ISLAMISERINGEN HAR NÅTT EMMABODANu har Emmaboda kommun infört segregerad simundervisning för vuxna! Eller rättare sagt för kvinnor som inte kan vistas i en simhall tillsammans med män.

På  Emmaboda kommuns hemsida kan man läsa att man från den 25 januari startat denna kvinnosimundervisning. Simhallen är då stängd för andra besökare.

Emmaboda kommun har enligt protokoll beslutat om nya priser och avgifter för simundervisning under 2010 vilket framgår av nedanstående ”urklipp” från ett kommunfullmäktigeprotokoll.

Men den observante läsaren kanske redan uppmärksammat att simundervisningen för dessa vuxna kvinnor däremot är kostnadsfritt. Frågan är om det kan anses kränkande för invandrare att behöva betala för simundervisning.

Visst är Sverige fantastiskt! Åtminstone för invandrare.
 
Sverige måste vara det land i världen som diskriminerar sin egen befolkning allra mest. Här gäller det att framförallt plundra svenska barnfamiljer på pengar.

Den minnesgoda kommer säkert ihåg att detta med separata badtider var ett av de exempel som Jimmie Åkesson tog upp angående islamiseringen av Sverige i sin debattartikel i Aftonbladet.

Nu har islamiseringen till och med nått lilla Emmaboda i mörkaste Småland.

Enligt uppgift skall även denna typ av simundervisning finnas i både Nybro och Kalmar men på dessa anläggningars hemsidor har jag inte kunnat finna någon information om detta.

DN, SvD, SydSvenskan


Kommentarer
Postat av: Calle

Så sant,så sant Thoralf. Verkligheten överträffar (med råge) dikten.

2010-03-04 @ 10:28:12
Postat av: Anonym

Lova oss att ni kommer att ta upp denna diskriminering i olika sammanhang mot den egna befolkningen när ni väl sitter i riksdagen. Fan heller att vi ska betraktas som andra klassens medborgare i vårt eget land.

2010-03-04 @ 10:38:20
Postat av: Patrik

Lova oss att ni kommer att ta upp denna diskriminering i olika sammanhang mot den egna befolkningen när ni väl sitter i riksdagen. Fan heller att vi ska betraktas som andra klassens medborgare i vårt eget land.

2010-03-04 @ 10:39:11
Postat av: Lotta

Hittade denna artikel på AB:s Supernytt till Iphone. Tyvärr verkar den inte finnas på deras vanliga sida.HAAG. Det islamkritiska och högerextremistiska Frihetspartiet (PVV) har vunnit kommunalvalet i Almere öster om Amsterdam. I Haag ligger partiet på andra plats, enligt resultat som släpptes tidigt på torsdagsmorgonen.

Parlamentsledamoten Geert Wilders parti bildades 2006 för att "stoppa islamiseringen av Nederländerna". Det ställde i sitt första kommunalval upp bara i de två städerna.

I Almere låg PVV med 21,6 procent av rösterna före socialdemokratiska PvdA som vann det förra valet, men nu fick 17,6 procent när 96 av 98 vallokaler räknats.

I Haag hamnade Frihetspartiet efter socialdemokraterna.

- Det som är möjligt i Haag och Almere är möjligt i hela landet. Det är en språngbräda till vår seger, sade Wilder till sina anhängare i Almere.

Kommunalvalen hålls tre månader före parlamentsvalet och bara tio dagar efter det att regeringen sprack på grund av oenighet om den militära insatsen i Afghanistan.

De ses som en mätare av de politiska lojaliteterna efter regeringskollapsen och av extremhögerns framgångar.

Både kristdemokratiska CDA och socialdemokraterna har tappat anhängare enligt opinionsmätningar och Frihetspartiet tros vara det mest populära alternativet.

2010-03-04 @ 10:41:59
Postat av: Info

RING P1 IDAG: SVENSKA JOURNALISTER ÄR RASISTERFörst: Visst håller jag med dig om det nästan oförklarliga i att den islamofila masspsykosen också nått Emmaboda!Så en liten upplysning om Sveriges radios fortsatta kampanj mot Sverigedemokraterna. Idag i form av en inringare till Ring P1 med mycket stark brytning, som fördömde svenskar i allmänhet och journalister i synnerhet som rasister av följande anledningar:• Så snart en invandrare begått ett brott (inringaren medgav alltså indirekt, att det också fanns en och annan invandrare, som begick brott i Sverige) så hängdes han ut i pressen med bild och namn och adress. Eller, i brist på sådana, med beskrivning av hudfärg, brytning, hårfärg osv.• Medan det motsatta gäller för etniska svenskar, vilkas bilder nästan aldrig visas - och om de visas, så pixlas ansiktena till oigenkännlighet.För min del har jag för mig, att det är precis tvärtom... Detta tyckte dock inte programledarinnan, vilkens enda reaktion var att humma instämmande.

2010-03-04 @ 10:43:36
Postat av: LN

Många kommentatorer ger uttryck för upprördhet och ilska över att 7-klövern samfällt kör vidare med den väletablerade invandringspolitiken, som tämligen allmänt anser vara inte bara misslyckad utan katastrofal för landet. Allmänt anses att invandringen helt har spårat ur och att integrationen av flyktingar och asylsökande helt har misslyckats (observera att relationen flyktingar till asylsökande är ca 5/95 eller mindre -- definition: asylsökande är en person som själv tagit sig till Sverige och begärt skydd och försörjning, men som ännu inte fått sin ansökan slutligt prövad av Migrationsverket eller, om personen har överklagat, av Utlänningsnämnden). Många anser att makthavarna har förlorat förmågan att hantera situationen och nu sticker huvudena i sanden. Korrekta antaganden görs om att politikerföraktet rusar i höjden och att tilltron till den representativa demokratien modell 'svenne banan' störtdyker. Likväl synes den del - 10-15%? - av befolkningen som kan kallas klarsynt och som följdriktigt är aktivt missbelåten med, djupt deprimerad av eller rättmätigt störtförbannad över de rådande missförhållandena inte ha ägnat en tanke åt att situationen, som den är och som den - både aktivt och passivt - har tillåtits utveckla sig, kanske ÄR önskad, eftersträvad, främjad och aktivt driven av makthavarna - som förstås blir ivrigt påhejade av otaliga och välbetalda medlöpare av typ docent Jenny Andersson och professor Bo Rothstein.Tag i det följande del av Fjordmans synpunkter i ämnet!

- - -

"Om mångkulturalism råder, är det omöjligt för sk vanliga "vita" människor att ostört och harmoniskt leva sina liv, också i länder där de utgör ursprungsbefolkning, som i mitt eget fall, i Norge.

[”Vi svenskar lever ju i en så mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan i många andra avseenden”, Tage Erlander, 1965]Detta för oss tillbaka till den diskussion som vi inledde här tidigare [2010-03-01 @ 21:52:35 ]. Om du vill påstå att de västerländska eliterna, eller kanske borde vi kalla dem de 'transnationella oligarkerna', eftersom 'eliter' är vad de själva vill kalla sig, är aktivt involverade i att avveckla sin egen civilisation, så blir du snabbt skälld för att vara en "konspirationstok". [oligark: http://tinyurl.com/ykfs7ac].Men tänk efter hur alla västerländska oligarker reagerade på fördömandet av minareter i Schweiz - ett demokratiskt beslut som var baserat på en folkomröstning: omedelbart, från Washington till London, gav man sig med illa dolt hot på schweizarna. Vi talar ofta om "kulturellt självmord", men i det här väldokumenterade fallet var det inte schweizarna som ville begå nationellt självmord, det var de 'transnationella västerländska multikulturalistiska oligarkerna' som ville att schweizarna skulle så att säga "ta livet av sig". Denna globalistiska agenda är medveten och välorganiserad, den är inte oavsiktlig och tillfällig.Jag tvekar att använda marxistiska termer och fraser eftersom jag absolut avskyr marxismen, men i vissa fall kan det vara meningsfullt att använda ordet "klass". I ett avseende kan du se det som en kamp, där den härskande överklassen använder mssinvandringen till att skrämma medelklassen och hålla den på mattan; medelklassen utsättes för lönedumpningar och underklassens löner blir nedpressade. Det ironiska är att överklassen därvid gör gemensam sak med marxisterna, som gillar massinvandringen, eftersom den förstör västvärlden och eftersom det ger dem möjlighet att använda miljontals människor som försökskaniner i sina högkostnadsexperiment med social ingenjörskonst. De styrande oligarkerna i västvärlden känner inte någon som helst etnisk lojalitet med andra "vita". Tvärtom, de föraktar dem. Vårt politiska system är knäckt.

[kanske ex. på social ingeniörskonst: dagisindoktrinering + Myrdal/Israel/Palme/Karlsson-skolan + miljonprogrammet -> gettobildning + queerfeminism + genusforskning osv. ad absurdum]

- - -

forts.följer

2010-03-04 @ 10:46:01
Postat av: LN

forts.

- - -

Jag har använt begreppet 'neo-feodalism' eller 'byråkratisk feodalism' tidigare. Vi bör dock komma ihåg att feodalismen var en nödvändig övergångsfas i den europeiska historien och att adeln på den tiden inte massimporterade muslimer och andra fientligt sinnade utlänningar, som tilläts våldta och tränga undan den inhemska befolkning. Någonting som dagens oligarker tillåter. En annan etikett som har föreslagits för dessa människor är 'transnationella socialister' eller 'transnazister'. Å ena sidan är detta ganska passande, men nuförtiden associerar man oftast prefixet trans- med trans-sexuell och trans-vestit. följaktligen, om man använder termen 'transnazist' kommer kanske många att föreställa sig en drag-queen-version av Hermann Göring..., vilket inte är meningen.Jag bör tillägga, att jag inte tror att amerikanska oligarker är mycket bättre än de västeuropeiska. Det finns en massa vettlös anti-amerikanism i Europa, men faktiskt är USA i dag rasistiskt - rasistiskt mot vita, således. Obama personifierar de transnationella oligarkernas anti-vita ideologi, vilken nu är den härskande ideologin i västvärlden. Så länge detta fortsätter att vara fallet, kommer de västerländska så kallade 'eliterna' att hänge sig åt att utsätta vita över hela världen för det 'expropriationslika och fördrivande' förfarande som kallas "dispossession". [...elites will be dedicated to the dispossession of whites worldwide.]Om du tycker att detta är en överdrift, så titta på labourpartiet i Storbritannien, som äntligen offentligt har erkänt att de medvetet har översvämmat landet med invandrare just för att permanent förändra landets demografiska sammansättning. På alla andra ställen skulle detta betraktas som 'etnisk rensning' av ursprungsbefolkningen, men i detta fallet är det bara "alla tiders", eftersom de infödda är vita, som framgångsrikt i förväg har demoniserats, tryckts ner och marginaliserats. Och nej, detta har inget att göra med det brittiska koloniala arvet. Makthavarna gör samma sak med invånarna också i Finland, Norge och Sverige, fastän vi inte har något kolonialt förflutet. Det görs för att vi är vita och därför saknar existensberättigande.Jens Orback, fd socialdemokratisk minister i Sverige, sade under en radio-debatt att "Vi måste vara öppna och toleranta mot islam och muslimer, för när vi blir en minoritet, kommer de att vara så också mot oss". Bill Clinton har upprepade gånger skrutit över det faktum att vita kommer att förvandlas till en minoritet i USA. En av de ledande mångkulturalistiska teoretikerna i Skandinavien, professor Thomas Hylland Eriksen vid Oslo Universitet, har offentligt förklarat att den (vita) majoritetsbefolkningen måste dekonstrueras så grundligt, att den aldrig mera kan spela rollen av majoritet.Det är ingen dold konspiration, det är inte heller någon konspirationsteori att europeiska myndigheter genom EU målmedvetet genom massinvandring översvämmar de europeiska länderna för att bryta ner dessa. Den här politiken uppmuntras dessutom av den amerikanska administrationen. Kanske kan man hävda att Europeiska Unionen har lagt sig till med några av de byråkratiska strukturerna i forna Sovjetunionen, men företeelsen 'massinvandring av främmande människor' har hämtats från USA och inte från något av de tidigare kommunistiska länderna, som aldrig sysslade med just detta.Jag gillar inte rehabiliterandet av Stalin, ett monster som var ansvarig för att ha dödat fler vita under det tjugonde århundradet än någon annan utom möjligen Adolf Hitler. Anledningen till att västvärldens oligarker är så fientligt inställda mot de ryska ledarna beror inte på att dessa är socialister, eftersom de flesta västerländska ledarna själva är internationella socialister.

Det är ej heller för att Ryssland, lika litet som EU är någon demokrati, men som trots detta stöds av alla ledare i väst, inklusive de amerikanska 'konservativa'.

Inte heller är det för att de motsätter sig Rysslands 'imperialism', ty västerländska ledare accepterar och stödjer aktivt arabisk-islamisk imperialism, också i sina egna länder.

Nej, de hatar Ryssland, därför att landet fortfarande domineras av vita kristna, som främjarsina etniska intressen istället för att acceptera sin egen etniska undergång, vilket de vita i västvärlden av de transnationella socialisterna och oligarkerna däremot tvingas göra.[GoV - http://tinyurl.com/yas8mgo - 2/28/2010 3:020 - översättning LN]

- - - - -"... At some point in the future, there will be a need for another Nürmberg trial, where the traitors of all levels will be brought to justice. Until then, if it happens that our culture survives, it is important that we collect evidence against them so their terrible crimes will not be forgotten."

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/03/levels-of-treason.html

2010-03-04 @ 10:51:04
Postat av: Henrik Hanell

Det finns många svenskar som fortfarande ej har öppnat ögonen och tycker att sådana här initiativ av kommunerna är positivt. Man menar att det ökar integrationsmöjligheterna för kvinnorna och ger dem en chans att komma bort från den patriarkala maktstrukturen i hemmet.

Fel,fel,fel!

Sådana här påhitt cementerar ju könssegregeringen. Det visar att de som styr vårat land lägger sig för högljudda minoriteters krav och att integration endast skall vara något vi etniska svenskar bör ägna oss åt.Den som i dagens Sverige tror att integration och inte assimilering är rätt väg att lösa våra invandringsrelaterade problem är ute på en mycket farlig segeltur.Mvh

Henrik Hanell, Nässjö

2010-03-04 @ 11:27:15
Postat av: Bongoman

I Helsingborg har kvinnorna på SFI gått ihop och betalat en simlärare och hyra av en bassäng. 12 tillfällen kostar 500:-. Inga kostnader faller på kommunen så man kan vara hur segregerad som helst. Privata initiativ ska få göra hur de vill. Kommunala skall vara öppna för alla på lika villkor. Detta är ett bra typfall för DO. Borde vara lätt att vinna men eftersom diskriminering inte kan drabba vita medelålders män tar DO säkert inte upp det.

2010-03-04 @ 11:34:42
URL: http://moskensskola.blogspot.com
Postat av: Helene

Rätta mig om jag har fel, men även simskoleundervisningen är väl gratis för barn med invandrarbakgrund? Åtminstone i vissa kommuner.

2010-03-04 @ 11:35:14
Postat av: Sveas rika

Och ändå såg man för några år sedan att de svenska barnens simkunnighet sjunkit drastiskt pga nedskärningar.

Så nu mera ska alltså bara invandrare kunna simma?

...FY F..N ...

Jag blir så trött på att behandlas som skit i mitt "EGET" land!!!!

\Svea

2010-03-04 @ 11:42:48
Postat av: vmm

Citat från den artikel som Aftonbladet publicerade efter att Jimmie Åkesson publicerat sin famösa artikel om islamisering i höstas. Dom gick igenom punkt efter punkt och sa att det var fel eller överdrivet. Här är punkt 15:"15. Svenska kommuner överväger införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna.ÖVERDRIFT. – Det har jag hört talas om någon gång. Man har anpassat simundervisningen för att alla ska lära sig simma och det har man gjort på flera sätt, inte bara genom att dela upp undervisningen, säger Per-Arne Andersson, avdelningschef för lärande och arbetsmarknad på SKL."

2010-03-04 @ 12:00:28
Postat av: Humanist

Två synpunkter på blogginlägget:1. Det är enligt min mening helt absurt att man på kommunala, skattefinansierade simhallar inför muslimsk könssegregering. Jag anser att det svenska samhället ska ha nolltolerans mot muslimsk fundamentalism. Sverige är ett sekulärt land med en modern, västerländsk syn på nakenhet/sexualitet och relationer mellan könen. Så bör det enligt min åsikt förbli.2. Många invandrare (i synnerhet muslimska kvinnor) är tydligen inte simkunniga. Det är förstås ett problem som bör åtgärdas för att förebygga drunkningsolyckor. Sett ur ett säkerhetsperspektiv kan det kanske anses försvarbart att erbjuda gratis simundervisning.Kostnaderna för denna simundervisning bör dock redovisas öppet tillsammans med alla andra merkostnader invandringen orsakar det svenska samhället. Sedan är det upp till väljarna att via sina valsedlar visa om de är nöjda med rådande invandringspolitik.

2010-03-04 @ 12:00:53
Postat av: Cavatus

Precis som någon ovan skrev, får de ta egna initiativ och hyra simhallen om de vill vara där utan att beblanda sig med män. Det är helt okej. Men att kommunen ska står för fiolerna ...Vill minnas att det var ett fall i DO för ett antal år sedan där man inte fick ha olika priser hos frisörer för kvinnor och män. Detta är väl ett fall av samma art, kvinnor - företrädesvis invandrade, eller får etniskt svenska delta? - får gratis tillträde och simundervisning. I så fall ska även män få gratis simundervisning, enligt det DO-fallet.

2010-03-04 @ 12:14:03
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Stora Småland

I min lilla kommun lade man förra året ned musikskolan av besparingsskäl , men man fortsätter med mottagandet av anhöriga till såna asylsökande som fått permanent uppehållstillstånd ! Dessa anhörigas försörjning får vi skattebetalare i kommunen helt och hållet stå för i och med att det inte utgår någon statlig ersättning för dessa !

I ena änden sparar man och i den andra änden skyfflar man ut pengar till sånt som vi inte behöver åta oss !

2010-03-04 @ 12:34:04
Postat av: Roger

Politik handlar om fördelning av resurser. Något har ju gått väldigt fel senaste åren. Trots att folket nu protesterar emot denna sjuka fördelning av landets resurser. Så lyssnar inte politiker.Det är skrämmande att se detta stora avstånd våra makthavare har. Lever de alla sina liv i en fantasi?Att Sverige kan hjälpa, det tycker jag själv personligen är bra, och vi kan göra nytta. Men vilken nytta gör vi egentligen genom att fördela våra resurser till en grupp människor som ändå aldrig ändå kommer att vara till en positiv verkan för samhället. Trots alla satsningar (investeringar på medborgare) Så misslyckas samtliga projekt man tagit sig på. Detta gäller väl hela det politiska ledet. Så det går inte belasta höger eller vänster. ALLA bär en skuld, och borde med ta sitt ansvar.Men ansvar är något som inte finns hos de flata i plenissalen. Varför? Jag tror att det beror på att man helt enkelt tappat sina grundläggande värderingar. Det är ju tex bara att se på sossarnas hyckleri kring RUT-avdraget. Det enda sättet för dom att få ihop arbertslinjen är att införa det system som slogs för att avskaffa. Nu vill de ha samma system igen, för att kunna behålla sina jobb och på ngt sätt få det att bevisa sanna sossepolitikDet är något som är mer än bara ruttet i landet falukorv. Landet har slagit slagsida, råttorna flyr inte, utan sitter envist kvar och tuggar i sig det som går.

2010-03-04 @ 12:53:36
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Johan Gustavsson

...undrar när det blir fastslaget att illegala invandrarkvinnor också ska ha gratis inträde till badhusen. Jag menar, de har väl också rätt till ett dopp : )

Postat av: Skogman

Något för DO. Att erbjuda simning enbart för kvinnor är väl knappast lagligt i Sverige?

2010-03-04 @ 13:29:11
Postat av: Olle

Kan kommunen egentligen diskriminera män på det här viset? Vad säger egentligen lagen om särbehandling på grund av kön?

2010-03-04 @ 14:38:36
Postat av: vmm

...och vad säger kommunallagen om att särbehandla vissa invånare?

2010-03-04 @ 14:55:21
Postat av: Nalle i Växjö

Dags att kalla in Gurun Schyman för lite action." Befria dom muslimska kvinnorna från Talibanerna"Konstigt förresten att hon är så tyst, tänk vad många väljare för FI om dom nu får rösta för sina män

2010-03-04 @ 14:56:01
Postat av: Gubben o Gumman

Den "Socialdemokratiska badankan" har nu nått Emmaboda.

2010-03-04 @ 15:26:46
Postat av: Jesus

Helt otroligt vilket inlägg och så många konstiga kommentarer. Jag hade faktiskt högre tankar om SD och har försökt att försvara SD politik i olika sammanhang men nu är jag osäker och verkligen besviken.Besviken på hur SD manipulerar allting och oavsett om ämnet handlar om invandrare eller inte så försöker samma grupp människor alltid hitta en koppling till invandrare.Om ni undersöker lite mer noga, jag vet att det inte är er starka sidan, men ändå, så kommer ni att upptäcka att anledningen till att simhall i landet börjar införa simtider för enbart kvinnor är då frågan har drivits av SVENSKA KVINNOR och inte av invandrare. Detta då SVENSKA KVINNOR p.g.a män som stirra på de, onanerar i smyg, män som inte har ett liv, helt enkelt (ni vet vad jag menar) kränker dessa kvinnor.Till detta hör att många kvinnor idag inte vill visa sig i bikini p.g.a. deras kroppar inte motsvarar könsidealet och många kvinnor har dålig självförtroende som spelgas i deras beteenden när det gäller aktiviteter av olika slag.Idag vill många gymnasietjejer inte delta på idrotten just för att killar stirra på de och kommenterar deras kroppar.Det handlar om sexuella trakasserier och har inget med etnicitet att göra.Jag börjar mer och mer bli övertygat om att denna blogg är mer terapi än annat för män i medelåldern, skilda och missnöjda med livet.

2010-03-04 @ 15:27:51
Postat av: vmm

Jesus: anledningen spelar väl ingen roll? Och faktum kvarstår att i vissa fall har den här typen av beslut tagits just med hänvisning till att muslimska kvinnor inte vill bada tillsammans med män. Om det är så i det här fallet vet jag inte.

2010-03-04 @ 15:40:58
Postat av: Gubben o Gumman

Amen

2010-03-04 @ 15:44:39
Postat av: Roberth

Om man betalar skatt då har man tillträde till badet oavsett vad idioterna till politiker säger. Vore det privat däremot är det en annan sak! Emmabodas män bada!

2010-03-04 @ 15:47:16
Postat av: Gubben o Gumman

Rättelse : Nu har dom Socialdemokratiska påklädda

"badankorna" nått Emmaboda.

Ps I Oslo begås alla överfallsvåldtäkter av icke etniska Norrmän.

D.s Etniskt Svenska kvinnor får numera finna sej i att kallas för hora i samhället samt framförallt skolan.

Jesus LILLE alla vet vem som kommenterar kvinnor på ett nedsättande sätt i detta landet.

Det är det som börjar ta stopp på valdagen i höst.

Du har inte en siffra rätt.

Förrutom då beskrivningen av utseende då , men att du sket i det blå skåpet hajjar du inte.

Påklädda spökplumpar hör inte hemma i Svenska simhallar.

Vad får du själv för timpenning av V för att vara spökskrivare?

2010-03-04 @ 15:54:57
Postat av: Stora Småland

Väldigt vad tidningen EXPO är tyst nu dom som var så till sej när ett inlägg på Thoralfs blogg handlade att Repalu skulle utvisas ! Att dom inte kommenterar rabaldret med judarna och Reepalu nu ?

2010-03-04 @ 15:57:48
Postat av: Info

"KVINNOSIM I LULEÅ - ANINGSLÖST OCH NAIVTGenusmagazinet 28 februari 2009SVD rapporterar att även Hertsö-badet i Luleå nu följer trenden med simtider enbart för kvinnor.

Motiveringen till att ha särskilda tider enbart för kvinnor, är att även muslimska kvinnor ska kunna motionssimma eller ta simlektioner. Något som deras religion hindrar dem ifrån, då de inte vill visa sina kroppar för män.”Noor ul Huda i Luleå kan inte tänka sig att bada på tider då badhuset är öppet för män. Hon anser att islam inte tillåter att en kvinna visar sin kropp för andra män än den hon är gift med.Inte heller med heltäckande klädsel skulle hon kunna tänka sig att bada med andra män.”Många av de som förespråkar särskilda sim- och träningstider enbart för kvinnor, anser att de gör en god gärning och hjälper dessa kvinnor till ett rikare liv. Men frågan är på vems villkor dessa kvinnor nu tvingas simma på särskilda kvinnotider?Friskis & Svettis i Stockholm införde för en tid sedan särskilda kvinnopass, just med tanke på de muslimska kvinnorna. Vad som är viktigt att påpeka i det sammanhanget, är att de särskilda kvinnopassen i första hand inte efterfrågades av kvinnorna. Det var istället männen som ansåg att det fanns behov av särskilda träningspass enbart för kvinnor.Nedanstående stycke är ett citat ur Friskis & Svettis egen tidning Friskispressen:”Då kom flera män fram till henne och frågade om det inte kunde starta jympa för kvinnor, så deras fruar kunde gå och träna. Kiya, som även jobbar i receptionen, utbildade sig till jympaledare och i höstas drog tjejjympan igång. -Det känns jättebra.”En annan effekt man såg i Stockholm när de särskilda kvinnopassen dök upp, var att muslimska kvinnor som tidigare tränade på de vanliga träningspassen, nu hänvisades av sina män till de stängda kvinnopassen.Det finns skäl att tänka både en och två gånger innan man inför särskilda kvinnotider på badhus och träningsanläggningar. För på vems villkor är det som kvinnorna hänvisas till dessa kvinnotider? Är det på kvinnornas egna villkor – eller är det på villkor som sätts upp av samhället eller deras kultur?Att skapa segregerade samhällen i tron av att man ska få en ökad jämställdhet, känns aningslöst och naivt."2010-03-04 @ 15:59:09
Postat av: Bongoman

Jesus, vilka män är det som stirrar och dreglar?Jag kan tala om att min fru dagligen blir utsatt för detta. Man visslar och pekar ibland och vissa hämtar sina kompisar när hon ska handla. Gissa vilka! Jo, de som tvingar sina kvinnor att täcka allt. De kan inte kontrollera sina lustar så de måste segregeras. Sant är att det inte är så mycket en segregering av kvinnorna utan mest ett sätt att segregera bort de som inte kan sköta sig.Sen att kvinnorna är avundsjuka också är en annan sak. De skulle gärna klä sig friare men deras kvinnliga kompisar[!] hindrar dem från det. Jag har hört långt färre som säger att de blir tvingade av sina manliga släktingar än att de tvingas av kvinnorna i församlingen.

2010-03-04 @ 16:00:09
URL: http://moskensskola.blogspot.com
Postat av: Jesus

Till vmmAnledningen spelar roll om den förvrängs och manipuleras som det tydligen gjort i detta fall.På några få platser i Sverige har muslimska kvinnor drivit frågan MEN bakom dessa har alltid varit en annan grupp svenska kvinnor och på så sätt försöka genom religionen få tillgång till simtider för bara kvinnor. Jag vet att många grupper fått avslag då det skulle varit diskriminerande mot män om tiden skulle bara avsättas för kvinnor, därför har en del muslimska kvinnor används som marionetter.Sen jag personligen tycker att det är bra och det borde finnas simtider för kvinnor överallt och mina skäl till varför framgår på inlägget ovan.Idag sjunker antalet tjejer/kvinnor som kan simma snabbt och anledningen är bl.a. kraven på hur en tjej/kvinna ska se ut i samhället.Hur detta har med invandrare eller muslimska kvinnor att göra som det påpekas i inlägget och kommentarerna är en gåta för mig."Det som mest skiljer dumma och kloka åt är att de dumma hela tiden begår samma dumheter."

2010-03-04 @ 16:01:27
Postat av: vmm

Många känner sig obekväma att visa sig naken eller lättklädd av många olika orsaker. Men man kan ju för sjutton inte då slänga ut alla andra människor! Det är ju barockt! Klarar man inte av att visa sig näck så kanske man inte bör gå till ett badhus. Sedan får man bearbeta sin egen skräck att visa sig naken och återkomma när man klarar av det.

2010-03-04 @ 16:11:38
Postat av: Gubben o Gumman

Sista meningen ang misstag är klockren när det gäller Invandrarverket.

Ett skott i foten till.Fram för särskilda kvinnotider på banken i matbutiken etc .I Iran finns speciella taxibilar ,låt tiden 2000 fkr blomstra igen.Däremot kanske den kvinnliga rösträtten bör ses över med tanke på Miljöpartiets frammarsch 75% av deras väljare är kvinnor som röstar in Mona i "matsalen" samt Lasse "reavinst"utan att ha en aning om det om du frågar dom på gatan.

Där kan man snacka om att bada i socialkommunism.

Låt oss slippa denna sjukdom i simhallarna.

(Till Expo inlägget har en visst mått av ironi)

2010-03-04 @ 16:22:28
Postat av: Jesus

Till Gubben o Gumman;Går du i badbyxor till matbutiker, etc?

Tjejtaxi finns i Sverige också, så inga konstigheter med det.Jag antar ett genusfrågan är en avancerad kurs för dig men.Till vmm:

Det handlar om enstaka gånger per vecka under begränsadtid eller på annan tid. Många simhall stänger simavdelningen klockan 19:00 och då kan andra använda hallen till sina aktiviteter. Det gör redan dykskolan idag. De tar över från klockan 19:00 - 22:00.Sen självklart så ska man arbeta med långsiktiga insatser kring skräck och fobier men ett steg i rätt riktning kan vara detta.Vet du att idag i Sverige är normen: Man, 52 år gammal, vit, höginkomst.Dessa sätter normen för alla andra.

2010-03-04 @ 16:37:25
Postat av: Helene

Jesus

är det inte konstigt att detta krav framförs just nu när landet formligen invaderas av muslimer? Vi har haft badhus öppna för allmänheten i många, många år och kravet på särskilda badtider har aldrig framförts tidigare. Och gratis simskola för invandrarbarn. Är inte simkunnighet lika viktigt för barn oavsett etnicitet? Är inte svenska barns liv lika mycket värda? Du som sägs kunna gå på vatten skiter väl i om du kan simma eller ej, men för en svensk småbarnsförälder med dålig ekonomi är det av största vikt att dess barn lär sig simma. Och dina satans efterhandskonstruktioner om anledningen till uppdelade badtider är så dråpliga att man vet inte om man ska skratta eller gråta.

2010-03-04 @ 16:37:30
Postat av: Jesus

Vi har haft öppna allmänna badhus och det ska vi fortfarande ha men tiden har gjort att fler och fler tjejer/kvinnor oavsett etnicitet har fått ökad problem med självförtroendet och lider av medias kroppsideal. Kravet på särskilda badtider har varit aktuellt i snart 15 år, så snälla läsa och uppdatera dig innan du ger dig i debatt.Simkunnigheten är viktig för alla barn och det du syftar på har inte med etnicitet att göra men med utanförskap.Jag kan garantera dig att inga invandrare får några förmåner som det hävdas i framförallt SD kretsar. Alla i utanförskap sitter i samma båt, det kvittar om du är invandrare eller svensk.Läs på det som kallas "2/3 dels samhälle" så kanske du förstår vad jag menar.

2010-03-04 @ 16:49:51
Postat av: Boo

Gubben o Gumman:

Jag omger mig med män varje dag, alla har de olika hårfärg, hudfärg, ögonfärg och klädfärg.

Men aldrig någonsin har jag känt mig kränkt av en man med utlänskt ursprung. Det är "svenska", vita hederliga män som inte tycker att det är en big deal om de klämmer mig på pattarna eller kallar mig fitta.

2010-03-04 @ 16:59:44
Postat av: vmm

Jesus skrev: "Tjejtaxi finns i Sverige också, så inga konstigheter med det."Tack och lov är det förbjudet, så mig veterligt finns det inte längre något taxiföretag som sysslar med dylikt.Att badtiderna då män inte får komma in bara är någon timme då och då är fullständigt irrelevant. Det här handlar om synen på jämställdhet och relationen mellan män och kvinnor.

2010-03-04 @ 17:09:09
Postat av: Gubben o Gumman

Boo : Läs Brå sexualbrott, så kan du köra dina vänster lögner på bokafet.

Åk mycket svartaxi.

2010-03-04 @ 17:09:10
Postat av: Skånepåg

Jesus skriver:

"Det som mest skiljer dumma och kloka åt är att de dumma hela tiden begår samma dumheter."Ovanstående påstående kan lämligen kompletteras med: Och vissa är tydligen så förbannat dumma, att de inte ens begriper hur dumma de själv är!

2010-03-04 @ 17:10:36
Postat av: Gubben o Gumman

Jesus : Genuskurserna överlåter vi till en morotstugande våldsideolog i Nybro.

"Eat that"

2010-03-04 @ 17:12:45
Postat av: Gubben o Gumman

Uppriktigt sagt skulle påståendet att speciella badtider är något som en stor grupp kvinnor av alla de slag kommit på på ,passa som en smäck på

Jinges fantasi o dyngblogg."Sara som älskar Sahara" skulle bli överförtjust.

Ett rikitgt "vänsterägg a la gök" med alla dess atribut.

Byggplattan består av en lögn sedan är det bara att babbla vidare.

2010-03-04 @ 17:28:21
Postat av: Bloggande Gubben

På min arbetsplats finns inget omklädningsrum för män,är hänvisad att dela detta med kvinnorna.Min chef är kvinna och hon finner ingen anledning att fixa fram ett omklädningsrum till mej.Hur faen ska jag göra om en burka-slöjbrud gör sitt intåg.Kan jag göra en anmälan till DO eller hänvisa att stänga det gemensamma omklädningsrummet,hmmm

2010-03-04 @ 18:05:40
Postat av: Magne

Nu kommer succén burkini till Sverige;http://www.expressen.se/1.1186644Skyddar såväl mot solbränna som gruppvåldtäkt.

2010-03-04 @ 18:10:07
URL: http://www.expressen.se/1.1186644
Postat av: Gubben o Gumman

Magne : I detta fall får man väl hoppas att succen

blir gigantic ,så kanske Svennebanan fattar vad den

Australiska pressen menar med att Sverige kan bli det första musslimska landet i Europa.

Burkinin blir en bra valaffisch för SD .

Stenåldern lämnade vi i Sverige på "Hedenshös tid"

2010-03-04 @ 18:37:01
Postat av: Tomas F

Vänsterns apostlar försvarar den segregering som kommer ur den religiösa fascismens ständiga krav på eftergifter i det svenska samhället. Idag badtider, imorgon otrognas totala brist på mänskligt värde efter självklara påbud från Intoleransens apostlar, -jo vetu jo det ska vara så!

Vi demokratiska medborgare vet var detta slutar, tänk om de pinsamma medlöparna kunde ägna en enda liten tanke på följderna och försöka ta sitt ansvar för vår demokratiska framtid.

2010-03-04 @ 18:37:47
Postat av: S-E Karlsson

Hur ska vi som är hörselskadade och bla. kommunicerar med TSS= Tecken som stöd där man bla, använder ansiktets mimik, kunna kommunicera med en som bär Burkha ? Denna fråga har jag belyst vid flera tillfällen men aldrig fått något svar från någon !

2010-03-04 @ 18:58:05
Postat av: Inge Sandén

Jesus som kan gå på vattnet,skiter i om han kan simma eller ej.

Den var bara för bra.

Är man så korkad att man går in på detta forum och framför sjuka åsikter,får man räkna med att bli lite mobbad.

Tjejtaxi kom till för att tejerna inte skulle bli utsatta för våldtäckter av mussarna,som aldrig hade sett en tjej i kort kjol i sitt forna hemland.

Hela denna debatt som uppkommit handlar om musslimernas kvinnosyn och som alla vet hur den är.

Ingenting annat punkt slut.

Hade svenskarna stoppat dessa islamister i tid,hade vi sluppit att sitta här och kommentera allt eländ som dom stält till med,då dom aldrig någonsin tänker att anpassa sig till svenska seder och kultur.

2010-03-04 @ 19:51:15
Postat av: Inge Sandén

Jesus som kan gå på vattnet,skiter i om han kan simma eller ej.

Den var bara för bra.

Är man så korkad att man går in på detta forum och framför sjuka åsikter,får man räkna med att bli lite mobbad.

Tjejtaxi kom till för att tejerna inte skulle bli utsatta för våldtäckter av mussarna,som aldrig hade sett en tjej i kort kjol i sitt forna hemland.

Hela denna debatt som uppkommit handlar om musslimernas kvinnosyn och som alla vet hur den är.

Ingenting annat punkt slut.

Hade svenskarna stoppat dessa islamister i tid,hade vi sluppit att sitta här och kommentera allt eländ som dom stält till med,då dom aldrig någonsin tänker att anpassa sig till svenska seder och kultur.

2010-03-04 @ 19:53:01
Postat av: Lotta

"Våg av lurade romer till SverigeSTOCKHOLM. Bara i år har det kommit omkring 1 000 romer från framför allt Serbien till Sverige i bussar. De luras att tro att de har rätt till sociala förmåner och uppehållstillstånd - men knappast någon får stanna.

Var och varannan dag rullar bussarna in i Göteborg och Malmö och nu slår Migrationsverket larm.

– Det är resebyråer med hänsynslösa affärsmän som lurar redan utsatta människor till Sverige, säger verkets generaldirektör Dan Eliasson.

Han vill få ut att det är bäst för dem att inte ta sig hit eftersom deras chanser att få stanna är "utomordentligt små".

– De känner nog att de lever under socialt svåra förhållanden och kanske till och med att de är diskriminerade, men det är inget som ger rätt till skydd i Sverige. Så i princip kommer de att få ett snabbt besked om att de inte får uppehållstillstånd och så får de åka hem. Det är vad som väntar dem.

De allra flesta kommer från Serbien, men en del också från Montenegro och Makedonien enligt Eliasson.

Den romska minoriteten är betydligt fattigare än serbiska medborgare i gemen. Då och då kommer rapporter om kränkningar av romer i såväl Serbien som Kosovo, och nyligen också i Italien.

– Men för att få asyl krävs att man är förföljd och riskerar övergrepp. Det är väldigt svårt att få asyl från Europa, säger Eliasson."Hur kan man vara så urbota dum att man tror att man har rätt till sociala förmåner och uppehållstillstånd i Sverige? På vilka grunder? Fotsvett eller?2010-03-04 @ 20:16:53
Postat av: Helene

JesusVad jag förstår tillhör du med all sannolikhet dessa 2/3- delar. En segregerad verklighetsflykting som aldrig känt av diskriminering. Och diskriminering är endast något en invandrare kan drabbas av.Du har förmodligen övertygat dig själv om att dessa separata badtider har framförts av svenska kvinnor, men du övertygar inte oss andra. Om du hade läst på och varit uppdaterad hade du vetat att islamister som Mahmoud Aldebe framfört krav om bland annat just detta. Och om du hade varit påläst och uppdaterad är det just muslimers krav på särbehandling Thoralf och vi andra ofta diskuterar på denna blogg. Så även denna gång.

Jag skrev felaktigt i mitt tidigare inlägg ”detta krav framförs just nu”, men som du vet, nej kanske inte ändå, men jag kan informera dig om att massinvandringen har pågått i närmare 25 år, så det är väl så att kraven framfördes redan för 15 år sedan.Du skriver ” Jag kan garantera dig att inga invandrare får några förmåner som det hävdas i framförallt SD kretsar. Alla i utanförskap sitter i samma båt, det kvittar om du är invandrare eller svensk”. Jag kan garantera dig att invandrare får förmåner som det hävdas i framförallt SD-kretsar. Och de sitter definitivt inte i samma båt! Men som segregerad verklighetsflykting märker du aldrig av detta. Du ser det du vill se.Och lite mer saxat från ditt inlägg:”Jag börjar mer och mer bli övertygat om att denna blogg är mer terapi än annat för män medelåldern, skilda och missnöjda med livet””Om ni undersöker lite mer noga, jag vet att det inte är er starka sidan”Detta tyder på vilken människotyp du är. Nedsättande kommentarer om folk som inte delar din uppfattning är verkligen lågt.

2010-03-04 @ 21:19:14
Postat av: jannne

Wowh! De spridda skurarna tog effekt och från nu gäller Emmaboda-effekten. Thoralf, Du är bara suverän!

2010-03-04 @ 22:10:36
Postat av: WMB

Men Hallå Jesus!Du som försöker bluffa att det är SVENSKA kvinnor som beställt de separata simtiderna är AVSLÖJAD.Läs på den inlagda annonsen i Thorleifs text. Där står: VUXENUTBILDNING I SIMNING ...Svenska kvinnor behöver ingen vuxenutbildning i simning! SVENSKA KVINNOR KAN SIMMA. Det fick vi lära oss när vi var barn!

2010-03-04 @ 22:38:24
Postat av: Argus

Det är inte bara i simhallen,som islamiseringen äger rum, även i bastun åsidosättes bestämmelsen, att badande ej får ha badbyxor på i bastun.

Föreskrifter om detta tas ner och badvakter får/vågar eller kan ej kräva dessa personer,rättelse. Islamiseringen i Sverige

är ett faktum.

2010-03-04 @ 23:00:13
Postat av: Lotta

Kommentar överflödig tror jag.

Postat av: P

Efter en enkel titt på "Jesus" stavning, så gör personen samma misstag som är typiska för invandrare, kan man gissa på att Jesus själv är muslim och är för segregering av simhllar och andra svenska instanser?Det är även (o)lustigt att Jesus tar upp Tjejtaxi, som är ett nytt fenomen och stor framgång tack vare epidemin av våldtäkter av alla dess slag. Varken Tjejtaxi eller segregerade simhallar behövdes innan massinvandringen, båda "fenomenen" bottnar i en stinkande kvinnosyn.Sverige är på raka spåret tillbaka till medeltiden :(

2010-03-05 @ 02:13:14
Postat av: nesse

Svensken betalar får att få sämre tillgång till simhallar. Den här politiken är ju helt befängd. Skulle alla grupper i samhället kräva och få sådana här förmåner i alla möjliga sammamhang så blir det ju helt omöjligt att hantera. Det blir snart hopplöst att vara kvar, vi etniska svenskar blir ju utmobbade överallt. Det enda pk-folket är intresserad av är att se oss som skatteobjekt. Så här kan det inte få fortsätta!

2010-03-05 @ 05:55:26
Postat av: Nalle i Växjö

Antalet människor som försöker komma in som ledamöter i olika kommunala styrelser beräknas öka kraftigt om förslaget att tillåta säkerhetskontroller går igenom.Tyvärr kommer vi som är vanliga människor fortsätta leva i den osäkra verksamheten när politikerna tar allt mera av resurserna.

Postat av: Stefan K

Den politiske kommentatorn och förre MUF-ordföranden Thomas Idegard skyllde i morse den växande antisemitismen i Malmö på Sverigedemokraterna. Detta gjordes i nyhetspanelen under Svt:s Gomorron Sverige den 5:e mars. Ingen av paneldeltagarna, Birger Schalug, Ursula Berge och nämnde Idegard, sade med ett ord att muslimer ligger bakom de flesta hoten och trakasserierna.

Kan finnas skäl att maila honom och fråga varför Sd skulle initierat dessa hot och trakasserier.

[email protected]

2010-03-05 @ 09:07:29
Postat av: Stefan

Skäms lite över att vara svensk när jag läser sånt här. Vi utplånar vår egen identitet på ett sätt som troligen är oöverträffat i historieböckerna. Stoppa smygislamiseringen av Sverige nu!

2010-03-05 @ 09:18:16
Postat av: AWSvensson

Stefan K , reagerade likadant som du , har avsänt ett mejl där jag framför mitt missnöje med dylika kränkande uttalanden. Gubben O Gumman o andra missnöjda passa på att sprida ert missnöje till denne

Idegard

2010-03-05 @ 10:13:00
Postat av: Stefan A

Några större jä.... ynkryggar än de tre i svt;s morronsoffa har man sällan skådat, det är så känsligt att man inte ens törs nämna förövarnas religösa hemvist, det är fanimej otroligt...

2010-03-05 @ 10:23:58
Postat av: Sveas rika

Ursäkta om jag viker av från ämnet en stund Thoralf.

Men jag är från stockholms trakten och fick se detta på youtube & undrar vad Moderaterna lovat väljarna i Kalmar?

http://www.youtube.com/watch?v=mcLusP-X6z0

\Svea

2010-03-05 @ 10:44:03
Postat av: AWSvensson

Svar , konstigt att alla som bemöter lögner betraktas som Sverigedemokrater, har ordet Sverigedemokrat blivit synonymt med välgrundad sanning.

Hej!

Du, liksom mailande och telefonkontaktande vänner i den kampanj som SD nu tycks ha initierat, får vara hur upprörda som helst och får förstås också anmäla precis vad ni vill vart ni vill.

Jag har bara pekat på sambanden: Skåne är en del av Sverige där det, tyvärr, tycks förekomma mer extremnationalistiska attityder än på många andra håll. Detta yttrar sig dels i form av antisemitism och dels i form av sympatier för extremnationalistiska partier som t ex SD. Jag talade om detta och inte om ngt annat i dagens nyhetspanel.

Om du också lugnar dig lite och tänker tillbaka så vet du säkert också att det finns tydliga exempel på hur extremnationalister samarbetar med radikala islamister i antisemitisk verksamhet. Är Ahmed Rami och Radio Islam bekant, t ex? Går du vidare tillbaka i historien hittar du också tydliga kopplingar mellan islamistiska makthavare och grupper i det dåvarande brittiska protektoratet Palestina och Tredje Riket.

Jag tycker lika illa om islamism som jag tycker om extremnationalism och antisemitism. Mellan dessa tre var för sig mkt obehagliga fenomen finns det också tydliga kopplingar. Jag tänker fortsätta verka mot dem alla – enskilt och sammantaget.

Mvh

Thomas Idergard2010-03-05 @ 10:45:30
Postat av: Blank

Den tackar vi för...

Tack Thoralf! :)

2010-03-05 @ 11:46:40
Postat av: Tobbe

För några år sen så togs ett beslut att frisörer inte fick ha lägre priser på att klippa män, som oftast inte har så komplicerade frisyrer. Det var diskriminerande. Men när det gäller invandrare så får man tydligen diskriminera oss svenskar hur mycket som helst. Sen blir ju efterspelt av detta, då ska invandrarkvinnor kvoteras in i styrelser osv.

2010-03-05 @ 12:11:58
Postat av: Personliga persson

Helt sjukt för fan.. SD 2010

2010-03-05 @ 12:33:36
Postat av: Micke

Tränar i en kampsportsförening. Alla medlemmar betalar ganska höga träningsavgifter för att täcka bl a de höga lokalkostnaderna. Men invandrare från stadens problemområde slipper betala...det gör tydligen kommunen åt dem. Detta ska vara nåt projekt för att främja integration osv.

2010-03-05 @ 13:08:24
Postat av: vmm

P skrev: "Det är även (o)lustigt att Jesus tar upp Tjejtaxi, som är ett nytt fenomen och stor framgång tack vare epidemin av våldtäkter av alla dess slag."Tjejtaxi förbjöds 1a juli 2005, om jag inte minns fel. Sedan dess har i alla fall inte jag sett någon sådan. Om någon ser någon sådan så maila mig gärna påvitmedelaldersman (a) hotmail.comoch berätta.

2010-03-05 @ 14:16:52
Postat av: vmm

Lyssnar på Människor och tro i P1. Det handlar om att i Israel så ska kvinnor uppmanas att sitta längst bak i bussar. Detta för att ortodoxa judar har haft svårt att åka kollektivtrafik när män och kvinnor blandas. Så för att alla ska få tillgång till kollektivtrafiken så vill man alltså att kvinnor sätter sig längst bak i bussen så kan män sitta längst fram och voila så kan alla åka. Men jag gillar det ändå inte. Kan man inte åka buss med motsatta könet så tycker jag man får ta konsekvenserna och åka bil, cykla eller gå. Samhället kan inte anpassa sig efter varje grupps särskilda behov.

2010-03-05 @ 14:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0