FULBÖCKERNA

Den ena boken efter den andra som handlar om Sverigedemokraterna har under den senaste tiden kommit ut på diskarna. Jag har läst några av dessa vilket jag skrivit om i tidigare blogginlägg. Nu har ännu ett par böcker kommit ut, bland annat en med titeln ”fult folk”. Jag har inte för avsikt att läsa dessa nya böcker då de inte kommer med något nytt, utan snarare verkar vara en upprepning av tidigare böcker. Dessutom är ju författarnas avsikt med böckerna solklar. Det handlar enbart om att smutskasta det mesta som har med Sverigedemokraternas politiker och dess väljare.

Frågan som jag dock ställer mig är. Vem finansierar alla dessa böcker?

Jag menar att detta är inga bestsäljare i bokhandeln oavsett om Sverigedemokraterna får 3,5 eller 8,0 procent i valet den 19 september. Böckerna kommer utan tvekan vara en förlustaffär för den som ligger bakom dessa bokprojekt. Det skulle däremot vara väldigt intressant att få veta vem som tar den ekonomiska smällen. SAP? LO? Moderaterna? Migrationsverket? Vänsterpartiet? Sveriges Radio? Svenskt Näringsliv? Staten?

Hur många böcker om Socialdemokraterna och Mona Sahlin har kommit ut under detta valår? Eller om de ”nya moderaterna” med ”barbaren” Reinfeldt? Ingen som jag känner till.

Att dessa böcker skulle påverka väljarna håller jag dock som mycket osannolikt. Sverigedemokraternas väljare är enligt boken ”Fult folk”.

De är rätt unga, har bristfällig utbildning och har lågavlönade jobb inom privat industri. Eller är arbetslösa.”

Att dessa väljare skulle läsa dessa böcker är helt otänkbart, de är väl knappast läskunniga dessutom om man skall tro expertisen som ligger bakom dessa böcker. Därför kan SD knappast förlora några väljare på grund av dessa öcker. Jag skulle snarare tro att dessa böcker skapar ett intresse för Sverigedemokraterna inom ett väljarsegment där SD tidigare varit väldigt svaga men nu helt plötsligt kan börja plocka väljare.

Sanningen kan ingen blunda för oavsett hur mycket han eller hon än försöker.


Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Detta har vi i Halmstad fått läsa i Hallandspostens ledare igår.....

"SD som vågmästare vore en mardröm och skulle skada Sveriges internationella anseende"Man tar sig för pannan och undrar vad denna smutskastning skall sluta.http://hallandsposten.se/asikter/ledare/1.863103-alliansen-har-fatt-overtaget

2010-06-16 @ 01:21:15
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Jag undrar om någon skrev en bok med titeln. Islam hatets religion. vad hade hänt då? Jag kan tänka mig att dessa "författare" söker pengar från olika fonder eller får pengar från stiftelser med vänsteråsikter. Det finns många mörka allianser med LO och övriga fackförbund i bakgrunden. Jag skriver på ett material som kanske kan bli en bok. Expo och facket har väldigt mycket ihop. Likaså finns det S politiker som skänker pengar till expo. Stiftelser har bildats med kopplingar till COOP. Teskedsordern är en sådan. I den stiftelsen sitter många kända artister. så det finns många bäckar som rinner till för att dessa böcker kan ges ut. Allt för att visionerna ska spridas om det multikulturella sverige. Givetvis är SD ett hot.

2010-06-16 @ 02:03:36
Postat av: Thomasson

Väldigt spännande fråga Thoralf. Men det torde inte vara så svårt att lista ut?Såvida inte författaren, som alltid (?) nämns, inte skriver under pseudonym vill säga.

2010-06-16 @ 02:41:52
URL: http://politisktinkorrekt.info
Postat av: Ördög

Åjovars, nog har det också kommit ut böcker där "barbarens" gräsliga politik nagelfars. I varje fall en - låt vara att det till stor del är en upprepning av de varningar som framfördes i en motsvarande bok för fyra år sen.http://www.ordfront.se/Bocker/Nyabocker/BokslutReinfeldt.aspxMen någon motsvarande granskning av grönrövarnas politik, förslagsvis betitlad "Ska Sverige bli MÅNArki?" har vi inte fått se. Sosseadeln snyftar på sina bloggar över den "hetsjakt" deras ledare är utsatt för, men med tanke på vilka dumheter Måna ställt till med under sin karriär har hon snarast behandlats med silkesvantar.

2010-06-16 @ 03:49:29
Postat av: Robin Shadowes

Sveriges internationella anseende kan inte fördärvas mer än vad pk redan har gjort. Utomlands skrattar man bakom ryggen på die dummen schweden.Vad barbaren anbelangar så kunde man väl återutge hans egen bok från 90-talet, den där han kallar svenska folket för sovhjärnor.

2010-06-16 @ 04:41:31
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Magne

OT; Nyss hemkommen från Malta. Där hängde den Engelska vita flaggan med röda korset från varannan balkong. Tänk er tanken med den blågula att det skulle se ut så i Sverige. Varken jag eller min skeptiska sambo (skeptisk åt mina åsikter) eller barnen tyckte det var främlingsfientligt.Hur blev patriotism något fult i detta vackra land med dess stolta historia? Varför får inte vi vara stolta eller visa detta? Det är helt sjukt. Heelt jävla sjukt! Jag packade med två Sverigetröjor på resan dock. Men det drog mina kvinnliga familjemedlemmar näsan åt men grabben är patriot som väl är.

2010-06-16 @ 05:07:08
Postat av: LN

Min kommentar för 14 dagar sedan:

- - - - -

Postat av: LN

LÄSTIPSLinnea Nilsson och Emil Schöns bok:

Fult folk. Samtal med Sverigedemokratiska väljarerecenseras av Thomas Nydahl. Mkt läsvärt!http://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/06/linnea-nilsson-emil-schon-fult-folk.html2010-06-03 @ 22:12:29

- - - - -Thoralf! Har du läst recensionen?

Nehej, inte du heller...

Dit inlägg tycks ge syn för sägen.

2010-06-16 @ 06:27:32
Postat av: Vicious Dog

#Of topicForna sovjetrepubliken Kirgizistan skakas nu av etniskt krig mellan muslimer och ortodoxaÄr det ett framtida Sverige vi ser här????

2010-06-16 @ 07:43:46
Postat av: Allemand

”De är rätt unga, har bristfällig utbildning och har lågavlönade jobb inom privat industri. Eller är arbetslösa.”Det där tar man till för att man skäms för sin egen utbildningsnivå. Vi vet att i SD som i alla partier finns de som har hög utbildning och de som har lägre.Det dessa Nissar skall tänka på är att vi kanske får en statsminister som knappt gått i skola. Då duger det. Det bevisar väl att man inte behöver ha någon speciell utbildning för inneha den högsta posten i samhället.Kanske säger mer om politiker, inte vet jag?

2010-06-16 @ 08:50:28
Postat av: P

Alle bökene som är skrevet om SD virker mot sitt syfte. Böker som ikke tilförer noe nye nytt, bare (gammeldagse) forutinntatte holdninger. Jag tror det skaper nyfikenhet blant en del (det är god pr for SD).Politikere som skriver om seg selv eller andre har varit en pågående trend. Det florerer så mange böker rundt at folk mister oversikten.Det fattas politikk och debatter. Med debatter mener jag debatter hvor alle partier deltar (hvor det är opp til folk å ta stilling).Det som skiller Sverige fra andre demokratiske land är at folket blir fortalt (och forsökt manipulert) hva vi skal tycke och tro. Ta eks problemet innvandring hvor PK media til en hver tid maler et falsk bilde av vellykket integrasjonspolitikk (eller at det är synd om). I virkeligheten opplever folk det motsatte. igjen taler det til fordel for SD.Jag vil anbefale en bok : Mao - Denne Sanne Historien (Jung Chang / Jon Halliday). En bok som har fått lite eller ingen oppmerksomhet i PK media.

2010-06-16 @ 09:13:10
Postat av: AWSvensson

Genom att skriva en bok som smutskastar Sverigedemokraterna så tro dessa mentalt retarderade personer att vägen är öppen till paradiset när alla förläningar på den yttersta dagen skall delas ut , titta jag har smutskastat Sverigedemokraterna , nu vill jag belönas. Inte blir det med ett antal jungfru men en dumstrut kan vi kosta på dem.

2010-06-16 @ 09:32:23
Postat av: The Truth

Very good Thoralf. Keep fighting because your blogg is extremly good! I am just waiting when the Media Elit to take a big taste of the only good people :). That any other county never want. Somalis and Iraqis and Afghanistan men . Even if you have a nice house in Sweden in the right neighbeirhood. Sweden dont have gated comunities.

It is a matter of time before the violence is coming to Politiskt Inkorrekta in Sweden

Keep fighting Thoralf

2010-06-16 @ 10:14:19
Postat av: Ateisten

”De är rätt unga, har bristfällig utbildning och har lågavlönade jobb inom privat industri. Eller är arbetslösa.”Man tar sig för pannan! Hur har författaren kommit fram till detta??Själv har jag högskoleexamen, är sk höginkomsttagare (fast det jag själv märker mest är att jag betalar j-t hög skatt!), talar 4 språk, har aldrig varit arbetslös.Och alla mina vänner och bekanta, i 40-50 års ålder, som med all säkerhet kommer att rösta på SD i höst är antingen egna företagare eller högskoleutbildade chefer, konsulter, tekniker m m.Hur kommer det sig att författaren inte hittat några av dessa personer?Smutskastningen börjar faktiskt redan nu anta helt overkliga proportioner!

2010-06-16 @ 10:18:35
Postat av: Gubben o Gumman

Kanske betalar :Fulförlaget (röd inrikting) med MC Donalds reklam

i skolböckerna som dom av någon händelse levererar kanske är med på ett hörn.?Kanske är Fulartister mot en miljon påhittade

nanzister med på ett hörn.

Stig (Gesterben) Benny Mikael Tomas mflEller släpper FulExpo till några mille från dom dödas pengar ,allmäna arvsfonden.

(Detta skall ju bara stoppas)Böckerna får väl ses som högintelligenta produktioner från dampdagiset :

" Vad heter jag nu igen"AW Svensson :Det heter numera Fulstrutar,och dessa

skall utrustas med klister på insidan sådeså.

2010-06-16 @ 11:38:16
Postat av: Nalle i Växjö

Den blomstertid nu kommer !!!Dags för småflickorna att resa till Afganistan mm och gifta sig40 flickor på skyddat boende.

Postat av: Nalle i Växjö

I Växjö behöver man inte betala TV avgiften.Kanske man inte behöver ha körkort hellerPostat av: Roberth

Okej att jag inte är snygg men ful njaa....

2010-06-16 @ 12:51:14
Postat av: Gubben o Gumman

Nalle : Det var väl inget att skryta med i Kalmar

har vi många som inte behöver jobba.Radiotjänst får väl dessutom räkna med ett krav

från Katri Linna om kränkning av mannen männskliga rättigheter.Inlägget tillägnas den nybakade egenprodurerade

Ingenjören som idag går ut,med lite tur jobbar

vederbörande redan på måndag "skitjobb" men iallafall.Hurra Hurra Hurra vad vi e bra.

2010-06-16 @ 13:31:01
Postat av: Albert K Tillman

Böckerna, med sina svepande och överdrivet naiva spekulationer baserade på lögner och förtal, är troligen enbart till för de egna leden.

2010-06-16 @ 13:44:19
Postat av: Nalle i Växjö

Senaste nytt Landtinget Kronoberg."Stora underskott för vård av asylsökande"Det minsta man kunde begära är att dom asylsökande redovisar sin identitet, så att det inte går till som Merit Wager berättar på sin blogg.

Postat av: Nalle i Växjö

Har du svårt att förstå Islam. Efter att ha sett denna film från Uppsala Universitet klarnar troligen allt även för dig

Postat av: ulrika

Jaa vad ska jag säga ....det var väldigt många pelare och dimentioner och lite credo mitt upp i alltihopa.

Fullkomligt obegripligt med andra ord.

Islam har ingenting att tillföra ett modernt samhälle så enkelt är det!

2010-06-16 @ 16:42:51
Postat av: JohannaV

Svar till Thoralf: "Fult folk"-projektet finansierades av Olof Palmes stipendiefond.2010-06-16 @ 16:50:44
Postat av: s29

Man kan inte frälsa alla,men till hösten kan man i alla fall påverka sina barnbarns framtid.

2010-06-16 @ 17:02:10
Postat av: Fredrik

Har du missat detta ?

Var över nyheterna på tvn igår!

Resten av Europa har börjat fatta att vi som modernt samhälle kan inte anpassa oss efter islam utan islam får anpassa sig efter oss!!!!

Postat av: Thoralf A

JohannaVTänk att Olof Palme fortfarande spökar! På hans tid existerade inte ens Sverigedemokraterna.

2010-06-16 @ 19:12:14
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Humanist

Det påstås ofta att väljarbasen för invandringskritiska partier är lågutbildade yngre män i landsorten. Dessa yngre män är antingen arbetslösa eller har lågkvalificerade arbeten inom t.ex. industrin. Det man mellan raderna försöker säga - fast med lite finare vokabulär - är att sd:s väljare är ett gäng korkade, inskränkta, rasistiska lantisar; ungefär som schablonbilden av den vita arbetarbefolkning som i USA brukar benämnas som "rednecks" eller "white trash".Mycket tyder på att denna bild inte längre stämmer när det gäller sd, och man kan fråga sig om den någonsin stämt. Sd verkar få allt större stöd i storstäderna och attrahera allt fler högutbildade sympatisörer med kvalificerade arbeten.Det intressanta är dock att så många sd-kritiska debattörer verkar vilja hålla fast vid schablonbilden av sd-väljaren som en fördomsfull, obildad bonnläpp. Jag tror att detta hänger samman med att synen på svensk invandringspolitik i allt högre grad kommit att fungera som en klassmarkör.Det har alltid funnits vissa värderingar, beteendemönster och kulturyttringar som betraktats som "finare" än andra och som människor använt sig av för att markera sin sociala grupptillhörighet. Fotboll och brottning har traditionellt sett betraktats som typiska "arbetarsporter" medan tennis och golf varit överklassens och den övre medelklassens idrotter. Att tycka om opera eller att se en Strindbergpjäs på Dramaten betraktas som tecken på god smak och hög kulturell bildning, medan det betraktas som lite vulgärt att gilla buskis och dansbandsmusik. På 1700-talet markerade hovet och adeln sin "överlägsenhet" genom att tala franska medan man i de breda folklagren talade svenska. Och så vidare.På samma sätt tror jag att synen på invandringspolitiken kommit att bli en klassmarkör. Bland många människor som tillhör den välutbildade övre medelklassen - och i synnerhet bland folk som jobbar inom kultur/media - anses det närmast självklart att man ska förespråka en extremt frikostig invandrings- och asylpolitik och att man ska avsky "de hemska, främlingsfientliga Sverigedemokraterna".Denna inställning har egentligen inget med logiska argument att göra. Det spelar ingen roll hur tydligt sd kan bevisa att man tar avstånd från rasism och att personer med rasistiska/nazistiska åsikter uteslutits ur partiet. Det spelar inte heller någon roll hur mycket fakta man kan ta fram som visar att asylrätten missbrukas å det grövsta, att invandrare är starkt överrepresenterade i brottsstatistiken eller att stora grupper muslimska invandrare är totalt ovilliga att anpassa sig till västerländska värderingar. Vad det handlar om är nämligen ett känslobaserat uttryck för klasstillhörighet. Delar av den övre medelklassen anser sig bekräfta sin medelklasstillhörighet genom att tycka annorlunda än den "vulgära, obildade" arbetarklassen. Om en allt större del av arbetarklassen och den lägre medelklassen är kritiska mot massinvandringen måste den övre medelklassen tycka tvärtom, för att distansera sig från de sociala grupper de anser sig stå över.Av dessa skäl är det viktigt för de journalister som påstår sig granska sd att fortsätta sprida schablonbilden av sd-väljaren som en lågutbildad låginkomsttagare från landsbygden. Det handlar inte om vad som är sant eller falskt, utan om att den politiskt korrekta övre medelklasen ska få sin världsbild bekräftad och kunna fortsätta leva i den trygga förvissningen att de är finare och mera moraliskt högstående än de primitiva, vulgära och smygrasistiska knegarna i landsorten.

2010-06-16 @ 19:40:24
Postat av: Inte-en-till

”De är rätt unga, har bristfällig utbildning och har lågavlönade jobb inom privat industri. Eller är arbetslösa.”Jag befinner mig mitt i livet, har en akademisk examen, bor i en större universitetsstad, har eget företag,... Hoppas journalisterna blir ännu mer rädda nu när jag skriver att jag kommer att rösta på SD.

2010-06-16 @ 20:48:17
Postat av: Thoralf A

HumanistInstämmer till fullo i din analys. Jag har upplevt exakt detta och många som umgås i akademiska kretsar kan säkert bekräfta din analys.

2010-06-16 @ 22:43:44
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: P

Humanist 2010-06-16 @ 19:40:24

Takk for innlegg om den övre svenske middelklassens bekreftelses behov.I Sverige er den övre middelklassen ekstremt frikostiga i sitt syn på innvandring og asylpolitikk som Humanist skriver. I andre land har den övre middelklassen begynt å innse "problemet integrering av innvandrere".Som Humanist også skriver vil den (svenske) övre middelklassen beholde tilhörigheten. Her er vi inne på kjernen i problemet - en kamp for at tilhörigheten ikke skal forsvinne. Da betyr givetvis ikke logiske motargumenter noe. Gruppepresset i den övre middelklassen ligner en konkurranse om å väre "mest human" som igjen har utviklet seg til en grenselös illusjon. De bekrefter "seg selv" om at deres "humane syn" og verdensbilde er det eneste rette. Lögnen eller illusjonen maler som kvern i media hver dag.Gruppen den finkulturelle PK kjerne må ha en fiende for å skyve fra seg ansvar. I dette tilfellet er SD fienden. SD skal angripes til en hver tid. Mediapropaganda har gått til överdrift, og det hele begynner å ligne en parodi.PK media eliten er en gruppe som ikke har noen form for selvironi, eier ikke selvkritikk og har

holdt på fritt uten motstand i mange år. PK media eliten tviholder på gammeldags "her er de grusomme nazist rasistene" retorikk. De spiller en gammel melodi, skrur opp volumet, og ser ikke at mentaliteten i samfunnet har forandret seg."Fult Folk" og annen berikende litteratur går stort sett hjem hos PK elitens harde kjerne (og deres rätttrogna). Blir som om filmbransjen lager film for filmbransjen hvor publikum uteblir.2010-06-16 @ 22:48:26
Postat av: j-å

Nalle...och ni andraIslam är lika begriplig eller obegriplig som vår Bibel. Detta var bara en radda teologiska begrepp.

Kunde lika gärna varit en ur Svenska kyrkan som försökt förklara tron på Gud.Inte ett ord om hur och varför muslimer uppfattar t.ex. kvinnans roll i samhället. Inte ett ord om hedersbegreppen. Inte ett ord om intoleransen gente mot andra religioner.

Inte ett ord om Koranens svavelosande texter.Tror inte heller att särskillt många muslimer begrep vad karlen rabblade ur sej. Med andra ord bortkastad tid för åhörarna. De blev inte klokare.

2010-06-16 @ 23:04:00
Postat av: Gunnar

"De är rätt unga, har bristfällig utbildning och har lågavlönade jobb inom privat industri. Eller är arbetslösa."Ok, en till :-)

Jag är civ.ing., jobbar i utvecklingen på ett stort svenskt verkstadsföretag, aldrig varit arbetslös, höginkomsttagare. Har bott i 3 olika länder, talar 4 språk flytande. Jag anser mig veta vad jag gör. Röstar SD (riksdagsvalet) 2010.

2010-06-17 @ 09:03:40
Postat av: Gubben o Gumman

Det ligger mycket i det humanist skriver,för övrigt väldigt bra inlägg överlag ,till skillnad från två andra stolpskott...Det enda som kan läggas i vågskålen är om det

är avtal med oljeländerna om att ta emot raketforskare mot säkra oljeleveranser med i bilden.Det glunkades ju lite om ev sådan ang Danmark.Invandringen är ologisk hur man än vänder och vrider på det,även Palmes omsvängning då arbetskraftsinvandringen ändrades till "flyktinginvandring" vid oljekrisen ungefär

1973, ligger tidsmässigt rätt i allafall.Faktum är att GoG tror en del på detta.

Eller ett hopkok av detta och lite socialistiskt

damptjafs i grytan lite Saudi stålar och sådär.Om man är tillräkligt paranoid så kan man tro att

det är gigantiska mutpengar aktuella i sammanhanget.Helt klart är att tusentals människor är inblandade i landsföräderiet mot Sverige.

Skall dessa lagföras så blir Myrmarksanstalten den

största anstalten i NordEuropa.Det är så många inblandade så att man bör komma rätt nära sanningen i ansvarsfrågan, den dagen man börja nysta .el skall vi säga SD börjar nysta Muhaha.(19 Septmeber smäller det röde Börje)Frågan är om det finns något alternativ för att nationen skall kunna tillfriskna och läka över tid.Skall diktaturens kreatur fortfarande kunna genomföra sina toabesök ,så får det bli utanför Sveriges gränser i största möjliga mån.Fsst dom gillar ju Mena länderna så det skall väl gå bra ,Ali Baba kanske inte är lika glad längre

fast det är ju deras problem.Peter Ericsson tycker säkert det är lika kul att "åka" kamel som SUV.

"Babbelstrand" får ju en jättechans att uppfostra sina barn till goda Koranen gökar.

Gott om melloner finns det också en win win situation för alla parter.Bäst vore ju om man kunde bemanna planen utgående

då ,till att börja med fifty fifty med politruker

och PUT ljugande vinstlotter för att sedan bara flyga ut vinstlotter.

2010-06-17 @ 13:48:57
Postat av: Lesssomf*n

Det är lite lustigt att så ofta få läsa och höra att SDs kandidater minsann är lågutbildade, män, unga, arbetslösa/industriarbetare etc etc etc men här är jag, en medelålders kvinna som driver eget företag sedan några år, tjänar hyfsat och har inga betalningsanmärkningar. Hoppsan va... Och ja, jag kandiderar för SD i år :D Vi ses i höst allihop...

2010-06-17 @ 13:55:57
Postat av: Thulinaren

@Thoralf.

Skriver till din blogg av två anledningar:För ca två år sedan kontaktades jag av författarna till boken. Efter att ha kollat upp deras tidigare alster, bland annat ´skriver de båda för "Efter Arbetet", där Linnéa intervjuat en dåligt påläst Sverigedemokratisk politiker och ställt ledande nonsensfrågor. typ: "Har du slutat slå din fru" Sverigedemokraten var uppenbarligen dåligt påläst och inte förberedd på denna oseriösa journalistik.Jag var naturligtvis skeptisk och krävde att få godkänna korrektur, citat, mm av vad jag sagt och vad som jag uppgavs ha sagt. Med lite input från mina mer pålästa debattpolare på exilen tyckte jag att det var värt ett försök.Upplägget verkade seriöst och "skulle inte vara vinklat", enligt Linnea Nilsson. Jag hade mina dubier, men fick ett löfte om att få svara på skrifliga frågor och godkänna intervjun före tryckningen.Men när Linnea och Emil Schöns snart insåg att jag inte skulle gå på några journalistiska finter och ledande frågor och att jag dessutom hade högre utbildning och ett mer välbetalt arbete än de trott från böjan ändrades deras attityd.Jag passade helt enkelt inte in i den schablonbild av en vanlig Sverigedemnokratisk väljare de försökte underbygga.Då drog de tillbaka sitt erbjudande med motiveringen att jag verkade alldeles för bevandrad i Sd-politik och frågade rakt ut om jag inte fått hjälp av någon partiföreträdare.Det visade sig vara "besvärligt" att ha mej med så det var anledningen till att jag valdes bort.

Jag visste för mycket om deras arbetsmetoder och det tyckte de inte om.Hur seriöst detta är och hur många som valts bort ur de intervjuades skara vet jag inte. Däremot är jag säker på att urvalet inte är representativt eller rättvisande. Så mycket för journalistens hedrlighet och opartiskhet.Men frågan kan ställas direkt till författarna:

Hur många Sverigedemokratiska väljare "sorterades bort" från de som ursprungligen var tillfrågade?Jag tror svaret skulle bli lika intetsägande och vinklat som den bok de släppt. Det är därför inget jag kommer att lägga in i min privata budget för litteratur eller nöjen.Efter Arbetets programförklaring:

"Efter Arbetet betecknar sig på ledarplats som oberoende socialdemokratisk. På den lilla redaktionen säger de att tidningen ska vara en vänsterpolitisk röst i ett skånskt tidningslandskap som domineras av borgerligt ägda medier"Samma gamla Pk-journalistik alltså, denna gång maskerad som ett "ärligt uppsåt"

Bra försök men alldeles för Pk och vänstervridet.Efter att ha engagerat mig för Sd på den kommunala listan, så har jag tagit emot hot och dessutom utsatts för kartläggning av mina debattinlägg som lagt ut på nätet. Att personerna bakom verkar ta till alla smutsiga metoder för att få mig att hoppa av berör mig inte i ryggen. Trots att min chef fick anonyma brev där jag utmålades som "rasist med nazistiska undertoner"

Jag är konsult i byggbranschen och min chef vet mycket väl var jag står politiskt.Men häromdagen fick jag via mail bilder på mina barn när de var på väg till skolan en tidig morgon. Det var smygtagna bilder som avgjort var menade som en varning för vad somn kunde hända om jag skulle fortsätta kandidera för Sd. Avsändaren var ett anonymt hotmailkonto. (Lox den store)Horribelt? Nej det är det Sverige, år 2010, som skapats av demokratins fiender.2010-06-17 @ 23:00:49
Postat av: Eric

Thulinaren..

Den emailadress du nämner tillhör en fullständigt rabiat person på vänsterkanten. Han härjade på Passagens fora för ett tag sedan, men är troligen avstängd nu(?)

Inga medel var då för låga, bokstavligen, för att klämma åt meningsmotståndare.

Vill du spåra honom för en ev polisanmälan, gå via Passagen.

2010-06-18 @ 08:26:27
Postat av: S-E Karlsson

Måste tyvärr erkänna att jag hör till dem med bara 6 årig folkskola men jag förlitar mej till logik, livserfarenhet och sunt bondförnuft det kan man komma mycket längre med än dem som har gått i högskola och i gymnasium till 30 års ålder !

2010-06-20 @ 14:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0