FOTVANDRINGIdag fick jag ta det lite lugnare med solen och därför blev det en liten fotvandring längs med norra kusten på Fuerteventura på ca 4 timmar. Ett fruktansvärt kargt landskap där i princip knappast någoting växer. 

Det är när man vandrar igenom ett landskap som är så fruktansvärt sterilt som man begriper hur lyckligt lottade vi är som bor i det fanastiska Sverige. Med våra fantastiska årstider med fåglar, växter och blommor. Skogar som är fulla av djur och kryp, för att inte tala om alla insjöar och våra fantastiska kuster. Här nere ser man inte så stor skillnad på årstiderna.

Det är skönt med värmen och solen men jag skulle snart sakna Sverige och allt det härliga där hemma. En vecka borta är fullt tillräckligt på både det ena o andra sättet.

Jag har aldrig testat att surfa men det ser i varje fall ganska häftigt ut.Kommentarer
Postat av: Jorma

Thoralf vi vet ju inte ens var du är någonstans!? :)

2010-03-11 @ 19:48:58
Postat av: Helene

Håller med dig fullständigt Thoralf. Jag skulle heller aldrig trivas annat än med fyra årstider. Och nu när våren är på väg och man ser och hör första staren t ex, första vårblommorna slår ut. Eller när näktergalen sjunger på sommarnätterna. Ljuvligt. Lika ljuvligt är det när första rimfrosten och sedan snön kommer. Alla årstiderna har sin tjusning.

OT. Du är en mycket duktig fotograf! För jag antar att det är dina kort som du lagt ut här ovan. Har sett andra fotografier tagna på Öland som också är riktigt fina.

2010-03-11 @ 19:51:03
Postat av: Skeåning

Få saker ser så uppfriskande ut som surfing. Har heller aldrig testat tyvärr. Vi får ju inte så ofta dom vågorna här utan blir ju mest vindsurfing, och det är ju inte lika häftigt.

Risken är dock mindre att man slår sig fördärvad.

2010-03-11 @ 20:06:58
Postat av: Thoralf A

JormaFuerteventura

2010-03-11 @ 20:09:17
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Jorma

Aha, din gottegris ;) Hoppas du får en trevlig ledighet där nere :)

2010-03-11 @ 20:32:29
Postat av: Gubben o Gumman

I kölvattnet av Lars Wilks ,så hakar av en ren händelse Östra Småland samt Baromtern på i pappersbilagan givetsvis på första sidan var annars skall ett sånt scoop hamna.I sann "lilla Saltsjöbads anda" då om att alltid i text ,och bild framhålla människor

,som har anknytning till ett annat land.

Uppriktigt sagt det börjar bli löjligt.Syftet är givetvis att få Svennebanan att visslande ,ställa klockan ,och gå till skatteslaveriet ,sitt jobb.

Artikeln handlar om Muhammad någonting ,som musslim

renoverar Katolska kyrkans bänkar i Kalmar .Helt plötsligt blev tron av värde killen får vara med på bild ,inget pixlande el mörkande här inte.Det är svårt att se något annat syfte faktiskt,

kristna bussförare kör musslimer,musslimska

taxichaufförer skjutsar Finska Baptister osv .Ni hajjar poängen ,att lokaljournalister lurar

"Svennebanan,dessutom på dagis nivå ,är bara tragiskt inget annat.Mest synd är det om Muhammad ,som blir val lokomotiv åt ett parti, utan att förstå "Röde Börjes" dolda valboskapsagenda.Dessutom skrattar "verklighetens folk" ,dvs dom med

egen annalysförmåga åt dessa sk journalister.

Läs gärna: Mega jultomtar, med farbror Josef som idol.För övrigt läst vi någonstans att Ölands djurpark

tydligen att byggt större chimpansbur.....

Något nytt mediahus behövs inte således.Tänk att i Svågerköping (Kalmar) ringer konkurrenterna varandra ,och bestämmer sej för multikulti reklam läs folkfördummande journalistik .Erik Olsson Östran ,samt Anders Blank Barometern

gör två mans arbete Helan o Halvan, återigen rätt in i PK väggen.Dessutom hamnar dom som vanligt på Thor-alf Alfssons blogg.

Med med träffar på Google, som följd, till vilken nytta varför, makten?

2010-03-11 @ 20:55:18
Postat av: S-E Karlsson

Sverige som vi alla i Sd kämpar är iallafall ett skönt land även om det denna vinter har varit en verkligvinter ! Jag vill iallafall inte byta bort härliga och sköna Sverige !

2010-03-11 @ 22:30:01
Postat av: S-E Karlsson

Sverige som vi alla i Sd kämpar är iallafall ett skönt land även om det denna vinter har varit en verkligvinter ! Jag vill iallafall inte byta bort härliga och sköna Sverige !

2010-03-11 @ 22:30:58
Postat av: Magne

Sverige är Sverige det är ett nordland. Jag svarar alltid alla som klagar på vintern att flytta till Spanien då. Detta är Sverige där är det kallt på vintern hur svårt kan det vara? Ha det mysigt på holmarna Thoralf det är du väl värd. Vi andra fortsätter invänta våren i detta underbara nordland och jag fortsätter att mata våra kära rådjur varje dag gratis med kärlek och omsorg.

2010-03-12 @ 01:55:52
Postat av: Magne

År efter år fortsätter folk att klaga på kylan när vintern råder lika dant fortsätter folk att klaga på politiken men ändå röstar de på samma samhällsmördare och svenskofober. Konstigt tycker i alla fall jag. Hur kan vintern vara en överraskning varje år?

2010-03-12 @ 02:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0