UPPGÅNG

Kurvan pekar brant uppåt. Kan vi få 500000 röster i riksdagsvalet den 19 september? Jag tror inte att det är en omöjlighet.

Dra ditt strå till stacken så blir drömmen verklighet!

 


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Tänk vilken postiv inverkan en kall och ett bubbelbad kan ha på vissa.

Fast 500000 röster är väl lite lågt va?Det är ju bara förstagångsröstarna och dom är ju

hemma efter "midsommarsnacket" på fredag.

2010-06-22 @ 00:27:20
Postat av: Per Petersson

Klart jag drar mitt stå till stacken Thoralf. Och efter kvällens samtal med fackordförande på jobbet så lutar det åt att fackordförande drar sitt strå till samma stack. Du vet vad jag menar.

Sen när man pratar med gemene man så låter det som om att ca 80% tänker bygga på samma stack då dom är väldigt trötta på att få sveriges skolor nedbrända samt höra att "Sverige inte respektar oss". Börja med att respektera Sverige så kanske livet tar en mer positiv vändning. Våra folkvalda politiker ska inte tala om för oss vad vi ska tycka,dom ska göra det vi tycker. Det är därför dom är valda.

2010-06-22 @ 00:30:03
Postat av: Thoralf A

GoGTänk om man bubbelbadade varje dag!

2010-06-22 @ 00:40:24
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Torsten Fransson

Bra jobbat Thorleif!Vi är många som hjälps åt att dra våra strån till stacken. För egen del är jag snart tillbaka i Sverige och då ska jag hjälpa Sverigedemokraterna på alla sätt jag någonsin kan ända fram till målsnöret den 19 september 2010 då Sverigedemokraterna blir Sveriges tredje största parti!

2010-06-22 @ 01:26:06
Postat av: Kalle

Jag är inte medlem eller på annat sätt aktiv i SD. Känner heller ingen som är aktiv eller medlem i SD. Men jag känner flera som jag vet kommer rösta på SD i höst:- En läkare (specialistläkare på svenskt sjukhus) (man)- En kakelsättare (man)- En disputerad doktor vid högskola (man)- En tjänsteman inom privat sektor (man)- En tjänsteman inom resebranchen (kvinna)- En systemvetare/programmerare (man)- En sjuksköterska (kvinna)Ovanstående är de som jag känner väl. Sedan har man ju träffat folk flyktigt som säger att de röstar SD (ex.vis. nån snubbe som satte upp persienner i vårt hem, en kille som säljer säkerhetslösningar till företag m.fl.).Sverigedemokrater finns uppenbarligen i alla yrkeskategorier och i alla samhällsklasser, men även av båda könen. T.ex. berättar läkaren ovan att han har en kvinnlig kollega (också läkare) som röstar på SD. Tänka sig: högutbildade kvinnor inom en av de mest empatiska yrkeskategorierna röstar på Sverigedemokraterna - svårt att begripa för PK-eliten.Om det bara tuffar på som det gör nu, så tror jag att SD kommer att få cirka 6% i riksdagsvalet. Men om det kommer någon incident liknande säldöden kom för miljöpartiet alldeles innan de kom in i riksdagen; så kan det bli betydligt mer. Max 8-9% skulle jag tro. Men potentialen inför valet 2014 är betydligt större; om SD bräddar sig kan de bli det största partiet i riksdagen med 30%. Och det är nog det som skrämmer inte minst sossarna; även om jag tror att moderaterna bör vara lika rädda.

2010-06-22 @ 01:32:18
Postat av: Torsten Fransson

Bra jobbat THORALF menade jag givetvis i tidigare inägg i morse (min tid)! Har en kompis som heter det namn jag skrev, därav förvirringen!Sorry!

2010-06-22 @ 06:25:28
Postat av: P

Vi hemma oss skal dra våra strån åt stacken. De vi kjenner som skal rösta SD utgjør en bred samfunnsgruppe.Det er mange som allerede har bestemt seg for å rösta SD. Mange som sympatiserer med SD men har ikke bestemt seg enda men det kommer. Det er en viktig gruppe, og der kan vi alle bidra.

2010-06-22 @ 07:49:01
Postat av: Robin Shadowes

Jag tror på minst 10-12% om inte fusket sätter p för det förstås.

2010-06-22 @ 07:56:01
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: P

Blir inte forvånad om SD får mer enn 10 prosent.

2010-06-22 @ 08:25:50
Postat av: Urban

En tänkvärd kommentar som skulle kunna komma från SD:s valkampanj finns på Merit Wagers blogg.http://meritwager.wordpress.com/2010/06/21/sverige-ska-varna-asylratten-alla-som-behover-skydd-ska-kunna-fa-det-men-vi-ska-inte-garantera-livstids-forsorjning-at-tusentals-manniskor-bara-for-att-visa-vilka-fina-manniskor-vi-ar/Medan det politiskt korrekta etablissemanget står och applåderar det mångkulturella Sverige förblöder vi. Sverige ska värna asylrätten, alla som behöver skydd ska kunna få det. Men vi ska inte garantera livstids försörjning åt tusentals människor bara för att visa vilka fina människor vi är.

2010-06-22 @ 08:43:30
Postat av: Ceasar Andersson

Vilken härlig bild du har publicerat!Nu kör vi! Kom ihåg att sommaren är den tid då Svenskarna blir som mest påminnda om allt det vackra Sverige står för. Värt att bevara?Sverigedemokraterna!

2010-06-22 @ 08:45:59
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Solna_52

Känns jäkligt skönt det hela. Synd att det fortfarande är litet..."skämmigt" med SD, men alla jag pratar med tycker ju som SD så jag tror det ordnar sig det här!

Är ibland på IKEA Jakobsberg för att kolla urvalet. Undrar i mitt stilla sinne hur av mina skattepengar som där går direkt till herr Ingvar.

2010-06-22 @ 09:49:48
Postat av: Carl10

alla måste hjälpa till och sprida budskapet och berätta sanningen. sanningen är SD bästa vän.

skall nu dela ut 1000 tals flygblad överallt.

Nu i sommar är det mycket Auktioner idrottsarrangemang musikfester mm.

cavatus visitkort och flygblad på varje bil blir effektivt.

http://www.box.net/shared/dn4vryl63jfolk litar på vad ser och hör på tv, SD Television skulle bli ett riktigt tv bolag och kanske sända från danmark,Norge eller England(TV3 sänder väl från england)

SD kuriren borde bli en riktig dagstidning.hoppas PK-pressens tryckerier får stömavbrott och kaknästornet får tekniska fel före valet. då tvingas även pensionärer att skaffa dator och få info från internet.

2010-06-22 @ 10:16:18
Postat av: AWSvensson

I år är det 50 år sedan Anita Ekberg badade i Fontana di Trevi, som 11 åring har jag inget minne av att detta satte något avtryck. Undrar om ett annat uppmärksammat bad kommer att minnas om 50 år, men nog skänkte man en tacksamhetens tanke till han som uppfann ludret. Nu har vi försökt pigga upp Jonas , vi är inte så bittra, men var är feministerna , läser de inte Thoralfs blogg, både GOG och jag har försökt trigga igång dem. För att återgå till det kommande valet så går det väl enligt ritningarna. Trots ett massivt krypskytte från alla håll så får Sverigedemokraterna 5,6 i den senaste mätningen ,vilket med all sannolikhet innebär 8% i nuläget. Med en slutspurt fokuserad på de orättvisor inom fördelningspolitiken som mångkulturen innebär så är 10% inom räckhåll, detta motsvarar Dansk Folkepartis andel av väljarna i Danmark. Då ska hänsyn tagas till att både Venstre och Socialdemokraterna gått dem till mötes i asylhanteringen.

2010-06-22 @ 10:55:17
Postat av: Albert K Tillman

Jag har hela tiden sagt 6 - 7%, men givetvis hoppas jag på mycket mer än så. Att övertyga flera av mina anhöriga har inte varit så svårt. De flesta var redan missnöjda med politiken men utan en liten knuff i rätt riktning hade de kanske aldrig tagit steget till SD utan fortsatt rösta rött/blått. Exakt hur många extra röster jag har lyckats värva vet jag ej, kanske tre eller fyra stycken.Tyvärr finns det fortfarande en som är övertygad om att SD är rasist/nazister och alla går med rakad skalle. Denna person som borde veta bättra är högt uppsatt inom den offentliga sektorn, mer än så vågar jag inte säga. Personen tror dessutom att det är SD som har fört mig bakom ljuset. Att resonera med denna person är då inte längre möjligt.

2010-06-22 @ 11:17:53
Postat av: Nils H

Mao tog sig ett dopp i Yangtzefloden i 1966 och återvann därmed greppet om makten i Kina, vilket på sätt och vis ändrade historiens gång. Om framtidens historiker vill tala om ett för och efter bubbelbadet i Kalmar återstår att se. ;-)

2010-06-22 @ 13:47:52
Postat av: Lotta

Mitt problem är inte så mycket skämmighetsfaktorn bland vänner och bekanta. Det är alla dessa Teflonmänniskor där all information bara rinner av dem. De är så totalt ointresserade av precis allt vad politik heter. De har totalt missat hur illa det ser ut i Sverige, man kan nästan tro att de lever i en egen liten skyddad rosenskimrande värld. Hur väcker man dessa människor?

2010-06-22 @ 15:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0