FREDLIGA AKTIVISTER?

Se följande film på YouTube och ställ er sedan frågan om det var fredliga aktivister som fanns på båtarna under namnet "Ship to Gaza".Hur många medier har rapporterat om detta våld som de "fredliga" aktivisterna bemöte de israeliska soldaterna med?

 


Kommentarer
Postat av: Albert K Tillman

Ser ut vara samma sorts fredliga aktivister som vi har här i Sverige - militant extremvänster som inte dras sig för att döda.Gammelmedia tiger givetvis och föredrar att endast rapportera från "aktivisternas" sida.

2010-06-01 @ 10:02:11
Postat av: Min kommentar av Erik

Lägg av. De bemöter angripande militärer som bordar deras båt. Att du tar upp denna vinkling gör att jag tappar förtroende för din politik. Att en anfallande makt blir bemött med avhysning är fullkomligt naturligt.http://abbc.net/islam/svenska/fildok/filer/tutti/sd_zionit.htm

2010-06-01 @ 10:12:52
Postat av: peerpede

Otroligt nog finns den filmen på AB

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7221256.ab

Men annars är det enbart Israel-bashing det gäller och det så till den milda graden att man kan förledas att tro halva materialet fanns färdigt i förhand.

2010-06-01 @ 10:33:47
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: P

"Fredlige humanistiske aksjonister" i Sverige som bare gir et bilde av hendelsen.Link med mer informasjon :

http://frydonomics.wordpress.com/2010/05/31/rapport-knytter-frihetsflotilla-til-hamas-og-al-qaeda/

2010-06-01 @ 10:38:54
Postat av: P

Se link :

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10008060Hvor det bla står :

"De hoppet på meg, slo meg med klubber og flasker og stjal geværet mitt. Jeg tok ut pistolen, og jeg hadde ikke noe annet valg enn å skyte, sier soldaten til den israelske avisen Haaretz".2010-06-01 @ 10:43:50
Postat av: Calle

Dessa "humanitära hjälpsändningar" är inget annat än en medveten provokation från vänster och islamanhängare, med svenskar som initiativtagare,i syfte att få Israel att agera som dom gjort. Allt för att ställa till rabalder och blåsa upp världsopinionen mot Israel.Även Egypten blockerar Gaza men det talas det inte om.Enda missen Israel gjort är väl att dom skulle väntat med bordningen tills dom lämnat Internationellt vatten.

2010-06-01 @ 10:46:27
Postat av: P

Som Calle skriver är det en medveten provokation och nå skal det sendes et nytt skip til Gaza.Bra at vi har folk fra små nordiske land som gjør alt de kan for verdens freden. En naiv gjeng som har inte kan forstå at de er brikker i stort politisk spill (les kanonföde). I tillegg en mediapropaganda i Sverige som gjör alt de kan for å fremstille disse som martyrer.

2010-06-01 @ 10:58:16
Postat av: Trocadero

@"Min kommentar av Erik"Konvojen hade varnats och ombetts att vända om eftersom dem inte hade tillstånd att anlägga Gaza. Att skeppen bordades på internationellt vatten var en blunder, sant, men det rättfärdigar inte att våld brukades mot soldaterna. (Som för övrigt var soldaterna utrustade med paintballgevär (deras sidovapen åsido), och du behöver inte vara raketforskare för att se skillnad mellan ett sådant och ett riktigt.)

2010-06-01 @ 11:20:19
Postat av: peerpede

Ska det skickas ett skepp mer mot Gaza kar jo Jan Guillou en ny chans att visa fanan, han missade jo sista färde pga sitt bröllop.

Israels Mossad och IDF vill säkert gärna prata med Jan Guillou om hans tid tillsammans med terrorgruppen PFLP och vilka terrordåd han eventuellt har varit medverkande i.

http://www.uriasposten.net/?p=7835

http://si-info.org/index.php?id=572

2010-06-01 @ 11:41:22
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: AWSvensson

Guillou hängdes ut som agent – fick skrivkramp.

Kan det beror på Gubben o Gummans hårda kritik .

2010-06-01 @ 11:44:29
Postat av: P

Dessa "hjälparbetare" bör benämnas vid deras rätta namn, extremister och somliga antagligen terrorister. Som vanligt stöder- och legitimerar Sverige vänstervåld. De hade också blivit erbjudna att ta sig in landvägen, vilket man inte ville och de hade blivit varnade flertal gånger innan de blev bordade. Alla båtar förutom den turkiska gav sig direkt, men de turkiska extremisterna valde istället att slå ner soldaterna. Har sett flera filmer och jag vågar lätt påstå att det var fara för en del soldaters liv då dom fick sjukt mycket stryk i början. Det ser ju ut som att de klubbar sälar på filmen. Jag stöder inte Israels politik, men denna "freds"aktion är så uppenbart bara till för att skapa mer våld och konflikt.

2010-06-01 @ 11:49:04
Postat av: Skånepåg

En utmärkt analys av vad som nu sker i MÖ av Dick Haas, på plats i Israel.P.S. Antagligen för svårbergripligt för pseudonymen "Min kommentar av Erik" så han skall inte anstränga sig att läsa artikeln.

2010-06-01 @ 11:53:18
URL: http://news.dickhaas.com/news_main.pl?1711
Postat av: Nalle i Växjö

Varför är det inga krav på att Egypten öppnar sin gräns.Efter vad jag kan förstå så har Egypten den längsta gränsen mot Gaza och en mur på samma sätt som Israel.Någon som kan förklara avsaknaden på logik

2010-06-01 @ 12:18:39
Postat av: Demokrat

Dessa folkslag får gärna puckla på varandra! Jag har inget till övers för vare sig staten Israel eller de arabiska grannländerna heller! Samma skrot och korn, som vid första bästa tillfälle parasiterar på vad kristna nationer byggt upp och "hugger kniven i ryggen" på oss! Totalt ointressant och pro-sionistiskt. Precis som FOLKPARTIET! Judar beblandar sig inte gärna med andra folkslag, men de bidrar gärna till andra folkslags uppblandningar och andra nationers förfall och utraderandet av homogena folkslags stater & nationer. Komiskt att judarna nu attackeras i Malmö. Det är ju bara deras egen folkparti-politik med invandringsimporten som bär frukt nu! Det kan dom ha!Samma skrot och korn va det ja!

2010-06-01 @ 12:25:07
Postat av: lee

Någon som kan förklara avsaknaden på logik..Egyptien är mussar och dom kan man inte kritisera .Varför vänder inte Hamas raketer mot Egyptien?Nej för det handlar om att judarna ska inte vara i MÖ ..och ska dom vara där är det som Dhimmies

2010-06-01 @ 12:34:55
Postat av: Skånepåg

Citat från The Jerusalem Post:"Israel will use more aggressive force in the future to prevent ships from breaking the sea blockade on the Gaza Strip, a top Navy commander told The Jerusalem Post on Tuesday."We boarded the ship and were attacked as if it was a war," the officer said. "That will mean that we will have to come prepared in the future as if it was a war."The flotilla which arrived late Sunday night was comprised of six ships, and another two ships, including The Rachel Corrie, were expected to attempt to enter Israeli waters in the coming days.Greta Berlin of the Free Gaza Movement said earlier Tuesday that a cargo boat was already on the way to challenge Israel's blockade of the Gaza Strip.A second boat carrying about three dozen passengers was expected to join the first, she added."

2010-06-01 @ 12:57:43
Postat av: P

Jan Guillou forstår att han blir kanonföde och att han är en brikke i et större spel. Han har garant sin egen agenda som heter Jan Guillou. Men han vil givetvis fortsette "sin propaganda" och väre arrogant.

2010-06-01 @ 13:21:32
Postat av: Liza

Död åt vänstern och islamisterna! Skjut av packet!

2010-06-01 @ 14:00:47
Postat av: Helene

Liza

Sjunk inte till samma låga nivå som ”vänstern och islamisterna”.

2010-06-01 @ 15:08:17
Postat av: AWSvensson

Dansk skräckpappa våldtog sina tre döttrar

En 60-årig man i Sönderborg i Danmark har dömts till nio års fängelse för åratal av övergrepp och incest mot sina tre döttrar.

Efter fängelsestraffets avtjänande ska mannen utvisas på livstid.

Konstigt har man börjat utvisa danskar från Danmark , dessutom en dansk med två fruar. Vad säger Amnesty.

2010-06-01 @ 15:50:52
Postat av: P

Kolla den her :http://frydonomics.wordpress.com/2010/06/01/bataktivister-synger-sanger-om-a-slakte-j%C3%B8der/

2010-06-01 @ 16:53:48
Postat av: Christian

Hmm, svårt att veta hur man skall ställa sig till detta. För det första - jag har alltid stött Israel, men ibland känns det tungt och svårt... Nio döda och ett trettiotal skadade är ganska saftigt, ÄVEN om israeliska soldater nu anfölls med stolsben och andra tillhyggen. Jag minns en gång för länge sedan när IDF (israeliska krigsmakten) gjorde sig kända för små precisa och relativt oblodiga militära operationer med stor effekt (Ex vis Entebbe) men idag känns det som om att man tar i med storsläggan direkt. Det är synd och är tyvärr inget föredöme.

2010-06-01 @ 17:17:17
Postat av: Söder

Det räcker att se sig omkring i svedala så får man sympatier för Israel omgående. Skulle de ge ett litet finger åt sina grannar så skulle det vara adjö med staten Israel.

2010-06-01 @ 17:32:48
Postat av: Skånepåg

@ ChristianTro det eller ej, men man firade först ner ett mindre antal israeliska kommandosoldater från helikoptern beväpnade endast med var sitt paintballgevär och en automatpistol att användas i yttersta nödfall.De 2 första soldaterna som kom ner övermannades direkt av de ”fredliga aktivisterna", som tog deras automatpistoler och reservammunition. Mellan 30-50 "aktivister" anföll sedan de efterföljande soldaterna med bl.a. järnrör och de erövrade pistolerna. Om inte soldaterna fått tillstånd via sin internkommunikation att använda automatpistolerna hade samtliga nerfirade israeliska soldater troligtvis varit dödade och de "fredliga aktivister" endast haft ett mindre antal skadade. Tänk vilket jubel och firande som då hade förekommit i den muslimska världen!Kolla gärna mer mer fakta på idf/israel defence force hemsida http://dover.idf.il/IDF/English och journalisten Dick Haas http://www.dickhaas.com

2010-06-01 @ 17:52:10
Postat av: Ingvar Bajlan

Frågan är varför alla dödsoffren bara fanns ombord på den Turkiska båten.

Vilka var de 4 andra förutom turkiska al-Qaida som dödades?

Synd att inte Mankel och hans arabiske kompizzz också befann sig på den Turkiska båten, då hade det blivit två luspudlar mindre mindre i det plågade landet Sverige

2010-06-01 @ 17:53:41
Postat av: Hulda

Stängde av filmen halvvägs. Blev så fruktansvärt arg. Fredsaktivister, visst.....

2010-06-01 @ 18:22:22
Postat av: FreeBird

Beväpnade fredsaktivister, det säger allt.

2010-06-01 @ 18:24:18
Postat av: Ronken

Nej, Thoralf, detta var väl inte särskilt fredligt, men Israelerna anföll tungt beväpnade PÅ INTERNATIONELLT VATTEN.Jag är Sverigedemokrat, men jag ger inte mycket för Israels politik, faktiskt.

Varför skall de inte ens behöva svara på frågan om de har kärnvapen (vilket de har)?

Och FN-resolution på FN-resolution skiter de fullständigt i, medan arabländer bombas om de gör detsamma.

Judarna är inga änglar..

2010-06-01 @ 18:59:08
Postat av: Israel vän

Att som "Ronken" gör anta att alla i Israel är Judar är lika galet som att tro att det bara bor Arier i Sverige

2010-06-01 @ 19:03:18
Postat av: Skånepåg

@ Ronken"Israelerna anföll tungt beväpnade"

- Ja med paintballgevär!V.v. läs min kommentar 2010-06-01 @ 17:52:10 och titta gärna även på bifogade länkar.Du är faktiskt ute och "cyklar" rätt så rejält!

2010-06-01 @ 19:12:10
Postat av: Lotta

OT/Nu har jag precis tittat på Jimmie Åkessons tal vid valupptaktsmötet i Malmö den 22 maj, uppdelat i 3 delar som jag varmt rekommenderar. Det man slås av är att de frågor som tas upp samtliga är baserade på sunt förnuft. Tänk om alla som sprider lögner och floskler om SD tog en stund och tittade på dessa filmer utan skygglappar och hörselkåpor. Ni skulle då få lära er hur Sverige borde sett ut sedan många, många år tillbaka.

2010-06-01 @ 19:17:06
URL: http://sverigedemokraterna.se/video/
Postat av: Daytrader

Ship to Gaza seglade under vit flagg vilket är ett internationellt tecken för att visa att man kommer obeväpnad och vill förhandla eller kapitulera. När israeliska soldater då gör en rutinkontroll av båten - med all rätt på internationellt vatten eftersom det inte angränsar till ett neutralt land - så blir de attackerade av "fredsaktivisterna". Det är alltså Ship to Gaza som har allt blod på sina händer! Sluta beskydda terrorister, press och media!

Fredsflotta? Planerad våldsam och väpnad vänsterpolitiskt aktion för att skapa en öppen konflikt med Israel är den rätta benämningen på detta! Ett kompisgäng med svenska marxist-leninister som under falsk vit flagg försöker stärka terroristorganisationen Hamas position mot Israel

Israel gav flera varningar i god tid och dirigerade om fartygen mot ett annat hamn där dom i lugn och ro kunde ha lastat av sitt material, som sen hade skickats in i Gaza via landvägen, samma väg som FN:s hjälpsändningar går. Men icke, dom ignorerade varningarna väl medvetna om faran med det och fick vad dom förtjänade när dom angrep dom Israeliska soldaterna, som hade order att ändra skeppens kurs mot Ashdod. Svårt känna sympati med terroristkramande tjockskallar. Arma Gazabor som bara är brickor i Israelhatarnas spel.Sympathy can be found between shit an syphilis in the dictionary.

2010-06-01 @ 19:26:11
Postat av: Andreas Henriksson

Thoralf nu får du ge dig för fan!! .Varför skulle Israel överhuvudtaget ge sig på och borda hjälpsändningar på INTERNATIONELLT VATTEN. Det är det frågan måste handla om. Sen kan man hålla på och vinkla precis hur som helst, som du har gjort nu. Varför släpper dom inte bara in dom? Dom kunde ju släppt in dom och övervakat så att det hade gått rätt till, eller hur? Jag tror att Israel hade plockat pluspoäng om dom hade agerat så i stället. Jag har mycket sympatier för Israel och deras rätt till självförsvar mot Hamas osv. Men det Israel har gjort nu tycker jag är att gå över gränsen.Det är ju för fan snudd på STATSTERRORISM .Dom förbättrar ju inte sitt rykte precis genom att göra så här, eller hur? Nu kommer dom att få det ännu värre gentemot övriga världen.

2010-06-01 @ 19:29:44
Postat av: Skånepåg

@ DaytraderBåde du och jag har leverarat korrekt information om den tragiska händelsen. Trots detta tycks vissa inte ha förmågan att ta till sig detta. Varför är kanske inte så svårt att förstå!

2010-06-01 @ 19:44:20
Postat av: LasseLucidor

SÅ skulle Sverige agera mot ovälkomna parasiter från jordens alla hörn! Israel- ett föredöme!

2010-06-01 @ 19:59:07
Postat av: Kalle

"Fredsaktivisterna" på fartygen har gjort Israel schack matt med hamas goda minne. Nu har även Egypten insett faran med att blockera gränsen till Gaza och öppnar den nu!!!

2010-06-01 @ 20:09:34
Postat av: Dumle

Andreas Henriksson@

Du är indoktrinerad av åratal med regimtrogen media. Israel har all rätt att borda transportfartyg på väg till Gaza. I den krigssituation som råder har Israel all rätt att borda fartyg på väg till fientligt territorium, även på internationellt vatten! Från Gaza avlossar nästan varje vecka raketer mot israeliskt territorium avsedda att döda dess medborgare (oavsett ålder eller kön) De som försöker döda judiska medborgare har aktivt eller passivt stöd av Hamas, som själva är en islamistisk terrororganisation. Hur hade du själv agerat om grannkommunen ständigt skickat dödliga raketer mot ditt bostadsområde? Gett upp?

2010-06-01 @ 20:09:51
Postat av: Drutten

Judehatet är djupt rotat inom den svenska socialismen.

Det märks väldigt tydligt nu. Det Ship to Gaza uppnådde måste överträffa deras vildaste fantasier.

Propaganda segern är ju enorm för Israels motståndare.

2010-06-01 @ 20:27:18
Postat av: Åsa

Allah Ahkbar ,skanderades av massorna i Turkiet framför Israels ambassad.Händelserna med slagorden visades av utländska medier dock inte de svenska.I de senare saknades hejaropen på Allah påpassligt nog.Så avslöjades provokationen med den s.k. hjälpsändningen.De utländska medierna hade också en betydligt tuffare utfrågning av konvojsympatisörerna än vad svensk tv lyckades med.På BBC blev en sådan sympatisör från EU i Bryssel ordentligt avklädd i en hård utfrågning.Att tro att det enbart var en samling konfirmander ombord på fartygen är löjligt.Man var beredd på konfontration för man visste att mde det upplägget man hade så skulle den komma som ett brev på posten.som man bäddar får man som bekant ligga.

2010-06-01 @ 20:32:14
Postat av: LasseLucidor

Synd att inte alla dog

2010-06-01 @ 20:39:48
Postat av: Robin Shadowes

En glad nyhet är iaf att Aktuellt deklarar att Al Qaidas tredje toppman är död. Alltid något. Man får även glädjas åt det lilla ibland.

2010-06-01 @ 21:04:52
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: nesse

Ger man sig in i en krigszon får man leken tåla!

2010-06-01 @ 21:25:43
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Ända sedan staten Israel bildades med stöd av FN har arabvärlden terroriserat landet. Konflikten har en lång och blodig historia. Jag medger att Israel kan och bör kritiseras för mycket. Vad alla arabkramare tycks helt bortse ifrån är att Israel är en demokrati och ett erkänt land. Det är inte Palestina. Att sedan muslimska terroristorganisationer begår attentat mot civila mål i Israel talas det tyst om.Att Israel förser palestinierna med vatten och förnödenheter talas det inte heller om. Konvojen är därför inget annat än en provokation. Israel må ha agerat på ett annat sätt mot konvojen. Men att stoppa eller förhindra konvojen att dela ut förnödenheterna var det aldrig frågan om. Istället ville israelerna kontrollera lasten så att inga vapen fanns ombord. Inte konstigt med tanke på att Israelerna mer eller mindre befinner sig i krig med palestinierna. Hade konvojen följt de direktiv som gavs hade aldrig detta inträffat. Konvojer har tidigare beviljats att dela ut förnödenheter. Givetvis är detta generöst och humant av Israel.Blockaden finns därför att israel utsätts för terrorism. När denna terrorism upphör så upphör också blockaden. Därför anser jag att nyckeln till fred innehavs av palestinierna själva. Föra att få förståelse för Israelerna är det bara att se hur många araber beter sig i de länder som visat dem givmildhet och gett den chansen till ett liv i Europa. Vad väntar oss i framtiden?

2010-06-01 @ 21:32:16
Postat av: MartinA

Israel gjorde bort sig. Det är bara korkat att blanda sig i den konflikten. Om Toralf vore klok skulle han låta detta glida förbi. Det finns inget att vinna för sverige i detta.

Däremot är det värt att ifrågasätta att en svensk riksdagsman bedriver privat utrikespolitik. Troligtvis under betald arbetstid.

2010-06-01 @ 21:32:40
Postat av: Nimrod

Problemet är att det hela var en lose-lose situation för Israelerna. Hade man låtit båtarna ta sig fram till Gaza så hade vi fått se skrikande araber som bränt Israeliska flaggor och förklarat att dom vunnit kriget men nu gick det som det gick istället.

Jag gillar Israelerna för att vägra låta sig r_v k____s utan motstånd, till skillnad från oss Svenskar.

Deras motto verkar vara "Slå hårt och slå först"

2010-06-01 @ 21:52:28
Postat av: S-E Karlsson

Heja , heja Israel !

2010-06-01 @ 21:57:21
Postat av: lee

när ska dom prova ship to N.Korea!?Tror ni dom skulle nå fram till kommunist vännerna?

2010-06-01 @ 21:59:07
Postat av: P

SVT/Aktuellt hade självklart klippt bort allt det grövsta våldet aktivisterna/extremisterna sysslade med, t.ex. alla slag med stålrören och Molotov cocktailsen osv, patetiskt. Sverige är i sanning den sista kommuniststaten. Fattar inte varför alla Vänsteranhängare måste förstöra Sverige också, vill dom så gärna ha kommunism kan dom dra till Cuba, Kina eller Nordkorea.

2010-06-01 @ 22:01:50
Postat av: S-E Karlsson

Har punktkollat Sd:s skuggbudget och konstaterar att punkt efter punkt överensstämmer med vad jag tycker ! En riktig höjdar budget !

2010-06-01 @ 22:10:27
Postat av: lee

http://www.youtube.com/watch?v=bU12KW-XyZE&feature=player_embeddeddetta får ni inte se i SVT!

2010-06-01 @ 22:20:40
Postat av: P

For å holde oss til saken. Dette är et stort politisk spel. Derfor skal inte nordiske borgere ta parti med "fredsaktivister" som har en agenda.Frågorna är många. Hva gjorde små barn om bord på skipet tross at de visste at det är farlig? Hva har Israel å tjene på dette her? Hvorfor kunne inte Israelske soldater sikkerhetsklarere skipet? etc, etc...Det är givetvis propaganda fra begge sider noe det är i (jävlige) kriger. Norden har intet å hente i denne konflikten. Vi må konsentrere oss på sikkerheten i egne land och samarbeid som gavner våre land. Vi skal inte "tycke och tro" för mycke. Det är en religionskrig som är mye större enn oss. Vi har inte varit delaktige å igangsette denne konflikten.Det är naivt å tro at små land eller små grupper fra små land kan "redde verden". I denne tro har våre politikere drevet en naiv innvandringspoltikk. Rasistkortet har sittet löst lenge basert på at det fattas en realitetsorientering hos våre politikere.Är vi tjent med sterkt (grenselöst) hat i den ene eller andre rettning?2010-06-01 @ 22:23:00
Postat av: peerpede

Kasta ut Turkiet ur NATO och släpp in Israel!

2010-06-01 @ 22:29:45
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Nash

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3897667,00.htmlKan vara värt att ta i beräkning att den båt som det blev bråk på ägs av en turkisk islamistisk förening med Al-Qaeda koppling....

2010-06-01 @ 23:08:20
Postat av: Arvid Bengtsson

Heder åt Thoralf Alfsson och SD för att man tar klar ställning för Israel. Till skillnad mot oss förstår israelerna att försvara sig. Det är väl därför de är så hatade i Sverige, där vi lydigt låter oss ledas fram till slaktbänken.

2010-06-01 @ 23:24:58
Postat av: Tore (preact)

T o m ryssarna bordade ett fartyg på internationellt vatten! Tänk vad folk glömmer fort!

När anvisningar och råd ej följs, finns anledning att misstänka vapenlast, oavsett det är på internationellt vatten, då destinationen är känd.

Den som inte begriper Israels utsatthet kan gå och lägga sig!...för oss andra är Israels utsatta från alla håll:

www.expressen.se/Nyheter/1.2006034/israel-skickar-ubatar-medkarnvapen-till-persiska-viken

och så lite "historia" för oss "rätt-trogna Sverigedemokrater":

www.gp.se/nyheter/debatt/1.374247-israel-har-ratt-till-gaza-och-vastbanken

2010-06-01 @ 23:41:40
Postat av: Mattias

Pirater år 2010, är väl inte så konstigt om besättningen på båtarna börjar bråka med soldaterna som landstiger på båten. Om jag skulle vara ute med min båt och det kommer objudna gäster och tvingar sig ombord så vill jag väl inte ha dem där. Det här är ett stort övertramp av Israel.

För övrigt så gillar jag MartinA´s kommentar.

2010-06-02 @ 01:36:47
Postat av: Varken judar eller muslimer har iaf i Sverige att göra

Israel är inte bara en demokrati och ett erkänt land. Israel är även en stat GRUNDAD på terrorism och dessutom sedan många år tillbaka en ockupationsmakt. Ska SD krama Israel likt Fp, KD & Livets ord, ja då så börjar jag tveka på om min röst ska gå på SD! Jag kommer aldrig att se "Guds utvalda folk" som mina allierade inte ens i kampen mot Islam. Aldrig! Större rasister än judarna har jag svårt att föreställa mig. Det är ju genom deras infiltration av hela j-la folkpartiet och alla medierna i vårat land som, den obeväpnade ockupationen av sk skäggbarn & annat patrask fortlöper! Kritiserar man invandringspolitik är man rasist & kritiserar man Israel är man antisemit! Ja var har vi hört det förr..?! Ifrån Folkpartiet och medierna kanske?!Jalkut Reubeni 10b:

"Endast judarna har rätt att kalla sig människor, men gojerna som härstammar från en oren ande, måste kallas svin."Jalkut Simeon 245:

"Den som utgjuter en gojs blod, frambär ett offer åt Herren."Goj=Icke judeGlöm inte att judarna tex i Sverige ser sig som judar i första hand och svenskar i andra hand. Så vari ligger deras trohet?! Jo likt Jan Guillou antagligen hos "främmande makt"! Tvi fan

2010-06-02 @ 02:48:08
Postat av: Stefan A

Dagens soffgråtare i Tv är..Mehmet Güner Kaplan, född 18 juli 1971 i Gaziantep i Turkiet, är riksdagsledamot för miljöpartiet och distriktsordförande för IOGT-NTO i Stockholm. Han har tidigare varit bland annat presstalesman för Sveriges muslimska råd (2005–2006) och ordförande i Sveriges Unga Muslimer (SUM) (2000–2002) samt dess sekreterare (1996–2000). Han är sedan 2003 även ledamot i miljöpartiets partistyrelse och blev invald i riksdagen vid riksdagsvalet 2006.(wikipedia)....han tog tydligen den enkla vägen in i riksdagen, genom det kvoterande miljöpartiet...

2010-06-02 @ 07:44:33
Postat av: I´m not very memorable

Palestina har aldrig varit något land. Hela området som tidigare löd under Jordanien kallades palestina. Efter Kriget fick så judarna en lite landremsa som blev till den enda demokratiska delen i palestina.

En öken som aldrig varit något land kan väl ändå inte kallas ockuperat.

Var ställer ingen frågan om varför hamas för några veckor sedan krossade en flickskola i FN,s regi därför att flickor inte ska veta något annat än behaga mannen.Här är en annan bild av "svälten i gaza

http://ilyameyer.com/svenska/page/6/

2010-06-02 @ 07:57:58
URL: http://ilyameyer.com/svenska/
Postat av: P

Ola Potet (Norge) och Svenne Kålrot (Sverige) regjeringer är givetvis inte kritiske til muslimers bakgrunn (och / eller intensjoner), Hamas eller provokative "fredsaksjoner".En god ide å vente til hele utredningen är klar för ett land tar stilling til en stor konflikt som dette.2010-06-02 @ 10:31:14
Postat av: World Traveller

Nar man ser filmen sa onskar man bara att israelerna hade gatt annu hardare at packet. Tank om vi anda hade sluppit se "svenskarna" hemma i Sverige igen. Nu behandlas Kaplan och ovriga "fredsaktivister" som hjaltar i svenska media. Om jag hade varit en av soldaterna och sett mina kollegor overfallas med jarnror och knivar sa hade jag utan att tveka oppnat eld.

2010-06-02 @ 11:04:45
Postat av: Roberth

Varje suverän stat har rätt att ingripa även på internationellt vatten om de anser sig hotade! Israel hade dessutom utökat sin säkerhetszon och varnade båten minst tre gånger!

2010-06-02 @ 12:10:04
Postat av: Roberth

Hjälpsändningar????????? Jaha så en båt fullproppad med aktivister och rabiata Israelhatare det är hjälp? Dessutom ska ni har jävligt klart för er att det är ingen brist p mat i Gaza! Eller inbillar ni er att de lider nöd?

http://4.bp.blogspot.com/_NXsPCTsdJ5s/TAUca-CBO6I/AAAAAAAAKmE/f1RRrcHe4kc/s1600/Obesity.jpg

2010-06-02 @ 12:12:51
Postat av: SD-Kalmar

Hej toralf

Jag är starkt SD-anhängare och tror på vår framtid, stödjer dig till fullo när det gäller vår politik och våra åsikter, MEN, snälla låt oss inte i onödan provoceras att stödja israel på något sätt i det här fallet, det är inget vi bör smutskasta oss med, dom har satt sig i skiten och lever bara på mottot att dom tillhör en religion som en gång utsattes för en förintelse...

Låt dom ta konsekvenserna för det dom gjortSå en än gång, tappa inte politiska anhängare bara för att Israel beter sig som Islamistiska huliganer... (vilket dom alltid har gjort)2010-06-02 @ 13:50:51
Postat av: Vårt Sverige. Vårt Europa. Inte deras!

1871/1872 uppgick antalet invånare i Palestina till 382.000 personer: 85 procent muslimer, 11 procent kristna och 4 procent judar. Så bra om det hade varit så även idag! Då hade vi ju sluppit en hel del av patrasket här! "En öken som aldrig varit något land kan väl ändå inte kallas ockuperat." För att reda ut begreppen- Hamas=Terrororganisatiom. Israel=Terrorstat. Vad detta pack har för sig borde inte ligga i Sd´s intresse hur som helst!

2010-06-02 @ 15:03:08
Postat av: Albert K Tillman

SD-Kalmar,Konsekvenser får även båtterroristerna ta och det är vad det handlar om i detta fallet. Inte huruvida en del judar spelar på offer-rollen eller inte.Israel har mitt full stöd i deras aktion och att påstå att detta stöd skulle smutsa ner SDs rykte är befängt.

2010-06-02 @ 16:25:48
Postat av: Skånepåg

Lite avslutande info från idf/israel defence force:"In a special meeting of the Security Cabinet it was disclosed that a group of 40 people on board the Mavi Marmara with no identification papers belong to Al Qaeda. The terrorists were equipped with bullet proof vests, night-vision goggles, and weapons.http://dover.idf.il/IDF/English/News/today/10/06/0201.htmhttp://picasaweb.google.com/112368642073790933796/FUAipD?feat=flashalbum#5478175122752391138 "Observera att vinkelsliparna var medtagna för att kunna kapa lämpliga rörlängder från fartygets relingar och lejdare, att användas mot de israeliska soldaterna. Ser också av bilderna i ovanstående länk att 2 st AK 47 (Kalashnikov) hittades ombord på fartyget tillsammans med en hel del annat.

2010-06-02 @ 18:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0