”DET ÄR SOM EN SOLFÖRMÖRKELSE ATT GÅ UT”

Det märks att valtemperaturen är på uppåtgående. Jag märker det på att antalet samtal till mig ökar och att samtalen kommer från hela Sverige.

Det är alltid roligt att prata med nya människor som vill dela med sig av sina erfarenheter.

Några samtal som glädjer mig speciellt mycket i dessa dagar är samtal där någon vill kandidera för SD i kommunvalet eller landstingsvalet. Vi har ett stort behov av kandidater i många kommuner och varje person som väljer att kandidera för oss är mycket värdefullt. Vi vill inte ha några tomma stolar efter valet i september.

Idag fick jag ett samtal från Kiruna. Inte varje dag som man pratar med en norrlänning från Törnmans Kiruna. Samtalet bekräftade dock att många även däruppe nu fått nog av den stora invandringen och de problem som följer i dess spår. Uppenbarligen går diskussionerna lika heta på arbetsplatserna uppe i Norrland, såväl som i Småland och många har redan bestämt sig för att rösta på SD i höstens val. Detta låter som ljuv musik i mina öron när man även har börjat vakna till i de norra delarna av vårt avlånga land. Eller som denna person uttryckte det på sin norrländska ”Det är som en solförmörkelse att gå ut”.

Jag har även fått ett samtal från en anställd på en av landets anstalter som berättade lite om sin arbetssituation. Han tog givetvis också upp den höga andelen av personer med utländsk bakgrund på sin anstalt. Kriminalvården får inte föra statistik över de intagna och deras etniska bakgrund. Den enda siffran som kriminalvården nämner är att de i svenska anstalter är 28 procent av de intagna som har utländskt medborgarskap, från ca 160 olika länder.

Därför är det väldigt intressant när en anställd berättar att en majoritet av de intagna har utländsk bakgrund. Andelen av muslimer ökar ständigt och denna grupp ger också upphov till en hel del interna problem också då det finns religiösa skillnader mellan olika grenar inom islam. Personer från MENA-länder och forna Jugoslavien är klart överrepresenterade bland de med utländsk härkomst.

Personen ifråga menade att vi är tvungna att minska invandringen annars kommer trycket bli alldeles för hårt på våra anstalter. Arbetssituationen hade försämrats till en följd av alla invandrare som dessutom talar sitt eget språk och inte svenska. Vilket gör miljön och otryggheten för de anställda än mer påfrestande.

Hans uppfattning var att väldigt många av de anställda på anstalten kommer att rösta på Sverigedemokraterna i höstens val. Jag är inte de minsta förvånad över deras ställningstagande.


Kommentarer
Postat av: Skeåning

Jag fick en siffra från en rutinerad kriminalare om hur många platser av de som är avsedda för de tyngst belastade brottslingarna i Sverige, som är upptagna av invandrare, han gav mig också siffror på vad dessa kostar dagligen och årligen, jag irriterar mig på att jag har förlagt lappen, men jag kan säga att det var en grotesk överrepresentation och beloppen åtskilliga miljoner årligen, det var säkerligen över 100 miljoner årligen. Ska se om jag kan få fram uppgifterna igen. Trevligt och viktigt att folk hör av sig.

2010-03-19 @ 22:53:21
Postat av: Hulda

Statistik från våra anstalter vore intressant/skrämmande. Men mycket bra argument i valrörelsen.

2010-03-19 @ 22:55:49
Postat av: Danne1

"Arbetssituationen hade försämrats till en följd av alla invandrare som dessutom talar sitt eget språk"detta är ett problem överallt där invandrare tar över och talar bara Svenska när det gynnar dom.Svenskar förstår inte deras språk och blir i underläge.

Vid förhandlingsborden inom politiken kan de två- språkiga invandrapolitikerna bestämma och planera och diskutera över huvudet på Svenska politiker.ingen kan ju tvinga nån att alltid tala Svenska

2010-03-19 @ 23:15:51
Postat av: Peter, den förste.

En hälsning till alla "nyckelskramlare" och andra skattebetalare från Eddie Meduza - Hoppla lilla åsna: http://www.youtube.com/watch?v=3O8D8MsyUS4

2010-03-20 @ 01:30:44
Postat av: A-mannen

Jag har varit röstberättigad i de 5 senaste valen och kan inte minnas att någon har frågat mig om du tycker att Sverige är på rätt väg.

2010-03-20 @ 01:57:10
Postat av: Peter, den förste.

OT

Ett inlägg i religionsdebatten från Eddie Meduza - De Ska Va Gött & Supa Pöjka: http://www.youtube.com/watch?v=57Ptg7BsEo0

2010-03-20 @ 02:04:08
Postat av: Robin_Shadowes

Man kunde ju läsa om ett fängelse i Malmö förra året där beläggningen var 100% utländsk!

2010-03-20 @ 05:50:35
Postat av: Inga Nordström

Jag har tidigare arbetat ett halvår på en kriminalvårdsanstalt. Det var innan jag "vaknat upp" och insett problemen så jag gjorde inga noteringar angående andelen utlänningar. Men det jag minns är att de svenska pundare och tjuvar som fanns där frivilligt satte sig på den sk "diciplinavdelningen" just för att slippa de mer invandrartäta avdelningarna. De var väldigt öppna med sitt förakt mot dessa.

2010-03-20 @ 06:18:43
Postat av: lee

28% som kan sitta av straffet i hemländerna..Det var så viktigt att få hem annika Östberg..då tycker väl andra länder det är viktigta att få hem derras medborgare?!?

2010-03-20 @ 09:03:26
Postat av: S- E Karlsson

F-kassans information är översatt till minst 12 olika språk ! Det är hur lätt som helst , när det gäller invandring då är ingenting för dyrt ! Men att se till att så många program på TV blir textade för oss som är döva och hörselskadade , det är dyrt det , då skyller man på ekonomin och tekniken , det kostar för mycket och sen är det tekniken som fattas ! Men invandringen kostar naturligtvis ingenting !

2010-03-20 @ 09:07:56
Postat av: Ludvig

Känner en som jobbar som väktare på ett fängelse, han säger att det är mest utlänningar som sitter inne. På ett föredrag som en polischef höll fick han en fråga, stämmer det att det är mest utlänningar som finns på fängelserna. Hans svar var, nej det är en myt. En tid efter höll en nyligen pensionerad polis föredrag och utan att han hade fått frågan så uttryckte han i början av sitt anförande, hur det står till i fängelserna det vet ni ju vilka som är överrepresenterade, så det behöver jag inte tala om.

2010-03-20 @ 09:30:34
Postat av: Roberth

I England har de muslimska internerna tagit över fängelserna det kommer bli likadant här.

2010-03-20 @ 10:08:53
Postat av: Urban

Enligt "apajävelns" ombud har mannen mått så dåligt av uppmärksamheten och brottsmisstankarna – att han nu planerar att lämna Sverige.snyft

Postat av: vmm

Thoralf: du nämner solförmörkelse och Kiruna och det får mig att tänka lite på rymden.Du är ju nu riksdagskandidat och om jag får som jag vill så sitter du och många andra från SD i riksdagen om några månader.I riksdagen så kommer ni självklart att ställas inför massor av oväntade frågeställningar. Frågor där partiet kanske inte har någon riktig linje och man personligen inte tänkt på saken. Så är det med alla partier och alla i riksdagen. Man kan helt enkelt inte tänka på allt. Det dyker alltid upp nya frågeställningar.Så en ny frågeställning är: vad tycker du om rymdforskning? Alltså svensk rymdforskning, eftersom det är det som du kan komma att fatta beslut om. Vi har Rymdstyrelsen och Esrange. Sedan internationella åtaganden inom ESA och säkert andra som jag inte känner till. Vad tycker du om det? Ska vi satsa mer eller mindre skattepengar? Ska vi satsa nationellt eller internationellt?Det är nog jobbigt att sitta i riksdagen för då förväntas man faktiskt ta ställning till den här typen av frågor hela tiden.Men just nu var dom här frågorna viktiga för mig. Så vad svarar du?

2010-03-20 @ 10:32:27
Postat av: Svensk tant

Enligt inofficiella beräkningar är minst 80-85 procent av de intagna inom kriminalvården utrikes födda eller födda i Sverige av två utrikes födda föräldrar.

Den siffran kommer aldrig att offentliggöras.Väldigt många svenskar håller på att vakna och upptäcka vad som sker med deras land. Men flertalet är långtidsmarinerade i den socialdemokratiska ideologin och tror mer på medias verklighetsbild än på vad de själva ser. Eller också försöker de intala sig att det mångkulturella samhället ändå är bra.Sen får man inte blunda för att väldigt stora grupper ännu inte har konfronterats med massinvandringens avigsidor. Jag tänker främst på de stora skaror 40-talister som utgör en privilegierad medelklass och bor i skyddade reservat utan kontakt med invandrare i sin vardag.De är enbart berörda via skattsedeln, men eftersom invandringens kostnader mörkläggs ser de inte sambandet mellan hög skatt och massinvandring.Denna grupp kommer inte att vakna upp förrän de hamnar i äldreomsorgen, där personalen på vissa håll till mer än 80 procent är invandrare som talar ytterst knackig svenska.Flera etniska grupper, bl a iranier och latinamerikaner, har efter högljudda krav fått särskilda etniska äldreboenden med personal som talar deras ursprungsspråk.Den enda grupp som inte får sådana privilegier är etniska svenskar. Äldre utsatta människor med nedsatt hörsel, demenstillstånd m m är hänvisade till personal vars språk de inte förstår.Det är belöningen till de människor som har byggt upp vårt land.

2010-03-20 @ 11:06:35
Postat av: Nortexius

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8558590.stmhttp://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8565430.stmHär får ni länkar av BBC om den muslimska situationen i Brittiska fängelser.

2010-03-20 @ 13:26:59
Postat av: danne1

S E Karlsson: precis det är detta man blir så förbannad på att Svenskar som får lite makt så gärna tar chansen att sabba för andra Svenskar.hade det funnits fler döva bland alla hitsmugglade massinvandrare då satan hade det varit textat hur lätt som helst.tipset är ställ ner tv´n i förådet och säg upp tv-licensen. svt.se textar iallafall sina nyhetsreportage på webben

2010-03-20 @ 19:00:54
Postat av: Robin_Shadowes

Apropå rymden så borde man satsa på utvinning av helium-3 på månen. Förmodligen ett dyrt projekt som kräver samarbete med andra länder. Men huvudsaken är att vi löser energifrågan. Lägg ner dom där tramsiga möllorna. Låt oss bli fria från olje-beroende och araber.

2010-03-20 @ 23:56:19
Postat av: Lars

Thoralf: Kan dessutom avslöja från vattentäta källor i min närhet att stora delen av väktarkåren på Securitas i en svensk stad på topp 5 listan när det gäller befolkning även de kommer rösta på SD. Föga förvånade då de dagligen upplever verkligheten & vardagen. 7-klövern kan dölja det mesta på pappret genom en massa skitprat men inte verkligheten ute på fältet, som tur är =).

2010-03-21 @ 00:00:10
Postat av: Nalle i Växjö

Fiasko för Sverigedemokrater när ingen kom till möte

Enligt BLT Blekinge Läns Tidningen.Är det någon som känner till sanningen i denna historia

Postat av: Gubben o Gumman

Svensk tant: Ang 40-talisternas möte med mångkulturen på hemmet så småningom så kan dom gått

ha det ,efter att ha röstat på socialdemokraterna hela sina liv.Dom har en härlig överaskning att vänta, mer än välförtjänt det är inte utan att man känner lite skadeglädje faktiskt.Det är först när 40-talisterna

hamnar på hemmet som mångkulturen samt besparingar inom bla vården hinner ifatt dom ,med modell gummiklubba i skallen.Lars : Det är nog inte bara väktarna som gillar SD

Tänk den dagens svensk polis får mandat för att röja upp det kriminella träsket på allvar.

Tänk när länsman kastar den påtvingade tröttkepsen.

Då blir det rocken roll för Ali Baba.

Många poliser är nog trötta på MENA stolpskotten

2010-03-22 @ 08:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0