BAROMETERN BACKAR EFTER PÅTRYCKNINGAR?

Barometern har idag tagit bort Kalmargardets fejkade flygblad från sin webbsida. Undrar om det är efter påtryckningar från Vänsterpartiet.

Jag gissar att de personer som står bakom Kalmargardet har skrattat åt Barometerns publicering av flygbladet hela helgen. Den spridningen flygbladet fått överstiger säkert deras förväntningar med råge. Genom att politiskt Inkorrekt även tog upp Barometerns publicering har säkert minst 100 000 nåtts av detta flygblad.

På andra sidan gråter nog Vänsterpartiet krokodiltårar över Barometerns tilltag att publicerar detta flygblad.

Frågan är om det var ett misstag av Barometern eller en medveten handling.

Jag läste på ett debattforum att Kalmargardet lovat presentera bevis för påståendena i flygbladet om inte polisen lyckas komma någonstans i sina utredningar av brotten som den utpekade skall ha begått.

Jag väntar med spänning på dessa bevis!

Barometern har även följt upp domen vid Förvaltningsrätten i Växjö med en ny artikel. Däremot har den socialdemokratiska tidningen Östran inte hört av sig men det kanske inte är så lustigt.

Kommentarer
Postat av: LN

Ta livet av dig medan du fortfarande är beslutskapabel!Stadsdelsfullmäktige i Limhamn-Bunkeflo beslöt att lägga ned stadsdelens enda demensteam. Nedläggningen berörde sjutton gamla demenssjuka. Från och med 01.03.2009 skulle de istället få hjälp av den ordinarie hemtjänsten. Dementa 88-årige Henny, som inte fått duschhjälp sen demensteamet i stadsdelen lades ner, har nu efter 15 månader faktiskt fått duscha. Måste ha varit skönt!

http://www.demenscentrum.se/Nyheter/Demensteam-i-Malmo-laggs-ned/

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/malmo?videoId=1.1664900

2010-06-08 @ 06:17:39
Postat av: Gubben o Gumman

Barometern återger bara fakta inget skvaller.

Detta enligt Gunilla Sax på ledarsidan,alltså

måste dom två reportrarna med lite borgeliga gener

fått dessa sk bevis på något sätt.Eller har dessa reportrar bara på ett korrekt sätt återgivit vad som hamnat i brevlådorna,då blir ju

bort tagandet synnerligen intressant,vem har beordrat det och varför?Springer borgeliga Barometern vänsterpartiets ärende? (Svågerköpingsvarning nr 1)Troligast är väl att "Mutti Klunk von Rödtjuten"

hört av sej.Utredningen om mordbranden lades ned av Kalmarpolisen (SvågerKöpingsvarning 2)Utredningen togs upp när AFA skickade en brandvarnare till målsägaren bla fiifigt va?.Då kunde inte konstapel "korrupt" blunda längre.Polisstyrelsen har socialdemokratisk majoritet med

Liz Lyrbo (S) i spetnaz...Som ni alla vid det här laget vet så var Stalin

socialdemokrat innan han övergick till kommunismen

så ett visst släktskap kan skönjas här.Brottsbalken säger 6-10 år el livstid för mordbrand

Detta är ju ett brott med bevisligen politiska

förtecken ,så maxstraff eller den övre delen av straffskalan kommer att användas el blir det:(Svågerköpingsvarning 3 här)?Blivande nämndemäns politiska hemvist bör iaktagas,tänk om SD fått in nämndemän i tinget,hugaligen.Tänk tex att få sätta in en AFA-it 10 år i sitt första tingsuppdrag,detta kan ev bli verklighet med tanke på kommande val och tröttkepsarnas gedigna hastighet.I ett friskt lokalt samt på riksplanet press Sverige,hade ingridienserna mordbrand, yxor i dörrar krossade fönsterutor med politiska förtecken

Givetvis omskrivits ,samt att man grävt efter fakta/bevis.Nu lider ju pressen samt polisen av "Ryska snuvan" sedan 1968.Några droppar eller en hel flaska näsdroppar är

på väg den 19 September.Det börjar dra ihop sej som flickan sa....Humor direkt från PI .

-Varför använder inte vinstlotterna blixtlås i byxorna?

-Fåren sticker när dom hörljudet av ett blixtläs som dras ned.(Torsten PI = Politiskt Inkorrekta nyheter)

(Förresten har ni kvar porrklubben i Jönköping?)2010-06-08 @ 06:25:31
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Stackars den redaktionschef på SVT 1 som

släpper ut skolverkets rapport i rutan ,som bla

säger att hälfen av araberna klarar att komma in på högskolan.Dom stackar Somalierna ligger illa till som vanligt

25% tar sej in till högskolan.

Siffran låter hög.DN har i princip skrivit att Sverige importerar

förståndshandikappade ,som sedan skall bli pensionsräddare enligt röde Börje.

40000 har kommit hittilis,arbetsledare på Samhall

verkar bli ett framtidsyrke.Wikipedia IQ världen talar om orsaken till detta.Mona Fredrik mfl säger att vi skall öka invandringen,dom gamla får duscha var 15 månad i en del fall tydligen, samt skita i byxorna.Snälla Svenne Banan ge dessa idioter till politker

en käftsmäll utan dess like den 19 September.

Dom är inte riktigt kloka på ren Svenska.Tydligen har 100 vinstlotter slagits med polisen i

Rinkeby för att dom inte fick komma in på en skolfest,med en Finsk invandrarpolitik hade dessa

stolpskott el deras föräldrar inte kommit i Sverige

2010-06-08 @ 08:18:27
Postat av: P

Det er mange slike eksempler rundt om i Sverige som det skrives om her. Godt at det finnes politikere som Thoralf (som gjør noe) - at alle ikke er totalt handlingsforlammede.Det er bare å rösta SD - eneste parti som tar ansvar her i Sverige. SD driver politikk og jobber slik politikere skal gjøre. Tror SD har en lys fremtid i møte!

2010-06-08 @ 09:34:16
Postat av: Sven Duva

Lite off topic men hemskt intressant läsning i en av kommentarerna. Närmare bestämt av Svensk som tänker flytta, 2010-06-07 15:19.Observera att kommentaren verkar få ligga kvar.

Postat av: AWSvensson

Gubben o gumman det är värre än så , de saknar behörighet för gymnasiet. De har alltså inte klarat de lågt ställda krav man har för att bli godkänd från årskurs nio. Va lugn jag har satt av till min egna pension.

2010-06-08 @ 10:20:38
Postat av: AWSvensson

Att man gör sig av med sina id-handlingar innan man söker asyl i Sverige är ett välkänt fenomen. Detta har dock den bieffekten att man inte kommer åt det eftertraktade försörjningsstödet, som är själva grunden för att komma hit, pga av att man inte kan identifiera sig. Detta löses genom att en kommunanställd skall intyga vem personen ifråga är, att detta är omöjligt begriper flertalet även kommunanställda som ser det orimliga i att de ska intyga något de av förklarliga skäl inte har en aning om. Lösningen blir därför att det av slapphet skötta migrationsverkets insamlade uppgifter från den sökande ska godtas och ligga till grund för id-handlingar i Sverige.

Vore det inte enklare om man ställde ultimatum, ingen ID inga pengar eller ännu bättre ingen ID ingen asylrätt.

2010-06-08 @ 10:32:17
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vi skulle bara kolla om du var med

ang gymnasie/ högskola.Vi gör aldrig fel sådeså.Att man släpps in utan id handlingar är det ultimata beviset på vänsteridiotin.

Det är därför samtliga PUT böromprövas så snart det går.Svennebanan skall visa körkoret för farbror polisen

Leg. på systembolaget osv.Komma in i Sverige går utmärkt utan några handlingar,frågan är hur många som ljugit sej in i

landet sannolikt en betydande del.

Dessutom till livstids försörjning av Svennebanan.Svenska ungdomar skall lägga upp 25000kr för ett

körkort,medan vinstlotten visar något papper

typ Uganda driving licens,och vips utfärdas ett

Svenskt körkort.Hur ser körskolorna ut i Konsumbananien tex?

Socialismen har gått duktigt snett i detta landet

Det skall gudarna veta,samt Tobias Billström.

Men det är nog att hoppas på för mycket.Tänk vilka miljardvinster fabrikörerna i landet

skall göra med Somalier och Araber i arbetsstyrkorna.

2010-06-08 @ 12:03:02
Postat av: AWSvensson

Samma här , sist jag hade fel var när jag tippade stryktips, men det slutade jag med.

2010-06-08 @ 12:28:55
Postat av: Måns

Stolliga vänstertomtar har alltid fri tillgång till media. Så ock nu när feministiskt initiativ getts ett uppslag i Expressen för oredigerad propaganda.Den som orkar bör gå in och kommentera. För till och med Ebba Witt Brattström har gått ur detta parti. Till råga på allt tror sig dessa dårar vara ett alternativ till SD och säger sig till och med utmana SD.

Postat av: Joakim

Jag tror att det börjar bli jobbigt för AFA nu. De märker att de som angripits vet vilka de är. Det är inte roligt för dem. Jag tror att fler flygblad kommer att informera om vad dessa ligister sysslar med. Rykten talar om starka bevis, inte bara mot de två som hittills hängts ut.

2010-06-08 @ 13:05:26
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Cavatus

Missa inte journalisten Julia Caesars vassa krönikor. Länkar till samtliga finns här:http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/

2010-06-08 @ 13:27:31
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Ibbe

Var det inte i Nybro spektaklet med kommunala tjänstemän som intygade vem den identitetslöse var, började? Har ett minne av att det fanns uttalande av ngn bankman/kvinna i Nybro som tyckte detta var toppen. Att kunna intyga vem ngn är utan id-handlingar på basis av verbala utsagor är faktiskt en prestation i Joe Laberoklass d.v.s. ett trolleritrick. I vilket annat land kan man legitimera sig utan papper men via kommunala tjänstemän? I vilka andra länder godtar bankväsendet sådant legitimationssätt?

2010-06-08 @ 14:12:24
Postat av: AWSvensson

Varje dag i fem år har vi tagit emot ensamkommande flyktingbarn. Vi vet hur man gör. Ring oss 020 40 37 00. Ett samtal räcker.Obetald annonsplats.

2010-06-08 @ 14:27:32
URL: http://www.attendo.se/iof
Postat av: Nalle i Växjö

En artikel i Smålandsposten, som naturligtvis inte går att kommentera, och som fortsätter sprida myten om SOM undersökningen. Frågan är hur man kan klumpa ihop invandrare i en stor grå massa, när dom består av individer."I SOM-undersökningarna (som årligen görs vid Göteborgs universitet) frågar man bland annat om vilket förtroende människor har för regeringen, riksdagen, kommunstyrelserna och de politiska partierna, liksom för grundskolan, universitet och högskolor alla givetvis centrala i en vital demokrati.

I samtliga dessa fall är förtroendet högre bland de invandrade (alltså de som är födda utanför Sveriges gränser) än de infödda. Förtroendet är till och med ytterligare högre bland personer födda utanför Europa."Postat av: Robin Shadowes

Kalmar verkar ha dragit en riktig vinstlott med den där präktige journalisten Bärsärk.

2010-06-09 @ 20:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0