CUF-ORDFÖRANDE HOPPAR AV

CUF-ordförande i Norrland Stefan Lundqvist hoppar av från Centerpartiet kan man läsa i Aftonbladet. Han kritiserar centerpartiet för att driva liberala pseudofrågor. Journalisterna har dock missat att granska hans intressanta blogg.

Stefan Lundqvists blogg som jag har tittat in på och funnit en rad intressanta inlägg. Eller vad säger mina läsare om följande exempel.

”På Centerpartiets partistämma nu i maj tog vi ett beslut om att inte samarbeta med, eller regera med stöd av, Sverigedemokraterna efter valet 2010. Ett vansinnigt beslut som jag var det enda ombudet som yrkade avslag på.
Vad är det farliga med Sverigedemokraterna? Vari ligger det skrämmande? (Dessutom är det idiotiskt att över huvud taget ta ett principbeslut om att inte samarbeta med ett visst parti. Innebär detta att Centerpartiet kan tänka sig att ingå koalition med Vänsterpartiet då?)”

Det måste vara en väldigt tuff kille som vågar stå upp mot Maud Olofsson och hela partistyrelsen och hela stämman, undrar hur många andra centerpartister som delade hans uppfattning men inte vågade stödja honom i hans avslagsyrkande.

På hans blogg finns en rad inlägg som borde väckt en hel del uppmärksamhet inom Centerpartiet, särskilt då det skrivits av en distriktsordförande inom CUF. I kommentarerna kan man läsa andra centerpartisters åsikter och de är inte nådiga.

"Du ska vet att det är enormt många inom centern som blir glada för att du vågar säga det många tycker!!!!!!!!!

Jag har bara hört positiva kommentarer. Men så är jag också lite yngre och tillhör inte Maud Olofssons trötta och slitna generation.

Åsiktsförbudet och yttrandefrihetsfobin i Sverige är sjukt! Centern måste återgå till det vi en gång var. Att stå för något bra. Du har en stor falang bakom dig det kan jag lova.

Jag kan tyvärr inte gå ut med mitt namn eftersom jag vet vad vissa skulle göra. Vi är många som inte tycker att SD ska ha monopol på självklara sanningar. Vi har börjat den processen även inom centern. Liberalerna ska ut med huvudet före ur partiet. De har sänkt oss till att snart inte ens komma in i riksdagen och att bli mindre än SD. Det kommer att bli revolt internt."

Besök hans blogg och läs flera intressanta inlägg. Vem kan tro att det är en centerpartist som skrivit dessa inlägg?

Här är en länk till ett inlägg med rubriken "Harmlös artikel av Jimmie Åkesson". Missa inte kommentarerna!

Undrar om han är öppen för anbud från SD ;-)

Sundsvalls Tidning


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

För eller senare spricker trollet, det går inte att i längden tvinga folk att mot bättre vetande förespråka något så uppåt väggarna vansinnigt som Sveriges asylhantering.

2010-03-03 @ 15:37:33
Postat av: Ludvig

Mycket intressant! Äntligen en centerpartist som tänker självständigt.

2010-03-03 @ 17:00:37
Postat av: Dille i Momåla

Flyktingpolitiken måste betalas. De ensamkommande kostar bra mycket mer än en halv miljard per år och nu plundras de gamla på ett helt igenom skändligt sätt. För det är de gamla, de försvarslösa som ska betala för politikernas ansvarslösa flyktingpolitik.Trots medias censur kommer allt fler rapporter om utplundringen av pensionärerna.I Timrå får pensionärerna betala flyktingpolitiken genom ransonering. . Två koppar kaffe och maximalt tre deciliter mjölk per person och dag är ransonen som nu införs” Samma kommun prioriterar en ”generös” flyktingmottagningSom sagt flyktingpolitiken måste betalas. Men tänk vilken skändlig utplundring.

2010-03-03 @ 17:09:42
Postat av: Hulda

Hoppas att ni inte har spikat riksdagslistan ännu...

2010-03-03 @ 17:09:53
Postat av: Hulda

Tittade mera på hans blogg. Läs under rubriken " Klarspråk i Norge". Intressant kille!!

2010-03-03 @ 17:14:13
Postat av: Roberth Ström

I Aftonbladet står det inget om Sd dock

2010-03-03 @ 18:04:18
Postat av: Blackfootnation

Ja, manga av slagen ar redan vunna. Det ar ju detta 'nyhetsredaktorerna' och "journalisterna" ar livradda for. Naturligvis aven partitopparna.

Dessa diskussioner ar langgaende inom alla riksdagspartier utom (V). Nar det val borjar bubbla an mer pa bloggar inom M, Fp, C, S, Mp och Kd sa maste man ju till slut skriva om det.Man gor ju naturligvis allt for att halla dessa diskussioner 'internt'. Med GOD hjalp av "pressen".Vad alla forstar ar ju att inom en 3-4 ars period sa kan man inte sopa diskussioner som dessa under mattan langre. Vansterns 'dum i precis hela huvudet' och lberalernas 'halv-hjarna race' asiktsmonopol ar brutet.Sverige gar mot allmer splittring. Kanske detta antligena ar stalbadet efter nu snart arhundranden av ryggradslost undfallenhet.

En falsk ryggradslos neutralitet som fostrat massor av ynkryggar utan nationell ratt till asikter och att sta for dem.

En ny 'adelsklass' med total ansvarsfrihet mot vilket felbeslut som helst. Aven inkompetens.2010-03-03 @ 19:10:36
Postat av: MA

Philip Wemdahl finns i LUF. Måtte Berlinmuren falla...

2010-03-03 @ 19:29:17
Postat av: Cavatus

Tack för dom orden, Blackfoot, alldeles precis huvudet på spiken. Den svenska neutraliteten har inte varit bra för svenskarnas personlighet. Det har skapat åsiktsbefriade mesar som velar med i det mesta.Dags att slå näven i bordet och säga sanningar. Men oj, vad PK-folket darrar. När ska de våga komma ut ur sina garderober?

2010-03-03 @ 21:05:20
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Robin_Shadowes

Vågar vi då hoppas på att SD snart får en ny medlem?

2010-03-03 @ 21:29:27
Postat av: Gubben o Gumman

Vilka fina politiker vi har Moderaterna lovar moskeer i Rinkeby mot makt.

Lars Ohly gör 600000kr i reavinst på en lgh.

Socialdemokrater använder det "hemska" RUT avdraget.

Dessa idioter/politiker kör ett private race och ett ideologiskt kan det bli mera schizo?

Lena Mellin Aftonbladet sammanfattar det bra.

"Så fort man kan tjäna några spänn väger ideologin lätt".Detta som pågår är ju för f-n löjligt.

Vad är detta för hycklare som tagit sej fram till makten,som till råga på allt håller på att förstöra hela landet med en invandring utan dess like.Frågan är om landet haft så många landsförädare igång på en och samma gång nånsin det tveksamt.

Frågan är hur många Islamska mutdollar som skramlar runt i bla Moderata byxfickor.Det kan pågå det största lansföräderi i historien i Sverige ,om det vill sej illa.

Det pyser och stinker i dom flesta partier speciellt ang multikulti.Skotten visslar i Ica butiker Svenska kvinnor våldtas el misshandlas,då babblar man om RUT avdraget.

Rösta bort dessa "Monopol politiker"200 dagar kvar till valet pust.

2010-03-03 @ 21:40:48
Postat av: Cavatus

Den här sidan och diskussionstråden är intressant:http://stefanlundkvist.wordpress.com/2009/10/23/gaybrollop-i-mosken/

2010-03-03 @ 21:49:50
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: wine

Se stefans senaste inlägg på sin blogg! Där utvecklar han resonemanget från aftonbladet ytterligare!http://stefanlundkvist.wordpress.com/2010/03/03/maud-olofsson-har-kort-centerpartiet-i-botten/#comment-616

2010-03-03 @ 22:06:33
Postat av: Robin_Shadowes

"Vilka fina politiker vi har Moderaterna lovar moskeer i Rinkeby mot makt."Vet inte om ni såg inslaget på Aktuellt 21.00 men jag blev närmast spyfärdig av hur dom försökte sälja in islam till Svenne Banan.

2010-03-03 @ 22:59:19
Postat av: Cavatus

Jo, jag såg. De säljer ut Sverige för egen vinnings skull. Och sådana ska sitta och bestämma över andra, och bestämma vad andra sak tycka!Dags för en utrensning a la Augias stall. En tsunami skulle göra rent i riksdagen (det räcker inte med nya kvastar) för att bereda plats för folk som törs kalla en spade för spade.

2010-03-03 @ 23:27:33
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Peter, den förste.

Trodde aldrig jag skulle säga detta om en centerpartist men Stefan Lundkvist är en smart grabb som förstått det hela, när han säger följande: "– Centerpartiet saknar helt idéer och visioner för samhället. Tidigare värnade Centerpartiet om den lilla människan. Nu driver man liberala pseudofrågor." Se: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6710209.abVi behöver dig Stefan Lundkvist och alla andra smarta tjejer och grabbar i SD!

2010-03-04 @ 00:10:19
Postat av: Gubben o Gumman

Schema för Bananrepubliken Sverige:1 68 Vänstern SVT PRESS TT (Röda rummet) Berikar sej politiskt, ekonomiskt, ideologisktt,rättsligt

(komandobryggan)"Röde Börje o gänget"2 Borgeliga politiker "lydpolitrucker" berikar sej

ekonomiskt,rättsligt,begränsat politiskt

inflytande,tages i öronen av SVT Press vid behov.

sannolikt genomkorrumperade speciellt i multi-

kultifrågan.(Barbariet,moskeen i Rinkeby tex)

(Nyttiga styrenheten)3 Svennebanan skatteslav ,inget inflytande skall

ställa klockan på 07.00, gå till jobet hålla

käften, lämna ifrån sej 57% av sin inkomst vara

nöjd med ROT RUT samt ännu ett obeskattat

fredags-skjut.

Får stämpeln främlingsfientlig ,om han

tycker det börjar bli lite för mycket Mustafa i

landet.Detta ombesörjes av kategori 1 samt 2.

Senaste påhittet är att medeltiden samt Antiken

skall strykas ur Svenne Banans barns historiebok

Blir det tusen o en natt, el Ali Baba och dom 40

rövarna istället?

(Etniskt Svensk medborgare)

2010-03-04 @ 00:12:50
Postat av: Göran N.

Beträffande valfusket inom moderaterna, som omnämns tidigare i tråden, så kan det ses 1:42 in i reportaget. Min första misstanke besannades m.a.o när detta uppdagades.http://svtplay.se/v/1914313/abc/3_3_22_15

2010-03-04 @ 00:16:33
URL: http://svtplay.se/v/1914313/abc/3_3_22_15
Postat av: Magnus

Robin_Shadowes: "Vågar vi då hoppas på att SD snart får en ny medlem?"Verkar inte så. Tror du verkligen att han i glada vänners lag är beredd att sjunga nazistiska visor?

2010-03-04 @ 01:21:06
Postat av: Sonic

Magnus:

Vill han sjunga nazistiska visor i något parti så har han störst chans att i (S). Kanske sjunga duett med Ilmar Reepalu?

2010-03-04 @ 02:42:25
Postat av: Gubben o Gumman

Annars finns ju alltid trevliga Internationalen.

Hur många sossar vet vad den står för?

"Snacka om att elefanten dansar twist i glasbutiken".

Inte en siffra rätt.

2010-03-04 @ 03:44:31
Postat av: peter a

wow, det borja lossna overallt, vid valdagen kanske massor med folk fran andra partier migrerat over till SD.Det mest intressant var:"Men så är jag också lite yngre och tillhör inte Maud Olofssons trötta och slitna generation"

och

" Vi är många som inte tycker att SD ska ha monopol på självklara sanningar. Vi har börjat den processen även inom centern. Liberalerna ska ut med huvudet före ur partiet. De har sänkt oss till att snart inte ens komma in i riksdagen och att bli mindre än SD. Det kommer att bli revolt internt."Som det kanns ute i landet sa har sakert alla andra partier samma grupper sugna pa revolt som ar trotta pa asiktsdikaturen och vill ha arliga politiker som verkligen bryr sig om sverige. Ser fram emot deras interna revolt, man far kanslan av att allt kan explodera i medias ansikte snart.

2010-03-04 @ 08:08:40
Postat av: Nalle i Växjö

Blekinge läns tidning måste ha fått extra pressstöd för att göra så mycket reklam FÖR allt som hör med invandring och allt positiva med Islam.I dagens BLT finns en fantastisk historia om en kvinna som måste få PUT för att inte behöva gifta sig med en häxdoktor.En historia lika spännande som någon bok av mästerspionen Jan Guillou.Av någon anledning är kommentarfunktionen avstängd, annars hade det varit intressant att ställa några frågor hur den berättelsen har kunnat kontrolleras att den stämmer , och inre bara är kvinnas egna uppgifter.Sverige är fantastisktPostat av: Gubben o Gumman

Nalle : Ett problem man måste ha inom socialismen är alla dessa tröskallar,som nu springer rätt in i

PK väggen "fem i tolv".

I Aftonbladet försvarar Åsa "Lill Herbert" Lindeborg Lena Sundströmon (hon tydligen blivit kallad Nordkoreanskt barnhusbarn) ,och fått lite smisk i en annan tidning hujedamej.

Även Ilmaar försvaras "Man har gjort en höna av en fjäder" ang Malmö problematiken,tycker "Pravdalina"

Diktaturens kreatur förnekar sej aldrig.

Dessa lever i en small small fantasy world på valdagen tar det stopp.

2010-03-04 @ 14:32:46
Postat av: Tore (preact)

Vill han sjunga nazistiska visor, har han lärt sig dem hos Centern! Men du är omedvetet korkad, Magnus!...

2010-03-05 @ 01:00:19
Postat av: P

Ge killen ett anbud! Rakryggade personer som vågar säga sanningen trots att den är obekväm (läs ej-PK) har en plats i SD. Jämför med piloten i USA som landade United planet på Hudsonfloden, han blev hjälte i hela USA, och när det var dags att prata i rätten vågade han ta upp den otroliga lönedumpningen av pilotlöner som påverkat säkerheten. Det var inte populärt hos makten och säkert mycket obekvämt i hans situation, men nån var tvungen att säga det.SD kommer behöva mycket folk som fyller mandaten i höst och kommande år.

2010-03-05 @ 01:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0