ÄNNU EN (V)ILDHJÄRNAFör ganska länge sedan läste jag en artikel som gjorde mig väldigt uppretad men den publicerades i kölvattnet efter Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet och därför hade jag vare sig tid eller utrymme att ta upp den på bloggen.

Jag har dock sparat länken och artikeln för att kunna använda den vid något lämpligt tillfälle.

Författare till artikeln är en Jenny Andersson som tydligen är docent i ekonomisk historia och som skriver för tidskriften Fokus. Artikeln är ett mycket uselt och osmakligt försök att misskreditera alla Sverigedemokrater. I detta fall handlar det inte om okunskap från Jenny Anderssons sida utan om ren illvilja av den grövre sorten. Läs och häpna!

”Man måste tänka sig in i en framtid där sverigedemokraterna efter den ekonomiska krisen vunnit riksdagsvalet som största enskilda parti. De andra partierna, med socialdemokraterna i spetsen, accepterar nu partiet som rotat i de svenska folkhemsvärderingarna. Efter valet börjar det hända otäcka saker. Ryktet sprider sig om att beväpnade män med rakat huvud och stålskodda kängor besöker skriftställare och opinionsbildare, lämnar hotbrev, förföljer barnen till skola och dagis. Det inträffar en serie högst brutala mord, på en fackföreningsledare som fått en nynazist avskedad på sin arbetsplats, på en ung pojke som grillar korv vid en sjö, på två polismän som försöker stoppa ett bankrån. Två ledan­de svenska intellektuella, den ena med judisk bakgrund och den andra en journalist som kartlagt den nynazistiska rörelsen, försvinner. Polis och åklagare vill inte gärna sätta dessa händelser i samband. Det finns ingenting som går att leda i bevis.

En natt ringer det på dörren. Där ligger ett fiktivt domstolsbeslut som finner oss skyldiga till rasblandning. Min man har ett arabisktklingande efternamn, med anor från en tid innan inkvisitionen drev ut morerna ur Spanien. En vecka senare säger dagispersonalen att dagis bevakas av två beväpnade skinnskallar. Det räcker för oss. Vi tar vår dotter, en resväska, och flyr.”

Så börjar denna artikel och den fortsätter i samma anda. Att Jenny Andersson måste placeras långt ut till vänster råder det nog inget tvivel om. Gissningsvis har hon starka sympatier för AFA och liknande organisationer som använder våld istället för demokratins verktyg. Kan man hitta på ovanstående texter så kan man säkerligen gå långt i andra handlingar också.

”Blond kalufs bästa skyddet” är titeln på hennes artikel men hon har nog inte funderat över blonda unga flickors situation i Sverige idag. Flickor som i bästa fall bara blir antastade av invandrarkillar så fort de visar sig ute någon kväll, i sämsta fall kan det gå riktigt illa och då hjälper det inte med någon blond kalufs utan snarare tvärtom.
Läs t.ex. denna artikel.

Jenny Andersson har med denna artikel kvalificerat sig till min ”svarta lista”.


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Som hämtat ur en riktigt dålig roman. Att såna här idioter får fritt utrymme är en skandal

2010-03-03 @ 09:00:31
Postat av: Hulda

Ja, hon passar tyvärr väldigt bra på din "svarta lista".

Dessa individer har tyvärr också för det mesta en gemensam nämnare. De lever gott på våra skattepengar.. Direkt eller indirekt..

2010-03-03 @ 09:15:41
Postat av: Marcus

Och så anklagas SD för att vara "rädda"...Men jag tror vi kan vara lugna. Denna typ av fantasifoster är det ingen normal människa som tar på allvar utan hon skriver för redan övertygade SD-motståndare. Det har alltså ingen inverkan på ett valresultat, annat än att det genom att uppmärksamma dessa artiklar skulle kunna ge fler röster på SD då det visar hur idiotiskt övriga etablissemanget beter sig. Folk blir helt enkelt förbannade och röstar med hjärtat.

2010-03-03 @ 09:37:59
Postat av: P

För Jenny är det uppenbarligen samma sak att kritisera den förda invandringspolitiken och att vara bekymrad över växande izlamism, som att vara nazist och mördare. Jenny kanske behöver leva i verkligheten, flytta till en Stockholmsförort och bo lite i kommunistiska- och izlamistiska länder.

2010-03-03 @ 09:55:53
Postat av: Cavatus

Hon lever på våra skattepengar och är rädd att detta förhållande ska ändras, därav nidbilderna. Scenariot säger mer om henne och hennes hjärnspöken än om verkligheten.

2010-03-03 @ 09:56:26
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Stefan K

Vad i jösse namn är denna Jenny Andersson för människa?

Läs hur hon skyller analfabetismen och kortare livslängder i Ryssland på kommunismens fall.

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.280832-det-gor-ont-att-overge-tillvaxtsamhallet

2010-03-03 @ 09:57:52
Postat av: Anonym

Och? slutklämmen i brevet säger:

Då tar vi våran resväska och flyr....

De svenskar med blond kalufs som idag sitter i en radhus länga intill ett av miljonprogrammen och deras barn med blond kalufs som ständigt blir häcklade av antagonisterna från programhusen som inte kan sälja sitt radhus?

De sitter vackert kvar och får betala sina avbetalningar eller välja att gå i personlig konkurs för att man inte ens har möjligheten att fly till (makens med det arabiskklingande namnet med anor Land och släkt).

Ty de är svenskar och måste hitta ett nytt land!

(undrar om de tar emot mig i Libanon för där finns det väl inga araber kvar)

\Svea i förtvivlandets stund

2010-03-03 @ 10:07:33
Postat av: Sven Duva

Hon lever i en drömvärld. Se länken till verkligheten.

Postat av: AWSvensson

Jag är inte medicinskt sakkunnig och kan därför inte ställa någon diagnos, detta överlåter jag till den medicinskt sakkunnige Skånepåg som brukar har koll på det området.Men något psykiskt ligger nära till hands. Det kan ju inte vara behagligt att leva i en sådan hjärnspökevärld, en snabb diagnos och medicinering kan förhoppningsvis hjälpa denna medtagna varelse.

2010-03-03 @ 10:36:50
Postat av: Peter

Jag blir bara fullkomligt mållös. Själv har jag inte sett en skinnskalle på tio år.

2010-03-03 @ 10:42:57
Postat av: Stefan A

Som egen företagare är man mera rädd för att det en natt ska knacka på dörren, och några figurer i långa skinnrockar och med mössor som har en röd stjärna fram, förklarar för en att man har befunnits vara en folkets fiende och att ens tillgångar numera tillhör staten, och att man själv, i bästa fall, blir skjutsad ut i skogen och får ett skott i nacken, i sämsta fall får man 25 år i Lappland....

2010-03-03 @ 10:53:08
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Ja jisses vilken rappakalja....Dessutom säger sig Fokus vara politiskt oberoende ändå dignar det av antisverigedemokratiska artiklar. Låt vara att krönikörer har större möjlighet att ta ut svängarna än redaktionellt material, men det är väl det som är strategin kan jag tänka.Lågvattenmärke blir därför dagens understatement...

2010-03-03 @ 11:13:51
Postat av: Gubben o Gumman

Svårslaget självmål,men det är klart lägger man några gram samt en manual på Josefs "gulllebok" för

politiska motståndare kompletterat med ett partiprogram för skinnskallar i Vårby får man detta resultat.Det är ju inte konstigt att rättpsykriatisk vård med särskild utskrivsprövning läs mentalsjukhus.

Utdöms när för en gångs skull Josefs "pundardöttrar" hamnat i 7 övervakningskameror .-Läs ULF NILSSONS krönika idag i EXPRESSEN han visar vägen.-Det är vad Jenny Andersson med kompisar har att vänta lycka till.Nya Myrmarksanstalten för kriminella,våldtäkare ,samt landsförädare bör börja ritas omgående.-Gubben o Gumman funderar på en lista "Din plats på Skansen" (apburen)2010-03-03 @ 11:15:04
Postat av: Humanist

Detta är vänsterns och pk-etablissemangets standard-retorik, om än driven till en absurd ytterlighet. All kritik av svensk invandrings- och integrationspolitik, invandrarkulturer och/eller islams utbredning i Sverige jämställs med rasism/nazism. En fullt rimlig, legitim politisk uppfattning, t.ex. åsikten att den som vill bli svensk medborgare bör ha grundläggande kunskaper i svenska språket, ses som ett uttryck för ett rasistiskt tänkande enligt vilket alla som inte är blonda och blåögda bör skickas till förintelseläger.Detta sätt att resonera är förstås fullständigt vansinnigt! Att vilja ha en mera restriktiv invandringspolitik och att anse att Sverige bör ställa högre krav på att invandrare ska anpassa sig till det svenska samhället är legitima politiska åsikter som inte har någonting med rasism/nazism att göra. Massor av länder har betydligt striktare regelverk vad beträffar invandring/integration än Sverige, utan att på minsta sätt anses vara rasistiska eller inhumana.Om Jenny Anderssons typ av resonemang hade använts i något annat sammanhang än just när det gäller invandringspolitiken hade det inte tagits på allvar. Låt säga att socialdemokraterna vill höja vissa skatter och avgifter för företag. Låt säga att någon borgerlig debattör då skriver en debattartikel som anklagar sossarna för att vilja införa kommunistisk planekonomi och avrätta alla "kapitalister". Ingen seriös tidning skulle publicera en debattartikel med ett sådant innehåll. Det skulle betraktas som rent trams. Att vilja höja vissa skatter/avgifter för företag kan inte jämställas med att förespråka kommunistisk diktatur.Men när det gäller frågor som berör invandring och integration är det i svensk samhällsdebatt accepterat att göra fullständigt bisarra misstolkningar av icke politiskt korrekta åsikter. Alla som efterfrågar en mera restriktiv invandringspolitik eller anser att det svenska samhället bör ställa högre krav på invandrare att anpassa sig till svensk kultur utmålas som rabiata nazister. Att detta inte har någonting med verkligheten att göra spelar mindre roll...

2010-03-03 @ 11:18:54
Postat av: j-å

Thoralf.Tänk lite innan du och dina bloggkompisar "idiotförklarar" motståndare.

Grupperingarna Jenny Andersson använder i sitt scenarie finn redan. De lika väl som extremgrupperna på vänsterkanten, vilket SD:s politiker fått erfara.

Oavstt vad man kallar dem för så finns de i kölvattnet, både till höger och vänster.

Denne Jenny målar upp sina farhågor och Stefan A beskrev just nu sina.

2010-03-03 @ 11:32:40
Postat av: s29

Tja vad säger man,låter som en liten snorvalp som aldrig behövt ta eget ansvar.Men med tiden så kommer även dom mest saktfärdiga att vakna. Själv är jag uppväkts i Södertälje och har upplevt det kulturella mångfallet. Och alla kulturer är inte kompatibla med den svenska,så enkelt är det.Det handlar inte om rasism utan sunt förnuft.

2010-03-03 @ 11:35:02
Postat av: Gubbenn o Gumman

I Malmö står visst en lite större extremgrupp i första ledet här pratar vi inte ytterkanster,kanske Jenny kan skriva lite om det?

2010-03-03 @ 12:07:20
Postat av: AWSvensson

Här kan man snacka om ett skräckscenarier som får Jenny Anderssons version att framstå som rena Bullebyidyllen. Hu jeda mig........

2010-03-03 @ 12:30:59
Postat av: Anonym

2010-03-03 @ 12:31:41
Postat av: Anonym

www.aftonbladet.se/nyheter/article6708038.ab

2010-03-03 @ 12:32:19
Postat av: Gubben o Gumman

Trevligt regeringsförslag Aftonbladet presenterar...

"Spiken i kistan"

2010-03-03 @ 12:36:56
Postat av: Gubben o Gumman

Migrationsminister : Anders Lago

Integrationsminister: Gustav Fridolin

Skolminister: Nalim Pekul

Biståndsminister :"Lill Stalin"

Den totala katastrofen.......

2010-03-03 @ 12:45:56
Postat av: Inge Sandén

Den store diplomaten j-å har rätt i att båda dessa grupper finns.

Men inget av dem kommer att få något mandat till Sveriges Riksdag i valet den 19 sept.

Men vad jag kan för stå av Jenny Anderssons inlägg,insunerar hon att det skulle vara Sverigedemokrater,som bevisligen sitter i Riksdagen eftervalet i sept,som inger henne dessa farhågor,det är det som gör henne till att framstå som ett psykfall.

Hennes inlägg blir skolexempel på hur SD,s motståndare inte kommer att sky några medel,att med lögner hinda svenska folket att få reda på sanningen,om deras misslyckade massinvandringspolitik.

Tidningen förstår ju att hennes inlägg är skrivit av en person som behöver hjälp av psykvården.

Ändamålet helgar medlen säger tidningsredaktionen.

Sverigedemokraterna säger tack för ännu en nyttig idiot.

2010-03-03 @ 12:56:03
Postat av: Hulda

"Trevlig" laguppställning i Aftonbladet. Matlusten är borta..

2010-03-03 @ 12:59:21
Postat av: Maria

Hon vet inte vad hon talar om men det är inget ovanligt bland folk på vänsterkanten. Hon var säkert med i SSU och fick en guldstjärna när hon höll ett föredrag om "rasistiska" svenskar och kränkta invandrare.

Postat av: J B Doe

"Svarta listan" är en bra idé, men det räcker inte att lite här och där i spridda inlägg klä av de som kvalificerat sig. Gör en konkret lista med namn och motiveringar och låt den ligga ute permanent.

2010-03-03 @ 20:09:37
Postat av: jannne

Visst räcker Thoralfs "spridda" inlägg och det är inte utan, att man med spänning ser fram emot nästa. Min övertygesle är att just "spridda" skurar drar många läsare till Thoralfs blogg och resultatet kan bara bli SD-framgång!

2010-03-03 @ 20:39:32
Postat av: Robin_Shadowes

"Jag blir bara fullkomligt mållös. Själv har jag inte sett en skinnskalle på tio år."Jo på foton i tdningar och olika webb-sajter med långa mellanrum. Finns dom fortfarande? Vi kanske borde anmäla dem till FN's lista över utrotningshotade arter eller åtminstone K-märka dem.

2010-03-03 @ 22:01:10
Postat av: MiaH

Vilken förolämpling både mot Sverigedemokrater och skinnskallar! Den äkta, urspungliga skinheadkulturen uppstod på 60-talet i England och var allt annat än rasistisk! De lyssnade på jamaicansk reagge!

2010-03-03 @ 23:07:39
Postat av: Halvt påläst

Hon kanske baserar sina skräckhistorier på verkligen men att hon byter plats på rollfigurerna

Detta är ett rimligare scenario:

Man måste tänka sig in i en framtid där socialdemokraterna efter den ekonomiska krisen vunnit riksdagsvalet som största enskilda parti. De andra partierna, med vänsterpartiet i spetsen, accepterar nu partiet som rotat i de svenska folkhemsvärderingarna. Efter valet börjar det hända otäcka saker. Ryktet sprider sig om att beväpnade män med rakat huvud och stålskodda kängor besöker skriftställare och opinionsbildare, lämnar hotbrev, förföljer barnen till skola och dagis. Det inträffar en serie högst brutala mord, på en fackföreningsledare som är en sk nynazist, på en ung pojke som grillar korv vid en sjö, på två polismän som försöker stoppa ett bankrån. Två ledan­de svenska intellektuella, den ena med bakgrund inom SMR och den andra en journalist som kartlagt den autonoma rörelsen, försvinner. Polis och åklagare vill inte gärna sätta dessa händelser i samband. Det finns ingenting som går att leda i bevis.

En natt ringer det på dörren. Där ligger ett fiktivt domstolsbeslut som finner oss skyldiga till hatbrott. Min man har ett svenskklingande efternamn, med anor från en tid där gemanerna var herrar i sitt eget hus. En vecka senare säger dagispersonalen att dagis bevakas av två beväpnade kulturberikare. Det räcker för oss. Vi tar vår dotter, en resväska, och flyrVems historia är mest sann. Jennys eller min?

2010-03-04 @ 18:44:24
Postat av: MA

Hon behöver inte redan skickas till psykologen?Men inte ska du ha en "svart lista". Det bevisar det hon säger!Såg att Camilla Rågfors skrev på bloggen att SD i Värmland ska arbeta "med nya krafter och en järnvilja att nå de mål som vi alla strävar efter". Järnvilja? "Järn och blod" hette det innan världskrigen. Bevis att välputsade stövlar är SD:s strategi!Huga. ;-)

2010-03-05 @ 05:27:58
Postat av: Skosulan

Fröken Rågfors var det hon som skrev om kU kLUX kLAN hon är i alla fall inte med på någon tung post till riksdagsvalet.

2010-03-19 @ 17:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0