika undersökningar (när som helst får SD plus i en annan undersökning). Opinonsundersökningar är alltså slump och osäkra statistiska resultat. Ett invändning mot detta mitt argument är ibland att de måste vara bra då de görs. Nej och ja. De är bra eftersom de över tid ger indikation, och därför görs de. Men en enda undersökning säger rätt lite.Så bli inte paralyserad av hoppande siffror -- när de hoppar uppåt riskera ni bli slöa? ;) -- utan fundera på hur ni blir bättre. Det är vad som slutligen avgör.

2010-03-26 @ 14:42:07
Postat av: Cavatus

Vill bara upplysa om att alldeles nyss i P1 i programmet Människor och trohttp://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=416handlade det mycket om islam. Kharracki intervjuades och han fortsatte med att anklaga islamofober och främlingsfientliga bloggar för att göra inbjudan av den muslimske böghataren till en uppblåst fråga. Frågan är om han anser att de journalister som ansatte honom i Studio 1 häromdagen hör till denna mobb. Är alla som ifrågasätter hans agerande hopfösta i hans islamofobiska samling?Det intressanta var att en RFSL:are sa att det går inte att som muslim kräva att slippa bli kränkt när man själv förebehåller sig rätten att kränka homosexuella. Knivskarpt uttalande!Senare fick Björn Söder uttala sig om islams framfart i Sverige. Det gjorde han med all heder. Lyssna!

2010-03-26 @ 14:57:02
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: FreeBird

**** Är "Sveriges unga muslimer" nån förening som tar del av våra skattepengar?Ca 1 500 000 från Ungdomsstyrelsen. Om det kommer in andra pengar vet jag inte.

2010-03-26 @ 19:57:18
Postat av: Berit, pantertant

Jag är inte ute för att upprepa samma inlägg om och om igen men mitt tidigare inlägg och kommentar under vindmölle-inlägget passar bättre här. Därför repriserar jag det här under detta huvudinlägg istället där det ämnesmässigt passar bättre. Hoppas det är ok. Läs följande, det rör huvudinläggets ämne, detta är mycket viktig läsning:Följande bör nog vara av stort riksintresse. Följande är så pass anmärkningsvärt, diktaturen Saudiarabien är märkbart aktiv i Sverige. Finansierar Saudiarabien snart byggen i din stad också….På nyheterna igår. Saudiarabisk prins skänker 400 MILJONER till att bygga en ny stormoské i Tensta i Stockholm..http://www.metro.se/2010/03/24/67938/prins-vill-bygga-moske-i-tensta/http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=3582318Se även tv-inslaget i slutet, ungefär 10 min in i programmet. Folkpartisten är positiv till bygget och verkar inte ha några problem med att diktaturen SAUDIARABIEN kan finansiera bygget:http://svtplay.se/v/1941310/abc/25_3_19_15?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,1941310/sb,p103287,1,f,-1Alltså samma Saudiarabien som förtrycker kvinnor och är extremt intolerant mot andra kulturer och religioner än den muslimska.Ovanstående gällde Tensta, men även grannstadsdelen Rinkeby ska få en egen moské.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/klartecken-for-moskebygge-i-rinkeby_4339993.svdOch för två veckor sedan meddelades att en annan moské som är finansierad av Saudiarabien har fått klartecken att byggas i Göteborg..http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.329535-klart-for-moskebygge-pa-hisingenÄven i Umeå kan moskébygget komma att finansieras av Saudiarabien..http://www.vk.se/Article.jsp?article=314755DN:s nätupplaga skrev 24 mars om Saudiarabien. Bland annat skrev DN då följande:

’SAUDIARABIEN

Islam är statsreligion och den enda religion som får utövas av saudier. Att avfalla kan straffas med döden.

Utlänningar som tillhör andra religioner tillåts bara praktisera dessa privat.

All politisk makt ligger hos kungafamiljen, huset Saud. Politiska partier är förbjudna och rösträtten är begränsad till lokalval där bara män får delta.

1992 infördes skrivna regler för landets styresskick, byggda på islams heliga lagar, sharia.’Detta ovan beskrivna land finansierar alltså dessa byggen i Sverige.

Vad säger feministerna.. Vad säger liberalerna.. Som vanligt.. inget..

Hur mycket oljepengar får egentligen de svenska riksdagspartierna med tanke på att Saudiarabien kan finansiera fritt i Sverige utan att svenska politiker säger något.Det kan även tilläggas att Libyen styr Malmös stora moské..http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=3307735Dessutom projekteras nu för ett islamiskt center i Borlänge….http://www.dt.se/nyheter/borlange/article611386.ece

Postat av: Hulda

De 400 miljoner som tydligen ska bekosta en moske, är de pengar som vi har betalt vår olja för.

I klartext, varje gång vi tankar bilen så betalar vi för landets undergång......

2010-03-26 @ 21:35:07
Postat av: Robin Shadowes

Familjen Saud är ett rövar-band som kuppade sig till makten på 20 eller 30-talet. Dom kan kalla sig kungliga bäst dom vill men dom är samma barbarer som sin förfader pedofeten mohammed. Hade jag varit amerikansk president så hade jag offrat tre nukes på Jeddah, Mecka och Medina. Hade nån av sagda familj inte råkat vara hemma då så hade jag låtit CIA och Navy Seals städa upp resten av denna fina bandit-klan.

2010-03-26 @ 22:02:30
Postat av: Malin

De radikala muslimrepresentanterna finns tydligen lite överallt i ganska centrala sammanhang.Att man stör sig på Evin Rubar,fördömda kvinna, i de kretsarna är självklart.Hennes tv-dokumentär var alltför avslöjande(snälla muslimer förlåt ordvalet)för,dels de radikala muslimkretsarna,dels de aningslösa svenska politikerna.Nu får vi se om den svenska journalistkåren hakar på och kallar henne islamofob och rasist också.Det gäller ju att hålla sig väl med islamistkretsarna.Återigen.Vad är den mediala tystnaden om radikal islam i Sverige betalning för?Kanske representanter för Folk och Försvar vet?

2010-03-26 @ 22:48:06
Postat av: Gorm

Det där med att kasta sten i glashus är tämligen dumt...SD uttrycker sig islamofobiskt och homofobiskt. Vad är skillnaden?

2010-03-28 @ 20:20:36
Postat av: Anonym

ni som inte vill ha islam i sverige kan ju ta och ge sig! islam är uppbyggd på att följa 5 pelare och göra goda gärningar, och om ni ska smutskasta islam så mår ni nog inte bra med tanke på vad islam går ut på :S det folk gör vid sidan av islam har INGET MED ISLAM att göra!! och om det nu är så att folk följer en bok för 1400 år sedan och står fast vid den så är det väl fan i mig inget fel. människor som människor. Alla i denna värld är människor som måste sammarbeta på ett bra sätt, det är synd att folk hatar raser och religioner.Om de några ni ska akta er för i världen så är det oljeföretagarna och de riktigt stora företagen som federal reserve bank som är PRIVAT ägd.Sånna människor som har politiker och dommare i fickan! prata om sånna istället så får ni nog en bra uppfattning om världen.Sen framför allt att det är dessa rika folk som vill ha bort alla religioner för att sedan härska över varje individ människa. LÄS FAKTA om makt vid farao tiderna tills idag INNAN NI PRATAR OM RELIGION tack!

2011-11-28 @ 01:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0