WILDERS CHOCKAR EUROPA

Svensk media har tystat ner valet i Holland fullständigt. Enda rapporteringen var för någon dag sedan då de lyckades med konststycket att skriva ”ras för Wilders”. En opinionsundersökning visade på vikande siffror för PVV och givetvis så slog pk-media på stora trumman i Sverige.

Nu visar en färsk vallokalsundersökning på att PVV och Geert Wilders kommer att gå från 9 mandat till 23 mandat. Vilket knappast kan kallas för ett ras.

Nu är jag helt övertygad om att det även i Holland finns en skämmighetsfaktor som innebär att stödet för PVV i verkligheten är högre. Med en skämmighetsfaktor som i Sverige kan till och med PVV bli största parti i Holland.

Frågan är hur stor chockvåg Wilders kommer skicka över Europa under natten när valresultaten kommer in från valkretsarna.


Kommentarer
Postat av: Sven Duva

Journalist blir mer och mer ett skällsord.

2010-06-09 @ 23:33:01
Postat av: j-å

Islamkritisk politiker. Ett utmärkt uttryck.

Mycket vore vunnet om man även i Sverige använde sej av detta.

2010-06-09 @ 23:49:22
Postat av: Ronny

Så här "lyckas" dom få till det i DN. Vilken fanasi..:) "Islamfientlige Geert Wilders Frihetsparti (PVV) blir enligt undersökningen tredje största parti med 22 platser. En rejäl framgång jämfört med förra valet, då partiet fick 9 platser."2010-06-10 @ 00:21:55
Postat av: PK

Är varken förvånad över Wilders framgångar eller svensk medias rapportering, det handlar ingenting om objektiv rapportering eller nyheter, utan enbart om propaganda.Islam är ingen fin religion eller ideologi, kan inte fatta att det finns så många journalister i Sverige som ogillar demokrati, öppenhet, yttrandefrihet och jämnställdhet.

2010-06-10 @ 00:28:08
Postat av: Tore (preact)

Tänk när SD kommer på besök till svenska riksdagen, och går från 0 till 24? platser. Kanske ändå mer...det är skillnad det!

2010-06-10 @ 00:34:01
Postat av: MA

Tråkigt nog rättade Per Gudmundsson in sig i ledet idag och dissade Wilders som om han var näst intill nazist. Det tråkiga är att det känns omoraliskt.

2010-06-10 @ 00:35:26
Postat av: Mats (Malmo)

@PK

Är inte heller förvånad, och betr svensk medias rapportering, den är ju nu, om inte den sedan länge varit det, helt "avklädd".

2010-06-10 @ 00:38:02
Postat av: Putte

Det verkar klart nu, att Wilders får 23 mandat. :-)

2010-06-10 @ 05:46:27
Postat av: Hulda

Nu skakar många knän idag på politiker och journalister. Ännu mera kraft kommer att läggas på att svärta ner SD.

Men det blir säkert som i Nederländerna här också!

Folk har fått nog.

2010-06-10 @ 06:27:28
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Läs gärna om rånaren som rånade OK/Q8

Barometern nätet.Den unge mannen gosade upp sossetinget,med att

rånet var ett rop på hjälp mot sitt missbruk.

Han "mysades" då in på behandling ,hur det gick där

läser du om i bla Barometern.GT (Getingens telegrambyrå) :Den unge mannen hade en massa knarkskulder,om dessa

inte betalades skulle diverse kroppsdelar avskiljas

från mannen,därav det lilla "utagsförsöket"på macken.Ett "utag" som även han för övrigt aviserade på byn, innan innan det planlagda brottet begicks.Han bör således dömas för grovt rån uppsåtet glasklart,några 11 månader handlar det inte om.Polisutredning samt rättegång bör göras om.

(Kling o Klang släpp laserpistolen ,el närskyddet på Södra Lång)Dessa advokatleda snyfthistorier om behandling ,ta

och sluta med dom blir så dj-vla patetiskt samma visa varje gång..Sverigedemokraterna kräver skärpta straff något

att tänka på den 19 September,även en tanke till

den utsatta expediten som hotades med en strumpa med en sten i av idioten, kan vara på sin plats.

2010-06-10 @ 07:45:39
Postat av: Allah

Vi kommer att få se samma "ras" i Svensk media om SD. Jag är helt övertygad om att ni kommer sluta på närmare 10%Så se till att ställa till med oreda i Plenissalen Thoralf =)

2010-06-10 @ 07:49:09
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Gubben o Gumman

Holland igår Sverige imorgon tjoho på er Sveriges

radio Kalmar (avd Pravda News).Ni är inte ett skvatt bättre än plattfötterna i

Rinkeby (The mental disturbed Mena Boys).

Ni kommer att passa som hand i hanske på djurparkerna vart det lider.Tänk den dagen när märkliga Sverigefientliga artiklar, samt program börja hängas ut på nätet

ihop med murveln bakom,det blir tider det.Den mentala orgasm som kommer att skölja över det

sakta tillfrisknande Sverige blir enormus.

2010-06-10 @ 07:57:56
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman rekommenderar polisen ,tingsrätten

kriminalvården ,Sveriges radio Kalmar mfl ,att

bege sej till Stagneliusskolan och läsa raderna :"Sanningen skola göra eder fri", 267 gånger.Försök att någon gång förstå att alla vänsterinspirerade oiokofob sagor inte alltid är

sanna.2010-06-10 @ 08:24:32
Postat av: S-E Karlsson

Ibland är jag benägen att leva efter skådespelaren

Per Oskarssons devis " Tro på Gud och ärligt vandra,sköt dej själv och skit i andra " !

Mvh Sven-Erik .

2010-06-10 @ 08:31:56
Postat av: Nalle i Växjö

Och i Sverige tror ledande politiker fortfarande att kravaller i förorterna går att lösa genom att ta bort alla gatustenar.Förmodligen blir lösningen på problemet med bränder att stoppa försäljningen av tändstickor och tändare.Men det finns andra lösningar, som vi kanske kan diskutera efter valet om alla gör sin plikt på valdagen i Sverige, i Holland lyckades det i alla fall

Postat av: Stefan K

Jag råkade slå på Tv4 i morse (en kanal som jag annars undviker) för att se om SCB hade hunnit presentera sin opinionsundersökning. Det hade de inte.Innan nyheterna fick jag se Littorin och Ohly debattera ungdomsarbetslösheten. Givetvis visade man ett reportage från Rinkeby där en reporter intervjuade någon myndighetsperson från området.

Naturligtvis gick TV4 på sin "Nollrasism"-linje och myndighetspersonen skyllde traditionsenligt upploppen på utanförskap, arbetslöshet, sysslolöshet och givetvis var de allas fel, utom de hobbyligister som ligger bakom allt. Ansvar för sina egna gärningar, verkar inte ligga förortsborna och deras allierade till hands.I studion kunde man samtidigt se Lars Ohly hela tiden nicka instämmande för att därefter i sann kommunistisk anda tala om de stackars invandrare som är lägst prioriterade i samhället.Vänsterpartiet är de som högst skränar om de problem som ligger till grunden för det berömda "utanförskapet". Samtidigt är vänsterpartiet det parti som skarpast kräver en ökad invandring, en generösare flyktingmottagning och i slutändan också målet, öppna gränser. Förklara denna ekvation den som kan.Vänsterpartiet är också det parti som vill lösa problemen i förorterna med att kasta in flest miljoner i olika projekt, satsning på ungdomsgårdar, ungdomsjobb och andra aktiviteter.Ni förstår säkert varför Lars Ohlys innersta dröm är en skattechock som inte ens vi i Sverige sett maken till.Låt inte den mannen ges möjlighet att sitta i en svensk regering.

2010-06-10 @ 08:57:21
Postat av: Fredrik

De enda Nazister som finns i den politiska debatten är de som visar och yttrar sitt hat imot

judar och Israel. Vilka är dom då ?

Jo vänsterfacister och muslimer. De HAT muslimer och arabvärlden har är precis lika starkt som de som fanns hos tysken 1939.Kan omöljigt förstå detta vurmande för den muslimska kulturen?

Är den farligaste och omänskligaste religion som finns idag. Men jag tror det kommer visa sig i valet att SD har en plats i Sverige för det måste vara ok att "tycka om sitt land och den svenska kulturen" Har absolut inget imot invandring och mångkultur men det är ju inte det vi har! Är import av muslimsk kultur som ser på vårt sätt att leva som en styggelse. Sen har denna invandring dragit med sig såna kulturella krockar där kriminalitet,kvinno och en homo fientlighet som tar sig till våldsamheter. Nej tack säger jag och lägger min röst på det enda parti som får mig att känna mig som svensk !!

2010-06-10 @ 09:19:16
Postat av: LN

Hallå Bildt!

Direkt från hästens mun och översatt från engelska:"Allah lovade Islam seger över alla religioner ... Ni [muslimer] är en minoritet i Europa. Enligt Allahs vilja kommer ni en dag att utgöra en majoritet och ni kommer att ha övertaget ... Ni kommer att vara den europeiska kontinentens imamer och arvtagare. .

Turkiets uppgång i EU ... får till följd att den europeiska kontinenten inte längre kommer att vara en kontinent för korsfarare och kristna. Islam kommer att bli en stark partner på den europeiska kontinenten i frågor om territorium, människor och handlingar. Vi väntar på den dagen då Turkiet går med i EU och likt en trojansk häst kommer att gå till historien."Sagt häromdan av Muammar Kadaffi till en delgation av muslimska ledare från Balkan.

- - - - -

http://snaphanen.dk/2010/06/10/%c2%bbtyrkiet-vil-blive-en-trojansk-hest-i-europa%c2%ab/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Turkiet är en bättre arab än alla de andra traditionella - säger man nu i Gaza.

- - - - -

Under tiden, odla er Mohammedfientlighet och avstå från att köpa turkiska varor -- inte minst kex.

torra kakor och godis.

- - -

PS Det brinner om nätterna också i Eslöv. Ingen vet varför!

2010-06-10 @ 09:20:40
Postat av: Gubben o Gumman

Lars Ohly det är han som bor/bodde i bostadsrätt

har sina barn i privatskola, och opererar sej vid behov privat ,vilken arbetare grabb detta är.Kommer han kanske att bo på ett 12 miljoners gods

som Göran också vem vet?Eller kommer han att lida på ålderns höst, som Sven Wollter ,som nu bytt sin 140 kvadraters lgh med sin sons etta på 35 el något sådant.

(Kommer han att få skita i byxorna med måntro)Svenne W är för övrigt en av alla rödgökar som på

något lustigt sätt kommit i fram inom film ,teater media,och därigenom gjort sej en lite hacka.Lokalt i Kalmar finns Byteatern som efter 30 år

fortfarande gör pjäser som ingen förstår.Sverige landet där Boljevikerna blir mångmiljonärer

skådespelare, hyllade sångare, i parti o minut.Svenne Banan hajjar du hur grundlurad du är i ditt

57% skatteslaveri el.?2010-06-10 @ 09:22:21
Postat av: P

Islamkritisk er et bra uttrykk. Vi må aktivt jobbe mot islamisering av Norden, mot krav om at instutisjoner, lover och regler skal tilpasses muslimer.Når islamkritisk betegnes som högerekstremt tar det bort fokuset fra et stort problem vi alle har.Svensk media er alltid först ute å smutskaster partier i andre land som vil stoppe islamiseringen (i eget land). I svensk media frekommer det aldri hvorfor det har blitt slik.Islamkritisk (eller å stoppe islamiseringen) har ingenting med ekstremt (den ene eller andre veien) å gjøre. Vi må betale en hög pris for den politisk korrekte manglende tilstedeværelsen.Når statsministeren bare "skal prate ungdommene" i Rinkeby til rette vitner det om politikk som har gått snett. Vi har ikke råd til å snakke fult om "höger ekstrimister" i andre land. Sverige har et problem nå, og det må igangsettes tiltak nå.Ser på TV4 at FN kritiserer masseutvisningen på 54 personer. Det er bare å overse da de har kritisert Norge och Danmark også. Den masseutvisningen som burde finne sted er langt over 56 personer.Trenden med innvadring och islamiserings stopp er gjeldende over hele europa. Det har varit fritt frem for muslimer i europa och da vokser nödvendigvis partier som tar tak i problemet frem. Svårt å forstå?SD kommer inn i riksdagen, frågan er hvor mye over sperrgrensen. Det er bra fordi her er det en jobb å gjöre.

2010-06-10 @ 11:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0