MIGRATIONSMINISTERN ETT STORT SKÄMT

Den 15 april infördes nya regler för anhöriginvandringen av alliansregeringen och migrationsministern Tobias Billström skrev i en debattartikel i Sydsvenskan följande.

”Idag beslutar riksdagen om att införa ett försörjningskrav vid anhöriginvandring.

Försörjningskravet stärker arbetslinjen för nyanlända. Människor som kommer till ordnade förhållanden, där det finns en bostad att bo i och en arbetsinkomst, har det lättare att integreras än de som kommer till en bidragsberoende inneboende.

Försörjningskravet skapar incitament för vita jobb och hindrar därigenom svartjobb och exploatering. Vikten av att komma in i de sociala trygghetssystemen, få en vit anställning och betala skatt kommer att öka. Det kommer att leda till tryggare och säkrare anställningar för de nyanlända.”

”I och med denna reform slutar Sverige att vara det enda EU-land utan någon form av försörjningskrav vid anhöriginvandring.”

Den som läst på om denna ”reform” vet att undantagen är många och att denna ”reform” mest är ett spel för gallerierna. Eller rent ut sagt ett stort skämt.

Nu har vi facit för maj månad och det visar med all tydlighet hur tandlös denna reform i praktiken är. Under maj månad behandlades inte mindre än ca 5000 ansökningar om anhöriginvandring varav endast 92 omfattades av den nya reformen. Av dessa 92 fick 73 personer avslag på sina ansökningar. Det innebär att under maj månad omfattades knappt 2 procent av de nya reglerna resten hörde uppenbarligen till undantagen i denna reform.

Ett riktigt stort skämt Billström!


Kommentarer
Postat av: Riddar Daniel

Kommunisten Stieg Larson nu på svt-nyhetsmorgon. Är det inte härligt att se dessa skenheliga kommunister som nu slås om alla arvspengar.

Snacka om att leva som man lär

2010-06-23 @ 07:56:37
Postat av: Stefan A

Billström o Co. verkar inte leva i verkligheten, iaf. inte vanligt folks verklighet...

2010-06-23 @ 09:14:31
Postat av: HenrikP.

Folkpartiet och KD ville tvunget ha alla dessa undantag. Hela regeringen är ett skämt när det gäller asylmottagning i alla dess former. Läs gärna http://meritwager.wordpress.com/

Skrämmande läsning för alla svenskar som undrar var i h-e alla skattepengar tar vägen...

2010-06-23 @ 09:21:43
Postat av: Putte

Det finns inom Moderaterna två personer som snabbt borde lämna partiet; Billström och han Schling!man.

Är dessa två kvar till valet får det bli SD. Så resonerar jag och vänner till mig.

2010-06-23 @ 09:29:23
Postat av: Kalle

Putte. Så huruvida du och vännder till dig skall rösta på SD hänger på om Billström och Schlingman i moderaterna slutar eller ej.Jag har också varit moderat. Men det var i en annan tid. Och ett annat moderaterna. De "Nya Moderaterna" står för den största invasionen av mellanösternfolk i Sveriges historia. Så fort moderaterna och Alliansen bildat regering vred de upp kranen. Lustigt nog såg det lika illa ut när borgarna fick makten 1991-1994; och något av dessa år var det lika illa som de senaste åren.Jag ber dig att inse att det spelar ingen roll om Billström och Schlingman är kvar eller ej; de ger förvisso ett obehagligt, ryggradslöst intryck - men om regeringen velat ha en annan invandringspolitik, så hade Reinfeldt och Borg satt ned foten för länge sedan.Jag har en granne som är moderat sedan 40 år och han engagerar sig till och med i valrörelsen och är vän till många högt uppsatta moderater. Samtidigt är grannen oerhört förbannad över invandringspolitiken; det är säkert den fråga som "engagerar" honom mest. Trots det fortsätter han att rösta på moderaterna; min granne och alla andra som röstar på moderaterna, centerpartiet, kristdemokrater eller folkpartiet är ANSVARIGA för Sveriges invandringspolitik.De fyra regeringspolitikerna är alla för en generös invandringspolitik och röstar man på något av dessa partier så har man röstat för denna politik. En Billström eller en Schlingman gör ingen skillnad.

2010-06-23 @ 09:44:32
Postat av: AWSvensson

När inte svartmålningen av SD haft avsedd effekt utan Svenne banan (GoG:s favorituttryck) börjar få upp ögonen , läs 5,6%, så har propagandaministeriet blixtinkallats för att propagera för nyttan av denna invandring. Således blir vi informerade om att import av 16000 bidragstörstande analfabeter från Mena länderna starkt bidrar till Sveriges utrikeshandel , allt i positiva ordalag. I hopp om att Svenne återigen ska slå av hjärnverksamheten och i vanlig ordning rösta på de goda partierna för att sedan återgå till sitt omedvetna tillstånd.

2010-06-23 @ 10:04:37
Postat av: Nalle i Växjö

Invandring är jättebra för då ökar exporten!Oklart om dom menar dom pengar som invandrarna skickar "hem"

Postat av: AWSvensson

Svea banan har sett dagens ljus.

Postat av: Tomtefar

Den var bra Nalle ! om man bara läser rubriken, lite längre ner så står sanningen."det handlar om att hjälpa små och stora företag att etablera sig i länder som kallas tredjeländer, länder som de inte vågar att åka till själva."Menar dom allvar eller ? skulle dessa invandrare inte våga åka hem till sitt eget land ! för det kan väl inte vara att det gäller svenska företagare som vill satsa utomlands ?2010-06-23 @ 12:48:25
Postat av: Nalle i Växjö

Invandring är jättebra.

Och ju fortare det går desto bättre, för när vi "Svennar" är i minoritet kan vi gå till Diskrimineringombudsmannen och få pengar för allt möjlig

2010-06-23 @ 12:55:14
Postat av: carl10

politiker är säkert mutade! vid stormöten där arabländer är med så blir de duperade av mycket pengar och makt. man borde smyggranska Svenska politiker de har säkert mer kapital på hemliga konton än de kan tjäna ihop under ett helt liv.muslimska oljearaber har köpt Svenska politiker!dela ut flygblad för f-n. det räddar Sverige.

http://www.box.net/shared/dn4vryl63j

2010-06-23 @ 13:18:35
Postat av: AWSvensson

Idag har regeringen fattat beslut om ett nytt sätt att styrka identiteten vid ansökan om id-kort hos Skatteverket. Ändringarna innebär att Skatteverket ska kunna använda uppgifter från Migrationsverket för att den som ansöker om id-kort lättare ska kunna styrka sin identitet.

Om en lögn upprepas tillräckligt ofta blir det en sanning. Politikerna förnekar sig inte . Jag fick en liten tanke , när kommer förslaget från PK träsket att vi ska införa en ny helgdag, givetvis enbart för invandrare , svenskarna ska jobba den dagen för att ytterligare tacka invandringen för att de berikat oss stackars kulturlösa individer. Något i stil med med Thanks giving day i USA.

2010-06-23 @ 15:26:59
Postat av: Albatross

Jag läste att thoralf håller på Kalmar ffMen vad tycker då thoralf om Dauda?

2010-06-23 @ 15:52:57
Postat av: albatross

Har läst att thoralf håller på Kalmar FF.

Undrar vad thoralf tycker om Dauda

2010-06-23 @ 15:58:49
Postat av: Lotta

@AlbatrossSe där, ett för ämnet mycket relevant inlägg. Tydligen så relevant så det behövde läggas in 2 gånger?

2010-06-23 @ 16:17:56
Postat av: S-E Karlsson

Migrationsverkets anställda är givetvis rädd om sin köttgryta så rädd om den så dom skiter i hur det går för Sverige ! Det typiska på att man är sej själv närmast ! När dom ska gå i pension så får dom säkert inte mer än kanske 40% av vad dom har idag, då kanske det går upp ett ljus .

2010-06-23 @ 16:32:40
Postat av: Gubben o Gumman

Precis som Riddar Daniel påpekar så hade rödgökarna julafton än en gång Stickan Larsson

avhandlades mycket seriöst och allvarligt, med en

landsförädare i kostym (detta är dom farliga)

Givetsvis en rökt SVT 68 reporter med.Svenne hur kommer alla dessa rödgökar fram Sven W.

Stig L , el b-laget "Pumps" "Plurra"

Gott om pengar på kontot samt "Barrikadkrigare"med

Vladimir som förebild,blöjraggare är vad dom är.Lite senare fick Svenne sin vanliga dagliga dos av

hjärntvätt ,när han fick reda på vilka exportinkomster invandringen medför 7 miljarder.Sätt dessa i relation till kostnaden påstådda 7 miljarder mot ljarder samt alla brottoffer.

+7miljarder -300miljarde= - 297 miljarder.Som en parantes kan man konstarera den patetiska

"uniformen" som börjar sprida sej på SVT68 röda

byxor samt "arbetarskjorta".Klä dessa clowner som "Ursula" så stämmer det bättre ihop med gummiryggen.

2010-06-23 @ 16:34:01
Postat av: Gubben o Gumman

Albatross : Vad tycker du om GB glass.Försök om du kan att komma över dagisnivå med

din kluriga "kuggfrågor".Dessa passar bättre på Jinge-Dingedongs blogg.

Där samlas alla med kraftiga väderspänningar.

2010-06-23 @ 16:38:45
Postat av: Putte

Har jag fått en namne?

2010-06-23 @ 16:40:45
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svennson : Vilken elitmedborgare dessa två

måste ha producerat, kallas popuärt för "Samhalla"

istället för att "Gänga".Marie Curie och Albert Einstein släng er i väggen.

Fallskärmsklubben har stånkat fram: "Wuffe" fallskärmen Baba.Putte : Putte 1 Putte 2 Putte 3.....Putte 11567.?

2010-06-23 @ 16:49:29
Postat av: Gubben o Gumman

Den Moderata Saudiavlönade trojkan är Fredrik Schlangman, Anders o Beatrice (halvtidstjänst/lön)

Glöm inte hennes "ruinmarsch i Rosengård.(Billström har bara hangaround ersättning 10%.)Han är inget stort skämt han är :Ett litet snålammat skämt i behov av Semperdropp

dagligen,puschar man på dom nya reglerna som bra,

har man minst en skruv lös, el är upphängd i hänglsena av ledartrojkan.Detta är en av dom minsta springpojkarna Rosenbad

förrutom välling ,matat med Saudidollar modell light.Han och "Ursula" kan överta After Dark.

Kommer att sitta som en "Mamba på en Jamaican"

(Nu fick du lite att klura på AW Svensson)"Rösta på oss får du bygga en moskee "Bob Marlier"

"Sverige har bara barbariet kvar" citat Fredrik Reinfeldt"Det räcker för att dissa socialmoderaterna för all

framtid.

2010-06-23 @ 17:02:07
Postat av: Lotta

OT/ Läs sista inlägget under rubriken Migrationsverket ett stort skämt. Inte skrivet av en etnisk svensk, skribenten har uppfattningar om en specifik handläggare på Migrationsverket.För att ingen skulle missa det lade jag in ovan skrivna inlägg sist under rubriken jag hänvisar till;-). Snälla Thoralf tag bort det och de sista meningarna i denna text. Aj vad jag saknar möjligheten att redigera mina inlägg:-/

2010-06-23 @ 17:04:45
Postat av: AWSvensson

Mamba var det inte en grönfärgad historia som tätt åtsittande rätt använd kunde minimera antalet muslimer.

2010-06-23 @ 17:06:40
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Utveckla gärna fniss...

2010-06-23 @ 17:25:38
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Bäst att skriva rätt från början som vi

så slipper man redigera hehe

2010-06-23 @ 17:27:17
Postat av: Tomas

Läste idag att en ny möjlig laserman börjat härja runt med puffran i högsta hugg. Äntligen någon som fått frispel på skiten och handgripligen vill hjälpa till. Om det sen är rätt väg, vet inte jag? Men billigt är det.

2010-06-23 @ 17:32:20
Postat av: AWSvensson

Gubben o Gumman , den här bloggen besöks även av kvinnor i späd ålder, dessa skall inte behöva utsättas för dylikt, eller lever jag 100 år försent.

2010-06-23 @ 17:41:52
Postat av: Thoralf A

albatrosDauda är en duktig fotbollsspelare men lite lat och alldeles för rädd om fötterna.

2010-06-23 @ 19:02:02
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :-Mamma Olle säer att det ligger en "kollong" på

verandan .

-Vad är en veranda för något mutti?Detta utspelades sej 1957 i Grepkvarn...För övrigt är det nog svårt att hitta en Svensk

mädschen som är "Virgiansk" efter 14 års ålder."KGB"- snacket är kuligt.Balidaba hänger inte med.

2010-06-23 @ 19:14:21
Postat av: Leif

Tomas >>Det är högst osannolikt en ny laserman utan malmöpolisens nya PK grepp att bortförklara de ständiga och alltmer frekventa vansinnesdåden med stjutvapen i Malmö.Häromdagen hittade en hissreperatör en laddad pistol gömd ovanpå hissens tak och när tillkallad polis synade omgivningarna i sömmarna hittade man en hel vapenarsenal... Det är det nya Malmö där vapnen flödar och det går naturligtvis inte att erkänna utan då uppfinner man en laserman...Kanske kan Silbersky åberopa att hans eventuella klienter är oskyldiga och att det i själva verket är verk av den osynliga fantomlasermannen i Malmö.2010-06-23 @ 19:28:06
Postat av: Fredrik

Precis sett uppdrag granskning där vänstermedia ännu en gång försökt sätta åt Moderater och SD i äkta vänster anda! Skrattar lite! man klipper o klistrar o får in lasermannen med SD o sen vällinge kommun. Men det bästa av allt är när hon ska konfrontera kommunpolitiker o säger:60 FLYKTINGBARN KOMMER I VECKAN TILL SVERIGE OCH 800 STÅR O VÄNTAR!!!!Min fråga är: Kommer alla ifrån helt plötsligt?

För jag slutade lyssna på vad som sas för nu mer än innan så är jag en övertygad SD ANHÄNGARE!

2010-06-23 @ 21:08:02
Postat av: Stefan K

Jag tillhör också de som förut röstade på Moderaterna, men 2006 gick rösten till SD. Detta till trots så hade jag stora förhoppningar om att denna regering skulle våga ta tag i de stora problem som massinvandringen bevisligen har skapat.

Istället så fegar man ur gång efter gång och nu är man på väg att dra på Sverige något som vi aldrig kommer att kunna hämta oss från.

Allt ackompanjerat av jubelrop över invandringens förträfflighet och skrik på "främlingsfientlighet" till alla de som inte riktigt vill erkänna denna förträfflighet.Billström försvarade åtminstone utvisningen av den gravida 14-åring som nu ska skickas tillbaks till Italien där hon först sökte asyl. Se där, det går att följa givna regler. Proteststormarna lär väl ändå blåsa pk:iterna i handen till slut.Ni har väl inte missat dagens stora nyhet om att den stora invandringen gör att Sverige tjänar flera miljarder varje år p.g.a. affärskontakter med invandrarnas hemländer. Bra så. Det är driftiga och skötsamma arbetskraftsinvandrare vi behöver.

Vad som inte sägs i rapporten är de miljarder som den misslyckade integrationspolitiken kostar samhället.Slutnotan lär nog hamna på några miljarder back, trots de nya affärskontakterna.

2010-06-23 @ 23:23:56
Postat av: Fredrik

Ska inte inbilla mig att vi tjänar miljarder på affärskontakter från Afganistan,Irak,Iran eller somalia.Seriöst skitsnack och han,hon eller de som påstår det får producera fram de företag och siffror på detta för 90% av all invandring kommer från dessa länder.Som sagt ! Kvalificerat skitsnack

Politiskt korrekt media har nu i några dar kört sitt sedvanliga vurmande för mer invandring och man pikade igår då med uppdrag gransknings fjant program som försökte framställa en svensk kommun som rena rama rasisterna men visade väl mer att dom var den mest VÄLMÅENDE KOMMUNEN I SVERIGE.Titta på Malmö idag! Skandal! En skam för Sverige hur detta ser ut! Alltid tyckt om Malmö som stad men nu är de en soptipp där mångkulturens baksida visar sig och utnyttjar vårt generösa och demokratiska Sverige till det yttersta!Man dras till som flugor till koskit på grund av vårt generösa välfärd system. Finns dom som verkligen vill bli svenskar och börja om på nytt.

Synd bara att dom ej ställer sig upp och visar sitt missnöje mot dem som tar med sig sina vedervärdiga seder,religioner och kultur som ej hör hemma 2010 i Sverige.Kan tycka att mångkultur behövs men då menar jag mångkultur! Inte arab o afrikans kultur där ISLAM är deras gemensamma nämnare och dom ser sig som starkt troende.Ingen mångkultur det inte!Sen vill jag bara kräkas lite på hur socialdemokratiska eliten försöker nu via newsmill använda kungabröllopet som om det vore nåt som de och mångkulturen har fixat och göra det till deras?Äckligt bara!Men en bra sida där något mer godkänt att vara inpolitikst korrekt är tillåtet men ej i närheten av som är!! men vi får hoppas att det kommer!

2010-06-24 @ 04:57:28
Postat av: Lotta

@GoG"Lotta : Bäst att skriva rätt från början som vi

så slipper man redigera hehe"Skall lägga det på minnet. Tack för tipset:-)

2010-06-24 @ 20:11:03
Postat av: Jonas

Kan inte samtliga drägg som skriver på den här sidan skriva hur mycket dom tjänar varje månad? jag börjar se ett mönster här, de är alla fattiga som sitter här och skyller allt på våra invandrare. Kom igen!

2010-06-24 @ 22:58:21
Postat av: John

@ jonas

Precis. Det jag önskar är att SD kan bekänna färg någon gång.

"nej vi är inte rasister men vi tycker bara inte om att sverige tar emot invandrare"

jag förstår inte den evkvationen

Bekänn färg eller tig

2010-06-26 @ 02:35:14
Postat av: john

@ jonas

Precis. Det jag önskar är att SD kan bekänna färg någon gång.

"nej vi är inte rasister men vi tycker bara inte om att sverige tar emot invandrare"

jag förstår inte den ekvationen

Bekänn färg eller tig

2010-06-26 @ 02:37:08
Postat av: albatross

@ LottaFörlåt då om att samma inlägg råkade komma in 2 gånger, hoppas du snart är på fötter igen.Om jag vill ställa en fråga till Thoralf så står det mig FRITT att göra det.Utan att någon bitter kärring börjar kackla suck2010-06-26 @ 13:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0