INSÄNDARMOBBING

Vid kyrkovalet 2005 vägrade tidningarna att publicerade mina insändare. Detta var anledningen till att jag började lägga upp insändarna på min hemsida så att i varje fall någon kunde läsa dem. Sedan upptäckte jag att det var mycket lättare att sköta en blogg, så steget att blogga var därför väldigt lätt.

Nu är det återigen ett valår och dags att börja skriva insändare i större omfattning till de lokala medierna. För drygt en vecka sedan skickade jag därför in en insändare till ett antal lokala tidningar om så kallade ensamkommande barn. Att det skulle vara så besvärligt att få denna insändare publicerad har gjort att jag börjar befara samma ”mobbing” från de lokala tidningarna som i tidigare val.

Därför tänkte jag nu instifta en tävlan mellan de lokala tidningarna om vem som är mest öppen för att publicera insändare från en lokal sverigedemokrat.

De läsare av min blogg som dagligen läser Västerviks Tidning, Vimmerby Tidning eller Smålandsposten får gärna hjälpa mig med att informera mig om någon av mina insändare publiceras i dessa tidningar som jag själv inte läser.Vilken tidning tror ni kommer att vinna denna tävling? Vem tror ni hamnar på bottenplatsen?

Här nedan finns insändaren.

Anställda på Migrationsverket kallar numera ensamkommande barn inte för ensamkommande barn enligt före detta flyktingombudskvinnan Merit Wager som citerar en anställd på Migrationsverket som skriver ”Bedrägeribarn, det är faktiskt den enda vettiga benämningen på dem” då de ofta är äldre än 18 år och att de inte är så ensamma, utan oftast efterföljs av många anhöriga så fort de fått permanenta uppehållstillstånd. Ansvariga svenska politiker delar dock inte dessa tjänstemäns uppfattning och fortsätter istället med sin naiva hållning till detta fenomen som redan idag kostar miljardbelopp.

Danmark beslutade i förra veckan att skärpa sin invandringspolitik trots att den redan är en av de hårdaste i västeuropa. Norge har nyligen beslutat att skärpa sina regler när det gäller så kallade ensamkommande barn och ger inte längre permanenta uppehållstillstånd. Utan nu ges endast tidsbegränsade uppehållstillstånd tills ”barnen” fyllt 18 år, då de sedan utvisas från Norge. Därmed minskar också anhöriginvandringen till Norge. Detta har redan lett till att antalet asylsökande minskar till Norge.

I Sverige gör Migrationsverket och migrationsministern Tobias Billström (m) precis tvärtom och ger i princip alla så kallade ensamkommande barn permanenta uppehållstillstånd med stöd av alla partier i riksdagen. Detta orsaker i sin tur stor brist på platser i kommunerna och därför överväger nu regeringen en lagändring som tvingar kommunerna att ta emot dessa så kallade ensamkommande barn. Att dessa barn kostar staten och skattebetalarna ca 800 000 kronor/barn och år i bidrag till kommunerna bekymrar tydligen inte migrationsminister Tobias Billström som i SVT:s Uppdrag granskning kallade systemet för ”kostnadsneutralt”. Man kan ju undra hur matematikkunskaperna är hos de svenska statsråden. I Danmark och Norge är uppenbarligen statsråden inte så naiva och har tydligen bättre matematik och ekonomikunskaper.

Med Sverigedemokraterna i riksdagen kommer en skärpning av invandringspolitiken ske likt den i våra nordiska grannländer. Det är inte våra nordiska grannländer som har en extrem invandringspolitik, utan Sverige.

Thoralf Alfsson
SD, Kalmar

Är det dessa fakta uppgifter om så kallade ensamkommande barn som media vill dölja för allmänheten? 


Kommentarer
Postat av: Rättvis

Det sägs att en bra dammsugarförsäljare har svar på allt. Han har färdiga , väl uttänkta argument för varje tänkbart motargument eller fråga.Resultatet har ofta blivit att folk står med flera dammsugare som inte behövs.PK och kommunisterna har precis samma affärsidé: Man kommer med en färdigfabricerad argumentation som få kan säga emot.Så här kan det låta (SvD)

d är solklart att barn ska få sin asyl prövad här!

Ibland önskar jag att alla svenskar för bara 1 dag fick utstå krig, hunger, tortyr, som tvingar de att fly Sverige. Ingen vill fly sitt hemland, absolut ingen och alla som tvingats göra så bör få hjälp! En dag bara och i hela den misären hamna i ett äckligt politisk spel där man bollasTänk vilka solklara argument. Och det är självklart att alla ska få komma, reagerar nog många spontant.Men det är ju bara knappt FEM PROCENT som har asylskäl. Det är ännu färre som ens har papper när dom kommer.Det värsta är ändå att när det gäller VERKLIGA flyktingar så är kommunisterna kallsinniga. Då vill PK TYSTA alla information om de arma flyktingarnas lidande.Ni tror mig inte?Titta då på den här videon och kolla hur PK och kommunister ser på verkliga flyktingars lidande.

http://www.youtube.com/watch?v=kSNGWuNiWOM

2010-03-29 @ 22:52:21
Postat av: MartinA

Du är en klippa!

2010-03-29 @ 23:10:03
Postat av: Roberth

Genialt! Helt enkelt genialt Thoralf!

2010-03-29 @ 23:16:26
Postat av: Allemand

Ja, du skriver bara sanningen, inget annat.

2010-03-30 @ 06:19:22
Postat av: Nalle i Växjö

Ingen insändare i Smålandsposten än så länge, bara denna rapportSvenska kyrkan fortsätter att tappa medlemmar. Enligt kyrkans egen statistik har medlemmarna blivit tio procentenheter färre på tio år. Även frikyrkorna minskar medan muslimska församlingar växt med 22 procent. Och idag beräknas Islamska församlingar ha 110 000 medlemmar

Postat av: Peter

Har själv försökt få ett antal insändare publicerade. Det finns absolut inget rasistiskt i mina insändare, utan det handlar om svensk invandrarpolitik, men eftersom det gått inflation i ordet "rasist" så är det kört.

Men vad ska man vänta sig, när organisationer som Ungdom Mot Rasism får 33 miljoner för att sprida dynga om SD, fast det heter ju att de bara är "emot rasism".

Om SD kommer in i riksdagen hoppas jag att ni lägger in en motion om att det bör bli förbjudet att använda ord som "rasist", "främlingsfientlig" och "islamofob" (ironi, men med visst allvar).

2010-03-30 @ 06:51:03
Postat av: Gubben o Gumman

Media/insändar-mobbning är helt rätt benämning.

Precis på samma nivå som när "Klot-Olle" i grundskolan ,när han är stygg mot någon,man får hoppas att dom sista ut i dansen får äta upp sitt

eget samt föregångares odemokratiska behandling av

SD som i detta fall avses.IOT-avdelningen :SVT fasionerar Gubben o Gumman idag trummar hallåan

ut att dom små fåren inte får gå innan dom slaktas

Detta då för att vi Svenskar börjat tok äta får, 22

procents ökning förra året,vilka som står för

ökningen vet alla på denna bloggen ,inget snack om

djurskydd inte här inte ,gärna lite Halal i en pizzeriakällare tex.Efter detta meddelar man hejigt att Svenska kyrkan

samt frikyrkan tappar medlemmar detta gäller inte dom muslimska församlingarna ,som ökar, 110000

praktiserande muslimer i Sverge.Två flugor i en propaganda- smäll ,först fårkött

sedan muslimska församlingar, som ökar=positivt.

SVT 68 är ingen liten propganda megafon det är helt klart SVT håller på med planerat orent spel.Frågan är om inte någon kall bryta strömen till TV

huset ,så denna manipulering upphör rena hjärntvätten , otäckt när man upptäcker den .Detta skattefinansierade företag skall fan i båten

företräde majoriteten i landet.Sveriges televison bör gås igenom grundligt ,så man får förklara sej, detta är inte acceptabelt längre.Som lök på laxen berör man djurskyddet , i ett reportage ,om någon bonde i Skåne som lyckats ha ihjäl 40 grisar ,som filmas ,samt skall

obduceras ,då gäller det den orena grisen, samt en Svennebonde stort pådrag.Muslim ,fårkötts mumsande = good guy

Svensk bonde, med döda grisar= bad guy.

2010-03-30 @ 08:23:49
Postat av: Robin Shadowes

Dom får gärna lägga in en motion om att förbjuda politisk korrekthet men innan den går igenom lär väl både grisar ha hunnit lära sig flyga och helvetet ha frusit till is.

2010-03-30 @ 08:24:55
Postat av: Cavatus

... samt att ta bort alla bidrag till alla odemokratiska foreningar.

Postat av: Ludvig

Jag har erfarenhet efter många års insändarskrivande, att Barometern tar inte in något överhuvudtaget. Östran tar alltid in mina insändare. Så det är inte svårt att bestämma sig när det är dags för att betala prenumerationen.

2010-03-30 @ 08:57:47
Postat av: Roberth

På sfi går det 4 elever per lärare. I den vanliga skolan är det 8 elever per lärare. Sfi vill nu ha fler lärare men i vanliga skolan skärs det ner. Detta är dårarnas paradis.

2010-03-30 @ 09:09:29
Postat av: Nalle i Växjö

Grattis Thoralf till plats 12 på Bloggtoppen avd Politik.+ ökande trend

2010-03-30 @ 09:14:28
URL: http://www.bloggtoppen.se/kategori/politik/
Postat av: Stefan K

OT men intressant.

I ett meddelande som TT idag redovisar beskrivs fattigdomen i Sverige och den är idag lägre än på mycket länge. Intressant i sig, men det mest intressanta står att läsa i texten.Citat: "Av dem som haft ekonomiskt stöd i fem år eller mer, är 60% födda utomlands och av de personer som var i 22-30 års åldern vid ankomsten hade bara hälften kommit in på arbetsmarknaden efter 15 år".

Reinfeldt uttalar sig i frågan.

Citat: "En ska vi lärt oss av den tidigare linjen, som byggde mycket på omhändertagande...har inte varit bra".

Citat och håll i er nu: "...den satsning som kostar mest för staten på området är så kallade etableringslotsar. Den träder i kraft först efter valet".M.a.o så är den redan höga kostnaden för den misslyckade integrationen bara början på något som kommer att kosta skattebetalarna långt mycket mer. Detta lotssystem kommer också att ge flyktingar företräde när nu jobben börjar återvända så smått. Verklighetens Sverige. Om ni reagerar med bestörtning, ska ni veta att den röd/gröna alternativet lär bli långt mycket värre. Låt detta inte få ske.

2010-03-30 @ 09:53:24
Postat av: Helena

Siganlementet, som naturligtvis inte skrivs ut är:

En mörkhårig man i Adidasbyxor.

Lägg det till att det skedde i Landskrona..

http://hd.se/landskrona/2010/03/29/tva-personer-pakorda-i-landskrona/

2010-03-30 @ 10:16:38
Postat av: Kent

Östran kommer att slå Barometern med hästlängder.Den senares insändarsida har tappat stinget totalt.Man sorterar hårt.Det kan noteras att flera personer som tidigare haft intressanta insändare i olika frågor numera inte finnns att läsa i Barometern.Ryktet sägar att de sållats ut och man kan fråga sig varför.

2010-03-30 @ 10:39:28
Postat av: Fredrik

Mycket, mycket bra skrivet. Som vanligt.

2010-03-30 @ 11:12:21
Postat av: Ceasar

Bra jobbat! För alla nedlåtande kommentarer du säkert stöter på i din kontakt med media, glöm aldrig att du har många med dig!2010-03-30 @ 11:37:04
Postat av: Nalle i Växjö

Du har glömt att lägga in Blekinge Läns tidning i tabellen.

Dom är säkert intresserade att få mera insändare, och dom har även haft en längre artikelserie som berättar hur BRA Islam är och invandring

Postat av: www.sverigedemokraterna.de

Bloggare mot SverigedemokraternaFrilansaren

Nina Moradi

SD-bluffen

SD-fakta förr och nu

Sverigedumokraterna

Svenskvänliga eller främlingsfientliga?

Valbloggen

Vi i Sverige

Sunnebloggenhttp://sunnebloggen.wordpress.com/2010/03/29/kritik-pm-mot-runar-filper/

2010-03-30 @ 12:58:28
URL: http://www.sverigedemokraterna.de/
Postat av: Allemand

Bloggare mot Sverigedemokraterna,Det går inte så bra för er som synes i senaste undersökningen. Dags att ge upp tramset kanske?

2010-03-30 @ 13:23:22
Postat av: Thoralf A

Jag är helt övertygad om att bloggen sverigedemokraterna.de inom en snar framtid kommer vara borttagen/raderad ;-)När detta sker undrar jag om SvD och DN kommer att skriva stora artiklar om detta?

2010-03-30 @ 13:27:49
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: World Traveller

Bloggare mot Sverigedemokraterna = beskyddare av sana som det svinet som misshandlade det aldre paret i Landskrona, beskyddare av valdtaktsman och supportrar till Hamas, Hizbollah och andra politiskt korrekta organisationer enligt svenska medias uppfattning av vilka organisationer som ar "demokratiska".

2010-03-30 @ 13:35:42
Postat av: Allemand

Förra gången då vi skulle få 3,9% skrevs det överallt. I dag när vi får 5,5% står det inget på texttv.

2010-03-30 @ 13:50:49
Postat av: Roberth

Dessutom kan de åka på skadestånd pga namnintrång

2010-03-30 @ 14:38:04
Postat av: Rättvis

Som Allemand skriver så tiger media om SD:s framgångar och om allt som är positivt. Sen tolkas fakta så negativt som möjligt. Aldrig att PK-pressen nämner att SD:s opinionssiffror måste räknas upp för att bli rättvisande.Den här gången är det dessutom sanningen extra smärtsam för PK: 1. SD går upp i opinionsundersökningen

2. Miljöpartiet går ned

3. Innebärande att SD kanske redan är tredje största parti

Observera att mp alltid är överskattat i opinionsundersökningarna, medan SD är underskattade. Man får alltså räkna upp SD:s resultat och räkna ned för MP:s del.

2010-03-30 @ 16:37:47
Postat av: Stefan

Media är helt otroliga när det gäller att tiga om allt som är positivt för SD. Aktuellt hade igår ett reportage om de politiska ungdomsförbundens vikande medlemstal. Man redovisade medlemstal för alla riksdagspartiers ungdomsförbund och intervjuade ordföranden för CUF och SSU i studion. Inte ett ord om SDU som mig veterligen är det enda politiska ungdomsförbund som växer! Det hade ju förstås spräck hela historien och väckt tankar om varför SDU lyckas locka medlemmar...

2010-03-30 @ 16:48:57
Postat av: Per Petersson

Och Merith har mer att skriva om anhöriginvandring i dag. Läs & häpna,eller kanske inte häpna,man börjar bli van.http://meritwager.wordpress.com/2010/03/30/vem-kan-man-stamma-for-inkompetens-oformaga-att-folja-den-demokratiskt-stiftade-utlanningslagen-samt-missbruk-av-skattemedel/

Postat av: Tomas F

Kommer pk-hybrisen att öka nu när Barometern får Ulf Wickbom som politisk chefredaktör eller finns det en chans att han vågar se seriöst och ansvarsfullt på de svåra frågorna som t.ex. invandringsindustrin, integrationshaveriet och islamiseringen?

2010-03-30 @ 18:27:18
Postat av: Lotta

@HelenaVar har du hört att kräket som misshandlade det gamla paret i Landskrona var en mörkhårig man i Adidasbyxor? Det står inget om några Adidasbyxor i notisen?

2010-03-30 @ 19:01:12
URL: http://www.dn.se/
Postat av: krister

tänk om alla invandrare var som denna man från iranhttp://www.youtube.com/watch?v=oGS4ih7sOEw&feature=related

2010-03-30 @ 19:31:32
Postat av: Helena

@Lotta.

Min bror hörde det på polisradion.

2010-03-30 @ 19:38:58
Postat av: Lotta

Ok mycket bra tack för svaret.

2010-03-30 @ 19:45:18
URL: http://www.dn.se/
Postat av: LN

"Kommer pk-hybrisen att öka nu när Barometern får "Ulf Wickbom som politisk chefredaktör eller finns det en chans att han vågar se seriöst och ansvarsfullt på de svåra frågorna som t.ex. invandringsindustrin, integrationshaveriet och islamiseringen?"

- - - - -

Inte en chans -- förefaller helt otroligt med tanke på hans närmast hänförda anmälan ev Espositos nya bok i söndagens P1. Wickbom är antingen (1) ett dumt nöt, eller (2)en hejdundrande islamofil. Alternativ (2) synes vara det rimligare.

Se:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/march/valkonferens.html#comment

2010-03-28 @ 17:48:03

2010-03-30 @ 20:55:29
Postat av: Robin Shadowes

Bloggare mot Sverigedemokraterna kommer snart vara borta. Bara se hur det gick för den där Lappalainen som kampanjade mot Sd för ett par år sedan. Den bloggen försvann rätt snabbt.

2010-03-30 @ 21:03:27
Postat av: danne1

smart drag Thoralf. faktiskt så är ryska tidningar mycket mer öppna men där är de PK på omvänt sätt, de hyllar sin egna nation och sitt egna folk.i Sverige är ju media negativ mot sitt Svenska ursprung och mot etniska Svenskar. Det är ju sjukligt perverst hur politiker och media-folk och folk på myndigheter medvetet baktalar,diskriminerar,sabbar, bygger upp organisationer med skatten som skall misshandla andra Svenskar-bröder och systrar.

Bara för att de fått direktiv från sin högre chefer att månkulturen går före sunt förnuft.Undrar om Wahhabism har lobbat (oljepengarmutor)och ny styr EU och Sverige, hur kan annars politiker så aktivt se till att vårt samhälle islamiseras, kvoterar in islamister på universitet,mundigheter, och som riksdagsledamöter.väntar man för länge och låter det rota sig som i Tjejtenien, och sedan börjar dra i handbromsen då blir det nog som i Tunnelbanorna i Moskva.Läs mer om detta på den ryska tidningen http://lifenews.ru/

2010-03-30 @ 23:32:17
Postat av: Gorm

Instressant att se hur SD:s verkliga politik kommer fram i de här diskussionerna....- Förbud mot öppen debatt

- Förbud mot andra åsikter än de som omfattas av SDJag märker också en falskhet och en feghet för att vara verkligt "politiskt inkorrekt". Ni vågar inte stå för det faktum att ni är rasister alternativt inslamofober alternativt främlingsfientliga.Och snacket om "mobbning" är ju bara skrattretande. Det är ju ni som ägnar er åt ren förföljelse av vissa personer/åsikter.Varsågod, kom gärna med något plumpt inlägg som svar. Det avslöjar er bara ännu tydligare.

2010-03-31 @ 21:16:02
Postat av: Putte

Och vad är du för något Gorm, utom en som gör skäl för sitt namn och är en quissling?Farlig är den som tror sig över andras tankar har rätt att bestämma.

Självutnämnd godhet i en tid, kan vara alltings ondska i en annan.

2010-04-01 @ 18:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0