AVGÅNGNA LEDAMÖTER



Med jämna mellanrum kör media sin pk-propaganda som går ut på att göra stora rubriker om avhoppade Sverigedemokrater eller om tomma stolar i kommunfullmäktigeförsamlingar runt om i landet. Jag gissar att detta kommer återkomma ca 3-4 gånger fram till valet i diverse olika medier.

Det allra märkligaste är att dessa journalister endast fokuserar på Sverigedemokraterna när det gäller detta. Aldrig får du läsa hur många Socialdemokrater eller moderater som lämnat sina uppdrag. Skulle media presentera dessa uppgifter tillsammans med uppgifter om Sverigedemokrater så skulle till och med ”Svensson” förstå hur media vinklar sina artiklar.

Dessutom undviker dessa ”duktiga” journalister att ange orsakerna till dessa avhopp, vilket många gånger har väldigt naturliga orsaker som att ledamoten t.ex. flyttat till en annan kommun eller helt enkelt avlidit. Att det sedan finns en rad andra omständigheter som drabbar just Sverigedemokrater håller givetvis dessa journalister helt tyst om. I vissa fall är det också så att dessa pk-journalister är den indirekta orsaken till vissa ”avhopp”.

 Media är givetvis mycket medvetna om sitt handlande och det är en väl inövad strategi från dessa journalister, redaktionschefer och politiska redaktörer. Dessa ”falska” artiklar bemöts ofta av lokala sverigedemokrater och jag hoppas allmänheten tar sig tid att läsa dessa insändare. Här är ett exempel på en sådan insändare.

Tänk om media istället kunde presentera hela sanningen för sina läsare, istället för enbart utvalda delar.

Jag har gjort en liten sammanställning över avgångna kommunfullmäktigeledamöter i Kalmar läns 12 kommuner. Av 108 avgångna ledamöter i Kalmar län är 2st Sverigedemokrater.  Tänk vilka rubriker dessa två ”avhoppade” sverigedemokrater gett upphov till i lokal media. När någon ledamot från socialdemokraterna hoppar av är det inte säkert att det ens blir en liten notis i media.

Så här ser verkligheten ut i Kalmar län efter att 3,5 år gått av denna mandatperiod. I vilket parti finns de största syndarna?


Källa: Valmyndigheten.

Varför ställer inte media socialdemokraterna mot väggen när det gäller alla deras avhopp? Det motsvarar faktiskt nästan ett avhopp i månaden för Socialdemokraterna medan det för Sverigedemokraterna motsvara ett avhopp vartannat år.


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Ja, media snedvrider och slirar med sanningen genom att tolka siffror tagna ur sitt sammanhang. Men det värsta är att de mörkar väldigt mycket också. Satt på en ersättningsbuss hem tidigare under kvällen och diskuterade med två goda vänner, varav den ena röstar vänster.



Jag berättade att nu när vi missat anslutningståget och fick åka en försenad anslutningsbuss så missade jag Uppdrag Granskning om ensamkommande flyktingbarn. Mina två bekanta visste ingenting om detta fenomen, så jag berättade beredvillig om kostnaderna för dessa "barn". Hur många de var 2009 och hur många de beräknas vara 2010. Jag berättade även om anhöriginvandringen till "barnen" och att det tar 7-10 innan invandrare kan försörja sig själva. Mina reskamrater var alldeles mållösa. Även vänsterpartisten var storligen överraskad över beloppen.



Sedan diskuterade vi att Sundsvalls sjukhus ska säga upp 800 anställda, att pensionärerna i Timrå får max 2 koppar kaffe per dag och max 3 dl mjölk. Och att politikerna där i nästa andetag godkände ytterligare ett gäng ensamkommande.



Man inser vilket oerhört folkbildningsupdrag vi som lärt oss att finna sanningen på annat håll än i medierna har. Det svåra är att styra in diskussionen på ämnet så att folk lyssnar till fakta. Det gäller att hitta strategier för detta. Men det är viktigt att vi gemensamt tar vårt ansvar i denna fråga efetersom detta ansvar vilar tungt på oss när medierna sviker.

2010-03-17 @ 23:25:00
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: danne1

SD kuriren och SD Television på youtube borde ombildas som mediabolag. den skulle bli Sveriges största dagstidning med tanke på hur många som söker nyheter via bloggar.

det borde finnas riskkapital som vill investera i ett nytt mediabolag. presstöd utgår ju sedan efter ett halvår.



tror nog att de som nu jobbar på hycklartidningar själva skulle prenumerera på en riktig tidning.

2010-03-17 @ 23:33:50
Postat av: Sveas rika

@Cavatus du verkar ha vigt ditt liv till att bereda väg för SD.

Var jag än sätter min digitala fot på resan mot Sveriges uppryckning så ser jag kommentarer och länkar utförda av dig.

Jag avundas ditt engagemang och hoppas att du orkar med länge till.



\Svea

2010-03-18 @ 00:00:09
Postat av: Robin_Shadowes

Går vål att se på SVT Play några timmar senare? Ibland slarvar dom och programmen kommer inte upp förrän dagen efter. Men huvudsaken är ändå att man inte längre är beroende av sändningstider,

2010-03-18 @ 00:00:53
Postat av: LN

KALLA INTE DIN KONTRAHENT BLATTE eller SVARTSKALLE

eller SKINKMACKA, för då blir det ett år i stillot!



EU-lagstiftning

Rådets rambeslut 2008/913/RIF av den 28 november 2008, senast ändrat den 23.03.2009, om bekämpande av vissa former och uttryck för rasism och främlingsfientlighet med hjälp av straffrättslig lagstiftning. Skall vara genomförd senast 28.11.2010.

Rasistiskt och främlingsfientligt beteende ska utgöra brott i samtliga medlemsstater och beläggas med effektiva, proportionella och avskräckande påföljder som minst uppgår till mellan ett och tre års fängelse.

Under alla omständigheter betraktas rasistiska och främlingsfientliga motiv som en försvårande omständighet eller alternativt att sådana motiv kan tas i beaktande vid fastställande av de sanktioner som ska tillämpas.

Juridiska personer kan dessutom straffas enligt följande

1. fråntagande av rätt till offentliga förmåner eller stöd,

2. tillfälligt eller permanent näringsförbud,

3. placering under rättslig övervakning,

4. rättsligt beslut om avveckling av verksamheten.

Inledande av utredningar eller rättsliga åtgärder mot rasistiska och främlingsfientliga brott får inte vara beroende av en anmälan eller anklagelse från ett offer för gärningarna.

2010-03-18 @ 06:20:58
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>LN



Och under vilken sten vaknade du i morse?



I den här bloggen har vi våra - har du kollat i stallet efter dina....



P.S Jag heter som ovan men "LN" känns ju lite fegt minst sagt...

2010-03-18 @ 06:50:47
Postat av: Robin_Shadowes

Stillona är redan överfulla med just blattar. Undrar var dom då tänkt sig att placera alla oss andra? Vi kanske hamnar i hyrda ryska stillon? :(

2010-03-18 @ 07:08:05
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

blev så sur på LN att jag glömde att hålla mig till ämnet.



Min grundtes är att samtliga offentliga SD- pölitiker/sympatisörer är eldsjälar som vågar/kan/vill stå upp för vad flertalet i verkligheten tänker och tycker.



God Morgon!



2010-03-18 @ 07:11:32
Postat av: Cavatus

Svea Rika! Det som driver mig, sedan jag själv blev av med PK-skynket framför ögonen i okot-nov förra året, är den ilska som har sin grund i det totala bedrägeriet som svenskarna är utsatta för. Den demokratur vi lever i och som godtrogna, välvilliga svenskar inte har förstått att de lever i. Hur SD-människor regelmässig förtalas och ges påhittade epitet helt öppet i det offentliga rummet. En ren och skär vuxenmobbning. Nä, nu blir jag så där arg igen!

2010-03-18 @ 07:57:50
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: danne1

Äntligen!

http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=3565512



Jag vill dela ut partiprogrammet i hundratals och åter hundratals brevlådor! Hjälp till alla ni också!

2010-03-18 @ 08:10:28
Postat av: S-E Karlsson .

Jojo men ! Så här ligger det till , nu skyller man ökningen av loppor, löss , tbc, skabb på att svenskarna åker på semester utomlands och då tar med sej dessa saker hem ! Men att det samtidigt kommer drygt 100000 tusen asylsökande varje år som kanske har med sej allt möjligt till Sverige det håller man djevligt tyst om , varför ska vi svenskar ha skulden för all skit ?

2010-03-18 @ 08:16:39
Postat av: krister

LN

gäller detta även svenskar som blir utsatta

dumt inlägg av LN

2010-03-18 @ 08:29:16
Postat av: Roger S

@LN



Ja det är väl tur att vi har lagar som ska minska orättvisor i samhället. Tror du kan applicera ditt fina inlägg på islam synsätt på icke muslimer?



Kan du applicera dina fina ord på sharia eller över koranen?



Vet du varför muslimer anser sig överlägsna oss, och anser sig ha rätten att kalla oss smutsiga kuffars?

2010-03-18 @ 08:53:21
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: LN

Till båtnad för de som olikt 'Micael Foghagen' kanske intresserar sig för (obehagliga) fakta, följer här länken till det kompletta EU--direktivet.

Ja,'krister', jag vet, det här är dumt och helt onödigt - detta lagkomplexet känner ju alla, liksom du själv, redan till.

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32008F0913:SV:HTML

Postat av: krister

då får muslimerna passa sig nu



http://sydsvenskan.se/sverige/article232724/EU-lag-mot-rasism---trots-svenskt-nej.html



även dom kan dömas med tanke på judarna

2010-03-18 @ 09:50:08
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>LN



Vad har ditt länktips med våra inlägg att göra?



Det är ju du som vill påskina att vi SD pratar om "blattar" och svartskallar"...

1+1=2 och inte bananer...



Nog om det.



2010-03-18 @ 10:15:07
Postat av: LN

Aj f-n MF! Anade inte att du var ordningsmannen.

Bortse inte från att en banan + en banan = 2 SD-röster. Därmed nog?

2010-03-18 @ 11:32:11
Postat av: Stefan K

Cavatus

Först vill jag berömma dig för dina sakliga och välformulerade inlägg, både här och på andra bloggar där Sverige och svenskars välfärd sätts i första hand.



För det andra så kan jag meddela att jag i förrgår skrev ut ditt dokument som du länkat till vid flera tillfällen. Igår stoppade jag ner ett antal i varje Metro-box jag såg på stan. Känns ganska bra.

2010-03-18 @ 11:40:43
Postat av: Robin_Shadowes

"Vet du varför muslimer anser sig överlägsna oss, och anser sig ha rätten att kalla oss smutsiga kuffars?"



Nä men vi vet att Bahlool veit vart din brevlodda bour.

2010-03-18 @ 11:51:41
Postat av: Cavatus

Hej Stefan!

Tack för beröm. Som jag skrev ovan är det min vrede som är min främsta drivkraft. Jag har alltid levt i den rosaskimrande illusionen att Sverige har varit en demokrati. Men jag har dock under ett antal år börjat ifrågasätta en del saker, spekulera i vad som är snett i samhället, men först under hösten föll det sista PK-skynket, när jag ramlade in på en webbsajt som tog upp samma nyheter som i gammelmedia, men lade alla korten på bordet.



Jag har t ex under årens lopp undrat vad som hänt med svenska män och ynglingar, eftersom våldtäktsstatistiken påvisat att de fullkomligt löpt amok, alla jämställdhetssträvanden till trots.



Nu har jag fått svar. Svar som helst inte inte får uttalas offentligt. Det gäller även fler företeelser i samhället, men just detta exempel är så talande om hur jag gått från grundlurad till upplyst.



Det värsta är att de flesta i Sverige är förda bakom ljuset och lika grundlurade som jag har varit. Men det finns en dold agenda bakom denna dupering. Och det är den som gör mig så rosenrasande.



Jag lobbar vidare på min kant och lägger in länken till filen som jag hoppas alla kan bidra med att sprida:



http://www.box.net/shared/dn4vryl63j



Någon sa ovan att jag lobbar för SD. Jag har aldrig röstat på SD. Mitt mål är att få upp ögonen på folk så att de har hela underlaget innan de röstar. De får rösta på vad de vill, men de bör ha ett fullödigt faktaunderlag, vilket saknas idag. En stor del av (icke)debatten handlar tyvärr även om att föra fram osanningar.



Men jag har insett att det finns idag inget annat parti än SD. Jag hyser ingalunda samma åsikter som SD i en del frågor, men det finns inga partier som är helt kompatibla med alla ens ståndpunkter, och därför får man väga för och emot, och som dagens politiker har skött sitt jobb, är jag helt övertygad om att en röst på SD är det enda rätta för att försöka styra skutan Sverige på rätt köl igen. Det kommer att ge riksdagspartierna en rejäl tankeställare.

2010-03-18 @ 13:57:07
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

L+N= Skinkmackans sossekompis.

2010-03-18 @ 18:27:19
Postat av: danne1

stefan K BRA! man borde ta och stoppa in detta i varje metro tidning

http://privat.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

2010-03-18 @ 19:44:14
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Kvinnan i TV som sa att orsaken var

att vi reser mera därav den ökad lusinvationen.

Denna kvinna begick en mental våldtäkt på det

Svenska folkets intelligens.

Hon borde hängas ut närmsta 5 åren med namn adress

osv.

Det är ingen liten manipulation som pågår avskyvärt.

2010-03-18 @ 20:08:24
Postat av: Kjell

I Nybro var SD:s avhopp 100%

2010-03-20 @ 11:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0