SVT KRÄNKER ALLA MED NAMNET JOHANDen politiskt korrekta SVT kränker alla svenskar med namnet Johan när man kallar denne "Muhammed" i Rinkeby för Johan. Man till och med döljer varje del som kan avslöja mannens bakgrund men hans brytning går inte att dölja trots ljudförvrängning. 
Har dessa ungdomar i Rinkeby  inget eget ansvar?
 
Jag kräks över den politiska korrektheten som präglar svensk media, som till på köpet betalas med våra skattemedel.


Jag hoppas att den vanlige "Svensson" genomskådar detta "skådespeleri" och gör som i Nederländerna där PVV fick 15,5 procent i valet och lägger sin röst på SD i valet den 19 september.Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Klockrent SVT68 inslag,en socialitisk clown som ïntevjuar en "vinstlott" ,som försöker mörda poliser ser du inte detta Svenne kan du ta av dej cowboyhatten för gott.Det finns en organisation som också ogillar poliser ,vad heter den Svenne Banan börjar på A.Att Svenska poliser på fältet går med på att bli

utsatta för mordförsök är en gåta ,skit i era chefer dom handlar ju på order av era bödlar.Får man inte skjuta i självförsvar när man blir utsatt för gatstenar ,när får man då försvara sej som polisman.

2010-06-11 @ 10:17:48
Postat av: AWMohammed

Allt som kan sägas om detta falsarium har väl redan noterats, denna kamp att in absurdum försvara det mångkulturella haveriet får allt mer löjliga proportioner. Frågan är om de själva se det komiska.

2010-06-11 @ 10:20:11
Postat av: Fredrik

Sitter just nu o tittar på svt Forum där det är en direktsänd debatt om polisen.

Jerzy Sanrnecki heller hur de nu stavas har kommit ut med en ny utredning om polisarbetet.Det visar sig som vanligt att han uppger inte ens källorna för hans resultat? Personligen inte förvånad men jag blev ordentligt förbannad när idioten säger i sitt tal:Skulle inte vilja vara rikspolischefen pga av det enorma arbete han har utan jag står hellre här o fantiserar?????Sänds just nu! Kolla upp om detta går i repris för den idiot är nåt som vänsterflummet lyssnar på och kommer rätta sina åtgärder efter.Sen så såg jag även de inslag som du rappoterar om:

Det är mot polisen!! det är mot polisen!!Nä du Sverige och dess svenskar! får fan vara bra med import av dårar!SD IN I RIKSDAGEN!

2010-06-11 @ 10:21:31
Postat av: Nalle i Växjö

Av någon anledning får vi inte någon uppgift om varför banker stänger och myndigheter stänger service i Rinkeby. Kan det vara på grund av att ingen vågar jobba därBetraktar dom Rinkeby som förlorat land? Och varför kallas det Lilla Mogadishu.2010-06-11 @ 10:22:05
URL: http://svtplay.se/t/103261/rapport
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Vilket tidigare sagts; "Under 1960-talet marscherade en Vietnam demonstration in på SVT och har inte marscherat ut sedan dess"!!!!

2010-06-11 @ 10:23:06
Postat av: Jonas

Lyssnade på Johan - och smekningarna från reportern - maken till slem får man leta efter. trodde faktiskt att hon skulle bjuda honom på glass som tack. Där sitter parveln och säger att stenarna var riktade mot polisen - och hon mjukdjuret - säger inte emot. Som om det skulle vara ok att kasta sten mot polisen. Yngligen borde vara tacksam för att överhuvudtaget få komma till Sverige.

2010-06-11 @ 10:24:43
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

OBS!

SVT vågade inte skicka en "etnisk svensk" reporter ens än gång!

2010-06-11 @ 10:24:49
Postat av: Calle

@Thoralf

Såg också intervjun och reagerade som du. Tänk OM det vid liknande händelser, där enbart svenskar var inblandade, att den maskerade vandalen benämndes " Muhammed". Vilket j-a ramaskri det skulle bli + tal om rasism.( vet att detta är en utopisk tanke som aldrig lär inträffa)

2010-06-11 @ 10:27:00
Postat av: Fredrik

Rikspolischefen sågar JUST NU UTREDNINGEN!

En massa påståenden.

Sågar Sarnecki vid fotknölarna just nu!

Måste se detta!!

2010-06-11 @ 10:27:24
Postat av: Kalle

>Nalle i VäxjöDet är ingen som vågar eller vill jobba i den invandrartäta stadsdelen Rinkeby i Stockholm.

Parkeringsvakterna (lapplisorna) har utsatts för stenkastning och trakaserier i just Rinkeby. Nu vill de att facket stoppar allt arbete i Rinkeby.Är det inte dags att bygga en mur runt Rinkeby för det är redan ett getto, en No Go Area för att skydda resten av befolkningen i Stockholm och Sverige.Rinkeby och Rosengård är praktexempel på vart den idiotiska invandringen och invandringspolitiken har skapat.Rösta på SverigeDemokraterna för att få stopp på eländet!!!

2010-06-11 @ 10:31:30
Postat av: G o G Mustafa

AWMohammed : Fiffig decoy.

2010-06-11 @ 10:32:20
Postat av: Hulda

Har nu tillskrivit SVT och ifrågasatt namngivandet i inslaget. Förväntar mig dock inget svar...

2010-06-11 @ 10:39:27
Postat av: Lotta

Många murar blir det. Nej, rensa ut dessa getton och skicka hem hela bunten med enkel biljett. De visar gång på gång att de inte vill assimileras och leva efter våra seder och bruk. Synd att låta dem plågas då tycker jag.

2010-06-11 @ 10:42:46
Postat av: Anonym

Vilket namn en person har spelar ingen roll. Blir man kränkt för att en ung person i rinkeby benämns med ett visst namn? Svenskhet ligger inte i vilket namn man har och han kunde likagärna hetat Johan som Muhammed även om han har brytning.

SVT döljer inte hans bakgrund med problemet har ingenting att göra med det och därför påpekas det inte. Att han begår ett brott beror inte på att han heter Muhammed...

Det handlar inte om att han inte kan assimilera sig heller. Som de säger finns det ingenting att göra och det kan resultera i sånt här. Är det inte svårare att anpassa sig om man blir bemött såhär. "Johan" bor i Sverige och är svensk.

2010-06-11 @ 11:03:23
Postat av: Dexter

Bra skrivet Thoralf, håller med till hundra procent Kräkreflexen slår till omedelbart när man tar del av riksmedias "rapportering" av denna och liknande händelser.Dock litet syftningsfel, nederländarna röstade inte på SD ;)

2010-06-11 @ 11:12:14
Postat av: Thoralf A

Anonym"Även en blind höna kan finna ett korn" heter ett ordspråk men detta gäller uppenbarligen inte dig.Finns inget att göra!Frågan är om problemet är att dessa personer har aktiverats av samhället i hela sina liv och förväntar sig det även som "vuxna"."Finns inget att göra" är den absolut sämsta ursäkten av alla.Är tankeförmågan nere på noll hos alla parter?Innebär det att om jag inget har att göra kan jag begå vilka brott som helst.

2010-06-11 @ 11:16:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Drutten

Mångfald är det nya förtryckarordet.

Vägra bli förtryckt. Rösta SD i September!

2010-06-11 @ 11:17:05
Postat av: Nalle i Växjö

Det är en sak som är märklig med händelserna i Rinkeby oavsett om det är Johan eller Mohamed som uttalar sig för pressen.Aldrig ett spår av självrannsakan eller självkritik mot att det går som det går. Alltid beror det på "någon annan"Själv har jag taskig barndom men inte kastade jag sten på poliser och skyllde det på att dom var elaka

2010-06-11 @ 11:23:22
Postat av: Cavatus

Om det är riktat mot polisen, varför kastar de då gatstenar på brandkåren? Jag förstår inte logiken. Men nu har myndigheterna i Rinkeby kommit på hur man ska komma till rätta med problemen! Man ska ta bort alla gatstenar! Vilken intelligent lösning! Då blir alla så snälla så snälla sen och tar varandra i handen och dansar ringdans. Visst?Vi har fått in ett anonymt barn av dagens tidsanda här. "Det är inte Mohammeds fel. Det är bara så att han har inget att göra." Man kan göra många billiga saker om man är arbetslös. Läsa böcker t ex, som man lånar gratis på biblioteket. Där finns säkert böcker om hur man skriver sin CV. Annars kan man säker få information om det på nätet, och på biblioteken kan man låna dator gratis.Man kan engagera sig politiskt också, för att få till stånd en förändring. Men man kan INTE skyllda på alla andra. Skolpengen i Rinkeby är 110 000 per barn och år (övriga Stockholm: 60 000 per barn och år). Så påstå att det inte satsas är inte med sanningen överensstämmande.Personligt ansvar, är det som måste utkrävas.Se hit alla duktiga kampanjarbetare! Fyra dokument utlagda på nedladdningssidan, två flygblad och ett ändringsbart visitkortsdokument samt flygbladet med Mona Sahlins famösa ekonomi (inskickat av en utdelare). Gå till flygbladssidan för mer info:http://aktualia.wordpress.com/flygblad/Flygbladet med Janne Josefsson har visat sig vara en succé: Folk reagerar på det.Du har väl läst Julia Caesars alla krönikor? Om inte, fortsätt att läsa dem och SPRID framför allt länken vidare i mejl och annat.www.korta.nu/jc

2010-06-11 @ 11:28:22
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Anonym

@Anonym

"Ingenting att göra". Då bränner vi ner fritidsgården så har vi ännu mindre att göra. Ungdomar har i alla tider klagat över att man inte har något att göra. Inte faan brände vi ner skolor, fritidsgårdar, bilar och slängde sten på polisen för det. Hur mycket har dessa fina ungdomar att görai sina fina hemländer?Kanske skulle man förkorta deras lidande genom att hjälpa dem hem igen?

2010-06-11 @ 11:30:30
Postat av: LN

Kan 'fredsreligionen' med dess VD Allah rädda miljön?

Upp till bevis i Mexikanska Golfen!Prince Charles yesterday urged the world to follow Islamic 'spiritual principles' in order to protect the environment. In an hour-long speech, the heir to the throne argued that man's destruction of the world was contrary to the scriptures of all religions - but particularly those of Islam. He added: 'The inconvenient truth is that we share this planet with the rest of creation for a very good reason - and that is, we cannot exist on our own without the intricately balanced web of life around us. [how geniously true!]

He spoke in depth about his own study of the Koran which, he said, tells its followers that there is 'no separation between man and nature' and said we must always live within our environment's limits.

- - -

Inte fan förhåller det sig så - Allah och mussarna har väl alltid skitit i miljön, eller hur Kaplan och Mackan?

- - - - -

sammanfattning av artikel (med fina bilder) i

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1285332/Follow-Islamic-way-save-world-

Charles-urges-environmentalists.html?ITO=1708&referrer=yahoo

- - - -

PS Uti Nya Sverige finns det en tronföljare som redan yrar om 'mångfaldens välsignelser'- kommer hon att ta' nästa steg och liera sig med Mohammad, hon oxså?

2010-06-11 @ 11:50:55
Postat av: Fredrik

Till anonymKan hålla med dig att frustrationen är nog kraftig hos dessa som bor i förorten. Såg repotaget på TV BANKER O ANNAT FLYR! Men varför? ställ dig frågan varför!! Gör gärna det! Sen när du ser denna misär som socialdemokratiska politiken har skapat så måste du inse att pumpa in 100.000 nya människor varje år i Sverige kommer få förödande konsekvenser för hela samhället och SVERIGE!

På vems bekostnad? Din och min? Nej tack!När politiker "vågar" DISKUTERA detta utan att nåt jävla vänsterflum skriker "RASIST" så är vi på rätt väg ! för grejen är den att ska man offra ett helt välfärd system i tron att man kan rädda världen? Finns en lösning o de är att:Ställ stenhårda krav på att bli: svensk medborgare

Kriminella depoteras omgående.

Ta inte in mer än de vi klarar av socialt.

Klarar vi inte av att ge svenssons standard så tar vi ej imot förrän vi kan. Hårda krav!

Flykting förre asyl och anhörigs kommande.

SFI med krav på kunskap i svensk kultur och en modern samhällsbild skall läras ut.Så jag kan hålla med dig så jag hoppas att du inser att de enda som hjälper är att markant minskning av invandringen och tuffare krav på att lära sig att leva i ett modernt samhälle.

2010-06-11 @ 11:59:50
Postat av: Måns

Tänk hur PK mörkar, ljuger och bortförklarar SD:s popularitet. PK agerar ju som katten som går kring het gröt. Hur mycket ska mörkas, hur mycket ska ljugas? - Det är den ständiga frågan för PK.

Här är det Arbetarbladet i Gävle som håller en betraktelse:”Slutligen kan det konstateras att Sverigedemokraterna inte skulle ta sig in i riksdagen om det vore val idag. Men avståndet mellan Sverigedemokraterna och Riksdagens portar är skrämmande litet, enligt SCB finns idag ett väljarstöd på 3,9 procent. Det stödet kan stärkas. Övriga partier måste fortsätta arbetet med att försöka vinna över Sverigedemokraternas potentiella väljare på sin sida. Att avfärda Sverigedemokraterna vore en historisk dumhet. Det missnöje som i värsta fall kommer manifesteras genom en röst på Sverigedemokraterna måste tas på allvar.”Efter valet blir det säkert tongångarna mera resonabla.

2010-06-11 @ 12:28:41
Postat av: (K)aisha-Lotta

Nu har jag sett inslaget med ”Johan”. Fattar jag raketforskaren rätt så skyller han tristessen och att alla företag, banker och myndigheter har flyttat från Rinkeby på polisen?

2010-06-11 @ 12:53:48
Postat av: Jihad Helene

Omvänd SVT-taktik: I dag fastställer hovrätten tingsrättens dom

– ”Muhammad” sköt henne med två skott.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7283252.ab

2010-06-11 @ 13:04:18
Postat av: G o G Mustafa

Det som finns mellan öronen på killen i intevjun

kan ev spela in el vad tror "Anonym"?.

Journalisten är sannolikt bördig från Härjedalen.

2010-06-11 @ 13:52:12
Postat av: Nalle i Växjö

Ytterligare ett steg in i det slutna samhället.

Förbjudet att fotografera barnen på dagisPostat av: Malin

Skolbränder,nu senast i Eslöv,utan like nästan varje vecka,skottlossning på öppen gata nästan dagligen.Malmö,Göteborg och Stockholm förvandlas sakta till utpräglade gangsterstäder med tillhörande invandrarghetton och nu står landsortsstäderna på tur.Polisen i Göteborg uttalar sig uppgivet i tidningsintervjuer över att situationen håller på att gå out of hand.Polisen i Malmö vågar inte öppna munnen och säga som det är efter Rosengårdkravallerna tidigare.Intervjun med "MuhammeJohan" i Rinkeby var en av de värsta pekoraler som skådats på SVT och det vill inte säga lite.En mer undfallande attityd och samtidig hyllning till ytterligare ett exempel på det "nya Sverige" ,får man leta efter.I Riksdagshuset ser man ingenting, hör man ingenting och verkar inte fatta att folks tålamod håller på att ta slut.Det sussas gott i riksdagbänkarna.Hoppas att uppvaknandet blir en smula brutalt efter valdagen.En hollandseffekt i det svenska valet är helt klart önskvärt.

2010-06-11 @ 15:32:24
Postat av: MammaMu

"Om det är riktat mot polisen, varför kastar de då gatstenar på brandkåren?"Därför att polisen alltid tillkallas när brandkåren blir utsatta för stenkastning. Det är bara en metod för dessa drägg att få dit deras "ärkefiende". Anledningen att dom hatar polisen är att det är polisen som ska upprätthålla lag och ordning. När dom besegrat den svenska dialogpolisen så finns det inget som kan hindra deras vidare framfart. Ett lågintensivt krig mot Väst som påbörjades officellt 9/11.Noteras bör dock den nya lagen som ger militären rätt att ingripa mot den inhemska befolkningen. Frågan är dock vad baktanken är? Ska militären användas i ghetton som Rinkeby mot islamisterna eller mot oss svenskar som ledsnat på skiten och snart kommer att ta lagen i egna händer?

2010-06-11 @ 16:03:40
Postat av: Skeåning

Anonym skrev..

"SVT döljer inte hans bakgrund med problemet har ingenting att göra med det och därför påpekas det inte. Att han begår ett brott beror inte på att han heter Muhammed..."Jag känner till den borrförklaringsmodellen och den den är lätt som en bomullstuss.

Skulle det inte spela någon roll, så skulle detta beteendet prägla samtliga grupper som "inte har något att göra" i synnerhet i dessa områden, men det gör det inte. Det är vissa grupper som utmärker sig. Vad beror det på? En utav de trovärdigaste förklaringar är naturligtvis kulturella skillnader, bladn annat i hur ungdomarna fostras. Patriarkala kulturers mönster spelar naturligtvis in, samt en intolerant, militant och imperialistisk religion som väldigt många av dessa ungdomar präglas av.Thoralf, jag tycker media har intensifierat sin politiska korrekthet ju närmare valet vi kommit. Att döpa om ligisterna till helsvenska namn, fungerade för tio år sedan. Nu vet samtliga i detta landet vilka det är som löper fram med våld i dessa områden, hela Europa runt, även i länder där sysselsättningen är betydligt högre än i Sverige. Det fungerar inte längre, tvärtom tror jag media avslöjar sig grovt för den breda massan nu.

2010-06-11 @ 16:29:53
Postat av: Per Petersson

@Skeåning skrev.jag tycker media har intensifierat sin politiska korrekthet ju närmare valet vi kommit.Håller fullkomligt med. Kanske inte samma linje men TV 4 har efter en lång tystnad tagit fram sitt motto "Nollrasism". Vem har sett det på ett antal år? Kolla tidningar med helsidesannonser med dravel från så kallade trovärdiga vittnen så får ni se.För övrigt så var namnet på min förra hund som var en Boxer samt kontrakterad av hemvärnet som bevakningshund (en utmärkt sådan) även vid namn Johan. Han må vara kränkt i sin himmel då han var en rättskaffens filur med mer moral än många slagskämpar i Landskrona & andra platser i Sverige.Nu bor hos mig en Amerikansk Bulldog som säger ifrån när han hör TALIBAN. Kanske en hund för Gudrun?Kör så det ryker om SD,jag har fått nog för länge sedan

2010-06-11 @ 16:46:17
Postat av: .

http://www.youtube.com/watch?v=3V6HpLy7kAY

2010-06-11 @ 17:19:33
Postat av: G o G Mustafa

Undrar om "Johan gillar julskinka.

Heter man Johan brukar man ju vara kristen.

Syrran brukar åka raggarbil....Killen i intevjun bör ju omgående kontakta

Kåta Lina förlåt Katri Linna DO 75000kr ligger

och väntar likt dom 72 oskulderna.

2010-06-11 @ 17:37:29
Postat av: Trisse

Jag är f...at trött på detta "skitspel" som SVT står får.Statskanalen med dess chef Eva Hamilton i spetsen lever i en bubbla där de tror att alla tittare och lyssnare är "helkokko".Men på valnatten kommer denna av rödvinsvänster befolkade redaktion att spilla ut sin färgade dryck i knät då sd siffrorna kommer.Vad skall dom säga då.Mycket intressant.

SCB maj 2006.:

SD 0,8 procent.Valresultat 2,9 procentSCB maj 2010: SD 3,9 procent

Valresultat..5-5,9 procent

2010-06-11 @ 18:30:43
Postat av: Stefan K

Man förvånas över att ett statligt och förmodligen seriöst företag som SvT, använder sig av det pinsamma i att fingera ett "svenskt" namn på en person som t.o.m. blinda kan höra har en annan bakgrund.

Att den patetiska och usla gratistidningen Metro väljer att använda namnet Gustav (Metro-Gustav) på den notoriske ungdomsbrottslingen Rami El Mohamad från Landskrona är en sak, men SvT...?

Att inte journalisterna själva tycker det är lika pinsamt som vi andra tror jag inte. Klart att de går hem från jobbet och skäms över sitt usla yrkesval.

2010-06-11 @ 18:31:45
Postat av: Putte

Jag börjar tröttna på begreppet Politiskt korrekt. Egentligen borde det heta. "Djävulens storlögnare"

Korrekt betyder ju egentligen att något är rätt, och inget kan väl vara mer fel än vad djävulens storlögnare inom media och riksdagspartierna vräker ur sig.

2010-06-11 @ 19:00:09
Postat av: C.H.

Har slutat köpa Aftonbladet.Tyar inte längre med alla lögner.Önskar att PI kunde ge ut en tidning som tex hette Sanningen el dyligt.Tror både expressen och AB finge lägga ner eller helt och hållet ändra sin policy.

2010-06-11 @ 19:01:44
Postat av: PK

Det är som "Metro-Gustav" och alla andra kriminella invandrare som får svenska namn i media. Även censurerade bilder på folk med mörkare hud vitpixlas regelbundet, allt för att göra kriminella till "svenskar". Dessutom hängs kriminella svenskar ut med namn och bild regelbundet, medan kriminella invandrare så gott som aldrig nämns vid namn och ännu mindre med bild. Allt i bästa DDR/Pravda anda, känns som man lever i romanen 1984.

2010-06-11 @ 20:26:27
Postat av: Lotta

OT/ Wrickbom måtte njuta nu. Har han tur kan skrota både flagga och nationalsång på ett bräde

Postat av: jeppe

Räcker det inte med "Metro Gustav".. PK median gör sig till ett åtlöje

2010-06-11 @ 22:28:30
Postat av: Daytrader

@Anonym"johan" är inte svensk nånstans,och varken "johan" hans kompisar eller hans föräldrar är svenska.Ta ut huvudet ur röven och öppna ögonen.Vi svenskar har alltid nöjt oss med fritidsgårdar,det fungerar utmärkt för svenska ungdomar att leva i exakt samma värld som ungdomarna som ljugit sig hit från mellanöstern och afrika,våra ungdomar kastar inga stenar,hotar polis,brandkör och räddningstjänst....mycket märkligt...eller har du en bortförklaring till det också...När du kommit med den bortförklaringen ska jag berätta lite om hur det ser ut i mellanöstern och nordafrika,där jag både jobbat och rest privat med folk från dessa länder,specielt dom länder som sverige öser in människor ifrån.Personligen känner jag halva förorten jag bor i när jag är i sverige,och jag tvivlar på att du ens satt din for i ett muslimskt land,än mindre umgås med muslimer på fritiden..eller "johan" kanske är en nära vän till dig...eller hur.Börja med att ge mig den där feta bortförklaringen varför svenska ungdomar inte beter sig likadant,om du tror att det finns mindre att göra i förorterna jämfört med dom hundratals byar och mindre samhällen som torkat ut i sverige så tror du jävligt fel,det finns gott om svenska ungdomar i massor med små samhällen norr om uppsala,men där brinner inga bilar eller kastas några stenar.????????????????????????????????????????????????

2010-06-11 @ 23:10:11
Postat av: Daytrader

Och förresten,svenskhet är en del av den SVENSKA identitet och det SVENSKA namn man har,men man kan förstå att det är svårt att förstå för en person som inte har nåt att förlora,allra minst en fet inarbetad lön som måst beskattas med 50% till såna som "johan".

2010-06-11 @ 23:13:54
Postat av: Burka-Robin Shadowes

Jag såg inslaget när det sändes första gången. Tycker ärligt talat det var taffligt gjort av ett så stort bolag som SVT. Eftersom mussen stod med ryggen mot kameran så hade det ju varit hur enkelt som helst att dubba med svensk röst.

2010-06-12 @ 01:22:25
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Hade jag hetat Johan hade jag blivit förbannad, eller hur Johan Persson!?

Lite avkoppling mina vänner, så har "Valkompassen" återkommit hos SvD med lite korrigering:

www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/valkompassen/

Hoppas det fungerar...jag fick faktiskt 66,4 till "huset"! Sossarna näst sist på 16,4 och det var ju förståeligt.

2010-06-12 @ 03:18:13
Postat av: Stefan A

Undrar vad profeten tycker när undersåtarna och världens blivande(och sveriges redan) härskare benäms efter otrogna hundar....

2010-06-12 @ 07:01:57
Postat av: Johan

Johan är ett mansnamn och kommer från grekiskans Johannes, som i sin tur är bygger på ett hebreiskt namn som betyder "Gud har förbarmat sig".

Källa Wikepedia

2010-06-12 @ 07:56:33
Postat av: Hajen

Då har vi tre mediakändisar, Metro-Gustav från Metro, Backa-Kalle från GöteborgsPosten och Rinkeby-Johan från SVT. Finns det fler?

2010-06-12 @ 08:42:18
Postat av: Dunderminnet

Detta kommer iofs inte som någon större chock:http://politisktinkorrekt.info/2010/06/11/media-manipulerar-rinkeby-johan-ar-tre-olika-killar/

2010-06-12 @ 09:16:02
Postat av: S-E Karlsson

Hej! Inhopp med annat ämne ! Var in och tittade på [email protected] om Högsby kommun M,C,Fp,Mp,Lhk är uppräknade dock nämns inget om Sd som dock har 2 mandat och drygt 200 röster sedan valet 2006 , vi har alltså hjälpt till att styra kommunen i snart fyra år ! Uppgifterna sägs komma från SKL Sveriges

Kommuner och landsting ! Allt gör Svt för att tysta

Sd !

2010-06-12 @ 09:43:57
Postat av: S-E Karlsson

Var nyss in och tittade på bråket i Rinkeby , där poängteras det att ungdomarna inte har något att göra på fritiden , min undran är då får dom mer att göra om dom bränner ner skolor och bilar ?

2010-06-12 @ 09:50:29
Postat av: Hajen

Reportern deltar nog i tävlingen "Årets stolpskott".

2010-06-12 @ 10:21:04
Postat av: Hajen

Reportern deltar nog i tävlingen "Årets stolpskott".

2010-06-12 @ 10:22:36
Postat av: G o G Ali Kalifa Bacon el daddelpucko

SE Karlsson kul att du är här när ni inte finns

enligt SVT 68,dom börjar väl bli lite skröpliga

Hanoikommunisterna på SVT 68.Bråket i Rinkeby startade när 20-25 åriga sandaltrampare(idioter)inte fick komma in på en fest för yngre.Dom uppträdde tydligen så trevligt så att polis

fick tillkallas,nu var polisen deras "fiender".Därför är det ok att försöka mörda poliser samt

räddningspersonal,samtliga upploppsmakare är

sannolikt mentalt störda på ett eller annat sätt

alternativt kraftigt begåvningshandikappade.

(Se Wikipedia IQ världen)Till polisen skjut verkanseld.Detta försöker bla SVT 68 I denna clown intevju släta över med en solbränd princessa modell Kunta Kinte antingen drogar dom kraftigt på SVT68 el så tror rödhakarna att Svenne är totalt blåst.

Reportern SVT 68 och idioten har skämt ut sej inför hela den Svenska folket.Även Anders Björk o Ursula Berge har suttit i tv

och talat om enstaka händelser som spelar dom mörka

krafterna i händerna läs SD.Anders har blandat ihop det hela lite,dom mörka krafterna gruppvåldtog en kvinna inatt.Moderaterna måste ha fått fickorna fulla med Saudidollar vem trodde att Anders Björk skulle

sitta och försvara multikulturella upplopp.

Ni Moderater kan bygga era dj-vla moskeer.4-5 VÅLDTÄKTER ANMÄLDA I STOCKHOLM FÖR ÖVRIGT.Att inte Svenska kvinnor röstar SD till 119% är

faktiskt ganska märkligt.Lokalt är det bara en tidsfråga till den första

överfallsvåldtäkten i centrala Kalmar.

Försök förra helgen signalent utlänskt utseende.Finns bara ett ord för samtliga dessa fähundar.Känns inte reportern i inslaget igen från något

hjärntvättare program för barn förresten?Efter 19 Sep börjar SD spöket jaga er fähundar

Muhaha.

2010-06-12 @ 11:44:09
Postat av: Trisse

Kommentar till sign "G o G Ali Kalifa Bacon el daddelpucko"

Jag kan inte annat än hålla med.Du skriver att :

"Anders Björk o Ursula Berge har suttit i tv

och talat om enstaka händelser som spelar dom mörka

krafterna i händerna läs SD ".Men det dessa PK-varelser inte förtsår.Eller vill förstå, är att det är inte något "mystiskt och ljusskyggt" att kräva "korten på bordet".Vi har importerat ett inbördeskrig till landet.Ett problem som nu nhåller på att bli helt ohanterbartThoralf m. fl SD har där en stor mission att fylla i riksdagen efter valet.Ladda för detta!

2010-06-12 @ 13:55:59
Postat av: J B Doe

Enligt dagens Expressen "ryckte Dagens Nyheter snabbt in och bjöd Rinkebyakademiens elever på Gröna Lund. Dagens Industri har startat en insamling för uppbyggnaden. Det är bra." Någon som är villig att skänka en spänn, så att gullungarna kan roa sig med en ny mordbrand?

2010-06-12 @ 18:09:59
Postat av: Ibbe

I dagens SvD på ledarsidan sågar Thomas Gur som har invandrarbakgrund fullständigt pk-elitens förklaringar till kravallerna i Rinkeby. Han nämner saker och ting vid deras rätta namn. "Ett utanförskap som bättre beskrivs i termer av och värderingar" konstaterar han bl.a. Äntligen en sanningssägare på den moderata sidan. Kanske man börjar se verkligheten även där?

2010-06-12 @ 18:27:14
Postat av: SD-2010

Appropå valet 20105 raka frågor till Svenska folket!1. Vill du att regeringen sparar på vård skola och omsorg för att kunna försörja fler invandrare?2. Tycker du att det är rätt att anhöriginvandrare får mer i bidrag än en svensk pensionär som jobbat hela sitt liv får i pension?3. Tycker du att media och ansvariga politiker framför fakta och sanningar när det gäller brottsligheten i Sverige?4. Vill du att vår kultur skall ersättas med en islaminfluerad mångkultur?5. Vill du att kommunister skall vara med och styra vårt land efter valet 2010?Om du svarar nej på alla frågor, grattis du tycker som det "vanliga folket" nämligen Sverigedemokrater, gå och rösta!2010-06-12 @ 18:51:06
Postat av: Gubben o Gumman

Jadu Trisse den där "Ali Kalifa Bacon" har en del

ljusa stunder vid tangentbordet.

2010-06-12 @ 20:09:10
Postat av: Leif

RE J B Doe.Dagens Industri hade också lagt till möjligheten att kommentera artikeln på sin webbsite.Efter ett stort antal kommentarer där uppskattningsvis 95 % var allt från starkt avståndstagande till riktigt förbannade slutade den frenetiska cencuren och alla kommentarer plus kommentarsmöjligheten bara försvann.Det beteendet säger allt, cencurera bort alla oliktänkande och när man inte hinner med respektive får de kommentarer man vill, då stänger man sonika ner för kritik. Skandalartikeln då jo den rörde man ju naturligtvis inte.Naturligtvis har jag avslutat min prenummeration av denna skandaltidning.

2010-06-12 @ 21:15:50
Postat av: TrisseKan vi inte starta en stor köpbojkott av media

Mycket berättigad kritik mot PK media här.Något måste bestämmt göras.Detta startar nu. Sprid budskapet!Detta gäller i sf privatpersoners inköp av papperstidningarnarna Aftonbladet.Expressen.

Dagens Nyheter.Dessutom gäller det att påverka annonsörena i dessa media.Det viktigaste.Dom störtsta finns ju där med sina stora annoinser.Ditt och mitt samtal till dessa kommer garanterat att göra skillnad.Jag lovar!

2010-06-12 @ 21:40:23
Postat av: Patrik

Inte bara SVT som gör detta, Metro döper om Mohammed till Gustav.

2010-06-14 @ 08:20:01
Postat av: Sir Morgan Lam

Xmas Prisvärd låneoffert ...Är du intresserad av ett lån eller behöver du ekonomisk hjälp för att betala dina räkningar, att starta ett företag, här är en väg till ekonomisk frihet Kontakta oss idag på morganlam.finance @ gmail.com för mer info.

2010-11-04 @ 13:30:31
URL: http://ny

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0