CORRENS UNKNA VERKLIGHETÖstergötlands stora tidning Corren har i en rad artiklar de senaste dagarna skrivit om Sverigedemokraterna. Givetvis förekommer en rad nedvärderande omdömen i artiklarna. Sedan får givetvis riksdagspartiernas företrädare möjligheten till att kläcka ur sig en hel rad lögner om Sverigedemokraterna utan att Correns journalister ifrågasätter så mycket som en stavelse.

Det som ändå är mest bedrövligt är det sätt som tidningen försöker framställa en Sverigedemokrat på genom att ha med bilder i artiklarna på skinnskallar/nazister och precis som alla andra politiskt korrekta tidningar så kommer kopplingar till Bevara Sverige Svenskt. Jag har varit medlem i drygt 5 år i partiet och aldrig någonsin stött på någon skinnskalle, visst är det märkligt!

I den riktiga verkligheten ser Sverigedemokraterna ut enligt nedan.


Partistyrelsen


Sverigedemokrater i Kalmar län


Inga skinnskallar så långt ögat kan nå.

Här kommer länkar till artiklarna i Corren.

SD satsar i Östergötland

Ingen vågmästarroll för SD i Linköping

SD är inget borgerligt parti

SD har sina rötter i rasistiska BSS


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Smutskastningskampanjerna kommer att bli att grövre vad det lider. Detta är bara början. Läs denna intressanta bloggpost om tidningarnas medverkan till brott och bloggarens förslag på hur man ska komma ur detta dilemma:http://bortkopplad.se/bloggo/2010/03/01/tillsatt-en-sanningskommission-efter-valet/

2010-03-02 @ 08:45:45
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: The Last of the Mohicans

Lekskoleskribenten "barbaren" Reinfeldt är närmast ljushuvud till det epitetet

Postat av: The Last of the Mohicans

Här är ett ljushuvud till "Olofsson lovar 2.000 nya vindkraftverk" Tyvärr nämner hon inget om hur många kärnkraftverk som behövs för att driva dem eller var dessa ska byggas, alla får väl inte plats på hennes och patron Görans ägor

Postat av: Info

Också Sveriges radio drar sitt strå till stacken varje dag. Mörkar berikning av socialkontor (Stockholms lokalradio 2/3):”FÅ ÅTAL OM HOT MOT SOCIALSEKRETERAREMånga socialsekreterare i Stockholms län råkar varje år ut för allvarliga hot på jobbet, men polisanmälningar av dessa hot leder sällan till åtal eller fällande dom. Det visar en granskning som Sveriges Radio har gjort av hot som riktats mot socialsekreterare de två senaste åren. – - -I hela Stockholm har det under de två senaste åren inträffat 20 fall av allvarliga hot, det visar Sveriges Radios granskning. Hoten har framförts i telefon, via sms, via brev eller i personliga samtal med klienter. Socialsekreterare har fått höra att de ska skjutas, och i ett fall fick en person höra att den skulle få syra hällt i ansiktet. I dom allra flesta av fallen, sjutton av tjugo, har socialsekreteraren blivit hotad till livet.Alla hoten har blivit polisanmälda men bara tre ledde till åtal. Av dom tre fallen var det två där gärningsmannen dömdes, i det tredje fallet så har rättegången inte kunnat hållas än för gärningsmannen är borta.”Vilka står bakom hoten? Det vet inte Sveriges radios journalister. Bara att det rör sig om ”personer”. Samt att dessa ibland hotar med att hälla syra i ansiktet på sekreterarna, om de inte är mera frikostiga med svenska skattepengar.Nåja, de hotande kan ju vara vilka svennar som helst. Syrahällning i ansiktet är ju en gammal välkänd och omtyckt, svensk folksport. Eller hur?

2010-03-02 @ 10:15:20
Postat av: Gregorius

Som sagt, smutskastningen har bara börjat. Nu gäller det för SD att inte ha några gömda lik i garderoben. Tiden för gammelmedia håller visserligen på att rinna ut i takt med att väljarna mer och mer hämtar information på nätet men än är det en bra bit kvar innan lögnerna om SD avslöjas för alla.

2010-03-02 @ 10:16:38
Postat av: Cavatus

Jag sprider ordet runt om i världen med min utländska blogg. Har fått en del respons både från Frankrike och Tyskland. Även engelskspråkiga från världen runt hör av sig.Ju fler artiklar utomlands om hur det ser ut under ytan i Sverige, desto bättre. Media är inte lika statsstyrd utomlands som här. T ex har Reepalus klavertramp nu varit uppe på ett flertal tidningssidor utomlands. Vi får se hur det utvecklas.

2010-03-02 @ 11:13:17
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Roger

Det är märkligt. Jag har än så länge inte mött en skinskalle, eller någon med extrema "högertankar" i SD .Men vänner, bekanta och media försöker envist tala om för mig att det bara finns monster inom SD.De enda monster som finns verkar vara de som springer omkring mellan öronen på tokvänstern

2010-03-02 @ 11:27:30
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Inge Sandén

Alla medier särskilt Aftonbladet,hur det är med Corren känner jag inte till,men eftersom vi lärt oss att läsa mellan raderna,kan man utgå ifrån att Corren har samma förflutet som Aftonbladet d.v.s.man var mycket nazivänliga ända tills det stod klart att Hitler skulle förlora kriget.

Det är detta dåliga samvete man nu försöker vältra över på Sverigedemokraterna.

Reepalu är ett skolexempel,hur man på olika sätt vill dölja sitt judehat.

Det är det dåliga samvetet från 30 och 40-talet,som de etablerade partierna och medierna försöker överföra på SD,när vi kritiserar deras fullständigt misslyckade massinvandring.

Rinkeby som svenska folket fått insyn i utan cencur(d.v.s.de som såg söndagens kalla fakta")är ett bra exempel på hur deras falska låtsas lek,att dom är så goda och vill att alla människor på jorden skall få del av vårt välstånd,som våra förfäder byggt upp de sista hundra åren.

Nu kan de inte ens hindra att de motsättningar son fanns mellan alla de olika folkgrupperna innan de kom till Rinkeby,nu börjar att komma upp till ytan i denna lilla egna republik i landet Sverige.

Nalin Pekul sa ju det själv.

Rinkeby är inte en del av Sverige.

Våra motståndare är desperata,det är folkets svenskarnas röst som talar i valet september.

SD 12% och Reinfelt får ett nervöst sammanbrott efter sina sverigefientliga uttalanden.

2010-03-02 @ 11:41:31
Postat av: Marcus

Brukar läsa och kommentera flitigt i Corren, och det är glädjande att se att det tillkommit ett antal SD-vänliga debattörer på Correns forum efter denna artikelserie. Detta tror jag är mycket viktigt, att kommentera och visa att det finns en bred förankring hos "vanligt folk" för SD:s åsikter.Att sitta här och skriva och sparka in redan öppna dörrar är egentligen helt meningslöst utan det gäller att vara aktiv där det finns meningsmotståndare, som t.ex på Corren. Dock har det varit ovanligt tyst från de vanliga SD-motståndarna i kommentarerna kring just dessa artiklar.En annan plats som jag kan rekommendera är Facebookgruppen "SD i riksdagen - nej tack!" Där finns det gott om SD-motståndare och ju fler som är inne och debatterar mot dem ju bättre.

2010-03-02 @ 12:20:07
Postat av: Roger

DET NYA SVERIGE

Sonens död –inte skäl noghttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article6706674.ab

2010-03-02 @ 13:08:15
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Cabben

Kämpa på, själv har jag alltid röstat inom Alliansen men om det fortsätter i denna stilen så har ni en röst till i höst. Trots att jag gillar vår nuvarande statsminister och är rädd för att han behöver allt stöd han kan få för att inte Mona ska bli statsminister, så får deras och medias agerande mig att för första gången i livet missnöjesrösta.

2010-03-02 @ 13:25:16
Postat av: Stefan A(2)

Roger: Det nya Sverige:Jaa synd att hon inte var nysvensk, då hade hon kunnat stämma AF inför DO, och fått några sköna slantar för diskriminering...

2010-03-02 @ 14:13:49
Postat av: Taurus

Jag har röstat på Sverigedemokraterna sedan 2002. Vad gammelmedia skriver ger jag fullständigt tusan i. Nu ska jar resa runt i Sverige och värva gamla bekanta för SD och få dem att donera pengar. Själv satsar jag minst 10 000 kr och många av mina bekanta har råd att satsa väldigt mycket mer.

2010-03-02 @ 14:23:12
Postat av: The Last of the Mohicans

Jag har mött en skinskalle en gång men han tillhörde AFA

2010-03-02 @ 14:25:07
Postat av: Rättvis

I sin rädsla för SD:s folkliga stöd drar sig inte PK-pressen för att mörka, vinkla eller ljuga.Men är det så klokt att komma med genomskinliga lögner? Folk blir ju förbannade. Sen har vi ju bloggeriet som kan slå hål på mycket av de lögner som PK serverar sina prenumeranter.Ja det är verkligen glädjande att bloggarna växer så osannolikt fort. Det gör att PK inte längre blir trodd och att moteld snabbt kan anläggas.Men, som sagt, det är förbluffande att PK är så desperat att så grova lögner som de enligt länkarna publiceras nu, nu när vi har bloggeriet.Ja, var år den ansvarige utgivarens omdöme? Har han glömt det på någon krog någonstans?

2010-03-02 @ 14:30:51
Postat av: Cavatus

Precis som någon sa här ovan, är det viktigt att vi argumentera sakligt på tidingarnas debattforum, för att nå en bredare folkmassa.

2010-03-02 @ 16:47:31
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: FreeBird

Cavatus, tack för länken till din intressanta blogg. Åkte till favoriter.

2010-03-02 @ 20:05:03
Postat av: Ola

Det har en mycket enkel förklaring. Det är valår i år. Räkna med att det kommer att bli värre, mycket värre. Att riksåklagaren återuppväckte förundersökningen i Kaliber-affären är en indikation på det. Etablissemanget kommer knappast att ge sig i första taget, och gott om resurser har dom också.

2010-03-02 @ 20:35:21
Postat av: Robin_Shadowes

Glöm inte besöka Exilen om ni vill ställa frågor till Björn Söder, Stellan Bojerud, bröderna Ekeroth m fl.http://exilen.eu/showthread.php?6147-Har-du-fr%C3%A5gor-till-n%C3%A5gon-i-Sd-partitoppen/page2

2010-03-02 @ 23:18:26
Postat av: Johan Karlsson

Jo, jag blev tillsammans med Markus Wiechel inklippt på bilden med nazisterna och BSS-texten. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Skiljelinjen mellan den bilden och representanterna från M och S är dock tydlig och ingen har gett oss någon möjlighet att besvara det de sagt om oss vilket även var ren och skär lögn.

2010-03-04 @ 00:18:40
URL: http://johkarl.wordpress.com
Postat av: Cavatus

Tack, Freebird. Alla är välkomna att läsa .... sanningen!

2010-03-05 @ 10:42:44
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: lassekolja

Vad är det för en otäck typ 3:e från vänster på den undre bilden? ha-ha!

2010-04-11 @ 23:56:04
URL: http://frianyheter.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0