SEMESTERRESOR56 irakier, därav 28 från Sverige lika med massutvisning enligt Dagens Nyheter. Innebär då också 56 asylsökande massinvandring enligt DN?


”Europarådet kräver att den svenska regeringen agerar mot de svenska migrationsmyndigheterna efter kritiken från FN:s flyktingkommissariat om att Sverige tvångsutvisar irakier.”

Detta har varit en nyhet som körts i Sveriges Radio under i stort sett hela dagen.

Visst är det märkligt att det går en mängd flyg till Irak eller via t.ex. Jordanien med anslutningar till Irak från Sverige varje vecka. Vilka är det som reser till Bagdad, Mosul och andra städer i Irak med dessa flyglinjer.

Hur många irakier semestrar varje år i sitt hemland? Svenska skattebetalare står dessutom i många fall för notan för dessa semesterresor.

Om Europarådet nu är konsekventa i sin omtanke när det gäller dessa irakier borde man även kräva ett stopp för semesterresor till Irak från Sverige och att svenska regeringen agerar för att stoppa dessa semesterresor.

I Danmark måste den som fått asyl och vill återvända till sitt hemland begära tillstånd för att få resa. Den som reser utan tillstånd riskerar att förlora sitt uppehållstillstånd i Danmark. När får vi samma regler i Sverige?

I Sverige ansöker de "nya svenskarna" istället om resebidrag till sina semesterresor till hemlandet. Heja Sverige. Bäst i klassen i ännu en "asylgren".


Kommentarer
Postat av: blackedvard

Men anlita Leila Khaled, då får ju semesterresenärerna landa på en behaglig plats i öknen och se på när flygplanen sprängs i luften. Sen får de väl ta sig till Sverige på kamel, eller till fots om de vill komma tillbaka.

2010-06-16 @ 23:26:48
URL: http://ti.se
Postat av: Gubben o Gumman

Vi får hoppas att frågan hur detta är möjligt snart dyker upp från talarstolen i Riksdagen.

Detta är riktig Kalle Anka.

Bedrägeri brukar det kallas juridiskt sett.

2010-06-17 @ 04:25:59
Postat av: Nalle i Växjö

Vi tar länken en gång till om "massavisningen" på 28 personer, där 10 "försvann" på flygplatsen och nu är "papperslösa" någonstans

Postat av: Ibbe

Landet med Europas största svängdörrspolitik i den aktuella frågan får kritik av Europaråder. Man baxnar. Som Nalle också konstaterar så är avvisning av en liten grupp numera en massavvisning. Så vrids verkligheten igen och svenska medier deltar för fullt i verklighetsförvanskningen. Vem orkar längre lyssna?

2010-06-17 @ 09:03:57
Postat av: P

Takk Toralf for innlegg. Takk Nalle for link da jeg bare har blitt fortalt at det var 10 som forsvant.Hur kan 10 personer forsvinne på en flyplass? Er det ikke polis etc tilstede i forbindelse med utvisninger? Igjen er det ingen nyhet i PK media. I et annet land er det faktum at 10 personer forsvinner fra en flyplass i forbindelse med en utvisning en skandale. Systemet ville også blitt frågesatt samt fått sterk kritkk for bristende rutiner.FN og Europarådet gir kritikk som går rett hem i PK media (givetvis).Enligt Flyktningkonvensjonen er det følgende som gjelder (for asylsökere) : "Personer som har en velgrunnet frykt for forfølgelse har, ifølge Flyktningkonvensjonen av 1951, krav på status som flyktning (eller asyl), og kan ikke returneres til opprinnelseslandet mot sin vilje".Når denne "regelen" brytes er det fordi mottakerlandet (eks Sverige, Danmark el Norge) er uenig med FNs flyktningekommissær om sikkerheten i mottakerlandet.Helt enkelt kan Sverige gjöre som i Danmark. Reiser man frivillig til sitt hemland er det ingen grunn til at de skal fortsette å oppholde seg i Sverige.Sverige (og Norge) kan ikke hjelpe alle, og vi kan redde verden. I Sverige hvor alle slippes inn for et godt ord bör ikke få kritikk for utvisning av 18 personer (hvor av 10 personer forsvant på flyplassen). Spesiellt med tanke på alle som burde utvises fra Sverige.Kjernen til problemet er at Sverige tar inn for mange asylsøkere, og det blir problemer når disse igjen skal avvises. Sverige må möte krtikken fra FN og Europarådet. Helt enkellt markere at det er flere som vil bli utvist fra Sverige. Videre at Sverige har tatt imot for mange asylsökere, og at disse oppholder seg i Sverige på et ugyldig grunnlag.FN må også tenke helhetlig, og kan ikke dumpe for mange problemer over på små land. FN må også passe på at de ikke utspiller sin rolle.

2010-06-17 @ 09:15:02
Postat av: P

Som norsk forplikter jeg å legge inn link til denne nyheten fra PI : "Norska FrP kräver folkomröstning om invandringen"http://politisktinkorrekt.info/2010/06/16/norska-frp-kraver-folkomrostning-om-invandringen/#more-44965

2010-06-17 @ 09:31:15
Postat av: Ateisten

Nu får det fan vara nog!Kan jag söka bidrag för att åka med ungarna till Thailand? Två-tre veckor räcker!Just dessa sk semesterresor till det land man flytt undan sk förföljelse får mig att bli mer förbannad än nånting annat!Vilket hyckleri! Och allt detta med våra politikers och myndigheters goda minne!Stoppa vansinnet!!

2010-06-17 @ 10:23:09
Postat av: LN

Inte alldeles "off topic"!

Eftersom alla ljuger och det mesta som numer sägs är lögn, har det kroniskt lögnaktiga, skenheliga och politiskt korrekta slöddret funnit sig föranledda att avliva lögnen.

Lögnen finns inte mera! R.I.P.

Lögnen dräptes genom att itvingas en överdos av slöddrets törstsläckare per preference: champagne.Hört idag i Sveriges Stats Radio P1 (SSR-P1):

- Vad är sant?

- Vad är halvsanningar?

- Vad är helt fel?

- - - - -

http://sv.wikipedia.org/wiki/Nyspr%C3%A5k

PS istället för slödder kan de förment finkänsliga om sig nyttja ordet patrask.

Nosce te ipsum!

2010-06-17 @ 11:16:42
Postat av: WMB

Har ni läst snyfthistorien i tisdags om "svenskarna" som dumpade sitt adoptivbarn i Gambia?Stora rubriker den 15 juni i Expressen, Aftonbladet, DN och Metro bland annat.

Enligt dessa tidningar hade en svensk familj från Småland åkt till Gambia och lämnat kvar sin adopterade dotter där alldeles ensam.Enligt bl.a. "Politiskt Inkorrekt" är sanningen den att:

"Flickan kom till Sverige tillsammans med sin gambianska mamma. I Sverige bor även flickans gambianska moster med make. Flickans mamma dör, och flickan adopteras då av sin moster. Mostern har delad vårdnad om flickan, tillsammans med flickans pappa som bor kvar i Gambia. Under en resa till familjen i Gambia som flickan och mostern gör, beslutas det att flickan ska bo kvar hos sin pappa."

Inget barn har alltså skickats tillbaka, det var en överenskommelse mellan dom två legala vårdnadshavarna, flickans moster (adoptivmamma) och flickans pappa.I kommentarerna under Expressen-artikeln kan man läsa något som gör att denna historia verkar vara en ännu större skandal!Citat: "Det är ju hennes kära moster och morbror som lurar svenska staten på pengar, det är ju vad den här "adoptionen" handlar om. Flickan fick ett par år i Sverige, medborgarskap på rekordtid (borde undersökas hur det gick till!!!), bor nu hos sin biologiska pappa, får pengar till internatskola av Sverige, barnbidraget kanske Gambiamostern i Sverige tar hand om etc etc. Gambiafamiljen i Sverige borde sättas under lupp. "Vad är sanning?

2010-06-17 @ 11:59:02
Postat av: WMB

Jag glömde länkadressen till Expressens artikel. Läs gärna kommentarerna under också.http://www.expressen.se/Nyheter/1.2025872/svenska-adoptivforaldrar-skickade-tillbaka-barn

2010-06-17 @ 12:01:59
Postat av: Måns

Inom vänster har det alltid varit skillnad mellan verklighet och propaganda. I sin propaganda lovade det ryska vänsterpartiet arbetarna bröd och frihet Men när vänsterpartiet kom till makten 1917 i Ryssland blev arbetarna förslavade, många svalt ihjäl och andra blev mördade.Det är samma sak här i Sverige.

I våras var Ohly rasande därför att Expressen rapporterade om att hans barn går i friskola, något Ohly inte tycker borde få finnas. Hans familj skulle verkligen inte blandas in, hette det.I Ryssland konfiskerades böndernas säd så att miljoner svalt ihjäl. Men det ryska vänsterpartiets pampar kunde köpa all utländsk lyx, t ex lyxbilar . Dom kunde till och med åka till utländska kurorter.

2010-06-17 @ 12:55:21
Postat av: Lotta

@WMBTänkte precis länka till Gambiahistorien när jag såg att du redan gjort det. Bra gjort. Själv skrev jag följande på PI: Detta var nog det värsta jag läst på länge. Frågan är om det rör sig om en historieförvanskning av allra värsta sort av journalisterna i fulmedia, eller om de fått historien utifrån och i sin iver att smutskasta svenska folket glömde allt vad källkritik heter? Oavsett vilket är det mycket allvaligt i mina ögon.Såg också att PI fått in komplemeberande uppgifter som man kommer lägga ut på sidan senare under dagen. Väl värt att hålla sig uppdaterad alltså. Jag vill ävenvpassa på att tipsa läsarna om de 8 filmer om Islam som finns på PI:s sida.

2010-06-17 @ 13:12:08
Postat av: (K)aisha-Lotta

komplemeberande??? Jag kan inte rekommendera någon att skriva inlägg via Ipod då kan det bli lite som det vill;-).Kompletterande uppgifter menar jag. Likaså skall det stå "även passa" på att tipsa och inget annat.Här är länken till filmerna.

Postat av: s-e karlsson

Borlänge kommun har råkat i panik , istället för att stoppa flyktingmottagningen så ska man sätta

igång med bostadsbyggande så att "flyktingarna "

har någon stans att bo ! Man river sej i sitt snart obefintliga hår , vad har dom som styr i den kommunen i huvudet, om dom har något alls ?

2010-06-17 @ 13:33:24
Postat av: Stefan K

Lite OT, men...

...mitt i allt elände som pågår i vårt kära land, kan det ibland vara nödvändigt med åtminstone ett leende.

Fotbolls-VM i Sydafrika pågår för fullt. Har ni tänkt tanken om Nigeria och Tyskland skulle mötas i en final inför 1 miljard tv-tittare?

På den stora ljustavlan kommer då att stå med stora bokstäver <strong>NIG-GER</strong>

Hur skulle omvärlden reagera måntro?

2010-06-17 @ 16:45:28
Postat av: AWSvensson

Stefan K . krismöte tills något ljushuvud kommer på att göra Nigeria till bortalag. Lugnet är återställt, kravalltrupperna kan permitteras.

2010-06-17 @ 17:00:34
Postat av: Någon på Getingen

Nigeria mot Nigeria då ?

2010-06-17 @ 20:18:27
Postat av: Gubben o Gumman

FN (Förljugna Nationen): Protesterar mot

microutvisningen måste väl vara mera rätt?

AW Svensson : Microurvisning har för kännedom

inget med microvågsugnar att göra.

2010-06-17 @ 21:11:37
Postat av: Fredde

Alla ni som tycker valundersökningarna verkar lustiga... SD knappt 4 procent ibland... Kolla in facebokks valundersökning!!! http://www.valresultat.nu/fb/

2010-06-17 @ 21:39:26
Postat av: Cavatus

Det är lustigt att detta kallas massutvisning när ordet massinvandring är tabubelagt när det gäller över 100 000 personer! Kan förljugenheten bli större? Kritik från FN ska ses som en fjäder i hatten. FN har inget ekonomiskt ansvar. FN behöver inte ta smällarna av massinvandring. FN slår sig för bröstet och spelar bror duktig. Dags att lämna FN?LN! Jag tänkte göra en bloggpost av ditt eminenta inlägg på Snaphanen i söndags. Mejla mig om du misstycker. Fler måste få tillgång till den brandfacklan du levererade där.

2010-06-17 @ 22:47:56
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Robin Shadowes

Vi bör ej heller glömma att FN idag är styrt av mohammedanerna. Självklart att dom önskar massinvandring i samtliga väst-länder då det gagnar dom själva. Lika förståeligt är det då att FN agerar kritiskt mot länder som protesterar mot massinvandringen.

2010-06-17 @ 23:30:38
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: lassekolja

Det där med "NIG-GER" var kul, StefanK!

56=massutskick men 100.000per år är INTE massinvandring! Vårt kära PK-patrask har återigen slagit knut på sig själva.

Heja Thoralf!

2010-06-18 @ 00:16:00
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: PK

Träffsäkert som alltid TA. Journalisternas Orwellska Nyspråksretorik slår heller aldrig fel, utvsning av ett fåtal illegala immigranter heter "massutvisning", medan man aldrig någonsin talar om den massinvandring som sker.Robin har också helt rätt om FN, FN har för länge sedan spelat ut sin roll och styrs idag av ett gäng pajasdiktaturer och islamister. Därav anledningen till att USA nu i många år kör saker via Nato istället och har effektivt gett upp FN. Tyvärr har självklart inte svensk kommunistmedia rapporterat sakligt om detta, utan Svennebanan har fått höra hur osolidariskt och ofredligt USA är. Jag är absolut inget USA fan, men saker skall rapporteras sakligt och neutralt och jag har 100% förståelse för USA i detta fall, det går inte att få igenom någonting vettigt i FN. Ett annat bra exempel var för nåt år sedan när FN röstade igenom ett förbud mot kritik av Islam... Självklart röstade det stora antalet islamistiska länder för detta och eftersom majoritetsprincipen råder godtogs förslaget. FN har därmed inte längre någonting att göra med vett och sans.

2010-06-18 @ 02:05:46
Postat av: Nalle i Växjö

Grattis Sverige.Kvällsposten hjälper dig att få tag i egen "djävulstuta"Vi tackar alla Kvällsposten för det fina initiativet, tur att dom inte vet att dom är tillverkade i Israel, och att dom på så sätt stöttar Israels handel

Postat av: nesse

Det som Thoralf tar upp här är så sant. Många åker tillbaka till Irak i flera månader, man kan vistas i hemlandet upp till ett halvår utan att förlora bidragen. Skandal! de här reglerna måste ändras om Sd kommer in i riksdagen.

2010-06-19 @ 09:07:42
Postat av: Thoralfs okunskap

Om du läser in dig lite på ämnet Irak Thoralf så kan du se att det finns en rad olika folkgrupper i landet. De olika folkgrupperna har länge haft olika politisk ställning och olika förutsättningar i landet. Det kan ju också vara så att vissa personer av politiska skäl riskerar livet när de återvänder medan de som reser tillbaka på "semester" inte gör det. Alla irakier har inte samma förutsättningar. Jag kan fan inte förstå hur du kan försöka vända varenda artikel om en utländsk medborgare till sverigedemokratröster. Det är skamligt. Tycker du att det är rätt att skicka tillbaka folk om deras liv då är hotade???

2010-06-20 @ 13:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0