VARFÖR INTE SKUGGBUDGETEN?

Idag ägnar Peter Akinder på Östran stora delar av ledarsidan åt Sverigedemokraterna. Nu tror nog alla att ledaren handlar om Sverigedemokraternas skuggbudget men så var inte fallet. Peter Akinder kommenterar inte med ett ord skuggbudgeten och bättre betyg än så kan inte Sverigedemokraternas 80-sidiga skuggbudget få av Östrans politiske chefredaktör.

Peter Akinder tar upp de som ofta kallas för motdemonstranter när Sverigedemokraterna har möten. I och för sig kallar han dessa för ”extremister från yttersta vänsterkanten” när det handlar om Ung vänster och Vänsterpartister vilket är intressant men sedan haglar bara invektiven över hur hemska Sverigedemokraterna är. Ingen läsare blir klokare efter att ha läst den ledaren.

Länk om Peter Akinder istället hade läst Sverigedemokraternas budget och kommit med ”konstruktiv kritik” av innehållet i skuggbudgeten. Eftersom Peter Akinder anser att vi är ett enfrågeparti så borde han ju hittat hur mycket angreppspunkter som helst i budgeten. Ändå väljer han att skriva om mötesstörningar i Landskrona.

För mig kan det bara betyda att Peter Akinder inte hittat några angreppspunkter i budgeten. Jag är också övertygad om att han passar sig för att ge sig in i en debatt om kostnaderna för massinvandringen till Sverige. Det är farligt att ge sig in på siffror, det vet Mona Sahlin och Peter Akinder passar sig säkert även för det. Jag är övertygad om att han inte ens vill ta debatten om invandringens kostnader i Kalmar kommun. Kostnader som hans partivänner har det fulla ansvaret för.

Jag kan dock lova Peter Akinder att alla hushåll i Kalmar kommun kommer få valmaterial från Sverigedemokraterna med en hel rad siffror om hur dagens riksdagspartier använder våra skattemedel till denna massinvandring, både på riksplanet och på det lokala planet.


Kommentarer
Postat av: P

Grattis - bra jobba!!!

2010-06-03 @ 00:10:10
Postat av: Gubben o Gumman

Peter Akinder tillhör den stora skaran av

"dräggsocialister" dvs dom som styrs av plånboken.

Givetvis hade en seriös journalist skrivit om skuggbudgeten ,som korrekt konsumentupplysng för

sina BETALANDE läsare.Den här typen av "journalister" kommer man att skratta åt om 15 år dvs om dom fortfarande befinner

sej på fri fot,den som lever får se.Det medvetna sveket man ägnar sej åt på tidningsredaktioner ,samt SVT mot den egna befolkningen är gigantisk sett över lång tid.Vi får hoppas att redaktör Akinder såg dokumentären

om den Fd Östtyska borgästaren som fått ett nytt

jobb flera år efter att hans diktatur fallit han

staplade backar på ett lager.Den som lurar sina kompisar i sandlådan brukar ju få en smäll på käften förr el senare.

2010-06-03 @ 00:25:23
Postat av: WMB

En mycket bra och ambitiös skuggbudget från SD!Att Jimmie Åkesson avbröt torgmötet i Landskrona var också bra. Det är verkligen långt under en seriös partiledares värdighet att behöva överrösta en vettlös, skränande pöbelhop.Det är poliserna som ska göra jobbet och få bort mobben. Men poliserna är numera bakbundna eftersom våra styrande i stat och kommuner sedan lång tid tillbaka föredrar gatans parlament.Anarki istället för demokrati - Dåligt och farligt! Men man får det samhälle och de ledare man röstar på.

2010-06-03 @ 01:07:10
Postat av: nesse

Bra om Sd delar ut information. Sanningen kan aldrig vara fel! Det är ett slags jättebedrägeri Pk-maffian ägnar sig åt när man inte ens vill diskutera framlagda förslag. När man sen ser hur diverse pajasar från Vänstern tas på största allvar av indoktrinerings-tv, så förstår man en del av bedrägeriet. Ett parti som representerar en ideologi rörelse(kommunism) som diggar Castro och Chaves har första parket på¨Statens Tv.

Många, många kommer i ren förbannad protest rösta på Sd när etablissemanget inte ens vill diskutera problemen.

2010-06-03 @ 05:41:51
Postat av: LN

"Sverigedemokraten Thoralf Alfsson i Kalmar fortsätter sitt bökande i sin dynghög till blogg kring vad som är svenskt och inte. I Alfssons trångsynta värld tycks svenskhet definieras i utseende."

Skrev Akinder detta?

Högst troligt!

Vem fan är Akinder?

Följande skrev Lotte Lundgren i Barometerna 2007-10-01:

"Peter Akinder, 37 år, har jobbat i regeringskansliet den senaste tioårsperioden i Stockholm där han bor med sin sambo och två små barn. Han har varit talskrivare åt Göran Persson, politiskt sakkunnig i statsrådsberedningen" [hos Mona Sahlin samt pressekreterare hos Anders Sundström], "liksom presschef för socialdemokraterna. Sedan i våras är han tjänsteledig från sitt arbete vid den socialdemokratiska riksdagsgruppen. Måndagen var hans första dag som politisk redaktör på Östran i Kalmar, i den stad där han vuxit upp.

- Jag ska föra ledaravdelningens stolta fana vidare och kommer successivt att flytta till Kalmar med familjen. Ska man flytta är det ett bra läge nu. Jag fick frågan från Östran och nappade på erbjudandet om jobb.

Han gick på Bergaviksskolan, Novaskolan och Stagneliusskolan och var med i SSU, satt i fullmäktige i Kalmar 1988-93 liksom i kulturnämnden. I början på 90-talet var han distriktsordförande för SSU i Kalmar län." [...samt senare bland annat pressekreterare på SSU:s förbundsexpedition och ledamot av SSU:s förbundsstyrelse]11.02.09 dristade sig denne purpurröde hedersman Akinder att syna bloggosfären i i sin hemstad. Om denna blogg hade han följande att förtälja:

"Även personer med en helt annan syn på samhället och medmänniskorna än jag själv har kan det ibland vara nyttigt att läsa. Det gäller inte minst Sverigedemokraten Thoralf Alfsson som sprider sina olustiga misstänkliggöranden mot människor med utländsk bakgrund. Här får journalister och politiska motståndare veta att de är i maskopi med varandra i en enda stor mångkulturell konspiration.

Dock får Alfsson ofta välkomna mothugg av SSU:s nya lokala blogg."

http://www.s-bloggar.se/b/947/ssu-kalmar-laen

http://sdbluffen.blogspot.com).Avslutningsvis: "...En daglig dos reaktionär cynism får man utan tvekan på Kalmarjournalisten och Ölandsbladets ledarskribent Kurt Lundgrens blogg."

- - - - -

www.ostran.se/opinion/en_titt_i_lokala_bloggosfaeren

2010-06-03 @ 07:21:12
Postat av: Stefan A

Man måste ha överseende med en person som aldrig,tydligen, haft ett jobb utanför "rörelsen", en propagandamaskin av vanligt sossesnitt, SD i Kalmarområdet får skylla sig själva, ni verkar vara mycket aktiva och framgångsrika och det skrämmer skiten ur sådana som Akinder, bra jobbat....

2010-06-03 @ 07:56:59
Postat av: Nalle i Växjö

En positiv sida med Östran är att dom i alla fall tar in en del kommentarer. Oklart däremot hur många som kommer men aldrig publiceras.Läste nyss senaste välarundersökningen på

http://politisktinkorrekt.info/Förmodligen kommer det att vara stor åtgång av toalettpapper på visa partikansler och redaktioner

2010-06-03 @ 08:59:00
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Rune

"...men sedan haglar bara invektiven över hur hemska Sverigedemokraterna är. Ingen läsare blir klokare efter att ha läst den ledaren."

----------------

Jo! man får ju reda på att Akinder tycker illa om sverigedemokrater.2010-06-03 @ 09:16:10
Postat av: Nalle i Växjö

I dag råder det rena vilda västern i samhället, inte minst i MalmöInsikter från journalist på Expressen, men som inte förstår vad det kan bero på

Postat av: Tora

Var till stadsparken i Södertälje och lyssnade på Åkesson & Co igår.Där fanns inga "motdemonstranter" Å fick en stark applåd när han började tala och kunde framföra partiets åsikter utan störningar. Parken strålade i sin försommarfägring och Sverigedemokraterna mottogs väl, det mina vänner kändes jättebra!

2010-06-03 @ 09:23:18
Postat av: Roberth

Självklart har han inget att komma med. Budgeten är lika omfattande som den rödgrönas och dessutom bättre.

2010-06-03 @ 10:01:04
Postat av: Cavatus

Intressant kolumn i Expressen av Ulf Nilsson:http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2007831/ulf-nilson-vi-har-blivit-sa-politiskt-korrekta-att-vi-blundar-och-ger-brottslingarna-frikort

2010-06-03 @ 10:36:13
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: http://www.expressen.se/ledare/1.2010428/eric-erfors-sd-s-budget-ar-ett-skamt

Indien har gott om framstående matematiker. De skulle kunna fylla kompetensluckorna hos SD.

2010-06-03 @ 16:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0