MIGRATIONSVERKET ETT STORT SKÄMT

Migrationsverket har ändrat ett beslut om avvisning för en palestinsk familj från Gaza. Migrationsverket ger nu familjen permanent uppehållstillstånd. Orsak!

"En resa till Gaza för familjen är för besvärlig enligt Ekot på Sveriges Radio."

Migrationsverket är ett stort skämt.

Hur många familjer kommer inte åka på semester till Mellersta Östern med sina barn de kommande månaderna.


Kommentarer
Postat av: Drutten

Västbanken då?

2010-06-22 @ 13:19:35
Postat av: Ateisten

? "För besvärligt" att resa hem?Jag bjuder på taxi till flygplatsen!!

2010-06-22 @ 13:48:22
Postat av: Cavatus

Ja, snart har de väl inga bättre förklaringsgrunder att komma med.Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:www.korta.nu/jc

Postat av: Gubben o Gumman

Helan o Halvan institutet.

Där kommer man att hitta högvis med

tjänstefel lycka till på verket.

Är du mellanchef så tänk på vad billiga husen är

i Thailand.

2010-06-22 @ 17:06:50
Postat av: Stefan A

Med tanke på hur många "svenskar" som skulle ha hjälp hem från Gaza efter det senaste bråket med Israel, kan det inte vara alltför svårt att resa dit.

2010-06-22 @ 20:21:59
Postat av: Hajen

Och nu så skall vi försörja patrasket livet ut. Stäng detta idioternas verk snarast.

2010-06-22 @ 20:55:52
Postat av: Robin Shadowes

Nu får Svenne Banan öppna plånkan så att våra nysvenskar kan åka på semester. Att Svenne Banan inte själv har råd med semester spelar liksom mindre roll.

2010-06-22 @ 21:52:55
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Hm

Chaterplanen går i skytteltrafik till diverse mena-länder.

2010-06-22 @ 23:25:04
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: PK

Intet nytt på Migrationsverket...Det är ganska besvärligt att åka till Indien också, bara att vi tar emot och försörjer de 1200 miljoner indierna också.

2010-06-23 @ 01:24:50
Postat av: c/o BERGLUND

Migrationsverkets mest fiffelsugen kvinnliga råttan heter Fadime BAKIR som ständigt får betalt för samtliga ärendena där sitter hon liksom "handläggare"... kanske delar hon med sina besluttsfattare-chefer eftersom alltid får den tjuven oerhört stöd "ovanifrån" i detta korrupthärjade Migrationsverket... Fadime BAKIR lurade många fattiga asylsökande samt lurade hon svenska folket, genom sina offentligt-försminkade affärer...

Det finns ju massor av lagändringar genom tiden t.o.m. EU bestämmelser, United Nations' konventioner, plus humanitära (s.k. ömmande) omständigheter, flexibla praxis exemplar borde tillämpas min situation också. Att vara realistisk, räcker att se fallet i sin helhet.

EU myndigheter borde informeras rätt, vad som köpes/säljes bakom stängda dörrar i dett här noga korrupta maskineriet! Det är ju ett komplett system; hur det baseras, hur de begrundas så detta pågår, inte blir överraskande att systemet är ju snettgående, inte minst mitt ärende. Titta på mediala källor vad avslöjas däriområdena t.ex. "Tjänsteman lurade asylsökande---fick bara några kronor böter"; helt skamligt skrattretande överdrivelse med svenska folket, inte minst att kränka offret... "Tjänsteman" säger medier, men "man är ju en kortväxt kvinna" i verkligheten. Någon borde våga säga sanningen, åtminstone den nivån som jag beskriver här... Tyvärr, detta statsskick har brist på ärliga oberoende figurer, inte minst hederliga oberoende jurister. SYSTEMET FÖRRUTTNADE HELT! Men det saknas modiga ärliga riktigt utbildade jurister att agera t.o.m. sätta stopp för detta eländet då speciellt handläggare kräver pengar av asylsökande stackare förvirrade offren! Det är inte alls himla svårt vad jag menar: för säkerhets skull vill jag betona att jag borde inte ha handläggare typen Fadime BAKIR&hennes samverkande opererar inifrån systemet; därefter kräver de smutsiga betalningar trots hon/hennes samverkande samtliga får månadslön av samma systemet. Det behövs inte sådana bödlar som skulle hantera något. Bästa fallet att min pärm inte alls smutsas av sådana. Det är mitt största önskemål, bör respekteras. Sålänge bevarar ni sådan stinkande tjänsteman, så blir det inte konstigt att jag offras vidare även om jag lyckas att "jaga fågeln med munnen"... Något som gick ruttet i början, nu ser ni bara toppen av isberget; självklart omfattar det min situation så att det här resultatet visar varans kvalitet... Borde jag också köpa falska id-kort/ falska pass/ falska giftermål etc de som avslöjade figurer begått?! Nej! Borde jag också acceptera summan vad den ovannämnda kortväxta hantlangaren krävt?! Nej! Jag insisterar att säga sanningen och därför kräver jag nu att ett riktigt oberoende område tar fallet, dömer ärendet på rättvist sätt! Det är mitt önskemål att få chansen; åtminstone behandlas i den nivån liksom de gynnade personerna, helt positivt; självklart!

c/o BERGLUND

Sollentunavägen 199,

191 35 Sollentuna

C. O. BERGLUND

==================

Källan: ISBERG (alias Pirat Millan) fr. Vesterås

==================

Svarar:

Instämmer helt! 

***********************

Tackar till Merit Wager

/Bortkopplad Se

***********************

Fakta referanten-nyhetskällan:

Emilia Isberg

[email protected]

+46 (0) 739 30 12 09 Västeraas

2010-06-23 @ 16:25:26
URL: http://piratpartiet.se/
Postat av: Lotta

OT/ Läs sista inlägget under rubriken Migrationsverket ett stort skämt. Inte skrivet av en etnisk svensk, skribenten har uppfattningar om en specifik handläggare på Migrationsverket.

2010-06-23 @ 17:02:11
Postat av: Vettig person

Hur trög får man vara? Stor skillnad på att åka på semester några veckor och leva där ett helt liv! Du har ingen aning om vad du skriver om. Läs på lite om världen och hur allt funkar utanför sverige innan du skriver dina tröga inlägg! Du verkar inte ha varit utanför Sverige och har ingen aning om någonting. Du skriver om såna enkla och ensidiga saker att man skäms över att det finns såna personer som du. Invandrarna ska läsa sig det svenska språker m.m m.m, Visst! Men DU kan ju börja med att lära dig lite om världen, se dig om, res, utbilda dig. Det enda du gör är att skriva rasistiska inlägg som dina tröga bönder kan kommentera.

2010-06-30 @ 11:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0