MÄRKLIGT SAMMANTRÄFFANDE

För lite drygt en vecka sedan hängde ”Kalmargardet” ut en av Vänsterpartiets kandidater till kommunfullmäktige i Kalmar genom ett flygblad där Sebastian Hellvin pekades ut som AFA-aktivist.

Enligt dessa uppgifter skulle han vara ansvarig för AFA-Dackebygds hemsida på nätet. Läs mitt tidigare blogginlägg.

I förra veckan fick jag en kopia på ett mail som skickats till media av ”Kalmargardet” med ytterligare uppgifter om mail/chat korrespondens mellan Sebastian Hellvin och andra personer. Om dessa uppgifter är korrekta är det mycket avslöjande för Sebastian Hellvin. Media har dock inte redovisat detta i sina tidningar utan det verkar som media lagt locket på.

AFA-Dackebygds hemsida är dock borta från nätet sedan några dagar vilket är ett ganska märkligt sammanträffande med dessa avslöjanden. Är detta ett bevis för att "Kalmargardets" uppgifter är sanna?

http://afa-dackebygd.antifa.se/


Kommentarer
Postat av: Allemand

En "cachad" kopia finns kvar än så länge.

2010-06-15 @ 09:24:00
Postat av: P

Takk Thoralf for at du følger opp dette.



Jeg har kanskje ikke så må å tilføre i denne debatten men kan ikke la være å kommentere. Jeg kjenner ikke de lokale forholdene men problemet "voldelige venstreaktivister" går igjen mange steder i Sverige.



Det jeg har lest og blitt fortalt av svensker høres det ut som det er "fritt frem" for voldlige aktivister på venstresiden. For meg er det ikke til å forstå at media legger lokk på det, tatt i betrakting av at det er förstesidestoff (i andre land er det försteside stoff). Voldlige aktivist grupper er antidemokratiske. Normalen i et demokrati er at denne typen grupper stoppes helt. De kan yttre sine meninger i lovlige, demokratiske og fredelige former.



En annen sak når disse aktivistene stör (og utöver vold) eks torgmöter etc skal de arresteres. Klarer ikke polis på plats å håndtere situasjonen må ekstra styrker tilkalles.



Kanskje noen kan fortelle mer om hvorfor media legger lokk på dette? Det kan ikke väre tilfeldig AFA-Dackebygds hemsida er borte fra nettet?



2010-06-15 @ 10:02:23
Postat av: Malin R.

Den kopian vill vi gärna se.

2010-06-15 @ 10:11:57
Postat av: Gubben o Gumman

Medlemskort i V, "tjänstgöring" i AFA kommun/riks politiker el journalist ,vad tror du Svenne Banan?



Tänk vad konstigt om media lägger på locket.

Heja Internet,detta forum kommer att slänga ut

diktarurens kreatur både från redaktioner och Rosenbad i lagom takt.



Vore intressant att veta vad konstapel tröttkeps pysslar med i ärendet livstid finns i straffskalan

för mordbrand.

2010-06-15 @ 11:06:17
Postat av: Anders Leander

Helt solklart att Sebastian Hellvin är skyldig, eftersom dacke bygdens sida är borta. Allemand jag skulle också vilja se den där kopian.

2010-06-15 @ 13:00:16
Postat av: Lars

Anledningen till att Kalmargardet vet så mycket om Sebastian Hellvin är nog för att de uppenbarligen har haft lite koll "bakom kulisserna" på AFA-Dackebygds hemsida.



De har ju stängt ned hela antifa.se med hjälp av en hackinggrupp som kallar sig för "gh0sts". Står på sidor som Thoralf kanske inte vill länka till. Bara att ta bort länkarna om den inte får vara här!



http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1201



http://www.info14.com/2010-06-13-afa_utkastade_fran_internet.html



2010-06-15 @ 14:44:21
Postat av: Jonny

Sök på Google med

site:http://afa-dackebygd.antifa.se/

så får du fram en massa av deras sidor. Sedan kan du klicka på "Cachad" för att titta på det som Google har sparat.



Haha, "Liten handbok för stadsgerilla", vad gulliga de är...



Skönt initiativ att "visa upp" kommunistfascisten Sebastian Hellvin. AFA borde vara glada; de vill ju "exponera fascister för deras omgivning", och "hänga ut" dem "i sitt bostadsområde och i centrala delar i Kalmar stad"...

2010-06-15 @ 15:19:00
Postat av: Måns

Av förstagångsväljarna röstar knappt tio procent på SD enligt en undersökning som TV4 gjort. Femton procent av de unga männen skulle rösta på SD.

Skulle inte förvåna mig det minsta om det verkliga opinionstalet för SD bland förstagångsväljare är 20 eller 25 procent. Det är ju faktiskt de unga som först får ta del av de negativa konsekvenserna av PK-politiken.

Postat av: Stefan K

Radio Sörmland har den senaste veckan belyst en ung man vid namn Isak Nygren som kandiderar för SD i Katrineholm. Givetvis har EXPO ett finger med i spelet.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=3778598

Att inte EXPO belyser Stefan Luukkonen, en annan ung man som nyligen hoppade av från SMR och idag sitter i kommunfullmäktige för Socialdemokraterna i samma stad.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=3423934

2010-06-15 @ 16:09:19
Postat av: Fredrik

Den enda anledning till att dessa kan spy ut sitt hat mot samhället,företag o liknande är för att dom lever i en demokrati! Åk ner till Gaza o gör så mot hamas o dyliga så hängde dom från lyktstolpen flåda som grisar på scan! Att dom inte fattar de! Demokratin är en sandlåda för vänstern som inte bidragit eller sett till att landet Sverige har utvecklats! Alla vet att kommunism har aldrig och kommer aldrig funka! Tycker det är jättebra att man visar det rätta ansiktet på flummet som vill in i riksdag! Ponera att en sån här dåre kommer in!? Hur mycket skulle han inte förstöra för oss vanliga medborgare. Bedrövligt men visar bara vad de där vedervärdiga flummet står för! Anarki o kaos och vad kommer ur det? Jo diktatur!!!! Håll skiten utanför den svenska politiken!

2010-06-15 @ 18:25:39
Postat av: s-e karlsson

Katrineholms kommun säger definitift nej till fler

flyktingbarn , äntligen en kommun som börjar se skogen bakom träden .Hoppas fler följer efter !

2010-06-15 @ 19:07:05
Postat av: Rune

Vill i en helt annan sak tipsa om en artikel som finns i Kyrkans Tidning. http://www.kyrkanstidning.se/kyrkanstidning/nyheter/inrikes/arbetskraftsinvandrare_som_kommer_hit_legalt_tvingas_till_svartarbete_0_13959.news.aspx

Den sk arbetskraftsinvandringen har redan spårat ur. Jag är inte förvånad!

2010-06-15 @ 20:03:34
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Det finns många märkliga sammanträffanden och ett är " varför har aldrig Mr Rydström lagt in ett medborgaförslag till kommunfullmäktige och yrkat att få en flyktingförläggning eller dylikt till Boholmarna ".

2010-06-15 @ 20:58:39
Postat av: http://apps.facebook.com/riksdagsval/

En omröstning på facebook via applikationen: Riksdagsvalet 2010 visar att SD just nu iaf har 19,6%. Glädjande! (Visst statistik är statistik men det är hittils baserat på 64513 röster)!



:)

2010-06-15 @ 21:33:33
Postat av: JANNE

Mina vänner på bloggen är jag helt obildad?

AFA och ANTIFA får inte riktigt till det där.



Det måste väl vara antifa som släckt ner för

afa?antifa bör väl rimligtvis stå för antiafa?

2010-06-20 @ 13:09:45
Postat av: Martin

Till Janne> www.ANTIFA.se är AFAs hemsida. Dom kallar sig ANTIFAscister, där av domänen. Även något dom kallar sig själva (antifas).

I själva verket är väl den korrekta benämnlingen överklassungar med våld och droger som huvudsyssla, och av en slump hamnade dom där dom hamnade. Kunde lika väl blivit fotbollshuliganer eller puckade skinheads

2010-06-20 @ 21:43:43
Postat av: JANNE

Tack Martin ,vänligt av dig!Blandade tydligen

själv ihop begreppen här ,men du redde ut det.

Det finns något som heter anti afa också det var det jag trodde antifa var och då blev det skrivna rätt obegripligt för mig.

2010-06-21 @ 00:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0