LUGNT MÖTE I SÖDERTÄLJE


Jimme Åkesson   Foto Thoralf Alfsson

Jimmie Åkesssons möte i Södertälje igår blev mot all förmodan en trevlig tillställning i Södertälje utan extremister från yttersta vänsterkanten. Läs artikel i LT.SD vågmästare med 5,3 procent i ännu en opinionsundersökning. Givetvis publicerar inte svensk media denna undersökning. Numera publiceras endast de undersökningar som ger SD mindre än riksdagsspärren på 4 procent.
Se undersökning på PI

I praktiken tror jag att när man tar hänsyn till skämighetsfaktorn är SD fjärde största parti i Sverige just nu.


Kommentarer
Postat av: Undrande

P1 är riksmediaLär dig räkna, 5:e största enligt denna mätning. Redigera och gör rätt. :-)

2010-06-03 @ 10:47:15
Postat av: Kalle S

Jag tror lätt att SD hamnar mellan 7-11 procent hur många vågar gå ut i mätningarna och säga att de röstar på SD? jag blev uppringd men vågade inte riktigt vara ärlig och sa Socialdemokraterna (av gammal vana) kanske fegt men jag tror det finns fler än jag..

2010-06-03 @ 11:14:02
Postat av: Allemand

Undrande, du läste inte vad han skrev ser jag. Hur skulle det vara att läsa först, förstå och sedan kritisera. Skämmighetsfaktorn var det som gav placeringen.

2010-06-03 @ 11:15:57
Postat av: Skånepåg

Och dessutom har Undrande upphöjt PI till P1, eftersom han inte fattar skillnaden. Men vem vet, om svenska folket vaknar kanske detta blir framtidens riksmedia!

2010-06-03 @ 11:29:52
Postat av: Sverige VAKNA!

http://www.friatider.se/riksdagen-antog-grundlagsforslag

2010-06-03 @ 11:31:08
Postat av: Thoralf A

UndrandeLär dig läsa!

2010-06-03 @ 11:55:33
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Måns

Frågan är om det inte Thoralfs uppskattning är väl försiktig. För mp har av hävd alltid alldeles för höga siffror i väljarundersökningarna.Tar man hänsyn härtill så är SD just nu tredje största partiet.Sen när utskicken om budgeten sjunkit ned i folks medvetande så börjar det verkliga racet för SD i opinionssiffrorna.Varför mp överskattas? Folk vet nog innerst inne att mp är ett flumparti och drar sig därför att gå och rösta. Man vill helt enkelt inte förstöra Sverige. Så tänker nog många på valdagen.

2010-06-03 @ 11:59:10
Postat av: AWSvensson

Den ljusnande framtid är vår klingar ut lite var stans i Sverige i dessa dagar. Vi kan nog lite till mans hålla med om det fast av helt andra orsaker.

2010-06-03 @ 12:07:41
Postat av: WMB

Det är inte värt att ta ut någon seger i förskott.Tyvärr har vi en valfusk-faktor att räkna med också. Ju större desperation, desto mer chansar fuskarna.Dessutom kan vi räkna med att hela etablissemanget nu jobbar febrilt med att planera ett riktigt snaskigt scoop om SD, att presenteras och ventileras i massmedia dagarna för valet.2010-06-03 @ 12:18:21
Postat av: Albert K Tillman

Jag har tidigare gissat på 6 till 7 procent och jag tror fortfarande att det är där vi hamnar.

2010-06-03 @ 12:35:58
Postat av: LN

I Thoralfs förra bloggpost tipsade Cavatus om Ulf Nilssons senaste bidrag i Expressen, där denne om den i Nya Sverige rådande brottsligheten bl.a. skriver:"Ett vet jag: det börjar bli för mycket tystnad, framför allt från politiska beslutsfattare, och för mycket fikonspråk. Nu behöver vi, mer än på länge, en öppen och seriös debatt om hur det faktiskt ligger till i landet. Vi har för mycket mörkläggning och 'sopa under mattan' i Sverige, enligt min uppfattning. Vi har under en lång, lång följd av år indoktrinerats till att bli så politiskt korrekta – så rädda att vara avvikande – att vi i praktiken blundar för allvarliga problem..."Om vi tillfälligtvis bortser från den bråkdel av problematiken i riket som den rikhaltiga brottsligeten utgör, så borde Ulf Nilsson veta att den som påtalar, klyver näbb, opponerar sig, kritiserarar nästan undantagslöst beskylls för att vara reaktionär, förnekare av alla människors lika värde(!), tillhöra yttersta högern, vara främlingsfientlig, fascist, nazist och/eller rasist - dvs helt sakna ett korrekt människovärde!När en, liksom Ulf Nilsson själv, politiskt kunnig och motiverat samhällskritisk journalist och tillika bloggare av rang, kanske landets dåvarande främste, nästan en polyhistor, som den bortgångne och oerhört saknade Kurt Lundgren, av en sketen, PK-försupen representant för den oikofoba och genomklonade rödvinsvänstern lystrande till namnet Akinder, påstås vara både reaktionär och cynisk, så kan väl detta tjäna som paradexempel på tesen ovan.

2010-06-03 @ 12:56:17
Postat av: Cavatus

I dagens Södermanlands Nyheter (finns tyvärr inte på webben) finns 1,5 helsida om upptagningsområdets kandiderande Sverigedemokrater. Ett riktigt pekoral skrivet på ett tendentiöst sätt som får kandidaterna att framstå som utblåsta dumskallar. Hur kan en journalist nedvärdera sig att skriva på det här sättet? Texten är inriktad på hatet mot muslimer!! Man baxnar. De korta meningarna gör att de tre intervjuoffren betraktas som lågstadieelever. Texten är en blandning mellan citat och skribentens egna långtgående, tendentiösa slutsatser om intervjuoffren.Dessutom får en "forskare" uttala sig och han målar upp liknelser med judeförföljelserna.Chefredaktören har en bred kommentarsruta där han måste urskulda sig varför han nedlåter sig till att lämna utrymme för denna stora artikel. Inför sina journalistkolleger och medieetablissemanget hör det ju till regeln att man baktalar SD å det grövsta för att inte själv bli anklagad för att hålla partiet om ryggen.Så lågt, så lågt. Man mår rent av illa. Hoppas folk genomskådar hyckleriet och proteströstar!Sprid budskapet!www.korta.nu/flygblad

2010-06-03 @ 14:19:13
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Christian

härliga siffror - helt annat än de dystra 2,9% som rapporterades för någon månad sedan. Tyvärr tiger ju media ihjäl SD.s skuggbudget vilket annars skulle kunnat ge än högre siffror.

2010-06-03 @ 14:27:19
Postat av: Stefan K

Cavatus

Har precis skickat SN:s artikel om SD till Thoralf och hoppas att han gör något vettigt av den.Sitter just nu och filar på ett mail till Göran Carlstorp, eftersom det inte går att kommentera artikeln på webben.Vad är svenskt? frågar Carlstorp på känt och pinsamt pk-manér. Vet du Cavatus vad nysvenskt är?

Enligt SN ska vi tydligen fira nationaldagen med nysvensk mat.

I Sverige finns inget svenskt, bara nysvenskt.

2010-06-03 @ 14:50:37
Postat av: Gubben o Gumman

Möcke trevliga siffror som Svennis skulle ha sagt,vi tror dock att SD är landets tredje största parti i Sweden,så dom kan köra sin arabiska musik

i Dalarna på midsommarafton bäst dom vill, dålig timning minst sagt en korkade sosse bakom som vanligt .En ny sommar med ,våldtäkter, mord ,skjutningar.

Har vi med största säkerhet att vänta.Denna fortsatta dårpippi kommer att skicka in SD

i riksdagen,en utslagen brandman ,så är 20% ett

faktum trist nog ,längre bort är det inte att

rullgardinen går ner för Pjoter ,Irina, Bubba.Tänk vad jobbigt för Fredde "Barbar" när han skall ringa till Jimmy Åkesson och fråga om han kan "regera" vidare ,snacka om handsvett.

Tänk bara att få höra av frugan varje kväll :

-Sätter du måsslimerna före vårt goa liv ,så tar jag ut skilsmässa.-Japp svarar kanske Åkesson när Fredde ringer efter att ha konsumerat en halv burk valium,men Fredde vi skall ta det lite lungt med den måsslimska invandringen i sådär 40 år till att börja med.Mona Sahlin har för övrigt ett långt samtal att

ringa på valnatten, till jourhavande präst.

Förresten när kommer jourhavande måsslim?Signaturen "undrande" och det förstår vi, grattis

veckans "inte en siffra rätt" inlägg".

Du slog eleverna på särskolan trumpeten med

hästlängder grattis stolpskott.

Du har medlemskort i SSU el sitter i kommunalfullmäktige i Kalmar va?

2010-06-03 @ 15:30:52
Postat av: Dunderminnet

http://www.sandviken.se/nyhetsarkiv/start/nationaldagsfirande6juni.5.6565fa191215249a74380004547.htmldär firas det med kurdisk musik på nationaldagen...

2010-06-03 @ 16:11:43
Postat av: Skeåning

När det gäller de här icke nätbaserade mätningarna lägger jag alltid till en procent på SD's stapel, det brukar vara en relativt stor underskattning av SD i de mätningarna. Vi såg ju senast i EU valet där mätningarna innan valet pekade på att SD skulle hamna på dryga 2,2% men man landade på 3,3%

Jag tycker mig se en trend att SD också får mindre i mätningarna ju närmare valen man kommer, för att sedan som sagt få högre i själva valresultatet.

Är det vissa opinionsinstitut som medvetet håller SD's siffor nere? Mycket troligt.

2010-06-03 @ 16:36:08
Postat av: Allemand

Skeåning,Inte bara troligt utan beställaren får vad han betalar för.

2010-06-03 @ 17:27:17
Postat av: Lotta

OT/ Saxat från PI:I radikala muslimska Tensta får ej kvinnor ge pengar till torghandlaren, när de köper frukt. Detta för att kvinnor anses ”orena”. Pengarna skall läggas i en skål bredvid.Så är det även i Dalarna. För att inte tala om hundar som många Svenskar har. Många drar sig nu mera för att gå ut med hunden pga av dessa "människor" som berikar vårat land så mycket.Ny kultur är bland annat att krossa glas och lägga ut på gång och cykelvägarna så att hundarna ska skära sig. Gapa, skrika, hota, kasta, osv mot Svenskar och speciellt då dom med hund är ytterligare en ny fin kultur vi har blivit berikad med. Vissa Svenskar har också blivit slagna för att dom är Svenskar OCH i tillägg har en oren hund.Vad säger då polisen? Jo, vi Svenskar ska ta hänsyn till våra nysvenskar och anpassa oss. Det vill då bland annat säga, vi ska inte gå/cykla med hundar där "flyktingar" finns och kan ta illa upp. Gör vi det i fortsättningen så kan vi få föreläggande från polisen. Detta är alltså inget skämt. Detta är vad polisen sade till mig.Vidare sade polisen när jag då vägrar att anpassa mig i mitt eget land, att då skulle jag flytta från mitt hus. Ja, du läste helt rätt. JAG ska då flytta, dvs bli flykting i mitt eget land. Detta är det nya Sverige informerar polisen mig om.Hur långt ska det gå i Sverige innan Svensken vågar protestera utanför köket sitt? Det är för sent när vi har en statsminister som är muslim och vi har sharialagar med mera.Nu MÅSTE vi Svenskar börja ta detta på allvar och inte stoppa skallen i sanden. Nu handlar det om våran överlevnad."Flyktingarna" även i Dalarna har gång på gång sagt, skrikit är väl mera korrekt, att dom ska ta över Sverige och att Sverige nu är deras land. Detta framförde några av dom medans jag pratade med polisen.Ta en funderare nu på hur du vill att framtiden ska se ut. Det är vi som bestämmer det, om vi vill? Eller ska vi lämna det till politikerna?

Postat av: Lotta

Nu är Wrickbom på igång med nya idiotier. Nu vill han ta vår nationalsång ifrån oss.

Postat av: Måns

@SkeåningI det exempel som Du pekar på var differensen mellan prognos och utfall ovanligt ´liten, “ bara” 50 procent, mot nästan 200 procent vid det senaste riksdagsvalet..I det sammanhanget ska sägas att det låga resultatet i prognosen med all säkerhet syftade till att få folk att “inse” att det inte var någon idé att rösta. Säker var det många, många som inte brydde sig om att rösta på SD på grund av den falskvisande prognosen.,Min uppfattning är att man bör räkna upp med mellan 50 och 150 procent.

2010-06-03 @ 20:16:58
Postat av: PK

För er som inte såg rapport ikväll så visade de igen upp korta klipp från filmen när de israeliska kommandosoldaterna stormade den turkiska båten och IGEN hade dom HÄNDELSEVIS klippt bort allt det grövsta våldet när 30+ turkar står i ringar och slår med tunga järnrör på liggande, försvarslösa soldater, ser precis ut som dom klubbar säl. SVT kan ju absolut inte visa sanningen, att det var allvarlig fara för soldaternas liv och andra soldater var TVUNGNA att svara med våld för att rädda sina kamraters liv, det vore ju anti-terrorist vänligt att visa sanningen!Är så sjukt trött på alla kommunister och terroristkramare på SVT/SR, det är som att hela verksamheten är toppstyrd av AFA...Jag är varken för palestinierna eller israelerna, men objektivitet och fakta ska alltid gå före känsloargument och politiska ställningstaganden.

2010-06-03 @ 21:17:52
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Ang "Kalinka Wickbom", står man på avlöningslistan som JG , så gör man,då gäller det

att arbeta långsiktigt för Vladmir ,dom som

"jobbar"mot tex nationalsången är dom som ligger

tok exponerade på bordet,här kan med stor fördel "flugsmällaren" Internet användas.Men vem fan säger nej till en påse stenåldersrubel

så här till midsommar,man får hoppas att den

Ryska "Folknarkosen" Vodkan smakar extra bra på

midsommarafton i den Ryska datjan på Öland.Den Ryska "Folknarkosen var röde Börje och gänget

tvugna att "låsa" in på Systembolaget, så inte

Svennebanan slängt Ivan, Katrina, Pjoter o Bubba i

närmsta vattendrag ,efter ett par dragnaglar.I Sverige valde man hjärntvättavisionen(SVT)

istället för att serie alkoholisera befolkningen.Gubben o Gumman proklamerar :- Den 19 September är Sveriges nya nationaldag.

- Ställ upp i Svenska "brevlådeloppet" innan valet.

Första pris : Ditt fosterland.

- Köp en låda fyrverkeri till tolvslaget 20 Sep.

Vänd dej åt Öster och säg hit men inte längre.

- Ladda bilstereon med du gamla du fria.

- Låt Tjoffe Doffe o Kalinka på Barometern få

massor av fritid på sikt, för att kunna köa till

a-kassan dagen lång, mer vrickade människor är

svårt att finna.2010-06-03 @ 22:05:53
Postat av: Gubben o Gumman

Pk : Det är exakt så hjärntvättavisonen arbetar.

Dagis manipulationen visar klassen på Ivan där2010-06-03 @ 22:12:24
Postat av: LN

LÄSTIPSLinnea Nilsson och Emil Schöns bok:

Fult folk. Samtal med Sverigedemokratiska väljarerecenseras av Thomas Nydahl. Mkt läsvärt!http://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/06/linnea-nilsson-emil-schon-fult-folk.html

2010-06-03 @ 22:12:29
Postat av: Robin Shadowes

"Mona Sahlin har för övrigt ett långt samtal att

ringa på valnatten, till jourhavande präst.

Förresten när kommer jourhavande måsslim?"Jourhavande imam menar ni väl?

2010-06-03 @ 22:17:10
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Robin Shadowes

"Vad säger då polisen? Jo, vi Svenskar ska ta hänsyn till våra nysvenskar och anpassa oss. Det vill då bland annat säga, vi ska inte gå/cykla med hundar där "flyktingar" finns och kan ta illa upp. Gör vi det i fortsättningen så kan vi få föreläggande från polisen. Detta är alltså inget skämt. Detta är vad polisen sade till mig."Var uppkäftig mot snut-jävlarna nästa gång. Det finns mycket man kan hämta från filmens underbara värld."I don't take orders from stinking Morgul rats!" eller varför inte "Blow it out your ass, cop!"

2010-06-03 @ 22:24:39
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: LN

Gissa vem som skall ha sagt det följande?

- Hallå Akinder, du får också gissa!

- - - - -

"Oh Nej, Nej, för tusan. Ta för Guds skull inte in något folk därifrån [Mellanöstern], ty då skulle de ju ta med sig sin islamiska religion hit också, där vi har fri kristen religion. Det skulle ju då bliva rena katastrofen för det svenska folket."

...Här finns svaret (och annat intressant och relevant):

http://canuteocean.blogspot.com/2010/05/kloka-ord.html

Postat av: Nalle i Växjö

"Ett möte mellan människor i Växjö"Kanske dags att lägga in an batong i bilen så man kan försvara sig när man är ute i trafiken

2010-06-04 @ 10:08:52
Postat av: Il Padre

Förr kunde man dra sig undan eller i eventuellt utsatt läge (sällsynt) använda verbal teknik, men idag räcker det knappt med att ha sprinterbegåvning.. Vad räknas egentligen som "vapen"? Ett basebollträ är ju lite för klumpigt för innerfickan. Några rekommendationer?

2010-06-04 @ 13:12:40
Postat av: Nalle i Växjö

Nytt försökEtt möte mellan människor i Växjö, slutade inte med döden denna gång. Undrar just vad det var för kille i bilen

Postat av: World Traveller

Fran Hoglandsnytt: 'Maskerad trio slog sönder sverigedemokrats hemVar det den nya typen av demokratiskt valarbete, som demonstrerades i Habo under lördagskvällen? En medlem av sverigedemokraterna fick besök av tre maskerade män, som bl a systematiskt demolerade köksinredningen i villan.Besökarna sa ingenting under den halvtimma de fanns i huset. Förutom köksinredningen gav de sig med sina tillhyggen av olika slag också på ett vitrinskåp, som slogs sönder.Målsäganden, 52 år gammal, utsattes inte personligen för misshandel. Polisen betecknar händelsen som grovt hemfrids brott. Gärningsmännen hadeb förs vunnit när polisen kom till platsen.'Vansterpartiets valarbetare fornekar sig inte.

2010-06-04 @ 14:31:38
Postat av: Robin Shadowes

Alltid Fascistisk Aktion antar jag?

2010-06-04 @ 15:30:14
URL: http://sverigedemokraterna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0