VÅLDTÄKTSMAN SLIPPER ÅTAL

Den 22 maj utsattes en ung kvinna för misshandel i samband med ett våldtäktsförsök i Smedby utanför Kalmar. Mannen kunde identifieras ganska snabbt och redan efter några timmar var han gripen och kvinnan pekade ut honom som mannen som utsatt henne för ett våldtäktsförsök.

Nu lägger åklagaren ned fallet!

Våldtäktsmannens släktingar har intygat att mannen var på en annan plats när våldtäktsförsöket utfördes.

Åklagaren struntar följaktligen i offrets vittnesmål och hennes utpekande och sätter istället större värde i dessa MENA-invandrares uppgifter.

Jag har full förståelse för att offret och hennes familj känner sig mycket illa behandlade av åklagarmyndigheten i Kalmar. Att åklagaren inte väcker ett åtal är mycket uppseendeväckande. Det är inte åklagaren utan tingsrätten som skall ta ställning till vilka vittnesuppgifter som är mest trovärdiga.

Detta beslut kommer med andra ord att skapa en ny praxis när det gäller våldtäktsmän. Det gäller bara att skaka fram några släktingar som intygar att gärningsmannen befunnit sig på en annan plats så läggs fallet ned.

Visst är Sverige fantastiskt!

Läs artikel i Östran.


Kommentarer
Postat av: adambertil

Parkeringsmöradren i Landskrona befann sig också någon annanstans enligt familjen. En av bröderna sade i en Aftonbladetartikel att bilen var på service.

Åklagarens handlande är förkastligt.

Flickan kan överklaga beslutet om att lägga ned förundersökningen.

Alternativt väcka enskilt åtal kanske?

2010-06-30 @ 23:48:48
Postat av: Gert Hellström

Helt sanslöst , fattar inte åklagaren att han legitimerar våldtäkter . Hoppas flickan orkar överklaga beslutet . Gert.

2010-07-01 @ 00:05:52
Postat av: Mia Hagman SD Kalmar

När ska rättsväsendet sluta dalta med brottslingarna och göra det de ska: skydda och se till att brottsoffren får rättvisa? Trött och arg är bara förnamnet...

2010-07-01 @ 00:09:27
Postat av: Boo

Men snälla Thoralf, tror du att det här är något nytt? Skulle det vara första gången en åklagare lägger ner ett våldtäktsåtal för att ord står mot ord? Det gör det i princip alltid när det handlar om våldtäkt. Det har inget med att mannen hade en annan etnisk bakgrund att göra, det har med att han är MAN och hon är KVINNA att göra.

2010-07-01 @ 00:12:50
Postat av: Magnus S

Faan Boo! Det har att göra med att hon inte var klädd i burqha eller niqab därför hände detta. Är du så otroligt blind? Att Sverige är bäst i Europa på våldtäkter och myndigheterna är så manipulerade precis som du av detta godhetsvansinne som att ta hit denna stenålderskultur. Detta daltande med detta islam kommer att bli vår undergång och du hejjar på. Hur korkad och blind är du egentligen?

2010-07-01 @ 00:22:49
Postat av: Boo

Kära Magnus S.

Alla män har i alla tider våldtagit och kränkt kvinnor. Detta är inget invandringsproblem, det är ett manlighetsproblem.

Om jag får lov att säga det skulle jag vilja påstå att det är du som är korkad.

2010-07-01 @ 00:37:00
Postat av: Bruno

Du har rätt Boo. Det är ett manligt problem och varför har det våldet mot kvinnor ökat? Jo för dessa cementgolvstampande män från kamelländerna inte respekterar svenska kvinnor. Det enda Sverige gör är att importera analfabeter. Vakna Boo.

2010-07-01 @ 00:54:54
Postat av: Magnus S

Boo säger; Alla män har i alla tider våldtagit och kränkt kvinnor.Om jag får lov att säga det Boo; Tala för dig själv tack. Jag har aldrig våldtagit eller kränkt någon. Varför tvingas kvinnor inom islam bära svarta heltäckande skynken? Kan du lägga ihop 1+1? Kan du lägga ihop vad en sådan vidrig människas hjärna som tvingar kvinnor till detta tänker när han kommer till somriga Sverige och får se lättklädda blonda livsnjutande tjejer (horor) Nä det klarar inte din klena hjärna tyvärr. Du är en sjuk människa Boo.

2010-07-01 @ 01:19:35
Postat av: Robin Shadowes

Boo, det här problemet har eskalerat i formlig raketfart sedan islam gjorde sitt inträde i Sverige. Det är väl bara BRÅttsförnekaren Jerzy Snickesnacki som tror att våldtäktsstatistiken är lägre nu än på 50-talet. Verkligheten är dock att det officellt våldtas över 6000 kvinnor om året och att mörkertalet troligen är tio gånger högre. Tror du verkligen i din enfald att det är en massa Benny och Nisse som är ute och röjer?

2010-07-01 @ 01:57:13
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Var inte oroliga mina vänner. Gärningsmannen kommer snart försöka igen. Och då tar det hus i helvetet för just denne åklagaren.

Kvinnan kan begära överprövning, och då sker detta med en annan åklagare!

Att dessa släktingar skyddar sin frände visades också i Landskrona när Inger dödades. Problemet där var att det fanns vittne (som också hotades)

vilket i nuvarande fall ej fanns! Här gäller det för kvinnorna att "märka gärningsmannen" om han inte hinner avge sekret. Då är det DNA som bevisar!

Det brukar också fungera om denne "dregglar" på något sätt.

Det är sjuka personer som tillgriper detta, och det är "stenåldersmänniskor" som tillgriper denna form av makt. Den tillhör inte ett modernt samhälle

utan ansvaret ligger på landets regeringar, som utan särskiljning importerar dessa "pensionsräddare" med alla dessa bekymmer...

2010-07-01 @ 02:21:05
Postat av: Toppe

Ja, det var ett av de sjukaste beslut jag hört talas om!Det ger ju signalen till alla MENA-män att det är OK att vålda svenska kvinnor och i regel har de 10-15 släktingar som kan "intyga" att de var hemma vid den aktuella tidpunkten.

2010-07-01 @ 04:20:05
Postat av: Gubben o Gumman

-Prostata cancer är en manlighetsproblem.

-Våldtäkter samt våld mot kvinnor är manlighetsproblem/samhällsproblem urgammalt.

Ofta utfört av Neanderthalare.

-Överfallsvåldtäkter är ett invandrarproblem.

-Fulkommunister med handväska är ett landsproblem.

-Åklagaren är nedlagd han med.

-En av 10 anmälda våldtäkter går till tinget,

Detta är ett rättsligt socilistiskt fiasko utan dess like i hela världen.

- Vad det gäller Boo kan man rekommendera att Googla på IQ världen.

2010-07-01 @ 05:14:56
Postat av: Gubben o Gumman

Två ihjälskjutna i Ronna inatt.

10000kr frågan blir följande:-Är detta ett manlighetsproblem?

-Eller är det ett kvinnoproblem?

-Kan det vara ett invandraproblem?Att Röde Börje tycker det är ett vapenproblem skiter vi fullständigt i ,som allt annat irrelevant gidder o bludder.P.s Tack Bengt Westerberg samt det socialdemokratiska fd arbetarpartiet mfl.

(Lag o ordning 2% bla bla bla blaaaa)

2010-07-01 @ 06:24:28
Postat av: Martin Beck

Undra vad straffet blir om man tar lagen i egna händer. Kommer åklagaren att blunda om mobben garanterar min oskuld?

2010-07-01 @ 07:22:31
Postat av: Hajen

Kan vi få namn och bild på kräket till åklagare?

Ingen skada skedd om vi även får det på halvapan som våldtar.

2010-07-01 @ 07:49:04
Postat av: Riktigt heligt förbannad

Jag skulle inte ha låtit detta passera om jag varit pappa till tjejen. Killen ifråga skulle inte någonsin kunna visa sig ute i min närhet, utan vara jävligt rädd. Öga för öga.....

2010-07-01 @ 07:54:24
Postat av: Stefan K

Om ord nu står mot ord, borde väl DNA-tekniken kunna användas för att ta reda på fakta. Är det inte därför som denna teknik finns?Förövaren kanske känner sig kränkt och åklagaren vill inte riskera ett skadestånd på halsen?Boo.

Det är klart det är ett manligt problem när män kränker kvinnor. "Alla män" har dock inte kränkt eller våldtagit kvinnor som du skrev, så dessa felaktiga ord skrevs väl i vredesmod.En tydlig skillnad kan vi dock märka Boo.

Det är många muslimska män som våldtagit svenska tjejer, men jag har aldrig läst om någon muslimsk kvinna som våldtagits av en svensk man.Tänk om polisen kunde släppa en lista med statistik över alla de män som åtalats för våldtäkt de senaste fem åren. Då kunde vi upphöra med alla spekulationer och istället diskutera fakta.Önskedrömmar är det ännu tillåtet att ha i Sverige.

2010-07-01 @ 07:56:55
Postat av: Svennis

Prioriteter i MENA mentalitetens (OBS generalisering, positiva undantag finns alltid) lojaliteter:1. Klanen

2. Religionen

3. Gamla hemlandet

4. Svenska samhälletAtt dessa skulle ha något slags lojalitet mot Sverige eller empati för offret är otänkbart. Dom ser sig själva som offer när dom grips. Min bror var polis i Gbg tills för några år sedan. I förhör med dessa människor har han ALDRIG fått ett rakt erkännande även om det var 100% uppenbart. I rättegång var det ALLTID en klan på 10+ personer som högjlutt verbalt stöd till förövaren = offer och vitten blir mycket störda.När dom konfronterades med vattentät teknisk bevisning så var det ALLTID någon annans fel i alla fall... eget ansvar ingår inte i sinnevärlden. Självkritik i syfte att bättra sig som samhällsmedborgare för att fungera med sina medmänniskor utanför klanen är ett okänt begrepp.Sverige har inga bra mekanismer att styra upp detta. Och det skall inte behövas heller för normaltänkande västliga värderingar. Det är därför jag är så förbannad på hur godtroget och snällistiskt vi har importerat enorma problem. Att vi måste anpassa OSS till en mycket hårdare attityd som vi inte har bett om.MENA folk har samma värde och samma rätt till liv, men det livet måste ske i de samhällen där strukturen är anpassat för deras tankevärld.

2010-07-01 @ 07:59:16
Postat av: Nalle i Växjö

Dubbelmord på "ökänd" spelklubb.Jag trodde att det var olagligt med den typen av spelklubbar, speciellt om dom är ökända, och att det var polisens uppgift att stänga sådana.Men det kanske bara gäller "vita svartklubbar"

Vad håller polisen på med egentligen

Postat av: Ronny

Att det enbart skulle vara ett manlighetsproblem, som någon här skriver är bara pinsamt löjligt att höra. När Boo har letat upp en MENA-kvinna som har blivit våldtagen av invandrare i Sverige, är han att gratulera! Bara veloursnack...

2010-07-01 @ 09:29:20
Postat av: lee

dom svenska DUMstolarna

2010-07-01 @ 09:31:44
Postat av: Ibbe

Så skapar åklagarsidan i Kalmar en ny praxis. Det hade man kunnat göra i Landskrona också om man bara gått på MENA-familjens uppgifter i det fallet. I Kalmar väger tydligen familjeutsagor mer än offerutsagor bara familjerna har korrekt kulturbakgrund. Att notera också är att S-politikern Nasim "skinkmackan" Malik som uttalar sig om allting i lokalpressen ,denna gång är tyst. Familjekänslan i förorten Smedby är kanske mycket större än vad vi kan föreställa oss.

2010-07-01 @ 10:06:50
Postat av: Thoralf A

IbbeNasim Malik är ju för övrigt även bosatt i Smedby och är säkert väl insatt i detta fall.

Därför är det förvånande att han inte uttalar sig.Men enligt initierade källor inom socialdemokraterna i Kalmar har han fått någon som kan liknas vid "munkavel" efter den så kallade fredsdemonstration i Kalmar.2010-07-01 @ 10:56:59
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Ateisten

Vad fan är det som pågår i detta sjuka samhälle?Hur svårt är det att säkra spår av förövarens dna hos offret om det slets i kläder och utövades våld?Men åklagaren intervjuar släktingar istället... MENA-pack som ser mened som en familjär skyldighet och rättighet. Se bara hur släktingarna vittnade i parkeringsmålet i Landskrona...Den aktuella åklagaren bör sparkas omgående!

2010-07-01 @ 11:13:39
Postat av: Sandra

Vad hade hänt om en muslimsk kvinna hade blivit våldtagen av en enskild Svensk eller en grupp Svenskar?Bröder,far/morbröder/kusiner/syskonbarn/pysslingar/sysslingar etc hade direkt tagit lagen i egna händer.Vad gör de mesiga indoktrinerade Svenskarna som inte har någon sammanhållning inom familj/släkt utan står helt handfallna vad gäller det mesta?De väntar på att domstolarna ska skapa rättvisa vilket de uppenbart inte kan göra och det borde alla veta vid det här laget.Invandrarnas styrka ligger i att de håller ihop inom familj/släkt samt värnar om sina landsmän och är beredda att gå hur långt som helst när det gäller att skydda sina egna även om det kan bevisas att de har begått grova våldsbrott.De enskilda vilka arbetar inom

myndigheterna/media/politikerkåren är livrädda för att stöta sig med dessa klaner eftersom chansen inte är så stor att hela deras tjocka släkt kommer till undsättning när Mouhammads börjar djävlas med dem personligen. Då står de plötsligt helt ensamma.Om Svenskarna hade haft samma mentalitet som invandrarna och speciellt Mena invandrare så hade aldrig samhället sett ut som det gör idag. Men Svenskar är ett folk som lyder minsta vink från "överheten". Vi lever ju i en demokrati och de flesta tycks kämpa för att få tillhöra denna överhet.2010-07-01 @ 13:01:28
Postat av: LN

VAR SNÄLL !

RÖSTA MED HJÄRTAT

eller RÖVEN -

EJ MED HUV'ET !

http://tinyurl.com/valochkval

2010-07-01 @ 13:12:03
URL: http://tinyurl.com/valochkval
Postat av: LN

SVEA RIKE ÄR EJ MERA - MEN

VAREN GODA - VAREN SNÄLLA -

HAFVEN EDER HAND UPPÅ HJERTAT -

TY GUDS HIMMEL ÄR EDER NÄRA.http://tinyurl.com/meratoblerone

2010-07-01 @ 13:43:31
URL: http://tinyurl.com/meratoblerone
Postat av: World Traveller

Jag forstar mig inte pa flickans anhoriga. Att man inte far nan hjalp av polisen vet val alla vid det har laget och att domstolarna alltid domer till garningsmaennens fordel om de ar invandrare/muslimer torde nu sta glasklart. Varfor i h-e gor ni inte nagot at saken? Jarnror, hagelbossor, spadar??? Den dar Boo kunde man ta ett "snack" med ocksa. J-a medlopare.

2010-07-01 @ 13:44:38
Postat av: Cavatus

Just på grund av detta borde man få till stånd en lag där tjänstemän kan dömas för att inte följa lagarna. Om åklagaren nu tagit lagen i egna händer ska även HAN straffas. Jag tänker även närmare bestämt på domare som utdömer ett lägre straff än det som föreskrivs i lagen. Om det i lagen står 2-6 års fängelse och domare utdömer 1 år och 5 månader, ska domaren straffas för tjänstefel, eftersom han sätter sig över lagen och lagstiftaren. Är jag ute och cyklar? Tjänstemannaansvaret måste återinföras, annars kan de ju köra sitt eget race, eller?Sedan tar jag mig friheten att klistra in en kommentar av signaturen Galne Gunnar från Pi idag:"Jag har själv en förälder som kommer från ett land i mellanöstern; jag talar ett av språken i regionen flytande; mina syskon är utlänningar, och jag har växt upp med massor av invandrare från MENA, Sydamerika, Sydeuropa, osv, runt omkring mig, och jag går i god för att tankesätt som "alla svenska kvinnor är horor; alla svenska män är mesar", är tankesätt som återfinns hos ALLA utlänningar jag någonsin har träffat; och jag menar verkligen ALLA jag har träffat, (under förutsättningen att jag har umgåtts med dem tillräckligt länge för att klart kunna utröna deras åsikter).Jag har också i sammanhanget, fördelen av att tala perfekt svenska, och att jag ser helt svensk ut. (Jag är mörk som Jimmie Åkesson ungefär), vilket gör att jag behandlas som en svensk av utlänningar som inte känner mig, dvs jag behandlas dåligt, och av utlänningar som känner mig så behandlas jag som "en av dem", vilket gör att jag har fått ta del av en hel del av deras ärliga åsikter om svenskar, som de flesta utlänningar inte skulle rakt ut att de tänker och tycker till svenskar på sin arbetsplats t.ex.Som sagt, jag talar ett mellanösternspråk flytande, vilket gör att jag på bussar och tåg ofta får ta del av invandrares privata diskussioner. Om svenskar i allmänhet kunde förstå vad som sägs i dessa diskussioner så skulle Sverigedemokraterna ha 90% av folkets röster. (Egentligen skulle jag kunna säga 100%, men jag reserverar mig för att 10% är obotliga idioter).Avslutningsvis, så tycker jag extremt illa om de flesta invandrare, även mina egna utländska familjemedlemmar, för att de är produkter av en retarderad kultur med vidriga värderingar; rent allmänt korkade åsikter, och en enerverande oförmåga att kunna resonera logiskt.Mina familjemedlemmar är för övrigt akademiker, höginkomsttagare, Sverigevänliga, och de kom hit för att arbeta och studera, och inte för att parasitera på det svenska samhället, men likt förbannat så är de rena katastrofer... Föreställ dig då vad jag anser om analfabeterna ute i förorten..."För er som vill ha en annan bild än mainstreammedias av tillståndet i Sverige med demokrati, yttrandefrihet, immigrationspolitik etc., ni måste bara läsa Julia Caesars krönikor. De är obetalbara. Alla länkar finns här:www.korta.nu/jc

Postat av: Nalle i Växjö

Certifikat på etnisk härkomst att vara stolt över och hänga upp på väggen

Postat av: Johan

Janne Josefsson säger sanningen om hur journalisterna mörkat och beskrivit en förskönande bild av det mångkulturella Sverige.Sändes 2010-05-16 i SR-dokumentären "Tensta ligger mitt i Sverige"http://www.youtube.com/watch?v=TtIsnktYyFA

2010-07-01 @ 16:23:51
Postat av: fredde

Hade det vart en svensk våltäktsman, hade det blivit rättegång och mediedrevet och alla feminister hade skrikit högt!

2010-07-01 @ 17:59:42
Postat av: LN

Just så, Cavatus, återinförsel av strikt, juridiskt tjänstemannaansvar! Om dömd skyldig: förlust av heder och anställning + ev. skadestånd.=================================================

Sverigedemokraterna har inbjudit en av västvärldens främsta islamkännare Robert Spencer

till Almedalen den 5 juli (13.00-18.00). Spencer kommer att hålla en föreläsning på temat ”Islam and the Jihad against Europe”.

"Om man hittar någon som vågar debattera mot Spencer kommer även en debatt på temat islam att arrangeras"!

- Vadå - det kan väl inte vara svårt? Nya Sverige är ju nästan nedlusat med medlöpande islamexperter

- för att nämna ett fåtal: Mattias Gardell, Leif-Abdalhaqq Kielan - född Karlsson, Andreas Malm, Jan Hjärpe, Sigrid Kahle, Jonas Otterbeck, Jan Samuelsson, Lars Mörling, islamske broderskaperen och riksdagsledamoten, gröngölingen Mehmet Kaplan och han, perserprofessorn i Umeå med det konstiga, inhemska namnet: [Hashamidi(??)någonting].

2010-07-01 @ 19:03:39
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Säkerligen kommer han att få ett kraftigt skadestånd också. Vi var nog många som trodde att moderaterna skulle göra något åt allt S hade orsakat, men ack så bedragna vi blev. M fullföjer ju bara S flumpolitik.

2010-07-01 @ 19:44:10
Postat av: Rune

Kan det vara så att denne åklagare har blivit hotad och därför väljer den bekväma vägen att lägga ner åtalet?

2010-07-01 @ 19:45:00
Postat av: Gubben o Gumman

Strikt tjänstemanna ansvar 30 år bakåt

Så bygger man ett nytt Sverige och städar ut

det gamla sosse Sverige.Rättvisa skipas på ett demokratiskt sätt.

Gör inte svenska politiker något åt våldtäkterna

samt morden på öppen gata ,så kommer dett landet

att vara i kaos om 10 år.Årets julklapp kommer då även i Svenska hem att

vara en "niomillimers".Ni vet väl att i Irak får man ha en knallpåk hemma

för att försvara sej,undrar om denna tradition

kommit till Sverige med typ Ronna igår tex.Lagändringen om att militär skall få skjuta på

medborgarna visar ju för den normalbegåvade att

man räknar med att länsman tappar kontrollen helt.

Den lilla dom fortfarande har förrutom laserpistolen då.Kraftigt skärpta straff samt indraget PUT om

det mot förmodan är en gärningsman men utlänsk

bakgrund...Således bör bakgrunden inte födelse ort att avgöra

i dom fallen.-Våldtäkt minst 10 år (utvisning oavsett generation)

-Mord minst 30 år minst

-Politiskt brott minst 5 år

-Mediamanipulativt brott minst 3 årTar ca 10 år att städa upp landet.Förmodligen "skriver" en majoritet av folket upp på

dessa straffskärpningar.TV4 fakta visar en polis serie från England i

stort sett alla ingripande som är med i programet

är mot vinstlotter,ett sådant program är omöjligt

i PK Sverige, titta gärna på det så ser det ut här med ,man mår illa av att se alla dessa idioter som

inte kan leva socialt i ett samhället.Igår skulle en vinstlott flytta sin bil framför 7 poliser utan försäkring el körkort, höll på att

köra på poliserna ,var väl inget att tjafs om tyckte denna totalidiot. (Googla på IQ världen)Förmodligen behöver Sverige "Krimma ut" el "FalskPUTTA" ut minst 500000 vinstlotter.

en barnlek när den politiska majoriteten finns

Tänk bara följa regler och svensk lag.Vilket i ett friskt land som tex Finland år en självklarhet.Vilka länder utvecklas av att ta in clowner

lika begåvade som en guldfiskar ?"Kaka söker maka som man sa på bok kafeet träskallen""Skriver under" gör du den 19 Septemeber Svenne Banan ,Sverigedemokraterna står det på dina valsedlar."Kick ass" oavsett om dom är politiskt valda eller

importerade.(Hästspark gäller)"Aldrig har så få lyckats importera så många träskallar" (Citat : Winston Blurphill)Sverige har gott om virke sedan urminnes tider så vi behöver inte fylla på med tvåbenta träd som går

och babblar om att jag "skall knolla din mamma"

2010-07-01 @ 19:53:51
Postat av: C.H.

Tänkt att man skulle skämmas för att vara svensk.En gång i tiden var man stolt över det.

2010-07-01 @ 21:07:09
Postat av: Utrlandssvensk II

Undrar vardor Schweiz har 14 ganger farre valdtakter an Sverige, enligt den officiella statistiken. Kan det ha att gora med vilka Sverige har importerat under dfe senaste 20 till 30 aren. Grupper som Schweiz har undivikit... DU valjer vilket Sverige du vill ha i riksdagsvalet i host. Jag ser garna att Sverige tar ett STORT steg i Schweizisk riktning, dvs. minskar invandringen drastiskt och inte ger medborgarskap och PUT utan stora motprestationer. Det tragiska med just invandringsfragan ar att det ar ett problem som vi i princip aldrig kommer att losa. Om skattenivan ar helt fel gar det att reglera med en ny majoritet i riksdagen och om miljopolitiken ar uppat vaggarna sa gar det att forbattra tillstandet lokalt och i varlden i stort. Men nar det galler det nya mangkulturella Sverige sa har en hog andel av dessa manniskor redan medborgarskap och kan darmed inte utvisas. Att Sverige har beviljat PUT och medborgarskap till en sadan enorm mangd manniskor(i forhallande till var folkmangd) ar det storsta svenska misstaget i modern historia och nagot var nation kommer att ha problem med i XX antal ar. Trots det fortsatter vansinnet och ingen politiker bland de sju riksdagssystrarna eller nagon jorunalist (ok Ulf Nilson) diskuterar saken. Borde inte media sakligt analysera varfor Sverige har sa manga valdtakter? Var ar Feministiskt Inititiv i debatten? Varfor latsas makthavarna som att det inte ar ett problem att importera hundratusentals manniskor med en urusel kvinnosyn och ge manga av dessa PUT och medborgarskap.Vi ar manga utklandssvenskar som undrar vad sjutton som haller pa att ske i Sverige. I Schweiz har vi inte hort talas om detta grova vald, skolbrander upplopp etc. Men sedan ar SVP det storsta partiet, ett parti som ar mer radikala an SD i dessa fragor.

2010-07-01 @ 23:13:26
Postat av: jannne

Jag flydde Sverige 2000 och tycker synd om alla rättänkande svenskarn som fortfarande bor kvar. Alla svenska pensionärer bör snarast lämna detta för bluffande muslimer ädla landet Gosen på det att vi snart ser katastrofen komma. Inte några givare, var ska bidragen komma ifrån?

2010-07-02 @ 00:04:58
Postat av: TB

Mångkulturalism = Invandrarfamiljer som skyddar mördare och våldtäktsmän eftersom de känner mer samhörighet med dem än svenska offer.Hade någon av mina släktingar begått ett fasansfullt brott mot en oskyldig så hade jag naturligtvis ställt mig på offrets sida.

2010-07-02 @ 01:09:46
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

För att lugna ner min lekamen gick jag in på SvD:s

nykomponerade "valkompassen"! De ändrar ju den "stup i kvarten" för att SD erhåller så höga tal: Och se jag fick 69,2 på SD och ett nytt rekord. Det lugnade verkligen mina gamla nerver!

FP, M, KD, C, alla över 50 % och i kronologisk ordning...de andra...ja, sossarna kom näst sist på 15 jämnt så nu sover jag lugnt och fridfullt med ett elakt smil hela "natta"! God Natt...

2010-07-02 @ 01:27:39
Postat av: nesse

Ju mer förfallet fortsätter desto mer utanför lagen kan dessa grupper ställa sig. En hel del invandrare kommer på sikt helt enkelt inte acceptera svenska lagar utan kommer att anse sig "stå över" lagen. Ett smart sätt är ju att i ett inledande skede använda de egna för att så att säga svära sig fria. Det kan vara början på enklaver och att parallella samhällen bildas. Finns forskare som tror på en sådan utveckling. Nu kommer förmodligen inte alla invandrare ställa upp på på detta, men en hel del vill säkert ingå i ett sådant parallellsamhälle!

2010-07-02 @ 04:28:17
Postat av: Vicious Dog

Mycket underhållande "debatt" i TV 4 kl 06,46 - 7.00 Anders Lago, Lars polisintendenten med insyn, samt Camilla som inte hade någon erfarenhet om Sveriges gängkrminalitet utan bara sett på CNN och på det TV 4,s ANNIKA HAGSTRÖM som blev alldeles chockad över att polisen inte alls höll med om hennes åsikter

2010-07-02 @ 07:15:47
URL: http://www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen
Postat av: Malin R.

/Vicious Dog

Så har vi analysen i Kvällsposten över skjutningarna i Malmö.Det är så spänt där ,beroende på att SD är så starka i Skåne ,enligt denna tidning.M.a.o. är skottlossningarna i Malmö SD:s fel.Det är nya friska grepp på en problematik som inga etablerade politiker pratar om,men som de flesta vanliga människor känner till.Hur många går på den valsen mer än några av kompisarna på redaktionen?Frågan blir ju i vilket skick den journalist befinner sig i når hon/han skri´ver en artikel med ett sådant "intellektuellt" anslag?I vår personalmatsal, som inte tillhör de mindre, garvades det friskt när det höglästes ur den nämnda tidningen.Visst är det starka,fria,granskande och obundna medier vi har i det här landet.

2010-07-02 @ 09:14:59
Postat av: Nalle i Växjö

Anställd på Migrationsverket anklagas för rasism.

Tyckte att bråkmakarna i Rinkeby skulle skickas hem på privat blogg.Tycker han skulle fått Serafimerordern

Postat av: Nalle i Växjö

Våldtäktsförsök i Växjö, denna gång inte männen utan ansikte.

Postat av: AWSvensson

Hur kan en person bli första nyhet bara för att man bloggat om oroligheter i Rinkeby, det måste finnas 1000 tal som gör det. Skillnaden i detta fallet är att det är en handläggare på Migrationsverket.

Hela asylsvindleriet står och faller med att dessa anställda spelar med i bedrägeriet , i samma stund dessa bryter tystnaden och offentliggör hela denna ofantliga bedrägerihärva som fortgår utan insyn eller intresse från styrande och massmedia, så faller allt samman som ett korthus och Sverigedemokraterna kan åka limousin in i riksdagen.

Därför är hela organisationen uppbyggd med stenhård kontroll på de anställda med angiveri som skulle fått Stasi att avundas. Så leds också organisationen av en socialdemokratisk Säpo man.

2010-07-02 @ 10:03:08
Postat av: AWSvensson

I Smålandspostens första reportage om våldtäkten kunde en morgonpigg läsare notera: Männen talade med varandra på ett främmande språk.

När sedan censurchefen anlände försvann denna rad och några möjligheter att kommentera finns inte.

Detta är bara en av tusentals bekräftelse på att massmedia är en del av PK packet, till syvende och sist handlar det om att inte ge Sverigedemokraterna vatten på sin kvarn.

2010-07-02 @ 10:37:45
Postat av: Måns

SD får 5,7 procent. Det känns bra därför nu ligger vi ju så nära valet . Det r också så att det finns många som inte vill skylta med att de ger oppositionen ( mot PK) sitt stöd. Tar man hänsyn härtill så kommer den verkliga opinionssiffran att bli betydligt högre.Dessutom är det många som inte vill kasta bort sin röst på et parti som inte har chans att komma in. Genom SD:s höga opinionstal så tillkommer därför en ganska stor grupp, alltså en grupp som bör adderas till SD:s resultat. Sammantaget bör SD får tolv till femton procent, kanske mer.

2010-07-02 @ 11:02:45
Postat av: Gubben o Gumman

Gumman : Hur gör man om man vill slippa överfallsvåldtäkarna?Gubben: Röstar på SD den 19 Sep "barnsligt enkelt""Plötsligt bara händer det"Kick ass den 19 Sep

2010-07-02 @ 12:44:07
Postat av: Gubben o Gumman

30 grader varmt i Kalmar idag lämge leve den svenska sommaren kungen o Thor-alf AlfssonIdag åker nog långkallingarna o mössan av ev.

2010-07-02 @ 12:46:51
Postat av: LArs

Kan tipsa om dagens Sydsvenskan där Björn Ramel skriver om antisemitism och SD.Jag mailade honom och frågade om han läser sin egen tidning där tidigare judiska församlingen sade att det är unga muslimer som ligger bakom det ökade våldet.http://www.sydsvenskan.se/opinion/signerat/bjornramel/article1132023/Skansk-dynga.html

2010-07-02 @ 13:09:09
Postat av: AWSvensson

Gubben o kärringa, huk er framför datorera ,nu tar jag semester och laddar om.

2010-07-02 @ 15:25:55
Postat av: Hakon

Ponera att SD skulle komma in och bli så pass stora att de skulle få något att säga till om.

Vad tror ni skulle hända? Minns hur det gick för Österrike när Jörg Haider kom in.Österrike utsattes för blockad av hela Europa och till slut föll regeringen.Så mycket är "demokratin" värd i europa.Troligtvis kommer samma sak att hända även i Sverige om nu SD blir stora och kommer in.

2010-07-02 @ 17:07:16
Postat av: J B Doe

När jag gjorde min värnplikt för många år sedan, fick vi veta att syftet var att hindra ett främmande folk att ta över Sverige, underkuva svenskarna och avskaffa vår demokrati. Detta ansåg våra myndigheter vara så viktigt att vi skulle kämpa med livet som insats i ett ev. krig. Hundratusentals svenska män offrade månader av sitt liv för denna sak. Nu verkar våra egna myndigheter för raka motsatsen.

Därför är det bara logiskt att man näst intill har avskaffat försvaret. Trion Wennerström, Bergling och Ströberg lyckades inte tillsamans försvaga vårt försvar så mycket som de nuvarande landsförrädarna har gjort. Spionerna fick långa fängelsestraff men jag läste häromdagen att våra politiker just har fått löneförhöjning.

2010-07-02 @ 17:12:19
Postat av: Robin Shadowes

Hakon, glöm inte att Jörg Haider dessutom råkade ut för en "olycka". Dom kommer mörda Jimmie Åkesson om dom måste.

2010-07-02 @ 22:58:01
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Boo

Haha, så roligt att vissa av er tror att jag menade varenda man som vandrat på jorden när jag skrev alla män. Jag trodde att de flesta här var så pass vassa att ni borde förstått att jag menade män från alla kulturer, länder och religioner.

Stackare, så förblindade av ert hat mot de främmande männen. Jag tycker verkligen synd om er.

2010-07-03 @ 14:32:08
Postat av: Ludvig

Ja vad ska vi med rättsväsendet till? Nu har det snart gått för långt.

2010-07-04 @ 07:47:48
Postat av: Carl10

domslut är ju offentlig handling, kan nån i Kalmar gå till tingsrätten och läsa detta fall. nån borde interjuva åklagaren och fråga hur i hel-vete han/hon motiverar sitt beslut. tror nog hela Sverige skulle vilja veta namn och bild och adress på denna djäv-la tokiga åklagare.detta gör ju att fler våldtäktsmän från hela Världen lockas till Sverige och dessutom får de betald semester här livet ut.

2010-07-04 @ 23:59:07
Postat av: Sarah

Thoralf din jävla Pajas!Har du läst FU´n så att du vet orsaken till att åtal inte väcktes?

Tror du i din vildaste fantasi att åtal inte väcks så fort den misstänkte får någon att vittna för honom/henne.

I så fall är du helt jävla sjukt korkan. Även efter Sverigedemokratiska mått räknat!Ta fram förundersökningen och redovisa att den är fel innan du på ett kriminellt sätt dömer en person som inte är dömd i TR eller ens åtalad.Din okunniga pajas. Lägg ner!

2010-07-22 @ 09:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0